Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Εφημερεύοντα φαρμακεία


Εφημερεύοντα φαρμακεία

  • (0)

Δείτε αναλυτικά τις ώρες λειτουργίας

Για να δείτε τα εφημερεύοντα φαρμακεία στην Αθήνα πατήστε εδώ.

Ο καιρός σήμερα


Ο καιρός σήμερα

  • (0)

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ

Λίγες νεφώσεις όπου τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Εύβοια θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και καταιγίδες στα βόρεια και ορεινά τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά σχεδόν μέτριοι έως 4 μποφόρ, όπου το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση.

Νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς, οι οποίοι βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.

Ο Λάκης... άλωσε και την Πόλη του Φωτός!


Ο Λάκης... άλωσε και την Πόλη του Φωτός!

  • (0)

Αποθέωση του Λαζόπουλου στο Παρίσι - Ιδιαίτερη μνεία στην Άνγκελα Μέρκελ

Ο τσολιάς Λάκης «πήρε» και το Παρίσι! Για πρώτη φορά ο Λάκης Λαζόπουλος ανέβηκε στη σκηνή του παρισινού θεάτρου και αποθεώθηκε από όσους κατάφεραν να αποκτήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο και να τον απολαύσουν στην παράσταση «Sorry… I am Greek».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», το βράδυ της Τρίτης στο θέατρο «Bobino» του Παρισιού ακούστηκε για πρώτη φορά η ελληνική γλώσσα. Ο καυστικός λόγος του Λάκη έκανε τους θεατές να προβληματιστούν αλλά και να γελάσουν και να τον διακόψουν πολλές φορές με τα χειροκροτήματά τους. 

Ηχηρό μήνυμα στην Ευρώπη μέσω των ξένων ΜΜΕ

Εκτός όμως από την… άλωση στην Πόλη του Φωτός, ο Λαζόπουλος «αλωνίζει» και στα ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στέλνοντας μέσα από αυτά, ακόμα πιο ηχηρά, το μήνυμά του σε όλη την Ευρώπη. 

Χαρακτηριστική είναι, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική «Nouvel Observateur» και ως γνήσιος σύγχρονος τσολιάς τα είπε όλα για την Άνγκελα Μέρκελ.

«Ήθελα να σπάσω τα κλισέ. Έτσι γεννήθηκε ο τίτλος της παράστασης» εξηγεί και συνεχίζει την αναφορά του στο γερμανικό κοινό. 

«Στο Ντίσελντοφ η αίθουσα ξεκαρδιζόταν. Αντίθετα, όταν η υπεύθυνη του θεάτρου είδε τους υπότιτλους στα γερμανικά άρχισε να χάνει το χρώμα της και φώναξε “Σταματήστε τη μετάφραση! Πώς μπορείτε να μιλάτε έτσι για την καγκελάριό μας;” Δεν φανταζόταν ότι οι άλλοι θα μπορούσαν να συμμερίζονταν την άποψή μου. 

Δεν είναι ότι επειδή η Γερμανία μας έδωσε χρήματα μπορεί να συμπεριφέρεται σαν τράπεζα και να μας καθορίζει τι θα κάνουμε. Η καγκελάριος ξεχνά ότι η Γερμανία είναι μία χώρα και όχι η επικεφαλής της Ευρώπης. Το θέμα δεν είναι αν η Ελλάδα επιστρέψει στη δραχμή, αλλά αν η Γερμανία έχει αρχίσει να νοσταλγεί το μάρκο της». 

 
Δύο βίντεο από την περιοδεία του στην Ευρώπη 


Η αλεπουδίτσα 

«Ο έρωτας με κάνει πιο όμορφη και πιο γενναιόδωρη»


«Ο έρωτας με κάνει πιο όμορφη και πιο γενναιόδωρη»

  • (0)

Αδυνατίζει όταν την «χτυπούν» τα βέλη του φτερωτού θεού η Ματσούκα

Για τον έρωτα, τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και την καθημερινότητα της μίλησε η Δήμητρα Ματσούκα. 

Σε αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Down Town» της Κύπρου υποστηρίζει πως «ο έρωτας με κάνει πιο όμορφη, πιο γενναιόδωρη με τους άλλους και μου κόβει την όρεξη. Όταν ερωτεύομαι πάντα αδυνατίζω ανησυχητικά, σύμφωνα με τη μαμά μου». 

Η ηθοποιός μίλησε για τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα λέγοντας «οι φαντασιώσεις της ηρωίδας που υποδύομαι στο “μια πορνογραφική σχέση” είναι ακραίες. Δεν είχα ποτέ αντίστοιχες. Το ερωτικό παιχνίδι, όταν είμαι σε μια σχέση είναι κάτι που γίνεται χωρίς δεύτερη σκέψη , άλλωστε σε αυτές τις περιπτώσεις μιλάμε για ένστικτα στα οποία αφήνομαι με χαρά».

Όσο για το ποιες είναι οι καθημερινές της συνήθειες, η Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε: «Ξυπνάω γύρω στις 11 ,παίρνω τηλέφωνο τη μαμά μου, πίνω το γάλα μου, υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι θα καπνίσω λίγο, κάνω πιλάτες, διαβάζω τις αναγνωστικές μου εκκρεμότητες, πάω σινεμά και προσπαθώ να χαμογελάω με ότι ανατρέπει τα σχέδια μου».

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...