Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Αγία Ματρώνα της Μόσχας η Τυφλή (1881 - 1952): Προφητείες για Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο

 
17:16
03/05/2014
 
Η Αγία Ματρώνα γεννήθηκε το 1881, πάμπτωχη, τυφλή εκ γενετής, και πέθανε το 1952 κατατρεγμένη, από το τότε Σοβιετικό καθεστώς. Είχε από τον Χριστό το χάρισμα της διόρασης αλλά και της προόρασης. Προφήτεψε για την επανάσταση των Μπολσεβίκων, την πτώση των Τσάρων και την επάνοδο της Ορθοδοξίας στη Ρωσία, ενώ αρκετές άλλες προφητείες της παραμένουν ανεξήγητες ακόμα και σήμερα, κάτι που σημαίνει πώς προφανώς δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα τους να εκπληρωθεί.
 
Ο  Άγιος Ιωάννης της Κρονστάνδης, ό μεγάλος αυτός Άγιος της Ορθοδόξου Ρωσικής Εκκλησίας, όταν συνάντησε για πρώτη φορά την άγνωστή του τότε, 14χρονη  τυφλή Ματρώνα μέσα στον κατάμεστο από κόσμο ναό τού Αγίου Ανδρέα, είπε γι΄ αυτήν, τα παρακάτω  λόγια,
 
"Έλα, Ματρώνουσκα, έλα... Ιδού έρχεται ή αντικαταστάτριά μου, ό  Όγδοος στύλος της Ρωσίας"μιλώντας προφητικά, για την ιδιαίτερη αποστολή της Ματρώνας στον Ρωσικό λαό και στα μετέπειτα χρόνια των διωγμών πού έβλεπε να έρχονται...
 
Προέβλεψε την Γερμανική εισβολή στην Ρωσία, αλλά μίλησε και για έναν άλλο, μετέπειτα πόλεμο, πού θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους, μέσα σε μία νύχτα...
 
Σε μικρή ακόμη ηλικία προείπε την επανάσταση τού 1917  πού έγινε χρόνια αργότερα, λέγοντας.
 
"Θα ληστεύουν και θα αφανίζουν τις Εκκλησίες, θα αρπάζουν τα εδάφη και θα τα μοιράζουν άπληστα μεταξύ τους, καταδιώκοντας όλους χωρίς εξαίρεση..."
 
Ζήτησε μία φορά από την μητέρα της ένα φτερό μεγάλο. Το μάδησε, και δείχνοντάς το στην μητέρα της, της είπε,
 
"Βλέπεις μαμά, αυτό το φτεράκι;
 
Και τί να δώ  παιδάκι μου, αφού το χεις μαδήσει;
 
Έτσι μητέρα, θα μαδήσουν σε λίγο, και τον πατερούλη μας τον Τσάρο..."
 
Η μητέρα της φοβήθηκε, όμως σε λίγο καιρό ή προφητεία βγήκε σωστή και ό Τσάρος οδηγήθηκε στην εκτέλεση...
 
Δεκάδες ασθενείς περνούσαν καθημερινά από το σπίτι της και οι περισσότεροι, έχοντας πίστη, γίνονταν καλά...
 
Όταν μετακόμισε το 1925 στην Μόσχα χωρίς μάλιστα διαβατήριο και άδεια παραμονής, το Σοβιετικό καθεστώς επανειλημμένως προσπάθησε να την συλλάβει. Τούς ξέφευγε την τελευταία στιγμή ειδοποιημένη από τον Θεό με διάφορους τρόπους. Μόλις αυτή έφευγε, κατέφθαναν οι πράκτορες της NKVD , αλλά ήταν αργά πια...
 
Ή Άννα Βιμπορνόβα θυμάται το παρακάτω περιστατικό.
 
"Ήρθε μία φορά ένας αστυνομικός να συλλάβει την Ματρώνα και εκείνη τού λέει
 
"Φύγε, φύγε γρήγορα, έχεις συμφορά στο σπίτι σου. Ή τυφλή δεν φεύγει από σένα, εδώ στο κρεβάτι κάθομαι, δεν πάω πουθενά..."
 
Την άκουσε ό αστυνομικός, πήγε σπίτι του και βρήκε την γυναίκα του καμένη από την γκαζιέρα. Πρόλαβε και την μετέφερε στο Νοσοκομείο.
 
Όταν την άλλη μέρα ήρθε στην υπηρεσία, τον ρώτησαν,
 
"Την συνέλαβες την τυφλή;"
 
"Την τυφλή, τούς είπε, δεν θα την συλλάβω ποτέ. Χάρη στην τυφλή πρόλαβα να πάω την γυναίκα μου στο Νοσοκομείο, άμα δεν μού το ΄λεγε θα την έχανα..."
 
Φοιτητές αποκλεισμένοι πολιτικά από το τότε καθεστώς διηγούνται πώς με τις προσευχές αυτής της τυφλής γυναίκας ξεπέρναγαν τα εμπόδια για την απόκτηση ενός πτυχίου. Ακόμη και αξιωματούχοι τού καθεστώτος, κατά παράδοξο τρόπο, βοηθούσαν αυτούς για τούς οποίους ή Αγία Ματρώνα προσηύχετο.
 
Αλλά και άνθρωποι πού υπέφεραν από μαγείες ή ψυχολογικά προβλήματα έβρισκαν σ΄ αυτήν την θεραπεία τους...
 
Συμβούλευε να κάνουμε σωστά τον σταυρό μας και να σταυρώνουμε τα πάντα γύρω μας, ακόμη και το φαγητό μας...
 
Την ρώτησε κάποτε ή Ζηναϊδα Ζδάνοβα,
 
"Γιατί επέτρεψε ό Θεός να κλείσουν και να γκρεμίσουν τόσες Εκκλησίες;"
 
και απάντησε με τα παρακάτω λόγια,
 
"Αυτό ήταν το θέλημα τού Θεού. Ο λαός είναι σαν υπνωτισμένος και μία φοβερή δαιμονική δύναμη έχει μπει σε δράση. Βρίσκεται στον αέρα, και διεισδύει παντού. 
 
Παλιά, ή δαιμονική αυτή δύναμη κατοικούσε στα έλη και στα πυκνά δάση, επειδή οι άνθρωποι πήγαιναν τακτικά στην εκκλησία, φορούσαν και τιμούσαν τον σταυρό. Τα σπίτια τους ήταν προστατευμένα από τις εικόνες, τα κανδήλια πού έκαιγαν, τον αγιασμό πού έκαναν...
 
Τα δαιμόνια πετούσαν μακριά και φοβόντουσαν να πλησιάσουν...
 
Σήμερα όμως, τα σπίτια αυτά αλλά και οι ίδιοι οι άνθρωποι έχουνε γίνει κατοικητήριο δαιμόνων για την απιστία τους και την απομάκρυνσή τους από τον Χριστό".
 
Έλεγε ακόμη, "Όταν θα πεθάνω λίγοι θα έρχονται στον τάφο μου. Αλλά μετά από χρόνια ό κόσμος θα με γνωρίσει, και άνθρωποι ταλαιπωρημένοι από τις θλίψεις θα με παρακαλάνε να προσεύχομαι γι΄ αυτούς... Όλους θα τούς ακούω και όλους θα τούς βοηθώ...
 
Να έρχεσθε σε μένα και να μού λέτε σαν να είμαι ζωντανή, τις θλίψεις σας και τα προβλήματά σας και εγώ όλους θα τούς ακούω και όλους θα τούς βοηθώ..."
 
Θυμάται ακόμη ή κ. Ζδάνοβα, αρχιτέκτων μηχανικός,
 
"Την ρωτούσα για την πορεία της Ρωσίας μέσα στην Επανάσταση, και μού έλεγε,
 
Πρώτα θα βγάλουν τον Στάλιν. Μετά απ΄ αυτόν οι κυβερνήτες θα εναλλάσσονται και ό ένας θα είναι χειρότερος από τον άλλον....Θα κατακλέψουν την Ρωσία... 
 
Μετά τον  πόλεμο θα γυρίζουν  "οι σύντροφοι" στο εξωτερικό, θα ιδούν και πώς ζούνε οι ξένοι, θα διαφθαρούν και θα σπάσουν τελικά τα μούτρα τους.
 
«Εκείνο τον καιρό θα εμφανισθεί ο Μιχαήλ...» (όπως φαίνεται και από τα παρακάτω πιθανώς αναφερόταν στον Γκορμπατσόφ)
 
"Θα θελήσει να βοηθήσει, όλα να τα αλλάξει, όλα να τα ανατρέψει...
 
Αλλά αν ήξερε ότι θα αποτύχει και ότι θα τον σκοτώσουν (σ.σ. πιθανώς εννοεί τον πολιτικό «θάνατο» του Γκορμπατσόφ, αφού η πολιτική του καριέρα έληξε πρόωρα και άδοξα), έ , τότε, δεν θα άρχιζε με κανένα τρόπο...
 
Θα γίνουν ταραχές, διαμάχες, σφαγές... Το ένα κόμμα θα πολεμάει το άλλο. Μετά θα γίνει κάποια καλυτέρευση πού όμως, θα κρατήσει λίγο καιρό. Μία ανάσα θα πάρετε, απ΄ όλα θα έχετε, μέχρι και την Παράκληση θα μπορείτε να κάνετε στην Κόκκινη Πλατεία αλλά και τα μνημόσυνα στον σφαγιασθέντα Τσάρο...
 
Αλλά μετά θα γυρίσουν στην Ρωσία οι παλαιοί...και θα γίνει ή κατάσταση χειρότερη από ότι ήταν πρώτα...
 
Ωχ, πώς σάς λυπάμαι όλους! Μέχρι τούς εσχάτους καιρούς, (γιατί από εκεί και πέρα), έτσι θα ζήσετε..."
 
Ή Άννα Βιμπόρνοβα θυμάται,
 
"Επισκέφθηκα την Ματρώνα τις μέρες της Μεγάλης Σαρακοστής (1952), λίγο πριν πεθάνει. 
 
Μη φοβάσαι μου λέει, δεν θα ξαναγίνει σύντομα πόλεμος. Θα ξαπλώσουμε έτσι και θα σηκωθούμε αλλιώς"
 
"Πώς αλλιώς;"  την ρωτάω.
 
"Να, - μού λέει -, θα γυρίσουμε στο "ξύλινο"...
 
"Μάτουσκα, της λέω, τί σημαίνει το  "ξύλινο;"
 
"Ξύλινο αλέτρι, μού λέει, με αυτό θα δουλεύουμε τότε..."
 
"Και πού θα πάνε τα τρακτέρ πού τώρα έχουμε;..."
 
Ώ, - λέει -, άσε τα τρακτέρ... Θα δουλεύει τότε το αλέτρι το ξύλινο,  και ή ζωή θα είναι καλή. Όμως, ακόμη δεν φτάσαμε μέχρι αυτούς τούς καιρούς. Εσύ όμως δεν θα πεθάνεις μέχρι τότε και θα τα δεις όλα αυτά...
 
Η επιστροφή της γεωργικής παραγωγής στο ξύλινο άροτρο ταιριάζει και με διάφορα μετα-αποκαλυπτικά σενάρια επιστημονικής φαντασίας που έχουν διατυπωθεί από Αμερικανούς και άλλους δυτικούς επιστήμονες για το μέλλον της ανθρωπότητας μετά από ένα παγκόσμιο πυρηνικό ολοκαύτωμα, όπου γίνεται ξεκάθαρα λόγος για επιστροφή στην Εποχή του Λίθου. Οπότε είναι ξεκάθαρο εδώ τι εννοούσε η Αγία Ματρώνα.
 
"Πόλεμος, συμπλήρωσε, δεν θα ξαναγίνει ποτέ... (τουλάχιστον όχι με τον τρόπο πού ξέραμε μέχρι τώρα).
 
Χωρίς πόλεμο θα πεθάνετε όλοι. Θα πέσουν πολλά θύματα. Όλοι οι νεκροί θα ξαπλώσετε επάνω στην γη....
 
Θα σάς πω και κάτι άλλο: αποβραδίς όλα θα είναι (όρθια και καλά) πάνω στην γη, και όταν θα σηκωθείτε το άλλο πρωί, όλα θα μπουν (θα ταφούν) μέσα στην γη... (σ.σ. αυτή η ρήση ταιριάζει απόλυτα και με την αντίστοιχη - και επίσης ακόμα ανεκπλήρωτη - προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού...)
 
Χωρίς πόλεμο ό πόλεμος (τότε) θα γίνεται..."
 
Και η αλήθεια είναι ότι εδώ και χρόνια πεθαίνουν εκατοντάδες χιλιάδες χριστιανοί στην Συρία και τώρα και στην Ουκρανία, χωρίς «επισήμως» να γίνεται πόλεμος, όπως τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο...
 
Αυτή, με λίγα λόγια, υπήρξε ή ζωή, και αυτά ήσαν τα προφητικά λόγια για την εποχή μας της Αγίας Ματρώνας από την Ρωσία, πού ή Ιερά Σύνοδος της Ρωσικής Εκκλησίας την ανακήρυξε Αγία, στις 2  Μαΐου 1999.
 
(αποσπάσματα από το βιβλίο "Η Αγία Ματρώνα της Μόσχας")
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αερογέφυρα της Ρωσίας στην Κριμαία - Μεγάλη κινητικότητα με δεκάδες μεταφορικά IL-76 από το πρωί (Vid)

 
21:15
03/05/2014
 
Αερογέφυρα  έχει στήσει από το πρωί η ρωσική Αεροπορία με πάνω από 30 μεταφορικά αεροσκάφη IL-76 να  προσγειώνονται  στο αεροδρόμιο στη Συφερόπολη μεταφέροντας δυνάμεις αλεξιπτωτιστών και υλικό. Εκτός όμως απο μεταφορικά αεροσκα΄φη την παρουσία τους πάνω απο την Συμφερόπολη έκαναν και μαχητικά αεροσκάφη όσο και βομβαρδιστικά Tu-22M3.
Η κίνηση εντάσσεται στην περαιτέρω ενίσχυση των ρωσικών δυνάμεων στην Κριμαία απόρροια της χθεσινής τραγωδίας στην Οδησσό όπου πάνω από 35 ρωσόφωνοι βρήκαν το θάνατο ύστερα από τον εμπρησμό κτιρίου από εξτρεμιστές του Κιέβου.
Η αερομεταφορά δυνάμεων σύμφωνα με Ρώσο αξιωματούχο του υπουργείου Αμύνης θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες «μέχρι η οροφή και η επάρκεια σε υλικό  των ρωσικών δυνάμεων να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί μετά τιε χθεσινές εξελίξεις» είπε χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
 Η ενίσχυση των ρωσικών δυνάμεων στην Κριμαία όπως αναφέρεται από ρωσικά ΜΜΕ αποφασίστηκε εχθές αργά το βράδυ κατά τη συνεδρίαση του ρωσικού συμβουλίου εθνικής ασφάλειας, εντάσσει πλέον την νέα επαρχία της Ρωσίας απευθείας στη στρατιωτική δομή της Μόσχας.
Παράλληλα οι συγκρούσεις στην Ανατολική Ουκρανία συνεχίζονται αμείωτες. Τουλάχιστον 5000 διαδηλωτές στο Ντόνετσκ πραγματοποίησαν κατάληψη του αρχηγείου των ουκρανικών υπηρεσιών ασφαλείας SBU.
Στο Lugansk και σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη από άλλες ανεξάρτητες πηγές, τμήμα δυνάμεων του Κιέβου αποτελούμενο από 200 στρατιώτες αιχμαλωτίστηκε από άνδρες της Berkut της δύναμης που διέλυσε το Κίεβο ύστερα από την αλλαγή του καθεστώτος.
Το μεγάλο ερώτημα βέβαια παραμένει το τι συμβαίνει στο Καρματόρσκ καθώς όπως αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ αυτό φαίνεται να έχει καταληφθεί από δυνάμεις του Κιέβου ύστερα από επιχείρηση που πραγματοποίησαν εχθές το βράδυ και σήμερα.
Σύμφωνα με ρωσόφωνους ακτιβιστές τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει από τραυματίες ενώ οι νεκροί έχουν φτάσει τους 12 εκ των οποίων οι δύο από ελεύθερους σκοπευτές από τις συγκρούσεις του Σαββάτου.
Σύμφωνα με τον Ilya Dolzhnitsky, επικεφαλής των ακτιβιστών στο Ντόνετσκ μόνο η κεντρική πλατεία της πόλης έχει μείνει υπό τον έλεγχο των δυνάμεων αυτοάμυνας.
Βίντεο από την περιοχή του Slovyansk με αντιαεροπορικά πυρ΄’α των δυνάμεων αυτοάμυνας
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

37η αγ.: Νίκη τίτλου για Μάντσεστερ Σίτι, έπεσε η Φούλαμ, "χαστούκι" για Γιουνάιτεντ

 

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 3-2 της Έβερτον στο "Γκούντισον Παρκ" και πλέον προβάλλει ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Premier League. Στο Champions League η Άρσεναλ. Η Φούλαμ συνετρίβη με 4-1 από την Στόουκ και υποβιβάστηκε και μαθηματικά, μετά από 37 αγωνιστικές. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει τα αρνητικά ρεκόρ, χάνοντας από την έκπληξη των τελευταίων εβδομάδων, Σάντερλαντ, μέσα στο "Ολντ Τράφορντ".
Η Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποίησε το πιο καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, αφού έβγαλε νικηφόρα τη δυσκολότερη αποστολή του προγράμματος. Το 3-2 στο "Γκούντισον Παρκ" επί τηςΈβερτον ήρθε με πολύ κόπο και απώλειες (τρεις αναγκαστικές αλλαγές), όμως οι τρεις βαθμοί έχρισαν αυτομάτως απόλυτο φαβορί τους "πολίτες" για την κατάκτηση του τίτλου. Το απίθανο σουτ του Ρος Μπάρκλεϊ στο 11ο λεπτό της συνάντησης έβαλε μπροστά στο σκορ τα "ζαχαρωτά", που βρίσκονταν στο κυνήγι της Άρσεναλ και της 4ης θέσης που οδηγεί στο Champions League. Οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο επιθετικοί και βρήκαν την ισοφάριση χάρη στην ποιότητα του Σέρχιο Αγκουέρο στο 22', αλλά λίγο αργότερα ο Αργεντινός αποχώρησε τραυματίας. Στο τέλος του 1ου ημιχρόνου και στην έναρξη του 2ου, ο Έντιν Τζέκο σημείωσε 2 τέρματα και έδωσε σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Ο Βόσνιος επιθετικός έφτασε για 3η σερί σεζόν τα 14 γκολ στην Premier League και η Σίτι τα 96, πίσω μόνο από το ρεκόρ της Τσέλσι από το 2009-2010 (103) και τα 97 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 1999-2000.
Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά νωθροί για να απαντήσουν, ωστόσο ο Ρομέλου Λουκάκου χρειάστηκε μόλις μία φάση για να μειώσει σε 3-2 (65') και να βάλει φωτιά στο παιχνίδι. Ο Γιάγια Τουρέ είχε αποχωρήσει με μικροτραυματισμό, τον ακολούθησε ο Σαμίρ Νασρί και πλέον όλα ήταν ανοιχτά στο παιχνίδι. Ο τραυματισμός του Τζέκο στο ώμο προκάλεσε διακοπή 5 λεπτών στο παιχνίδι και στην επανέναρξη, οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είχαν κλείσει τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους. Πλην μιας καλής στιγμής του Γεράρδ Ντεουλοφέου, όμως, το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε, με συνέπεια να βυθιστεί στην απογοήτευση... όλο το Μέρσεϊσαϊντ, αφού η Σίτι αναμένεται να προσπεράσει τη Λίβερπουλ με νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια με Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ και να κατακτήσει τον τίτλο. Η Έβερτον, από την πλευρά της, έχασε κάθε δυνατότητα για να προλάβει το "τρένο" του Champions League, αφού την 4η θέση κατέλαβε οριστικά η Άρσεναλ.
Έβερτον (3-4-3): Χάουαρντ, Στόουνς, Γιαγκέλκα (66' Ντεουλοφέου), Αλκάρας, Κόουλμαν, Μακάρθι, Όσμαν (83' Μακγκίντι), Μπέινς, Νέισμιθ, Λουκάκου, Μπάρκλεϊ
Μάντσεστερ Σίτι (4-4-2): Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμιτσέλις, Κλισί, Μίλνερ, Γκαρθία, Τουρέ (66' Κολάροφ), Νασρί (74' Σίλβα), Τζέκο, Αγκουέρο (28' Φερναντίνιο)
 
Μετά από 13 χρόνια στην Premier League, η Φούλαμ του Κώστα Μήτρογλου και του Γιώργου Καραγκούνη αποχαιρέτησε την κατηγορία χάνοντας με 4-1 από την Στόουκ στο "Μπριτάνια". Ο Έλληνας φορ έκανε την επανεμφάνισή του μετά από 2 μήνες (ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας ήταν εκτός αποστολής), όμως η είσοδός του στο παιχνίδι στο 58ο λεπτό δεν μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα για τους Λονδρέζους, που ήδη έχαναν με 2-1 σε εκείνο το σημείο. Τα γκολ των Πίτερ Οντεμβίγκι και Μάρκο Αρναούτοβιτς είχαν ρίξει στο "καναβάτσο" τους φιλοξενούμενους, που δέχθηκαν ακόμα 2 γκολ από τους Ουσαμά Ασαϊντί και Τζόναθαν Γουόλτερς, με συνέπεια το τέρμα του Κίεραν Ρίτσαρντσον να μην είναι αρκετό.
Στόουκ (4-2-3-1): Μπέργκοβιτς, Κάμερον, Μουνιέσα, Γουίλσον, Πίτερς, Γουίλαν, Ενζονζί, Ασαϊντί (75' Έθρινγκτον), Άιρλαντ (70' Άνταμ), Αρναούτοβιτς, Οντεμβίγκι (78' Γουόλτερς)
Φούλαμ (4-3-3): Στόκντεϊλ, Χάιτινχα, Χάνγκελαντ, Μπερν (58' Μήτρογλου), Ρίισε, Πάρκερ, Ντιαρά (74' Κασαμί), Σίντγουελ, Χόλτμπι (34' Ντετζαγκά), Μπεντ, Ρίτσαρντσον
 
 
Ο Ράιαν Γκιγκς κράτησε τους Ρόμπιν φαν Πέρσι, Αντνάν Γιανουζάι και Ντάνι Γουέλμπεκ εκτός βασικής ενδεκάδας και υπέστη την πρώτη κατραπακιά της προπονητικής καριέρας του, αφού η Σάντερλαντυπέταξε με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο "Ολντ Τράφορντ" και επιβεβαίωσε τον άτυπο τίτλο του... φονέα των γιγάντων. Οι "μαύρες γάτες" του Χάρη Μαυρία (εκτός αποστολής), μετά από τη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι, πήραν αποτέλεσμα σε μία ακόμα έδρα πρωταθλήτριας Αγγλίας στα τελευταία χρόνια, παίζοντας πολύ καλύτερα από τους γηπεδούχους.
Ο Κόνορ Γουίκαμ δεν κατάφερε να σκοράρει αυτήν τη φορά, όπως έκανε με τους δύο διεκδικητές του τίτλου, ωστόσο έσωσε μία προσπάθεια του Ντάρεν Φλέτσερ και έδωσε την ασίστ στον Σεμπαστιάν Λάρσον για το 1-0 στο 30ό λεπτό. Το "Ολντ Τράφορντ" φέτος μόνο "άντρο" δεν αποτελεί κι έτσι η ήττα που διαφαινόταν στον ορίζοντα μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε στο κοινό των γηπεδούχων, παρότι επρόκειτο για μία ομάδα που προ ημερών ήταν στον πάτο της βαθμολογίας. Ο Εμανουέλε Τζιακερίνι και ο Φάμπιο Μπορίνι (δοκάρι) είχαν σπουδαίες ευκαιρίες να αυξήσουν το προβάδισμα και η είσοδος των "αστεριών" του πάγκου δεν βοήθησε τη Γιουνάιτεντ, που έφτασε για πρώτη φορά από το 1973-1974 τις 7 εντός έδρας ήττες. Ταυτόχρονα, ηττήθηκε για πρώτη φορά από τη Σάντερλαντ εντός έδρας από το 1968.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): Ντε Χέα, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Νανί (52' Γιανουζάι), Κάρικ, Φλέτσερ, Μάτα (66' Φαν Πέρσι), Γιανγκ (67' Γουέλμπεκ), Ερνάντες
Σάντερλαντ (4-4-2): Μανόνε, Βερχίνι, Ο' Σέι, Μπράουν, Αλόνσο, Κάτερμολ, Τζόνσον (57' Τζιακερίνι), Λάρσον (74' Μπρίντκατ), Κόλμπακ, Μπορίνι, Γουίκαμ (65' Αλτιντόρ)

Σε ρυθμούς twitter

# Οι φίλαθλοι της Νιούκαστλ διαμαρτυρήθηκαν κατά της διοίκησης... αδειάζοντας τις εξέδρες στο 69ο λεπτό της συνάντησης με την Κάρντιφ.Δείτε VIDEO.

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙ;

ANOIXTH EKKΛHΣH ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

 


Οι σφαγές των ρωσόφωνων Ορθοδόξων από τους χαζάρους "αδελφούς μουσουλμάνους"σαν αρνιά με το μαχαίρι είναι ίδιες, είτε είναι στην Τυνησία, είτε στην Συρία, είτε στην Ουκρανία.


Το άθλιο σιωνιστικό Youtube δεν αφαιρεί τα βίντεο με τις σφαγές χριστιανών εκτός από εκείνο του μάρτυρα που καθ΄όλην την διάρκεια της σφαγής του παρέμενε άφωνος και προσηύχετο.

Επειδή αντί να φοβίσει τους Χριστιανούς έδειχνε το θάρρος και την αφοβία του νεομάρτυρα το σιωνιστικό Youtube το αφαίρεσε.

Ένα δαιμονιώδες όμως βίντεο που ανέβηκε πρόσφατα στο σιωνιστικό Youtube,  το οποίο δείχνει τη σφαγή χριστιανού ρωσόφωνου πρώην στελέχους της αστυνομίας σε περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας παραμένει στη θέση του.

 Αυτό το βίντεο γιατί δεν αφαιρέθηκε;
Προφανώς για παραδειγματισμό! 

Ο αστυνομικός παραιτήθηκε αρνούμενος να κτυπήσει διαδηλωτές και σφαγιάζεται φιμωμένος (για να μην φανεί αν προσεύχεται;) από χαζάρους μουσουλμάνους νεοναζί του Δεξιού Τομέα μπροστά στα μάτια της συζύγου του μέσα στο σπίτι τους!

(Το βίντεο δεν θα το αναρτήσουμε είναι φρικιαστικό, δεν θα κάνουμε τη χάρη στους σιωνιστές του 
Youtube. Συνιστούμε να μην το δείτε αλλά για την αλήθεια των λόγων μας βρίσκεται  εδώ)

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΚΑΨΑΝ 38 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΗΔΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ




Την ίδια στιγμή στην Τουρκία, η 
Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης το μεγάλο αυτό αρχιτεκτονικό και θρησκευτικό σύμβολο της χριστιανοσύνης και της Ορθοδοξίας,, πρόκειται να μετατραπεί σε μουσουλμανικό τέμενος χωρίς να υπάρχει καμία ουσιαστική αντίδραση από ελληνικής πλευράς.
Θα υπάρξει άρα γε Ρωσική αντίδραση;


Ο ανεξάρτητος βουλευτής της περιοχής του Burdur, Hami Yildirim, κατέθεσε στην τουρκική βουλή σχετικό νομοσχέδιο για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, εν όψει και της προαναγγελθείσας προσευχής που προτίθεται να κάνει ο ίδιος ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν, στις 29 Μαΐου επέτειο της Άλωσης, μιμούμενος τον σουλτάνο Μωάμεθ τον Πορθητή!



ΡΩΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ, ΤΙΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ, ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ;

ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ;

ΕΩΣ ΠΟΤΕ;



Η πίκρα της ξενιτιάς

 

Από τον Ηλία Δημητρέλλο - 
Εχθές συνάντησα έναν γνωστό μου. Νεαρός ιατρός που μόλις τελείωσε την ειδικότητά του. Μου ανακοίνωσε ότι τον επόμενο μήνα θα φύγει για να εργαστεί στο εξωτερικό.
«Έτσι όπως τα έκαναν» μου είπε πικραμένος. Δεν διέκρινες τόσο οργή, όσο πίκρα στο λόγο του νέου επιστήμονα, που αναγκάζεται να ξενιτευτεί συν γυναιξί και τέκνοις. Επειδή οι γνωστοί - άγνωστοι κατέστρεψαν την χώρα και ανάγκασαν πολλούς από τους πολίτες της να μεταναστεύσουν για να μπορέσουν να επιβιώσουν.
Καθώς για τους περισσότερους συνομηλίκους μου, η μετανάστευση δεν είναι πλέον επιλογή, δεν έχουμε πλήρως αντιληφθεί τη λαίλαπα της μετανάστευσης που μαστίζει τους νέους ανθρώπους, ηλικίας κυρίως από 18 μέχρι 35. Ακούμε μεν, αλλά δεν το βιώνουμε.
Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις τη νέα γενιά, να αναγκάζεται να ξενιτευτεί μια και εδώ δεν υπάρχουν πια όχι ευκαιρίες, αλλά ούτε καν δουλειές. Γενιά συνήθως πολύ καλά μορφωμένη, για τη μόρφωση και εκπαίδευση της οποίας το ελληνικό κράτος έχει διαθέσει πολλά χρήματα. Κι όμως αυτό το ελληνικό κράτος τους διώχνει ανερυθρίαστα, ξεδιάντροπα, στερώντας τους την δυνατότητα να εργαστούν και να προσφέρουν στην Ελλάδα και στους εαυτούς τους. Τους διώχνει στερώντας τους συνάμα και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στην χώρα τους.
Φεύγοντας, του ευχήθηκα, πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, να είναι προσωρινή η ξενιτιά. Όσο λιγότερο γίνεται.
Γιατί η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να διώχνει κανέναν Έλληνα. Πόσω μάλλον τα πιο άξια παιδιά της.
Τα Σέβη μου.

Μετά τους ισλαμιστές οι παγκοσμιοποιητές στρατολογούν νεοναζί για να σκοτώσουν

 

Το ολοκαύτωμα στην Οδησσό, όπου 39 άνθρωποι καήκαν ζωντανοί έπειτα από φωτιά που νεοναζί έβαλαν σε εργατικό συνδικάτο, έδειξε ότι οι «δημοκρατικές» και «φιλελεύθερες» Η.Π.Α. μαζί με τους  σύμμαχους τους ανέχονται και επικροτούν την αιματηρή ανάμειξη υπερεθνικιστών, για ....
να κατασταλεί πάση θυσία η λαϊκή αντίδραση των ρωσόφιλών που δεν επιθυμούν οι περιοχές τους να περάσουν υπό τον έλεγχο των παγκοσμιοποιητών και κοιτούν προς Ρωσία.

 Οι εικόνες συγκλονιστικές με όσα άτομα πηδούσαν από τους ορόφους του κτηρίου για να σωθούν, να ξυλοκοπούνται από ακροδεξιούς «ακτιβιστές», όπως δυτικά μέσα αποκαλούν τους φασίστες που πλέον παρελαύνουν με πυρσούς στους δρόμους του Κίεβο, απολαμβάνοντας την «ελευθερία» κινήσεων που τους έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι παγκοσμιοποιητές, όσο τους χρειάζονται ακόμα. Παρόμοιες εικόνες στην Ελλάδα καταδικάζονται, αλλά στην Ουκρανία φαίνεται ότι ισχύουν άλλα μέτρα και σταθμά για τους «μεγάλους δημοκράτες» της πολιτικής και της δημοσιογραφίας.

Τόσα θύματα από την πλευρά των ρωσόφιλων, τόσο αίμα στο βωμό των σχεδίων των παγκοσμιοποιητών και οι ατλαντιστές έχουν ακόμα το θράσος να μιλούν για την «κακή Ρωσία», ενώ δεν διστάζουν νε συνεργάζονται με αιμοσταγείς νεοναζί, μέλη των οποίων, αφού χρησιμοποιήθηκαν, μετά συνελήφθησαν από ουκρανικές αρχές, και σε άλλες περιπτώσεις (Λιβύη, Συρία) με φανατικούς ισλαμιστές που σφάζουν ή σταυρώνουν αντιφρονούντες για το καλό της «ειρήνης» και της «δημοκρατίας».

 Γι’ αυτό κάποιοι φτάνουν στο σημείο να επιθυμούν την δραστική αντίδραση της ρωσικής μηχανής στις παρεμβάσεις τους.

ΠΥΓΜΗ.gr

 Σκληρή εικόνα: Καμμένοι φιλορώσοι από νεοναζί!

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος σας λέει ψέματα: Τα 10 αλάνθαστα σημάδια που τον «ξεσκεπάζουν»

 

Δυσκολεύεστε να καταλάβετε πότε σας λένε ψέματα; Τη λύση δίνει μία νέα έρευνα που μας δείχνει πώς να ξεσκεπάσουμε έναν ψεύτη.
Οπως επισημαίνεται στην έρευνα, η διαίσθηση μας είναι πολύ ισχυρή και υποσυνείδητα «πιάνει» το ψέμα. Ωστόσο πολλές φορές το μυαλό μας συνειδητά την αγνοεί.
Ευτυχώς, υπάρχουν ορισμένα αλάνθαστα σημάδια που μπορούν να μας πείσουν για το αν ο συνομιλητής μας λέει αλήθεια.
Η Δρ Λίλιαν Γκλας, μια συμπεριφοριστική αναλύτρια και εμπειρογνώμονας στη γλώσσα του σώματος, η οποία έχει συνεργαστεί με το FBI, εξηγεί ότι για να καταλάβουμε πότε κάποιος λέει ψέματα, είναι χρήσιμο να ξέρουμε πώς συμπεριφέρεται κανονικά και στη συνέχεια πρέπει να δώσουμε μεγάλη έμφαση στις κινήσεις του προσώπου και του σώματος του.
Αυτά είναι λοιπόν τα σημάδια που ξεσκεπάζουν έναν ψεύτη, όπως τα παρουσιάζει η δρ. Γκλας στο βιβλίο της «Η γλώσσα του σώματος ενός ψεύτη.»
1 Αλλάζουν συχνά τη θέση του κεφαλιού τους
Αν δείτε κάποιον που ξαφνικά να αλλάζει θέση το κεφάλι του όταν τον ρωτάτε μια άμεση ερώτηση, μπορεί να σας κρύβει κάτι. «Το κεφάλι θα αλλάξει θέση, θα σκύψει ή θα γυρίσει στο πλάι» γράφει η Γκλας. Αυτό συμβαίνει συχνά πριν το πρόσωπο απαντήσει στην επίμαχη ερώτηση.
2 Αλλάζει ο ρυθμός αναπνοής τους
Οταν κάποιος σας λέει ψέματα, αντανακλαστικά η αναπνοή του βαραίνει. Οπως εξηγεί η Γκλας, αυτό συμβαίνει επειδή ο καρδιακός ρυθμός και η ροή του αίματος αλλάζει. Το σώμα βιώνει αυτές τις αλλαγές όταν είστε νευρικοί και αισθάνεστε ανήσυχοι. Κοινώς όταν λέτε ψέματα.
3 Στέκονται πολύ ακίνητοι
Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι παθαίνουν εκνευρισμό όταν αγχώνονται, αλλά η Γκλας λέει ότι αυτοί που δεν κινούνται καθόλου προσπαθούν να κρύψουν κάτι. «Αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι μίας πρωτόγονης νευρολογικής μάχης, καθώς η θέση του σώματος προετοιμάζεται για ενδεχόμενη σύγκρουση»
4 Επαναλαμβάνουν φράσεις
Αυτό συμβαίνει επειδή προσπαθούν να σας πείσουν (και μαζί και τον εαυτό τους) για όσα λένε. «Προσπαθούν να επικυρώσουν το ψέμα στο μυαλό τους» εξηγεί η Γκλας. Η επανάληψη είναι επίσης ένας τρόπος να κερδίσουν χρόνο, καθώς προσπαθούν να ανασυντάξουν τις σκέψεις τους και να βρουν πιο πειστικά επιχειρήματα.
5 Δίνουν υπερβολικά πολλές πληροφορίες
«Οταν κάποιος δίνει υπερβολικά πολλές πληροφορίες που δεν του έχουν ζητηθεί και διηγείται την ιστορία με μεγάλες λεπτομέρειες είναι πολύ πιθανό να ψεύδεται» αναφέρει η Γκλας.
6 Αγγίζουν το στόμα τους και τα ευάλωτα μέρη του σώματος
«Ενα αποκαλυπτικό σημάδι του ψεύτη είναι ότι αγγίζει το στόμα του όταν δεν θέλει να απαντήσει μία ερώτηση. Κλείνει κυριολεκτικά την επικοινωνία» εξηγεί η Γκλας. Επίσης αυτό ισχύει και όταν αγγίζουν το κεφάλι ή το λαιμό τους συχνά.
7 Κουνάνε τα πόδια τους
Οπως εξηγεί η Γκλας, αυτό υποδηλώνει ότι το άτομο είναι ανήσυχο και νευρικό.
8 Δυσκολεύονται να μιλήσουν
«Αν δείτε ποτέ την βιντεοσκοπημένη ανάκριση ενός υπόπτου ο οποίος είναι ένοχος, συχνά θα παρατηρήσετε ότι γίνεται όλο και πιο δύσκολο να μιλήσει» εξηγεί η Γκλας. «Αυτό συμβαίνει επειδή το αυτόνομο νευρικό σύστημα μειώνει τη ροή σάλιου όταν έχει στρες, και αυτό στεγνώνει το βλεννογόνο του στόματος.»
9 Σε κοιτάνε χωρίς να ανοιγοκλείνουν τα μάτια
«Οσοι δεν λένε ψέματα, είναι χαλαροί και η προσοχή τους αποσπάται, ωστόσο όταν κάποιος λέει ψέματα, συχνά κοιτάει τον συνομιλητή του με παγωμένο ακίνητο βλέμμα»
10 Κάνουν «επιθετικές» κινήσεις
«Οταν ένας ψεύτης γίνεται εχθρικός ή αμυντικός, προσπαθεί να σας ρίξει το μπαλάκι» εξηγεί η Γκλας «Ο ψεύτης θα γίνει εχθρικός γιατί είναι θυμωμένος που έχετε ανακαλύψει τα ψέματά του»

Από το 1924 η Ελληνική Αριστερά ζητάει «απόσχιση/αποχωρισμό Μακεδονίας – Θράκης από την Ελλάδα»...σήμερα, το συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό το Εθνικό Έγκλημα

 

Από το 1924 η Ελληνική Αριστερά ζητάει «απόσχιση/αποχωρισμό Μακεδονίας – Θράκης από την Ελλάδα»...σήμερα, το συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό το Εθνικό Έγκλημα...κρίμα...μας περιμένει πολύ Εμφύλιο Αίμα μπροστά μας...πάρα πολύ...και σύντομα...

Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος
 Όσο καλοπροαίρετος κι αν είσαι, διαρκώς εκπλήσσεσαι με την πάγια ιστορικά "αντεθνική" συλλογιστική και πρακτική της αναρχοαριστεράς στα Εθνικά θέματα και γενικότερα στα ζητήματα Εθνικής και Δημόσιας Ασφάλειας.
 Αναρωτιέσαι λοιπόν αναπόφευκτα:
 Μα δεν ενδιαφέρεται η Ελληνική Αριστερά για το ότι οι Τούρκοι και γενικότερα το Ισλάμ επιθυμούν διακαώς εδάφη της Ελλάδας; Δεν το βλέπουν;
 Μα δεν ενδιαφέρονται για το ότι Αλβανοί και Σκοπιανοί επιθυμούν διακαώς εδάφη της Ελλάδας; Ούτε αυτό το βλέπουν;
 Δεν βλέπουν ότι όλη αυτή η έντονη εισροή ισλαμιστών μεταναστών (μέσω του καναλιού της «προσφυγικής ιδιότητας») συνδέεται με μια ξεκάθαρη γεωστρατηγική επιθυμία (βλ. «συγκεκαλυμμένη εισβολή διαρκείας») των Κέντρων που χειρίζονται την παραπάνω επιθυμία;
 Όσο για τη γέννηση του «Σκοπιανού ζητήματος» είναι, επίσης, ν’ απορείς: Αγνοούν οι κύριοι της Ελληνικής Αριστεράς το «πως», από ποιούς και πότε γεννήθηκε το «σλαβομακεδονικό» ζήτημα;
 Όση παράδοση κι αν έχουν σε προπαγάνδα, έχουν ταυτόχρονα και πολλούς και καλούς ιστορικούς. Δεν το γνωρίζουν λοιπόν;
Δεν γνωρίζουν δηλαδή ότι – χονδρικά – το «Σλαβομακεδονικό» είναι γέννημα – εκ του μηδενός – του «Πανσλαβισμού» επί Τσαρικής εποχής ως «πολιορκητικός κριός» εισόδου τους στην «Αγγλοκρατούμενη Ελλάδα» με απώτερο σκοπό την κάθοδό τους στα νερά της Μεσογείου;
Δεν γνωρίζουν πως γι’ αυτό δόθηκε από τους Ρώσους (επεβλήθη στους Οθωμανούς) η ελευθερία της Βουλγαρίας (Συνθήκη Αγ. Στεφάνου εις βάρος της Ελλάδας) η οποία Βουλγαρία αφού πρώτα ισοπέδωσε εδάφη όπως η Ανατολική Ρωμυλία από τους Ελληνικούς πληθυσμούς τους κατόπιν όρμησε με χίλιους δυό τρόπους να «εκβουλγαρίσει» («σλαβοποιήσει») και όσα ακόμη δεν είχε καμία σχέση και παρουσία;
Δεν γνωρίζουν πως ένα από τα κυριότερα εδάφη (εκσλαβισμού/εκβουλγαρισμού) ήταν η περιοχή Μοναστηρίου (κατοπινά Σκόπια) όπου συντριπτικά πλειοψηφούσαν οι Έλληνες;
Δεν γνωρίζουν πως με χαρά τους την πήραν την «υπόθεση γέννησης Σλαβομακεδονίας/-ικού» στα χέρια τους κατόπιν τα κομμουνιστικά καθεστώτα – πρώτα η Βουλγαρία και κατόπιν η Σερβία/Γιουγκοσλαβία η οποία και «γέννησε από το τίποτα» το ομόσπονδο κρατίδιο της «(ψευτο)Μακεδονίας των Σκοπίων» (παίρνοντας την σκυτάλη του Σλαβομακεδονικού από την Βουλγαρία) καθώς και την «ψευδογλώσσα» και «ψευδοϊστορία» τους;
Δεν γνωρίζουν πως η πλειοψηφία του (δήθεν) Στρατού των Ελλήνων αριστερών ανταρτών την περίοδο του (δήθεν) Εμφυλίου ήταν στην πλειοψηφία του «εισαγόμενοι σλαβομακεδόνες και αλλοεθνείς κομμουνιστές Στρατιωτικοί Σύμβουλοι/μισθοφόροι» (γεγονός που μετατρέπει εκείνον τον πόλεμο σε Εθνικό Αμυντικό Πόλεμο έναντι συγκεκαλυμμένης ξένης εισβολής);
Δε γνωρίζουν ότι ο «εμφύλιος» ήταν το άριστο κανάλι νομιμοποίησης/διεθνοποίησης/καθιέρωσης του «Σλαβομακεδονικού Ζητήματος» και πως η Ελληνική Αριστερά και μέσω αυτού του οικτρού αιματηρού τρόπου συνέβαλλε τα μέγιστα στην υλοποίηση αυτής της πανσλαυϊστικής διαχρονικής εξωτερικής ιμπεριαλιστικής πολιτικής;
Δεν γνωρίζουν ότι από το 1917 - 1924 ξεκίνησε η Ελληνική Αριστερά πρώτα να σαμποτάρει την Μικρασιατική εκστρατεία και τις Ελληνικές διεκδικήσεις επί της Β. Ηπείρου και Δωδεκανήσων και κατόπιν να θέτει διαρκώς θέμα απόσχισης/αποχωρισμού Θράκης – Μακεδονίας από την Ελλάδα;
Δεν γνωρίζει η σημερινή Ελληνική Αριστερά πως με το να αποκαλεί σήμερα «Τουρκική» την μουσουλμανική μεινότητα της Θράκης και «Μακεδόνες» τους ΣλαβοΣκοπιανούς είναι σαν να αναζωπυρώνει και να αποδέχεται ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ εκείνο το «βαρύτατα εθνοπροδοτικό αίτημα» της τότε Ελληνικής Αριστεράς (που ποτέ άλλωστε δεν «πήρε πίσω» ΚΑΜΙΑ από τις δυό τους);
Δεν γνωρίζουν ότι μ’ αυτά που κάνει ΤΩΡΑ η Ελληνική Αριστερά ΣΗΚΩΝΕΙ για μια ακόμη φορά ψηλά – το πλέον εθνοπροδοτικό – Λάβαρο της Ιστορίας της; (Ελληνική Αριστερά βεβαίως δεν είναι μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ – αυτός είναι απλά ο πιο επικίνδυνος παίχτης διότι αύριο ίσως είναι κυβέρνηση και οι χειρισμοί του στα Εθνικά θέματα θ’ ανοίξουν την ΑΛΛΗ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΡΑ αναρίθμητες Πύλες της Κολάσεως για τη χώρα).
Έχει συνείδηση ποιό είναι αυτό το «Ιστορικό Λάβαρο» που ουσιαστικά δεν κατέβασε ποτέ; Θα επαναληφθεί μια ακόμη φορά – μια και συστηματικά κι αυτοί και οι προστάτες και οπαδοί της επιμένουν να «λησμονούν»:
Η Ελληνική Αριστερά ζητάει μετ’ επιτάσεως – όπως αδιάκοπα κάνει από το 1924 – τον «Αποχωρισμό» (έτσι το ονόμαζαν από ΤΟΤΕ) της (Ελληνικής και ΜΟΝΗΣ) Μακεδονίας και Θράκης από τον κορμό της Ελλάδας και την αυτονόμησή τους με απώτερο σκοπό την ένωσή τους με την Γιουγκοσλαβική και την Βουλγαρική Μακεδονία...
Εννοείται βεβαίως, πως για την Θράκη υπάρχουν άλλοι μνηστήρες πλέον...και όχι μόνον οι Τούρκοι...ακόμη και «διεθνείς μνηστήρες»...αυτό όμως είναι κάτι που ουδόλως ενδιαφέρει την Ελληνική Αριστερά...
Εξ’ ου και είναι τόσο μα τόσο «φιλική» η Ελληνική Αριστερά προς τη μαζική είσοδο ισλαμιστών λαθρομεταναστών όπως και Αλβανών. Θα είναι χρήσιμες όλες αυτές οι «μάζες» για ν’ «αλλοιώσουν κατάλληλα» την εθνολογική σύνθεση των «αμφισβητούμενων Ελληνικών περιοχών».
Έχουν συνείδηση οι κύριοι της Ελληνικής (κάθε λογιών) (αναρχο)Αριστεράς τι κάνουν;
Έχουν συνειδητοποιήσει πως αυτό που κάνουν λέγεται «Εθνική Εσχάτη Προδοσία»;
Έχουν συνειδητοποιήσει ότι αυτό πληρώνεται ΜΟΝΟ με μια ποινή;
Η Ελληνική Αριστερά (γενικά και κυρίως εν προκειμένω ο ΣΥΡΙΖΑ) εκμεταλλεύεται την γενικότερη παραζάλη που βρίσκεται η Ελληνική Κοινωνία. Ελέω οικονομικής κρίσης τα Εθνικά της Αντανακλαστικά βρίσκονται εν υπνώσει.
Ός συνήθως ιστορικά, άλλωστε, αυτά ενεργοποιούνται πάντα κατόπιν εορτής. Μετά από κάποια Εθνική Καταστροφή. Και τότε αναζητούν μετά μανίας «θύματα για κρέμασμα»...
Αφού δουν πχ να γεμίζει η χώρα από εκατομμύρια ισλαμιστές μουντζαχεντίν (εφόσον το πρώτο που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ν’ ανοίξει διάπλατα τις Ελληνικές Πύλες και ν’ αρχίσει να νομιμοποιεί/ελληνοποιεί ασύστολα), αφού δουν τα Σκόπια να αποκαλούνται επίσημα από την Ελλάδα ως «Μακεδονία» και ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ να εγείρουν θέμα αυτονόμησης της «Ελληνικής Μακεδονίας (του Αιγαίου)», αφού δούνε την Ελληνική κυβέρνηση να αποκαλεί την Ήπειρό ΜΑΣ ως «Τσαμουριά» και ν’ αναγνωρίζει Αλβανικά δικαιώματα σε μια (αρκετά «διευρυμένη») περιοχή και βεβαίως την Αλβανία να μπαίνει ασύστολα εκεί μέσα (και ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ αυτά ΔΥΣΤΥΧΩΣ) μόνον τότε η Ελληνική κοινωνία (μαζί και Στρατός, Δυνάμεις Ασφαλείας και Δικαιοσύνη) θ’ αρχίσει να ταρακουνιέται και να ξυπνάει....
...και βεβαίως, ν’ «αντιδρά» και δη «πολύ άσχημα»...
....αυτό το «πολύ άσχημα» κύριοι, λέγεται «Εμφύλιος Πόλεμος»...που πρώτα θα περάσει από μία απόπειρα να τεθεί το Κράτος σε Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης και να ελεγχθεί η κατάσταση μέσα από μια επίφαση απέλπιδας νομιμότητας της τελευταίας στιγμής...μια Κατάσταση που όμως θα παραμείνει αυτό ακριβώς: μια απόπειρα της τελευταίας στιγμής..."Πολιτειακών Ιθυνόντων" (ανευθύνων υπευθύνων) που όσο υπήρχε χρόνος απλά καθόντουσαν κι έβλεπαν τα τρένα να περνούν...
Μέχρι που τα πάντα θα τα πνίξει ένας γεμάτος μίσος, ιδιαίτερα αιματηρός Εμφύλιος Πόλεμος... Κύριοι της Αριστεράς, η αλαζονεία σας θα σταθεί ο μεγαλύτερος εχθρός σας...
Είστε ήδη θύματά της...δεκαετίες τώρα κατακτήσατε τα πάντα στην Ελληνική κοινωνία...κυρίως τα ΜΜΕ και τους τομείς Πολιτισμού... ...και βεβαίως, κάθε γωνιά του Κράτους...
Μέσω του πολιορκητικού κριού των ΜΚΟ μπήκατε σε κάθε μα κάθε γωνιά του Δημοσίου χρήματος...
Πετάξατε "εκτός" κάθε μα κάθε εθνικά ευαισθητοποιημένη φωνή...από τα πάντα...
Κι αυτό σας έδωσε την ψευδαίσθηση ότι είστε έτοιμοι να κάνετε το ύστατο βήμα που σας διέταξαν τα εκτός Ελλάδας αφεντικά σας...ή (πράγμα που καλύτερα για όλους μας να πιστεύουμε) που σας ωθεί η αφελής πίστη σας σ’ έναν ουτοπικό Πολυπολιτισμικό, ασύνορο, απόλεμο διεθνισμό)...
Την μετατροπή της χώρας σε μια πολυφυλετική πολυπολιτισμική χωρίς Εθνικό Στίγμα και Στρατό κοινωνία/χώρα όπου οι Έλληνες θα είναι μια ισχνή μειοψηφία...κάτι που βεβαίως θα οδηγήσει στον εδαφικό της διαμελισμό....
Στα οικονομικά θέματα και στα ζητήματα κοινωνικής δικαιοσύνης ούτε φαντάζεστε πόσοι του Πατριωτικού χώρου θα συμφωνούσαν μαζί σας....
Στα Εθνικά Θέματα όμως, στα Πατριωτικά Ζητήματα και στα Θέματα Εθνικής και Δημόσιας Ασφάλειας, ούτε φαντάζεστε πόσοι θα ήθελαν να πάρουν το μαχαίρι και να σας το βάλουν στο λαιμό...η αλαζονεία σας έχει κλείσει τα μάτια και σας έχει αποστερήσει κάθε αίσθηση επαφής με την πραγματικότητα...
Κάνετε ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ το τραγικό λάθος να μπλέκετε στο μυαλό σας την επικρότηση μιας μερίδας κόσμου ως προς τις θέσεις σας σε «κοινωνικοοικονομικά ζητήματα» με τις «επικίνδυνες» θέσεις σας στα Εθνικά Θέματα.
Συνεχίστε έτσι, δείξτε κάθε μέρα που περνάει, το πραγματικό σας πρόσωπο...αυτό που μισεί αυτή την χώρα...την Ιστορία της, την Πίστη της, τη γλώσσα της...
Και καθίστε μετά από λίγους μήνες στα υπόγεια καταφύγιά σας έντρομοι ν’ αναρωτιέστε τι έγινε και ξαφνικά «χάθηκε το παιγνίδι»...τι έγινε και ξαφνικά βρεθήκατε από «πλούσιοι κυρίαρχοι» του παιγνιδιού, πάμφωχοι φυγάδες που όλοι θα σας ψάχνουν να σας λυντσάρουν...
Γιατί αν δεν το καταλάβανε οι οπαδοί σας, εσείς κύριοι "Βαρόνοι και Βαρονέτοι" της Αριστεράς ανήκετε στα πιο πλούσια και προνομιούχα τμήματα αυτής της κοινωνίας...
Τα «φτωχαδάκια» και οι «μη προνομιούχοι» βρίσκονται στην άλλη πλευρά...
Για μια ακόμη φορά αξίζει πάντως ν’ αναρωτηθούμε:
Άραγε έχει συνείδηση του τι κάνει η Ελληνική Αριστερά σ’ αυτά τα θέματα;
Αν όχι, τότε είναι επικίνδυνα αφελής. Γιατί μέσω άλλων τμημάτων της γενικότερης πολιτικοκοινωνικής αντζέντας έχει κερδίσει ουκ ευκαταφρόνητα τμήματα της Ελληνικής κοινωνίας. Κι αυτό θα της δώσει σύντομα την ευχαίρεια να κάνει τα ανόσια αντεθνικά της σχέδια πραγματικότητα.
Εάν όμως, ναι (γνωρίζει δηλαδή, «το τι ολέθριο κάνει» στα Εθνικά Θέματα) τότε είναι ότι πιο εφιαλτικό κι επικίνδυνο έχει γεννήσει αυτός ο τόπος...
Συνεχίστε έτσι κύριοι...και το Λουτρό Αίματος μας περιμένει ΟΛΟΥΣ στην επόμενη γωνία...εδώ δίπλα δηλαδή...
Και όση «βοήθεια» κι αν σας δώσουν οι «προστάτες» σας Δυτικοί, Σλαβομακεδόνες, Αλβανοί, Βούλγαροι και Τούρκοι ξέρετε καλά ποιά μοίρα σας περιμένει μετά την προδοσία σας...
Εδάφη ναι, μπορεί να χάσουμε...και θα είναι τραγικό...θα ξαναρχίσει ο Πολεμικός Αγώνας να τα επανελευθερώσουμε...
Σκεφτείτε όμως τι σας περιμένει εσάς μετά από μια τέτοιου μεγέθους Εθνική Καταστροφή για την οποία θα είστε ΕΣΕΙΣ υπεύθυνοι...

Γιώργος Ανεστόπουλος

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...