Ο Κωνσταντόπουλος για 2η φορά φέτος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και η ΑΕΚ υποχρεώθηκε σε ήττα (0-1) από τον Λεβαδειακό και παραμένει τελευταία!
 Ο Εβαλντ Λίνεν παρέταξε την ΑΕΚ όπως και στη Βέροια την προηγούμενη εβδομάδα, με μοναδική αλλαγή την παρουσία του Τσίτα σαν αριστερό εξτρέμ αντί του τραυματία Φουρτάδο. Σε σχέση με την αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής δεν υπήρχε διαφορά ούτε στη νοοτροπία της Ένωσης καθώς μπήκε στο γήπεδο για να πιέσει ψηλά, να κλέψει μπάλες και να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του αντιπάλου.

Ακριβώς έτσι έγιναν τα πράγματα και η ΑΕΚ, όντως, φλέρταρε 3-4 φορές με το γκολ αλλά ο Κατίδης είδε την μπάλα να μην καταλήγει στα δίχτυα σε καμία προσπάθεια του. Οι Κιτρινόμαυροι ήλεγχαν το ματς, ο Λεβαδειακός έπαιζε αμυντικά χωρίς να απειλεί την Ένωση και ο Γιώργος Παράσχος υποχρεώθηκε να αλλάξει τερματοφύλακα καθώς ο Κυριακίδης τραυματίστηκε (μπήκε ο Κασμερίδης).

Οι γηπεδούχοι, αν και δεν είχαν τον ρυθμό του πρώτου 20λεπτου, είχαν συνεχώς την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 37' θα μπορούσε να τους δοθεί πέναλτι καθώς ο Κόρμπος έβαλε το πόδι του και ο Γκερέιρο πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα αλλά ο Γιάχος είχε άλλη άποψη... Ετσι, το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου, με τους Βοιωτούς να κάνουν και δεύτερη αναγκαστική αλλαγή (Ναπολεόνι αντί Βασιλείου).

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή και τον Λεβαδειακό να είναι στην άμυνα αλλά οι Κιτρινόμαυροι δεν ήταν τόσο επιθετικοί όσο στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Λίνεν, από ένα σημείο κι έπειτα, ήταν σαν κοιμισμένοι και οι Βοιωτοί κρατούσαν εύκολα το 0-0 καθώς δεν ένιωθαν κάποια απειλή. Η αντικατάσταση των Τσίτα και Λαγού (τραυματίας) με τους Κατσικοκέρη και Αρκούδα δεν άλλαξε κάτι προς το καλύτερο και όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε χωρίς γκολ παρά το γεγονός ότι ο Λίνεν άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2 για το τελευταίο 15λεπτο.

Ο Κωνσταντόπουλος, όμως, είχε άλλη άποψη και κάνοντας ακόμη ένα τραγικό λάθος έδωσε έτοιμο το 0-1 στον Ναπολεόνι, με τον Λεβαδειακό να παίρνει σημαντική νίκη στο ΟΑΚΑ και να γράφει ιστορία καθώς για πρώτη φορά απέσπασε θετικό αποτέλεσμα από την ΑΕΚ εκτός έδρας!

Man of the match: Ο Ζησόπουλος έκοψε πολλές επιθέσεις της ΑΕΚ, είτε χαμηλά είτε ψηλά.

Αδύναμος κρίκος: Ο Τσίτας... Υποτίθεται ότι αγωνιζόταν αλλά δεν τον πήρε χαμπάρι κανείς. Συμπαίκτης ή αντίπαλος.

Στο ύψος του: Ο Ναπολεόνι. Μπήκε αλλαγή στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ήταν εκεί που έπρεπε, στο 81', για να σκοράρει και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Η γκάφα: Την έκανε ο Κωνσταντόπουλος στο 81', χάνοντας την μπάλα μέσα από τα χέρια. Επειδή είναι η 2η φορά που γίνεται αυτό φέτος, κάποιος θα πρέπει να του πει ότι οι τερματοφύλακες μπορούν να μπλοκάρουν την μπάλα μέσα στην περιοχή.

Το στραγάλι: Ο Γιάχος δεν έδωσε πέναλτι στην ΑΕΚ στο 37ο λεπτό σε ανατροπή του Γκερέιρο από τον Κόρμπο. Αν είναι σίγουρος ότι δε θα σφύριζε τέτοιο πέναλτι σε κανένα γήπεδο της Ελλάδας τότε καλά έκανε και δεν υπέδειξε κάτι...

Το ταμείο του Gazzetta: Το ταμείον είναι μείον για την ΑΕΚ. Η νίκη στη Βέροια, την προηγούμενη εβδομάδα, πήγε στα σκουπίδια, ψυχολογικά επιστρέφει στο ναδίρ μετά την ήττα λόγω του λάθους του Κωνσταντόπουλου και η συνέχεια θα είναι πάρα πολύ δύσκολη... Οσο για τον Λεβαδειακό, δεν έκανε κάτι που να δικαιολογεί τη νίκη αλλά αφού του δόθηκε η ευκαιρία την άρπαξε. Και καλά έκανε!