Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Επιστολή - χαστούκι στον Βενιζέλο από 3,5 εκατ. Μακεδόνες!

Επιστολή - χαστούκι στον Βενιζέλο από 3,5 εκατ. Μακεδόνες!
Ενα χαστούκι, που θα πονάει για πάντα, στο µάγουλο του Βαγγέλη Βενιζέλου, έδωσαν οι Παµµακεδονικές Ενώσεις όλης της υφηλίου, 150 Μακεδονικές Οργανώσεις και 73 σύλλογοι και φορείς από όλη την Ελλάδα, που εκπροσωπούν 3,5 εκατοµµύρια Μακεδόνες.

Με επιστολή τους, την οποία φέρνει την Κυριακή στη δηµοσιότητα Το ΧΩΝΙ, χαρακτηρίζουν επικίνδυνη την πολιτική του υπουργού Εξωτερικών και αντιπροέδρου της κυβέρνησης και δηλώνουν απογοητευµένοι από την ατυχή σιωπή και την αδράνειά του, όταν ένας Αλβανο-σκοπιανός βουλευτής µας προκάλεσε µέσα στο ίδιο µας το σπίτι, αλλά ο Βενιζέλος δεν υπερασπίστηκε το δίκιο των Ελλήνων.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Στο ΧΩΝΙ αυτήν την ΚΥΡΙΑΚΗ

Εθνοσυνέλευση ρωσόφωνων στο Χάρκοβο κήρυξε ανεξαρτησία υπό τις ευλογίες της Μόσχας

 
Σε μια μεγάλη λαϊκή εθνοσυνέλευση χιλιάδες ρωσόφωνων πολιτών από ολόκληρη την ανατολική και νότια Ουκρανία συγκεντρώθηκαν πριν λίγες ώρες στην ιστορική πρωτεύουσα της Ουκρανία το Χάρκοβο η οποία είναι και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας μετά το Κίεβο και κήρυξαν de facto ανεξαρτησία στις περιοχές τους. σε περίπτωση πάντα που δεν επανέλθει η νομιμότητα στο Κίεβο.
Στη συνέλευση στο Χάρκοβο παραβρίσκονται και εκπρόσωποι της Ρωσίας, ως «παρατηρητές», συμπεριλαμβανομένου και του Αλεξέι Πούσκοφ, επικεφαλής της επιτροπής εξωτερικών του Κοινοβουλίου η παρουσία του οποίου εδωσε και την σχετική νομιμοποίηση στην όλη εκδήλωση και την "ευλογία" της Μόσχας στις αποφάσεις που θα λαμβάνονταν.
Tην ίδια ώρα αφίχθηκε από τo Kίεβο η ειδική μονάδα της αστυνομίας Berkut (φωτό) η οποία εδρεύει στην πόλη και είχε σταλεί στην πρωτεύουσα για να βοηθήσει στην καταστολή των ταραχών.
Η συγκεκριμένη μονάδα είχε τις περισσότερες απώλειες (κάπου 9 νεκροί άνδρες και 40 τραυματίες, οι 12 σοβαρά) στις συγκρούσεις με τους εθνικιστές του Δεξιού Τομέα και περιέγραψαν φρικιαστικάς σκηνές στην πλατεία Ανεξαρτησίας: Οτι τους πυροβολούσαν δεκάδες ελεύθεροι σκοπευτές και από την κυβέρνηση δεν τους επέτρεπαν να ανταποδώσουν τους πυροβολισμούς και ότι δύο άνδρες τους που συνελήφθησαν αιχμάλωτοι, ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου..
Με την παρουσία 10.000 ατόμων τα οποία συγκεντρώθηκαν στο αθλητικό κέντρο της πόλης του Χάρκοβο, 3.477 αντιπρόσωποι υπογράμμισαν στους δυτικούς ότι οι φύλακες της συνταγματικής νομιμότητας είναι οι ίδιοι και το Κίεβο έχει καταληφθεί από ακροδεξιούς, νεοναζιστές εξτρεμιστές και τρομοκράτες.
Η σύγκληση περιφερειαρών, δημάρχων, δημοτικών συμβουλίων κλπ, αποτέλεσε πρωτοβουλία του κυβερνήτη της πόλης Γκενάντι Κέρνες ο οποίος αναφέρει ότι θα γίνει μία προσπάθεια για την «σταθεροποίησης της κατάστασης»«Οι συνάδελφοί και εγώ έχουμε απειληθεί»,δήλωσε ο Κέρνες, «αλλά σήμερα έχουμε μαζευτεί για να αλλάξουμε την κατάσταση. Δεν πρόκειται να παραδοθούμε, θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος».
Μέχρι στιγμής οι Ρώσοι αντιπρόσωποι δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για τα τεκταινόμενα αφού επισημαίνουν ότι οι πρωτοβουλίες των ανατολικο-Ουκρανών σκοπό έχουν την διαφύλαξη της σταθερότητας ολόκληρης της χώρας.
Αντιπρόσωποι από τοπικά συμβούλια ανακοίνωσαν ότι αναλαμβάνουν εφ'εξής οι ίδιοι την διαφύλαξη της «συνταγματικής νομιμότητας» η οποία έχει καταλυθεί το πραξικόπημα ανατροπής του Β.Γιανούκοβις, και επίσης ανακοίνωσαν κάτι πολύ σημαντικό:  Την δημιουργία παράλληλων δομών διοίκησης και άμυνας έτσι ώστε να αμυνθούν στους «δυτικούς» που κατέλεβαν το Κίεβο.
Επιπροσθέτως, η αντιπροσωπεία της Κριμαίας ανακοίνωσε κάτι εξαιρετικά σημαντικό: «Εμείς οι τοπικές αρχές, το ανώτατο συμβούλιο της αυτόνομης δημοκρατίας της Κριμαίας, περιοχής Σεβαστούπολης, αποφάσισε να αναλάβει τις ευθύνες του και να εξασφαλίσει την συνταγματική τάξη και τα δικαιώματα των πολιτών του στην περιοχή».
Τι σημαίνει αυτό: Πρακτικάότι ανακηρύχθηκε η ανεξαρτησία της Κριμαίας και η χειραφέτησή της από το Κίεβο την ηγεσία του οποίου πλέον δεν αναγνωρίζουν.
Και όταν μιλάμε για την Κριμαία μιλάμε για ακραιφνώς ρωσόφωνη πληθυσμιακά, περιοχή με όλες τις βάσεις του ρωσικού Στόλου στην Μαύρη Θάλασσα και Ναυτική Διοίκηση
Σύμφωνα με την πρώτη απόφαση πλέον ανακηρύσσουν ανεξαρτησία σε σχέση με τις εντολές του Κιέβου και θεωρούν ότι αφού έχει καταλυθεί η συνταγματική τάξη αυτοί είναι υποχρεωμένοι να την υπερασπιστούν.
Σε ότι αφορά το δεύτερο σκέλος έχει να κάνει με την προστασία των αποθηκών πολεμικού υλικού και η αποτροπή κάθε προσπάθειας από την πλευρά των δυτικο-Ουκρανών και των εθνικιστών να αποκτήσουν πρόσβαση στα εκατομμύρια όπλα που φυλάσσονται εκεί.
Για τον σκοπό αυτό οργανώνονται ένοπλες πολιτοφυλακές οι οποίοι θα αντικαταστήσουν την αστυνομία και τις ένοπλες δυνάμεις. 
Η Μόσχα από αύριο Δευτέρα θα ασχοληθεί σοβαρά μετο θέμα, αφού κατάλαβε ότι οι δυτικοί της την είχαν "στημένοι" στην Ουκρανία κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι που δεν μπορούσε νε αντιδράσει.
Ίσως για αυτό και οι ακροδεξιές ομάδες που ελέγχονται από τις ΗΠΑ, σαμποτάριζαν την μία μετά την άλλη τις συμφωνίες εκεχειρίας.
Σίγουρα μόνο συμπτωματικό δεν είναι ότι η εισβολή της Γεωργίας στη Νότιο Οσετία και την Αμπχαζία έγινε την πρώτη ημέρα έναρξης των Ολυμπαικών Αγώνων του Πεκίνου.
Το πιο καλό σενάριο πλέον είναι η «θυσία» Γιανουκόβιτς και μια συμφωνία δημιουργίας Ομοσπονδίας στην Ουκρανία, ίσως και υπό την Τιμοσένκο που έτσι ή αλλιώς είχε καλή συνεργασία με το Κρεμλίνο, με ισχυρό βαθμό αυτονομίας για τις δυο κοινότητες.
Εάν η κατάσταση κλιμακωθεί περαιτέρω, φυσικά θα απειλήθεί με έμμεση ή ακόμα και άμεση εμπλοκή της Τουρκίας και μετά της ίδιας της Ελλάδας θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη. Η πρόσβαση στη Μαύρη Θάλασσα, Στενά του Βοσπόρου και Αιγαίο είναι ένας διάδρομος...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Νιόπαντρος πατρινός πιάστηκε στα πράσα με τον κουμπάρο στην Κεφαλονιά

 

ΜΕ ..ΝΤΕΚΟΡ ΕΡΩΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Ροζ «Σεισμός» στο Αργοστόλι λίγες ημέρες πριν τα πραγματικά Ρίχτερ κτυπήσουν την πόλη...
Πατρινός πήγε γαμπρός στην Κεφαλονιά αλλά το κλίμα δεν τον …σήκωσε. Για την ακρίβεια πριν συμπληρωθούν τέσσερις ημέρες από το γάμο του με Κεφαλλονίτισσα από το Αργοστόλι, πιάστηκε στα πράσα από την γυναίκα της …ζωής του, την ώρα που βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με τον κουμπάρο,.

Το σκηνικό που αντίκρισε η νεαρή νιόνυφη Κεφαλλονίτισσα – δονητές και πολλά άλλα ερωτικά αξεσουάρ να αποτελούν το ντεκόρ των δυο αντρών - στην κλίνη όπου εντοπίστηκαν οι δυο εραστές, όπως την ημέρα που γεννήθηκαν, της προκάλεσε νευρικό κλονισμό.

Η νεαρή γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού και άρχισε να φωνάζει πως έπιασε τον άντρα της με τον κουμπάρο.

Η νυφούλα ολίγων ημερών ηρέμησε χάρη στην επέμβαση των γειτόνων και αφού χρειάστηκε στη συνέχεια να της γίνει ηρεμιστική ένεση, ενώ σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να μην διαλυθεί το σπιτικό που πήγε να στήσει το ζευγάρι που δεν είχε κλείσει ακόμα εβδομάδα έγγαμου βίου, εκλήθη εσπευσμένα στο Αργοστόλι ο πατέρας του γαμπρού από την Πάτρα.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, τελικά το «συμβάν» δεν έγινε δυνατό να ξεχαστεί, με αποτέλεσμα το …παλικάρι να επιστρέψει με τον πατέρα του στο πατρικό σπίτι προσπαθώντας να βρει τις δικές του …Μυκήνες.

patrastimes.gr

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εργασιών επέκτασης της νέας γραμμής του Τραμ, θα πραγματοποιηθούν σήμερα στον Πειραιά. Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς των οχημάτων να...


είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν την οδική σήμανση.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Τροχαία θα γίνουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις:

Κατάληψη της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας της οδού Γρ. Λαμπράκη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομ. Σκυλίτση και Βασιλέως Γεωργίου Α΄, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πασαλιμάνι.

Κατάληψη της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας της οδού Βασιλέως Γεωργίου Α΄, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Γρ. Λαμπράκη και της Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως, ρεύμα κυκλοφορίας προς λιμάνι Πειραιά.

Κατάληψη της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Καραολή Δημητρίου και Τσαμαδού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλ. Καραμανλή.

Κατάληψη των δύο δεξιών λωρίδων κυκλοφορίας της Λ. Δημοκρατίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ακτή Μιαούλη και Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Δημοτικό Θέατρο. Κατά την ανωτέρω διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται μέσω της οδού Εθν. Αντιστάσεως.

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Δημοκρατίας, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Βασ. Γεωργίου και Ακτή Μιαούλη (Ρολόι), με κατεύθυνση προς την οδό Ακτή Μιαούλη. Κατά την ανωτέρω διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται μέσω της οδού Μπουμπουλίνας.

Χρηματιστής κατέθεσε μήνυση στην ταινία του DiCaprio, «Ο Λύκος της Wall Street»!

 

xrhmatisths-katethese-mhnysh-sthn-tainia-toy-dicaprio-o-lykos-ths-wall-street
ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
Μήνυση εναντίον των υπεύθυνων του κινηματογραφικού έργου «The Wolf of Wall Street» και της εταιρείας Paramount κατέθεσε ο δικηγόρος και τραπεζικός επενδυτής Andrew Green, ζητώντας εκτός από 25 εκατομμύρια δολάρια και την άμεση διακοπή της προβολής της ταινίας.
Ο Greene, ο οποίος στο παρελθόν εργαζόταν με τον Jordan Belfort, συγγραφέα και εμπνευστή του «The Wolf of Wall Street», στη χρηματιστηριακή εταιρία Stratton Oakmont, ισχυρίζεται ότι ο χαρακτήρας του Nicky Rugrat Koskoff είναι βασισμένος πάνω του, και ότι δεν του αρέσει ο τρόπος με τον οποίο απεικονίζεται στη συγκεκριμένη ταινία του Martin Scorsese.
Το κείμενο της μήνυσης αναδημοσίευσε το protothema.gr και αναφέρει:
«Ο χαρακτήρας του κύριου Greene απεικονίζεται να κάνει χρήση κοκαΐνης στα εταιρικά γραφεία. Επίσης η ταινία περιλαμβάνει άλλες σκηνές που δείχνουν τον χαρακτήρα του κύριου Greene να φέρεται απρόσεκτα και ανήθικα, όπως μια συνεύρεση με μια ιερόδουλη. Ο κύριος Greene θα συνδεθεί μόνιμα με τα εγκλήματα και την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά της κινηματογραφικής περσόνας του, χωρίς ποτέ να έχει κατηγορηθεί, ανακριθεί ή φυλακιστεί για την αισχρή διαγωγή που φαίνεται να έχει στην ταινία».
Οι υπεύθυνοι της ταινίας και η Paramount δεν έχουν κάνει μέχρι τώρα κανένα σχόλιο.

Τα σεξουαλικά φετίχ των ζωδίων

 

Όλοι μας έχουμε μια αναξιοποίητη περιοχή της σεξουαλικότητας μας που πρέπει να διερευνήσουμε και να εκφράσουμε. Το ζώδιό μας έχει...


υποσυνείδητες επιθυμίες και ικανότητες που μπορεί να μην συνειδητοποιούμε καν ότι έχουμε. Μεγιστοποιούμε λοιπόν την απόλαυση διαλέγοντας τα φετίχ μας. Μελετήστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Κριός
Δεδομένου ότι είναι το πρωταρχικό και αρχέγονο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός βρίσκει ευχαρίστηση στον τομέα των ακατέργαστων και υψηλής αδρεναλίνης εμπειριών. Μπορείτε να υπολογίζετε σε ιδρώτα καλογυμνασμένων μυών και «χτυπήματα» όπως το να χτυπά το κρεβάτι στον τοίχο ή εσάς στο πάτωμα και, αν είναι πραγματικά προικισμένος, το ανώτατο όριό σας. Σεξ το πρωί, τράβηγμα μαλλιών και έμφαση στα βασανιστήρια... Ε, κάποιος πρέπει να το κάνει τέλεια, σωστά;




Ταύρος
Σχεδιασμένος για αισθησιακές εμπειρίες, ο Ταύρος θέλει να έχει όλο το μεγαλείο σε κάθε συνάντηση. Απολαμβάνει το μεγάλο και όμορφο (ο νοών νοείτω), οτιδήποτε αφορά στα τρόφιμα, τα βαθιά φιλιά και φυσικά τις πιπιλιές (καθώς ο Ταύρος κυβερνά το λαιμό ). Θέλει να κάνει σεξ μόνο και μόνο για χάρη του σεξ. Αυτό που του λείπει στην πρωτοτυπία, το κερδίζει η γλώσσα του, που την χρησιμοποιεί για τα πάντα... και το εννοώ αυτό. Του αρέσει να γλείφει ιδιαίτερα αν κάποιος είναι πασαλειμμένος με σαντιγί, αλκοόλ, σοκολάτα και γλυκά.

Δίδυμοι
Το πιο πολυανοιγμένο φερμουάρ του ζωδιακού κύκλου γεμίζει με συγκίνηση το βλέμμα του, όταν πέφτει πάνω σε αντικείμενα και δραστηριότητες που κινούνται γρήγορα και μανιωδώς. Δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε ένα ζευγάρι χέρια, στο στοματικό σεξ, τα κραγιόν, το γαργάλημα, στο σεξ υψηλής ταχύτητας, σε ερωτικά παιχνίδια και πνευματώδη πειράγματα. Επίσης, είναι ειδικός στον αυνανισμό, αλλά πάντα πρόθυμος να δώσει μια χείρα... βοηθείας, ακόμη και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της ανατομίας.




Καρκίνος
Το εγκεφαλικό επεισόδιο σε έναν Καρκίνο θα μπορούσε να προέρθει, αν βρει κάτι που του θυμίζει κάτι που αγαπούσε. Έχει την τάση να λατρεύει το στήθος, το δέρμα (δεδομένου ότι αγκαλιάζει το σώμα), το παίξιμο των θηλών, το τρίψιμο της κοιλιάς, την γούνα, το πιπίλισμα, τον ρόλο ως νοσοκόμα και τα δωμάτια του ξενοδοχείου που του δίνουν την αίσθηση ότι είναι σαν το σπίτι του. Μια προειδοποίηση: του αρέσει η παιδικότητα, οπότε καλύτερα να είστε έτοιμοι να υποδυθείτε ένα μικρό αγόρι ή μια αθώα παιδούλα.

Λέων
Η μεγαλοπρέπεια και κάποιος βαθμός επιδειξιμανίας είναι αυτό που κάνει να χοροπήδα η χαίτη του Λέοντα στο τέλος. Έτσι, αγαπά τα πολλά ή μακριά μαλλιά, το δάγκωμα, το γδάρσιμο, το φλερτ, τα σεξουαλικά πειράγματα και τις πορνό ταινίες. Ζει για το ερωτικό τρίγωνο, οτιδήποτε σε μια ομάδα τελοσπάντων είναι εντάξει, εφ 'όσον είναι στη μέση και αρχηγός. Μάλιστα υπάρχει ένα συγκεκριμένο σημείο στην πλάτη του, πάνω από τον κόκκυγα του, που ξεκλειδώνει έναν ερωτικό παράδεισο, για όποιον του το αγγίξει, καθώς τον κάνει πραγματικά γατούλη...

Παρθένος
Ενας Παρθένος βρίσκει οάσεις ευδαιμονίας στο λατέξ, στους ρόλους γιατρού / νοσοκόμας, στις μάσκες, τις χειροπέδες και τα σικάτα καθαρά εσώρουχα. Μερικοί Παρθένοι θέλουν να τιμωρηθούν. Θα κάνουν άσχημα πράγματα για να συλληφθούν, ώστε να μπορούν να τιμωρηθούν. Θα έλεγα ότι είναι ιδανικός για τον Κριό που θέλει να τιμωρήσει κάποιον. Προσποιηθείτε σκηνές βιασμού λοιπόν για να ενεργοποιήσετε έναν Παρθένο.



Ζυγός
Το μέρος του σώματος που συνδέεται συνήθως με τον Ζυγό είναι οι γλουτοί. Αυτό μας δίνει μια ιδέα για το φετίχ του Ζυγού. Απολαμβάνει να δέρνει και να παίζει με τον πισινό. Αγαπά να παίζει ρόλους, όπου πρέπει να ντύνεται. Συνήθως έλκεται από όμορφες παρουσίες που έχουν μια φανταστική αίσθηση του χιούμορ. Επίσης είναι ο ρομαντικός του ζωδιακού κύκλου. Δεν κάνει σεξ μόνο για σεξ. Μπορεί να γίνει η χαριτωμένη παλλακίδα σας ή ένας go go boy αλλά ποτέ δεν γίνεται πρόστυχος.

Σκορπιός
O Σκορπιός δεν φοβάται το σκοτάδι ή οτιδήποτε μυστηριακό γι 'αυτό βρίσκει μέρη απόλαυσης στη δουλεία. Του αρέσει η μυρωδιά του σώματος, τα παιχνίδια μπουντρουμιού, το σεξ μέσα και γύρω από το νερό ή σε ημιδημόσια μέρη (σε σοκάκια ή σταθμευμένα αυτοκίνητα) και το να δένει τα μάτια. Έχει πάντα μελανιές και γδαρσίματα από το χαλί στα γόνατα και την πλάτη του, σουβενίρ από την συνεχή πάλη του με τον/την παρτενέρ του, κατά την διάρκεια του σεξ.

Τοξότης
Η περιπέτεια είναι το μεσαίο όνομα του Τοξότη, οπότε φυσικά θα αναμένουμε να συνδέεται με το φετίχ του. Το πιο πιθανό είναι να του αρέσει το σεξ σε δημόσιο χώρο, αλλά μπορεί επίσης να φτιάχνεται από λιγότερο αποκαλυπτικά πράγματα, όπως τα επιτραπέζια παιχνίδια ήτην casual εμφάνιση, πχ τα τζιν και τα boxer εσώρουχα. Nα υποσημειώσω ότι είναι φτιαγμένος για σεξ σε οποιαδήποτε στάση, τρόπο ή μορφή και για kinky πειράγματα!



Αιγόκερως
Σκεφτείτε βουνοκορφές και θα έχετε μια ιδέα για το τι παίρνει ο Αιγόκερως όταν ερεθίζεται σαν αγρίμι. Αν δεν είναι τα ψηλά τακούνια, οι ηλικιωμένοι άνδρες ή γυναίκες, η πίσω πλευρά ή το σεξ στην αίθουσα συνεδριάσεων, τότε αυτό θα είναι το σεξ σε μια πραγματική κορυφή του βουνού, όσο ψηλότερη, τόσο το καλύτερο! Είναι φυσικά ηχητικοί τύποι, αφήνουν δαγκωματιές και σημεία έλεγχου στο κορμί του/της παρτενέρ τους. Του αρέσει να τον γλύφουν στο πίσω μέρος των γονάτων του και να παίζει παιχνίδια εξουσίας. Θεωρώ ότι είναι ένα παρεξηγημένο ζώδιο γιατί μπορεί να είναι πολύ kinky, εφ 'όσον είναι με κάποιον που αγαπά.


Υδροχόος
Δεδομένου ότι είναι το επίσημο σύμβολο του μέλλοντος, ο Υδροχόος θα εχει σαν φετίχ κάτι που φαίνεται φουτουριστικό, προοδευτικό ή με ριψοκίνδυνη διάθεση. Είναι συνήθως λάτρης του σεξ στον κυβερνοχώρο / τηλέφωνο, του ομαδικού σεξ, των ερωτικών παιχνιδιών, των τύπων κακό αγόρι / κορίτσι και των βρώμικων κουβέντων. Του αρέσει να είναι kinky. Η γυναίκα Υδροχόος μπορεί να αυνανίζεται αρκετά, τα αρσενικά όμως του ζωδίου δεν έχουν αυτή την ευκαιρία, επειδή δεν προλαβαίνουν αφού είναι περιζήτητα.

Ιχθύες
Οκ, δεν μπορεί να μην έχει φετίχ ένας Ιχθύς τα πόδια, το πιπίλισμα των δαχτύλων και ενίοτε το γλείψιμο των παπουτσιών. Επίσης επειδή είναι ερωτευμένος με την εικόνα, οπότε έχει μια τάση για ηδονοβλεψία και παιχνίδι με φωτογραφίες. Προσθέστε επίσης τις μπότες, τα τακούνια στιλέτο, τις κρέμες ποδιών και τα καλσόν...

astrology.gr

Η υπόθεση των ΜΚΟ ποτέ δεν ήταν καθαρή ιστορία

 

Γράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου 

Σε ένα εμπεριστατωμένο   κείμενο  του για τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις,   στις    15 Απριλίου του 2011, στην ιστοσελίδα  «Αιχμή»,  ο καθηγητής Μάριος Ευρυβιάδης   τοποθέτησε τον τίτλο: «ΜΚΟ: Κρατικά  εργαλεία  προπαγάνδας, ελέγχου και… πλουτισμού». Πόσο δίκιο είχε…

Οι αναγνώστες γνωρίζουν ότι με το θέμα ασχολήθηκα πολλές φορές από τις φιλόξενες στήλες του περιοδικού και η ενασχόληση μου αυτή μου δημιούργησε πολλά προβλήματα στον τόπο εργασίας μου, αφού όσοι «παρεξηγήθηκαν» με κατήγγειλαν στους ξένους προστάτες τους, όταν αντιλήφθηκαν ότι η έρευνα που κάναμε «άγγιζε» τις οργανώσεις και τους ίδιους.

Δεν πίστεψα ποτέ στο «θεσμό» των ΜΚΟ, διότι ευρισκόμενος στην Ουάσιγκτον, όπου είναι η πηγή της χρηματοδότησης τους, γνωρίζω ότι είναι εργαλεία που χρησιμοποιούν η αμερικανική κυβέρνηση, η ΕΕ και άλλα ξένα κράτη για να επιτυγχάνουν τους σκοπούς τους και να περνούν την προπαγάνδα τους στους… ιθαγενείς, οι οποίοι όταν ακούν τους βαρύγδουπους τίτλους των ΜΚΟ και τα… μεγαλεπήβολα σχέδια τους δεν πάει το μυαλό τους ότι είναι υπηρέτες ξένων, ακόμα και εχθρών.

Η προσπάθεια επιβολής του Σχεδίου Ανάν πέρασε μέσα από ελληνοκυπριακές και τουρκοκυπριακές ΜΚΟ, οι οποίες έλαβαν χρήματα από την Αμερική, τα Ηνωμένα Έθνη, την ΕΕ αλλά και την ελληνική κυβέρνηση. Έχω δεχτεί καταγγελία από πρώην υπάλληλο του ΟΠΑΠ παρακαλώ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι, επειδή το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών δυσκολευόταν εκείνη την εποχή να στείλει τα χρήματα στη Λευκωσία, ζήτησε να χρησιμοποιηθεί το κυπριακό τμήμα του ΟΠΑΠ και μια άλλη ελληνική κρατική εταιρεία, οι οποίες τότε είχαν τη δυνατότητα άμεσης εκταμίευσης των ποσών. Την εποχή πριν από το δημοψήφισμα και για μια περίοδο μερικών ετών οι Αμερικανοί ισχυρίστηκαν ότι ξόδεψαν εκατομμύρια δολάρια στην Κύπρο. Ένας πρέσβης που ασχολήθηκε με το Κυπριακό -δεν βρίσκεται σήμερα στη ζωή- μας είχε ομολογήσει τότε ότι «ανοίξαμε μια τρύπα στην Κύπρο και ρίχναμε δολάρια μέσα».
 
Χάθηκαν 8 δις δολάρια

Η αμερικανική κυβέρνηση έχει απωλέσει δισεκατομμύρια σε πολλές χώρες. Τα δολάρια έπεσαν σε χέρια απατεώνων και χάθηκαν. Σε μια περίπτωση στο Αφγανιστάν η πρώην υπουργός Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις αναζητούσε εναγωνίως 8 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, τα οποία προφανώς είχε κλέψει η οικογένεια του Προέδρου της χώρας, τα μέλη της οποίας εργάζονταν για τη CIA και άλλες μυστικές υπηρεσίες.

Η υπόθεση των ΜΚΟ δεν είναι μια καθαρή ιστορία. Και ακούγοντας συναδέλφους να προειδοποιούν «να μην καούν μαζί με τα ξερά και τα χλωρά» θλίβομαι, διότι πρόκειται για ξεκάθαρη προσπάθεια να διαχωρίσουν τις ΜΚΟ σε καλές και κακές. Πρέπει, τέλος πάντων, να συμφωνήσουμε σ’ αυτό τον τόπο ότι όταν μια οργάνωση ή ένα άτομο λαμβάνουν οικονομική ενίσχυση από κράτη εξυπηρετούν αναγκαστικά αυτούς που τους πληρώνουν. Γιατί να τους χαρίσει χρήματα, γιατί να τους ενισχύσει μια κυβέρνηση; Επειδή είναι… όμορφοι; Αυτοί που πληρώνουν απαιτούν. Κι όταν πληρώνουν δυνάμεις όπως η Αμερική, η Ρωσία και η ΕΕ, είναι λογικό να απαιτούν από τις οργανώσεις και τα άτομα να υπηρετούν την προπαγάνδα τους.

Αυτό είναι το ένα μείζον θέμα. Το άλλο αφορά σε κρατικούς παράγοντες οι οποίοι ενέκριναν τα χρήματα αν και γνώριζαν ότι δεν γινόταν έργο. Ο εισαγγελέας πρέπει να ανοίξει όλες τις υποθέσεις και να ερευνήσει τη σχέση των ΜΚΟ με αυτούς που υπέγραφαν τα κονδύλια. Και είμαι σίγουρος ότι θα τους στείλει όλους στη Δικαιοσύνη.

Πηγή περιοδικό "Επίκαιρα"

Εικόνες Συρίας στο Κίεβο. Παραστρατιωτικοί εισβάλλουν σε μοναστήρια και απαιτούν εκκένωση από τους ιερείς και μοναχούς!

 

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Φεβρουαρίου 23, 2014

Λαυρα Κίεβο

Οπλισμένοι παραστρατιωτικοί περικύκλωσαν την ΙΜ Λαύρας του Κιέβου και απαίτησαν την εκκένωση της ώστε να καταληφθεί από το ψευδοπατριαρχείο του Κιέβου, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του επικεφαλής της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Πατριαρχείου της Μόσχας, Βασίλη Ασίμοφ.

“Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας,  70 οπλισμένοι παραστρατιωτικοί αφού είχαν αποκλείσει την Λαύρα με περιπολίες, εισέβαλλαν εντός και απέκλεισαν κάθε πρόσβαση λέγοντας ότι σύντομα θα αποφασιστεί η… παράδοση της μονής στο αυτοαποκαλούμενο “Πατριαρχείο του Κιέβου”
Σύμφωνα με τον Ασίμοφ, γύρω από την μονή βρίσκονται αυτή την στιγμή περί τους 300 παραστρατιωτικούς.

Οι έξι τσουχτεροί φόροι που θα πληρώσουμε φέτος


 
Εκτύπωση σελίδας
Αποθήκευση σελίδας
Αποστολή με e-mail
Προσθήκη στο αρχείο
Μέγεθος κειμένου
Του Σπύρου Δημητρέλη

Ούτε έναν. Ούτε δυο. Έξι φόρους θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι εντός του έτους με τους περισσότερους από αυτούς να ξεκινούν από τον ερχόμενο Ιούλιο. Πρόκειται για φόρους ακινήτων, εισοδήματος και αυτοκινήτων με το συνολικό λογαριασμό τους να ξεπερνά τα 6,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ας δούμε τους φόρους που θα κληθούν φέτος να πληρώσουν οι φορολογούμενοι αναλυτικά και με τη σειρά... πληρωμής:

1.    Η τελευταία δόση του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας για τα έτη 2011, 2012 και 2013 θα πρέπει να πληρωθεί έως τις 28 Φεβρουαρίου. Οι φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν συνολικά το ποσό των περίπου 150 εκατομμυρίων ευρώ.

2.    Η πέμπτη και τελευταία δόση του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτρδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (χαράτσι) μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Η τελευταία δόση του χαρατσιού είναι συνολικού ύψους περίπου 500 εκατομμυρίων ευρώ και πρέπει να πληρωθεί εντός του Απριλίου

3.    Το Μάιο και τον Ιούνιο υπάρχει φορολογικό μορατόριουμ. Ωστόσο, από το τέλος Ιουλίου ξεκινά μπαράζ φόρων. Έως τις 31 Ιουλίου θα πρέπει να πληρωθεί η πρώτη από τις τρεις διμηνιαίες δόσεις του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων βάσει της φορολογικής δήλωσης που θα πρέπει να υποβάλουν οι φορολογούμενοι το αργότερο έως το τέλος Ιουνίου. Η δεύτερη δόση πρέπει να πληρωθεί έως το τέλος Σεπτεμβρίου και η τρίτη και τελευταία έως το τέλος Νοεμβρίου. Ο συνολικός λογαριασμός που θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι μέσω του εκκαθαριστικού (στο οποίο περιλαμβάνεται και η εισφορά αλληλεγγύης και το τέλος επιτηδεύματος) θα ξεπεράσει τα 2 δισ. ευρώ.

4.    Ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) θα αρχίσει να πληρώνεται από όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων από τον Ιούλιο και θα εξοφληθεί σε έξι μηνιαίες δόσεις. Η τελευταία δόση πρέπει να πληρωθεί έως τις 31 Δεκεμβρίου 2014. Ο συνολικός λογαριασμός που θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι ανέρχεται σε 3 δισ. ευρώ.

5.    Ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης με ξεχωριστό εκκαθαριστικό για όσους έχουν στην κατοχή τους ΙΧ άνω των 1.929 κυβικών, πισίνα ή αεροσκάφος. Ο φόρος θα πρέπει να πληρωθεί έως το τέλος του έτους ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να δοθεί η δυνατότητα πληρωμής τους έως και το τέλος Ιανουαρίου 2015. Ο λογαριασμός του φόρου υπολογίζεται σε περίπου 120 εκατ. ευρώ.

6.    Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2015. Η εφαρμογή στο taxisnet για την εκτύπωση των σχετικών ειδοποιητηρίων αναμένεται να ανοίξει στα μέσα Οκτωβρίου και τα τέλη θα πρέπει να εξοφληθούν έως τα τέλη Δεκεμβρίου. Ο συνολικός λογαριασμός που θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι ανέρχεται σε περίπου 1,1 δισ. ευρώ.


Πηγή:www.capital.gr

Ο Λαβρόφ κατηγορεί τις ΗΠΑ “για τους εξτρεμιστές”

 
Ο Λαβρόφ κατηγορεί τις ΗΠΑ “για τους εξτρεμιστές”

Ο Λαβρόφ κατηγορεί τις ΗΠΑ “για τους εξτρεμιστές”

February 22, 2014 5:18 pm Leave a comment A+ / A-
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ είπε στον Αμερικανό ομόλογό του, Τζον Κέρι ότι η συμφωνία για την διευθέτηση της κρίσης στην Ουκρανία έχει «καταπέσει από την ανικανότητα ή την απροθυμία των δυνάμεων της αντιπολίτευσης» να την τηρήσουν, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
«Οι παράνομες εξτρεμιστικές οργανώσεις αρνούνται να αφοπλιστούν και στην πραγματικότητα θέτουν το Κίεβο υπό τον δικό τους έλεγχο με τη συμπαιγνία των ηγετών της αντιπολίτευσης», είπε ο Λαβρόφ στον Κέρι τηλεφωνικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ρωσικής διπλωματίας.
Ο Λαβρόφ «υπενθύμισε» επίσης στον Κέρι ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν είχε καλέσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σε συνομιλία που είχαν νωρίτερα οι δύο ηγέτες να «αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία που του δίνεται για να σταματήσουν οι παράνομες ενέργειες των εξτρεμιστών και να επανέλθει η κατάσταση στη συνταγματική οδό».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής χαιρέτισε το γεγονός ότι η Ουκρανή πρώην πρωθυπουργός Γιούλια Τιμοσένκο αφέθηκε ελεύθερη και δεσμεύθηκε να συνεργαστεί με τη Ρωσία, την Ευρωπαϊκή Ένωση και με διεθνείς οργανισμούς για να υποστηρίξει μια «ενωμένη και δημοκρατική» Ουκρανία.
«Έχουμε ταχθεί με συνέπεια υπέρ της αποκλιμάκωσης της βίας, της συνταγματικής αναθεώρησης, μιας κυβέρνησης συνασπισμού και πρόωρων εκλογών, και οι σημερινές εξελίξεις μας φέρνουν πιο κοντά στον στόχο αυτό», ανέφερε ο Λευκός Οίκος σε ανακοίνωσή του.
Επαφίεται στους Ουκρανούς να «καθορίσουν το μέλλον τους», πρόσθεσε η αμερικανική προεδρία στην ανακοίνωσή της, χαιρετίζοντας παράλληλα τον «εποικοδομητικό ρόλο» που διαδραμάτισε η Ράντα, η ουκρανική βουλή, και «καλώντας να σχηματιστεί γρήγορα μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ευρεία και αποτελούμενη από τεχνοκράτες».
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Ένα συνέδριο με τη συμμετοχή αυτοδιοικητικών αξιωματούχων φιλορωσικών ουκρανικών περιφερειών άρχισε να διεξάγεται το μεσημέρι στο Χάρκοβο, μια βιομηχανική πόλη στην ανατολική Ουκρανία, με τη συμμετοχή βουλευτών και τοπικών αρχόντων της Ρωσίας, εν μέσω της σοβαρής πολιτικής κρίσης.
Αντικείμενο του συνεδρίου αυτού, με τη συμμετοχή σχεδόν 4.000 προσώπων, ήταν το πώς «να αποφευχθεί ένα λουτρό αίματος στις περιφέρειες», είπε ο επικεφαλής της αυτοδιοίκησης στο Χάρκοβο, ο Μιχάιλο Ντομπκίν, στην ομιλία του κατά την έναρξή των εργασιών του.
Ο πρόεδρος Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ο οποίος φέρεται ότι βρισκόταν στο Χάρκοβο την ώρα που διεξαγόταν το συνέδριο σύμφωνα με την σύμβουλό του Γκάνα Γκερμάν, δεν παρέστη σε αυτό.Συμμετείχαν ωστόσο σημαίνοντες Ρώσοι κοινοβουλευτικοί, περιλαμβανομένου του προέδρου της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Δούμας, της κάτω βουλής της Ρωσίας, του Αλεξέι Πουσκόφ.
«Δεν υπάρχει ούτε ένας κόκκος αποσχιστικών τάσεων στο συνέδριο αυτό. Το κύριο μήνυμα στις παρεμβάσεις είναι “δεν θέλουμε να διαιρεθεί η χώρα”», έγραψε ο Πουσκόφ στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.
Η Ουκρανία, μια χώρα 46 εκατ. κατοίκων, χωρίζεται στην ρωσόφωνη και ρωσόφιλη ανατολή και την εθνικιστική, ουκρανόφωνη δύση.
Περίπου 10.000 υποστηρικτές του προέδρου Γιανουκόβιτς συγκεντρώθηκαν πλάι στο χώρο όπου διεξαγόταν το συνέδριο κρατώντας πλακάτ με συνθήματα όπως «εργαζόμενοι στα ορυχεία Ντόνμπας εναντίον του εξτρεμισμού» και «είμαστε κατά του φασισμού». Περίπου 500 υποστηρικτές της αντιπολίτευσης διαδήλωναν όχι μακριά από το χώρο αυτό.
Εξάλλου, ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ εκτίμησε σήμερα ότι υπάρχουν δυνάμεις οι οποίες απειλούν την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, χωρίς να διευκρινίσει σε τι αναφέρεται.
«Δεν το λέω αυτό για να φοβίσω κανέναν, αλλά είναι εμφανές ξεκάθαρα ότι υπάρχουν δυνάμεις οι οποίες επιθυμούν να θέσουν εν αμφιβόλω την (εδαφική) ακεραιότητα της Ουκρανίας», είπε ο επικεφαλής της πολωνικής κυβέρνησης μιλώντας στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό TVN24.
«Πρέπει να ειπωθεί με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο ότι το σενάριο αυτό δεν μπορεί να προβλεφθεί, αλλά οι απειλές είναι αληθινές», πρόσθεσε.
«Θα έλθει ο καιρός ο κόσμος να μάθει με πολύ σαφή τρόπο ποιοι ενήργησαν, και γιατί, για να αποδυναμώσουν και να αποσυνθέσουν την Ουκρανία», συνέχισε, υπογραμμίζοντας πως το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να διατηρηθεί η ειρήνη στη χώρα, που χαρακτήρισε πολύ εύθραυστη.
«Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι η κατάσταση είναι ακόμη δυναμική και από οικονομική άποψη. Οι δυσκολίες μόλις αρχίζουν», επισήμανε ο Τουσκ.
Το κοινοβούλιο της Ουκρανίας ψήφισε σήμερα να απελευθερωθεί η Γιούλια Τιμοσένκο, να προκηρυχθούν προεδρικές εκλογές τον Μάιο και απέπεμψε de facto τον πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς, που αρνείται να παραιτηθεί καταγγέλλοντας ένα πραξικόπημα.
ΠΗΓΗ: Reuters, AFP, ANA-MPA

Ποια είναι τα ουκρανικά SS που έφεραν τη… «δημοκρατία» στην Ουκρανία

 

Ποια είναι τα ουκρανικά SS που έφεραν τη… «δημοκρατία» στην Ουκρανία
 
Στους γνωρίζοντες ιστορία και γεωπολιτική ακούγονται τουλάχιστον αστεία όσα λέγονται στις τηλεοράσεις και στα δυτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη δήθεν αποκατάσταση της «δημοκρατίας» στηνΟυκρανία ύστερα από την «ανατροπή» του Προέδρου της χώρας Βίκτορ Γιανουκόβιτς, την απελευθέρωση της Γιούλια…
Διαβάστε τη συνέχεια στο tribune.gr
- See more at: http://www.tsantiri.gr/kosmos/poia_einai_ta_oukranika_ss_pou_eferan_ti_dimokratia_stin_oukrania/#sthash.xhjyuP0A.dpuf

Χαλάει ο καιρός την Κυριακή -Πού θα βγουν ομπρέλες

 

Χαλάει ο καιρός την Κυριακή -Πού θα βγουν ομπρέλες
 
Διάλειμμα στο καλοκαιρινό σκηνικό του καιρού θα γίνει την Κυριακή. Παροδικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά και το Ανατολικό Αιγαίο, αναφέρει η πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής υπηρεσίας. Το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν ενώ θα χιονίσει στα ορεινά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 20 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και από το βράδυ ισχυροί και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στα νότια τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής κυρίως στα βόρεια του νομού από το μεσημέρι και μετά, αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Αυξημένες νεφώσεις με βροχές από τις βραδινές ώρες θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις μέτριοι.
Πηγή: iefimerida.gr
- See more at: http://www.tsantiri.gr/ellada/chalaei_o_kairos_tin_kuriaki_-pou_tha_bgoun_ompreles/#sthash.Kms0IkgN.dpuf

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...