Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Η τρόικα τινάζει στον αέρα τον σχεδιασμό της κυβέρνησης και… φέρνει εκλογές.

 

Ένα βήμα πιο κοντά φέρνει τις πρόωρες εκλογές τον Μάρτιο του 2015 η απόφαση της τρόικας να… ζορίσει την ελληνική κυβέρνηση, τινάζοντας επί της ουσίας στον αέρα τον οικονομικό σχεδιασμό της Αθήνας.

Όπως αποκαλύπτει η “Καθημερινή”, οι εκπρόσωποι των δανειστών θέτουν βέτο
στη ρύθμιση οφειλών προς Ασφαλιστικά Ταμεία και Εφορίες, ζητώντας επί της ουσίας από την κυβέρνηση να την αποσύρει.

Ενώ, όπως αποκαλύπτει η “Αγορά” του Νίκου Χατζηνικολάου, η τρόικα ζητάει από την κυβέρνηση να πάρει πίσω τον σχεδιασμό για τις 100 δόσεις για τις ληξιοπρόθεσμες οφειλές.

Και οι δυο κυβερνητικές αποφάσεις στόχευαν στην ανακούφιση της κοινωνίας, και έρχονταν να ενισχύσουν τη ρητοτική του Αντώνη Σαμαρά περί εξόδου από το Μνημόνιο και των… συνεπειών του.

Πλέον, το κλίμα που διαμορφώνεται είναι ασφυκτικό, και επιτείνει τη βεβαιότητα για πρόωρες εκλογές τον Μάρτιο του 2015.

Πηγή: ysterografa.gr

Το 2016 με μισό δις δραχμές θα αγοράζεις τη λιμουζίνα της φωτογραφίας

ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΚΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΑΛΙΑΤΖΙΔΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΟΔΙΚΩΣ, ΜΕΣΩ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Share →

 
Τριαξονικές νταλίκες φορτωμένες με παλιές ασπρόμαυρες τηλεοράσεις Luxotron και αυτοκίνητα, μάρκας Trabant, θα καταφθάνουν σε εκατομμύρια κομμάτια από την Γερμανία σε ειδικές χαμηλές τιμές.
Με μισό δισεκατομμύριο ελληνικές δραχμές- κοπής 2016- θα μπορείς να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο Trabant.
Οτι έχουν στοκάρει στις αποθήκες τους τα γερμανικά παλιατζίδικα θα καταφθάνουν οδικώς, μέσω Αλβανίας, στην Ελλάδα.
Τα πανάκριβα αυτά αυτοκίνητα για τον φτωχοποιημένο Ελληνα θα μοιάζουν με την απόλυτη πολυτέλεια και θα σπανίζουν στην Κηφισίας και στην παραλιακή.
Σαν την λιμουζίνα της φωτογραφίας θα περνάει μία στο 10λεπτο.
Το επίσημο μέσο μεταφοράς των Ελλήνων θα ξαναγίνει το τρίκυκλο με 300 δόσεις.
Αποκλειστικός εισαγωγέας κινέζικων τρίκυκλων θα είναι εταιρεία που θα έχει συστήσει το τρίο φωτιά Ταμήλος-Τζαμτζής-Μειμαράκης.
Ολοι σχεδόν οι σημερινοί πολιτικοί, σε τρία χρόνια από σήμερα, θα έχουν εξαφανιστεί από το σκηνικό της χώρας και θα έχουν αλλάξει επάγγελμα.
Κάποιοι θα σαπίζουν στη φυλακή- εδώ όπου θα τους έχουν χώσει οι δανειστές μας.
Ο φτωχοπoιημένος λαός αυτή τη φορά θα έχει υποστεί στο πετσί του τις συνέπειες των επιλογών του στη κάλπη.
Θα έχει επίσης υποστεί στο πετσί του το γεγονός ότι δεν αντιστάθηκε στην υποκολτούρα που τον ταίζουν οι εγχώριοι καναλάρχες όλα αυτά τα χρόνια.
Ο κάθε γονιός θα πληρώσει ακριβό αντίτιμο-πιο επώδυνο από το φόρο αίματος-το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν πέταξε από τα παραθύρια των αθλίων τριαριών τις συσκευές των τηλεοράσεων.
Αν στην διάρκεια της μεταπολίτευσης δεν υπήρχαν τηλεοράσεις και lifestyle περιοδικά η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπούσε.
Οι γονείς με την λογική κουκιά τρώμε-κουκιά μαρτυράμε και εξαιτίας του άγχους της επιβίωσης δεν είχαν το κουράγιο, την εξυπνάδα, τα αντανακλαστικά, να προστατέψουν τα παιδιά τους από την λαίλαπα της μεταπολιτευτικής προπαγάνδας γιακοινωνική άνοδο.
Τα φρικιά των Εξαρχείων  με τα αμπέχωνα που στελέχωναν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα έπεφταν με βουλιμία στο χαβιάρι της κοινωνικής ανόδου και μετακόμιζαν στην λεωφόρο Βασιλέως Παύλου στο Παλαιό Ψυχικό.
Ολα αυτά τα λαμόγια που διόρισαν ένα στρατό από λεχρίτες πασόκους έπεσαν σαν ακρίδες στα λακόστ του Ράλλη για να τους αντιγράψουν στη συνέχεια οι κυβερνήσεις της ΝΔ-του Μητσοτάκη και του Καραμανλή.
Και να που τώρα μηδενίσαμε το κοντέρ και ξεκινάμε φτου και από την αρχή με σάουντρακ της μιας δραχμής τα γιασεμιά, φέρε μας καπελά κρασί, λατέρνα φτώχια και φιλότιμο.
Δημοσίευση: 8 Νοεμβρίου 2014, 18:46
More News Desk

Παρέα Δούρου-Ψινάκης...

 

ΦΩΤΟ-Παρέα Ψινάκης – ΔούρουΦΩΤΟ...Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, συναντήθηκαν στη ...
γραμμή εκκίνησης του 32ου Μαραθωνίου της Αθήνας.



Πηγή φωτογραφίας: facebook 

enikos.gr

“ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ” ΩΣ ΚΑΙ Η ΡΑΠ ΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ …..

 

Posted by nektaritsa στο Νοεμβρίου 8, 2014

untitled
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

“Nα είσαι δυνατός όπως ο Πούτιν ο ύμνος εις δόξαν του Ρώσου Προέδρου από 2 αφρικανούς ράπερ” αυτός είναι ο τίτλος με τον οποίο το γαλλικό France 24 παρουσιάζει μια ακόμη πτυχή της γενικότερης αποδοχής που απολαμβάνει ο Ρώσος πρόεδρος αλλά και των αξιών που εκπροσωπεί.

Κατάγονται από Ζιμπάμπουε και Κένυα αντίστοιχα.Ζουν στη Μόσχα και έγιναν φημισμένοι χάρη σ΄ένα κομμάτι ραπ για τον Πούτιν.Το γκρουπ τους ονομάζεται AMG (Τhe Architects Musician Group) και το κομμάτι που τους έκανε πασίγνωστους είναι το (Ι go hard like Vladimir Putin-είμαι δυνατός όπως ο Βλαδίμηρος Πούτιν).Οι 2 αφρικανοί καλλιτέχνες καλούν τους μαύρους να εμπνευστούν από την μαχητικότητα του ρώσου Προέδρου.Στις αρχές Οκτώβρη ξεκίνησαν μια τουρνέ στη Ρωσία με την επωνυμία Go hard Tour.41070722

Ο Kudzayi Victor Matinyarare με το ψευδώνυμο Κ.Κing είναι ένας από τους τραγουδιστές του γκρουπ.Κατοικεί στη Ρωσία απ΄το 2000 και σπούδασε Ιατρική στο πανεπιστήμιο του Volgogrod.Από το 2007 ζει στη Μόσχα.Σε δηλώσεις του αναφέρει :

Δεν κάναμε αυτό το τραγούδι για ν΄αποδώσουμε τιμή στον Β.Πούτιν απλά ο ρώσος πρόεδρος ήταν μια πηγή έμπνευσης για εμάς.Θέλουμ ε να κάνουμε ένα ραπ αναφερόμενοι στους νέους για να τους πούμε ότι πρέπει να εργαστούν σκληρά και να πολεμήσουν για να φθάσουν στους στόχους τους.Όταν αναρωτηθήκαμε με τον Βeni Manici τον άλλον τραγουδιστή του γκρουπ ποιός θα μπορούσε να αποτελέσει ένα πρότυπο, ένα παράδειγμα γι αυτές τις γενιές το όνομα που μας ήρθε αυθόρμητα ήταν αυτό του Β.Πούτιν.

Μέσα από το τραγούδι μας απευθυνόμαστε στους μαύρους στο σύνολό τους όχι μόνο σε όσους κατοικούν στη Ρωσία.Με αυτό το τραγούδι τους δείχνουμε το παράδειγμα που οφείλουν να ακολουθήσουν,να εργάζονται σκληρά και να ενσωματώνονται στην κοινωνία και με κάθε τίμημα ν΄απαοφεύγουν έκνομες δραστηριότητες.Μονολεκτικά θα έλεγα τους καλούμε να ακολουθούν τους κανόνες όπου κι αν βρίσκονται.

Και οι 2 καλλιτέχνες διαβεβαίωσαν ότι κατά την παραμονή τους στη Ρωσία ποτέ δεν έπεσαν θύματα ρατσισμού.

Έχουμε ανάγκη από περισσότερο εμβληματικούς ηγέτες καταλήγουν.

Η πλειοψηφία τους έχει υποδεχθεί με ενθουσιασμό υπάρχουν όμως κι εκείνοι που εντάσουν το φαινόμενο στην πουτινομανία και στην προπαγάνδα του Κρεμλίνου. (France 24 7/11/14)

Η αλήθεια είναι ότι το πολυπολικό σύστημα που προτείνει η Μόσχα ως εναλλακτικό μοντέλο στην ηγεμονία της μιας υπερδύναμης έχει εμπεδωθεί από την αφρικανική κουλτούρα που βλέπει στην Μόσχα και στον σημερινό της πρόεδρο την εξισορροπιστική δύναμη.

Η Μόσχα επίσης δείχνει να έχει τέτοια ανακλαστικά που μπορεί και κάνει πολιτισμική διείσδυση και στη ραπ σκηνή που τη μονοπωλεί η Δύση προάγοντας έναν άλλο τύπο αξιών αφομοιώνοντας την φόρμα.

dimpenews

Tο Μεγάλο Ωροσκόπιο του Νοεμβρίου 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Tο Μεγάλο Ωροσκόπιο του Νοεμβρίου 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2014: ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ

 

Μαραθώνιος 2014: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
Επί ποδός βρίσκονται σήμερα, Κυριακή (09/11/2014), 600 αστυνομικοί για τη διεξαγωγή του 32ου Μαραθωνίου, με τους κεντρικούς δρόμους της Αττικής να είναι κλειστοί.
Όλα φαίνεται πως είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 32ου Κλασσικού  Μαραθωνίου, με τους χιλιάδες αθλητές να βρίσκονται στη γραμμή εκκίνησης. Λίγο πριν την εκκίνηση, όλοι οι κεντρικοί δρόμοι είναι κλειστοί, ενώ περισσότεροι από 600 αστυνομικοί βρίσκονται σε επιφυλακή. 
Διαβάστε αναλυτικά όλους τους δρόμους που είναι κλείνουν σταδιακά από το πρωί της Κυριακής:
Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες είναι Λ.Μαραθώνος – Μαραθωνοδρόμων – Τύμβος Μαραθώνα – Μαραθωνοδρόμων – Λ.Μαραθώνος – Λ.Μεσογείων – Μιχαλακοπούλου – Φειδιππίδου - Λ.Β.Σοφίας – Ηρώδου Αττικού - Παναθηναϊκό Στάδιο. Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι :
08.00:  η εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. από το Παναθηναϊκό Στάδιο, κατά μήκος της διαδρομής:
Λ. Αμαλίας – Πανεπιστημίου – Ρήγα Φερραίου – Ακαδημίας – Λ. Βασ. Σοφίας – αναστροφή Παπαδιαμαντοπούλου (ΝΙΜΙΤΣ) – Λ. Βασ. Σοφίας – Ηρ. Αττικού – Παναθηναϊκό Στάδιο.
09.00΄ η εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. από το Παναθηναϊκό Στάδιο, κατά μήκος της διαδρομής:
Λ. Αμαλίας – Πανεπιστημίου – Χαρ. Τρικούπη – Ακαδημίας – Λ. Βασ. Σοφίας – Φειδιππίδου – Λ. Μεσογείων – αναστροφή Σχολές Αστυνομίας – Λ. Μεσογείων - Μιχαλακοπούλου – Φειδιππίδου – Λ. Μεσογείων – Λ. Βασ. Σοφίας – Η. Αττικού – Παναθηναϊκό Στάδιο.
09.10΄ θα πραγματοποιηθεί Αγώνας Δρόμου SPECIAL OLYMPICS HELLAS (1000μ.) από Λ. Βασ. Σοφίας (Σύνταγμα) και τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
10.45΄ θα πραγματοποιηθεί Αγώνας Παιδιών (1200 μ.) από Λ. Βασ. Σοφίας (Σύνταγμα) και τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Ακόμη, επί της Μαραθώνιας Διαδρομής, με μέριμνα των τοπικών Δήμων θα διεξαχθούν αγώνες μικρών παιδιών.
Λόγω των αναφερόμενων αγώνων, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος της Μαραθώνιας διαδρομής, περιοχής των Δήμων Μαραθώνα, Ραφήνας-Πικερμίου, Παλλήνης, Παιανίας, Αγίας Παρασκευής, Χολαργού-Παπάγου, Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού και Αθηναίων, ως εξής:
Α) Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων :
Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της από την αφετηρία μέχρι την οδό Κάτω Σουλίου (Αγία Μαρίνα) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες06.00΄ -11.50΄ , συμπεριλαμβανομένηςτηςοδού Μαραθωνομάχων (είσοδος, έξοδος και περιφερειακή οδός του Τύμβου Μαραθώνα).
Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της από την οδό Κάτω Σουλίου έως τη Λ. Διονύσου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 07.30΄ - 13.30΄.
Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της από τη Λ. Διονύσου έως την οδό Φλέμινγκ (δ/ση Ραφήνας) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 08.00΄ - 15.10΄.
Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της από την οδό Φλέμινγκ (διαστ/ση Ραφήνας) έως τη Λ. Λαυρίου - Κλεισθένους (Σταυρός Αγίας Παρασκευής) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 08.00΄ - 15.10΄.
Έξοδοι της Αττικής Οδού, προς Ραφήνα και προς Παλλήνη, κατά τις ώρες 07.00΄- 13.30΄ και 07.00΄- 15.00΄
Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της από το Σταυρό Αγίας Παρασκευής έως τη Λ. Κατεχάκη και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 08.30΄ - 17.05΄.
Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της από τη Λ. Κατεχάκη μέχρι τον Πύργο Αθηνών και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και σε όλες τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 07.45΄ - 17.30΄.
Φειδιππίδου, στο τμήμα της από την οδό Μιχαλακοπούλου έως τη Λ. Κηφισίας , καθώς και σε όλες τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 07.45΄ - 17.30΄, με εξαίρεση τα ασθενοφόρα που κινούνται προς τα Νοσοκομεία Παίδων Αθηνών.
Θηβών, στο τμήμα της από την οδό Μ. Ασίας έως την οδό Λεβαδείας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Μεσογείων, κατά τις ώρες 07.45΄ - 17.30΄.
Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από τη Λ. Κηφισίας έως τη Λ. Βασ. Κων/νου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και σε όλες τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 07.45΄ - 17.30΄.
Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της από την οδό Σινώπης μέχρι τη Λ. Μεσογείων, κατά τις ώρες 07.45΄ - 17.30΄.
Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από τη Λ. Βασ. Κων/νου έως τη Λ. Βασ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο κατά τις ώρες 06.00΄ - 17.30΄.
Λ. Βασ. Κων/νου, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο κατά τις ώρες 05.00΄ έως 17.30΄.
Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της από τη Λ. Βασ. Όλγας έως την οδό Ερατοσθένους στο ρεύμα ανόδου από τη 17.00΄ ώρα της 8.11.2014 (Σάββατο) έως τη 17.30΄ ώρα της 9.11.2014.
Αρδηττού, σε όλο το μ ήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο κατά τις ώρες 05.00΄-17.30΄ και στο τμήμα της από Λ. Βουλιαγμένης έως την Λ. Β. Όλγας, ρεύμα ανόδου από τη 17.00΄ ώρα της 8.11.2014 έως τη 17.30΄ ώρα της 9.11.2014.
Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, από τη 14.00΄ ώρα της 8.11.2014 (Σάββατο) έως τη 17.30΄ ώρα της 9.11.2014.
Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 05.00΄ - 17.30΄.
Ριζάρη, στο τμήμα της από τη Λ. Βασ. Σοφίας μέχρι τη Λ. Βασ. Κων/νου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας κατά τις ώρες 06.00΄ - 17.30΄.
Βασ. Γεωργίου Β΄, στο τμήμα της από την οδό Ρηγίλλης μέχρι την οδό Ηρ. Αττικού, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, από ώρα 14.00΄ της 8.11.2014 (Σάββατο) έως την 19.00΄ ώρα της 9.11.2014.
Βασ. Γεωργίου Β΄, στο τμήμα της από τη Λ. Βασ. Κων/νου έως την οδό Ρηγίλλης και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 06 .00΄ -17.30΄.
Μελεάγρου, στο τμήμα της από την οδό Ησιόδου μέχρι τη Λεωφ. Βασ. Κων/νου, κατά τις ώρες 06.00 -17.30΄.
Κλεάνθους, στο τμήμα της από τη Λ. Βασ. Γεωργίου Β΄ μέχρι τη Λ. Βασ. Κων/νου, κατά τις ώρες 06.00΄-17.30΄.
Ακαδημίας, στο τμήμα της από την οδό Κανάρη μέχρι τη Λεωφ. Βασ. Σοφίας, κατά τις ώρες 06.00΄-17.30΄.
Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μ ήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 06.00΄-15.00΄.
Λ. Συγγρού, στο τμήμα της από τη Λ. Βασ. Αμαλίας μέχρι την οδό Βούρβαχη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 06.00΄ -15.00΄.
Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 06.00΄ -15.00΄.
Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 06.00΄ -15.00΄.
Βασ. Γεωργίου Α ΄, σε όλο το μήκος της, κατά τις ώρες 06.00΄ - 15.00΄.
Σταδίου , στο τμήμα της από την οδό Αμερικής μέχρι την πλατεία Συντάγματος, κατά τις ώρες 06.00΄ -15.00΄.
Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 06.00΄ -15.00΄.
Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 06.00΄ -15.00΄.
Χαρ. Τρικούπη, στο τμήμα της από την οδό Πανεπιστημίου μέχρι την οδό Ακαδημίας κατά τις ώρες 06.00΄ -15.00΄.
Ρήγα Φερραίου, στο τμήμα της από την οδό Πανεπιστημίου μέχρι την οδό Ακαδημίας κατά τις ώρες 06.00΄ -15.00΄.
Β) Α παγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων και στις δύο πλευρές έως την πρώτη παράλληλο των παρακάτω οδών κατά τις:
(Ι) Ώρες: 06.00΄της 8.11.2014 έως 19.00΄της 9.11.2014:
  • Λ. Βασ. Όλγας , σε όλο το μήκος της.
  • Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος.
(ΙΙ) Ώρες: 00.01΄- 17.30΄ της 9.11.2014:
  • Λ. Δημοκρατίας , στο τμήμα της από τη Λ. Κάτω Σουλίου μέχρι το Μαραθώνα.
  • Πανός, σε όλο το μήκος της.
  • Λ. Μεσογείων , σε όλο το μήκος της.
  • Λ. Βασ. Σοφίας , σε όλο το μήκος της.
  • Λ. Βασ. Κων/νου , σε όλο το μήκος της.
  • Αρδηττού , σε όλο το μήκος της.
  • Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της από την οδό Φειδιππίδου έως τη Λ. Μεσογείων.
  • Φειδιππίδου, στο τμήμα της από τη Λ. Βασ. Σοφίας έως την οδό Μιχαλακοπούλου.
  • Αρχιμήδους, στο τμήμα της από πλ. Πλαστήρα έως την οδό Δικαιάρχου.
  • Πλ. Παναθηναϊκού Σταδίου.
  • Ευφορίωνος, σε όλο το μήκος της.
  • Ερατοσθένους, στο τμήμα της από την οδό Ευτυχίδου έως τη Λ. Βα σ. Κων/νου.
(ΙII ) Ώρες 06.00΄- 15.00΄της 9.11.2014:
  • Λ. Συγγρού, στο τμήμα της από τη Λ. Βασ. Αμαλίας έως την οδό Βούρβαχη.
  • Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα.
  • Λ. Βασ. Σοφίας , στο τμήμα της από την Λ. Βασ. Κων/νου έως Λ. Βασ. Αμαλίας.
  • Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της.
  • Ριζάρη, σε όλο το μήκος της.
  • Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της.
  • Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της.
Γ) Απαγόρευση της κάθετης διέλευσης των οχημάτων από τη Μαραθώνια διαδρομή κατά τις ώρες που τα τμήματα αυτής θα είναι αποκλεισμένα από την κυκλοφορία των οχημάτων, εκτός των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων κάθετης διέλευσης:
  • Λ. Μαραθώνος & Διονύσου (Δήμου Μαραθώνα-Ν. Μάκρης).
  • Λ. Μαραθώνος & Αρτέμιδος – Φειδιππίδου (Δήμου Μαραθώνα-Ν. Μάκρης).
  • Λ. Μαραθώνος & Αγ. Μαρίνας (Δήμου Μαραθώνα-Ν. Μάκρης).
  • Λ. Μαραθώνος & Φλέμινγκ (Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου).
  • Λ. Μαραθώνος & Πατριάρχου Γρηγορίου - Εθνικής Αντιστάσεως (Δήμος Παλλήνης-Γέρακα).
  • Λ. Μαραθώνος & Έξοδος Αττικής Οδού (Δήμος Παλλήνης-Γέρακα).
  • Λ. Μαραθώνος & Λ. Λαυρίου - Κλεισθένους - Κυκλάδων (Σταυρός Αγ. Παρασκευής Δήμου Αγ. Παρασκευής).
  • Λ. Μεσογείων & Αγ. Ιωάννου – Ελπίδος - Χαλανδρίου (Δήμου Αγ. Παρασκευής).
  • Λ. Μεσογείων & 17ης Νοέμβρη - Ζωοδόχου Πηγής (Δήμων Χολαργού-Παπάγου & Χαλανδρίου).
  • Λ. Μεσογείων & Αγ. Ιωάννου Θεολόγου (Δήμου Χολαργού).
  • Λ. Μεσογείων & Παρίτση (Δήμου Ν. Ψυχικού).
  • Λ. Μεσογείων & Λ. Δημοκρατίας (Δήμου Ν. Ψυχικού).
  • Λ. Μεσογείων & Λ. Κατεχάκη (Αθήνα).
  • Λ. Μεσογείων & Μιχαλακοπούλου - Φωκίδος (Αθήνα).
  • Λ. Βασ. Σοφίας & Παπαδιαμαντοπούλου (Αθήνα).
Οι ανωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δύναται να παραταθούν ή και να μειωθούν ανάλογα με την εξέλιξη του αγωνίσματος.
Των παραπάνω απαγορεύσεων εξαιρούνται τα οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις και αυτά της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Ε.Κ.Α.Β .
Λόγω των περιορισμών στην κυκλοφορία ο ι οδηγοί μπορούν να ακολουθούν τα παρακάτω ενδεικτικά εναλλακτικά δρομολόγια :
Από Λιμάνι Ραφήνας προς Αθήνα, μέσω Αρτέμιδος (Λούτσας) :
Λιμάνι Ραφήνας – αριστερά Χρ. Σμύρνης – δεξιά Λεωφ. Καραμανλή – Λεωφ. Σπάτων – δεξιά περιφερειακός Δημάρχου Χρ. Μπέκα – δεξιά Λεωφ. Σπάτων – αριστερά Θεοτοκοπούλου (Ολυμπιονικών) και στη συνέχεια :
Για Χαλάνδρι, Βριλήσσια κ.λπ.:
Κόμβο Λεονταρίου – δεξιά Λεωφ. Λαυρίου – κάθετη διέλευση Σταυρού – Κλεισθένους κ.λπ.
Για Αγ. Παρασκευή, Χολαργό, Παπάγου, Ηλιούπολη κ.λ.π.:
Δεξιά Λεωφ. Λαυρίου – αριστερά Τρικάλων (πριν Κόμβο Σταυρού) – δεξιά Γραβιάς – δεξιά Αγ. Ιωάννου - αριστερά Τασσοπούλου κ.λπ.
Για Νότια Προάστια:
Κόμβο Λεονταρίου – αριστερά Λεωφ. Λαυρίου – δεξιά Λεωφ. Κορωπίου / Βάρης κ.λπ.
Από Μαραθώνα για Βόρεια Προάστια – Λιμάνι Πειραιά και Παναθηναϊκό Στάδιο:
Μέσω οδού Δημοκρατίας – αριστερά Λεωφ. Λίμνης Μαραθώνος – δεξιά Χελμού – αριστερά Κρυονερίου – αριστερά Ν.Ε.Ο.Α.Λ.- συνέχεια Λ. Κηφισού κ.λπ.
Από Νέα Μάκρη προς Βόρεια Προάστια :
Μέσω Λεωφ. Διονύσου – Αγίου Πέτρου.
Οι πεζοί και οι ποδηλάτες δεν επιτρέπεται να διασχίζουν ή να κινούνται στο οδόστρωμα κατά μήκος της Μαραθώνιας διαδρομής, κατά τις ώρες που διεξάγεται ο αγώνας.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς και Λεωφόρους και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Το 2016 με μισό δις δραχμές θα αγοράζεις τη λιμουζίνα της φωτογραφίας

ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΦΡΙΚΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΜΠΕΧΩΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ

 

2
 
Τριαξονικές νταλίκες φορτωμένες με παλιές ασπρόμαυρες τηλεοράσεις Luxotron και αυτοκίνητα, μάρκας Trabant, θα καταφθάνουν σε εκατομμύρια κομμάτια από την Γερμανία σε ειδικές χαμηλές τιμές.
Με μισό δισεκατομμύριο ελληνικές δραχμές- κοπής 2016- θα μπορείς να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο Trabant.
Οτι έχουν στοκάρει στις αποθήκες τους τα γερμανικά παλιατζίδικα θα καταφθάνουν οδικώς, μέσω Αλβανίας, στην Ελλάδα.
Τα πανάκριβα αυτά αυτοκίνητα για τον φτωχοποιημένο Ελληνα θα μοιάζουν με την απόλυτη πολυτέλεια και θα σπανίζουν στην Κηφισίας και στην παραλιακή.
Σαν την λιμουζίνα της φωτογραφίας θα περνάει μία στο 10λεπτο.
Το επίσημο μέσο μεταφοράς των Ελλήνων θα ξαναγίνει το τρίκυκλο με 300 δόσεις.
Αποκλειστικός εισαγωγέας κινέζικων τρίκυκλων θα είναι εταιρεία που θα έχει συστήσει το τρίο φωτιά Ταμήλος-Τζαμτζής-Μειμαράκης.
Ολοι σχεδόν οι σημερινοί πολιτικοί, σε τρία χρόνια από σήμερα, θα έχουν εξαφανιστεί από το σκηνικό της χώρας και θα έχουν αλλάξει επάγγελμα.
Κάποιοι θα σαπίζουν στη φυλακή- εδώ όπου θα τους έχουν χώσει οι δανειστές μας.
Ο φτωχοπιημένος λαός αυτή τη φορά θα έχει υποστεί στο πετσί του τις συνέπειες των επιλογών του στη κάλπη.
Θα έχει επίσης υποστεί στο πετσί του το γεγονός ότι δεν αντιστάθηκε στην υποκολτούρα που τον ταίζουν οι εγχώριοι καναλάρχες όλα αυτά τα χρόνια.
Ο κάθε γονιός θα πληρώσει ακριβό αντίτιμο-πιο επώδυνο από το φόρο αίματος-το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν πέταξε από τα παραθύρια των αθλίων τριαριών τις συσκευές των τηλεοράσεων.
Αν στην διάρκεια της μεταπολίτευσης δεν υπήρχαν τηλεοράσεις και lifestyle περιοδικά η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπούσε.
Οι γονείς με την λογική κουκιά τρώμε-κουκιά μαρτυράμε και εξαιτίας του άγχους της επιβίωσης δεν είχαν το κουράγιο, την εξυπνάδα, τα αντανακλαστικά, να προστατέψουν τα παιδιά τους από την λαίλαπα της μεταπολιτευτικής προπαγάνδας γιακοινωνική άνοδο.
Τα φρικιά των Εξαρχείων  με τα αμπέχωνα που στελέχωναν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα έπεφταν με βουλιμία στο χαβιάρι της κοινωνικής ανόδου και μετακόμιζαν στην λεωφόρο Βασιλέως Παύλου στο Παλαιό Ψυχικό.
Ολα αυτά τα λαμόγια που διόρισαν ένα στρατό από λεχρίτες πασόκους έπεσαν σαν ακρίδες στα λακόστ του Ράλλη για να τους αντιγράψουν στη συνέχεια οι κυβερνήσεις της ΝΔ-του Μητσοτάκη και του Καραμανλή.
Και να που τώρα μηδενίσαμε το κοντέρ και ξεκινάμε φτου και από την αρχή με σάουντρακ της μιας δραχμής τα γιασεμιά, φέρε μας καπελά κρασί, λατέρνα φτώχια και φιλότιμο.
Δημοσίευση: 8 Νοεμβρίου 2014, 18:46
More News Desk

ΣΕ ΚΑΛΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ;;; ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΙΝ ΣΕ ΨΗΣΕΙ !!!

trapezes-ethniki-piraios-alpha-eurobank-660

 


 aw2  aw2
 aw2
ΔΕΣ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ !!!
10702060_10152800364619869_6963158298928724486_n
[kinima-ypervasi.blogspot.gr]

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...