Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

enikos.gr -ΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ

Έρεβος: Συνωμοσία ή "υπουργοί-γκάνγκστερ";

 



Image 
Σε μαφιόζικη σπείρα ξεπλύματος μαύρου χρήματος εμπλέκουν κάποιοι των οποίων η αξιοπιστία πρέπει να "ακτινογραφηθεί", τρεις κορυφαίους Έλληνες πολιτικούς του χώρου της κεντροδεξιάς, τον νυν πρόεδρο της Βουλής και πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τους πρώην υπουργούς Γιώργο Βουλγαράκη, αλλά και τον εξάδελφο του πρώην πρωθυπουργού, Κ.Καραμανλή, τον Μιχάλη Λιάπη.
Η υπόθεση είναι πολύ "βαριά" με επίσημες καταθέσεις στην Εισαγγελία και σειρά στοιχείων, που δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: Είτε πρόκειται για μια τεράστια συνωμοσία ανάλογης αυτής του Βατοπεδίου με στόχο να πληγούν οι συγκεκριμένοι πολιτικοί, αλλά και ο πολιτικός χώρος που εκφράζουν, είτε πρόκειται για το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο μετά την Μεταπολίτευση, ίσως και μετά τον Β'Π.Π.! 

Το δημοσίευμα της REAL News, επικαλείται κατάθεση του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού, ο οποίος εμπλέκει σε σκάνδαλο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος τους προαναφερθέντες πολιτικούς. 

Οι τρεις φέρονται να συμμετείχαν την περίοδο 2005-2008 ως υπουργοί και κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης Καραμανλή, σε αγοραπωλησίες σε περιοχές-φιλέτα της Αττικής, αγορές όμως που αποτελούσαν τη μέθοδο για να καλύψουν "μαύρο χρήμα" που υπολογίζεται ότι ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσό των 10,2 δισ. ευρώ!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που επικαλείται τις καταθέσεις, αυτές γίνονταν μέσα από εταιρία «real estate» του ομίλου του επιχειρηματία Ιωάννη Καρούζου, ο οποίος είναι κουμπάρος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη!

Πρώην συνεταίρος του Ιωάννη Καρούζου, ονόματι Γιώργος Ζωγραφάκης, κατέθεσε επίσης ότι οι τρεις υπουργοί έδιναν τα χρήματα από τις μίζες που έπαιρναν ενώ ασκούσαν τα υπουργικά τους καθήκοντα στους νόμιμους εκπροσώπους του ομίλου κι εκείνοι αναλάμβαναν το «ξέπλυμα» και την αποστολή των χρημάτων στο εξωτερικό με προσωρινό «σταθμό» γειτονική χώρα!
Σύμφωνα πάντα με τις καταθέσεις, όταν οι εταιρείες έπαψαν να τους είναι χρήσιμες αφού δεν υπήρχε άλλο χρήμα που έπρεπε να «ξεπλυθεί», οδήγησαν την εταιρεία του ομίλου Καρούζου σε πτώχευση.

Σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης αναφέρει:  
«Μόλις επέστρεψα από το εξωτερικό, πληροφορήθηκα την ανάμειξη του ονόματός μου σε υπόθεση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Real News.

Δηλώνω με κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία εμπλοκή έχω και τη Δευτέρα το πρωί θα προσέλθω στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να ζητήσω την άμεση διερεύνηση και διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης. Αυτονόητο είναι ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου».


Άμεση ήταν η αντίδραση και του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη. «Δεν γνωρίζω ούτε τον κ. Ζωγραφάκη ούτε τον κ. Καρούζο. Αισθάνομαι οδυνηρή έκπληξη για το γεγονός ότι αναμιγνύουν το όνομά μου. Το θεωρώ απάνθρωπο. Τη Δευτέρα καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του συγκεκριμένου κυρίου», ήταν το σχόλιο του M.Λιάπη. ο οποίος τελικά πήγε άμεσα το απόγευμα του Σαββάτου στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου και υπέβαλε τη μήνυση.

Μέσω του λογαριασμού του στο twitter, ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βουλγαράκης έδωσε τη δική του απάντηση για την κατάθεση που αποκαλύπτει η Realnews αυτής της Κυριακής.

«Ας σταματήσει πια αυτή η τακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα! Δεν γνωρίζω ούτε κατ όψη,απολύτως ΚΑΝΕΝΑ απ τα αναφερόμενα πρόσωπα στο ρεπορτάζ της Real News και πολύ περισσότερο δεν έχω σχέση με τα αναγραφόμενα. Έδωσα ήδη εντολή να κινηθούν οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες εναντίον όσων ισχυρίζονται αυτά τα μυθεύματα». 

Ο Γιώργος Βουλγαράκης δηλώνει στο Real.gr ότι τη Δευτέρα θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, υποβάλλοντας μήνυση εναντίον των προσώπων που εμπλέκουν με την κατάθεσή τους το όνομά του στην υπόθεση.

Στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρθηκε με σχόλιό του στο twitter και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης. «Υπάρχει άραγε βουλευτής που θα δεχτεί να ψηφίσει τα νέα μέτρα, αλλά θ'αρνηθεί την σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής, για τους τρεις πρώην υπουργούς,της ΝΔ;».
H υπόθεση όζει και πρέπει να διερευνηθεί μέχρι τέλους: Ή σκευωρία, αισχρή κατασυκοφάντησή τους και απόπειρα πολιτικής ομηρείας συγκεκριμένης παράταξης. όπως συνέβη με το Βατοπέδι ή "υπουργοί-γκάνγκστερ". Δυστυχώς για όλους - και πάνω απ'όλα για την Ελλάδα - μέσος δρόμος στην υπόθεση δεν υπάρχει...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Θράκη: Πράκτορες εν δράσει & ελληνική αφασία

 

 Image
Η εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗΣ της Θράκης δημοσιεύει μια φωτογραφία που απλά επιβεβαιώνει ότι η δορυφοροποίηση της χώρας ελέω τρόϊκας κια πολιτικής ελίτ (δεν εξαιρούμε φυσικά,την Αριστερά που είναι και η πραγματική πολιτική ελιτ της χώρας), έχει προχωρήσει πολύ περισσότερο απ'ότι όλοι νομίζουν: Η φωτογραφία ελήφθη στην επίσκεψη του Τούρκου αντιπροέδρου Μπεκίρ Μποζντάγ στη Ξάνθη στις 18 Αυγούστου. 

Στη φωτογραφία φαίνεται ο Τούρκος αντιπρόεδρος να παραλαμβάνει ως δώρο μια συμβολική φωτογραφία που δείχνει το ρολόϊ της Ξάνθης με τούρκικες σημαίες στο ρολόϊ της πλατείας της πόλης! Αναρωτιόμαστε τι θα συνέβαινε στην Τουρκία αν κάποιος ομογενής χάριζε π.χ. στον Α.Σαμαρά μια φωτογραφία με το θωρηκτό "Αβέρωφ" στο Βόσπορο το 1919;


Γράφει η εφημερίδα:

"Μια παλιά φωτογραφία της Ξάνθης επί Τουρκοκρατίας με την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ επάνω στο ψηλό μας το ρολόι, δώρισαν η αυτοαποκαλούμενη «Τουρκική» Ένωση Ξάνθης στον Αντιπρόεδρο της Τουρκικής Κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ κατά την επίσκεψή του στη Ξάνθη στις 18 Αυγούστου. Η «φωτογραφία» αυτή που ήδη γίνεται αντικείμενο έντονων συζητήσεων –φαντάζεστε να επισκέπτεται μια ελληνική αποστολή την Αγία Σοφία κι ο Πατριάρχης να «δωρίζει» εικόνες της... Κωνσταντινούπολης επί Βυζαντινών αυτοκρατόρων με την Βυζαντινή ή Ελληνική σημαία τι θα γίνονταν στην γείτονα χώρα... -ενώ αποτέλεσε και κεντρικό θέμα της εκπομπής «Ανοιχτή γραμμή», καθώς ο εκδότης μας Πάνος Παπαδόπουλος διατύπωσε την καθαρή θέση μήπως «η φωτογραφία είναι χαλκευμένη καθώς οι καιροί είναι ιδιαίτερα πονηροί και κρίσιμοι, ωστόσο αν είναι γνήσια, τότε ΝΑΙ υπάρχει σοβαρό θέμα Εθνικής, πολιτικής και ηθικής τάξης γιατί δόθηκε ενώπιον κι ενός βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και συγκεκριμένα του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ που παρόν την ώρα του «δώρου» από τον Πρόεδρο της ΤΕΞ!!!
Από την δημοσιογραφική έρευνα που κάναμε λοιπόν διαπιστώσαμε ότι πράγματι οι υπεύθυνοι της ΤΕΔΚ έδωσαν στον Αντιπρόεδρο της Τουρκικής Κυβέρνησης κ. Μπεκίρ Μποζντάγ μια ΠΑΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της Ξάνθης (επί Τουρκοκρατίας), με την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ επάνω στο ψηλό μας το ρολόι, εκφράζοντας την επικίνδυνη λογική και πολιτική, «πάλι με χρόνια και καιρούς, πάλι ηΔυτική Θράκη θα γίνει ΤΟΥΡΚΙΚΗ»!!!
Πρόκειται στην ουσία για μια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟΥ που οφείλουν όλοι να καταδικάσουν με πρώτο και καλύτερο τον υποτιθέμενο αριστερό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Χουσεϊν Ζεϊμπέκ που ήταν παρόν στην όλη εκδήλωση όπως φαίνεται χαρακτηριστικά και από την φωτογραφία που αποκαλύπτουμε!!!

Δεν ξέρουμε αν η φωτογραφία είναι της εποχής, ή οι αρμόδιοι της ΤΕΞ «βρωμίσανε» το Σύμβολο της Ξάνθης, το ΨΗΛΟ μας το ρολόι μοντάροντας επάνω του την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ κι έκαναν το κάδρο δώρο στον Αντιπρόεδρο της Τουρκικής Κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ!!!

Ότι και να ‘ναι και χωρίς η εφημερίδα μας να ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ, το «δώρο» που κάνανε οι κύριοι της ΤΕΞ παρουσία του Ζεϊμπέκ Χουσεϊν, του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ. Μετέ και των υπολοίπων, ήταν μια φωτογραφία ΔΙΧΑΣΜΟΥ που προσωπικά θεωρούμε ότι δεν εκφράζει τους Χριστιανούς αλλά και τους μουσουλμάνους με τους οποίους έχουμε κοινές αγωνίες επιβίωσης και κοινό μέλλον ελπίδας να πάμε μπροστά την Ξάνθη και την Θράκη, σαν ένα Ευρωπαϊκό κράτος.

Από την άλλη περιμένουμε τις καθαρές θέσεις των κομμάτων για την συγκεκριμένη φωτογραφία ΔΙΧΑΣΜΟΥ... και ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ αυτών των πρακτικών.
Για να δούμε και οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ τι θέση θα πάρουν, αλλά και τα άλλα κόμματα..."

Εμείς τι άλλο να προσθέσουμε εκτός του ότι μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να φωνάζει τον Ζεϊμπέκ και να ζητήσει εξηγήσεις ή από τις αρχές της χώρας να μαζέψουν τους πράκτορες επιτέλους;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΕΠΣ Αθηνών - Αποτελέσματα - Πρόγραμμα Αγώνων


ΕΠΣ Αθηνών - Αποτελέσματα - Πρόγραμμα Αγώνων

  • Α' Κατηγορία

  • Κύπελλο ΕΠΣΑ

1ος Όμιλος
22-09-2012(Κλικ για χάρτη)
16:30ΧΑΛΔΑΙΟΣ Ι., ΓΟΥΝΑΡΗΣ Π., ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ.Αγία Ελεούσα2 : 1Αστέρας 2004Δημοτικό Γήπεδο Οριζομύλων Αιγάλεω
16:30ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ Α., ΧΑΡΙΤΟΣ Ν., ΔΟΣΗΣ Μ.Ηλιούπολη3 : 0Π.ΦάληροΔημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης
23-09-2012(Κλικ για χάρτη)
11:00ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Α., ΚΑΡΑΤΖΙΚΑΣ Α., ΑΚΡΙΒΟΣ Χ.Σούρμενα- : -ΧαραυγιακόςΓήπεδο Ελληνικού
16:30ΖΑΡΑΒΙΝΟΣ Α., ΠΑΣΠΑΤΗΣ Α., ΤΖΑΚΟΣ Ε.Μελίσσια- : -ΓαλάτσιΔημοτικό Γήπεδο Μελισσίων
16:30ΚΑΤΟΙΚΟΣ Κ., ΔΑΝΕΖΗΣ Γ., ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΣ Ν.Αγία Παρασκευή- : -Αστέρας ΖωγράφουΔημοτικό Γήπεδο Αγίας Παρασκευής
16:30ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ Κ., ΜΠΑΜΠΑΣ Α., ΤΣΙΛΙΠΑΝΟΣ Γ.Ολυμπιακός Λιοσίων- : -Φωστήρας ΗλιούποληςΔΑΚ Ιλίου
16:30ΑΝΤΩΝΙΟΥ Κ., ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΜΕΙΝΤΑΝΑΣ Α.Θύελλα Αγ.Δημητρίου- : -Ελπίδα Αγ.ΑναργύρωνΔημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου
16:30ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Ι., ΚΟΣΜΑΣ Κ., ΚΟΥΝΤΟΥΡΕΛΗΣ Γ.Άγιοι Ανάργυροι- : -ΑΕ ΗρακλείουΔημοτικό Γυμναστήριο Αγίων Αναργύρων
2ος Όμιλος
22-09-2012(Κλικ για χάρτη)
16:30ΓΑΒΡΙΛΗΣ Π., ΜΠΑΤΖΙΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Λ.Άγιος Ιερόθεος2 : 1Ειρήνη ΠετρούποληςΓήπεδο Χωράφας
16:30ΚΟΣΙΚΙΔΗΣ Σ., ΝΑΡΗΣ Η., ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Γ.Διάνα Ηλιούπολης1 : 1ΠαπάγοςΒ Δημοτικό Γυμναστήριο Ηλιούπολης
16:30ΣΧΙΖΑΣ Κ., ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Χολαργός2 : 1ΧαλάνδριΔημοτικό Στάδιο Χολαργού Μαρκ Μαρσώ
16:30ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ Ν., ΚΟΡΤΕΣΗΣ Π.Καματερό2 : 0ΧαϊδάριΔημοτικό Στάδιο Καματερού
16:30ΜΑΧΑΙΡΑΣ Ε., ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Χ., ΤΑΜΑΛΗΣ Μ.Αθηναϊκός- : -ΑττικόςΔημοτικό Στάδιο Βύρωνα
16:30ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΤΣΟΛΑΚΗΣ Σ., ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Φ.Ένωσις Βοτανικού0 : 1Δόξα ΒύρωναΔημοτικό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου Σωτήρης Αγγελόπουλος
23-09-2012(Κλικ για χάρτη)
16:30ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Π., ΣΑΜΟΪΛΗΣ Δ., ΝΙΚΟΛΑΔΟΣ Σ.Άρης Πετρούπολης- : -Ακάδημος ΑμαρουσίουΔημοτικό Στάδιο Πετρούπολης Γ
16:30ΓΡΙΜΜΑΣ Ε., ΑΠΤΟΣΟΓΛΟΥ Ι., ΓΕΩΡΓΗΣ Α.Δάφνη Π.Φαλήρου- : -ΠανερυθραϊκόςΔημοτικό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου Σωτήρης Αγγελόπουλος

ΕΠΣ Πειραιά - Αποτελέσματα - Πρόγραμμα Αγώνων

  • Κύπελλο ΕΠΣΠ - 2ος γύρος

  • Μπαράζ ανόδου στην Α' ΕΠΣΠ

ΕΠΣ Δυτικής Αττικής - Αποτελέσματα - Πρόγραμμα Αγώνων

  • Κύπελλο ΕΠΣΔΑ

22-09-2012(Κλικ για χάρτη)
16:00ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Κ., ΦΑΡΜΑΚΗΣ Κ.Νέα Πέραμος2 : 2Εθνικός ΠανοράματοςΔημοτικό Γήπεδο Νέας Περάμου
16:00ΜΠΟΥΡΔΟΣ Ν., ΠΑΓΩΝΑΣ Δ., ΠΑΠΠΑΣ Α.Ειδυλλιακός0 : 1ΕυκλείδηςΔημοτικό Γήπεδο Βιλίων
16:00ΝΑΚΟΣ Π., ΚΟΥΤΑΚΟΣ Ι., ΜΟΥΓΙΑΚΑΚΟΣ Μ.Ελευσινιακός4 : 1Πυρρίχιος ΑσπροπύργουΔημοτικό Στάδιο Ελευσίνας Γιώργος Ρουμελιώτης
23-09-2012(Κλικ για χάρτη)
00:00Ηρακλής Ελευσίνας- : -Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου
11:00ΚΑΣΚΑΝΤΙΡΗ Ε., ΜΟΥΓΙΑΚΑΚΟΣ Μ., ΒΕΖΥΡΑΚΗΣ Ι.Απόλλων Άνω Λιοσίων- : -Ίκαρος ΑσπροπύργουΓήπεδο Νεόκτιστων
16:00ΧΑΤΖΗΣ Γ., ΠΑΣΤΡΩΜΑΣ Ν., ΚΟΥΤΑΚΟΣ Ι.Μανδραϊκός- : -Άγιοι Ανάργυροι ΕλευσίναςΔημοτικό Γήπεδο Βιλίων
16:00ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ Κ., ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ Π., ΦΟΥΡΚΑΣ Γ.Πανελευσινιακός- : -Άτταλος Νέας ΠεράμουΔημοτικό Στάδιο Ελευσίνας
16:00ΣΤΡΑΤΗΣ Ε., ΠΑΝΤΑΖΗΣ Κ., ΝΕΑΝΙΔΗΣ Α.Μεγαρικός- : -ΠΑΟΚ ΜάνδραςΔημοτικό Γήπεδο Νέας Περάμου
16:00ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΜΑΝΤΗΣ Γ., ΚΑΠΡΕΤΣΟΣ Ν.Ασπρόπυργος- : -Κριός ΑσπροπύργουΔημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου
16:00ΣΤΑΜΑΤΗΣ Τ., ΠΑΓΩΝΑΣ Δ., ΠΟΥΛΑΚΑΚΗΣ Ε.Ζεφύρι- : -ΖωφριάΔημοτικό Στάδιο Καματερού
16:00ΣΤΡΑΤΗΣ Ε., ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Α., ΠΑΝΤΑΖΗΣ Κ.Ελπίδα Ασπροπύργου- : -ΑκράτητοςΓήπεδο Νεόκτιστων
16:00ΚΟΥΤΑΚΟΣ Ι., ΠΑΠΠΑΣ Α., ΒΕΖΥΡΑΚΗΣ Ι.ΠΑΟ Φυλής- : -Πανελευσινιακή ΈνωσηΔημοτικό Στάδιο Φυλής
16:00ΑΛΙΑΓΑΣ Α., ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Α., ΚΑΝΤΑΝΑΛΕΩΝ Α.Αστέρας Άνω Λιοσίων- : -Αίας Παραλίας ΑσπροπύργουΓήπεδο Παραλίας Ασπροπύργου
30-09-2012(Κλικ για χάρτη)
00:00Εθνικός Πανοράματος- : -Νέα Πέραμος
00:00Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας- : -Μανδραϊκός
00:00Ευκλείδης- : -Ειδυλλιακός
00:00Άτταλος Νέας Περάμου- : -Πανελευσινιακός
00:00ΠΑΟΚ Μάνδρας- : -Μεγαρικός
00:00Κριός Ασπροπύργου- : -Ασπρόπυργος
00:00Πυρρίχιος Ασπροπύργου- : -Ελευσινιακός
00:00Ζωφριά- : -Ζεφύρι
00:00Ίκαρος Ασπροπύργου- : -Απόλλων Άνω Λιοσίων
00:00Ακράτητος- : -Ελπίδα Ασπροπύργου
00:00Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου- : -Ηρακλής Ελευσίνας
00:00Πανελευσινιακή Ένωση- : -ΠΑΟ Φυλής
00:00Αίας Παραλίας Ασπροπύργου- : -Αστέρας Άνω Λιοσίων

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...