Τριαξονικές νταλίκες φορτωμένες με παλιές ασπρόμαυρες τηλεοράσεις Luxotron και αυτοκίνητα, μάρκας Trabant, θα καταφθάνουν σε εκατομμύρια κομμάτια από την Γερμανία σε ειδικές χαμηλές τιμές.
Με μισό δισεκατομμύριο ελληνικές δραχμές- κοπής 2016- θα μπορείς να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο Trabant.
Οτι έχουν στοκάρει στις αποθήκες τους τα γερμανικά παλιατζίδικα θα καταφθάνουν οδικώς, μέσω Αλβανίας, στην Ελλάδα.
Τα πανάκριβα αυτά αυτοκίνητα για τον φτωχοποιημένο Ελληνα θα μοιάζουν με την απόλυτη πολυτέλεια και θα σπανίζουν στην Κηφισίας και στην παραλιακή.
Σαν την λιμουζίνα της φωτογραφίας θα περνάει μία στο 10λεπτο.
Το επίσημο μέσο μεταφοράς των Ελλήνων θα ξαναγίνει το τρίκυκλο με 300 δόσεις.
Αποκλειστικός εισαγωγέας κινέζικων τρίκυκλων θα είναι εταιρεία που θα έχει συστήσει το τρίο φωτιά Ταμήλος-Τζαμτζής-Μειμαράκης.
Ολοι σχεδόν οι σημερινοί πολιτικοί, σε τρία χρόνια από σήμερα, θα έχουν εξαφανιστεί από το σκηνικό της χώρας και θα έχουν αλλάξει επάγγελμα.
Κάποιοι θα σαπίζουν στη φυλακή- εδώ όπου θα τους έχουν χώσει οι δανειστές μας.
Ο φτωχοπoιημένος λαός αυτή τη φορά θα έχει υποστεί στο πετσί του τις συνέπειες των επιλογών του στη κάλπη.
Θα έχει επίσης υποστεί στο πετσί του το γεγονός ότι δεν αντιστάθηκε στην υποκολτούρα που τον ταίζουν οι εγχώριοι καναλάρχες όλα αυτά τα χρόνια.
Ο κάθε γονιός θα πληρώσει ακριβό αντίτιμο-πιο επώδυνο από το φόρο αίματος-το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν πέταξε από τα παραθύρια των αθλίων τριαριών τις συσκευές των τηλεοράσεων.
Αν στην διάρκεια της μεταπολίτευσης δεν υπήρχαν τηλεοράσεις και lifestyle περιοδικά η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπούσε.
Οι γονείς με την λογική κουκιά τρώμε-κουκιά μαρτυράμε και εξαιτίας του άγχους της επιβίωσης δεν είχαν το κουράγιο, την εξυπνάδα, τα αντανακλαστικά, να προστατέψουν τα παιδιά τους από την λαίλαπα της μεταπολιτευτικής προπαγάνδας γιακοινωνική άνοδο.
Τα φρικιά των Εξαρχείων  με τα αμπέχωνα που στελέχωναν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα έπεφταν με βουλιμία στο χαβιάρι της κοινωνικής ανόδου και μετακόμιζαν στην λεωφόρο Βασιλέως Παύλου στο Παλαιό Ψυχικό.
Ολα αυτά τα λαμόγια που διόρισαν ένα στρατό από λεχρίτες πασόκους έπεσαν σαν ακρίδες στα λακόστ του Ράλλη για να τους αντιγράψουν στη συνέχεια οι κυβερνήσεις της ΝΔ-του Μητσοτάκη και του Καραμανλή.
Και να που τώρα μηδενίσαμε το κοντέρ και ξεκινάμε φτου και από την αρχή με σάουντρακ της μιας δραχμής τα γιασεμιά, φέρε μας καπελά κρασί, λατέρνα φτώχια και φιλότιμο.