Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Η Πάτρα γιορτάζει τον Πολιούχο της Απόστολο Ανδρέα – Στα γιορτινά του ο ναός

 



Η Πάτρα γιορτάζει τον Πολιούχο της Απόστολο Ανδρέα - Στα γιορτινά του ο ναός
Η Πάτρα γιορτάζει τον Πολιούχο της και ο Ιερός Ναός του Αγίου Ανδρέα, ένας από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους ναούς των Βαλκανίων, σε επιβλητικότητα, αρχιτεκτονική και τοιχογραφίες, «ντύνεται» στα γιορτινά του.
Ήδη από το μεσημέρι του Σαββάτου έχουν ξεκινήσει να φτάνουν στο ναό πιστοί και προσκυνητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ενώ η προσέλευση του κόσμου αναμένεται να κορυφωθεί από την Κυριακή και μετά όπου θα αρχίσουν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις από την Ιερά Μητρόπολη, για τον εορτασμό του Πολιούχου της Πάτρας.
Ο Απόστολος Ανδρέας έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ιστορία της Πάτρας και σύμφωνα με την παράδοση είναι ο προστάτης της που την έχει προστατέψει όλα αυτά τα χρόνια από καταστροφές, λοιμούς και σεισμούς. Οι δύο Ναοί του Πολιούχου της Πάτρας, Αγ. Ανδρέα αποτελούν Πανελλήνιο και Πανορθόδοξο προσκύνημα. Ο παλιός Ναός οικοδομήθηκε στο διάστημα 1836-1843 στη θέση όπου μαρτύρησε ο Απόστολος Ανδρέας.
O νέος Ιερός Ναός του Αγίου Ανδρέα εγκαινιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 1974 από τον τότε Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Σεραφείμ. Δίπλα στον παλιό Ναό είναι το πηγάδι του Αγίου Ανδρέα. Στη θέση του προϋπήρχε η πηγή της Δήμητρας στην οποία λειτουργούσε και μαντείο μόνο για αρρώστους.
Η περιοχή της μαντικής πηγής ήταν ο τόπος όπου δίδασκε ο Απόστολος Ανδρέας. Σύμφωνα με την παράδοση δίπλα σε αυτή την πηγή σταυρώθηκε. Ο Απόστολος Ανδρέας, σύμφωνα με την θρησκευτική παράδοση, είναι ένας από τους Αγίους της εκκλησίας μας που θεωρείται θαυματουργός και που βοηθά τους άρρωστους και τους αδυνάτους.
Για αυτό και κάθε χρόνο συρρέουν πιστοί από όλη την Ελλάδα για να προσκυνήσουν, ενώ γύρω από τον ναό γίνεται θρησκευτικό πανηγύρι και εμποροπανήγυρη. Οι πάγκοι για το πανηγύρι έχουν ξεκινήσει να στήνονται με τους μικροπωλητές να βάζουν τις πραμάτειες τους.

Το πρόγραμμα των θρησκευτικών εκδηλώσεων

Το πρόγραμμα των θρησκευτικών εκδηλώσεων για το διήμερο εορτασμό του Αγίου Ανδρέα έχει ως εξής:
Α.-  ΚΥΡΙΑΚΗ 29-11-2015:
1.- Ὥρα 6,00 – 9,00  π.μ.  Ὄρθρος – Θεία Λειτουργία στόν Παλαιό Ἱερό  Ναό.
2.- Ὥρα 7,00 – 10,00 π.μ. Ἀρχιερατική Θεία Λειτουργία πρός τιμήν τῶν Ἀχαιῶν Ἁγίων. Λιτάνευση τῆς Ἁγίας Κάρας τοῦ Ἁγίου Ἀνδρέου ἐντός τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ  καί τοποθέτηση στό κέντρο τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ γιά προσκύνηση.
3.- Ὥρα 6.00 μ.μ. Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στόν Νέο Ναό.
4.- 10,00 – 1,30  Νυκτερινή.  Ὄρθρος καί Θεία Λειτουργία στόν Νέο Ἱερό Ναό.
Β.- ΔΕΥΤΕΡΑ  30-11-2015:
1.-  6,00 –  9,00  Ὄρθρος –   Θεία Λειτουργία στόν Παλαιό Ἱερό Ναό.
2.- 7,30   π.μ. Ὄρθρος – Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στόν Νέο Ἱερό Ναό.
3.- Ὥρα  10,45 π.μ. Ἔναρξη Δοξολογίας.
4.- Ὥρα  11,00  π.μ. Ἐκκίνηση τῆς Ἱερᾶς Λιτανείας.
5.-  Ὥρα 5,30 μ.μ. Στόν Νεό Ἱερό Ναό ἔναρξη Ἑσπερινοῦ καί στή συνέχεια Ἱερά Παράκληση πρός τόν Ἅγιο Ἀπόστολο Ἀνδρέα.

Η Πάτρα γιορτάζει τον Πολιούχο της Απόστολο Ανδρέα - Στα γιορτινά του ο ναός

«Σύννεφα» στις σχέσεις Ελλάδας - Ιράν

«Σύννεφα» στις σχέσεις Ελλάδας - Ιράν
Της Κύρας Αδαμ
Σύννεφα μαζεύτηκαν στις σχέσεις Ελλάδας-Ιράν προτού καν ξεκινήσει η επίσκεψη εργασίας του υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, στην Τεχεράνη.
Ο κ. Κοτζιάς φαίνεται ότι προσπάθησε να μεταβεί από το Ισραήλ όπου βρισκόταν συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα, απ' ευθείας στην Τεχεράνη. Οι ιρανικές αρχές όμως διεμήνυσαν ότι δεν δέχονται κανένα αεροσκάφος που προέρχεται από το FIR Τελ Αβίβ, διότι τον θεωρούν κλειστό εχθρικό χώρο και προέτρεψαν την ελληνική αντιπροσωπεία να ακολουθήσει άλλη οδό.
Στοιχειώδης γνώση της περιοχής όμως, εφ’ όσον το Ισραήλ θεωρεί ως υπ' αριθμόν ένα εχθρό του το Ιράν και αντιστρόφως, επιτάσσει υπουργός κυβέρνησης όσο φιλική και αν αισθάνεται αυτή απέναντι στην Ιερουσαλήμ αλλά και στην Τεχεράνη, να μην συνδέει απ' ευθείας τις δυο επισκέψεις, λες και πρόκειται για διαδρομή ανάμεσα σε Αθήνα – Λευκωσία, η Βρυξέλλες – Παρίσι.
Επιπλέον η φερόμενη ως φράση του ΥΠΕΞ από το Ισραήλ ότι οι εχθροί του Ισραήλ είναι και εχθροί της Ελλάδας φαίνεται ότι έχει ήδη επιβαρύνει την ατμόσφαιρα της επίσκεψης.
Το σοβαρότερο και πλέον επιβαρυντικό στοιχείο είναι η στάση που διάλεξε να κρατήσει η Αθήνα σε πρόσφατη ψηφοφορία στον ΟΗΕ που αφορούσε ευθέως το Ιράν.
Συγκεκριμένα, ύστερα από αίτημα της Σαουδικής Αραβίας τέθηκε σε ψηφοφορία να αναγνωριστούν ως τρομοκρατικές οργανώσεις, ομάδες που δρουν στη Συρία και εμμέσως ή αμέσως υποστηρίζουν το καθεστώς Ασσάντ. Στις ομάδες αυτές συμπεριλαμβάνονται και οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν, οι οποίοι είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο τμήμα του ιρανικού στρατού.
Η Ελλάδα ήταν μεταξύ των χωρών που υπερψήφισε το σχετικό αίτημα, αν και οι ΗΠΑ ή η Γαλλία επέλεξαν την αποχή…
Έτσι υπάρχει το ενδεχόμενο ο κ. Κοτζιάς κατά την άφιξη του στην Τεχεράνη να επιθεωρήσει άγημα των Φρουρών της Επανάστασης, που ο ίδιος θεωρεί τρομοκρατική οργάνωση...
Η πρώτη επίπτωση αυτών των αστοχιών φαίνεται να είναι η μετάθεση για την άνοιξη της επίσκεψης Τσίπρα στην Τεχεράνη, η οποία προετοιμαζόταν για τις αρχές του χρόνου.
Και όμως, η ελληνική κυβέρνηση φαίνεται ότι επένδυε πολλά στον τομέα της ενεργείας και των επιχειρήσεων στην Τεχεράνη, τώρα που υπάρχει η αμερικανο-ιρανική προσέγγιση...
Κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών διευκρίνισαν στο liberal.gr ότι η Ελλάδα υπερψήφισε μεν την σχετική απόφαση, «απέσυρε την συγκηδεμόνευση» δε, ύστερα από προφορικές οδηγίες του ΥΠΕΞ.
Σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει ότι η Αθήνα δεν συμφώνησε- συγκηδεμόνευσε το Σχέδιο της σχετικής απόφασης σε ότι αφορά στο Ιράν, δείχνοντας ότι δεν είναι επισπεύδουσα χώρα, στη συνέχεια όμως υπερψήφισε στο σύνολό της την ίδια απόφαση.
Οι ίδιοι διπλωματικοί κύκλοι εξήγησαν ότι στην Εθνική Δήλωση η Ελλάδα διευκρίνισε ότι δεν συμμερίζεται το σύνολο των στοιχείων, αλλά τελικώς συμμορφώθηκε με τη γενικότερη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Ευρωλίγκα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, ο Ολυμπιακός έχει απαντήσει θετικά στην Ευρωλίγκα στο σχέδιο Μπερτομέου.
Πιο συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας τάχθηκαν στο πλευρό της Ευρωλίγκας και το ζήτημα πλέον είναι τυπικό. Δεν γνωρίζουμε αν έχουν πέσει οι σχετικές υπογραφές (κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα), αλλά η ουσία είναι ότι μετέχει στο πλάνο της Ευρωλίγκας.
Πλέον, το μπλογκ των ομάδων με τα εγγυημένα λεφτά έφτασε τον αριθμό 10. Πέραν του Ολυμπιακού, σε αυτό είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Λαμποράλ από την Ισπανία, η Φενέρμπαχτσε και η Εφές από την Τουρκία, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τη Ρωσία, η Μακάμπι από το Ισραήλ, η Ζαλγκίρις από τη Λιθουανία και η Αρμάνι από την Ιταλία.
Οσον αφορά στην πλευρά του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του. Ακόμα σκέφτεται την πρόταση του Μπερτομέου σε σχέση με αυτή της FIBA, αλλά στην ουσία η εξέλιξη των γεγονότων τον οδηγεί σε μονόδρομο. Από τη στιγμή, δηλαδή, που όλες οι ισχυρές ομάδες πήγαν με την Ευρωλίγκα, τότε είναι (σχεδόν) υποχρεωμένος να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.
Οι τελευταίες εξελίξεις αποτελούν τεράστια νίκη για τον Τζόρντι Μπερτομέου, αφού κατάφερε να κρατήσει ακέραιες όλες τις δυνάμεις και πλέον προχωρά στη νέα εποχή από το 2016 με τη νέα μορφή της διοργάνωσης.

Τα αυτοκίνητα των παικτών που αγωνίζονται στην Ελλάδα

 Τα αυτοκίνητα παίζουν μεγάλο ρόλο στην ζωή των περισσότερων ανδρών. Οι "δικοί" μας αθλητές δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Έχετε αναρωτηθεί τι αυτοκίνητο μπορεί να οδηγεί ο Μπεργκ, ο Ντομίνγκες, ο Αθανασιάδης, ο Σπανούλης ή ο Σαμαράς; Το Contra.gr... "μπήκε" στο γκαράζ τους.


Αθλητές και ακριβά αυτοκίνητα "πάνε" συνήθως μαζί. Σε οποιαδήποτε χώρα. Στη λίστα που ακολουθεί θα δούμε τι αυτοκίνητα οδηγούν 20 από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιριστές ή μπασκετμπολίστες που αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν στη χώρα μας. Έλληνες και ξένοι. Άλλοι προτιμούν την ταχύτητα. Άλλοι την ασφάλεια και την άνεση. Και οι δύο κατηγορίες όμως δεν διστάζουν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Πάρτε λοιπόν μια βαθιά ανάσα και ξεκινάμε…

Νταβίδ Φουστέρ


 
Την ασφάλεια, αλλά και την πολυτέλεια ζητάει από ένα αυτοκίνητο ο Νταβίδ Φουστέρ. Ο Ισπανός μέσος του Ολυμπιακού επιλέγει για τις μετακινήσεις του ένα θηριώδες Audi Q7 σε γκρι ματ χρώμα.

Εκτιμώμενη αξία: 60.000 - 80.000 ευρώ

 
 

Αρτούρ Μαζουακού


 
Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Αρτούρ Μαζουακού δείχνει πως προτιμά την άνεση, παρά την ταχύτητα. Για τις μετακινήσεις του εντός και εκτός Αθηνών έχει αγοράσει πρόσφατα το καινούργιο Range Rover Evoque, πλήρως εξοπλισμένο με ό,τι ζητάει ένας οδηγός.

Εκτιμώμενη αξία: 60.000 - 90.000 ευρώ

 
 

Μλάντεν Πέτριτς


 
Έχοντας ζήσει για αρκετά χρόνια στην Γερμανία, ο Μλάντεν Πέτριτς, δεν γυρνάει την πλάτη στην αυτοκινητοβιομηχανία της χώρας. Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού λοιπόν κυκλοφορεί στην Αθήνα με ένα Mercedes ML 550. Ένα αυτοκίνητο που ξεχωρίζει για το στιλ και τις επιδόσεις του.

Εκτιμώμενη αξία: 60.000 - 100.000 ευρώ

 
 

Ντάνιελ Πράνιτς


 
Την κομψότητα σε συνδυασμό με την ταχύτητα επιλέγει ο συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό, Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Κροάτης αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού δηλώνει επίσης φαν των γερμανικών αυτοκινήτων, έχοντας για τις μετακινήσεις του στους αθηναϊκούς δρόμους ένα καινούργιο Audi RS8 500+ ίππων.

Εκτιμώμενη αξία: 80.000 - 120.000 ευρώ

 
 

Τζίμι Ντουρμάζ


 
Στιλ και κομψότητα. Δυο λέξεις που παίζουν μεγάλο ρόλο όσον αφορά την επιλογή αυτοκινήτου για τον Τζίμι Ντουρμάζ. Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού προτιμά την ιταλική Maserati Quattroporte των 500 ίππων. Γιατί όταν το στιλ συμβαδίζει με την ταχύτητα τότε μιλάμε για εκρηκτικό συνδυασμό.

Εκτιμώμενη αξία: 100.000 - 160.000 ευρώ

 
 

Μάρκους Μπεργκ


 
Πέραση φαίνεται πως έχουν τα τζιπ μεγάλου κυβισμού στους ποδοσφαιριστές της Super League. Ένας ακόμη που επιλέγει να μετακινείται με την ασφάλεια του Audi Q7 είναι ο Μάρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού. Ιδιαίτερη προτίμηση πάντως δείχνει στο λευκό χρώμα και όχι στο μαύρο όπως οι περισσότεροι.

Εκτιμώμενη αξία: 60.000 - 80.000 ευρώ

 

Στέφανος Αθανασιάδης


 
Μεγάλη αγάπη για την ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα έχει ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιάδης. Μάλιστα δεν “κολλάει” με ένα αμάξι και προτιμάει να αλλάζει. Τα τελευταία χρόνια οδηγούσε ένα “φτιαγμένο” Audi R8, όμως το άλλαξε και πλέον κυκλοφορεί στη συμπρωτεύουσα με ένα Nissan GT-R. Να σημειωθεί ότι και στα δύο η τελική ταχύτητα φτάνει τα 300 km/h.

Εκτιμώμενη αξία: 140.000 - 200.000 ευρώ

 

Εκτιμώμενη αξία: 140.000 - 180.000 ευρώ

 
 

Βασίλης Κουτσιανικούλης


 
Όταν πρωτοξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο τον χαρακτήρισαν “Μέσι των φτωχων”. Μπορεί να μην ακολούθησε την καριέρα του Αργεντινού της Μπαρτσελόνα, αλλά μοιράζονται την αγάπη για τα γρήγορα αυτοκίνητα. Ο εξτρέμ της ΑΕΛ, Βασίλης Κουτσιανικούλης, οδηγεί ένα Mitsubishi Lancer Evo 1000 ίππων. Μάλιστα έχει εμφανιστεί και σε Video-Clip με ένα αντίστοιχο, χωρίς να είμαστε σίγουροι αν είναι ή όχι το δικό του.

Εκτιμώμενη αξία: 40.000 - 60.000 ευρώ

 

Ρομπέρτο Χιμένεθ


 
Όταν πρόκειται για αυτοκίνητα, ο Ρομπέρτο Χιμένεθ δεν τσιγκουνεύεται τα χρήματα. Το μόνο του θέμα είναι ότι είναι αναποφάσιστος για το αν προτιμά ασφάλεια και άνεση, ή ταχύτητα. Έτσι επιλέγει να τα έχει και τα δύο! Έχει στην κατοχή του λοιπόν ένα γκρι ματ Porsche Cayenne 500+ ίππων, ένα Range Rover Evoque για τις απλές μετακινήσεις στην πόλη, αλλά και μια κόκκινη συλλεκτική Ferrari 600 ίππων. H τελευταία μάλιστα είναι πιθανότητα η μοναδική που υπάρχει στην Ελλάδα, ενώ πολύ δύσκολα θα τον δείτε να τη χρησιμοποιεί.

Εκτιμώμενη αξία: 90.000 - 150.000 ευρώ

 
 

Εκτιμώμενη αξία: 60.000 - 90.000 ευρώ


Εκτιμώμενη αξία: Απροσδιόριστη

 
 

Αλεχάντρο Ντομίνγκες


 
Μεγάλος φαν των ακριβών αυτοκινήτων είναι και ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες. Ο “ερυθρόλευκος” μεσοεπιθετικός πάντως έχει επιλογές στο γκαράζ του και δεν περιορίζεται σε ένα αμάξι. Εκεί λοιπόν θα βρει κανείς ένα Porsche Cayenne, το οποίο και χρησιμοποιεί συνήθως, καθώς και μια πολυτελέστατη κόκκινη Ferrari 458!

Εκτιμώμενη αξία: 90.000 - 150.000 ευρώ

 

Εκτιμώμενη αξία: 200.000 - 350.000 ευρώ

 

Μάικλ Εσιέν


 
Η αγάπη του Εσιέν για τα αυτοκίνητα δεν ξεκίνησε τώρα. Από τα πρώτα κιόλας χρόνια που έγινε επαγγελματίας ο Γκανέζος κυκλοφορούσε με πολυτελέστατα αμάξια. Ωστόσο δεν προτιμά ούτε Ferrari, ούτε Lamboghini για τις μετακινήσεις του. Αντίθετα, δηλώνει φαν της Mercedes και κυκλοφορεί με μία μαύρη κλασάτη Mercedes- Benz SLS AMG, της οποίας οι πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω. Να σημειωθεί επίσης ότι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε ποδοσφαιριστές της Premier League.

Εκτιμώμενη αξία: 230.000 - 300.000 ευρώ

 
 

Βασίλης Σπανούλης


Την ίδια τρέλα με τα αυτοκίνητα με τους ποδοσφαιριστές μοιράζονται και οι μπασκετμπολίστες. Ένας από αυτούς και ο Βασίλης Σπανούλης. Ωστόσο ο αρχηγός του Ολυμπιακού όντας οικογενειάρχης προτιμά την ασφάλεια και την άνεση που προσφέρει το Audi Q7. Λογικό αν σκεφτούμε ότι πρέπει να μεταφέρει συχνά μαζί του την πολυμελή του οικογένεια.

Εκτιμώμενη αξία: 60.000 - 90.000 ευρώ

 

Γιώργος Πρίντεζης


 
Μιας και αναφερθήκαμε στον αρχηγό του Ολυμπιακού, ας μιλήσουμε και για τον υπαρχηγό. Ο Γιώργος Πρίντεζης λοιπόν δηλώνει λάτρης της ταχύτητας. Έτσι εξηγείται το γεγονός πως έχει επιλέξει για τις μετακινήσεις του ένα Nissan GT-R 800 ίππων!

Εκτιμώμενη αξία: 140.000 - 180.000 ευρώ

 

Αυτοί που πέρασαν από την Ελλάδα


Γκόρντον Σίλντενφελντ


 
Ο Κροάτης πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού έμεινε δύο χρόνια στη χώρα μας αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων. Πλέον αγωνίζεται στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο κατά την παραμονή του στην Ελλάδα ήταν γνωστή η προτίμησή του στην αμερικάνικη δύναμη των πολλών κυβικών του Ford Mustang GΤ. Σκληροτράχηλος αμυντικός, σκληροτράχηλο αυτοκίνητο. Έτσι πάει.

Εκτιμώμενη αξία: 60.000 - 160.000 ευρώ

 

Αβραάμ Παπαδόπουλος


 
Από έναν πρώην αμυντικό του Παναθηναϊκού, σε έναν πρώην του Ολυμπιακού. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν αλλάζει με τίποτα την άνεση που του προσφέρει η Porsche Cayenne. Κι όχι όποια κι όποια, αλλά αυτή των 1000 ίππων!

Εκτιμώμενη αξία: 100.000+ ευρώ

 

Μπάλας Μέγερι


 
Ένας ακόμη πρώην “ερυθρόλευκος” στη λίστα μας. Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Μπάλας Μέγερι, πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα της Χετάφε. Φρόντισε δε να γιορτάσει την μεταγραφή του στην ισπανική ομάδα αγοράζοντας πρόσφατα το καινούργιο Range Rover Sport, απαλύνοντας έτσι τον πόνο της αποχώρησής του από το Λιμάνι. Ένα αυτοκίνητο που μεγάλοι φαν του είναι μεταξύ άλλων είναι και οι Φρανκ Λάμπαρντ και Ράιαν Γκιγκς.

Εκτιμώμενη αξία: 90.000 - 150.000 ευρώ

 

Αριέλ Ιμπαγάσα


 
Όπως αρκετοί ποδοσφαιριστές έτσι και ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου, Αριέλ Ιμπαγάσα, προτιμά να παίζει σε… διπλό ταμπλό. Έχει λοιπόν στο γκαράζ του ένα Audi Q7, καθώς και μια τρομερή Porsche 4S.

Εκτιμώμενη αξία: 60.000 - 80.000 ευρώ

 
Εκτιμώμενη αξία: 100.000 - 180.000 ευρώ

 

Γκαετάν Μπονγκ


 
Από πολύ μικρός ο Γάλλος είχε τρέλα με τα αυτοκίνητα. Ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2013 όμως αποχώρησε ενάμιση χρόνο αργότερα. Μπορεί εντός γηπέδου να μην εντυπωσιάζει, όμως εκτός τραβάει όλα τα βλέμματα με το αυτοκίνητο που οδηγεί. Κι αυτό γιατί δεν είναι ένα οποιοδήποτε αμάξι, αλλά μια μαύρη Ferrari 458.

Εκτιμώμενη αξία: 200.000 - 350.000 ευρώ

 

Γιώργος Σαμαράς


Χωρίς ομάδα παραμένει ο Γιώργος Σαμαράς. Ο Έλληνας επιθετικός έκανε μέχρι πρόσφατα προπονήσεις στις ΗΠΑ με την Νιου Γιορκ Κόσμος αναζητώντας τον νέο σταθμό της καριέρας του. Για τις μετακινήσεις του είχε κάνει ειδική παραγγελία ένα μαύρο ματ Range Rover, ωστόσο δεν το έχει πλέον στην κατοχή του, καθώς του το έκλεψαν το καλοκαίρι!

Εκτιμώμενη αξία: 90.000 - 160.000 ευρώ

 

Χοσέ Χολέμπας


 
Ο διεθνής αριστερός μπακ, Χοσέ Χολέμπας, δηλώνει περήφανα μεγάλος φαν των αυτοκινήτων. Δεν διστάζει δε να το δείξει. Το γκαράζ του είναι ίσως το πιο “ακριβό” αυτής της λίστας. Έτσι λοιπόν ο παίκτης της Γουόφορντ έχει στην κατοχή ένα Audi RS6 για τις καθημερινές του μετακινήσεις, ένα Ford Mustang GΤ, αλλά και μια πανάκριβη Lamborghini Gallardo Cabrio.

Εκτιμώμενη αξία: 40.000 - 80.000 ευρώ

 
Εκτιμώμενη αξία: 60.000 - 160.000 ευρώ

 

Εκτιμώμενη αξία: 200.000 - 400.000 ευρώ

 

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν απεικονίζουν τα μοντέλα των αυτοκινήτων των ποδοσφαιριστών κι όχι τα ίδια τα αυτοκίνητά τους.
* Οι τιμές των αυτοκινήτων είναι ενδεικτικές. Υπάρχουν διαφορές στην τιμή από χώρα σε χώρα, ανά μοντέλο κ.λ.π.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜ

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...