Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Ελλάς Ελλήνων λαθρομεταναστών!!!

 

Η κατάντια μιάς (κάποτε) χώρας…

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Δεν πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που η Ελλάδα σκεφτόταν να κλείσει τα σύνορά της (με ανοιχτούς μόνο τους σταθμούς διέλευσης) με την Αλβανία, προκειμένου να αντιμετωπίσει επαρκώς την είσοδο λαθρομεταναστών από την γειτονική χώρα. 
Σήμερα, η Αλβανία, με τη βοήθεια της Ιταλίας (οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται) συνεργάζονται και κλείνουν τα σύνορα της Αλβανίας για να μην μπούνε λαθρομετανάστες από την Ελλάδα…!

Επίσης, δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η Ελλάδα προβληματιζόταν με την αθρόα είσοδο Σκοπιανών και Βουλγάρων, νόμιμη και παράνομη, που αναζητούσαν στην Ελλάδα μία ευκαιρία σε καλύτερη ζωή. 
Σήμερα τα Σκόπια έχουν στήσει φράχτη και η Βουλγαρία ετοιμάζεται να στήσει τον δικό της φράχτη, για να αντιμετωπίσουν την λαθρομετανάστευση από την Ελλάδα.

Σοκ προκαλεί όμως και η αποκάλυψη της εφημερίδας "Το Παρόν" ότι ο Ελληνας πρωθυπουργός υπέγραψε συμφωνία στην διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στη Σμύρνη η οποία επιτρέπει σε Τούρκους χωροφύλακες να κάνουν περιπολίες και ελέγχους για πρόσφυγες, σε ελληνικά νησιά…

Η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου χρειάστηκε 6 μόλις μήνες για να ισοπεδώσει (με το τρίτο μνημόνιο) οτιδήποτε είχε μείνει όρθιο στην Ελλάδα από το πέρασμα των δύο προηγούμενων μνημονίων.
Η ίδια κυβέρνηση, μεστή πολιτικών αγκυλώσεων και ιδεοληψιών χρειάστηκε λιγότερο από 6 μήνες για να επιφέρει ένα τεράστιο πλήγμα στην εικόνα της Ελλάδας, μετατρέποντάς την με ταχύτατους ρυθμούς σε "Αλβανία του Εμβέρ Χότζα".
Ταυτόχρονα, τα κυβερνητικά χτυπήματα σε θέματα εθνικής άμυνας και ασφάλειας, αλλά, κυρίως, στα θέματα της εθνικής κυριαρχίας, θεωρούνται ως «μοναδικής δεινότητας» εξαιτίας της επιτηδευμένης άγνοιας των ιθυνόντων να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να υπακούσουν στις επιταγές του Συντάγματος (όποιος δεν γνωρίζει τα σύνορα, όποιος δεν γνωρίζει τα εθνικά θέματα και όποιος δεν υποτάσσεται στις συνταγματικές επιταγές για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων και κυριαρχικών δικαιωμάτων, δεν πρέπει να κατέχει οποιαδήποτε θέση που δίνει τη δυνατότητα έμμεσου ή άμεσου χειρισμού τους).
«Δεν θέλω να προκαταλάβω το αποτέλεσμα των συζητήσεων. Υπάρχει μια πολύ περιεκτική τουρκική πρόταση, επί της οποίας συζητούνται τα διάφορα σημεία και αυτή θα ισχύει, λογικά, από τη στιγμή που θα υπάρχει ευρωπαϊκή και τουρκική απόφαση», δήλωσε ο κ. Ζάιμπερτ και, απαντώντας σε ερώτηση εάν, από την στιγμή που θα ισχύει η συμφωνία όσοι βρίσκονται σε ευρωπαϊκό έδαφος μπορούν να ελπίζουν σε κάποια «ειδική ρύθμιση». Όσον αφορά την διαδικασία ασύλου, δήλωσε: «Πρόθεση τουλάχιστον της τουρκικής πρότασης -της οποίας τα βασικά σημεία έχουμε χαιρετίσει- ήταν, η λύση να ισχύει από την στιγμή που θα έχει αποφασιστεί και για τους ανθρώπους οι οποίοι από τότε ξεκινούν παρανόμως από την Τουρκία με κατεύθυνση τα ελληνικά νησιά». Γι’ αυτόν τον λόγο, προσέθεσε, στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αποτέλεσε «μεγάλο θέμα» η στήριξη της Ελλάδας, «με στόχο να μπορεί να προσφερθεί σε αυτούς τους ανθρώπους ανθρώπινη στέγαση και παραμονή στην Ελλάδα». Αυτό το ζήτημα, σημείωσε, θα απασχολήσει και το επόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο».
Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η χώρα βυθίζεται στο τέλμα του «προσφυγικού» (χαρακτηριστικό παράδειγμα επικινδυνότητας της λανθασμένης χρήσης λέξεων που δεν αντικατοπτρίζουν την σκληρή πραγματικότητα), αφού ο "σουλτάνος" Ερντογάν πήρε απόφαση να βοηθήσει στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας (όπως άλλωστε δήλωσαν περιχαρή κυβερνητικά στελέχη...). Έτσι οι «πρόσφυγες» και λαθρομετανάστες σκέφτονται να μείνουν –έστω και αν δεν το θέλουν- στην Ελλάδα, αφού συνειδητοποιούν πως τελικά έχουν εγκλωβιστεί σε μία χώρα που δεν μπορεί να τους προσφέρει τα προς το ζειν…

Το πρόβλημα, όμως, των «προσφύγων» - λαθρομεταναστών έρχεται να το επιλύσει ταχύτατα ο ΟΗΕ, που μαζί με την Ευρώπη, αναλαμβάνει το κόστος διαμονής τους στην Ελλάδα. Έτσι, θα δίνονται δωρεάν σπίτια για κατοίκηση (που θα βρεθούν;), δωρεάν σίτιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ενώ σαν bonus θα προσφέρονται και 400 ευρώ (δεν έχει διευκρινιστεί για πόσα άτομα ή αν θα δοθεί αυτό το ποσό ανά άτομο), προκειμένου οι ισχυροί να διαφημίσουν τον ανθρωπισμό τους, αλλά, κυρίως, προκειμένου να πεισθούν οι εγκλωβισμένοι να μην επιχειρήσουν να μετακινηθούν από την Ελλάδα προς την Ευρώπη.

Την ίδια στιγμή, και σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από το Βερολίνο, η Ελλάδα φαίνεται να είναι έρμαιο της ό,ποιας απόφασης – συμφωνίας υπάρξει μεταξύ Ευρώπης και Τουρκίας. Απόφαση, που στην καλύτερη περίπτωση θα εγκλωβίσει οριστικά και αμετάκλητα έναν (μη δημοσιοποιήσιμο) αριθμό «προσφύγων» και λαθρομεταναστών. Επίσης, όποιοι «πρόσφυγες» - λαθρομετανάστες βρίσκονται ήδη στην Ευρώπη, θα επιστρέφονται στην Ελλάδα (με βάση τη συνθήκη του Δουβλίνο ΙΙ, ως χώρα εισόδου στην Ευρώπη) και θα προστίθενται στους ήδη υπάρχοντες εγκλωβισμένους…

Τώρα, σχετικά με τους γηγενείς κατοίκους της Ελλάδας, παρά την όποια ανθρωπιστική κρίση, δεν πρόκειται να υπάρξει καμία απολύτως βοήθεια. Μάλιστα, οι ευρωπαίοι ανθρωπιστές και δανειστές μας, θεωρούν απαραίτητο (και το επιβάλλουν) να συνεχισθεί το πρόγραμμα λιτότητας, με νέες μειώσεις στις συντάξεις και τους μισθούς. Η νέα αυτή «εισηγητική» πρόταση – πίεση των ευρωπαίων εταίρων και συμμάχων μας, σπρώχνει σε βουλγαροποίηση το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, ενώ αποτελεί και την οριστική ταφόπλακα για οποιαδήποτε ελπίδα ανάταξης της ελληνικής οικονομίας.

Έτσι, οι έλληνες πολίτες θα βιώνουν την καθημερινή αγωνία εκπλειστηριασμού της προσωπικής τους κατοικίας (εάν είναι ιδιοκτήτες), θα είναι αναγκασμένοι να ζουν χωρίς ηλεκτρικό και θέρμανση, αφού δεν θα έχουν τα εισοδήματα για τέτοιες «πολυτέλειες» και θα στήνονται στις ουρές των συσσιτίων. Αυτά θα συμβαίνουν ανεξαρτήτως εάν εργάζονται ή όχι…
Ταυτόχρονα, στο διπλανό σπίτι (ή διαμέρισμα), μία οικογένεια «προσφύγων – λαθρομεταναστών, θα ζει ανέμελα υπό την επιμέλεια του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς να καταβάλει καν φόρους διαβίωσης (οι οποίοι έχουν επιβληθεί σε όλους τους γηγενείς της χώρας, επειδή επιμένουν να ζούνε στην πατρίδα που γεννήθηκαν)!
Την ίδια στιγμή, οι νέοι μόνιμοι κάτοικοι της χώρας θα αποκτούν ιθαγένεια και θα εγγράφονται στους εκλογικούς καταλόγους για να διαιωνίσουν την κυβέρνηση που τους έκανε... ευρωπαίους! 

Για όσους δεν έχουν καταλάβει, υπάρχουν από τους «φίλους», «εταίρους» και «συμμάχους» μας προγραμματισμένες ενέργειες, οι οποίες στηρίζονται στην απλή λογική ανθρώπινη αντίδραση και στο ένστικτο επιβίωσης. 
Και για όσους δεν έχουν καταλάβει, ακόμη, ας ετοιμαστούν για τα χειρότερα, τα οποία δεν έχουμε δει ακόμη, αλλά έρχονται ταχύτατα προς τα επάνω μας για να μας ισοπεδώσουν…
Πρέπει να θυμόμαστε επίσης, πως αυτοί που μας κυβερνούν δεν κοιμούνται από το άγχος τους για όσα περνάμε εξαιτίας των διαπραγματευτικών τους (αν)ικανοτήτων…

Επίσης, πρέπει να αναφερθεί ότι οι Γερμανοί είναι φίλοι μας… και θέλουν να μας περάσουν μέσα από την κόλαση για να «καθαρισθούμε» από τα ελαττώματά μας. Δεν τους πειράζει αν μετά την «κάθαρση» μείνουμε λίγοι. Επειδή είναι ανθρωπιστές, θα μας φέρουν άλλους, ανεπιθύμητους για την Γερμανία και τις υποτακτικές της χώρες, για να ζήσουν στην Ελλάδα με μηνιάτικα των 200 ευρώ και συντάξεις των 180…

Και όσοι απέμειναν να πιστεύουν στην ελπίδα, κάποιος θα πρέπει να τους πει ότι την «ελπίδα» την εμπορεύτηκε και την σκότωσε ο Αλέξης…
Η μόνη ελπίδα μας πρέπει να είναι πλέον στον Θεό. Μας το λένε ακόμη και οι… Γερμανοί!
Σε συνέντευξή του στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Rheinische Post του Ντίσελντορφ αναφέρει ότι «η Ελλάδα είναι απελπιστικά επιβαρυμένη και έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού. Οι άλλες χώρες μέλη της EE, συμπεριλαμβανομένης και της γερμανικής κυβέρνησης, έχουν κάνει πολύ λίγα μέχρι τώρα για να υποστηρίξουν τις ελληνικές αρχές επιτόπου για την παροχή βοήθειας στους πρόσφυγες».
ΥΓ: Μία πρόβλεψη για το μέλλον: Σε ειδικούς χώρους κράτησης - φύλαξης θα τοποθετούνται σταδιακά οι Έλληνες πολίτες, για να διασφαλισθεί η μη εξαφάνιση του είδους (κάτι σαν "καρέτα-καρέτα"), αφού η επιστήμη το έκρινε ως ιδανικό και μοναδικό για μαζικά πειράματα...
ΥΓ2: Το ότι οι "πρόσφυγες" - λαθρομετανάστες αποτελούν απειλή για την Ευρώπη, αλλά υποχρέωση για την Ελλάδα να τους δεχθεί, ας μου το εξηγήσει κάποιος. Αν μπορεί...

Η Βασίλισσα και ο Σουλτάνος: Μία γερμανική σάτιρα για το προσφυγικό, 1000 και μία νύχτες

 

Το βίντεο (πηγή), σατιρίζει τη γερμανίδα καγκελάριο και την πολιτική της με την Τουρκία, στο θέμα του προσφυγικού – με ένα παραμύθι του τύπου «1.000 συν μία νύχτες», το οποίο είναι μεν πικρό, αλλά πολύ κοντά στην  πραγματικότητα. Παρομοιάζει πάντως την Τουρκία με έναν σκουπιδότοπο, στον οποίο η Γερμανία δεν θέλει μόνο να εγκλωβίσει τους πρόσφυγες πληρώνοντας 3 δις €, αλλά, επίσης, να αποθηκεύσει τα πυρηνικά της απόβλητα και ότι άλλο έχει για πέταμα.
186
Από την άλλη πλευρά ο τούρκος κωμικοτραγικός δικτάτορας απειλεί να κλείσει το συνταγματικό δικαστήριο της χώρας του, επειδή αθώωσε δύο δημοσιογράφους που ασκούσαν έντονη κριτική εναντίον του – ενώ συνεχίζει να διαλύει βίαια τις διαδηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη. Η οικονομική κατάσταση της Τουρκίας πάντως πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο – γεγονός που σημαίνει ότι η κυβέρνηση της θα γίνεται όλο και πιο προκλητική, για να αποσπά την προσοχή των πολιτών της από τη φτώχεια και το δικτατορικό καθεστώς.
Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος των Σκοπίων, μίας χώρας που έχει ιδρυθεί μεν σε μακεδονικά εδάφη, είναι μέρος της, ελληνικής φυσικά, Μακεδονίας, αλλά δεν κατοικείται σήμερα από Μακεδόνες, κατηγορεί την Ευρώπη για την πολιτική της στο προσφυγικό – ενώ έχει το θράσος να αναφέρεται στα προβλήματα της Ελλάδας, όταν η ανεργία στη χώρα του υπερβαίνει το 50%, η εξαθλίωση των μουσουλμάνων κυρίως πολιτών της είναι απίστευτη, ενώ η πολιτική διαφθορά τα ύψη.

Συρία: Κατέρρευσαν οι ειρηνευτικές συνομιλίες - Μαζικές επιθέσεις Ρώσων σε Παλμύρα και Ράκκα

 

του Βασίλη Καπούλα

Λίγο πριν την διαφαινόμενη κατάρρευση της ειρηνευτικων στην  Συρία, οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις μεγιστοποιούν την πίεση κατά των τρομοκρατικών ομάδων του ISIS και της αλ Νούσρα.
 
"Η ρωσική Αεροπορία δεν παίρνει αιχμαλώτους και δεν θα επιτρέψουμε στο ISIS να διαφύγει προς τη Ράκκα" ανέφερε Ρώσος αξιωματούχος.
 
Οι ισλαμιστές έχουν περικυκλωθεί στην Παλμύρα και αποκοπεί οι οδοί ανεφοδιασμού τους ενώ προδιαγράφεται μεγάλη σφαγή.
 
Η σημερινή ημέρα ήταν η πιο φονική καθώς καταστράφηκε κομβόι του ISIS με ενισχύσεις.
 
Το κομβόι εντοπίστηκε στην ανατολική Χομς στο χωριό ‘Aqayrbat και κατευθυνόταν προς την Παλμύρα. 
 
Η ρωσική Αεροπορία έχει πραγματοποιήσει 200 επιδρομές στην πόλη, στο κάστρο της Παλμύρας και στην πόλη Qaryatayn ενώ ο συριακός Στρατός τους έχει περικυκλώσει καθώς επιτίθεται νότια από το Jabal Hayyan και βόρεια από το Wadi Dhakara.
 
Στο μέτωπο των συνομιλιών ο επικεφαλής της συριακής διπλωματίας Ουάλιντ Μουάλεμ επιβεβαίωσε σήμερα από τη Δαμασκό ότι η κυβερνητική αντιπροσωπεία θα μεταβεί αύριο στη Γενεύη. Ωστόσο δεν θα αναμένει περισσότερο από 24 ώρες την άφιξη της αντιπροσωπείας της αντιπολίτευσης.
 
Ο Σύρος ΥΠΕΞ απέρριψε οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με το μέλλον του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ στις ειρηνευτικές συνομιλίες της Γενεύης, που αναμένεται να ξεκινήσουν σε δύο ημέρες, την 14η Μαρτίου υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.
 
«Δεν θα συζητήσουμε με κανέναν που θέλει να μιλήσει για την θέση του προέδρου. Ο Μπασάρ (αλ Άσαντ) είναι μια κόκκινη γραμμή, ανήκει στον λαό της Συρίας. Τους συμβουλεύω εάν αυτό σκέφτονται, να μην προσέλθουν καν στις συνομιλίες». 
 
Απαντώντας στο Σύρο ΥΠΕΞ η ισλαμική αντιπολίτευση κατηγόρησε τη Δαμασκό ότι διακόπτει της ειρηνευτικές συνομιλίες προτού καν ξεκινήσουν μετά τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Συρίας Ουάλιντ Μουάλεμ, ο οποίος απέρριψε την ιδέα της μετάβασης της εξουσίας στη Συρία χαρακτηρίζοντας «κόκκινη γραμμή» τον πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ.
 
"Πιστεύω ότι βάζει τα καρφιά στο φέρετρο (των συνομιλιών) της Γενεύης, αυτό είναι ξεκάθαρο. Τερματίζει (τις συνομιλίες πριν καν ξεκινήσουν" δήλωσε ο Μόνζερ Μάχους, στέλεχος της Ανώτατης Επιτροπής Διαπραγματεύσεων στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya Al Hadath TV
 
Στο μέτωπο, της Πλαμύρας αφιχθηκαν οι ειδικές δυνάμεις "Τίγρης" του συριακού Στρατού αλλά η Χεζμπολάχ και συγκεκριμένα ο διοικητής Sayyed Jaber είναι επικεφαλής της επιχείρησης κατόπιν ρωσικής εντολής.
 
Ο συριακός Στρατός ειδικά για τις περιοχές Deir Ezzor και Παλμύρα έχει κινητοποιήσει χιλιάδες στρατιώτες, πεζοναύτες, ειδικές δυνάμεις, Ρεπουμπλικανική Φρουρά, ιρακινούς παραστρατιωτικούς, δυνάμεις NDF, SSNP, "Desert Hawks", Xεζμπολάχ, ιρανικές και ρωσικές ειδικές δυνάμεις που αφίχθησαν από Ταρτούς και Χομς. 
 
Μετά από σφοδρές μάχες με τους ισλαμιστές κατέλαβαν αρκετές περιοχές στην δυτική Παλμύρα όπως Wadi Al-Dhakara ενώ ο συριακός Στρατός εισήλθε στο κάστρο της Παλμύρας  για πρώτη φορά μετά από δέκα μήνες (Qal’at Tadmur) αλλά οπισθοχώρησε για να επιτρέψει στην Ρωσική Αεροπορία να βομβαρδίσει τους τρομοκράτες γύρω από το βουνό Qassoun.
 
Η τωρινή επίθεση στην δυτική Παλμύρα είναι μονάχα το πρελούδιο της μαζικής αντεπίθεσης καθώς ο συριακός Στρατός έχει κινητοποιήσει δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες μαζί με νέες ειδικές μονάδες.
 
Η Ρωσική Αεροπορία από την Κυριακή βομβαρδίζει τις θέσεις του ISIS καταστρέφοντας οχήματα και βαρύ εξοπλισμό ενώ ο συριακός Στρατός μπορεί και καταλαμβάνει τα εδάφη.
 
Οι ισλαμιστές έχουν παγιδευτεί καθώς δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον δρόμο που οδηγεί στην Ράκκα.
 
Ρωσικά μαχητικά σφυροκοπούν τους ισλαμιστές στα χωριά Al-Zara’yah, Wadi Al-Dhakara, Al-Sakhanah και ‘Arak ενώ λόγω των σφοδρών βομβαρδισμών οι ισλαμιστές έχουν καθηλωθεί στην ανατολική Χομς. 
 
Σφοδρές είναι οι συγκρούσεις στο χωριό Al-Dawah και Wadi Al-Dhakhara στην δυτική Παλμύρα ενώ ένα ακόμη Τάγμα κατευθύνεται προς τα βουνά Hayyan στην βορειοδυτική Παλμύρα.
 
Η Ρωσική Αεροπορία έχει καθηλώσει τους ισλαμιστές και στην ανατολική Χάμα διαλύοντας τον δρόμο ανεφοδιασμού τους από την Ράκκα προς την Παλμύρα.
 
Τέλος, έχουν δοθεί εντολές στους πιλότους των μαχητικών και στο πυροβολικό να μην καταστραφεί το ιστορικό μνημείο περαιτέρω...
 
 
 
 
 

Το ΝΑΤΟ βρέθηκε απέναντι από την Μικρά Ασία για να αρπάξει την μερίδα του λέοντος από την επικείμενη διάλυση της Τουρκίας.

  

 

ΦΩΤΟ (5)
12
 
 
1
 
 
 
 
0
 
 
0
Reddit
 
0
StumbleUpon
 
0
 
 
0
 
0
Όλο αυτό που ζούμε είναι μια εικονική πραγματικότητα φτιαγμένη από τα καλύτερα δαιμονιώδη μυαλά των δεξαμενών αποβλήτων σκέψης της νέας εποχής, κάτι σαν τα think tank.
Μόνο που αυτή η εικονικότητα έχει μέσα της πολύ πόνο και ανθρώπινες τραγωδίες που σέρνουν τα βήματα τους για να βρεθούν από ένα πόλεμο που γίνεται στην Μέση Ανατολή σ ένα άλλο που δεν ξέρουν ότι θα ξεσπάσει σε λίγο στην Ευρώπη.
¨O ιδρυτής του «think tank» της CIA και συγκεκριμένα του Stratfor, George Friedman, υποστηρίζει πως ο κόσμος πρέπει να προετοιμαστεί για τον μεγάλο πόλεμο του 21ου αιώνα, ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ο οποίος μπορεί να ξεσπάσει είτε σε Ανατολική Ευρώπη είτε σε Μέση Ανατολή ή σε Ασία.
Οι δύο πρώτοι ενδεχομένως να προέλθουν από την Πολωνία και την Τουρκία με πιθανές συγκρούσεις τους με τη Ρωσία. ¨ του Βασίλη Καπούλα.http://www.pronews.gr/portal/ 12 Μαρτίου 2016
Μέσα σε όλο αυτό έχουμε και την αγαπητολογία των οικουμενιστών-μεταπατερικών να μας προκαλεί να συμπεριφερθούμε Ελληνικά και Ορθόδοξα στους πρόσφυγες συνανθρώπους μας , λες και δεν το κάνουμε και λες ότι σημερινοί κρατούντες δεν γνωρίζουν το μεγάλο γεωπολιτικό παιχνίδι που στήθηκε εις βάρος της χώρας μας με τα ανοικτά σύνορα στο Αιγαίο και τα κλειστά στα Βόρεια σύνορα μας.
Όμως όλους θα μας οικονομήσει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ αφού ο νοτιάς βγάλει όλα τα απαστράπτοντα κονσερβοκούτια από την τρικυμιώδη θάλασσα του βίου μας.
Και ο ΘΕΟΣ θα τα οικονομήσει όλα έστω και αν σχεδιάζουν οι άνθρωποι δόλια εις βάρος αθώων Εθνών.
Η απόφαση να κατέβει το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο ήταν ειλημμένη στο υψηλότερο επίπεδο λήψης αποφάσεων.
Γιατί όμως βρέθηκε το ΝΑΤΟ αίφνης στο Ελληνικό Αρχιπέλαγος του Αιγαίου;
Ερώτημα που βασανίζει πολλούς και ώρα με την ώρα αρχίζει και δίνει απαντήσεις.
¨Η Γερμανία συμφώνησε με την Τουρκία πίσω από την πλάτη της Ελλάδας τα γερμανικά πολεμικά πλοία που βρίσκονται στο Αιγαίο να μην στέλνουν πίσω στην Τουρκία τους πρόσφυγες που περισυλλέγουν στη θάλασσα, αλλά να τους μεταφέρουν στην Ελλάδα!
Η εντολή δόθηκε μετά από διαβουλεύσεις μεταξύ των στελεχών του κυβερνητικού συνασπισμού της Α.Μέρκελ όπως αποκαλύπτει το Spiegel. Η απόφαση δεν αφορά μόνο την Γερμανία. Όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ έλαβαν σχετική εντολή από τον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ¨ Γ.Στόλντεμπεργκ.¨ του Βασίλη Καπούλα
http://www.pronews.gr/portal/ 12 Μαρτίου 2016
Όμως η παρουσία του ΝΑΤΟ έστω και συμβολική αυτή την στιγμή στο Αιγαίο γιατί ακριβώς αύριο δεν ξέρουμε τι γίνεται , φαίνεται να σηματοδοτεί και άλλες δράσεις του πέρα από τον έλεγχο των προσφυγικών ροών.
Α. Όταν γεμίζει το Αιγαίο με ΝΑΤΟΙΚΑ πολεμικά πλοία στενεύουν επί πλέον οι διάδρομοι ναυσιπλοΐας που χρησιμοποιούν τα αντίστοιχα Ρωσικά για να βρεθούν στο πολεμικό μέτωπο της Συρίας, τα οποία μάλιστα μπαίνουν και σε παρακολούθηση εκ του σύνεγγυς.
Β. Όταν βρίσκονται στο Αιγαίο έστω τώρα συμβολικά ΝΑΤΟΙΚΑ πολεμικά σκάφη δίνουν το μήνυμα στην Άγκυρα ¨κάτω τα χέρια¨ από τα πετρέλαια και τα ενεργειακά πλούτη του Αιγαίου και του Κρητικού Πελάγους γιατί αυτά εκπροσωπούν το ενυπόθηκο χρέος της μνημονιακής Ελλάδος το οποίο φαίνεται έτσι να ανήκει στις χώρες μας.
Γ. Αλλά η συμβολική παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο προλειαίνει τα επερχόμενα γεωπολιτικά που αποφασίστηκαν για να γίνουν .
– «Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν… Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν. Και, έτσι, ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι»… σελ. 410
– «Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Κωνσταντινούπολη. Όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους» σελ. 432
-«Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς.
Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα.
Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη.
Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι – εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: “Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε
κανένα κομμάτι;” Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο….»
Από το βιβλίο του Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994».Εκδόσεις ΑΓΙΟΤΟΚΟΣ ΚΑΠΑΔΟΚΙΑ
Από πού λοιπόν θα αρπάξουν την μερίδα του λέοντος οι Δυτικοί;
Μα φυσικά από εκεί που στάθηκαν τα ΝΑΤΟΙΚΑ πολεμικά πλοία για να ελέγξουν τώρα τις προσφυγικές ροές δηλ. απέναντι από τα παράλια της Αγιοτόκου Μικράς Ασίας.
Για αυτό και αρθρογραφήσαμε με βάσει τον εμπνευσμένο πνευματοκίνητο λόγο του Οσίου Παισίου του Αγιορείτη στις 10 Φεβρουαρίου του 2016
¨Το ΝΑΤΟ ¨κατεβαίνει¨ και ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ¨αναμένει¨ στην εξώθυρα της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ.¨
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...