Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Το ΝΑΤΟ βρέθηκε απέναντι από την Μικρά Ασία για να αρπάξει την μερίδα του λέοντος από την επικείμενη διάλυση της Τουρκίας.

  

 

ΦΩΤΟ (5)
12
 
 
1
 
 
 
 
0
 
 
0
Reddit
 
0
StumbleUpon
 
0
 
 
0
 
0
Όλο αυτό που ζούμε είναι μια εικονική πραγματικότητα φτιαγμένη από τα καλύτερα δαιμονιώδη μυαλά των δεξαμενών αποβλήτων σκέψης της νέας εποχής, κάτι σαν τα think tank.
Μόνο που αυτή η εικονικότητα έχει μέσα της πολύ πόνο και ανθρώπινες τραγωδίες που σέρνουν τα βήματα τους για να βρεθούν από ένα πόλεμο που γίνεται στην Μέση Ανατολή σ ένα άλλο που δεν ξέρουν ότι θα ξεσπάσει σε λίγο στην Ευρώπη.
¨O ιδρυτής του «think tank» της CIA και συγκεκριμένα του Stratfor, George Friedman, υποστηρίζει πως ο κόσμος πρέπει να προετοιμαστεί για τον μεγάλο πόλεμο του 21ου αιώνα, ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ο οποίος μπορεί να ξεσπάσει είτε σε Ανατολική Ευρώπη είτε σε Μέση Ανατολή ή σε Ασία.
Οι δύο πρώτοι ενδεχομένως να προέλθουν από την Πολωνία και την Τουρκία με πιθανές συγκρούσεις τους με τη Ρωσία. ¨ του Βασίλη Καπούλα.http://www.pronews.gr/portal/ 12 Μαρτίου 2016
Μέσα σε όλο αυτό έχουμε και την αγαπητολογία των οικουμενιστών-μεταπατερικών να μας προκαλεί να συμπεριφερθούμε Ελληνικά και Ορθόδοξα στους πρόσφυγες συνανθρώπους μας , λες και δεν το κάνουμε και λες ότι σημερινοί κρατούντες δεν γνωρίζουν το μεγάλο γεωπολιτικό παιχνίδι που στήθηκε εις βάρος της χώρας μας με τα ανοικτά σύνορα στο Αιγαίο και τα κλειστά στα Βόρεια σύνορα μας.
Όμως όλους θα μας οικονομήσει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ αφού ο νοτιάς βγάλει όλα τα απαστράπτοντα κονσερβοκούτια από την τρικυμιώδη θάλασσα του βίου μας.
Και ο ΘΕΟΣ θα τα οικονομήσει όλα έστω και αν σχεδιάζουν οι άνθρωποι δόλια εις βάρος αθώων Εθνών.
Η απόφαση να κατέβει το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο ήταν ειλημμένη στο υψηλότερο επίπεδο λήψης αποφάσεων.
Γιατί όμως βρέθηκε το ΝΑΤΟ αίφνης στο Ελληνικό Αρχιπέλαγος του Αιγαίου;
Ερώτημα που βασανίζει πολλούς και ώρα με την ώρα αρχίζει και δίνει απαντήσεις.
¨Η Γερμανία συμφώνησε με την Τουρκία πίσω από την πλάτη της Ελλάδας τα γερμανικά πολεμικά πλοία που βρίσκονται στο Αιγαίο να μην στέλνουν πίσω στην Τουρκία τους πρόσφυγες που περισυλλέγουν στη θάλασσα, αλλά να τους μεταφέρουν στην Ελλάδα!
Η εντολή δόθηκε μετά από διαβουλεύσεις μεταξύ των στελεχών του κυβερνητικού συνασπισμού της Α.Μέρκελ όπως αποκαλύπτει το Spiegel. Η απόφαση δεν αφορά μόνο την Γερμανία. Όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ έλαβαν σχετική εντολή από τον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ¨ Γ.Στόλντεμπεργκ.¨ του Βασίλη Καπούλα
http://www.pronews.gr/portal/ 12 Μαρτίου 2016
Όμως η παρουσία του ΝΑΤΟ έστω και συμβολική αυτή την στιγμή στο Αιγαίο γιατί ακριβώς αύριο δεν ξέρουμε τι γίνεται , φαίνεται να σηματοδοτεί και άλλες δράσεις του πέρα από τον έλεγχο των προσφυγικών ροών.
Α. Όταν γεμίζει το Αιγαίο με ΝΑΤΟΙΚΑ πολεμικά πλοία στενεύουν επί πλέον οι διάδρομοι ναυσιπλοΐας που χρησιμοποιούν τα αντίστοιχα Ρωσικά για να βρεθούν στο πολεμικό μέτωπο της Συρίας, τα οποία μάλιστα μπαίνουν και σε παρακολούθηση εκ του σύνεγγυς.
Β. Όταν βρίσκονται στο Αιγαίο έστω τώρα συμβολικά ΝΑΤΟΙΚΑ πολεμικά σκάφη δίνουν το μήνυμα στην Άγκυρα ¨κάτω τα χέρια¨ από τα πετρέλαια και τα ενεργειακά πλούτη του Αιγαίου και του Κρητικού Πελάγους γιατί αυτά εκπροσωπούν το ενυπόθηκο χρέος της μνημονιακής Ελλάδος το οποίο φαίνεται έτσι να ανήκει στις χώρες μας.
Γ. Αλλά η συμβολική παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο προλειαίνει τα επερχόμενα γεωπολιτικά που αποφασίστηκαν για να γίνουν .
– «Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν… Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν. Και, έτσι, ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι»… σελ. 410
– «Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Κωνσταντινούπολη. Όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους» σελ. 432
-«Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς.
Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα.
Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη.
Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι – εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: “Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε
κανένα κομμάτι;” Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο….»
Από το βιβλίο του Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994».Εκδόσεις ΑΓΙΟΤΟΚΟΣ ΚΑΠΑΔΟΚΙΑ
Από πού λοιπόν θα αρπάξουν την μερίδα του λέοντος οι Δυτικοί;
Μα φυσικά από εκεί που στάθηκαν τα ΝΑΤΟΙΚΑ πολεμικά πλοία για να ελέγξουν τώρα τις προσφυγικές ροές δηλ. απέναντι από τα παράλια της Αγιοτόκου Μικράς Ασίας.
Για αυτό και αρθρογραφήσαμε με βάσει τον εμπνευσμένο πνευματοκίνητο λόγο του Οσίου Παισίου του Αγιορείτη στις 10 Φεβρουαρίου του 2016
¨Το ΝΑΤΟ ¨κατεβαίνει¨ και ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ¨αναμένει¨ στην εξώθυρα της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ.¨
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...