Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Έρχεται ο σφοδρότερος χιονιάς των τελευταίων 20 ετών!

 

Έρχεται ο σφοδρότερος χιονιάς των τελευταίων 20 ετών!
Μοντέλα πρόβλεψης καιρού καθώς και η γνωστή ιστοσελίδα πρόβλεψης καιρού Greek-Weather.Org,  θέλουν μετά τις 11-12 Ιανουαρίου, ο ισχυρότερος χιονιάς των τελευταίων 20 ετών, να χτυπάει μεγάλο μέρος της βόρειας, κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, με χιονοθύελλες και ψύχος ως και σε μηδενικά υψόμετρα.
Έρχεται σε όλη την Ευρώπη σύμφωνα με το πρόβλεψη του Greek-Weather.Org, ο σφοδρότερος χιονιάς των τελευταίων 20 ετών με την ονομασία "THE BIG ONE".
Τμήματα του χιονιά αυτού και του ψύχος, θα έρθει και στην Ελλάδα όπως όλα δείχνουν μετά τις 15-16 Ιανουαρίου, ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστό, όπως αναφέρει το Greek-Weather.Org, ποιες περιοχές θα επηρεάσει αλλά και για πόσες μέρες.
Η Ευρώπη θα γίνει βόρειος πόλος με θερμοκρασίες και κάτω των -20 βαθμών Κελσίου ακόμα και σε πεδινές περιοχές και όλα θα ασπρίσουν από το χιόνι...
tilegrafima.gr


Read more: http://www.newsbomb.gr/kairos/story/659085/erxetai-o-sfodroteros-xionias-ton-teleytaion-20-eton#ixzz3wpHqtsZE

Τυφώνας συντάξεων…


 Ιαν 08, 2016

sintaxiouxoiΤου Γιώργου Αυτιά
Το σχέδιο Κατρούγκαλου πάσχει! Δεν είναι κατά την αντιπολίτευση ασφαλιστικό, αλλά αναδιανομή συντάξεων… Η κυβέρνηση λέει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο… Τί συμβαίνει στην πραγματικότητα; Δείτε τα κύρια σημεία φωτιά:
Τα κομβικά σημεία
Μειώσεις νέων κύριων συντάξεων
Αύξηση εισφορών
Ψαλίδι στο ΕΚΑΣ
Μείωση στο εφάπαξ
Περικοπή σε χήρες-χήρους
Ψαλίδι σε αναπηρικές
Ακριβότερα πλασματικά έτη!
Πλαφόν συντάξεων
Ποινή 6+10% σε πρόωρες
Χαμένοι…
Μισθωτοί με 1.500€ και 35 έτη
Ελ. επαγγελματίες με 35 έτη
Ασφαλισμένοι με 25 έτη (-16%)
Μητέρες ΙΚΑ –ΔΕΚΟ-Τράπεζες 20ετίας
Όλοι οι διπλοσυνταξιούχοι
Συνταξιούχοι ΕΚΑΣ
Όσοι εξαγοράσουν χρόνο
Όσοι είχαν υψηλή επικουρική
Νέοι συνταξιούχοι αναπηρίας
Διασώζονται…
Ασφαλισμένοι με 15 ή 20 έτη
Οικοδόμοι με 15 έτη ασφάλισης
Βαρέα με λιγότερα από 20 έτη
Επαγγελματίες κάτω των 20.000€
Ορφανά έως 25 ετών
Ασφαλισμένοι με 25 έτη
Μοιράσου αυτό το άρθρο..

Κλείνει η ψαλίδα της «συμμαχίας» από Γκιρτζίκη

 

Η «συμμαχία» ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού εκτιμά πως έχει μειώσει αρκετά τον αριθμό ενώσεων που παίρνει με το μέρος της για να… εκθρονίσει τον Γιώργο Γκιρτζίκη στις εκλογές της ΕΠΟ. 

Κλείνει η ψαλίδα της «συμμαχίας» από Γκιρτζίκη
Σκληρό παιχνίδι γίνεται στο παρασκήνιο εν όψει των εκλογών στην ΕΠΟ τον Οκτώβριο. Ως γνωστόν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν σχηματίσει μέτωπο, με στόχο την απομάκρυνση του Γιώργου Γκιρτζίκη από τη θέση του και προσπαθούν να εξασφαλίσουν την ψήφο ποδοσφαιρικών ενώσεων, προκειμένου να αλλάξει το υπάρχον καθεστώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ποιο πρόσωπο θα βγει μπροστά και θα κονταροχτυπηθεί με τον Γιώργο Γκιρτζίκη και ίσως αυτό να αργήσει. 

Σύμφωνα με τη Live Sport, η «συμμαχία» των τριών εκτιμά πως η διαφορά από τη διοίκηση του Γιώργου Γκιρτζίκη, που υποστηρίζεται από τον Ολυμπιακό, είναι της τάξεως των 3-4 ενώσεων. Εκτιμούν, δε, πως αυτή η διαφορά μπορεί να υπερκαλυφθεί καθώς επίκεινται εκλογές σε έξι ενώσεις, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης κάνει κινήσεις για να πάρει με το μέρος του κάποιες από τις ενώσεις της βορείου Ελλάδος που αυτή τη στιγμή στηρίζουν Γκιρτζίκη. Η πλευρά του νυν προέδρου της ΕΠΟ εκτιμά πως οι «αντίπαλοι» έχουν πάρει με το μέρος τους περίπου 17 ενώσεις κι όχι 23-24 όπως εκείνοι υπολογίζουν.

ΝΕΑ μελέτη ΒΟΜΒΑ για το στριφτό τσιγάρο. Τι πρέπει να γνωρίζουμε;

 

 7 4
 7 4Google +6 15
ΝΕΑ μελέτη ΒΟΜΒΑ για το στριφτό τσιγάρο. Τι πρέπει να γνωρίζουμε;
Πολλοί πιστεύουν οτι είναι προτιμότερα από τα βιομηχανικά…
Οι καπνιστές στριφτού τσιγάρου ολοένα και αυξάνονται. Η πεποίθησή τους όμως πως κάτι τέτοιο ευνοεί την υγεία τους θα πρέπει να σταματήσει. Σύμφωνα με ειδικούς είναι όσο κακό όσο το κανονικό, βιομηχανικό τσιγάρο και πολλοί ερευνητές πλέον ισχυρίζονται ότι είναι ακόμα χειρότερο του εργοστασιακού.
Οι λόγοι; Διαβάστε παρακάτω…
1) Οι περισσότεροι καπνιστές στιφτών τσιγάρων δεν χρησιμοποιούν φίλτρο. 
Σύμφωνα με τους ειδικούς, το φίλτρο, τόσο στα «έτοιμα» τσιγάρα όσο και στα στριφτά, συγκρατεί περίπου το 40% των χημικών ουσιών που περιέχονται στην πίσσα. Έτσι, ακόμη και φίλτρο να έχει ένα τσιγάρο, θα προκαλέσει βλάβες στον οργανισμό σας.
2
2) Η αμφίβολη ποιότητα του τσιγαρόχαρτου.
Tο χαρτί που χρησιμοποιείται για το στριφτό, αλλά και για τα υπόλοιπα τσιγάρα, περιέχει νιτρικά άλατα, που βοηθούν στην καλύτερη καύση του καπνού. Mε κριτήριο την ποιότητά του (πόσο πορώδες είναι), κατατάσσεται σε δύο κατηγορίες: A και B. Όσο πιο πορώδες είναι το χαρτί, τόσο περισσότερος αέρας περνάει από μέσα, κάνοντας το τσιγάρο πιο ελαφρύ. Tα έτοιμα τσιγάρα στην πλειονότητά τους φτιάχνονται με καλής ποιότητας τσιγαρόχαρτο, ενώ για τους λάτρεις του στριφτού κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί κάτι τέτοιο.
3

3) Περιεκτικότητα πίσσας και νικοτίνης.
Το στριφτό είναι εξίσου επικίνδυνο με κάθε άλλου είδους τσιγάρο, για πολλούς λόγους. Kατ’ αρχάς, ο κάθε καπνιστής το φτιάχνει όπως του αρέσει. Πιο λεπτό ή πιο χοντρό, χρησιμοποιώντας λιγότερο ή περισσότερο καπνό αντίστοιχα. Oπότε, δεν μπορεί να γνωρίζει την περιεκτικότητά του σε νικοτίνη και πίσσα.
4
4) Ο μύθος του: «Καπνίζω λιγότερα»
Το επιχείρημα πολλών που προτιμούν το στριφτό, ότι δηλαδή «κάνουν λιγότερα τσιγάρα» σε σχέση με παλιότερα που κάπνιζαν «έτοιμα», δεν ευσταθεί, σύμφωνα με τους ειδικούς. O λόγος είναι ότι ναι μεν χρειάζονται χρόνο για να το φτιάξουν -και στην αρχή η συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να είναι κουραστική-, αλλά στη συνέχεια συνηθίζουν, με αποτέλεσμα να στρίβουν γρήγορα και να καπνίζουν όσο και πριν.
5
5) Συσκευές τυλίγματος: Το απόλυτο «gadget» του κάθε καπνιστή.
Οι «συσκευές τυλίγματος», που περιορίζουν το χρόνο στο ελάχιστο και πολλές φορές θεωρούνται «παιχνίδι» στο χέρι του κάθε καπνιστή, αποδεδειγμένα των ωθούν στην κατανάλωση περισσότερων τσιγάρων δίνοντάς του μία αίσθηση ικανοποίησης και χαράς.
- See more at: http://ingossip.gr/lifestyle/335629-nea-meleti-bomba#sthash.kZvSHena.dpuf

"Αριστερή" νέα τάξη! Αστυνομικοί απαγόρευσαν σε πλανόδιος μουσικούς να παίξουν στην Ερμού. Συγκινητική παρέμβαση περαστικών!...

 
Από το "PRESS-GR"
Theodore Michail
Αστυνομικοί (sic) δεν αφήνουν στην Eρμού 5 πλανόδιους μουσικούς, νεαρής ηλικίας να παίξουν.
Μαζεύετε κόσμος κυκλωνει τους μουσικούς, προστατευοντάς τους απ την αστυνομία, ένας μεσήλικας λέει αν θέλετε φέρτε τα Ματ όπως εχθές, ένας άλλος φυγετε δεν γίνεται να μας καταστρέψετε και την ζωή και καλούν τους μουσικούς να... ξεκινήσουν.
Η μουσική αρχίζει, χειροκροτήματα, οι αστυνομικοί (2sic) αποχωρούν και ο κόσμος τραγουδάει Θανάση. Τα h&m κ τα zara απένταντι συνέχισαν να θίγονται, η απειλή ότι το περιπολικό έρχεται, προφανως και δεν έπιασε ποτέ, αν τα παιδιά έπαιζαν σε μαγαζί που προστατευε ο μακαρος δεν θα ενοχλούσαν κανέναν...εε τουλάχιστον κάπως έτσι ψιλο-φτιάχνει η μέρα σου όμως emoticon wink
βίντεο: εδώ

Για φοροαποφυγή με πληρωμή μέσω Βουλγαρίας καταγγέλλεται ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Τι απαντά ο εκπρόσωπός του

Για φοροαποφυγή με πληρωμή μέσω Βουλγαρίας καταγγέλλεται ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Τι απαντά ο εκπρόσωπός του

Δημοσιεύθηκε: Ενημερώθηκε: 
VASILIS PAPAKONSTANTINOU
Εκτύπωση
Ξαφνιάζει η είδηση σύμφωνα με την οποία ο δημοφιλής καλλιτέχνης Βασίλης Παπακωνσταντίνου πληρώθηκε το ποσό των 16.500 ευρώ για συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκδηλώσεων του δήμου Ξάνθης και ότι τα χρήματα αυτά καταβλήθηκαν σε νομικό πρόσωπο-εταιρεία στη Βουλγαρία. 

Η συναυλία έγινε στις αρχές Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης του δήμου και όπως αποκαλύπτει το «Έθνος της Κυριακής» σε ρεπορτάζ με τίτλο «Χαιρετίσματα στην...εφορία από τη Βουλγαρία», η μείζονα αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο αποκάλυψε πως η αμοιβή του καλλιτέχνη ύψους 16.500 ευρώ καταβλήθηκε για λογαριασμό του κ. Παπακωνσταντίνου σε νομικό πρόσωπο-εταιρεία στη Βουλγαρία.
Σημειώνεται ότι η ανάρτηση της σχετικής πράξης πληρωμής προς τον καλλιτέχνη από το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, εμφανίστηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με αριθμό ΕΝΤ 332Β Γ.Π.Π-ΑΔΑ 64Ι9ΟΚ7Ε-7ΙΔ και θέμα «Διοργάνωση συναυλίας Παπακωνσταντίνου στα πλαίσια των Γιορτών της Παλιάς Πόλης». Σε αυτό ως δικαιούχος αναγράφεται (στα βουλγάρικα) μια εταιρεία της Βουλγαρίας – στα αγγλικά η ονομασία της είναι The Brain Co Southeast Europe Ltd- με βουλγάρικο ΑΦΜ (203356523).
Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» από την αμοιβή των 16.500 ευρώ έγιναν κρατήσεις μόνο 17 ευρώ γιατί πρόκειται για νομικό πρόσωπο άλλου κράτους μέλους της ΕΕ και έτσι αποδόθηκαν 16.483 ευρώ.
Σε περίπτωση που το νομικό πρόσωπο βρισκόταν στην Ελλάδα, η νομοθεσία προβλέπει κράτηση από το Δήμο Ξάνθης ως φόρου το 20% του ποσού δηλαδή 3.300 ευρώ το οποί καταβάλλεται απευθείας στην εφορία. Η φορολογία των εταιρειών στην Ελλάδα φτάνει και πάνω από το 40% ενώ στη Βουλγαρία είναι μόλις στο 10%.
Το «Έθνος της Κυριακής» αναφέρει ότι οι παράγοντες της δημοτικής αρχής προσπάθησαν να απεκδυθούν των ευθυνών τους, με τον πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού κ. Λύρατζη να υποστηρίζει: «Εμείς δεν επιλέγουμε εταιρείες ή μάνατζερ, επιλέγουμε καλλιτέχνες. Με αυτούς συνεργάζεται ο Β. Παπακωνσταντίνου και είναι απολύτως νόμιμο».
Από την πλευρά του ο υπεύθυνος του καλλιτεχνικού γραφείου του κ. Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Ελισσαίος Πατσέλας με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμόΜega είπε ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν γνώριζε τίποτα σχετικά με το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας.
«Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνουν δεν ανακατεύεται με τα οικονομικά του, φορολογούμαι εγώ. Εγώ έχω κάνει σύμβαση με μια βουλγάρικη εταιρεία και φορολογήθηκα όσον αφορά στο φόρο εισοδήματος. Μετά εκ των υστέρων έμαθα ότι έπρεπε να κόψω ένα τιμολόγιο με την αμοιβή μου σε μια βουλγάρικη εταιρεία η οποία είχε αναλάβει το φεστιβάλ των Γιορτών της Παλιάς Πόλης» είπε ο κ. Πατσέλας.
Σημειώνεται ότι το «Εθνος της Κυριακής» επισημαίνει πως υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες φέρονται να υπάρχουν και άλλοι Έλληνες καλλιτέχνες που εισπράττουν τις αμοιβές τους από δημόσιους φορείς και ιδιώτες μέσω βουλγαρικών εταιρειών για λόγους φοροαποφυγής. Επιπλέον για να ξεπερνούν με τον τρόπο αυτό και τα capital controls της ελληνικής πολιτείας και των ελληνικών τραπεζών που δεν επιτρέπουν την εξαγωγή χρημάτων πέραν των γνωστών ορίων.

Ετοιμάζει βαλίτσες ο Καρέλης

 

Πρώτη καταχώρηση: 10/01/2016 - 05:45
Τελευταία δημοσίευση: 05:45Αθλητισμός
Ετοιμάζει βαλίτσες ο Καρέλης
Tο ενδιαφέρον της Γκενκ για τον Νίκο Καρέλη μετουσιώθηκε σε πράξη και ο Παναθηναϊκός δέχτηκε επίσημη πρόταση για την πώληση των δικαιωμάτων του. Αυτή τη στιγμή διεξάγονται διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της ΠΑΕ, τους εκπροσώπους των Βέλγων και τον ατζέντη του Κρητικού επιθετικού, προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία.
Διαβάστε αναλυτικά στο pamesports.gr

Πάνω από 260.000 ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις εγκαταλείπουν την Ελλάδα

 

Η κυβέρνηση Τσίπρα σκοτώνει συνειδητά την ανάπτυξη


To εθνικό έγκλημα είναι προμελετημένο και ο σχεδιασμός προφανής: Nα καταστραφούν ολοσχερώς οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσα από την αδίστακτη λεηλασία του κράτους. Δύο εφορίες, η κανονική και οι ασφαλιστικές εισφορές οδηγούν στην μεγάλη απόδραση όσες μικρομεσαίες επιχειρήσεις απέμειναν στην Ελλάδα.
Πάνω από 260.000 επιχειρήσεις θα εγκαταλείψουν την Ελλάδα στο πρώτο 6μηνο του 2016 με προορισμό γειτονικές χώρες με ανθρώπινη φορολογία.
Η κυβέρνηση Τσίπρα σκοτώνει συνειδητά την ανάπτυξη στη χώρα και βάζει την σφραγίδα της απόλυτης φτωχοποίησης-την ίδια ώρα που οι κυβερνώντες διορίζουν συγγενείς και κομματικό στρατό στο δημόσιο.
Exoυν την ψευδαίσθηση ότι θα κυβερνάνε για πολύ την ώρα που η σπίθα της λαικής οργής ξεσπάει από παρέα σε παρέα από γειτονιά σε γειτονιά.
-Ο Τσίπρας είναι πολύ χειρότερος και από τον Σαμαρά…,
είναι το επιμύθιο που διαχέεται από στόμα σε στόμα.
Οποιος ελεύθερος επαγγελματίας βγάζει πάνω από 30.000 ευρώ πρέπει να πεθάνει στα λησταρχεία της Εφορία και των διάτρητων ασφαλιστικών ταμείων.
Οσο μισούν τους ελεύθερους επαγγελματίες τόσο-οι σαρδανάπαλοι κυβερνώντες- προστατεύουν το χυδαίο πελατειακό τους κράτος στο οποίο υπόσχονται αυξήσεις και νέες προσλήψεις.
Αυτό το μακελειό των ελευθέρων επαγγελματιών δεν έχει υπάρξει ούτε στα πιο στεγνά κομμουνιστικά καθεστώτα.
Αυτό που θα επιτύχουν οι κυβερνώντες είναι να μείνουν πίσω στην Κολομβία των Βαλκανίων οι συμμορίες  των βαρόνων της Μαφίας και ο διορισμένος στο δημόσιο κομματικός στρατός τους.
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι επικηρυγμένοι από το καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ. H μεγάλη φυγή από την Ελλάδα είναι πλέον μονόδρομος.

Ήταν το 2009. Πριν από 6 χρόνια. Και δεν αλλάζω λέξη Το,«άλλα λόγια να αγαπιόμαστε», Ντιμπέιτ. Ψεύτικα μεγάλα λόγια , μισόλογα , κεκρυμμένες αλήθειες και αόριστες υποσχέσεις.

 


του Σπύρου Χατζάρα

Θλίψη , απογοήτευση, και ανησυχία, μου προκάλεσε η «τηλεοπτική αναμέτρηση», των «πολιτικών αρχηγών». Ανθρωπάκια, που βρέθηκαν να καθοδηγούν το ελληνικό έθνος, με το χρίσμα «έξωθεν δυνάμεων» , προσπαθούσαν να μην ξεχάσουν τίποτα από τις οδηγίες των επικοινωνιολόγων, αλλά και να πάρουν την ψήφο μας, πάντα όμως, πειθώμενοι , «τοις κείνων ρήμασι». 
Τους είδαμε όρθιους. Τους είδαμε και καθιστούς. Ανάστημα δεν όρθωσαν . Γιατί απλούστατα δεν διαθέτουν. 
Ηγέτης ικανός και αποφασισμένος να προασπίσει τα συμφέροντα του ελληνικού έθνους δεν είναι κανείς από αυτούς. 
Να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή. Η αιτία της συμφοράς για τον ελληνικό λαό, βρίσκεται στην εξάρτηση, πολιτική και οικονομική , από «ξένα κέντρα αποφάσεων»,από τα οποία λαμβάνουν «ντιρεκτίβες», τόσο η ΝΔ, όσο και το «Νέο-Πασοκ».
Για το λόγο αυτό η πολιτική και των δύο έχει καταστροφικά αποτελέσματα. «Μέσα», δεν πάμε καθόλου καλά λοιπόν. Τόσο ο Παπανδρέου όσο και ο Καραμανλής, δεσμεύονται από την συνταγή του ΔΝΤ. 
Ο «δεξιός» Καραμανλής προωθεί την πιο φιλολαϊκή εκδοχή και τον South Stream. Ο «σοσιαλδημοκράτης» Παπανδρέου, την πιο σκληρή και τον Nabuko . 
Ο Καραμανλής, επιτέλους ομολόγησε, ότι από τα 100 επί πλέον δις «φέσι», που μας φόρεσε, τα 50 πήγαν στις τράπεζες για τόκους. Ήταν το κόστος των credit default swaps (CDS), των «έξυπνων» (δομημένων) ομολόγων του Χριστοδουλάκη (κυρίως) και του Αλογοσκούφη. Ο Καραμανλής όμως δεν θέλει να τα βάλει με τις τράπεζες και τους τραπεζίτες και για αυτό δεν είπε λέξη για τα credit default swaps. Και ακόμα 7 δις, ήταν το επιπλέον φέσι, που πληρώσαμε για την «ιδιωτικοποίηση» της ΔΕΗ. Την λυπητερή για την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ, δεν την αποκάλυψε. Το καθαρό φέσι, από τη δική του διακυβέρνηση είναι 33 δίς στα 6 χρόνια. 
Το μισθολόγιο στον δημόσιο τομέα, πήγε το 2008,στα 21 δις ευρώ, από 13 το 2004. Με αυξήσεις κάτω από τον πληθωρισμό.3 δις είναι το καπέλο για τους μισθούς των blue-boys.18 από τα 33 δίς ήταν οι μισθοί του μπλε στρατού. Ούτε για το ποιος έκαψε την Αθήνα τον Δεκέμβρη, μίλησε ο πρωθυπουργός. Ο Κουκουλοφόρος Alexis δήλωσε έτοιμος να την ξανακάψει, αν δεν εκλεγεί αυτοδύναμος ο George. 
  Ο «κουσουρεμένος» Περίγελος, (του Αλαφούζου και όχι μόνον), ο κουκουλοφόρος Αlexis ,(της θυγατρικής του ΔΟΛ), ο Γιώργος Κωλοτούμπας, (ο αυτοδημιούργητος), η Αλέκα από την ΚΚΕ α.ε, και οι «συγκληρονόμοι», ο Γιωργάκης Ζήμενς-Μπίλντερμπεργκ, από τη Μινεσότα (ο ανεύθυνος), , και ο Κωστάκης Ζήμενς-Μπίλντερμπεργκ, ο υπεύθυνος ,(αυτή τη φορά), για όλα, συναποτελούν το πολιτικό προσωπικό με το οποίο η Νέα Τάξη ελέγχει το «οικόπεδο» Ελλάς. 
Εντός του πλαισίου της Νέας Τάξης, οι 4 από τους έξι. Κωστάκης-Γιωργάκης & Co-Alexis-Περίγελως. «Ηγέτες»- κομπάρσοι, αλλά και Φερέφωνα. Εκτός και «επί τα αυτά», «τα άκρα».
Ο Κωλοτούμπας και η Αλέκα, που αποτελούν συστημική αντιπολίτευση, και συγκρατούν τους «κεντρώους ψηφοφόρους»,εντός της στρούγκας. 
Τα σεμινάρια του εργοστασίου παραγωγής ιδεών της Νέας Τάξης, του Ινστιτούτου Tavistock, για την «green development», άρχισαν το 1972. Η παράταξη της «πράσινης ανάπτυξης», είναι ο Περίγελος , ο Αλέξης ο κουκουλοφόρος από τη ΔΟΛια συνιστώσα, και ο Γιωργάκης Μπίλντερμπεργκ-Σαλαμαλέκουμ. 
Οι παπαγάλοι των εργολάβων, δεν ρώτησαν για τα πιο σημαντικά προβλήματα. Τα 2,5 εκ. λαθρομετανάστες, τη μαφία, την εγκληματικότητα, τα Καρτέλ, και τα επιτόκια, και όλοι ρωτούσαν τον Γιωργάκη Ζήμενς-Μπίλντερμπεργκ, που θα βρει τα 2,5 δις που υπόσχεται στους φτωχούς για να τον ψηφίσουν. 
Ο Georges ξέχασε, (ή του είπαν να ξεχάσει) ,την δέσμευση του για αναθεώρηση του συμφώνου σταθερότητας, ώστε οι δαπάνες του ΠΔΕ να μην περιλαμβάνονται στο όριο του ελλείματος.(3%). Το αντιλαϊκό εκσυγχρονιστικό πρόγραμμα του Γ. Παπανδρέου Από τα μισόλογα της αναμέτρησης συγκράτώ. -«Είμαστε υπέρ περεταίρω ενοποιήσεων», είπε, ο Γ.Παπανδρέου. Που σημαίνει: Ένα ταμείο για όλους.(¨Όπως επιθυμεί η κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα).Ο Καραμανλής τα έκανε 13.Ο Παπανδρέου θα τα κάνει ένα. Μία βασική σύνταξη για όλους. Και τα συνδικάτα δεν έχουν ξεσηκωθεί. Ο αντιλαϊκός στόχος είναι να χρησιμοποιηθούν τα αποθεματικά των ταμείων που δεν διαλύθηκαν από τις ιδιωτικοποιήσεις, για να καλύψουν τα ελλείμματα των άλλων. Αλληλεγγύη; 
Με μια λέξη. Το Νέο-Πασοκ θα είναι χειρότερο από τη ΝΔ. 
Το επικοινωνιακό μπαράζ ήταν η απόδειξη της Τραγωδίας που ζει ο τόπος, με ηγέτες του «περιηγητικού στυλ» της Μάγιας . (Τσόκλη) 

ΥΓ. Ηρθε ο καιρός για την ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Επεκτείνονται σιωπηρά οι αρμοδιότητες της Frontex...

 Frontex

Μπορεί να διακήρυσσε σε όλους τους τόνους η κυβέρνηση ότι η Ομάδα Ταχείας Επέμβασης RABIT της FRONTEX που άρχισε ήδη να αναπτύσσεται στα ελληνικά νησιά θα έχει αποκλειστικό ρόλο την...ενίσχυση της διαδικασίας καταγραφής και ταυτοποίησης των προσφύγων και μεταναστών και τη συμβολή στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο, κάτι άλλωστε που δήλωνε και η ίδια η FRONTEX, φαίνεται όμως πως στην πραγματικότητα οι νεοφερμένοι αστυνομικοί της ευρωπαϊκής δύναμης αναλαμβάνουν δράση που επεκτείνεται σε αστυνομικού τύπου επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση του κοινού εγκλήματος και για τον έλεγχο ΜΚΟ και εθελοντών.

Στη Χίο έχουν συσταθεί μικτές ομάδες περιπολιών και ελέγχου από τα στελέχη της FRONTEX και την ΕΛ.ΑΣ. «Στόχος των περιπολιών αυτών είναι ο έλεγχος όσων δρουν υποστηρικτικά στους πρόσφυγες στα σημεία υποδοχής και ειδικότερα των ΜΚΟ οργανώσεων που σταδιακά θα ελεγχθούν όλες ως προς τη νομιμότητα της παρουσίας τους εδώ και τον ρόλο που έχει η καθεμία. Παράλληλα θα ελεγχθούν και τα κυκλώματα επιτήδειων, που στόχο έχουν την παράνομη αφαίρεση μηχανών και σκαφών, μόλις ή πριν ακόμα αυτά βγουν στη στεριά», δηλώνει ο αστυνομικός διευθυντής Χίου Ανδρέας Δαμίρης, διευκρινίζοντας ότι οι αστυνομικοί της FRONTEX θα συνοδεύουν τους Ελληνες αστυνομικούς, που αναλαμβάνουν τον έλεγχο.

Σύμφωνα επίσης με ανταπόκριση του ΑΠΕ από τη Λέσβο, που επικαλείται αστυνομική πηγή, στο νησί θα συνεργαστεί η ΕΛ.ΑΣ. με τη FRONTEX για περιπολίες σε 24ωρη βάση, στις οποίες θα ζητούνται από όσους επιχειρούν στις ακτές αστυνομική ταυτότητα και τα στοιχεία της οργάνωσης που εκπροσωπούν και στη συνέχεια θα ελέγχεται εάν η συγκεκριμένη οργάνωση είναι διαπιστευμένη. «Η όλη διαδικασία, αν όλα είναι εντάξει, θα σταματά εκεί», ανέφερε η αστυνομική πηγή.

Ωστόσο, ο ρόλος που αναλαμβάνει η FRONTEX φαίνεται πως υπερβαίνει όσα είχαν γίνει γνωστά για την αρμοδιότητά της. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της ίδιας της FRONTEX στις 29 Δεκεμβρίου, που ανακοίνωνε πως στέλνει τους πρώτους 293 αξιωματικούς από τους 400 που προβλέπει η συμφωνία που έκανε με την ελληνική κυβέρνηση υπό την παρασκηνιακή απειλή της προσωρινής εξόδου της χώρας από τη ζώνη Σένγκεν, ο ρόλος της FRONTEX περιοριζόταν στη διαδικασία καταγραφής και ταυτοποίησης και στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στη θάλασσα.

Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ισχυρίζονται στην «Εφ.Συν.» ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει σχετικά με τον ρόλο της FRONTEX, από τη στιγμή που τους ελέγχους τούς κάνουν οι Ελληνες αστυνομικοί. Σύμφωνα με το υπουργείο, ο σχηματισμός μικτών κλιμακίων της ΕΛ.ΑΣ. και της FRONTEX δεν συνιστά υπέρβαση της αρμοδιότητας της ευρωπαϊκής υπηρεσίας.

Επειδή όμως δεν μπορεί κανείς να δεχτεί πως αποφασίστηκε να κάνουν βόλτα αναψυχής οι αστυνομικοί της FRONTEX μαζί με τους Ελληνες αστυνομικούς την ώρα που επιχειρούν, υπάρχει το ερώτημα με ποια λογική δεν θεωρείται υπέρβαση της αρμοδιότητας της FRONTEX η ενίσχυση των αστυνομικών επιχειρήσεων ελέγχου στις ακτές, που δεν περιλαμβάνεται σε όσα είχαν γίνει γνωστά για την αποστολή της.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...