Ιερές εικόνες και ένα τεράστιο πορτρέτο του Β.Πούτιν στην κεφαλή της πορείας.
Πνίγηκε πριν λίγη ώρα,το Βελιγράδι από την απίστευτη κοσμοσυρροή, στην διαδήλωση κατά του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
»Ορθοδοξία ή θάνατος» βροντοφώναξαν οι Σέρβοι αδελφοί μας και απαίτησαν από την κυβέρνηση της χώρας να διακόψει κάθε επαφή με το ΝΑΤΟ και με την ΕΕ.Ζήτησαν την ένωση με την Ρωσική ομοσπονδία και την απελευθέρωση των Αγίων Τόπων στου Κοσσυφοπεδίου από τους Τουρκαλβανούς.
Της πορείας προπορεύονταν ιερές εικόνες και ένα μεγάλο πορτραίτο του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν,
(βλ.φώτο).


Συγκλονιστικό παρών, έδωσε η νεολαία και τα μεγάλα και μικρά αθλητικά σωματεία της χώρας. Η κατάσταση παραμένει τεταμένη στην αδελφή χώρα, μετά και την υπογραφή συμφωνίας της σερβικής κυβέρνησης και του ΝΑΤΟ, στην ουσία έβαλαν στους Σέρβους το μαχαίρι στον λαιμό, η οποία συμφωνία, επιτρέπει την άνευ όρων χρησιμοποίηση του σερβικού εδάφους για τις μετακινήσεις νατοικών στρατευμάτων τα οποία,θα χαίρουν πλήρους ασυλίας, σε ότι παρανομία και αν διαπράξουν, εντός σερβικού εδάφους.
Σε δημοσκοπήσεις που διεξάγουν ευρωπαϊκά δημοσκοπικά κέντρα το 85% των Σέρβων, δεν θέλουν απολύτως καμία σχέση,με το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Ένα είναι γεγονός, το αντιδυτικό κίνημα της Σερβίας, με γνώμονα το εθνικό τους συμφέρον κινητήρια δύναμη την Ορθοδοξία, γιγαντώνεται και επιζητεί την πολιτική του έκφραση, η οποία θα το οδηγήσει σε στρατηγική σύμπλευση με την Ρωσία.

ΣΧΟΛΙΟ : ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑ ΛΑΟΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ, ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ( ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΙΔΙΟΙ ) ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ. ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ . . .
dioptra-news.blogspot.it