Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

O «Κάρα» υπογράφει την Τρίτη


O «Κάρα» υπογράφει την Τρίτη

Στην Αθήνα επέστρεψε ο Γιώργος Καραγκούνης, αφού υποβλήθηκε και στις ιατρικές εξετάσεις χθες μετά τιςμετρήσεις στις οποίες είχε υποβληθεί την Πέμπτη και ασφαλώς αφού πανηγύρισε τα γκολ του Νίκου Σπυρόπουλου και του Φάνη Γκέκα! Μετά τη συνομιλία του με τον....


προπονητή της Φούλαμ, Μάρτιν Γιολ, χθες το πρωί (ο Ολλανδός άναψε το τελικό πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής), το μόνο που απομένει για την οριστική συμφωνία και την υπογραφή των συμβολαίων είναι τα αποτελέσματα των μαγνητικών στις οποίες υποβλήθηκε χθες.

Στην Αγγλία όλοι οι… διοικούντες των ομάδων έχουν διήμερο ρεπό εκμεταλλευόμενοι τα ματς των εθνικών ομάδων και δεν υπήρχε σοβαρός λόγος παραμονής του στο Λονδίνο το Σαββατοκύριακο. Στην Αγγλία θα επιστρέψει τη Δευτέρα και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, την Τρίτη θα υπογράψει το συμβόλαιό του για ένα ή για «1+1» χρόνο, σύμφωνα με το gazzetta.gr

Τα τεκμήρια της τουρκικής ήττας στην Ν.Α Τουρκία : Πώς σφαγιάστηκαν οι καταδρομείς

 




Ακόμη μία απόδειξη της κυριαρχίας του PKK στην ΝΑ Τουρκία και ένα ισχυρό ράπισμα στην εικόνα και στο ηθικό του τουρκικού Στρατού έρχονται να δώσουν οι φωτογραφίες με τα λάφυρα που απέσπασε το PKK από το 3ο Τάγμα Ορεινών Καταδρομών του Semdinli μετά τις μάχες στα τέλη Αυγούστου.
Image
Image
Οι εν λόγω φωτογραφίες αποδεικνύουν την πλήρη κυριαρχία του PKK στις πρόσφατες μάχες στην επαρχία Semdinli και την καταστροφική ήτα που υπέστησαν ακόμα και οι επίλεκτες μονάδες του τουρκικού Στρατού δεδομένου ότι το 3ο Τάγμα Ορεινών Καταδρομών ανήκει στην Ταξιαρχία Ορεινών Καταδρομέων η οποία σταθμεύει στην περιοχή για την καλύτερη άμυνα έναντι του PKK.
Image
Όπως φαίνεται ούτε και αυτή η ειδικευμένη μονάδα του τουρκικού Στρατού δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τους μαχητές της κουρδικής οργάνωσης οι οποίο με περηφάνια επιδεικνύουν τα λάφυρα τους από την επιχείρηση της 22ας Αυγούστου η οποία είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο 5 Τούρκων στρατιωτών και επτά τραυματίσθηκαν. Υπενθυμίζεται ότι εκείνη την ημέρα οι Κούρδοι μαχητές είχαν στην κυριολεξία εξολοθρεύσει μηχανοκίνητη μονάδα που διέσχιζε οδικό άξονα, 20 χλμ. από το Semdinli.
Image
Image
Στις φωτογραφίες παρουσιάζεται ιματισμός των ανδρών με το σύμβολο της μονάδας, ο οπλισμός των Τούρκων στρατιωτών που είναι τρία τυφέκια ΗΚ-33 ένα εκ των οποίων φέρει βομβιδοβόλο Τ-40, τουρκικό αντίγραφο του νοτιοαφρικανικού βομβιδοβόλου MGL και ασύρματος ομάδας της ΑSELSAN. Το γεγονός ότι οι Κούρδοι μαχητές κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα παραπάνω υλικά αποδεικνύει την κυριαρχία τους στο πεδίο και την φυγή των Τούρκων οι οποίο πάνω στον πανικό τους εγκατέλειψαν οπλισμό, και άλλα υλικά προσμένοντας την άφιξη των ενισχύσεων από το φυλάκιο στην Yuksekova.
Image
Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών αυτών αποτελεί μία κλασική επίδειξη για το πώς πραγματοποιούνται οι ψυχολογικές επιχειρήσεις από το PKK το οποίο στοχεύει στο να “τσιμεντώσει” την πίστη του κουρδικού λαού στο αγώνα τους για ελευθερία και να αποδείξει σε όλους ότι ακόμα και οι καλύτεροι επαγγελματίες στρατιώτες του τουρκικού Στρατού δεν είναι ανίκητοι.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Βεβήλωσαν το μνημείο της Γενοκτονίας των Ποντίων

 

Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι μισούν τους Έλληνες, μισούν την ιστορία μας, τις παραδόσεις μας, τα ήθη και τα έθιμα μας. Έφτασαν ακόμη και στο σημείο να μισούν και τα μνημεία που έχουν χτίσει για να τιμήσουμε τους νεκρούς μας διότι πως αλλιώς θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τις πράξεις των χρήσιμων ηλίθιων που βεβήλωσαν το μνημείο της Γενοκτονίας των Ποντίων Ελλήνων στην Θεσσαλονίκη.
Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι μισούν τους Έλληνες, μισούν την ιστορία μας, τις παραδόσεις μας τα ήθη και τα έθιμα μας. Έφτασαν ακόμη και στο σημείο να μισούν και τα μνημεία που έχουν χτίσει για να τιμήσουμε τους νεκρούς μας διότι πως αλλιώς θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τις πράξεις των χρήσιμων ηλίθιων που βεβήλωσαν το μνημείο της Γενοκτονίας των Ποντίων Ελλήνων στην Θεσσαλονίκη.
Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία κάποιοι σε αυτή την χώρα πιστεύουν ότι βεβηλώνοντας ένα μνημείο σαν και αυτό που αγγίζει τις ψυχές εκατομμυρίων Ελλήνων που έχασαν δικούς τους ανθρώπους το 1922 πετυχαίνουν κάτι, αφού δεν έχουν άλλο τρόπο για να εκφράσουν το μίσος τους για εμάς τους Έλληνες. 
Αυτό όμως που είναι πιο εξοργιστικό από την πράξη αυτών των «εργολάβων» κατά του ελληνικού Έθνους είναι η ανυπαρξία οποιασδήποτε αντίδρασης από κάποιον φορέα από κάποια σημαντική προσωπικότητα ή κάποιο ΜΜΕ λες και η βεβήλωση αυτή ποτέ δεν υπήρξε λές και το μνημείο αυτό δεν αντιπροσωπεύει τίποτα από τις εκατοντάδες χιλιάδες Πόντιους που σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους.
Και όμως όταν πριν από ένα χρόνο κάποιοι ανεγκέφαλοι βεβήλωσαν το Μνημείο Ολοκαυτώματος της Θεσσαλονίκης, στην Πλατεία Ελευθερίας που είναι αφιερωμένη στους 50.000 Εβραίους της Θεσσαλονίκης που εξοντώθηκαν κατά το Ολοκαύτωμα το σύμπαν σείσθηκε. Σχεδόν αμέσως και πολύ καλά έπραξαν φορείς παράγοντες της πόλης πολιτικά κόμματα ΜΜΕ εξέδωσαν ανακοινώσεις που πολύ ορθά καταδίκαζαν την αποτρόπαια αυτή πράξη.
Image
Η τότε υπουργός παιδείας  Άννα Διαμαντοπούλου, το «ευαίσθητο» τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΝ ο   δημοτικός σύμβουλος των Οικολόγων – Πράσινων Χρήστος Μάτης, ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης,   η Άννα Φραγκιουδάκη, ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, το Κ.Ι.Σ.Ε. και η Ι.Κ. Θεσσαλονίκης, εξέδωσαν ανακοινώσεις για την απαράδεκτη αυτή πράξη.
Αυτό που οι περισσότεροι Έλληνες Πόντιοι θα περίμεναν αυτή την στιγμή από όλους τους παραπάνω ευαίσθητους πολιτικούς, φορείς κόμματα και ακαδημαϊκούς θα ήταν να ακούσουν μερικά λόγια καταδίκης αυτής της απαράδεκτης πράξης όπως αρμόζει σε κάθε πράξη που στρέφεται κατά της μνήμης ανθρώπων που σφαγιάστηκαν και βασανίστηκαν για αυτό ,που είναι για αυτό, που πίστευαν.
Δυστυχώς όμως όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν θα επιβεβαιωθεί ο κανόνας ότι οτιδήποτε στρέφεται κατά του ελληνισμού κατά του Χριστιανισμού δεν αξίζει ούτε κάν ένα έστω σχόλιο καταδίκης αυτών των πράξεων. Αυτό βλέπει ο Ελληνικός λαός αυτά βλέπουν οι Χριστιανοί και δεν έχουν άδικο που πιστεύουν ότι τελικά σερ αυτή την χώρα υπάρχει επιλεκτική ευαισθησία και ότι κάποιοι σοβαροφανείς παράγοντες της κοινωνίας μας βλέπουν την πλειονότητα του λαού ως πολίτες β’ κατηγορίας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr       

Γύρω-γύρω όλοι και στη μέση ο Βασίλης (Γκαγκάτσης)


 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Γύρω-γύρω όλοι και στη μέση ο Βασίλης (Γκαγκάτσης)
* Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ ΤΟΥ Β. ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ- ΠΟΥ «ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ» ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ-ΒΙΟΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΡΙΓΜΟΥΣ, ΑΦΟΥ Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

Κάποιοι, διαβάζοντας τον τίτλο του ρεπορτάζ, ίσως διατυπώσουν την άποψη ότι χαρακτηρίζεται από υπερβολή. Όμως, όπως θα διαπιστώσει κανείς διαβάζοντάς το, ο τίτλος είναι απόλυτα ενδεικτικός για τις δραστηριότητες του πολυσχιδούς τέως –και φιλοδοξούντος μελλοντικά– προέδρου της ΕΠΟ. Ένας μεγάλος κύκλος προσώπων, ορισμένα μάλιστα εκ των οποίων έχουν μεγάλη εμβέλεια στο πανελλήνιο, παρουσιάζονται σε κάποια πτυχή της ποδοσφαιρικής ή επιχειρηματικής ενασχόλησής τους να «εμπλέκονται», δικαίως ή καθ’ υπερβολήν, με τον αμφιλεγόμενο επαγγελματία παράγοντα του ποδοσφαίρου που ακούει στο όνομα Βασίλης Γκαγκάτσης. Τα πρόσωπα; Πρώτης γραμμής, και μάλιστα με μεγάλες περγαμηνές:

Θοδωρής Ζαγοράκης, Ζήσης Βρύζας, Ηλίας Βιολίδης, Διονύσης Ψωμιάδης, Χρήστος Σάββας, Γιάννης Ιωαννίδης, και βέβαια πολλοί άλλοι από τον χώρο της Βόρειας Ελλάδας.

Αλέξης Κούγιας, Χρήστος Παναγόπουλος, Γιάννης Αλαφούζος (ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον Βασίλης Γκαγκάτση).

Και τέλος από τη νησιώτικη Ελλάδα, ο Γιώργος Σαρρής, λόγω της υποψηφιότητάς του για πρόεδρος της ΕΠΟ.
 
Ας ξεκινήσουμε από τη Β. Ελλάδα

Όπως είναι γνωστό, οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες Θόδωρος Ζαγοράκης και Ηλίας Βιολίδης διώκονται κακουργηματικά για υπεξαίρεση και απιστία εις βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η έκθεση του Σώματος Ορκωτών Λογιστών, τον Οκτώβριο του 2011, βάσει της οποίας ασκήθηκε η δίωξη, αποτελεί έναν πραγματικό καταπέλτη αφού αυτά τα οποία καταγράφονται είναι εξόχως σοβαρά και ποινικώς κολάσιμα. Τα ερωτηματικά που προκύπτουν –και βεβαίως θα διερευνηθούν δικαστικά– πέραν της ποινικής τους εμπλοκής, σήμερα αποτελούν τη μόνιμη επωδό στα χείλη των οπαδών του ΠΑΟΚ, αφού εκείνοι είναι που στήριξαν και στηρίζουν βασικά την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Ένα μάλιστα site της Β. Ελλάδος, με το όνομα baladoros.com, έχει επιχειρήσει μια καταγραφή, η οποία δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα και την οποία παραθέτουμε αυτούσια:

«…Θ’ αποφύγουμε να κάνουμε χαρακτηρισμούς, για τα λεφτά που λείπουνε από το ταμείο και βρίσκονται στα χέρια του Ζαγοράκη (200+120 χιλιάδες από τις ΕΠΟΜΕΝΕΣ χρονιές) και του Βιολίδη (425 χιλιάδες συν τυχόν επιταγές που ενδέχεται να μην πληρώθηκαν μετά τον Ιούνιο του 2010)...

·         Τα μετρητά που πήρε ο Βιολίδης κι έδινε επιταγές που διπλοπληρώθηκαν από την ΠΑΕ ή έμειναν απλήρωτες και θα έπρεπε να είανι απαιτήσεις της ΠΑΕ απ΄ αυτόν (περί τις 425 χιλιάδες...)

·         Αποφάσεις διοικητικού συμβουλίου χωρίς υπογραφή Βρύζα (όταν ήταν πρόεδρος) ενώ αναφέρεται ότι ήταν Παρών

·         Δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε...δάνεια προς την υπάλληλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αντιγόνη, η οποία δηλώνει ΑΓΝΟΙΑ για το θέμα

·         Τρελό φαγοπότι από τους μάνατζερ, με διπλά συμβόλαια και απίστευτα ποσοστά

·         Ύποπτες καταθέσεις σε λογαριασμούς ασχέτων

·         Εξωφρενικά συμβόλαια των παικτών που έφερνε ο Βρύζας, καθώς και τα λοιπά έξοδά τους που ΔΕΝ περιλαμβάνονται στις αρχικές συμφωνίες, όπως τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ π.χ. σε έπιπλα που κανείς δεν ξέρει πού βρίσκονται ή τι γίνονται όταν φεύγουν οι παίκτες

·         Σωρεία φορολογικών παραβάσεων του ΚΒΣ αλλά και του ποινικού κώδικα

·         Μονογραφές σε αποδείξεις που δε φαίνεται ποιος πήρε τα λεφτά

·         Μετρητά σε συναλλαγές που ο νόμος ορίζει να γίνονται μέσω τράπεζας

·         Παραλαβή χρημάτων από πρόσωπα χωρίς εξουσιοδότηση

·         Χοντρά μεροκάματα για τους πορτιέρηδες που τώρα είναι στη φυλακή

·         Δυσανάλογες αμοιβές στα ίδια πρόσωπα ή για την ίδια εργασία

·         Αύξηση στα φύλακτρα σε εταιρεία από 90 σε 200 χιλιάρικα το χρόνο, επίσης 50 χιλιάδες ευρώ για φύλαξη ακόμα και στα ... έργα στη Μεσήμβρια

·         Το αθλητικό κέντρο που κόστισε ως το τέλος του 2010 στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ (!!!)

·         Τιμολόγια για μετακομίσεις... εξπρές από την Αθήνα ως τη Θεσσαλονίκη μέσα σ΄ ένα μόλις... μισάωρο

·         Αμοιβή φυσιοθεραπευτή σε ένα παιχνίδι... 1.160 ευρώ

·         Αμοιβή Ζαγοράκη με 7.000 ευρώ

·         Αμοιβές σε πρόσωπα... φαντάσματα, χωρίς όνομα ή ΑΦΜ

·         Ενοικιάσεις σπιτιών από τον Ιωσηφίδη και τον προσωπικό ασφαλιστή του Ζαγοράκη με διπλασιασμό του κόστους ενοικίου...

·         Αυτά είναι κάποια λίγα, ενώ υπάρχουν τόσα και τόσα πολλά άλλα...


Και σημειωτέον, ότι εδώ ΔΕΝ υπολογίζουμε τα 200 χιλιάρικα που πήρε ο Ζαγοράκης από το ταμείο δήθεν για... μεταγραφές, καθώς δεν περιλαμβάνονται στον έλεγχο, αφού η... "ανάληψη" έγινε τη χρονιά που δεν έχει ελεγχθεί ακόμα (2010-2011), ούτε τα 120 χιλιάρικα που πήρε πριν φύγει από την ΠΑΕ (2012), για τα οποία ΔΕΝ υπάρχουν παραστατικά, και τώρα λέει ότι πήγαν για το καλό του ΠΑΟΚ, προκαλώντας μάλιστα Βρύζα και Κατσαρή να ... αποκαλύψουν τις βρομιές του, καθώς ήταν ενήμεροι για την κατάληξή τους!!!

Περιλαμβάνεται όμως η αμοιβή του Γκαγκάτση, που ήταν 15 χιλιάρικα το μήνα ΚΑΘΑΡΑ συν ΦΠΑ, τα οποία κατατέθηκαν στο λογαριασμού κάποιας... Δενδρινού και χειρόγραφα στην απόδειξη αναφέρεται "Γκαγκάτσης"!!!»

Η εμπλοκή Βασίλη Γκαγκάτση

Στο Πόρισμα «Αμοιβές και έξοδα δικηγόρων», επί λέξει αναφέρονται τα εξής:

«Στις 1.7.2009 συντάχθηκε συμφωνητικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το δικηγόρο κ. Γκαγκάτση Βασίλειο με χρέη Εκτελεστικού Διευθυντή, με διάρκεια 1.7.2009 έως και 31.5.2010 και συμφωνηθείσα αμοιβή €15.000,00 συν ΦΠΑ ανά μήνα. Τέθηκε υπόψη του ελέγχου μας καταθετήριο της Τράπεζας Πειραιώς για την εξόφληση τμήματος (έναντι) της ανωτέρω αμοιβής, το οποίο αναγράφει ως δικαιούχο του λογαριασμού το όνομα ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ. Α.Ν. και χειρόγραφα το όνομα ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.

»Δε γνωρίζουμε ποια είναι η σχέση του ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ Α.Ν. και του ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. Το ανωτέρω συμφωνητικό λύθηκε στις 23.9.2009.

»Με την υπ’ αριθμ. 181/22.1.2010 απόφαση Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ορίστηκε να εκτελεί χρέη Εκτελεστικού Διευθυντή ο Γκαγκάτσης Χρυσόστομος και να προσφέρει τις υπηρεσίες του αμισθί».

Το νόμιμο και το ηθικό

Κατ’ αρχάς, με δεδομένο ότι ο Βασίλης Γκαγκάτσης παραιτήθηκε από την προεδρία της ΕΠΟ τον Δεκέμβριο του 2008, η σύναψη σύμβασης ως νομικού με οποιαδήποτε εταιρεία δεν αποτελεί αξιόποινη πράξη. Με δεδομένα όμως την ισχύ που διέθετε ως πρόεδρος, και τη συγγενική του σχέση με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, καθώς επίσης και την εργασιακή σχέση του γιου του Μάκη με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η συνεργασία του αυτή αποτελούσε πρόκληση για τις άλλες ομάδες, οι οποίες έβλεπαν έναν πανίσχυρο παράγοντα του ποδοσφαίρου να εκδηλώνεται ανοιχτά υπέρ μιας ομάδας ανταγωνίστριάς τους. Σαν παράδειγμα θα μπορούσαμε να αναφέρουμε την υποθετική περίπτωση του Μισέλ Πλατινί, που αν παραιτείτο από την προεδρία της UEFA να αναλάμβανε γενικός διευθυντής της Μαρσέιγ!!! Πώς θα αντιδρούσαν οι άλλες ομάδες τόσο στη Γαλλία όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Αλλά είπαμε: Άλλο το νόμιμο και άλλο το ηθικό.

Τέλος, η καταβολή χρηματικού ποσού στον λογαριασμό Α.Ν. ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ –προφανώς πρόκειται για την κυρία Ακριβή (Βιβή) Δενδρινού, σύζυγο του Βασίλη Γκαγκάτση– για αμοιβές του ιδίου, προκαλεί βεβαίως απορίες, τις οποίες θα αναλάβουν να διερευνήσουν τα αρμόδια εποπτικά της φορολογίας όργανα. Αν, δηλαδή, οι παραπάνω αμοιβές έχουν δηλωθεί στη φορολογική δήλωση του Βασίλη Γκαγκάτση, αν έχουν αναφερθεί στο «πόθεν έσχες» της περιόδου εκείνης κ.λπ. Στο σημείο αυτό ας μην ξεχνάμε ότι για κάποιες όμοιας μορφής «παραλείψεις» στο «πόθεν έσχες» του τέως προέδρου της ΕΠΟ τον έχουν «φορτώσει» με μια ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, ποινή για την οποία ο ίδιος έχει ήδη ξεκινήσει αναιρετική διαδικασία προκειμένου να την απαλείψει από το Μητρώο του.

Η κόντρα –λόγω Γκαγκάτση– Δ. Ψωμιάδη και Ν.Δ.

Ένα άλλο θέμα που αφορά στη Βόρεια Ελλάδα, και κυρίως στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας, Διονύση Ψωμιάδη, είναι η στήριξη της υποψηφιότητας του Βασίλη Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ. Στήριξη, η οποία πλέον γίνεται εμφανής με τη συμμετοχή του προέδρου της Ένωσης κ. Γραμμένου στο ψηφοδέλτιο του Β. Γκαγκάτση!!! Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι με δεδομένη την άρνηση του ΠΑΣΟΚ (ζητήθηκε από τον Στέλιο Αγγελούδη, ο οποίος αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην υποψηφιότητα του Β. Γκαγκάτση) και επίσης την άρνηση της ΔΗΜΑΡ, στη Νέα Δημοκρατία δεν διανοούνται καν ότι επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά είναι δυνατόν να εκλεγεί πρόεδρος στο ποδόσφαιρο ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, λοιπόν, ότι αυτή η τοποθέτηση του Διονύση Ψωμιάδη τον φέρνει σε ανοιχτή κόντρα με τη Ν.Δ., κόμμα με τη σημαία του οποίου εξελέγη αντιπεριφερειάρχης και στη συνέχεια –λόγω του γνωστού προβλήματος του αδελφού του, Παναγιώτη–, ως περιφερειάρχης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης τραβάει τα μαλλιά του, δεδομένου ότι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί –ως αρμόδιος υπουργός– την κόντρα με τον περιφερειάρχη-επιλογή της παράταξής του. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γιάννης Ιωαννίδης εκλέγεται στη Θεσσαλονίκη και οι κάθε μορφής κόντρες σπάνια ωφελούν έναν πολιτικό, όταν γίνονται στην εκλογική του περιοχή…

Γκαγκάτσης: «Με στηρίζουν οι δεξιοί»

Πέραν του Διονύση Ψωμιάδη, η πλευρά Γκαγκάτση διαρρέει ότι πρόσωπα που πρόσκεινται στη Ν.Δ. θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό του. Στα πρόσωπα αυτά τοποθετούνται ο Χρήστος Σάββας της Κοζάνης, ο Βασίλης Μάντζιος της Ηπείρου, ο Χαράλαμπος Παπαθανασίου και πρώην βουλευτής της Ν.Δ. της Φλώρινας, ο Γκίτσιος της Καστοριάς και ο Κοσματόπουλος των Γρεβενών.

Η απορία –αν αυτές οι διαρροές αληθεύουν– είναι πώς όλοι οι προαναφερόμενοι κύριοι αντιπαρέρχονται με μεγάλη ευκολία την εμπλοκή του Βασίλη Γκαγκάτση με τη Δικαιοσύνη, και την κόντρα με την Πολιτεία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους ίδιους και τις Ενώσεις που εκπροσωπούν.

Στο μικροσκόπιο και η Ν. Ελλάδα

Η υποψηφιότητα του Βασίλη Γκαγκάτση έγραψε τους τίτλους τέλους στους παλαιούς δεσμούς του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. OBαγγέλης Μαρινάκης, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε, αρνήθηκε να συνδέσει το όνομά του με οποιαδήποτε δραστηριότητα του Β. Γκαγκάτση ως νομικού και όχι μόνο. Έτσι, αφού αρχικά χρησιμοποιήθηκε ως νομικός σε μια-δυο υποθέσεις (υπόθεση Γκαλέτι με την UEFA, υπόθεση τιμωρίας Μιραλάς), στη συνέχεια διέκοψε κάθε σχέση μαζί του, παρά τις εισηγήσεις ορισμένων από «ερυθρόλευκο» περιβάλλον που είχαν φάει «ψωμί κι αλάτι» –και όχι μόνο– με τον τέως πρόεδρο της ΕΠΟ. Έτσι, υποστηρίζει την υποψηφιότητα Γ. Σαρρή, θέλοντας να αποφύγει οποιονδήποτε συσχετισμό με τον Β. Γκαγκάτση που επί μία δεκαετία δεν έχανε αγώνα στο «Καραϊσκάκη».

Ο άλλος υποψήφιος για την προεδρία, Γιώργος Σαρρής, έχει ήδη προχωρήσει τις επαφές του με τις ποδοσφαιρικές Ενώσεις και πιστεύει ότι έχει την πλειοψηφία για να κερδίσει την προεδρία. Ο Παναθηναϊκός δηλώνει αμέτοχος στην εκλογική διαδικασία, με τον Γιάννη Αλαφούζο να τονίζει με έμφαση ότι δεν είναι δυνατόν η «πράσινη» ομάδα να στηρίξει τον Γκαγκάτση, αλλά ούτε και τον Σαρρή από τον οποίο έχει παράπονα για διαιτητικά θέματα του περασμένου χρόνου. Η πλευρά Σαρρή υποστηρίζει –ή μάλλον διαρρέει– ότι υπάρχει επαφή του Β. Γκαγκάτση με την Παναθηναϊκή Συμμαχία μέσω του μέλους αυτής Χρήστου Παναγόπουλου, διευθυντή της «Καθημερινής». Και στηρίζει την άποψή της αυτή στις σχέσεις που είχαν δημιουργηθεί προ εξαετίας, όταν ο Β. Γκαγκάτσης, ως πρόεδρος της ΕΠΟ, ανέθεσε τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην εταιρεία Stadium του Πασχάλη Παπαδόπουλου, από την οποία η ΕΡΤ μέσω του Χρ. Παναγόπουλου απέκτησε τα δικαιώματα αυτά. Για την υπόθεση αυτή, έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον Βασίλη Γκαγκάτση και στον Πασχάλη Παπαδόπουλο, ενώ δεν εντοπίστηκαν ευθύνες για τον Χρήστο Παναγόπουλο για το αδίκημα της απιστίας, αφού πήρε τα δικαιώματα με μικρότερο ποσό από τον Π. Παπαδόπουλο απ’ ό,τι θα τα έπαιρνε κατευθείαν από την ΕΠΟ. Το οξύμωρο, βέβαια, της υπόθεσης αυτής, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, είναι ότι πρώτα η ΕΡΤ πήρε τα δικαιώματα από τη Stadium και μετά παρέλευση 30-40 ημερών η Stadium πήρε τα δικαιώματα από την ΕΠΟ. Αλλά είπαμε, αυτό το θέμα το ερευνά ήδη η Δικαιοσύνη.

Αλ. Κούγιας: «Μακριά από Γκαγκάτση!»

Στα εκλογικά της ΕΠΟ την περασμένη Πέμπτη αναφέρθηκε και ο Αλέξης Κούγιας. Το γνωστό μπλογκ diaititis.grέγραψε στην ιστοσελίδα του με τίτλο «Κούγιας: “Eίπα στον Αλαφούζο δεν στηρίζω Γκαγκάτση που κατηγορείται για κακούργημα. Είμαι με Σαρρή”». Στη συνέχεια, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε ότι «έχει συναντηθεί δυο φορές με τον Γιάννη Αλαφούζο στον οποίο ανέφερε ότι δεν στηρίζει τον Γκαγκάτση που είναι κατηγορούμενος για κακούργημα και παρ’ ότι δεν γνωρίζει τον Γιώργο Σαρρή τάσσεται με τον νέο παράγοντα, αν και θα ήθελε, όπως τόνισε, να ήταν εκείνος υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ. Αποκάλυψε επίσης ότι συναντήθηκε στα Διαβατά και προς τη Βέροια, με δυο προέδρους Ενώσεων που στηρίζουν τον Γκαγκάτση αλλά δεν έπεσε στην παγίδα τους να βάλει κατά Σαρρή στην εκπομπή του ΣΚΑΪ της περασμένης εβδομάδας».

«Παναθηναϊκή Συμμαχία»: «Δεν στηρίζουμε Γκαγκάτση και Σαρρή»

Η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» έβγαλε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία: «Η Παναθηναϊκή Συμμαχία θεωρεί ότι οι υποψήφιοι που έχουν ανακοινωθεί για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ δεν έχουν την πληρότητα, την αρτιότητα, τις ικανότητες, αλλά και την “έξωθεν καλή μαρτυρία” για το χρίσμα αυτό.
Στόχος μας είναι η κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξουν νέα και άφθαρτα πρόσωπα. Δεν είναι δυνατόν να γυρίσουμε ξανά στο γνωστό και μη εξαιρετέο παρελθόν, ούτε επίσης να στηρίξουμε ανθρώπους που ηγούντο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και ανέχτηκαν καταστάσεις που πλήγωσαν το χώρο του ποδοσφαίρου. Αυτό που περιμένουμε και πρεσβεύουμε είναι η ισονομία σε ολόκληρο το θεσμικό πλαίσιο. Θα είμαστε στο πλευρό εκείνου που θα το διασφαλίσει και απέναντι σε οποιονδήποτε άλλον…»

Σοκ από τις δηλώσεις του εκπροσώπου του UCC και την αποκάλυψη αραβικών κονδυλίων σε βαλκανικές ισλαμιστικές ομάδες!!


Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012

Σοκ από τις δηλώσεις του εκπροσώπου του UCC και την αποκάλυψη αραβικών κονδυλίων σε βαλκανικές ισλαμιστικές ομάδες!!

Σάλος θα ξεσπούσε σε κάθε οργανωμένη και ευνομούμενη χώρα αν ο ηγέτης ενός κόμματος μιας γειτονικής χώρας η οποία διεκδικεί με ανιστόρητες και ανυπόστατες δηλώσεις εδάφη και αποζημιώσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Στην χώρα μας βέβαια κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο να συμβεί με τον φόβο του χαρακτηρισμού -από ομάδες κυρίως του αναρχικού και του ακροαριστερού χώρου που είναι συμμαχες προς αυτούς σαν φασίστα ρατσιστή κλπ. 
 
Φυσικά και αναφερόμαστε στις δηλώσεις του ηγέτη του κόμματος μεγάλη Αλβανία Κότσο Νταναι που αποτελεί το πολιτικό σκέλος του UCK και του UCC που μιλώντας σε συγκέντρωση είπε ότι η μη άρση του εμπόλεμου με την Αλβανία μπορεί να φέρει αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα και απείλησε με την χρήση άλλων μέσων πέρα των πολιτικών, μιλώντας εμμέσως για αντάρτικο εκ μέρους του UCC στην βόρειο Ελλάδα, αφού όπως ανέφερε ότι θα ήταν καλό εκ μέρους μας αν αποδεχόμασταν την "Τσαμουριά" σαν ελεύθερη ζώνη Ελλάδας - Αλβανίας και σε δεύτερη φάση την αποζημίωση 5 δισεκατομμυρίων ευρώ για τους σφαγιασθέντες τσάμηδες. Όπως άλλωστε είναι γνωστό, οι τσαμηδες αποτελούσαν συνεργάτες των ναζί όπως και ο προ ημερών "φιλήσυχος οικονομικός μετανάστης" που φορώντας τα διακριτικά των SS απειλούσε ότι θα μας κάψει και πολυβολούσε την ελληνική σημαία και στελέχωναν την 21st Waffen Mountain Division of the SS Skanderbeg, προξένησαν τεράστια δεινά στο πληθυσμό της ηπείρου μέχρι την οριστική συντριβή και εκδίωξη τους τον Αύγουστο του 44.

Το εν λογω κόμμα εννοείται πως έχει απλώσει τα πλοκάμια και του σε περιοχές των Σκοπίων όπως το Τέτοβο και το Κουμανοβο που έχουν αμιγώς αλβανικούς πληθυσμούς. Όλα τα παραπάνω έρχεται να επιβεβαιώσει και άρθρο την εφημερίδας Sunday Times που έχοντας πληροφορίες από τα Σκόπια μας λέει ότι ούτε λίγο ούτε πολύ η Σαουδική Αραβία, όχι μόνο δεν είναι αντίθετη αλλά χρηματοδοτεί με πολλά εκατομμύρια διάφορες φανατικές ισλαμιστικές ομάδες στα βαλκάνια μέσω των οργανώσεων Wahhabi και Salafi για την ανέγερση τζαμιών και με 225 αγγλικές λίρες κατά κεφαλή -αρκεί να γίνουν πιστοί του Ισλάμ. Όλοι λοιπόν καταλαβαίνουμε ότι οι άραβες δεν εξάγουν πετρέλαιο αλλά τον άκρατο ισλαμισμό υπό την σιωπηλή αδιαφορία των μεγάλων δυνάμεων και ξυπνούν αυτό το τέρας στα βαλκάνια και εντός του εδάφους μας όπου εκτιμάται ότι βρίσκονται περί τους 300 σκληροπυρηνικούς ισλαμιστές αλλά και εκατοντάδες ισλαμιστικές ομάδες που έχουν τάση προς την Τζιχαντ καθώς και την παρουσία μελών της σιιτικής Χεζμπολάχ που είναι άκρως επικίνδυνοι και τίποτα δεν τους εμποδίζει τις μεθόδους που χρησιμοποιούν στην Μέση Ανατολή να τις χρησιμοποιήσουν και στην πατρίδα μας όπως πχ επιθέσεις αυτοκτονίας σε εκκλησίες ή και απαγωγές χριστιανών για λύτρα… 
Απέναντι σε αυτά η κυβέρνηση προχωρά σε κινήσεις φουτουριστικές, άκαρπες και αναποτελεσματικές, σε ημίμετρα που απλά μεταφέρουν το πρόβλημα σε ολόκληρη την επικράτεια μέσω του Ξένιου Ζευς που συγκεντρώνει ισλαμιστές λαθρομετανάστες σε στρατόπεδα στην βόρειο Ελλάδα και την Θράκη κυρίως και ασφαλώς δεν κάνει τίποτα για να εμποδίσει την νέα εισβολή σύρων λαθρομεταναστών, εμπειροπόλεμων και φανατισμένων. 
Μελετώντας λοιπόν σε βάθος αυτό το γεγονός και βλέποντας τον τουρκικό δάκτυλο πίσω από όλα αυτά σε μεγάλο βαθμό, η Πατριωτική Πολιτοφυλακή καλεί κάθε Έλληνα πατριώτη - Εθνικιστή να πλαισιώσει τις μάχιμες γραμμές της, να εκπαιδευτεί και να κάνει κτήμα του όσα την κρίσιμη στιγμή -αν φυσικά χρειαστεί- θα του φανούν χρήσιμα για την επιβίωση του ίδιου αλλά και όσων είναι μαζί του. Στην γειτονία μας πολλοί στήνουν παιχνίδι εις βάρος μας χωρίς να μας ρωτούν, ας είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε κατάλληλα αν κριθεί απαραίτητο και να έχουμε πάντα κατά νου κάτι που ο μέγας στρατηγιστης Θουκυδίδης είπε και αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο όλων των γεγονότων που σημάδεψαν την ιστορία :«ο ισχυρός προχωρά όσο του επιτρέπει η δύναμη του και ο αδύναμος υποχωρεί όσο του επιβάλλει η αδυναμία του». 
Γίνε και εσύ πολίτης – οπλίτης. Γίνε ένας από εμάς

Μεϊμαράκης σε Ταμπαξή: Προσφέρετε θετικό πρότυπο στη νέα γενιά!


 

Συγχαρητήρια επιστολή του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στον «αργυρό» Παραολυμπιονίκη Χρήστο Ταμπαξή…

Μεϊμαράκης σε Ταμπαξή: Προσφέρετε θετικό πρότυπο στη νέα γενιά!
Θερμά συγχαρητήρια εκ μέρους του Ελληνικού Κοινοβουλίου εξέφρασε ο πρόεδρος Ευάγγελος Μεϊμαράκης στον Χρήστο Ταμπαξή, σημαιοφόρο της εθνικής αποστολής στουςΠαραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στα 50 μ. ύπτιο της κατηγορίας S1.
«Σας συγχαίρουμε και σας καμαρώνουμε για τη μεγάλη επιτυχία σας. Με τη θέληση, το σθένος, τη σκληρή προσπάθειά σας, αλλά και με την αφοσίωσή σας στο πνεύμα του "ευ αγωνίζεσθαι'', συνεχίζετε να διδάσκετε ήθος και φρόνημα και να προσφέρετε θετικό πρότυπο στη νέα γενιά» αναφέρει, στο μήνυμά του, ο κ. Μεϊμαράκης.

Στο επίκεντρο η παιδεία: Αυξάνονται οι ώρες των εκπαιδευτικών


Στο επίκεντρο η παιδεία: Αυξάνονται οι ώρες των εκπαιδευτικών

Πολλές αλλαγές αναμένονται κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς που ξεκινά σε λίγες ημέρες...

                       
Στο επίκεντρο η παιδεία: Αυξάνονται οι ώρες των εκπαιδευτικών
Ο κύβος ερρίφθη...
Αυξάνεται το ωράριο δασκάλωνκαθηγητώνπανεπιστημιακών και τουεκπαιδευτικού προσωπικού των ΤΕΙ, ενώ σχεδιάζεται δραστική μείωση των περίπου 140 ειδικοτήτων στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ιδίως στην επαγγελματική εκπαίδευση, η οποία θα υποστεί το αμέσως επόμενο διάστημα το δεύτερο κύμα συγχωνεύσεων μονάδων και προσωπικού.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του«Τύπου της Κυριακής», στο επίκεντρο του άμεσου προγραμματισμού του υπουργείου Παιδείας, το οποίο σχεδιάζει και ενεργεί υπό την ασφυκτική πίεση των μεγάλων περικοπών που προβλέπονται στο πακέτο Στουρνάρα για την επόμενη διετία, βρίσκονται το ανθρώπινο δυναμικό και οι υποδομές της εκπαίδευσης.
Στόχος είναι να περιπέσει σε αχρηστία ο θεσμός των αναπληρωτών με την κάλυψη των αντίστοιχων αναγκών σε διδακτικό προσωπικό από την αύξηση του ωραρίου των μόνιμων.
Το σχέδιο που μελετά το υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με τον «Τύπο της Κυριακής» φορτώνει με επιπλέον 2 ώρες τους δασκάλους3 τους καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης3 τους πανεπιστημιακούς και άλλες δυο το εκπαιδευτικό προσωπικό των ΤΕΙ.
Παράλληλα, σχεδιάζεται ευρύτατη ανακατανομή των οργανικών θέσεων που καλύπτονται στις δυο πρώτες βαθμίδες της εκπαίδευσης από περίπου 160.000 δασκάλους και καθηγητές.
Σύμφωνα με τις εκθέσεις του ΟΟΣΑ, που επικαλείται η εφημερίδα, ο ετήσιος φόρτος εργασίας των Ελλήνων εκπαιδευτικών είναι «σημαντικά μικρότερος» από τις άλλες χώρες του Οργανισμού, ειδικότερα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο.
Από το 1996 έως και το 2009 ο καθαρός χρόνος διδασκαλίας σε ώρες ετησίως μειώθηκε στην Ελλάδα περισσότερο από όσο μειώθηκε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του ΟΟΣΑ, ή κατά μέσο όρο στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Διαβάστε επίσης:

Έρχονται φόροι πέντε δισ. ευρώ ανά μήνα (!) κι όποιος αντέξει


Έρχονται φόροι πέντε δισ. ευρώ ανά μήνα (!) κι όποιος αντέξει

Για μια ακόμη χρονιά, το υπουργείο Οικονομικών θα περιμένει τους τελευταίους μήνες του χρόνου να εισπράξει τους φόρους και να κλείσει τη μαύρη τρύπα του κρατικού προϋπολογισμού.

Έρχονται φόροι πέντε δισ. ευρώ ανά μήνα (!) κι όποιος αντέξει
Στους μήνες που απομένουν μέχρι τη λήξη του έτους θα πρέπει να εισπραχθούν φόροι 24,7 δισεκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να αποφευχθούν και νέα μέτρα.
Με βάση τα αναλυτικά στοιχεία για το πρώτο 7μηνο, η «μαύρη τρύπα» στο σκέλος των φορολογικών εσόδων διαμορφώνεται στα 1,438 δισεκατομμύρια ευρώ. «Υπεύθυνη» σε μεγάλο βαθμό είναι η παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων και στο υπουργείο Οικονομικών εκφράζονται ελπίδες ότι ένα μέρος της «τρύπας» θα κλείσει με την καταβολή της 1ης δόσης του φόρου εισοδήματος από τουλάχιστον τέσσερα εκατομμύρια Έλληνες.
Βέβαια, και πάλι, δεν θα μπουν στο ταμείο τα αναμενόμενα καθώς η δόση του Αυγούστου, μετά την ρύθμιση που ανακοινώθηκε, θα αντιστοιχεί στο 1/7 του συνολικού ποσούπου αντιστοιχεί στον καθένα και όχι στο ένα τρίτο.
Διαβάστε περισσότερα στο fpress.gr

Βίντεο: Πεντάχρονος μπιλιαρδόρος!


Βίντεο: Πεντάχρονος μπιλιαρδόρος!

Τρέμε Ronnie O'Sullivan, ο πιτσιρικάς έρχεται να σου κλέψει τη δόξα...

Βίντεο: Πεντάχρονος μπιλιαρδόρος!
Αν ο Keith O'Dell κάνει αυτά στα 5 του(!), σκέψου τι θα κάνει στα 25 του. Θα βάλει φωτιά στο τεμπεσίρι!
Δείτε τον πιτσιρικά και θαυμάστε το ταλέντο του...
 

Κολάζει και… άγιο!


 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Πω πω πω μία αμαζόνα! Και ποιος θα την δαμάσει...
Ο λόγος για την Sophie Turner. Την εκρηκτική ξανθιά που εκτός από τις πασαρέλες, «ανάβει φωτιές» και στον κινηματογράφο...
Το βλέμμα της μαγνητίζει το ανδρικό κοινό!
Απολαύστε την...

Οι Τούρκοι ποντάρουν στην Ελλάδα της κρίσης


Οι Τούρκοι ποντάρουν στην Ελλάδα της κρίσης

Τα βλέμματα τουρκικών επενδυτικών ομίλων, φαίνεται ότι τραβά η Ελλάδα.
Το τουρκικό επενδυτικό ενδιαφέρον εντοπίζεται κυρίως στα λιμάνια και τις μαρίνες, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από τουρκική εταιρεία για την κατασκευή καζίνο.
Όπως αναφέρει η "Καθημερινή της Κυριακής", τουλάχιστον δύο τουρκικοί όμιλοι περιμένουν τις εξελίξεις όσον αφορά τις αποκρατικοποιήσεις.
Ο πρώτος, ο Setur Servis touristik A.S., που ελέγχει 9 μαρίνες στη γειτονική χώρα, ανέλαβε πρόσφατα μαζί με τη Folli Follie Group την 40ετή εκμίσθωση της μαρίνας Μυτιλήνης.
Ο συγκεκριμένος όμιλος έχει αποφασίσει να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στην Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με σχετική μελέτη οι ιστιοπλόοι ξοδεύουν περισσότερο από 20 έως 30 φορές σε σχέση με τους κλασικούς τουρίστες.
Άλλη τουρκική εταιρεία, συμμετέχει σε πρόταση που έχει κατατεθεί στο Invest in Greece για την υλοποίηση σύνθετης τουριστικής επένδυσης στη Χίο.
Μεταξύ των έργων που περιλαμβάνει η πρόταση είναι και η δημιουργία καζίνο με στόχο την προσέλκυση Τούρκων παικτών.
Ο λόγος είναι ότι στην Τουρκία η λειτουργία καζίνο απαγορεύθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 90' για θρησκευτικούς λόγους.
Σύμφωνα με την "Καθημερινή της Κυριακής", την περασμένη εβδομάδα, επισκέφθηκε την Ελλάδα αντιπροσωπεία του συνδέσμου των ταξιδιωτικών πρακτόρων της Τουρκίας (TURSAB),
Ο Πρόεδρος του συνδέσμου, ΜΠ. Ουλοσόι, ο οποίος είχε συνάντηση με την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, τόνισε ότι αυτή την περίοδο επισκέπτονται την Ελλάδα 500.000 Τούρκοι, εκ των οποίων οι 80.000 κάνουν θαλάσσιο τουρισμό.
Στην μεγάλη άνοδο των Τούρκων επισκεπτών, συνέβαλαν και οι διευκολύνσεις που δόθηκαν για τη Visa Σένγκεν, μέσω πιλοτικού προγράμματος που εφαρμόστηκε σε Μυτιλήνη, Χίο, Ρόδο, Σάμο και Κω.

Νύχτα 6ης προς 7η Σεπτεμβρίου 1955.H καταστροφή του Eλληνισμού της Πόλης


Νύχτα 6ης προς 7η Σεπτεμβρίου 1955.H καταστροφή του Eλληνισμού της Πόλης

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Σεπτεμβρίου 8, 2012
Το απόγευμα της 6ης Σεπτεμβρίου 1955, όλα φαινόταν ήρεμα στήν Πόλη. Μια μικρή ομάδα φοιτητών ήταν συγκεντρωμένοι στην Πλατεία του Ταξίμ, στην κορυφή του Πέρα, διαδηλώνοντας εναντίον της Ελλάδος. Η Ελλάδα ήταν πάντα ό συντηρούμενος από τις Τουρκικές αρχές στό­χος του όχλου.
Οι πέντε μεγάλοι δρόμοι πού οδηγούσαν στην Πλατεία Ταξίμ γέμισαν ξαφνικά με ένα μαινόμενο όχλο οπλισμένο με τσεκούρια, φτυάρια, ρόπαλα, σκεπάρνια, σφυριά και σι­δερένιους λοστούς πού φώναζε «Kahrolsun giavourlar!» (Ανάθεμα στους γκιαούρηδες!) και «Yikin, kirin, giavourdur!» (Σπάστε, γκρεμίστε είναι γκιαούρης!).
Οταν μαζεύτηκαν 50.000 περίπου άτομα, 

Αυτή είναι η κατάντια μας: Ο Μαντέλης κυκλοφορεί ελεύθερος και δικηγορεί!


 

Η αποκάλυψη από την RealNews που δείχνει περίτρανα πως τιμωρούνται τα λαμόγια και οι προδότες σε αυτή την χώρα. Για περισσότερες πληροφορίες (που δεν θα τις διαβάσετε αλλού), δείτε εδώ...

 Ξεριζώστε τα καρκινώματα της πατρίδας.
πηγη

Τέρενς Κουίκ: “Ο ΠΛΑΣΙΕ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ KOMMANDANTUR ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΣΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”


 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ...


«ΕΠΑΝΕΛΑΒΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΣΙΕ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ KOMMANDANTUR ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΣΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

Ολοκληρώθηκε απόψε η διήμερη επίσκεψη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ στην Κέρκυρα, ο οποίος έχει και αυτή την Εκλογική Περιφέρεια υπό τη βουλευτική του εποπτεία.

Μαζί με τους Πολιτευτές και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο νησί, επισκέφθηκε το Δήμαρχο Γιάννη Τρεπεκλή και τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Σπύρο Σπύρου, ενώ νωρίτερα το πρωί αφού παρακολούθησε τη Λειτουργία για τη Γέννηση της Θεοτόκου, είχε πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με το Μητροπολίτη Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ.κ. Νεκτάριο.

Χθες το βράδυ, ο Τέρενς Κουίκ είχε τετράωρη συνεργασία με τους Πολιτευτές και τους Συντονιστές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ προκειμένου να καταγραφούν τα κυριότερα προβλήματα του νησιού που πρέπει ο ίδιος να προωθήσει για Κοινοβουλευτικό Έλεγχο αλλά και στα αρμόδια Υπουργεία.

Ανάμεσα σε αυτά:

1.Λιμάνι και υποδομές για κρουαζιερόπλοια.

2.Οδικό δίκτυο.

3.Βιολογικός Καθαρισμός.

4.Στερεά απόβλητα.

5.Μαρίνα Γουδιά.

6.Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.

7.Επέκταση αεροδρομίου.

8.Νέο και παλιό νοσοκομείο.

9.Ερημίτης (που βρίσκεται στην κυβερνητική λίστα για ξεπούλημα).

10.Διασπορά κυβερνητικών υπηρεσιών σε ενοικιαζόμενα κτίρια.

Σε συνέντευξη τύπου, αλλά και σε επί μέρους δηλώσεις του μετά από κάθε συνάντηση από εκείνες που πραγματοποίησε με τους τοπικούς Αυτοδιοικητικούς Φορείς, ο Τέρενς Κουίκ συνόψισε αυτό το πρώτο του ταξίδι στην Κέρκυρα, με τη νέα του κοινοβουλευτική ιδιότητα, λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Όλες οι συναντήσεις που πραγματοποίησα ήταν εξαιρετικά χρήσιμες για την καταγραφή των προβλημάτων της Εκλογικής Περιφέρειας της Κέρκυρας που έχω υπό τη βουλευτική μου εποπτεία.

Οι ελλείψεις πολλές και σε πολλά επίπεδα.

Η κατάσταση στο Νοσοκομείο με τον ΕΟΠΥΥ και τους ασθενείς, είναι- όπως και πανελλαδικά- τραγική. Τα έργα, ακόμα και αυτά που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, βαλτωμένα σε απαράδεκτο βαθμό.

Για παράδειγμα αναφέρω ότι η Περιφέρεια που έχει εδώ και μήνες έτοιμα προς εκτέλεση έργα ύψους 9.500.000 ευρώ, πριν λίγες μέρες εισέπραξε μόνο 600.000 (!!!), την ώρα που χρωστάει από πέρυσι για τις μεταφορές των μαθητών 4,9 εκατομμύρια ευρώ, με το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Παιδείας να σφυρίζουν αδιάφορα.

Το ταξίδι μου αυτό στη Κέρκυρα, συνέπεσε και με την επίσκεψη Φούχτελ. Του πλασιέ της γερμανικής Kommandanturπου έχει «ξαμοληθεί» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, αναζητώντας τα ασημικά της χώρα μας τα οποία θέλει να αρπάξει το σύστημα των τοκογλύφων δανειστών μας.

Προειδοποίησα τους συνομιλητές μου να φοβούνται τους Δαναούς και τα «δώρα» που κουβαλάνε στις αποσκευές τους. Επί της ουσίας ο Φούχτελ μας προσφέρει καθρεφτάκια νομίζοντας ότι είμαστε οι ιθαγενείς της αποικίας που ονειρεύονται οι τοκογλύφοι του 4ου Οικονομικού Ράιχ να καταστήσουν την πατρίδα μας.

Αναρωτήθηκα γιατί ο Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, αφού λέει ότι τόσο πολύ θέλει να βοηθήσει την ελληνική περιφέρεια, δεν φροντίζει και δεν προτείνει η Γερμανία με τις αντίστοιχες επιχειρήσεις της, να απορροφήσει όλη την παραγωγή λαδιού του νησιού με ένα συμβόλαιο δεκαετίας, λάδι που θα τυποποιηθεί και θα πωληθεί στη γερμανική αγορά και ταυτόχρονα θα βοηθήσει τον Κερκυραίο γεωργό, άρα θα συμβάλλει σε ένα σκέλος της οικονομικής ανάπτυξης του νησιού; Και υπ’ όψιν ότι μιλάμε για 1.000.000 ρίζες, που δυστυχώς άρχισαν να υλοτομούνται και να πωλούνται για καυσόξυλα, αφού η διαλυτική κρίση, έχει κάνει απαγορευτικό το πετρέλαιο θέρμανσης.

Γιατί επίσης δεν συμβουλεύει την ελληνική κυβέρνηση και την Τρόικα που τη διαφεντεύει, ότι η ανάπτυξη για την οποία αυτός ο πλασιέ ενδιαφέρεται, να ξεκινήσει από την δραστική μείωση του Φ.Π.Α. για τις τουριστικές δραστηριότητες στο 5%, ο γενικότερος Φ.Π.Α. να συγχωνευθεί στο 15%, να χαμηλώσουν οι φορολογικοί συντελεστές, να δοθούν πάνω από 60 δόσεις για τους ληξιπρόθεσμους του ελληνικού Δημοσίου κλπ;

Είναι σαφές ότι εκείνοι που τους στρώνουν σε όλη την Ελλάδα τα κόκκινα χαλιά, έχουν υποκύψει στα σχέδια των Γερμανών για τις ΕΟΖ, όπως στη Θράκη, για τα σχέδια των Γερμανών όπως είναι το πρόγραμμα «Ήλιος» και για την αρπαγή κάθε φιλέτου όπως η περιοχή «Ερημίτης».

Στέκω στη διαβεβαίωση του Περιφερειάρχη Σπύρο Σπύρου ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων δεν θα πουλήσει ούτε μία σπιθαμή γης και το μόνο που συζητά είναι λήψη τεχνογνωσίας και συνεργασίες.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους Πολιτευτές και το Συντονιστικό Συμβούλιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Κέρκυρα που συνεργάζονται και εργάζονται με τον πιο αποτελεσματικό και υποδειγματικό τρόπο.

Σε λίγες εβδομάδες, στο επόμενο ταξίδι μου, θα επισκεφθώ και τους Παξούς και την Ερρικούσα και τους Οθωνούς και το Μαθράκι, όπως επίσης και ολόκληρη την Κέρκυρα».

Πριν την αναχώρησή του από την Κέρκυρα ο Τέρενς Κουίκ παραχώρησε ωριαία συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι Startκαι τη δημοσιογράφο Ηρώ Λέλα.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...