Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Kate Hudson: Προκαλεί πανικό με το κορμί της στη... Σκιάθο (pics)


Kate Hudson: Προκαλεί πανικό με το κορμί της στη... Σκιάθο (pics)

«Κακοπερνάει» η Kate Hudson. Ήρθε στη Μεσόγειο για χάρη της πανέμορφης Σκιάθου που υπεραγαπά και στη συνέχεια πήγε και στο κοσμοπολίτικο Σαν Τροπέ για λίγες ακόμα μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης.
Νέες φωτογραφίες της ηθοποιού από την Σκιάθο
ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με την ηθοποιό να φοράει ένα μαύρο μπικίνι και… όλα τα βλέμματα να πέφτουν στο τέλειο σώμα της.

Η μαμά δύο παιδιών διαθέτει αξιοζήλευτες καμπύλες και φυσικά δεν έχει κανένα λόγο να τις κρύβει. Μάλιστα ο φακός την εντόπισε να δίνει κι ένα μπουκάλι στο νερό στον αρραβωνιαστικό της Matt Bellamy για να τον δροσίσει.





http://w

Εφοριακοί: Όχι φόροι για εισοδήματα κάτω των 650€


Εφοριακοί: Όχι φόροι για εισοδήματα κάτω των 650€




Να μην πληρώνουν φόρο για εισοδήματα που πια δεν έχουν, όσοι ζουν σε κατάσταση ανέχειας ή να μην ξεπερνά η δαπάνη για πληρωμές προς το δημόσιο το 20% του διαθέσιμου οικογενειακού εισοδήματος, προτείνει στην κυβέρνηση η ΠΟΕ-ΔΥΟ. Η πρόταση στοχεύει στην....



ανακούφιση και την προστασία των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων από τα χρέη τους στην εφορία. Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες, το ανώτατο όριο που θα πρέπει να πληρώνει κάποιος για χρέη στην εφορία, θα εξαρτάται από το καθαρό μηνιαίο οικογενειακό εισόδημα που του απομένει, αν αφαιρεθούν πρώτα και βασικές δαπάνες διαβίωσης όπως τα στεγαστικά δάνεια ή το ενοίκιο.

Μέχρι 650 ευρώ ατομικό εισόδημα οι εφοριακοί προτείνουν το ποσοστό μηνιαίας δόσης χρέους να είναι μηδενικό, από 651 έως 1.000 ευρώ να καταβάλλεται ποσό μέχρι 10% (δηλαδή έως 100 ευρώ το μήνα), από 1.001 έως 1.500 ευρώ έως 15% και από 1.501-2.000 ευρώ το 20%. Πάνω από αυτά τα όρια, η εφορία θα καλεί τον φορολογούμενο να πληρώσει πάση θυσία την οφειλή του.

Η πρόταση αφορά ανέργους μισθωτούς και συνταξιούχους με χαμηλά εισοδήματα, μικρομεσαίους και αυτοαπασχολούμενους (με συγκεκριμένα κριτήρια εισοδήματος), όχι μόνο όμως για χρέη που έχουν βγει ληξιπρόθεσμα μέχρι και τις 31-5- 2012 (εκτός ΦΠΑ και ΦΜΥ) αλλά και χρέη που θα βεβαιωθούν στις εφορίες μέσα στην υπόλοιπη διάρκεια του 2012.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΔΟΥ, Υπάρχουν ήδη πολλές περιπτώσεις πολιτών που έχουν μεγάλα χρέη στην εφορία, από διάφορες αιτίες. Στα χρέη αυτά θα προστεθούν (το επόμενο διάστημα) οι φόροι από:

1. Το χαράτσι της ΔΕΗ (ΕΕΤΗΔΕ) που δεν πληρώθηκε στους λογαριασµούς της
ΔΕΗ και θα βεβαιωθούν στις εφορίες σαν χρέη των πολιτών.
2. Το ΕΤΑΚ του 2009
3. Ο ΦΑΠ του 2010
4. Ο ΦΑΠ του 2011
5. Ο ΦΑΠ του 2012 (πιθανά στο τέλος του έτους)
6. Ο φόρος εισοδήµατος για το έτος 2011
7. Ο φόρος εισοδήµατος για προηγούµενα έτη (σε όσες περιπτώσεις δεν είχαν εκκαθαρισθεί οι σχετικές δηλώσεις).

«Είναι αυτονόητο ότι όλοι αυτοί οι φόροι», επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «θα πνίξουν κυριολεκτικά τους πολίτες και δεν θα µπορέσουν να έχουν αποτέλεσµα και για τα έσοδα του Δηµοσίου».
http://www.trelokouneli.gr/2012/06/650.html

ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΤΗΣ «ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ» Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ! Share


Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΤΗΣ «ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ» Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ!



Απόσπασμα από συνέντευξη του νέου Υπουργού Οικονομικών στον Θεοδωράκη, αρκετούς μήνες πριν την υπουργοποίησή του:


Το μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ Γιάννης Στουρνάρας, επικαλείται την "προτεσταντική ηθική" των Ευρωπαίων, που "δεν κατανοούν" τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα!

Επίσης,....



επιτίθεται στην Ορθόδοξη Εκκλησία λέγοντας πως"είμαστε οι μοναδικοί που πληρώνουμε τους μισθούς των ιερέων"! Φέρνει μάλιστα ως...παράδειγμα ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ (!!!), εκθειάζοντας το εκεί καθεστώς μισθοδοσίας ιερέων!

Ας τα πάρουμε με τη σειρά:

- Τι εννοείτε κ. Υπουργέ με τον όρο "προτεσταντική ηθική"; Υπάρχει τέτοιο πράγμα;

- Γιατί δεν αναφέρετε τις συνεχείς απαλλοτριώσεις της εκκλησιαστικής περιουσίας από το αδηφάγο ελληνικό κράτος και την τελική υφάρπαξή της σε ποσοστό 95%;

- Μιλάτε για μισθοδοσία ιερέων, αλλά...περιέργως ξεχνάτε να αναφέρετε την μισθοδοσία Καθολικών και Προτεσταντών ιερέων, εβραίων ραββίνων και κυρίως ισλαμιστών μουφτήδων, που μάλιστα πρόσφατα η Άννα Διαμαντοπούλου...διπλασίασε στην Θράκη!

- Ατυχέστατο το παράδειγμά σας με το Βατικανό! Αλήθεια, πώς έναν...άνθρωπο της "λογικής", όπως είστε (;) εσείς, δεν σας πειράζει Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ;;;

Για να το πούμε διαφορετικά: Τι θα λέγατε αν η Αρχιεπισκοπή Αθηνών κατείχε ΝΟΜΙΜΑ ένα μεγάλο τμήμα του κέντρου της πρωτεύουσας, είχε δικό της "πρωθυπουργό", "υπουργούς", τράπεζα, ακόμα και στρατό;;;

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, είναι παντελώς ανόμοια η σύγκριση της Ορθόδοξης Εκκλησίας με ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ.

Εκτός των άλλων, δεν μας λέτε πως ο δεύτερος απολαμβάνει φοροαπαλλαγές στην Ιταλία, ενώ ΜΙΣΘΩΝΕΙ τα ακίνητά του σε δημόσιους οργανισμούς και δεν τα δίνει ΔΩΡΕΑΝ, όπως κάνουν οι "κακοί παπάδες"!

Με λίγα λόγια, το Βατικανό ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΚΕΡΑΙΑ την περιουσία του στο ιταλικό κράτος, παρότι είναι "χωριστά" από αυτό!

Όταν λοιπόν θα εφαρμοστούν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, θα ξανασυζητήσουμε τους μισθούς των ιερέων!

Έτσι κ. Στουρνάρα; Όχι να θέλετε ΚΑΙ ολόκληρη την εκκλησιαστική περιουσία ΚΑΙ να μη δίνετε ούτε το παραμικρό αντάλλαγμα γι' αυτό!

Αυτό...προστάζει η "προτεστάντικη ηθική και λογική" σας;

Να τον χαίρονται οι "Ορθόδοξοι Πατριώτες" της ΝΔ τον νέο τους...τσάρο!

hellas-orthodoxy

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…! 

You might also like:

Άργησες να πας φαντάρος; Το κράτος θέλει 6.000 ευρώ…


Άργησες να πας φαντάρος; Το κράτος θέλει 6.000 ευρώ…

Αναρτήθηκε από τον/την docimastikos στο Ιουνίου 29, 2012
Στη ΔΟΥ της περιοχής τους ξεκαθαρίζουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ανυπότακτοι και λιποτάκτες, σύμφωνα με κοινή απόφαση …
των υπουργείων Οικονομικών και Άμυνας επί ημερών Βαγγέλη Βενιζέλου.
Χιλιάδες βεβαιώσεις προστίμων έχουν ήδη κοινοποιηθεί σε ανυπότακτους σε όλη τη χώρα, οδηγώντας σε απόγνωση χιλιάδες πολίτες που για διαφόρους λόγους δεν μπόρεσαν να παρουσιαστούν εγκαίρως για να υπηρετήσουν τη θητεία τους.
Οι ανυπότακτοι καλούνται να καταβάλουν πρόστιμο 6.000 ευρώ, οι έφεδροι ανυπότακτοι – δηλαδή όσοι κληθούν σε άσκηση και δεν μεταβούν- 1.000 ευρώ, ενώ οι λιποτάκτες πληρώνουν 1.000 ευρώ για κάθε μήνα λιποταξίας, έως το ποσό των 6.000 ευρώ. Επίσης, με άλλη απόφαση ορίζεται πρόστιμο 90 ευρώ για εφέδρους που δεν τηρούν ελάσσονες στρατιωτικές υποχρεώσεις.
Ξαναφέρνουμε αυτό το θέμα στο προσκήνιο καθώς λαμβάνουμε καθημερινά σχεδόν μηνύματα από ανθρώπους που πολλές φορές (προστάτες οικογένειας, μοναδικοί εργαζόμενοι στην οικογένεια) αδυνατoύν πραγματικά λόγω της κρίσης, να υπηρετήσουν στην παρούσα φάση της θητεία τους.
Μας φαίνεται απαράδεκτο πέρα από την διαρκή δίωξη και την επιβολή πρόσθετης θητείας 6 μηνών, να ζητείται από αυτούς τους ανθρώπους επιπλέον σε τέτοιες εποχές να πληρώσουν και 6.000 ευρώ & να μετατρέπεται έτσι η θητεία & ο στρατός σε φοροεισπρακτικό μηχανισμό…
Μένει να δούμε τι θα κάνουν οι νέες ηγεσίες του Υπουργείου Οικονομικών & του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το απαράδεκτο αυτό πρόστιμο..
troktiko.eu

Αυτή είναι η γερμανική άμι(α)λλα! Ξυλοκόπησαν ελληνίδα στο Βερολίνο επειδή πανηγύρισε το γκολ της Ελλάδας – Δήλωση ΣΟΚ στην εφημερίδα Bild


Αυτή είναι η γερμανική άμι(α)λλα! Ξυλοκόπησαν ελληνίδα στο Βερολίνο επειδή πανηγύρισε το γκολ της Ελλάδας – Δήλωση ΣΟΚ στην εφημερίδα Bild

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Ιουνίου 29, 2012

Η 19χρονη Αντζελίνα, με διπλή καταγωγή από Γερμανία και Ελλάδα είχε πάει την περασμένη Παρασκευή να παρακολουθήσει τον αγώνα Γερμανίας – Ελλάδας σε κεντρικό σημείο του Βερολίνου.

Λόγω της διπλής καταγωγής της, φόρεσε τις σημαίες και των δυο χωρών.

Ο εφιάλτης της ξεκίνησε ότι η Ελλάδα έβαλε το πρώτο γκολ και ισοφάρισε τον αγώνα!

Σύμφωνα με τις σοκαριστικές δηλώσεις της στην εφημερίδα Bild, μετά το 4-2 η παρέα της πήγε να πάρει ποτά, αφήνοντάς τη μόνη της με μια φίλη της, σε ένα χώρο με πολύ κόσμο, αφού ήταν κεντρικό σημείο.

Τους πανηγυρισμούς της, τους πλήρωσε ακριβά, αφού όπως είπε: “συζητούσαμε και ξαφνικά είδα αγνώστους να με γρονθοκοπούν”!

Στο νοσοκομείο πήγε με σπασμένα κόκκαλα και μαυρισμένο μάτι και τώρα είναι αναγκασμένη να φορά ειδικά γυαλιά και να κάνει συγκεκριμένη θεραπεία.

Και όλα αυτά γιατί; Για ένα πανηγυρισμό σε αθλητικό γεγονός που η Μέρκελ μετέτρεψε σε πολιτικό αγώνα.

Αυξημένοι φόροι και χαράτσια για 2 στους 3 πολίτες


Αυξημένοι φόροι και χαράτσια για 2 στους 3 πολίτες

Αναρτήθηκε από τον/την arch στο Ιουνίου 29, 2012
 Αυξημένοι φόροι και χαράτσια για 2 στους 3 πολίτεςΕξοντωτικά χαράτσια θα υποχρεωθούν να πληρώσουν φέτος 2 στους 3 φορολογούμενους, με τα εκκαθαριστικά σημειώματα του φόρου εισοδήματος.
Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο περίπου 3,8 εκατομμύρια νοικοκυριά, επί συνόλου 5,7 εκατομμυρίων που θα υποβάλουν φέτος φορολογική δήλωση, αναμένεται να χρεωθούν με υπέρογκους φόρους για τα εισοδήματα του 2011 και να αντιμετωπίσουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω της συσσώρευσης μεγάλου ύψους οφειλών σε μια περίοδο κατά την οποία οι μισθοί συρρικνώνονται, χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις βάζουν «λουκέτο» και η ανεργία αυξάνεται με αλματώδεις ρυθμούς.
Οικογενειάρχες με 1 ή 2 παιδιά και εισοδήματα από 12.000-32.000 ευρώ θα υποχρεωθούν να καταβάλουν φόρους αυξημένους κατά 700 έως 1.010 ευρώ.
Τρίτεκνοι και πολύτεκνοι με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα θα κληθούν να πληρώσουν φόρους αυξημένους κατά 180 έως και 2.750 ευρώ!
Φυσικά πρόσωπα με ετήσια εισοδήματα από 5.000-15.000 ευρώ και μέχρι δύο προστατευόμενα τέκνα, τα οποία ήταν μέχρι πρότινος αφορολόγητα, θα κληθούν φέτος να πληρώσουν φόρους από 100-840 ευρώ.
Με… λίγα λόγια, οι περικοπές στα αφορολόγητα όρια και οι αυξήσεις στους συντελεστές και τα τεκμήρια έχουν ως συνέπεια οι φόροι να αυξηθούν έως και 1.961€.

WIKILEAKS για Π. Καμμένο: Είναι διαφορετικός αυτός, είναι Πατριώτης! Θέλει προσοχή!


WIKILEAKS για Π. Καμμένο: Είναι διαφορετικός αυτός, είναι Πατριώτης! Θέλει προσοχή!

Τα ντοκουμέντα μιλάνε μόνα τους!
Οι Αμερικάνοι, παραδέχονται οτι ο Καμμένος δεν είναι του...γνωστού συναφιού, οτι πρόκειται για αληθινό πατριώτη και δεν θα περάσουν καλά με δαύτον...

Το δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία", γνωστής εφημερίδας για τις σχέσεις της με τη Νέα Δημοκρατία, αν μη τι άλλο, σοκάρει. Και το σοκ που δημιουργεί είναι πολλαπλό, αφού με το συγκεκριμένο δημοσίευμα "βγάζει πρωθυπουργό" τον Πάνο Καμμένο, αφού τον παρουσιάζει ως αγνό πατριώτη που δεν ενδιαφέρεται για τον εαυτό του, αλλά μόνο για την Ελλάδα. Επίσης, με το συγκεκριμένο δημοσίευμα φαίνεται πως η Νέα Δημοκρατία αποτραβιέται (δια της πλαγίας οδού) από την διεκδίκηση της κυβέρνησης, την οποία αφήνει στα χέρια του Πάνου Καμμένου.

Αν μη τι άλλο, το δημοσίευμα της "Δημοκρατίας" αποτελεί κόλαφο για όλους όσους ήρθαν σε επαφή με την αμερικανική πρεσβεία ή αμερικανούς (πολιτικούς ή πράκτορες), οι οποίοι έδειξαν παντελή αδιαφορία για την Ελλάδα, ενώ φρόντισαν να "γλύψουν" αρκετά προκειμένου να έχουν την "επαρκή φροντίδα" από τις ΗΠΑ. Εάν το δημοσίευμα δεν αποτελεί μέρος τακτικής και δεν υπάρξει μελλοντική δημοσίευση που θα αντιστρέψει όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο Πάνος Καμμένος αναδεικνύεται ως ο καταλληλότερος για να αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας, στην πλέον δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα, αφού μόνο κάποιος πατριώτης μπορεί να ανταπεξέλθει στις πιέσεις και το βάρος των ευθυνών.

Τα απίστευτα στοιχεία που ήλθαν στο φως μέσω της εφημερίδας “Δημοκρατία” και αναφέρονται σε τηλεγραφήματα των Wikileaks που περιγράφουν επαφές του Πάνου Καμμένου με Αμερικανούς αξιωματούχους, σόκαραν ακόμα και εμάς. Παρά το ότι παρακολουθούμε στενά τις κινήσεις Καμμένου από την εποχή της εξεταστικής για τη Siemens και έχουμε εκτιμήσει αρκετές πτυχές του αγώνα του, δεν τον είχαμε εξιδανικεύσει αφού και αυτός ήταν μέλος του πολιτικού συστήματος όλα αυτά τα χρόνια.

Μετά όμως από αυτές τις αποκαλύψεις, οφείλουμε να πούμε ότι ακόμα και οι Αμερικανοί θα πρέπει να έμειναν έκπληκτοι. Έκπληκτοι, διότι μέχρι σήμερα, όπως φαινόταν από τα προηγούμενα τηλεγραφήματα που έχουν έλθει στο φως της δημοσιότητας, κάθε Έλληνας πολιτικός που προσέγγιζε τον Αμερικανικό παράγοντα, είχε ως σκοπό την …επίδειξη υποτέλειας και Εθνικής μειοδοσίας! Θυμηθείτε τις αποκαλύψεις για τον ΓΑΠ και την προθυμία του να κάνει φύλλο και φτερό τα συμφέροντα της Ελλάδας…

Ειδικά όμως για τους γαλάζιους που έχουν αναφερθεί εως σήμερα στα Wikileaks, υπήρχαν τρία κοινά στοιχεία (και μιλάμε για εν ενεργεία βουλευτές της ΝΔ έτσι;)

1. Πλειοδοτούσαν στην συκοφαντία κατά του Καραμανλή, την ίδια στιγμή που ήταν κυβέρνηση!!
2. Συκοφαντούσαν συναδέλφους τους, υπουργούς! (π.χ. Παυλόπουλος)
3. Αδιαφορούσαν παντελώς για την πατρίδα τους! Δεν ζήτησαν απολύτως τίποτα για την χώρα, αντίθετα κοίταζαν να πλασάρουν το τομάρι τους ως πιστό γυμνοσάλιαγκα, έτοιμο για κάθε “παραχώρηση”!

Φανταστείτε λοιπόν την περίπτωση του Καμμένου και πόσο μεγάλη έκπληξη θα ένιωσαν, που για πρώτη φορά, Έλληνας πολιτικός και δη “Δεξιός”, μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή, αντί να τους δηλώνει υποτέλεια και να θάβει τον “κακό Καραμανλή” και όποιον υπουργό του κάπνιζε, πήγαινε και ζητούσε χάρες για την πατρίδα του!!

Δηλαδή έχουμε την άκρως αντίθετη συμπεριφορά από όλους τους κρετίνους, τους γυμνοσάλιαγκες και εμετικούς ελληνόφωνους πολιτικάντηδες που παρήλασαν από την πρεσβεία…

Σύμφωνα λοιπόν πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”, ο Πάνος Καμμένος στις τρεις συναντήσεις του με τους Αμερικανούς, δύο ως υπουργός και μία ως βουλευτής έκανε τα ακόλουθα:

1. Ως υπουργός: Ζήτησε να πιέσουν την Τουρκία, ώστε να ανακοπεί το ρεύμα των λαθρομεταναστών που έπνιγε την Ελλάδα! Δηλαδή το πρόβλημα που σήμερα όλοι, μα όλοι ανακαλύπτουν ασθμαίνοντες με κωμικές επιχειρήσεις σκούπα και δηλώσεις, ο Καμμένος το είχε θέσει ως υπουργός ακόμα και στους μόνους που ήταν σε θέση να πιέσουν ουσιαστικά την Τουρκία!

2. Ως υπουργός: Ζήτησε την συμβολή των Αμερικανών στην αναδιάρθρωση του Λιμενικού. Προφανώς κατά τα πρότυπα της πανίσχυρης Αμερικανικής Coast Guard που θεωρείται η πλέον αποτελεσματική στον πλανήτη. Κατά διαβολική σύμπτωση τώρα, πριν από 3 σχεδόν χρόνια, είχαμε δημοσιεύσει αποκλειστικά βίντεο για την αναβαθμισμένη δράση του Λιμενικού Σώματος που πραγματικά είχαν θωρακίσει το Αιγαίο! Είχαμε εκφράσει μάλιστα τον θαυμασμό και την έκπληξη μας για αυτή την (πρωτοφανή κατά τη γνώμη μας) νέα δομή λειτουργίας!

Οι επαφές του λοιπόν, δεν ξέρουμε εάν ευόδωσαν, το αποτέλεσμα πάντως εξηγείται από το πάθος που είχε ο άνθρωπος για να κάνει την δουλειά του. Ενδεικτικά, σύμφωνα και με τα στοιχεία που μετέδωσε  ο Κ. Χαρδαβέλας εκείνη την εποχή ο αριθμός αυτών που έμπαιναν λαθραία δια θαλάσσης, αναχαιτίσθηκαν κατά 80%!!!

3. Στην τρίτη συνάντηση ως βουλευτής, ο Καμμένος έκανε την …γαλάζια έκπληξη! Ενώ είναι γνωστό ότι επί κυβέρνησης Καραμανλή, ο κάθε πικραμένος βουλευτής ή υφυπουργός έβριζε και κάποιον υπουργό (ενώ κάποιοι υπουργοί έθαβαν τον κακό Καραμανλή), ο Καμμένος φέρεται (πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα) να πλέκει το εγκώμιο του τότε υπουργού…Μεϊμαράκη! Σε τέτοιο βαθμο μάλιστα που οι Αμερικανοί να λένε ότι θα ήθελε να γίνει υφυπουργός του!

Θυμηθείτε μόνο τι ειχε βγει στα Wikilieaks π.χ. για Σταϊκούρα και Τζιτζικώστα. Τι έλεγαν για τον Καραμανλή και Παυλόπουλο (ως κυβερνητικοί βουλευτές!) και κάντε τις συγκρίσεις σας.

Εν κατακλείδι, δεν ξέρουμε εάν το δημοσίευμα το επεδίωξε ο Καμμένος να βγει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλά πραγματικά κάθε Έλληνας πρέπει να νιώσει μία νότα αισιοδοξίας που υπάρχει τουλάχιστον ΕΝΑΣ πολιτικός, που σύμφωνα πάντα με τους ίδιους τους Αμερικανούς αντί να δίνει όρκους υποτέλειας, προσπαθούσε να προασπίσει έμπρακτα τα συμφέροντα της Ελλάδας.

Άσε που… ανακαλύψαμε και έναν γαλάζιο μή Καραμανλοφάγο!

Εύγε Πάνο. Τίποτα εντέλει δεν είναι τυχαίο ή ουρανοκατέβατο.

Ιδού τα τηλεγραφήματα - ντοκουμέντα που συγκλόνισαν εμάς και τους αναγνώστες της "Δημοκρατίας"


Οταν εγώ ήμουν ΠΑΣΟΚ, ο Βενιζέλος ήταν ΚΟΔΗΣΟ -Ο Ανδρουλάκης είναι αργόμισθος σε χρεωκοπημένο κόμμα


Οταν εγώ ήμουν ΠΑΣΟΚ, ο Βενιζέλος ήταν ΚΟΔΗΣΟ -Ο Ανδρουλάκης είναι αργόμισθος σε χρεωκοπημένο κόμμα

Απάντηση - φωτιά στην Ιπποκράτους στέλνει ο Θόδωρος Πάγκαλος, μέσω twitter, λίγες ώρες αφότου «κύκλοι» και στελέχη τον κάλεσαν να σιωπήσει.
Ο πρώην υπουργός στρέφει κυρίως τα βέλη του στον Ευάγγελο Βενιζέλο :
«Εσείς άραγε πού είσαστε; Μερικοί δεν είχατε γεννηθεί, άλλοι κυκλοφορούσατε στην Ενωση Κέντρου και μερικοί κατά ΚΟΔΗΣΟ μεριά», αφήνοντας υπαινιγμούς για την κεντρογενή προέλευση του κ. Βενιζέλου, ο οποίος εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ το 1989, ως κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Για να μην αναφερθούμε στις βαρύτερες περιπτώσεις που ανακάλυψαν το ΠΑΣΟΚ μετά το '81»
Απαντώντας και στις δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη, τρίτου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ο οποίος δήλωσε ότι είναι παράλογο να τίθεται θέμα ηγεσίας στο κόμμα όταν ο νέος πρόεδρός του εξελέγη πριν από δύο μήνες και πρόσθεσε ότι «ο κάθε κύριος Πάγκαλος, και το κάθε στέλεχος, όταν λαμβάνεται μια δημοκρατική απόφαση από τα συλλογικά όργανα, πρέπει να υπηρετεί την απόφαση αυτή», ο πρώην υπουργός απαντά :
«Οι κύκλοι ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ με μικρή ή μεγάλη διάμετρο λένε ότι το μέλος πρέπει να «υπηρετεί» τις αποφάσεις της ηγεσίας». Και σχολιάζει τον όρο «υπηρετεί» ως εξής :
«Υπηρέτης είναι αξιοπρεπές επάγγελμα. Προτιμώτερο από το να είσαι ανεπάγγελτος και αργόμισθος υπάλληλος ενός χρεοκοπημένου κόμματος»
Για την βουλευτή Αττικής Εύη Χριστοφιλοπούλου (πρώην εκλογική περιφέρεια του κ. Πάγκαλου) η οποία κάλεσε χθες τον πρώην υπουργό να σιωπήσει λέγοντας «Αυτό το συγκεντρωτικό σύστημα δεν πρέπει να το αλλάξουμε ; Και όσοι το υπηρέτησαν κάποιες δεκαετίες, όπως ο κ. Πάγκαλος, δεν πρέπει να σιωπήσουν επιτέλους ;» ο πρώην υπουργός γράφει στο τουίτερ :
«Κοίτα ποιοί μιλάνε. Τον Αύγουστο του '74 πυρήνας πρωτοβουλίας δημιούργησε το ΠΑΣΟκ στην Ελευσίνα. Ο Πάγκαλος, άσχετοι, ήταν ένας από αυτούς».
Κύκλοι της Ιπποκράτους σχολίαζαν χθες ότι το ΠΑΣΟΚ δεν βρίσκεται σε περίοδο διαγραφών αλλά εγγραφών και πρόσθεταν ότι το θέμα είναι «εάν ο κ. Πάγκαλος θα εγγραφεί στην τοπική της περιοχής του». Τότε θα μπορεί, σημείωναν με νόημα, να εκφράζει την άποψή του και να μετέχει στον δημόσιο διάλογο για ανασύσταση της κεντροαριστεράς.
You might also like:

Τον έχουν στο περίμενε παρά το ξύλο του Κασιδιάρη!


Τον έχουν στο περίμενε παρά το ξύλο του Κασιδιάρη!

http://newpost.gr/home/


Σήμερα, έληξε το συμβόλαιο του Γιώργου Παπαδάκη και οιιθύνοντες του ΑΝΤ1, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν δώσει σημεία ζωής. Ενώ άλλες χρονιές έτρεχαν για να ανανεώσουν τη συνεργασία, φέτος μετά από μια πρώτη κρούση, δεν έχουν δώσει σημεία ζωής.

Κοινώς, έχουν στο… περίμενε τον δημοσιογράφο ο οποίος τερμάτισε για άλλη μια φορά πρώτος την κούρσα της πρωινής ενημέρωσης, τόσο στο σύνολο των τηλεθεατών, όσο και στα αποκαλούμενα δυναμικά κοινά που ενδιαφέρουν ιδιαιτέρως τους καναλάρχες (σ.σ. ποια αγοραστική δύναμη μπορεί να έχει η γενιά των 480 ευρώ, θα σας γελάσω και δεν θα το ήθελα).

Από την πλευρά του, ο Παπαδάκης δεν έχει εγείρει απαιτήσεις από το κανάλι, ούτε έχει δείξει απρόθυμος να συζητήσει με τους επιτελείς.

Αντιθέτως, εμφανίζεται να μην έχει αντιρρήσεις να ακούσει τα προβλήματα και να τα κατανοήσει.

Ουσιαστικά αυτό το έχει αφήσει να διαφανεί και με δημόσιες δηλώσεις.
Ωστόσο οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 κάνουν τον… γερμανό.

Nigel Farage: Van Rompuy, Barroso worst people in EU since 1945

Πρόβλημα για Κύπρο. Με ΑΕΠ 17,8 δισ. ευρώ, έχει τραπεζικό τζίρο 152 δισ. ευρώ!!!


Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Πρόβλημα για Κύπρο. Με ΑΕΠ 17,8 δισ. ευρώ, έχει τραπεζικό τζίρο 152 δισ. ευρώ!!!


Ο Χριστόφιας έγινε..... Καταστρόφιας

Του Γιώργου Δελαστίκ
Το μοιραίο επήλθε: Η κυπριακή κυβέρνηση υπέβαλε προχθές στην ΕΕ επισήμως αίτημα να υπαχθεί η Κύπρος σε καθεστώς Μνημονίου! Παρακολουθώντας, αν και εκ του μακρόθεν, τον δημόσιο διάλογο στη Λευκωσία περί της υπαγωγής ή όχι σε καθεστώς Μνημονίου, έχουμε σχηματίσει την άποψη ότι....
η κυπριακή πολιτική, οικονομική και πνευματική ηγεσία δεν έχει συνειδητοποιήσει πόσο ολέθριες θα είναι οι συνέπειες για την πολύπαθη Κυπριακή Δημοκρατία. Είναι προφανές ότι οι Κύπριοι, με ασυγχώρητη επιπολαιότητα, δεν άντλησαν μαθήματα από τα δεινά που υφίσταται η Ελλάδα λόγω του Μνημονίου.

Το χειρότερο όμως είναι πως οι πολιτικοί ηγέτες του νησιού δεν έχουν αντιληφθεί ότι η ίδια η υπόσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας θα απειληθεί σοβαρότατα από τη στιγμή που θα υπαχθεί σε καθεστώς Μνημονίου. Ενα κράτος πλήρως απαξιωμένο, όπως θα είναι η μνημονιακή Κύπρος σε ό,τι αφορά το ούτως ή άλλως μειωμένο διεθνές κύρος της, ένα κράτος οικονομικά και πολιτικά υποτελές στην ΕΕ, είναι προφανές ότι δεν είναι σε θέση να υπερασπιστεί τα εθνικά του συμφέροντα. Κανένας άλλωστε δεν σέβεται τα εθνικά συμφέροντα υποτελών κρατών, τα οποία εξ ορισμού θεωρούνται κράτη δεύτερης κατηγορίας.

Είναι γνωστό το μίσος που τρέφουν κατά των Ελληνοκυπρίων όχι μόνο οι Αγγλοι, οι παλιοί αποικιοκράτες, αλλά και οι Γερμανοί, οι οποίοι θεωρούν ότι οι Ελληνοκύπριοι τους εξαπάτησαν το 2004 απορρίπτοντας το επαίσχυντο σχέδιο Ανάν στο δημοψήφισμα με τη συντριπτική πλειοψηφία του 78%.

Οχι μόνο αυτοί, αλλά συνολικά η ΕΕ και διάφοροι αξιωματούχοι της έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους να επιβληθεί το φιλοτουρκικό σχέδιο. Τότε απέτυχαν. Η υπαγωγή όμως της Κύπρου σε καθεστώς υποτέλειας προς όλους αυτούς μέσω Μνημονίου τούς παρέχει χρυσή ευκαιρία για να πάρουν ρεβάνς. Θα εκβιάσουν αδίστακτα τη Λευκωσία, απειλώντας τη με διακοπή της χρηματοδότησης και οδηγώντας τη στο φάσμα της πλήρους οικονομικής κατάρρευσης και χρεοκοπίας της χώρας. Εχουν έτσι αυξημένες πιθανότητες να επιβάλουν μια διχοτομική λύση στο Κυπριακό, που θα παγιώνει και θα νομιμοποιεί τα κέρδη των Τούρκων εισβολέων. Θα πούμε την αλήθεια ωμά. Η Κυπριακή Δημοκρατία με τα χαρακτηριστικά που έχει σήμερα ως κράτος απειλείται να μην επιβιώσει τελικά κάτω από το καθεστώς υποτέλειας του Μνημονίου!

Δεν είμαστε ακόμη σε θέση αν εκτιμήσουμε πόσο γρήγορα και πόσο αρνητικά θα κινηθούν οι εξελίξεις στην Ευρώπη. Έχουμε όμως την αίσθηση ότι άλλο κράτος θα είναι η Κύπρος μπαίνοντας σε καθεστώς Μνημονίου και άλλο κράτος θα είναι βγαίνοντας από αυτό. Αυτά όμως είναι προβλέψεις που αφορούν στο μέλλον. Το ζήτημα είναι το τι γίνεται σήμερα. Την Κυριακή αρχίζει η εξάμηνη προεδρία της Κύπρου στην ΕΕ, για πρώτη φορά στα οκτώ χρόνια που κύλησαν από την ένταξή της, το 2004.

Για τη Λευκωσία θα μπορούσε το εξάμηνο αυτό να ήταν πολύ χρήσιμο για τη βελτίωση του διεθνούς της κύρους. Έτσι το ονειρεύονταν άλλωστε οι Κύπριοι. Τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν εντελώς αντίθετα. Η Κύπρος αναλαμβάνει την προεδρία της ΕΕ ταπεινωμένη, διασυρμένη όσο ποτέ στο παρελθόν και η προεδρία της γυρίζει μπούμερανγκ εναντίον της. Πριν από δύο εβδομάδες γράφαμε εν εκτάσει για τις συνέπειες που έχει για το κυπριακό τραπεζικό σύστημα τόσο το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων όσο και τα 23 δισεκατομμύρια ευρώ (130% του κυπριακού ΑΕΠ) που έχουν χορηγήσει ως δάνεια οι κυπριακές τράπεζες σε πελάτες τους στην Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε.

Εκείνο που πρέπει να τονίσουμε εδώ, πάντως, είναι ότι η Κύπρος, όπως άλλωστε και η Ιρλανδία (και η Ισλανδία που δεν ανήκει στην ΕΕ), πέφτει θύμα της υπερεπέκτασης του τραπεζικού της συστήματος. Ο κύκλος εργασιών των κυπριακών τραπεζών είναι πολλαπλάσιος του ΑΕΠ της Κύπρου, πράγμα που καθιστά αδύνατον για το κυπριακό κράτος να αντιμετωπίσει με δικά του μέσα οποιοδήποτε πρόβλημα του τραπεζικού συστήματος της χώρας.

Συγκλονιστικό ήταν το στοιχείο έκθεσης του ΔΝΤ για την Κύπρο που δημοσιοποίησαν χθες και οι «Τάιμς της Νέας Υόρκης»: Συνολικά οι κυπριακές τράπεζες έχουν εκκρεμή δάνεια ή άλλα χρήματα σε επισφαλείς τοποθετήσεις που ανέρχονται στο αστρονομικό για την Κύπρο ποσό των... 152 (!) δισεκατομμυρίων ευρώ, τη στιγμή που το ΑΕΠ της Κύπρου ήταν στο τέλος του 2011 μόλις 17,8 δισ. ευρώ - οκτώμισι φορές μεγαλύτερος ο τραπεζικός τζίρος από το ΑΕΠ της χώρας!

Η ΕΕ
Δανείζει ως δύναμη αποικιοκρατική

«Πρόεδρος του Μνημονίου». Αυτός είναι ο τίτλος με τον οποίο θα μείνει στην κυπριακή ιστορία ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, η ύπαρξη της οποίας θα απειληθεί θανάσιμα με το Μνημόνιο. Αλγεινή εντύπωση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι ενώ τη Δευτέρα ο Δ. Χριστόφιας υπέβαλε αίτηση υπαγωγής της Κύπρου σε καθεστώς Μνημονίου, μόλις ένα 24ωρο νωρίτερα, την Κυριακή, σε συνέντευξή του στο «Βήμα» δημιουργούσε ελπίδες αντίστασης στον κυπριακό λαό. Υπενθύμιζε ότι ο πρόεδρος της σοσιαλιστικής ομάδας στο Ευρωκοινοβούλιο είχε χαρακτηρίσει απαράδεκτη την πολιτική της ΕΕ «δανείζω και έρχομαι στη χώρα σχεδόν ως αποικιοκρατική δύναμη». Γιατί τότε δέχτηκε ο Δ. Χριστόφιας να ξανακάνει αποικία την Κύπρο;

Σύζυγος υφυπουργού μπλεγμένη στο θανατηφόρο τροχαίο Δούρου


Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Σύζυγος υφυπουργού μπλεγμένη στο θανατηφόρο τροχαίο Δούρου

Δύο γνωστές οικογένειες τηςΠάτρας θα βρεθούν πλέον αντιμέτωπες στα δικαστήρια. Η μία, αυτή του Κώστα Τζαβάρα και της Φαίδρας Δούρου, γονέων του άτυχου Πάνου, και η δεύτερη, αυτή του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη, η...


σύζυγος του οποίου οδηγούσε το μοιραίο τζιπ που χτύπησε τον άτυχο νεαρό ποδηλάτη. Στο άκουσμα της υφυπουργοποίησης του Πατρινού δικηγόρου και οικονομολόγου (την περασμένη Πέμπτη) η οικογένεια Δούρου «πάγωσε»! Αντέδρασαν όπως θα έπραττε ο κάθε απλός άνθρωπος και ένα σωρό σκέψεις πέρασαν από το μυαλό τους.

«Συγκλονιστικά τα όσα έγραψε στο facebook η Μαρία Δούρου, θεία του Πάνου: Πόσο ακόμα; ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ! Η κυρία με το μαύρο τζιπ που σκότωσε το παιδί μας είναι η σύζυγος του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη! Ας γινόταν και πρωθυπουργός ο άνθρωπος, αλλά ούτε μισό ψήγμα ανθρωπιάς; Ούτε μία κουβέντα συμπαράστασης ή παρηγοριάς σε αυτούς τους γονείς που την ίδια ώρα που εκείνος και η οικογένειά του πανηγύριζαν για τη νίκη τους; Ούτε ένα πλησίασμα ανθρωπιάς, ενώ εκείνοι έκαναν το 40 ήμερο μνημόσυνο του αγγέλου τους; Τώρα καταλαβαίνουμε πολλά που δεν κόλλαγαν πριν... εκεί καταντήσαμε; Πόσο ακόμα πόνος;

Στην ιστοσελίδα της, η Φαίδρα Δούρου, μητέρα του Πάνου, δημοσιεύει φωτογραφίες του γιου της. Ο Γιάννης Τζαβάρας, θείος του Πάνου - αδελφός του πατέρα του άτυχου παιδιού Κώστας, σχολιάζει επίσης στο facebook. Η οικογένεια δείχνει συγκλονισμένη και από ακόμη ένα στοιχείο! Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Σύρου, την ημέρα που ο Πάνος έφευγε από τη ζωή, ο νυν υφυπουργός Οικονομικών και η σύζυγός του έκαναν διακοπές στο νησί, αφού εκεί διατηρούν εξοχικό! Αναμφισβήτητα οι πάντες έχουν δικαίωμα στις διακοπές. Όμως, η οικογένεια δηλώνει πως κανείς από την οικογένεια Μαυραγάνη δεν συμπαραστάθηκε...»

Έρχεται ο Ράιχενμπαχ


Έρχεται ο Ράιχενμπαχ

Την πρώτη του επαφή με τη νέα κυβέρνηση, θα έχει ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χορστ Ράιχενμπαχ, ο οποίος φτάνει τη Δευτέρα 2 Ιουλίου στην Αθήνα, προκειμένου να διερευνηθούν οι προτεραιότητες και η τεχνική βοήθεια που χρειάζεται η Δημόσια Διοίκηση.

Έρχεται ο Ράιχενμπαχ

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, από πηγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, ο κ. Ράιχενμπαχ θα συναντηθεί με τους υπουργούς Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, Ανάπτυξης και Υποδομών Κωστή Χατζηδάκη, Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, Εργασίας Γιάννη Βρούτση, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ευάγγελο Λιβιεράτο, Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο, Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ναυτιλίας Κώστα Μουσουρούλη.
Ο κ. Ράιχενμπαχ θα επισκεφθεί επίσης τον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, αρμόδιο για την επίβλεψη της Δημόσιας Διοίκησης και των δαπανών, Ιωάννη Καραβοκύρη.

Η ελληνική ευκαιρία από την Σύνοδο της οργής


Η ελληνική ευκαιρία από την Σύνοδο της οργής

Η απόφαση των Ευρωπαίων ηγετών για απευθείας προσφυγή των τραπεζών στο μηχανισμό είναι καθοριστικής σημασίας για την Ελλάδα

Η ελληνική ευκαιρία από την Σύνοδο της οργής
Η Ιταλία και η Ισπανία έδωσαν μια πολύ σκληρή μάχη στη Σύνοδο Κορυφής, να υπάρξει διαχωρισμός των κεφαλαίων ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών από τα κεφάλαια στήριξης, δάνεια, για την εξυπηρέτηση των δημόσιων χρεών. Τη μάχη την κέρδισαν.
Αυτή η εξέλιξη δημιουργεί μια πολύ σημαντική, καθοριστικής σημασίας, ευκαιρία για τηνΕλλάδα, σε σχέση με την διάρθρωση και τη λειτουργία των κεφαλαίων που εμπίπτουν στο Μνημόνιο- δανειακή σύμβαση 2, ύψους 128 δισ. στο σύνολο τους.
Η Ελλάδα πέραν από την επιμήκυνση του προγράμματος για τουλάχιστον 2 χρόνια, θα πρέπει από την πλευρά της να ζητήσει διαχωρισμό των κεφαλαίων που προορίζονται για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της (ανάγκη που προέκυψε από το συντεταγμένο με άμεση εμπλοκή της ίδιας της Ευρωπαϊκής δομής PSI), προβλέπονται ρητά από 30-58 δισ. ευρώ, από τα υπόλοιπα που προορίζονται για την εξυπηρέτηση-αποπληρωμή του δημοσίου χρέους της.
Τα κεφάλαια για την στήριξη των ελληνικών τραπεζών, θα πρέπει να ενταχθούν στην ίδια διαδικασία που ισχύει για τις ισπανικές και τις ιταλικές τράπεζες. Αυτό σημαίνει ότιοι Ελληνικές τράπεζες θα στηριχθούν απευθείας από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό, χωρίς τα κεφάλαια να εγγράφονται στον κρατικό προϋπολογισμό.
Τα κεφάλαια έτσι που δανειζόμαστε μέσω της δανειακής σύμβασης 2, θα μειωθούν από 128 δισ. ευρώ σε 70 δισ. ευρώ, αλλάζοντας δραστικά τον χάρτη των αποπληρωμών, ειδικά αν συσχετισθούν και με τη χρονική επιμήκυνση. Από τα 58 δισ., τα 30 δισ. σε μια πρώτη φάση θα περάσουν στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Με μόχλευση στα υπόλοιπα η Ελλάδα, σε άμεση συνεργασία με την ΕΚΤ, απεσταλμένος τουΝτράγκι και όχι η γνωστή τρόικα, θα μπορούσε σε συνεργασία με διεθνείς επενδυτικές τράπεζες, να προχωρήσει στην επαναγορά ομολόγων του ελληνικού δημοσίου στη δευτερογενή αγορά, «καταστρέφοντας» μέρος του χρέους της. Τα ελληνικά ομόλογα στην δευτερογενή αγορά διαπραγματεύονται στη ζώνη του 10 % της ονομαστικής τους αξίας.
Από εκεί και πέρα η Ελλάδα μπορεί να αξιοποιήσει κεφάλαια από τα 60 δισ. ευρώ(μοχλευμένα), 10 δισ. πραγματικά για την στήριξη των ανέργων και των θυμάτων της οικονομικής ύφεσης και κάποια προγράμματα έργων, για τις υποδομές (δρόμοι, λιμάνια κ.λ.π).
Τα δεδομένα της κρίσης στην Ευρώπη δεν αλλάζουν δραματικά ως προς την προοπτική, αλλά δημιουργούνται ευκαιρίες από τον διαχωρισμό των κεφαλαίων για την στήριξη των τραπεζών, από εκείνα για την στήριξη των κρατών.
Η Ελλάδα θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα και να αξιοποιήσει την ηρεμία που τελικά μάλλον θα υπάρξει τους θερινούς μήνες, ούτως ώστε να δημιουργήσει θετικά δεδικασμένα για την οικονομία της, χωρίς να χρειάζεται να υπάρξουν νέες αποφάσεις δανεισμού και εγκρίσεις κεφαλαίων στήριξης από τα υπόλοιπα κοινοβούλια της ευρωζώνης. Να η ευκαιρία !

Φαίη Σκορδά: Sexy και όποιος... αντέξει!


Φαίη Σκορδά: Sexy και όποιος... αντέξει!

Ένα από τα πιο ωραία σώματα της ελληνικής showbiz έχει η Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά: Sexy και όποιος... αντέξει!
Η παρουσιάστρια μετά τη γέννηση του γιου της κατάφερε να βρει πάρα πολύ σύντομα ξανά την φόρμα της και πλέον είναι... πιο fit από ποτέ.
Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Η νέα αγαπημένη των οίκων εσωρούχων


Η νέα αγαπημένη των οίκων εσωρούχων

Η 34χρονη Αργεντίνα που ποζάρει και ανεβάζει... τις πωλήσεις!

Η νέα αγαπημένη των οίκων εσωρούχων
Μπορεί το όνομα της να μην σας λέει πολλά όμως οι οίκοι εσωρούχων βλέπουν τις μετοχές τους να ανεβάζουν σε κάθε φωτογράφησή της.
Η 24χρονη ηθοποιός, μοντέλο, παρουσιάστρια ποζάρει με τη νέα κολεξιόν της εταιρείας Ultimo και επιβεβαιώνει γιατί ανανεώνει το συμβόλαιό της.
Η Luisana Lopilato γεννήθηκε στις 18 Μαΐου 1987 στο Μπουένος Άιρες. Τραγουδούσε στο συγκρότημα των Erreway μέχρι τα 18 της και όταν το γκρουπ διαλύθηκε αποφάσισε να κάνει σόλο καριέρα.
Οι προτάσεις από εταιρείες εσωρούχων ήρθαν όταν άρχισε να πρωταγωνιστεί σε σήριαλ αργεντίνικης παραγωγής. Τώρα έχει γίνει η αγαπημένοι των οίκων εσωρούχων καθώς διαθέτει εκτός από τις απαραίτητες αναλογίες και την ικανότητα να «αλλάζει πρόσωπο και ύφος» σε κάθε κόνσεπτ.
Δείτε την τελευταία της φωτογράφηση αλλά και παλιότερες.
luisana
luisana1

Κι όμως: 23 βουλευτές από άλλα κόμματα ψήφισαν Χρυσή Αυγή!


Κι όμως: 23 βουλευτές από άλλα κόμματα ψήφισαν Χρυσή Αυγή!

- Ψάχνονται μεταξύ τους οι βουλευτές των κομμάτων να βρουν ποιοί στήριξαν τον υποψήφιο Αντιπρόεδρο της Χρυσής Αυγής
- Η ψηφοφορία ήταν μυστική όπως και της εκλογής Προέδρου της Βουλής
- Ψήφους ρεκόρ πήρε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης
- Όλο το παρασκήνιο
Παρά τα όσα είχαν αποφασίσει οι κομματικές ηγεσίες, σήμερα στην Βουλή κάποιοι έστω και μυστικά έδειξαν την προτίμησή τους στην Χρυσή Αυγή.
Αυτό αποδείχθηκε από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των 7 αντιπροέδρων της Βουλής που ακολούθησε την πανηγυρική εκλογή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Υποψήφιος από την Χρυσή Αυγή για 7ος αντιπρόεδρος της Βουλής ήταν ο Πολύβιος Ζησιμόπουλος. Δεν εξελέγη αφού έπρεπε να συμπληρώσει 75 ψήφους.
Όμως, πήρε 41 γεγονός που δείχνει ότι εκτός από τους 18 βουλευτές του κόμματός του τον ψήφισαν και άλλοι 23! Η ψηφοφορία ήταν μυστική. Κάποιοι σχολίασαν ότι αν ήταν φανερή δεν θα έπαιρνε τις 23 ψήφους...
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΝΔ:
A’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γ. ΤΡΑΓΑΚΗΣ 235 ΝΑΙ, 48 ΛΕΥΚΑ 2 ΑΚΥΡΑ
Β’ ΝΑΚΟΣ 235 NAI - 48 ΛΕΥΚΑ - 2 ΑΚΥΡΑ
Γ’ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ 235 ΝΑΙ - 48 ΛΕΥΚΑ - 2 ΑΚΥΡΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ:
Δ' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: 227 – 57 - 1
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ:
Ε΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΛΕΩΝ. ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ: 228 - 54 - 3
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤ. ΕΛΛΗΝΕΣ:
ΣΤ' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ – ΤΣΑΡΟΥΧΑ: 225 – 56 - 3
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 75 ΚΑΙ ΠΗΡΕ 41. ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ
ΕΛΑΒΕ: 41 - 39 – 204
Ο Μίμης Ανδρουλάκης δεν έριξε καν ψηφοδέλτιο στην κάλπη, διαμαρτυρόμενος για την είσοδο Χ.Α. στη Βουλή.
Ο νεος Πρόεδρος της Βουλής μεταβαίνει με τους 3 αντιπροέδρους στο σπίτι του Αντώνη Σαμαρά, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...