Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΔΥΟ ΌΨΕΩΝ.

Ποίος. δεν γνωρίζει άραγε. το θρυλικό σαρανταπένταρι, όπου η μια πλευρά είχε. το σουξέ της εποχής. και η άλλη ένα μέτριο τραγούδι, για να συμπληρώνει το δισκάκι;
Τώρα θα μου πεις που το θυμήθηκες αυτό.
Ταιριάζει, στις ημέρες μας, με αφορμή τον ανασχηματισμός της κυβέρνησης.
Η μια πλευρά, έχει το βαρύ τραγούδι, δηλαδή το μνημονιακό της μέρος της   η άλλη το ελαφρύ το λαϊκό, που θα προσπαθήσει να σε πείσει, ότι και να κάνει η μια πλευρά ,εμείς είμαστε εδώ,να σε προστατεύσουμε, από κάθε παρανομία τους.
Έχεις αμφιβολία ποιο θα παίζετε;  Δεν νομίζω, διότι θα το βλέπεις, ακούς κάθε βράδυ.
Έτσι η βαριά πλευρά, δεν θα παίζετε, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, σαν τις διαφημιστικές τηλεοπτικές σφήνες του δευτερολέπτου, ενώ η άλλη, εμπλουτισμένοι με γνωστούς τηλεοπτικούς παπαγάλους, κάθε βράδυ θα είναι στην  πρώτη γραμμή.
Ποίοι είναι τελικά οι χειρότεροι;   Αυτοί που συνειδητά κάνουν, ότι κάνουν, υπηρετώντας αυτούς που τους επέβαλλαν ή οι άλλοι , οι τελειωμένοι πολιτικοί, από όλες τις πλευρές, που οι κατέχοντες, τους έβαλαν να παίξουν αυτό τον βρώμικο ρόλο και με τι ανταλλάγματα άραγε; Διότι ο βρομιάρης, χωρίς ανταλλάγματα,  δεν λειτουργεί.
Οι δεύτεροι είναι, οι χειρότεροι όλων,  διότι αντί μια ευτελούς διασημότητας, θα αναλάβουν τον πιο βρώμικο ρόλο. Να σε αποκοιμίσουν τελείως, ώστε η άλλη πλευρά, να φέρει εις πέρας το έργο που έχει αναλάβει, να σε ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ.
Να γιατί εξομοιώνω,  την σημερινή κυβέρνηση,  με το θρυλικό 45αρι του βινυλίου; Μα γιατί έχει δύο πλευρές, αυτή  η κυβέρνηση, την πλευρά αυτών, που έβαλαν οι δανειστές, να κάνουν ότι έχουν σχεδιάσει για την χώρα μας ,ώστε να προχωρεί χωρίς εμπόδια, ο σχεδιασμό της ΝΤΠ , στο πειραματόζωο, ΕΛΛΑΣ και από την άλλοι, οι πρόθυμοι, με ή χωρίς σκέψη,  που θα αναλάβουν την βρώμικη δουλειά , της παραπληροφόρησης.


ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ.

ΥΓ. Ο ψεύτης έταξε αύξηση μισθών . Η παραπληροφόρηση με το καλημέρα.
 Έχεις αμφιβολία, πια πλευρά του δίσκου, θα παίζετε από το πρωί έως το βράδυ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...