Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Εξαγριωμένοι Ρώσοι πετροβόλησαν και έριξαν αυγά στην Efes Pils

 

Posted by netakias.com στο Νοεμβρίου 25, 2015
Το εργοστάσιο παραγωγής μπύρας τουρκικών συμφερόντων, δέχτηκε σύννεφο από αυγά, και λίγη ώρα αργότερα στόχος των Ρώσων έγινε και η πρεσβεία της Τουρκίας στη Μόσχα.
Η ζυθοποιία Efes, είναι μια γνωστή και μεγάλη ζυθοποιία, με έδρα την Τουρκία και πολλά εργοστάσια στην Ανατολική Ευρώπη. Ένα από αυτά, βρίσκεται στην πόλη Ulyanovsk της Ρωσίας.
Μόλις έγινε γνωστή η κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους ο κόσμος εκνευρισμένος βγήκε στους δρόμους και κατευθύνθηκε προς το εργοστάσιο. Στη θέα της Τουρκικής σημαίας, εξαγριώθηκε και άρχισε να πετάει δεκάδες αυγά.
Το πλήθος άρχισε να φωνάζει συνθήματα κατά του Ερντογάν και κατά της Τουρκίας, ενώ κάποιοι κατέβασαν από τον ιστό την Τουρκική σημαία και ανέβασαν στη θέση της μια Ρωσική.
Επεισόδια και στην Τουρκική πρεσβεία στη Μόσχα
Την ίδια στιγμή διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και έσπασαν τζάμια της πρεσβείας της Τουρκίας στη Μόσχα, την επομένη του θανάτου ενός ρώσου πιλότου του οποίου το αεροσκάφος καταρρίφθηκε από την Τουρκία, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκεται στο σημείο αυτό.
Εκατοντάδες διαδηλωτές, σχεδόν όλοι άνδρες ηλικίας μεταξύ 20 και 30 ετών, συγκεντρώθηκαν σήμερα μπροστά από τη διπλωματική αποστολή της Τουρκίας όπου φώναζαν συνθήματα εχθρικά προς τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υπό το βλέμμα της αστυνομίας η οποία δεν επενέβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...