Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Mεγάλη Εβδομάδα: Μια ευκαιρία υγιεινής διατροφής που προάγει το σώμα και το πνεύμα

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ AROMA EARTH PRODUCTS
 23:54
08/04/2017
Translate this page: EN FR DE ES RU AR
 
Την τελευταία εβδομάδα της νηστείας την Μεγάλη Εβδομάδα αξιοποιείστε την ως μία καλή ευκαιρία αποτοξίνωσης, ευεργετική για την υγεία αλλά και την γραμμή της σιλουέτας, με υπέροχες λιχουδιές από τα καταστήματα Aroma Earth Products στο Σύνταγμα (Αμαλίας 2-4) και στην Γλυφάδα (Γιαννιτσοπούλου 6, πλατεία Εσπερίδων).
 
Αύριο Κυριακή των Βαΐων, όλα τα καταστήματα είναι ανοικτά, οπότε σπεύστε να προμηθευτείτε τα απαραίτητα.
 
Υπάρχουν τροφές, οι οποίες μπορούν να χαρίσουν ενέργεια και δύναμη, αφήνοντας μας, παράλληλα, χορτάτους.
 
Π.χ. μπορείτε να βρείτε νηστίσιμες σοκολάτες υγείας σε 27 είδη, με τις νέες αφίξεις όλες χωρίς ζάχαρη: Υγείας με στέβια και βιολογικό ρύζι και υγείας με στέβια και αμύγδαλο ή και αμύγδαλο με πορτοκάλι. Και πάντα φυσικά η απλή υγείας χωρίς ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα.
 
Μία διατροφή με όλα τα παραπάνω σας χορταίνει κι έχει ταυτόχρονα κι ευεργετικές ιδιότητες στην υγεία σας...
 
Ξηροί καρποί σε δεκάδες ποικιλίες στα ράφια του Aroma Earth Products: Είναι πλούσιοι σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (υγιεινά λίπη δηλαδή), πρωτεΐνες, ιχνοστοιχεία (π.χ. μαγνήσιο), φυτικές ίνες, αλλά και σε πολλές βιταμίνες, όπως η Ε.
 
Γι’ αυτό άλλωστε και οι ειδικοί μάς προτρέπουν να τους καταναλώνουμε ακόμα και καθημερινά, συστήνοντάς μας απλώς να μην ξεπερνούμε το μέτρο (γιατί δίνουν αρκετές θερμίδες) και να τους προτιμούμε νωπούς και ανάλατους.
 
Μια μικρή ποσότητα ξηρών καρπών τροφοδοτεί τον οργανισμό με μεγάλες ποσότητες ενέργειας, φυτικές πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα, όπως ασβέστιο, σίδηρο, κάλιο, μαγνήσιο και χαλκό. Πλούσια ακόρεστα λιπαρά οξέα και μηδενική ποσότητα χοληστερόλης.
 
Ταχίνι: Το πλούσιο αυτό σε θρεπτικά συστατικό είναι απαραίτητο σε περιόδους νηστείας και όχι μόνο. Πηγή των βιταμινών B1, B2 και E, το ταχίνι παίζει σημαντικό ρόλο στην καλή και αντιοξειδωτική λειτουργία του οργανισμού. Στο Aroma Earth Products θα βρείτε υπέροχα πεντανόστιμα "πουράκια" γεμιστά με ταχίνι και σουσάμι που παρακευάζονται κάθε ημέρα από το μαγαζί!
 
Αποξηραμένα φρούτα: Πάνω από 50 είδη στο Αroma Earth Products! Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές βιταμίνες, όπως η E και η C, καθώς και σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως ο σίδηρος, ο χαλκός, το σελήνιο και το κάλιο.
 
Την ιδιαίτερη προσοχή των επιστημόνων, όμως, έχουν τραβήξει τα βιοενεργά αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχονται στα αποξηραμένα φρούτα (φλαβονοειδή και καροτενοειδή).
 
Π.Χ. η αντιοξειδωτική σύνθεση των αποξηραμένων φρούτων είναι αξιοθαύμαστη και προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα, εμποδίζοντας την οξείδωση της «κακής» χοληστερίνης (LDL).
 
Kαι φυσικά πάντα θα βρείτε τα μέλια, τις μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού που φτιάχνουν οι μοναχοί από τις μονές του Αγίου Ορους. Μόνο στο Aroma Earth Products.

Σοκαρισμένη η Λεπέν με την απόφαση του Τραμπ

 
Η Marine Le Pen είπε ότι σοκαρίστηκε από την απόφαση του Donald Trump να ρίξει πυραύλους στη Συρία.

Η ηγέτης του Εθνικού Μετώπου φαίνεται να αποστασιοποιείται από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump μετά το χτύπημα αεροπορικής βάσης στη Συρία, η οποία πραγματοποιήθηκε σε απάντηση σε μια ύποπτη χημική επίθεση.

Είπε στο Twitter ότι «καταδίκασε έντονα» το «φρικτό» χτύπημα στην συριακή αεροπορική βάση.

«Είναι τόσο πολύ να ζητήσουμε να περιμένουμε τα αποτελέσματα μιας ανεξάρτητης διεθνούς έρευνας πριν από τη διεξαγωγή χτυπήματος όπως αυτό στη Συρία;» είπε στο κανάλι France 2, την Παρασκευή το πρωί.

Η άποψή της έρχεται σε σύγκρουση με εκείνη του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος είπε ότι ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ φέρει την «αποκλειστική ευθύνη» για το χτύπημα των ΗΠΑ.

Στο μεταξύ οι εχθροί του Τραμπ στις ΗΠΑ πανηγυρίζουν. HΧίλαρυ ήδη ζητά να «γίνουν περισσότερα» στην Συρία.


Γράφοντας στην Weekly Standard, ο 69χρονος εβραϊκής καταγωγής πρώην Αμερικανός διπλωμάτης, δικηγόρος και πολιτικός επιστήμονας Elliott Abrams, ο οποίος υπηρέτησε στις θέσεις της εξωτερικής πολιτικής για τους προέδρους Ρόναλντ Ρέιγκαν και Τζορτζ Μπους, και ο οποίος προεκλογικά είχε δημόσια αποκηρύξει τον Τραμπ, αφού αναφέρει ότι η κυβέρνηση Trump είχε ένα τρικυμιώδη ξεκίνημα, τώρα όλα άλλαξαν και «μπορούμε να πούμε ότι ο 75χρονος πρόεδρος ενήργησε ως Αρχηγός και ακόμα περισσότερο, ότι τελικά αποδέχθηκε το ρόλο του ηγέτη του ελεύθερου κόσμου...»

Ο χώρος της Alt-Right (Εναλλακτική Δεξιά), όπως γράφει οHunter Wallace στο Occidental Dissident, δεν πιστεύει στην έννοια του «Ελεύθερου Κόσμου»

Και συνεχίζει: Εμείς δεν ψηφίσαμε για άλλον έναν «ηγέτη του ελεύθερου κόσμου.» Αντίθετα, καταψηφίσαμε έναν ηγέτη που θα είναι ο αστυνομικός του κόσμου. Καταψηφίσαμε το δόγμα της Δύσης για τα «ανθρώπινα δικαιώματα». Καταψηφίσαμε το βάρος της Αμερικάνικης Αυτοκρατορίας. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, καταψηφίσαμε τους ατελείωτους ξένους πολέμους στη Μέση Ανατολή που μαίνονται από την παιδική μας ηλικία, γιατί θέλαμε να ξεφύγουμε από αυτό το τέλμα. Δεν θέλουμε να έχουμε απολύτως καμία σχέση με αυτό το τέλμα και κυρίως με το να διεξάγουμε περιφερειακούς πολέμους για λογαριασμό των «συμμάχων μας», όπως είναι το Ισραήλ, η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία, κ.λπ., κ.λπ.

Να κάνω μια ερώτηση στον «ηγέτη του Ελεύθερου Κόσμου»: γιατί στην ευχή θα πρέπει να ενδιαφερόμαστε για τον «Ελεύθερο Κόσμο»; Είδες την τρομοκρατική επίθεση στη Σουηδία το πρωί; Αυτό είναι αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει. Αυτό είναι το πρόβλημα που εκλέχτηκες να λύσεις. Είτε πρόκειται για το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σουηδία, τη Γαλλία ή τη Γερμανία, «οι ηγέτες του ελεύθερου κόσμου» είναι ανίκανοι να προστατεύσουν τους πολίτες.
Δεν είμαστε στην ίδια πλευρά με την Άνγκελα Μέρκελ και τονMark Rutte σε οποιονδήποτε «Ελεύθερο Κόσμο». Στην πραγματικότητα, σε πολλούς από εμάς στην Alt-Rightαπαγορεύτηκε η είσοδος στο Ηνωμένο Βασίλειο της Theresa May. Μας απαγορεύτηκε επειδή είχαμε το θράσος να επισημάνουμε ότι οι χώρες μας επιβαρύνονται από μια άχρηστη πολιτική τάξη που είναι ενωμένη για τον σκοπό της αυτοκτονίας της Δύσης από την μία και της εκτόξευσης πυραύλων Tomahawk στη Συρία από την άλλη, ως μια επίδειξη της δήθεν «ηθικής ανωτερότητάς» τους.

Κουράστηκα από την ηθικολογία ενός αποτυχημένου πολιτικού κατεστημένου το οποίο δεν έχει καμία αίσθηση πίστης προς τους δικούς του ανθρώπους και που είναι πραγματικά σε πόλεμο με τους δικούς του ανθρώπους. Η αλλαγή του καθεστώτος θα πρέπει να αρχίσει στις πατρίδες του «Ελεύθερου Κόσμου» στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, όχι στις ερήμους του Ιράκ ή τη Συρία, για χάρη των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» ή της «δημοκρατίας».
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

Αθλητικές εφημερίδες - πρωτοσελιδα

 

Πολιτικές εφημερίδες - πρωτοσελιδα

Πολιτικές εφημερίδες - πρωτοσελιδα
Η θυσία της Μάλτας
Τα 10 αντίμετρα στο φορτίο της συμφωνίας
Πρώτη φορά και μέτρα θετικά
Ριζοσπάστης
Πιο αποφασιστικά για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ
Πιο αποφασιστικά για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ
Οδηγός επιβίωσης για τους δασικούς χάρτες
Σε ομηρία έως το 2023
Τρώνε μιάμιση σύνταξη
Πως να γλιτώσετε την καταιγίδα των πλειστηριασμών
Οικογένεια Στουρνάρα: Ο μεγάλος έρωτας με τις φαρμακοβιομηχανίες
Επί ξύλου κρεμάμενοι

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Πέθανε ο συγγραφέας Γεώργιος Πάλμος. Οι φίλοι του τον τύλιξαν με την κόκκινη σημαία και τον δικέφαλο αετό

 

PALMOS1
Στις 17.10  το απογευμα της 3ης Απριλίου πέθανε ο συγγραφέας βιβλίων ιστορικής συνωμοσιολογίας,  Γεωργιος Παλμος.
«Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στα Μελίσσια για το ύστατο χαίρε στον σπουδαίο Έλληνα και ερευνητή Γιώργο Πάλμο. Τυλιγμένος με μια κόκκινη σημαία,
που έφερε τον δικέφαλο αετό, ο Γιώργος Πάλμος αποχαιρέτησε τη «γήινη αποστολή» του και ξεκίνησε άλλο ένα ταξίδι, από τα πολλά που έκανε στον πλανήτη μας. Το σώμα του τάφηκε στο νεκροταφείο Χαλανδρίου, αλλά το έργο του μένει παρακαταθήκη στους άξιους συνεχιστές – μαθητές του και την οικογένειά του. Επιθυμία του Γιώργου Πάλμου ήταν οι μαθητές του να διοργανώσουν ημερίδα με θέμα την ενημέρωση των φίλων του για την «επόμενη ημέρα», όπως έγραψαν φίλοι του στο διαδίκτυο.

makeleio.gr 

Γιατί ο Λάζαρος δεν γέλασε ποτέ ξανά μετά την ανάστασή του

 

Τι απέγινε ο 30χρονος φίλος του Ιησού, σύμφωνα με τα ιερά βιβλία


ΕΛΛΑΔΑ
1:56
08/04/2017
Γιατί ο Λάζαρος δεν γέλασε ποτέ ξανά μετά την ανάστασή του
43
6

Ξημερώνει το Σάββατο πριν το Μεγάλο Σάββατο και σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο είναι γνωστό ως Σάββατο του Λαζάρου. Η ημέρα αυτή αναφέρεται σε ένα από τα θαύματα του Χριστού, που περιέχονται στα ιερά κείμενα της Εκκλησίας.
Ο Λάζαρος ο επονομαζόμενος και Δίκαιος ή Τετραήμερος, αρρώστησε βαριά και πέθανε, σε ηλικία μόλις 30 χρονών (Ιωάννου ια’ 1-44).
Κατά την Καινή Διαθήκη, οι αδελφές του ειδοποίησαν τον Ιησού ο οποίος βρισκόταν στη Γαλιλαία ότι ο φίλος του ασθενεί βαρέως.
Στους μαθητές του, σύμφωνα με το  dogma.gr, είπε ότι ο φίλος του κοιμήθηκε και ότι θα μεταβεί στη Βηθανία για να τον ξυπνήσει. Όταν έφθασε στη Βηθανία με τους μαθητές του, η Μαρία του παραπονέθηκε ότι αν ερχόταν εγκαίρως δεν θα πέθαινε ο αδελφός της.
Ο Ιησούς δάκρυσε και ζήτησε να τον οδηγήσουν στον τάφο -ένα σπήλαιο φραγμένο με πέτρα βαριά. Παρότι προειδοποιήθηκε ότι, η οσμή θα ήταν ανυπόφορη, περίμενε να ανοίξει η είσοδος του τάφου και υψώνοντας φωνή μεγάλη είπε: «Λάζαρε δεύρο έξω!».
Ο Χριστός ανάστησε τον Λάζαρο τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατό του -εξού και ο χαρακτηρισμός «Τετραήμερος».
Γιατί ο Λάζαρος δεν ξαναγέλασε ποτέ μετά την Ανάστασή του
Η λαϊκή παράδοση θέλει τον Λάζαρο σκυθρωπό και αγέλαστο μετά την Ανάστασή του. Μάλιστα, δικαιολογεί τη θλίψη του αυτή στα όσα είχε δει κατά την τετραήμερη παραμονή του στον κόσμο των νεκρών.
Οι ίδιες παραδόσεις αναφέρουν ότι γέλασε μόνο μία φορά, όταν είδε κάποιον να κλέβει ένα πήλινο αγγείο και σχολίασε αποφθεγματικά: «το ένα χώμα κλέβει το άλλο».
Τι απέγινε ο Λάζαρος μετά την Ανάσταση
Όπως ήταν φυσικό, το θαύμα της εγέρσεως του Λαζάρου εξέγειρε τους Ιουδαίους και «εβουλεύσαντο οι αρχιερείς, ίνα και τον Λάζαρον αποκτείνωσιν» (Ιω. ιβ΄ 9-11), καθότι ήταν το ζωντανό τεκμήριο του θαύματος. Ετσι ο Άγιος διωκόμενος από τους Ιουδαίους καταφεύγει στη νήσο Κύπρο, όπου τον συναντούν οι απόστολοι Παύλος και Βαρνάβας και τον χειροτονούν πρώτον επίσκοπο Κιτίου.
Το αρχαίο Κίτιο, η πόλη του φιλοσόφου Ζήνωνος είχε τη μεγάλη τιμή να ευαγγελισθεί το λόγο της Αληθείας όχι από έναν απλό εργάτη του Ευαγγελίου αλλά από ένα προσωπικό φίλο του Κυρίου. Σύμφωνα με τον Άγιο Επιφάνιο επίσκοπο Κωνσταντίας της Κύπρου (367-403), ο δίκαιος Λάζαρος έζησε άλλα τριάντα χρόνια μετά την έγερσή του. «Εν παραδόσεσιν εύρομεν ότι τριάκοντα ετών ήταν τότε ο Λάζαρος ότε εγήγερται, μετά δε το αναστήναι αυτόν άλλα τριάκοντα έζησε, και ούτω πρός Κύριον εξεδήμησε κοιμηθείς».

Κάντε Like το news

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...