Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ο καιρός σήμερα


Ο καιρός σήμερα

  • (0)

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ

Λίγες νεφώσεις όπου τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Εύβοια θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και καταιγίδες στα βόρεια και ορεινά τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά σχεδόν μέτριοι έως 4 μποφόρ, όπου το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση.

Νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς, οι οποίοι βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...