Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ANEKDOTO : Η ΚΑΛΌΓΡΙΑ , Η ΠΟΥΤ@ΝΑ ΚΑΙ Η. .ΝΙΌΠΑΝΤΡΗ !!!


 



Καλημέρα σας κυρίες μου, είπε ο Σέρλοκ Χολμς όταν συνάντησε στο δρόμο τρεις κυρίες να τρώνε απολαυστικά από μια μπανάνα η κάθε μια.


- Είναι γνωστές σου; τον ρώτησε ο Dr. Watson.

- Όχι, απάντησε ο Σέρλοκ Χολμς, ποτέ δεν έχω ξανασυναντήσει, την καλόγρια, την πουτάνα και την νιόπαντρη που μόλις πέρασαν!

- Θεέ και κύριε, απόρησε ο Watson, πως τα κατάλαβες όλα αυτά;

- Στοιχειώδες αγαπητέ μου, απάντησε με το γνωστό του χαμόγελο ο δαιμόνιος ντεντέκτιβ.
Η καλόγρια κρατούσε τη μπανάνα με ...το ένα χέρι και με το άλλο την έκοβε κομματάκια και την έβαζε στο στόμα. Η πουτάνα πάλι την κράταγε με τα δύο της χέρια και την έβαζε βαθιά στο στόμα της αφού πρώτα έγλυφε την κορφή με τη γλώσσα της.

- Εκπληκτικός συλλογισμός, παρατήρησε ο Watson, και η τρίτη πως κατάλαβες ότι ήταν νιόπαντρη;

-Πανεύκολο αγαπητέ μου ! τον αποστόμωσε ο Χολμς. Με το ένα χέρι κράταγε τη μπανάνα και με το άλλο έσπρωχνε το κεφάλι της προς αυτή!!!!.

Δείτε: Η καυτή Kelly Brook με τα… απολύτως απαραίτητα!



 



Ξέρει να παίζει με τον φακό και να προκαλεί ταραχή...



Αποκαλυπτική, αισθησιακή, αλλά πάνω απ' όλα καυτή...

Τόπλες ή με μαύρα δαντελωτά εσώρουχα, ακόμα και με κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό αλά Pamela Anderson, η Kelly Brook έχει βάλει σκοπό της ζωής της να... κυριεύσει την φαντασία όλου του ανδρικού πληθυσμού!

Το διάσημο μοντέλο φωτογραφήθηκε για το καινούργιο του ημερολόγιο και μας εύχεται «Καλή Χρονιά» με το δικό του μοναδικό τρόπο!

Κι για όσους αναρωτιούνται και φυσικά η Κέλι δεν είναι μόνη! Πώς θα μπορούσε άλλωστε ένα τέτοιο θηλυκό να κοιμάται μόνο του;

Εδώ και δύο χρόνια έχει σχέση με τον πρώην αθλητή του ράγκμπι Thom Evans.






http://www.newsbomb.gr
Πηγή: http://topeiraxtiri.blogspot.com


Read more: http://onlyfreegr.blogspot.com/2012/12/kelly-brook_23.html#ixzz2FqshHPqG

Αντιεξουσιαστές διέλυσαν Χριστουγγενιάτικη εκδήλωση στην Κυψέλη λόγω της Βίλλας Αμαλίας



 



Να τους χαίρεται η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ - προπηλάκισαν ηλικιωμένους, οικογένειες με παιδιά! Εορταστική εκδήλωση για τα Χριστούγεννα, στην δημοτική αγορά της Κυψέλης, διέλυσαν πριν λίγη ώρα αντιεξουσιαστές. Ως αντίποινα για την εκκένωση της Βίλλας Αμαλίας, από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Οι "επιτιθέμενοι" φωνάζοντας συνθήματα κατά του Δήμου Αθηναίων και της αστυνομίας, κατάφεραν να τα "βάλουν" με την φιλαρμονική του Δήμου. Και φυσικά από την οργή τους δεν γλύτωσαν και "δυνάστες" όπως παππούδες που είχαν βγάλει βόλτα τα εγγόνια τους αλλά και οικογένειες που βρισκόντουσαν εκεί. Η αστυνομία σε ρόλο παρατηρητή στην περιοχή, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί και έτσι διελύθη η εκδήλωση. Αναρωτιόμαστε εάν και πάλι η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει ανακοίνωση υποστήριξής τους!
elkosmos.gr
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"Καλά Χριστούγεννα κύριοι υπουργοί.Τα δικά μας φροντίσατε να είναι μαύρα".Εργαζόμενοι Σκαραμαγκά


 

"Kαλά Χριστουγεννα και καλη χρονια (Για εμας και τις οικογενειες μας σιγουρα δεν θα ειναι. φροντισατε εσεις για αυτο)".

Οι ευχές προέρχονται από τους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και παραλήπτες οι πολιτικοί και η κυβέρνηση των τριών κομμάτων που τους θυμάται όταν …ενοχληθεί από τις φωνές υπενθύμισης του οικονομικού και κοινωνικού δράματος που περνούν.

Η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ που δημοσίευσε το Onalert “κινητοποίησε” τα συναρμόδια υπουργεία , όχι για να εντείνουν τις προσπάθειές τους για λύση συνολική στο θέμα. Αυτή την έχουν αφήσει στο Σαμρά.

Ψάχνουν να βρουν λεφτά παραμονή Χριστουγέννων για να δώσουν από 1000 ευρώ βοήθημα σε κάθε εργαζόμενο. Ανεξάρτητα αν θα προλάβουν να το κάνουν ή όχι το θέμα ασφαλώς δεν είναι αυτό. Η “ασπιρίνη” των 1000 ευρώ τουλάχιστον θα βάλει λίγο χρωμα στη μαύρη ζωή που περνούν εδώ και εννιά μήνες αλλά δεν παύει να είναι επί της ουσίας ένα φιλοδώρημα σε εργαζόμενους που απλά ζητούν αυτά που τους ανήκουν. Τίποτα παραπάνω.
 

"Ο επόμενος Α/ΓΕΕΘΑ θα είναι ...ο Γιούνκερ". Τι λένε στρατιωτικοί για τις παρεμβάσεις στις ΕΔ


 


Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

“Ποιος θα είναι ο επόμενος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ; Μα...ο Γιούνκερ”! Κυκλοφορεί περίπου ως ανέκδοτο στους διαδρόμους των Γενικών Επιτελείων,αλλά ...κανείς δεν γελά! Οι επεμβάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και κατ΄ επέκταση της τρόϊκας σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον σκληρό πυρήνα της Εθνικής Άμυνας έχει αρχίσει να ενοχλεί αλλά και να προβληματίζει ιδιαίτερα τους στρατιωτικούς. Η εκτίμηση ότι κάτι “βαθύτερο επιδιώκουν” κερδίζει όλο και περισσότερους υποστηρικτές εντός Ενόπλων Δυνάμεων. Και η άποψη που λέει ότι το επιδιωκώμενο είναι η διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων όπως της ξέραμε ,κυριαρχεί.

Τι ζητάει με απλά λόγια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και μάλιστα εγγράφως;

•Την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας και την δημιουργία “επαγγελματικού στρατού”.

Μ΄ αυτή τη πρόταση πιστεύουν οι Ευρωπαίοι ότι θα είναι δυνατή η περαιτέρω μείωση των αμυντικών δαπανών!

Η πρόταση σε πρώτη ανάγνωση μοιάζει τελείως παράλογη σε σχέση τουλάχιστον με το αποτέλεσμα που επιδιώκει. Πως θα γίνουν “φθηνότερες” οι Ενοπλες Δυνάμεις αν γίνουν επαγγελματικές;

•Αυτή τη στιγμή υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις ,περίπου 50.000 στρατεύσιμοι. Κάθε ένας απ΄ αυτούς κοστίζει 300 ευρώ μηνιαίως στο δημόσιο τομέα. Και σ΄ αυτά τα χρήματα υπολογίζονται η ένδυσή του, η τροφοδοσία του ακόμη και η υγειονομική του ασφάλιση.

•Την ίδια στιγμή έχουμε 18.000 Επαγγελματίες Οπλίτες. Το κόστος για το δημόσιο -όχι τα λεφτά που παίρνουν στα χέρια τους- είναι περίπου 1700 ευρώ το μήνα. Υποπτίθεται ότι για να μειωνόταν η θητεία έπρεπε να προσληφθούν τουλάχιστον άλλες 12.000 ΕΠΟΠ. Προφανώς αν καταργηθεί η θητεία , ο αριθμός των προσλήψεων θα πρέπει να είναι υπερδιπλάσιος. Ποιος θα πληρώσει;

Τα σενάρια που ήδη κάνουν θραύση στα Γενικά Επιτελεία κάνουν λόγο για “διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων με τη μορφή που τις ξέραμε” και για δημιουργία ενός εξαιρετικά μικρού σε μέγεθος στρατού, ο οποίος δεν θα μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρείται ικανός για να αποτρέψει τη δεδομένη τουρκική απειλή.

Γίνονται αυτά; Δυστυχώς η εμπειρία που υπάρχει από άλλες χώρες στις οποίες υπήρξαν αντίστοιχες οικονομικές κρίσεις δείχνουν ότι...γίνονται.
Η Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών υπενθυμίζει ότι “στη Βουλγαρία το ΔΝΤ επέβαλε τη δραστική μείωση του προσωπικού των ΕΔ και το κλείσιμο μεγάλων κρατικών αμυντικών βιομηχανιών. Έτσι η οροφή του βουλγαρικού στρατού μειώθηκε από 120.000 σε 30.000, έκλεισαν μονάδες και στρατόπεδα και αποστρατεύθηκαν στελέχη, κυρίως μικρών βαθμών, που βρέθηκαν στην κυριολεξία στο δρόμο, καταφεύγοντας σε ευκαιριακές χειρωνακτικές και αγροτικές εργασίες. Το κλείσιμο μεγάλων εργοστασίων αμυντικής παραγωγής γιγάντωσε την ήδη μεγάλη ανεργία και εργοστάσια, που κατασκεύαζαν τεθωρακισμένα οχήματα, βρέθηκαν να κατασκευάζουν καφετιέρες και σεσουάρ!

Το ίδιο στη Ρωσία, όπου μετά από τις περικοπές που επέβαλε το ΔΝΤ, ήταν συνηθισμένη καθημερινή εικόνα, πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας, εν στολή, να εργάζονται ως φορτοεκφορτωτές στη κεντρική λαχαναγορά”.

Είναι όλα αυτά υπερβολικά; Το ερώτημα στις τάξεις των στρατιωτικών πλέον απαντάται μ΄ ένα κατηγορηματικό όχι, αφού δεν μπορούν να εξηγηθούν διαφορετικά .

Ιδού τι υποστηρίζουν άνθρωποι που έχουν άμεση σχέση με τα όσα συμβαίνουν στις Ένοπλες Δυνάμεις.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗΣ

Αντισυνταγματάρχης
Πρόεδρος ΣΥΣΜΕΔ

Η ασφυκτική πίεση των Τροϊκανών δυναστών για την αριθμητική μείωση των Ελλήνων στρατιωτικών, με το πρόσχημα της μεγάλης μισθολογικής δαπάνης στην πρωτοφανή περίοδο οικονομικής κρίσης που βιώνουμε, φαίνεται ότι συνεχίζεται. Η διαταγή για μείωση των εισακτέων στις παραγωγικές σχολές των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων κατά 30% δεν φαίνεται να είναι ικανοποιητικό στοιχείο για τη σχεδιαζόμενη αποδυνάμωση των Ενόπλων Δυνάμεων. Είναι, όμως, κάτι. Οι δραματικές αλλαγές στα ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά – μισθολογικά δεδομένα των στρατιωτικών δεν φαίνεται ότι ικανοποιούν αρκετά, για την ανισχυροποίηση  των Ενόπλων Δυνάμεων. Ήδη το 2014 αναμένεται ίδια ποσοτική μείωση στα εισοδήματα (κατά 88.000.000 ευρώ). Σε εκκρεμότητα (από το Δεκ. του 2011) παραμένει το θέμα της 40ετούς πραγματικής υπηρεσίας (χωρίς πλασματική όμοια) με επέκταση και στα στελέχη που ήδη θεμελίωσαν – κατοχύρωσαν συνταξιοδοτικά δικαιώματα. Το σχετικό νομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί εντός του 2013.

Το σχέδιο των Τροϊκανών είναι πολύ απλό. Εγκλωβίζουμε τα στελέχη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην ενεργό υπηρεσία, με βαλκανιοποιημένους μισθούς πείνας και εξαθλίωσης, ίσα ίσα για να μην μιλάνε και να κάνουν τον σταυρό τους λέγοντας «πάλι καλά με αυτά που μας άφησαν, ενώ κάποιοι άλλοι δεν έχουν καν δουλειά», χωρίς δυνατότητα πλέον (και για 40 χρόνια) αποστρατείας, κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο χρήματα, αφού τα εφάπαξ δεν θα καταβληθούν.

Ναι, αλλά είπαμε ότι είναι πολυάριθμος ο στρατός. Ε, και; Εφαρμόζουμε την αυτοδίκαιη αργία ή τη δυνητική αργία και είμαστε ΟΚ. Δηλαδή για οποιοδήποτε πειθαρχικό παράπτωμα, έστω και το πιο απίθανο, θέτουμε τα στελέχη σε αυτοδίκαιη ή δυνητική αργία, καταβάλλοντας το 1/3 του μισθού τους, και για όσα χρόνια ήθελαν και εάν δικαιωθούν αρμοδίως. Έτσι εξασφαλίζουμε λιγότερα χρήματα για τη μισθολογική δαπάνη, αλλά και μη καταβολή των εφάπαξ βοηθημάτων στους ίδιους αφού τους δρομολογούμε στην έξυπνη αργία.

Τί είπατε; Υπάρχει αντίσταση; Που καταντήσαμε λοχία.



ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ


Πρόεδρος Ανεξάρτητης Κίνησης Στρατιωτικών

Η Ελλάδα από της ιδρύσεως της μέχρι τις μέρες μας ,λόγω της γεωστρατηγικής της θέσης και του αποδεδειγμένα πλέον πλούσιου υπεδάφους της, αποτέλεσε το «μήλο της έριδας» στα διπλωματικά παίγνια των εκάστοτε Μεγάλων Δυνάμεων.
Σήμερα η Πατρίδα μας δεν δέχεται επίθεση με πραγματικά πυρά, δέχεται όμως την καλά ενορχηστρωμένη και μεθοδευμένη επίθεση των όποιων δανειστών της. Μια επίθεση που πέρα από γενικευμένη και ολομέτωπη έχει στοχεύσει την ίδια την καρδιά της ύπαρξης ενός ευνομούμενου και δημοκρατικού κράτους, τις Ένοπλες Δυνάμεις του.
Περικοπές στις αμυντικές δαπάνες, στους εξοπλισμούς ,στην εκπαίδευση και φυσικά σε μισθούς και συντάξεις των στελεχών των Ε.Δ συνθέτουν το ειδικό σχέδιο δράσης εναντίον της Ελλάδος. Και κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στους υπολογισμούς ή ο προϋπολογισμός πέφτει έξω από πού θα κλείσουμε την τρύπα; Μα φυσικά από περικοπές του ΥΠΕΘΑ
Είναι δύσκολο ,δυσδιάκριτο και ταυτόχρονα επικίνδυνο να επιχειρήσει κανείς να ερμηνεύσει τις προσδοκίες που καλλιεργούνται για κάποια θεσμικά ή εξωθεσμικά κέντρα από αυτή την επίθεση. Τι επιφυλάσσει το μέλλον για την Ελλάδα μας; Άγνωστο και ασαφές. Προφήτες πλέον δεν υπάρχουν και οι δήθεν αναλυτές μάλλον για «ψευδοπροφήτες» μοιάζουν.
Η επιχείρηση κάμψης του ηθικού των στελεχών των ΕΔ έχει γκεμπελικά χαρακτηριστικά και όσο αντιστεκόμαστε τόσο κλιμακώνεται.
Στη διπλανή Βουλγαρία το ΔΝΤ, επέτυχε σε συντομότατο χρονικό διάστημα, διαλύοντας τις ΕΔ να καταστήσει σαφές στη γείτονα χώρα ποιος είναι ο μινιμαλιστικός πλέον ρόλος της στα Βαλκάνια ή καλύτερα για ποιο ρόλο την προορίζουν.
Όπως όμως σε όλα τα σενάρια, υπάρχει πάντα ο αστάθμητος παράγοντας που λέγεται άνθρωπος και εμείς απλά οφείλουμε να τους θυμίσουμε ότι το Νικητή τον ξέρουμε , αυτοί να δούμε από πού θα φύγουν.


ΠΑΝΟΣ ΑΣΠΡΟΔΙΝΗΣ

Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων ΕΔ

Ζούμε μέρες πτώσης Βυζαντίου. Από το 1300 και μετά ο πληθυσμός της Κωνσταντινούπολης μειώθηκε κατά 50% ,γιατί οι κάτοικοι δεν μπορούσαν να ζήσουν. Στη συνέχεια επλήγησαν οι Ένοπλες Δυνάμεις. Μην ξεχνάμε ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος πήγε με Ενετικό καράβι να χρηστεί Αυτοκράτορας. Και στη συνέχεια όλοι προσπαθούσαν να αποφύγουν τη στράτευση. Γίνονταν καλόγεροι! Και τέλος το “κίνημα των Ησυχαστών” είχε επικρατήσει βάζοντας τον κόσμο στις εκκλησίες να προσεύχεται για να τους σώσει ο Μωάμεθ!

Κάντε τις συγκρίσεις. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε πολύ μακρυά από αυτή τη περίοδο.
 

Στο 35% αυξάνει ο ανώτατος συντελεστής φορολόγησης για τους ελεύθερους επαγγελματίες - Έκπληκτη η Τρόικα με το 33% που προβλέπει το νομοσχέδιο - Ζητά από την κυβέρνηση να τηρήσει την συμφωνία


«Επί θύραις» βρίσκεται μία νέα αύξηση της φορολογικής επιβάρυνσης για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 
Αφορά αυτούς που αποκτούν εισοδήματα άνω των 50.000 ευρώ για τους οποίους οι δανειστές πιέζουν την κυβέρνηση να «ψηλώσει» στο 35% τον ανώτατο συντελεστή φορολόγησης από 33% που προβλέπει το υφιστάμενο σχέδιο νόμου που έχει κατατεθεί για ψήφιση στη Βουλή.
Σε αυτό τον συντελεστή είχαν καταλήξει άλλωστε με τον Γιάννη Στουρνάρα στην διάρκεια των επαφών που είχαν για την κατάρτιση του νέου φορολογικού και για τον οποίο συμφώνησαν αργότερα και οι εταίροι κατά την παρουσίαση των διατάξεων του νόμου στο Συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης που προηγήθηκε.
Με την ίδια «εικόνα» φορολόγησης των επιτηδευματιών στην Ελλάδα έφυγαν από το Eurogroup και τα στελέχη του ΔΝΤ που παρακολούθησαν εκ του σύνεγγυς την συνεδρίαση.
Και για το λόγο αυτό εξεπλάγησαν αρνητικά τα όταν είδαν στο βασικό κείμενο του νομοσχεδίου ότι η κλίμακα με την οποία θα φορολογηθεί από το 2013 το εισόδημα των ελευθέρων επαγγελματιών και τα κέρδη των επιχειρήσεων νομικής μορφής ΟΕ και ΕΕ προβλέπει συντελεστή 33% για το τμήμα του εισοδήματος άνω των 50.000 ευρώ.
Κάτω από αυτά τα όρια εφαρμόζεται συντελεστής 26% από το πρώτο κόλας ευρώ εισοδήματος που αποκτά ο επιχειρηματικός κλάδος.
Στοιχείο το οποίο έρχεται να επιβεβαιώσει τα ανωτέρω αποτελεί η πρόσφατη έκθεση της Κομισιόν για την πορεία εφαρμογής του μνημονίου. Στην σελίδα 36 της έκθεσης που ακολούθησε της κατάθεσης του φορολογικού αναφέρεται ότι ο ανώτατος συντελεστής στην παραπάνω κλίμακα έχει συμφωνηθεί με την ελληνική κυβέρνηση να αυξηθεί στο 35%.
Οι δυο μονάδες διαφορά στο συντελεστή δεν είναι αμελητέες. Η συγκεκριμένη αναθεώρηση θα αυξήσει την φορολογική επιβάρυνση σε περίπου 14.000 ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που σύμφωνα με τα στοιχεία δηλώνουν εισοδήματα σε αυτό το ύψος.
Να σημειωθεί ότι το «κούρεμα» του συγκεκριμένου συντελεστή στο 33% αποτελούσε πρόταση της ελληνικής πλευράς, η οποία όπως εκ των υστέρων υποστήριξε στην Τρόικα η συγκεκριμένη διαφορά έχει εξασφαλιστεί από άλλα μέτρα, όπως είναι η αύξηση του τέλους επιτηδεύματος.
Η Τρόικα δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη αν και όπως καλά ενημερωμένες πηγές επισημαίνουν ο συντελεστής 35% ανεβάζει το μέσο συντελεστή φορολόγησης των εισοδημάτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο 30,5% προσεγγίζοντας έτσι και το μέσο συντελεστή φορολόγησης των ΑΕ και ΕΠΕ (32,8%). Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται ένα ομοιογενές φορολογικό πλαίσιο για τα επιχειρηματικά κέρδη.
Εφόσον το θέμα δεν θα ξεκαθαριστεί μέσα στις επόμενες ημέρες κατά την συζήτηση του νέου φορολογικού στην Βουλή τότε όπως οι ίδιες πηγές αναφέρουν η αύξηση του συντελεστή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη ότι θα γίνει τον Μάρτιο με το νέο φορολογικό και αφού έχει προηγηθεί ο τακτικός έλεγχος της ελληνικής οικονομίας από την Τρόικα.

M. Χριστοδούλου
www.bankingnews.gr

Δεκτή η παραίτηση Μπάγιεβιτς


 

 
Παρελθόν από τον Ατρόμητο θα πρέπει να θεωρείται ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Σπανός αναμένεται να κάνει δεκτή την παραίτησή του.
Η απογοήτευση ήταν έντονη στο στρατόπεδο του Ατρομήτου μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου, με τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς να υποβάλλει την παραίτησή του στη διοίκηση του συλλόγου.
Μάλιστα, ο Γιώργος Σπανός είχε αποχωρήσει από το γήπεδο του Περιστερίου, με αποτέλεσμα να μάθει τηλεφωνικώς πως ο Σερβοέλληνας τεχνικός προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως ο πρόεδρος της ομάδας των δυτικών προαστίων αναμένεται να κάνει δεκτή την παραίτηση του τελευταίου.
Ακόμα και στην περίπτωση που δεν γινόταν δεκτή η παραίτησή του, ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς φερόταν διατεθειμένος να επιμείνει μέχρι τέλους, καθώς θεωρεί πως εκείνος είναι ο βασικός υπεύθυνος για την -κατώτερη των προσδοκιών- πορεία του Ατρομήτου στο φετινό πρωτάθλημα και κατ” επέκταση για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου, ύστερα από το 2-2 με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Μάλιστα, η απογοήτευση του Σερβοέλληνα προπονητή ήταν τόσο μεγάλη, καθώς δεν πήγε καν στα αποδυτήρια μετά το ματς, αλλά στο γραφείο του. Όμως, στα αποδυτήρια πήγε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Αγγελόπουλος, ο οποίος τα «έψαλλε» στους ποδοσφαιριστές για την εικόνα που έχουν παρουσιάσει μέχρι τώρα, προειδοποιώντας τους πως αν συνεχιστεί, τότε αναμένεται να υποστούν τις συνέπειες.
Πηγή: sport fm

Μετά τον Κοντοέ… ο Βύντρα


 

 
Μπορεί με τον Γιάννη Κοντοέ να μην τους… έκατσε, όμως οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι δεν το βάζουν κάτω. Επόμενος μεταγραφικός στόχος, ο Λουκάς Βύντρα.
Τα πολλά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερώνκαι όσα ανέφεραν πως ο Λουκάς Βύντρα, ενδεχομένως να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη στις ομάδες της Ρουμανίας.
Πιο συγκεκριμένα η ρουμανική ιστοσελίδα www.ziare.com αναφέρει πως η Στεάουα Βουκουρεστίου είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Λουκά Βύντρα, εάν και εφόσον εκείνος, μείνει σύντομα ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.
Μάλιστα, το δημοσίευμα, αναφέρει πως ο παίκτης θα φύγει καθώς είναι απλήρωτος για μήνες και έτσι ψάχνει, ο ίδιος, τρόπο να φτάσει στην πόρτα της εξόδου.
Πηγή: sport fm

Από δήμαρχος... κλητήρας


 

Ήταν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της εθνικής μας ομάδα, λατρευόταν από πάρα πολύ κόσμο.
Κρέμασε τα παπούτσια του κι έγινε, σύντομα βουλευτής του ΛΑΟΣ.
Μεταπήδησε στη Ν.Δ. αλλά στη Βουλή δεν ξαναμπήκε και η νυν κυβέρνηση τον έκανε πρόεδρο στο ΟΑΚΑ. Τώρα τον έπεισαν να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου στην Ένωση
Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά. Και το ανακοίνωσε απόψε, με την ακόλουθη δήλωση:

"Στους δύσκολους καιρούς που διανύει ο τόπος μας, η απαξίωση και η εξαθλίωση του αθλητισμού, η έλλειψη χορηγιών και η μη διαφύλαξη του είναι φαινόμενα τα οποία οδηγούν σε βαθύτερη, τόσο οικονομικά όσο και πολιτισμικά, κρίση. Ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό που πρέπει όλοι οι πολίτες να απολαμβάνουν, προάγει τον πολιτισμό και μαζί με την παιδεία και την υγεία είναι τα πιο σημαντικά οχυρά που διαφυλάσσουν τα παιδιά μας, το μέλλον μας.

Μια περιοχή  που ο αθλητισμός και ειδικά το ποδόσφαιρο έχει έρθει σε πολύ μεγάλη απαξίωση είναι και ο Πειραιάς. Μια περιοχή που έχει αναδείξει πολλούς αθλητές και ιδιαίτερα ταλέντα στο ποδόσφαιρο.

Έχοντας υπάρξει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου αθλητής και υπηρέτης στις μεγαλύτερες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και με τιμή μέλος της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, αισθάνομαι την ανάγκη να στρατευθώ και να ηγηθώ στον αγώνα υπέρ της επίλυσης των προβλημάτων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην περιοχή του Πειραιά, πλαισιωμένος, από τους πλέον ικανούς και άξιους σε αυτόν τον χώρο.

Με θέληση να προσφέρω τον χρόνο και την πείρα μου στις υπηρεσίες αυτού του χώρου και έχοντας αναρριχηθεί και αναδειχθεί και ο ίδιος από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες και τις ελλείψεις του και έχοντας διατελέσει αιρετό μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου σε θέματα αθλητισμού, θα εργαστώ αδιάκοπα για το ποδόσφαιρο που αξίζει ο Πειραιάς, η ποδοσφαιρομάνα της Ελλάδας''

To πατριωτικό καθήκον


To πατριωτικό καθήκον 




Των δικαστών.
Ο Στουρνάρας, το'χε ζητήσει. Κι' αυτοί ανταποκρίθηκαν.
Προς χάριν των εισπρακτικών μηχανισμών του κράτους.
Οι Αρεοπαγίτες!
Γιατί, οι πρωτοδίκες- η νεότερη γενιά- ήδη είχε κάνει το πατριωτικό της καθήκον...
Κρίνοντας παράνομη την είσπραξη του τέλους ακινήτων από τη ΔΕΗ.
Ο Άρειος Πάγος είδε αυτό το καθήκον διαφορετικά.
Κι έδωσε το έναυσμα να δουλέψουν στο φουλ οι φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί
ΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
http://www.crimenet.gr/

"Ευρωράμπο" κατά της φοροδιαφυγής


 



Καταφτάνουν από τις αρχές του νέου χρόνου οι «ομάδες κρούσης» που θα αναλάβουν δράση σε μια προσπάθεια να μειωθεί η ακμάζουσα φοροδιαφυγή, υπό τις οδηγίες της Κομισιόν.

Στην ειδική ομάδα θα συμμετέχουν εμπειρογνώμονες από το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ισπανία, τη Σουηδία και τη Γερμανία, οι οποίοι θα αναπτύσσονται σε συνεργασία με την Task Force του Γερμανού Χορστ Ράιχενμπαχ.

Η Κομισιόν αναθέτει σε «ράμπο» από τα κράτη-μέλη να αναλάβουν την τεχνική βοήθεια, έχοντας πλέον εντοπίσει τους τομείς όπου σημειώνεται ανεπαρκής πρόοδος στην αντιμετώπιση της μάστιγας της φοροδιαφυγής.

Στο στόχαστρο των ελεγκτών θα μπουν οι εύποροι, οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου και μεγάλες εταιρείες.

Καταφτάνουν οι «Ευρωράμπο»

Γάλλοι εμπειρογνώμονες θα συμβάλουν στη κατάρτιση των Ελλήνων εφοριακών σχετικά με τις άμεσες μεθόδους έμμεσου ελέγχου των εύπορων πολιτών. Παράλληλα, θα διευρυνθεί περαιτέρω η συμβολή της Γαλλίας στην παροχή βοήθειας για ορισμένες πτυχές της μεταρρύθμισης στην κεντρική κυβέρνηση. Θα γίνει, επίσης, ηλεκτρονική διασταύρωση και θα εφαρμοστούν έμμεσες τεχνικές υπολογισμού της φορολογικής ικανότητας των φορολογουμένων, με σύγκριση οικονομικών στοιχείων που αφορούν κλαδικά έσοδα και περιθώρια κέρδους.

Οι Βέλγοι ειδικοί πρόκειται να στηρίξουν τη δημιουργία ενός τηλεφωνικού κέντρου είσπραξης οφειλών και ενός αυτόματου συστήματος υπενθύμισης οφειλών στους υπόχρεους. Το θέμα, άλλωστε, της είσπραξης βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα των τροϊκανών, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν τηρούνται οι δεσμεύσεις και τα συμφωνηθέντα για την ενίσχυση των κρατικών ταμείων από την αποπληρωμή των χρεών.

Τον μπελά τους θα βρουν οι... επώνυμοι, που θα περάσουν από το κόσκινο των Σουηδών, καθώς αυτοί θα συνεισφέρουν στον εκσυγχρονισμό των τεχνικών ηλεκτρονικού ελέγχου για φορολογουμένους με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Οι έλεγχοι θα γίνουν με βάση συγκεκριμένα κριτήρια. Εφόσον χρειαστεί, θα συνδράμουν και οι αυστριακές αρχές, οι οποίες θα εντατικοποιήσουν το έργο τους με πρόσθετη τεχνική υποστήριξη για τη βελτίωση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Οι Ισπανοί θα ενισχύσουν τις προσπάθειες ελέγχου μεγάλων φορολογουμένων στον κατασκευαστικό τομέα και στα ακίνητα με στοχευμένους ελέγχους σε συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες. Εκτιμάται πως η φοροδιαφυγή στον τομέα της οικοδομής έχει προσλάβει μεγάλες διαστάσεις. Κατά προτεραιότητα θα ελεγχθούν οι μεγαλοκατασκευαστές αλλά και οι αγοραστές ακινήτων σε περιοχές-φιλέτα ή της τουριστικής Ελλάδας, όπου έρρευσε πολύ χρήμα.

Θέμα χρόνου είναι, τέλος, η ενεργοποίηση της ομάδας Έγκμοντ, η οποία αποσκοπεί στη διευκόλυνση της διεθνούς συνεργασίας μεταξύ των Μονάδων Χρηματοπιστωτικών Πληροφοριών από διαφορετικές χώρες.

Οι vip αποδράσεις των Χριστουγέννων


 

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012, 21:40
 

Ρεπορτάζ: Φλώρα Πέτση - Άννα Μορφούλη

«Χριστούγεννα στην πόλη και Πάσχα στο χωριό». Η λαϊκή ρήση επιβεβαιώνεται και φέτος, αλλά μάλλον για τους εκπροσώπους της showbiz και τους καλλιτέχνες, κι αυτό διότι οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί και βουλευτές έχουν ετοιμάσει βαλίτσες για διάφορους προορισμούς.

Κάθε πέρσι και καλύτερα, λένε οι πολίτες, που -ούτως ή άλλως- έχουν περιορίσει τα έξοδά τους και επιλέγουν φθηνές και οικονομικές λύσεις για την εορτή των Χριστουγέννων. Στο ίδιο πνεύμα και οι καλλιτέχνες, οι οποίοι θα συνδυάσουν τη δουλειά με τη διασκέδαση και θα παραμείνουν κυρίως στο κλεινόν άστυ, καθότι αυτές τις μέρες θα προσφέρουν χαρά και διασκέδαση από το σανίδι ή την πίστα.

Στο θέρετρο των ονείρων


Πάντα, βέβαια, υπάρχει η περίπτωση των bon viveurs, οι οποίοι προτιμούν το Γκστάαντ της Ελβετίας, πόλο έλξης του διεθνούς διεθνές τζετ σετ, ενώ πολλοί Έλληνες κροίσοι διαθέτουν ιδιόκτητα σαλέ στο πασίγνωστο χειμερινό θέρετρο.

Μεταξύ των εφοπλιστικών οικογενειών μπορεί να εντοπίσει κανείς τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της zougla.gr, βρίσκεται ήδη εκεί, ενώ θα κάνει ρεβεγιόν στο σαλέ του διάσημου σχεδιαστή μόδας Βαλεντίνο. Η ημερομηνία επιστροφής του στα πάτρια εδάφη παραμένει άγνωστη.

Ρεβεγιόν στην πίστα και το σανίδι

Η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, μιλώντας στη zougla.gr, ανέφερε ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα παραμείνει φέτος στο κλεινόν άστυ για τα Χριστούγεννα, ενώ την Πρωτοχρονιά ίσως καταφέρει να αποδράσει στην Κρήτη - δίχως όμως να... υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Η Πέγκυ Ζήνα, πάλι, εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, κι έτσι αναγκάστηκε να μετακομίσει προσωρινά στη «νύμφη του Θερμαϊκού», συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση. Φέτος θα περάσει οικογενειακά Χριστούγεννα μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα και την κορούλα τους.

Ο αγαπημένος μας Κώστας Βουτσάς, χαριτολογώντας, είπε ότι θα περάσει τα Χριστούγεννα στο σανίδι και πως θα ονειρεύεται διακοπές στη μακρινή ζούγκλα ή σε κάποιον τροπικό προορισμό. Ο ηθοποιός-σύμβολο του ελληνικού κινηματογράφου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο παππούς έχει πίεση» - όποιος το επιθυμεί, λοιπόν, μπορεί εύκολα να τον βρει στο θέατρο!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου τα τελευταία 20 χρόνια κάνει γιορτές στην πίστα.


Η παράδοση δεν θα αλλάξει ούτε φέτος: η όμορφη τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στον «Βοτανικό» και θα κάνει ρεβεγιόν με τους θαμώνες του καταστήματος. Πάντα καλοσυνάτη μιλά στη zougla.gr για τον φετινό εορτασμό των Χριστουγέννων.


Ο αγαπημένος showman-κομμωτής Τρύφων Σαμαράς επέλεξε φέτος οικογενειακές διακοπές στο χωριό. «Το παπάκι πάει στην Ποταμιά», που λέει και το τραγούδι.

Έτσι και ο χαρισματικός Τρύφωνας, θα επισκεφτεί την Ποταμιά Αρκαδίας, για να περάσει τις γιορτές με τον πατέρα και τον αδερφό του. Μετά τις γιορτές, όμως, όπως εξομολογήθηκε στη zougla.gr, θα κλείσει εισιτήριο για κάποιον προορισμό του εξωτερικού.


Μετά την αποχώρησή της από το «Dancing with the Stars», η Βάνα Μπάρμπα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα της παράσταση.

Επέλεξε, λοιπόν, επίσης να περάσει τα Χριστούγεννα στη «γιορτινή αλλά θλιβερή πρωτεύουσα», όπως ανέφερε η ίδια. Με μία σύντομη δήλωσή της περιέγραψε τα φετινά της Χριστούγεννα.


Μειωμένη ζήτηση στα τουριστικά καταλύματα 

Η zougla.gr επικοινώνησε με τον επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλο, ο οποίος τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στον Παρνασσό, όπου δραστηριοποιείται, και έδωσε μια μικρή γεύση από την τουριστική κίνηση στην περιοχή. «Υποτονική είναι μέχρι στιγμής η αγορά. Οι περισσότεροι νέοι κάνουν εξορμήσεις στο χιονοδρομικό κέντρο, ενώ τα τουριστικά καταλύματα στην Αράχοβα έχουν πληρότητα 70-80%» δήλωσε ο κ. Παπαργυρόπουλος.

Άλλωστε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κίνηση στα χιονοδρομικά κέντρα είναι ελαφρώς πεσμένη. Ενδεικτικό στοιχείο είναι ότι αρκετά σαλέ -που προηγούμενες χρονιές έσφυζαν από ζωή- φέτος παραμένουν άδεια. Στην Αρκαδία υπάρχει πτώση κρατήσεων κατά 30%, ενώ στο Καρπενήσι 25%, με τους ξενοδόχους να ελπίζουν σε κρατήσεις της τελευταίας στιγμής. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, προσελκύουν πελάτες προσφέροντας πακέτα διαμονής με 20 ευρώ τη βραδιά…

Ταξιδιώτες… οι πολιτικοί!

Εκτός της πρωτεύουσας θα βρεθούν οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί, οι οποίοι είτε θα επισκεφτούν τις εκλογικές τους περιφέρειες είτε τα εξοχικά τους είτε κάποιο μέρος του εξωτερικού, όπως για παράδειγμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ήδη κάνει τουρνέ στη Λατινική Αμερική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα βρίσκεται μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων στο Μαξίμου, υποδεχόμενος -εθιμοτυπικά- συλλόγους για τα κάλαντα και πιθανώς την αμέσως επόμενη ημέρα να αναχωρήσει με τη σύζυγό του για το Ναύπλιο ή την Πύλο. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα αφήσει στην Ιπποκράτους τις σκοτούρες των δημοσκοπήσεων και θα ανηφορίσει προς τη Θεσσαλονίκη, όπου θα περάσει γιορτές με την οικογένειά του, μακριά από δημόσιες εμφανίσεις. Εντός των τειχών θα παραμείνει η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ενώ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης ενδεχομένως να επισκεφτεί είτε το Κρανίδι είτε την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Τρίκαλα.

Όπως και να 'χει, φέτος η πλειονότητα των πολιτών θα περάσει εντελώς διαφορετικά τις γιορτές, ελπίζοντας σε έναν καλύτερο χρόνο... Θα είναι ευτυχισμένο το 2013; Ο... χρόνος θα δείξει!
Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012, 21:44

Οι σημαντικότερες στιγμές του 2012 σε εικόνες (pics+vids)


Οι σημαντικότερες στιγμές του 2012 σε εικόνες (pics+vids)
Το Newsbomb.gr επέλεξε δυο από τα πιο χαρακτηριστικά βίντεο που κάνουν το γύρο του YouTube για το 2012, αλλά και τις 4 εικόνες από την Ελλάδα τις οποίες ξεχώρισε το πρακτορείο Reuters.
Παρακολουθήστε το εκπληκτικό βίντεο με τίτλο «Τι μας έφερε κοντά», που μας θυμίζει τις καλύτερες αλλά και τις χειρότερες στιγμές της χρονιάς, και το βίντεο που ετοίμασε το πρακτορείο Reuters παρουσιάζοντας μέσα σε 60 δευτερόλεπτα τα γεγονότα που σημάδεψαν το 2012.



Read more: http://www.newsbomb.gr/media-agb/story/264082/oi-simantikoteres-stigmes-toy-2012-se-eikones-picsvids#ixzz2FqaK5z1h

Υπό το μηδέν η Δυτική Ευρυτανία


 

prasia+eyrytanias.com+39.jpg
Τσουχτερό κρύο ,παγωνιά και ισχυρούς βοριάδες επικρατούν τις τελευταίες μέρες στα χωριά της Δυτικής Ευρυτανίας.
Χθές το πρωί ειδικά καταγράφηκαν αρνητικές θερμοκρασίες που έφτασαν τις πρώτες πρωινές ώρες εως τους -6 Βαθμούς.
Στη Ραπτόπουλο η θερμοκρασία στις 8 το πρωί έπεσε στους -1 βαθμούς Κελσίου ενώ στο Βορειότερο σημείο, στα Κέδρα,καταγράφηκαν αρνητικές θερμοκρασίες που ξεπέρασαν τους -3 Βαθμούς.
Υπο το μηδέν και η Πρασιά με παγωνιά τις περισσότερες ώρες της ημέρας ενώ στη Γρανίτσα το θερμόμετρο «έδειξε» το πρωί τους -2 βαθμούς .
Τσουχτερό κρύο και παγωνιά επικρατεί και στα Λεπιανά όπου το πρωί το θερμόμετρο έδειξε τους 0 βαθμούς Κελσίου.
Οι χιονοπτώσεις που έπεσαν στα ορεινά το τελευταίο 24ωρο αλλά και ο παγετός που σχηματίστηκε στο οδόστρωμα καθιστούν σε πολλά σημεία απαραίτητη τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ενώ στο μεγαλύτερο κομμάτι της επαρχιακής οδού της Δυτικής Ευρυτανίας χρει’αζεται ιδιαίτερη προσοχή απο τους οδηγούς λόγω και της ολισθηρότητας απο την παγωνιά.

Αύξηση του ελληνικού ΑΕΠ κατά 30% εντός 10ετίας «βλέπει» η Goldman Sachs


 

Αύξηση του ελληνικού ΑΕΠ κατά 30% εντός 10ετίας «βλέπει» η Goldman SachsΘετικές εκτιμήσεις για την πορεία της ελληνικής οικονομίας περιλαμβάνει η τελευταία έκθεση της Goldman Sachs που συνδέει τη συνέχιση της χρηματοδότησης της χώρας μας με την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης από ευρωπαϊκής πλευράς, αλλά και με την τήρηση των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η κυβέρνηση.

Οι αναλυτές της Goldman Sachs εκτιμούν ότι αν η Αθήνα εφαρμόσει αυτά για τα οποία έχει δεσμευτεί, τότε μέσα στα επόμενα 10 χρόνια το ΑΕΠ θα είναι κατά 30% υψηλότερο, ενώ δεν αποκλείει και την αύξηση έως και 40%.
«Στόχος της ελληνικής κυβέρνησης πλέον είναι να εφαρμόσει αυτά για τα οποία έχει δεσμευτεί και εφόσον αυτό συμβεί, τότε μέσα στα επόμενα 10 χρόνια το ελληνικό ΑΕΠ θα είναι κατά 30% υψηλότερο με τις πλέον συντηρητικές εκτιμήσεις, χωρίς να αποκλείεται το ποσοστό αυτό να ανέλθει ακόμα και στο 40%. Ανάλογη θα είναι και η μείωση του χρέους ως ποσοστού επί του ΑΕΠ», αναφέρεται στην έκθεση.
Οι αναλυτές της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας επικεντρώνονται στην στήριξη που παρέχει η τρόικα προς την Ελλάδα, επισημαίνουν την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των εταίρων προς τη χώρα και υποστηρίζουν ότι «μόνο αν το θέλει η τρόικα, η Ελλάδα μπορεί να ξαναχρεοκοπήσει».
Η αμερικανική επενδυτική τράπεζα εκτιμά ότι η πιθανότητα χρεοκοπίας είναι πλέον πολύ μικρή μέσα στην επόμενη δεκαετία και πως αυτό θα εξαρτηθεί τόσο από την τήρηση των δεσμεύσεων όσο και από τις σχέσεις με την τρόικα.
Σύμφωνα με την Goldman Sachs, με βάση το συμφωνημένο πλάνο αναχρηματοδότησης της Ελλάδας, ο επίσημος τομέας θα κατέχει το 80% του ελληνικού χρέους έως το 2016.
Επίσης, μέχρι το 2020, η χώρα μας θα πρέπει να εξοφλήσει περί τα 15 δισ. έντοκα γραμμάτια, περί τα 60 δισ. που επί της ουσίας ελέγχει τη διακράτησή τους η τρόικα και περί τα 10 δισ. εγγυήσεις ή ομόλογα διεθνούς δικαίου.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...