Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Άνω – κάτω τους έκανε ο Ρωμανιάς

 

Posted by economikos στο Μαΐου 8, 2015

«Δεν υπάρχει σύγκλιση απόψεων σε όλα τα ζητήματα του συνταξιοδοτικού με τους δανειστές» τόνισε την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ ο γγ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Ρωμανιάς.
Ο γγ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων εξήγησε ότι οι δανειστές επιμένουν στη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος για τις επικουρικές συντάξεις, κάτι που όπως σημείωσε θα σημαίνει τον μηδενισμό των επικουρικών.
Έκανε επίσης γνωστό ότι ζητούν από την κυβέρνηση να μην αλλάξουν δυο νόμοι του 2010 που προβλέπουν περικοπές των κυρίων συντάξεων, με αλλαγή του συστήματος υπολογισμού.
Όπως εξήγησε, «εμείς τούς απαντάμε ότι το όφελος θα είναι μόνο 2 εκατ. ευρώ το 2015 και 3 εκατ. το 2016, αυτοί όμως απαντούν ότι το θέμα είναι διαρθρωτικό και θέλουν τη διατήρηση των νόμων». Υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση, θα δούμε που θα καταλήξουμε, είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος εξάλλου στο τρίτο σημείο διαφωνίας, στο συνταξιοδοτικό, ο Ρωμανιάς είπε ότι η κυβέρνηση διαφωνεί και με το θέμα της άμεσης κατάργησης των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων και ζητά να θεσπιστεί μετά το 2025, ώστε να μην θίγουν κατοχυρωμένα δικαιώματα.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ευνοϊκές αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος Posted by netakias.com στο Μαΐου 8, 2015

 

Posted by netakias.com στο Μαΐου 8, 2015

Με τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα από την αναπληρώτρια υπ. Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη,

και θα ψηφιστεί την προσεχή Τρίτη 12/5/2015. Αφορά, μεταξύ άλλων, τις αποζημιώσεις για φυσικές καταστροφές, τις αγροτικές επιδοτήσεις, την προκαταβολή φόρου για τους αγρότες (στο 27,5% από το προβλεπόμενο 55%), τα ανείσπρακτα ενοίκια, τους πράκτορες ΟΠΑΠ, την έκπτωση για εφάπαξ πληρωμή φόρου.
Κατατέθηκε σήμερα, από την Αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη προς συζήτηση και ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής την προσεχή Τρίτη 12-05-2015, τροπολογία στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Κύρωση της από 27 Μαρτίου 2015 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου “Κατεπείγουσα ρύθμιση για τη βιωσιμότητα της ΄Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Α.Ε. και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές”».
Η νομοθετική ρύθμιση αναφέρεται κυρίως σε τροποποίηση Διατάξεων του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (ν. 4172/2013, Α 167), οι οποίες αφορούν εισοδήματα τα οποία αποκτήθηκαν κατά το οικονομικό έτος 2014, και συγκεκριμένα στις ακόλουθες:
– Οι αποζημιώσεις για φυσικές καταστροφές στην αγροτική οικονομία, των οποίων προβλεπόταν φορολόγηση από το πρώτο ευρώ με συντελεστή 13%, παραμένουν αφορολόγητες.
– Οι αγροτικές επιδοτήσεις, των οποίων επίσης προβλεπόταν φορολόγηση από το πρώτο ευρώ με συντελεστή 13%, παραμένουν αφορολόγητες έως ύψους 12.000 ευρώ. Με την πρόβλεψη αυτή καλύπτεται περισσότερο απ’ το 90% των περιπτώσεων, επιτρέποντας έτσι να παραμείνει αφορολόγητο το σύνολο του εισοδήματος από επιδοτήσεις της μικρής και μεσαίας αγροτιάς.
– Η προκαταβολή φόρου για τους αγρότες περιορίζεται στο μισό, δηλαδή, από το προβλεπόμενο 55%, στο 27,5%.
– Ενοίκια, τα οποία έχουν παραμείνει ανείσπρακτα, δεν φορολογούνται εφόσον εκχωρηθούν στο Δημόσιο χωρίς αντάλλαγμα.
– Στις επιχειρήσεις επαγγελματιών πρακτόρων παιχνιδιών πρόγνωσης της εταιρείας Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. παρέχεται η δυνατότητα ποσοστού έκπτωσης επί των πραγματοποιούμενων ακαθάριστων πωλήσεων τους ως πρόβλεψη επισφαλών απαιτήσεων, καθώς δεν προβλέπεται η δικαιολόγηση δαπανών που συνδέονται με τον τρόπο λειτουργίας τους.
– Επανέρχεται στα φυσικά πρόσωπα έκπτωση, ύψους 2% επί του συνόλου του φόρου, για την εφάπαξ πληρωμή στις 31η Ιουλίου 2015 και των 3 δόσεων της οφειλής τους.
Στην τροπολογία προβλέπονται επίσης, μεταξύ και άλλων ρυθμίσεων, μέτρα, ώστε να μπορέσουν να ενταχθούν στη ρύθμιση έως 100 δόσεις φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις με βεβαιωμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές στη Φορολογική Διοίκηση, σε βάρος των οποίων έχει επιβληθεί κατάσχεση στα χέρια των πιστωτικών ιδρυμάτων.

ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ!

 

Posted by Cassandra στο Μαΐου 9, 2015

image

Αίσιο τέλος δόθηκε το πρωί της Παρασκευής στο δράμα της ανεργίας που βίωνε την τελευταία περίοδο ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και γνωστός δημοσιογράφος Αργύρης Ντινόπουλος.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος είχε ενημερωθεί εγκαίρως για το βιοποριστικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε το στελεχός του αποφάσισε επιτέλους να πάρει το ζήτημα πάνω του.

Αξιοποιώντας λοιπόν τις διασυνδέσεις του με το Μουσείο Ακρόπολης όπου στο παρελθόν είχε διορίσει την μισή Καλαμάτα, εξασφάλισε θέση εργασίας στον Αργύρη Ντινόπουλο.

Μία θέση η οποία θα του επιτρέψει μία αξιοπρεπής επιβίωση και θα τον αποτρέψει μιά για πάντα από την αναγκαστική προσφυγή στα συσσίτια του Δήμου Αθηναίων.

Ο Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε τηλεφωνικά με το απελπισμένο στελεχός τους και του ζήτησε να τον διαβεβαιώσει εγγράφως ότι κατά τη διάρκεια της εργασίας του θα προσποιείται τον έχοντα καταγωγή από την Καλαμάτα.

Σκοπός του πρώην πρωθυπουργού είναι να μην διαταραχθεί βιαίως η Καλαματιανή ατμόσφαιρα και αύρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των εργαζομένων στο Μουσείο.

Ο Αργύρης Ντινόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον Σαμαρά για την ευγενική κίνησή του και του υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να αποκαλύψει ποτέ σε κανέναν υπάλληλο του Μουσείου ότι κατάγεται από τα Τρίκαλα.

Ακολουθούν οι δηλώσεις στις οποίες προέβη ο πρώην υπουργός, λίγα λεπτά με την αιφνιδιαστική έξοδό του από το κλαμπ των ανέργων:

«Θα σεβαστώ απόλυτα την βοήθεια του αρχηγού της παράταξης και θα λέω στους συναδέλφους μου ότι είμαι και εγώ βέρος Καλαματιανός.

Δεν πρόκειται να σπάσω πραξικοπηματικά την παράδοση Καλαματιανών που έχει δημιουργηθεί στο Μουσείο.

Κάτι τέτοιο θα συνιστούσε πράξη ωμής αχαριστίας εκ μέρους μου.

Σκέφτομαι μάλιστα στο άμεσο μέλλον να εγκατασταθώ μόνιμα στην Καλαματά.

Θέλω το κλίμα που υπάρχει μεταξύ των εργαζομένων του Μουσείο να παραμείνει ακριβώς όπως ήταν πριν την δικιά μου πρόσληψη.

Ευχαριστώ θερμά τον κύριο Σαμαρά για την χειρονομία του να μου βρει δουλειά.

Δηλώνω κατηγορηματικά πως ως εργαζόμενος θα φοράω συνεχώς τη σημαία της Καλαμάτας.

Μίας ιστορικής πόλης η οποία από σήμερα γίνεται αυτόματα η δεύτερη πατρίδα μου».

Διπολική διαταραχή

 

Posted by olympiada στο Μαΐου 9, 2015

Ο Σαμαράς με την στρατηγική «ή θα βρέξει ή θα χιονίσει» ζητούσε τόσον καιρό συμφωνία με τους δανειστές. Και τωρα που αχνοφαίνεται μια «κάποια λύση» καταγγέλει την κυβέρνηση ότι πάει για τρίτο μνημόνιο! Διπολική διαταραχή…
(Ω από την Δημοκρατία)

LIVE: #Victory70 RT non-stop coverage of V-Day Parades from across Russia


ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ - ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΝΤΑΙ Αυτό είναι το νέο παγκόσμιο σύστημα ασφαλείας: Η αντι-ΝΑΤΟική συμμαχία που συγκροτεί η Ρωσία!



 
10:13
09/05/2015
 
Στη δημοσιότητα έδωσε ρωσικό think tank τις στρατηγικές βλέψεις της Ρωσίας με χρονικό ορίζοντα το 2050! Συγκεκριμένα, παρουσίασε χάρτη που δείχνει τα στρατηγικά συμφέροντα της Ρωσίας ο οποίος παρουσιάζει την Τουρκία ως Ελληνικό έδαφος και τα Σκόπια πλήρως ενταγμένα στη Σερβική επικράτεια!
Ο χάρτης που παρουσιάζει μια αμιγώς ορθόδοξη χερσόνησο του Αίμου διέρρευσε προκαλώντας δυσφορία στην Τουρκική Κυβέρνηση που ζήτησε εξηγήσεις από τον Ρώσο Πρέσβη στην Αγκυρα!
Επιπλέον, εκτεταμένες συζητήσεις γίνονται στη Ρωσία σχετικά με την αντιμετώπιση της επιθετικότητας του ΝΑΤΟ αλλά και των ΗΠΑ. Ρώσοι αναλυτές προτείνουν στη σύνοδο κορυφής του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης (8-10 Ιουλίου), στην πόλη Ούφα της Ρωσσίας, να συζητηθεί η δημιουργία μιας στρατιωτικο-στρατηγικής σύμπραξης με τη Κίνα και την Ινδία. Η απειλή άλλωστε είναι κοινή, το ΝΑΤΟ. Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν σε έκθεση τους:
Η Ρωσία σε στρατιωτικό επίπεδο είναι μια χώρα κλειδί για την Ευρασία, καθώς είναι η μοναδική μπορεί να καταστρέψει τις ΗΠΑ σε ένα πυρηνικό πόλεμο. Η πρόταση του υπουργού Άμυνας του Ιράν Χοσεΐν Ντεχκάν για συντονισμό των προσπαθειών στον αγώνα ενάντια στην απειλή που δημιουργείται από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της στην περιοχή, όπως την έκανε στην Διεθνή Συνδιάσκεψη της Μόσχας για ζητήματα ασφάλειας, δεν φαντάζει παράξενη. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη Ρωσσία. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής για την Εθνική Ασφάλεια και την Εξωτερική Πολιτική του Ιρανικού Κοινοβουλίου Αλαντίν Μπορουντζερί, η χώρα του είναι έτοιμη για διεύρυνση των σχέσεων με τη Ρωσία σε όλους τους τομείς και στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι «αυτή είναι και η άποψη του ανώτατου θρησκευτικού μας ηγέτη αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ για την εξέλιξη των σχέσεων με τη Ρωσσία» είπε ο Μπορουντζέρι.
Το Ιράν, σύμφωνα με τον στρατηγό Ντεχκάν, θα ήθελε να δημιουργήσει στρατιωτική συμμαχία όχι μόνον με τη Ρωσία, αλλά και με την Κίνα και την Ινδία. Στις συνθήκες των κυρώσεων του ΣΑ του ΟΗΕ για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα, η Κίνα βοήθησε το Ιράν να εμπορεύεται πετρέλαιο μέσω του δικού της συστήματος τιμολογήσεων, όταν η Δύση είχε απενεργοποιήσει το σύστημα SWIFT. Και η Ινδία δεν σταμάτησε καθόλου όλον αυτόν τον καιρό να αγοράζει ιρανικό πετρέλαιο, αν και δέχθηκε μεγάλη πίεση από την πλευρά των Αμερικανών.
Ο Ιρανός υπουργός Άμυνας εξήγησε ότι η πρότασή του είναι πολύ απλή –η ύπαρξη της κοινής απειλής στην περιοχή από το Ισλαμικό Κράτος και τις άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις των σαλαφιστών, οι οποίες υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ, τη Σαουδική Αραβία και το Ισραήλ. Ο στόχος των κρατών-καιροσκόπων είναι «κάποια στιγμή να κατευθύνουν αυτές τις δυνάμεις προς το Αφγανιστάν, τον Καύκασο, την Κεντρική Ασία, την Ινδία, τη Δυτική Κίνα, ακόμη και την Ευρώπη» είπε ο Ντεχκάν.
Η δεύτερη απειλή, σύμφωνα με τον υπουργό, είναι «η δημιουργία και η διάδοση «κυβερνοστρατών» και η μονομερής αμερικανική κυριαρχία στον κυβερνοχώρο». Λαμβάνοντας υπ’ όψη αυτές τις απειλές, ο υπουργός ζήτησε «να υποστηριχθεί η ιδέα για την ανάπτυξη πολύπλευρης αμυντικής συνεργασίας μεταξύ του Ιράν, της Κίνας, της Ρωσίας και της Ινδίας για την αντιμετώπιση της σκόπιμης επέκτασης του ΝΑΤΟ προς ανατολάς, την εγκατάσταση αντιπυραυλικής ασπίδας στην Ευρώπη και της σοβαρότερης συγκέντρωσης αμερικανικών δυνάμεων στον νότο και στα ανατολικά της Κίνας ταυτοχρόνως με το κίνημα των σαλαφιστών σε ευαίσθητες και σημαντικές περιοχές της Κεντρικής Ασίας και του Καυκάσου».
Για τη Ρωσική Ομοσπονδία αυτή η απειλή είναι πραγματικά σοβαρή. Και με αυτήν μόνη της η Ρωσία δεν μπορεί να τα καταφέρει. Θυμίζουμε ότι ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους επανειλημμένα δήλωσε ότι ηΡωσσία, μαζί με τις ΗΠΑ, αποτελεί τον κύριο εχθρό του ΙΚ. Στις γραμμές των μαχητών του, σύμφωνα με τα στοιχεία της FSB (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας),  πολεμούν περίπου 1.700 Ρώσσοι υπήκοοι.
Για την Κίνα είναι επίσης σημαντικό να αποτρέψει την προώθηση του ΙSIS στη δική της αυτόνομη μουσουλμανική περιοχή των Ουιγούρων. Η Ινδία πολεμά εναντίον των ίδιων τρομοκρατικών ομάδων (Ταλιμπάν και άλλες), οι οποίες δρουν εναντίον του Ιράν, στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν. Η κατάσταση στο Αφγανιστάν βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής των ρωσσικών υπηρεσιών ασφαλείας, καθώς τα σύνορα με το Τατζικιστάν είναι διάτρητα και η Κεντρική Ασία είναι γεμάτη από εξτρεμιστικά κινήματα. Στην Κιργιζία οι εξτρεμιστές εγκαταστάθηκαν στην περιοχή του Ος. Στο Ουζμπεκιστάν η απειλή επικεντρώνεται στην κοιλάδα της Φεργανά, αν και έως τώρα καταστέλλεται με επιδεξιότητα από τον πρόεδρο Ισλάμ Καρίμωφ.
Ούτε η Ρωσία, ούτε η Κίνα, ούτε η Ινδία δεν προτίθενται να πολεμήσουν ευθέως με τη Σαουδική Αραβία, αλλά αντικειμενικά ενδιαφέρονται να περιορίσουν τη σφαίρα επιρροής της. Το Ιράν αντιλαμβάνεται ότι στην Κίνα, στη Ρωσία και στην Ινδία δεν υπάρχει μόνον συμφέρον αλλά και πόροι για να πολεμηθεί η ισλαμιστική τρομοκρατία. Οι χώρες αυτές είναι κυρίαρχες και ανεξάρτητες στην λήψη των αποφάσεών τους.
Πώς μπορούμε να υλοποιήσουμε την πρόταση του Ιράν; Το Ιράν και η Ινδία μπορούν τελικά να καταστούν πλήρη μέλη του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης στη σύνοδο κορυφής της Ούφα, στις αρχές Ιουλίου. Ο Οργανισμός της Σαγκάης, όπου συμμετέχουν η Ρωσία, η Κίνα, το Καζαχστάν, το Τατζικιστάν, η Κιργιζία και το Ουζμπεκιστάν, βάζει ως στόχο του την καταπολέμηση της απειλής της τρομοκρατίας,  και στη Δύση αντιμετωπίζεται σαν κάτι ανάλογο του ΝΑΤΟ.
Η είσοδος της Ινδίας και του Ιράν στον Οργανισμό θα σημάνει την αρχή της δημιουργίας ενός πλήρους συστήματος ασφαλείας σε μια τεράστια έκταση με τη συμμετοχή της πλειοψηφίας των χωρών της Κεντρικής Ασίας, οι οποίες είναι ενταγμένες σε ένα άλλο αμυντικό μπλοκ με τη συμμετοχή της Ρωσσίας – τον Οργανισμό του Συμφώνου Συλλογικής Ασφάλειας.
Στις 13 Απριλίου, ο πρόεδρος Πούτιν πραγματοποίησε συνάντηση με τους επικεφαλής του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης για την οργάνωση της συνάντησης κορυφής στην Ούφα. «Η Κίνα είναι έτοιμη να συντονίσει τις ενέργειες με όλες τις πλευρές και να ενισχύσει τη συνεργασία στο τομέα της ασφάλειας στο πλαίσιο του Οργανισμού της Σαγκάης» - δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας της Κίνας Γκο Σενκούν, μετά από αυτή τη συνάντηση. «Η συνεργασία στη σφαίρα της ασφάλειας πρέπει να αναπτυχθεί με στόχο την υπεράσπιση της εθνικής ασφάλειας του κάθε μέλους του Οργανισμού της Σανγκάης, της δημόσιας ασφάλειας και της κοινωνικής σταθερότητας, καθώς και της διαρκούς ειρήνης και της γενικής ευημερίας σε ολόκληρη της ευρασιατική περιφέρεια» είναι τα λόγια του Σενκούν, σύμφωνα με τον κινεζικό τύπο. Το κλίμα στην Κίνα είναι ξεκάθαρο.
Οι αναλυτές στο υπόμνημα τους προς τον Πρόεδρο Β.Πούτιν καταλήγουν: Όταν στη Σοβιετική Ένωση υπήρχε το Σύμφωνο της Βαρσοβίας, η ΕΣΣΔ ήταν ισχυρό κράτος...
Όπως γίνεται αντιληπτό η Ρωσία κινείται εντατικά προς την δημιουργία ενός Αντι-ΝΑΤΟικού συνασπισμού.
Πλησιάζει η στιγμή της δημιουργίας ενός νέου διπολικού στρατιωτικού συστήματος ασφαλείας...  
Δείτε τον χάρτη όπως δημοσιεύθηκε στο ρωσικό think tank
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Aποχωρεί ξαφνικά ο Αμερικανός Πρέσβης από την Αθήνα!

EKTAKTO-ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 

Share →

 
Δραματικές πολιτικές εξελίξεις τις τελευταίες ώρες με τον Αμερικανό πρέσβη να εγκαταλείπει πρόωρα την Αθήνα και τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πολιτικό σκηνικό κινούμενης άμμο με όλα να είναι ανοιχτά.
Ο Aμερικανός πρεσβευτής Ντέιβιντ Πιρς θα ολοκληρώσει πρόωρα τη θητεία του στην Αθήνα τον Ιούνιο, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές που επικαλείται η Καθημερινή.

Ο κ. Πιρς θα φύγει ένα χρόνο νωρίτερα απ’ ό,τι προβλέπεται καθώς, σύμφωνα με τις πηγές, η ηγεσία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ θεώρησε ότι δεν ήταν αρκετά ενεργός και ότι δεν παρείχε επαρκή ενημέρωση για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις σε μια περίοδο που οι ελληνικές υποθέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο συζητήσεων ακόμη και στον Λευκό Οίκο.

Ειδικότερα, του προσάπτουν τη μη έγκαιρη ειδοποίηση της Ουάσιγκτον για το νομοσχέδιο που προβλέπει την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού. Κορυφαίος Ελληνας κυβερνητικός αξιωματούχος φέρεται να δήλωσε σε Αμερικανό ομόλογό του πως «αν μας είχατε γνωστοποιήσει έγκαιρα την τόσο έντονη δυσαρέσκειά σας, θα είχαμε χειρισθεί αλλιώς το ζήτημα».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, έχει ήδη εξευρεθεί ο αντικαταστάτης του κ. Πιρς και αναμένεται να επιταχυνθεί η διαδικασία διορισμού του και έγκρισής του από το Κογκρέσο λόγω της κρισιμότητας των εξελίξεων στην Ελλάδα το καλοκαίρι.
Το παραπάνω ρεπορτάζ της Καθημερινής δείχνει απλά ότι την κάτσαμε τη βάρκα. Η είδηση βγήκε στον αέρα μια μέρα μερά την επίσκεψη του ειδικού απεσταλμένου της Ουάσιγκτον για την Ενέργεια στην Αθήνα  Amos Hochstein και μια μέρα αφότου δημοσιεύθηκε η νέα τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Πούτιν.
Γράφαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας>
Οπως όλα δείχνουν έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Λαφαζάνη από το πολυ-υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και 5 δις ρώσικη προκαταβολή. Ηδη ο Iskra ξεκίνησε το αντάρτικο κατά της συμφωνίας υποστηρίζοντας αντοιχτά πλέον την ρήξη και την επιστροφή στην δραχμή. Οσο για τον Λαφαζάνη σε λίγες ώρες από τώρα είναι αναγκασμένος να υποδεχτεί στο γραφείο του ένα σκληροτράχηλο γεράκι, τον κο  Amos Hochstein, o οποίος είναι ειδικός απεσταλμένος και συντονιστής για θέματα Διεθνών Ενεργειακών Σχέσεων της κυβέρνησης των ΗΠΑ.
Εδώ ο αρμόδιος υπουργός δεν έχει περιθώρια για τις αντίστοιχες γονυκλισίες-όπως συνέβη με τον φίλο Μίλερ της Gazprom-τα λεφτά του οποίου (5 δις) καταφθάνουν από στιγμή σε στιγμή με τρίκυκλα από την Μόσχα.
Την ώρα που ο ISKRA έκανε λόγο για τον "αρχιτέκτονα" της συμφωνίας του Greek Stream Λαφαζάνη, ο έλληνας υπ. Εξωτερικών Κοτζιάς επί αμερικανικού εδάφους δήλωνε ότι οι φίλοι μας Αμερικανοί μπορούν να κάνουν αντιπρόταση κόντρα στους Ρώσους. Η "αντιπρόταση" λοιπόν καταφθάνει στην Αθήνα
Ο Χάρης Φλουδόπουλος θα γράψει για την συγκεκριμένη επίσκεψη στο Capital.gr
Υπό το πρίσμα αυτό η επίσκεψη Hochstein συνδέεται άμεσα με τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από τα θέματα των αγωγών και τα ανοίγματα που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα από την κυβέρνηση προς τη ρωσική πλευρά και τον αγωγό Turkish Stream. Ο ρωσικός αγωγός πάντως αντιμετωπίζεται από τη Δύση με έντονο σκεπτικισμό αφού εκτιμάται ότι αποτελεί μια ύστατη μια προσπάθεια να παρακαμφθεί και να υποσκελιστεί η πολιτική διαφοροποίησης της ενεργειακής προμήθειας της Ευρώπης. 
Επισημαίνεται πάντως ότι ο κ. Hochstein  έχει επισκεφθεί ξανά τη χώρα μας, έχοντας επαφές για τα ενεργειακά με έμφαση στην προώθηση του περίφημου νότιου διαδρόμου του φυσικού αερίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι την άνοιξη είχε εμφανιστεί με δηλώσεις του ως ένας από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές της πολιτικής για διαφοροποίηση της ενεργειακής προμήθειας. Ο ίδιος γνωρίζει σε βάθος τα θέματα των αγωγών και ήταν από εκείνους που είχε συντελέσει να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να κινητοποιηθεί η βουλγαρική πλευρά για τον συμπληρωματικό προς τον αγωγό TAP, ελληνοβουλγαρικό αγωγό IGB.
Πάμε παρακάτω. Κι ενώ ο Λαφαζάνης ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Αμερικανό φίλο του Κοτζιά μια ανακοίνωση λίγων γραμμών έρχεται να τινάξει στον αέρα την επιθυμία της Μέρκελ και του Σόιμπλε να πετάξουν τους Αμερικανούς από την Ευρώπη. Η Ε.Ε, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ με κοινή τους ανακοίνωση υποστηρίζουν ότι θα εξακολουθούν (με το ίδιο σχήμα) να "βοηθούν" την Ελλάδα.
Πράγμα που σημαίνεο ότι το ΔΝΤ (Αμερικανοί) έχει πατήσει για τα καλά το πόδι του στην Ευρώπη και η Μέρκελ πολύ δύσκολα θα το ξεφορτωθεί-πόσο μάλλον η Ελλάδα.
Τι σημαίνει αυτό;
Εναν διαρκή πόλεμο αμερικανικών και γερμανικών συμφερόντων στην χρεοκοπημένη Κολομβία των Βαλκανίων. Οσο για τον Λαφαζάνη η αξιοπρεπής οδός της παραίτηση μοιάζει μονόδρομος εκτός κι αν γλυκάθηκε στα σύκα της εξουσίας κι αφήσει τους ταλαίπωρους οπαδούς του στο λιοπύρι ενώ εκείνος θα απολαμβάνει την αποπλάνηση της εξουσίας. Τα καλύτερα έρχονται...
Η Χρύσα Λιάγγου θα γράψει στη Καθημερινή για το κλίμα μετά τις συναντήσεις του Αμερικανού στην Αθήνα>
Σε κλιμάκωση των ενστάσεων για τον αγωγό Turkish Stream και της προέκτασής του στην Ελλάδα, προχώρησαν οι ΗΠΑ διά του ειδικού απεσταλμένου του State Department για θέματα ασφαλείας και ενέργειας, Aμος Χόκστιν. Ο Αμερικανός αξιωματούχος, που έφτασε χθες στην Αθήνα και είχε συναντήσεις με τους συναρμόδιους υπουργούς Εξωτερικών Ν. Κοτζιά και ΠΑΠΕΝ Παναγιώτη Λαφαζάνη, εμφανίστηκε με δηλώσεις του να υποβαθμίζει τον αγωγό ρωσικών συμφερόντων, στον οποίο η ελληνική κυβέρνηση έχει στηρίξει την επαναπροσέγγιση των σχέσεων Ελλάδας - Ρωσίας, αμφισβητώντας τη ρεαλιστικότητά του. «Εχω συνηθίσει να εργάζομαι για project που ξέρω ότι υπάρχουν. Ο Νότιος Διάδρομος είναι ένας υπαρκτός διάδρομος», δήλωσε ο κ. Χόκστιν, όταν μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Παν. Λαφαζάνη ρωτήθηκε από δημοσιογράφους εάν ο αγωγός Turkish Stream έρχεται σε αντίφαση με τον Νότιο Διάδρομο.
Την ίδια στιγμή, η Μόσχα ασκούσε τη δική της πίεση στην ελληνική πλευρά, με τον επικεφαλής της Gazprom Aλεξέι Μίλερ να ανακοινώνει την έναρξη της κατασκευής του θαλάσσιου τμήματος του αγωγού Turkish Stream. «Από σήμερα, η Gazprom προχώρησε στη φάση της κατασκευής του θαλάσσιου τμήματος του αγωγού Turkish Stream», δήλωσε ο κ. Μίλερ σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya 24. Μία ημέρα πριν από την επίσκεψη του κ. Χόκστιν στην Αθήνα, ο κ. Μίλερ είχε ανακοινώσει από την Αγκυρα την υπογραφή συμφωνίας με την Τουρκία για τον αγωγό Turkish Stream και υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Πούτιν. Η αντίδραση των ΗΠΑ στον Turkish Stream και κυρίως στην προέκτασή του προς την Ελλάδα, συνδέεται με τη σταθερή θέση των ΗΠΑ για σταδιακή απεξάρτηση της Ευρώπης από το ρωσικό αέριο, που καλύπτει σήμερα το 30%-35% των συνολικών αναγκών της σε αέριο.
Οι ενστάσεις της αμερικανικής πλευράς προς την ελληνική κυβέρνηση στο σχέδιο Turkish Stream είχαν εκφρασθεί και στις αρχές Μαρτίου, ενάμιση μήνα μετά τις εκλογές, κατά την επίσκεψη στην Αθήνα και τις επαφές που είχε με ανώτατα κυβερνητικά στελέχη η βοηθός υπουργός των ΗΠΑ, αρμόδια για θέματα ενεργειακής διπλωματίας Ρόμπιν Ντάνιγκαν. Τόσο η κ. Ντάνιγκαν τον Μάρτιο όσο και ο κ. Χόκστιν, χθες, εξέφρασαν στην Αθήνα τη στήριξή τους στον αγωγό Tap που θα δώσει τη δυνατότητα προμήθειας της Ευρώπης με αέριο από το Αζερμπαϊτζάν και άλλες χώρες της Κασπίας.
«Θα συνεχίσουμε να βρίσκουμε τρόπους να συνεργαζόμαστε σε αυτά τα θέματα προς όφελος της Ελλάδας», τόνισε ο κ. Χόκστιν μετά τη συνάντηση με τον κ. Λαφαζάνη και συμπλήρωσε: «Διαπιστώσαμε ότι συμφωνούμε σε περισσότερα απ’ όσα διαφωνούμε». Από την πλευρά του ο κ. Λαφαζάνης τάχθηκε υπέρ της προέκτασης του Turkish Stream στην Ελλάδα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Στηρίζουμε τη διέλευση από τη χώρα ενός αγωγού φυσικού αερίου που θα φτάσει στα ελληνοτουρκικά σύνορα, διότι θεωρούμε το έργο εθνικά ωφέλιμο για τον ελληνικό λαό και θεωρούμε ότι θα υποβοηθήσει τη συνεργασία και ενεργειακή ασφάλεια στην περιοχή και την Ευρώπη».


Πηγή:www.capital.gr
Δημοσίευση: 9 Μαΐου 2015, 10:11

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Κάμερον: Θα κάνουμε δημοψήφισμα ..

 

Κάμερον: Θα κάνουμε δημοψήφισμα για το μέλλον μας στην Ευρώπη
...για το μέλλον μας στην Ευρώπη...
Ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε ότι θα προχωρήσει με το δημοψήφισμα, το οποίο σχεδιάζει να διεξαγάγει...
σχετικά με την παραμονή ή όχι της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ υποσχέθηκε στη Σκωτία ότι θα της παραχωρήσει περισσότερες εξουσίες "από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο", έπειτα από την ηχηρή εκλογική του νίκη.

"Ναι, θα προχωρήσουμε το δημοψήφισμα για το μέλλον μας στην Ευρώπη", δήλωσε ο Κάμερον απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους μετά την επίσκεψή του στη βασίλισσα Ελισάβετ προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία σχηματισμού νέας κυβέρνησης.

Ο Κάμερον δήλωσε ότι θα προχωρήσει το ταχύτερο δυνατόν ένα σχέδιο που θα δίνει περισσότερες εξουσίες στη Σκωτία, η οποία ψήφισε με μεγάλη πλειοψηφία υπέρ του Εθνικού Κόμματος της Σκωτίας που τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας.

"Στη Σκωτία, τα σχέδιά μας είναι να δημιουργήσουμε την πιο ισχυρή αποκεντρωμένη κυβέρνηση από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, με σημαντικές εξουσίες στη φορολογία και καμία συνταγματική διευθέτηση δεν θα είναι πλήρης αν δεν προσφέρει επίσης δίκαιη μεταχείριση στην Αγγλία", τόνισε.

Πάνε πίσω ένα μήνα οι πληρωμές και στον ΔΟΛ

ΜΠΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΔΟΛ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ;
 
Διαβάζουμε εδώ>
Άρχισαν τα όργανα στον εκδοτικό κλάδο. Ο ΔΟΛ πάντα πρωτοπόρος βάζει ασπίδα του τους εργαζόμενους. Τους οποίους χωρίς να ενημερώσει καθυστέρησε να πληρώσει για τον Απρίλιο. Και μόλις άρχισε η μουρμούρα στους διαδρόμους, οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν επίσημα πως για τον Απρίλιο θα πληρωθούν στις 29 Μαϊου! Μπαίνει λοιπόν και ο ΔΟΛ στο κλάμπ των προβληματικών εφημερίδων που δεν πληρώνουν τον κόσμο τους και δίνουν μόνο έναντι; Ή πρόκειται για το πρώτο βήμα του εκβιασμού στην κυβέρνηση;
Το Δίκτυο Αλληλεγγύης με την ανακοίνωση του, δείχνει τη δεύτερη επιλογή ως απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα. Στον ίδιο τον ΔΟΛ αναμένουν, λέει, την επίσκεψη των σωματείων, της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ που θα έχουν συνάντηση με τα διευθυντικά στελέχη.
Η ανακοίνωση του Δικτύου Αλληλεγγύης και Παρέμβασης
Διευθυντικά στελέχη του Οργανισμού το τελευταίο διάστημα, κάνουν αναφορές για νέο κύμα απολύσεων και ατομικές συμβάσεις με νέες μειώσεις αποδοχών.
Η Εργασιακή Επιτροπή του ΔΟΛ & Το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην ΕΠΗΕΑ, καλεί τα Διοικητικά Συμβούλια των συνδικαλιστικών Ενώσεων να μην αφήσουν μόνους τους εργαζόμενους και να προσφύγουν άμεσα με καταγγελία στο ΣΕΠΕ (Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας ) αλλά και στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για άμεση τριμερή διαβούλευση των εμπλεκομένων μερών.
Παράλληλα και ταυτόχρονα να προχωρήσουν σε κλιμακούμενες αγωνιστικές κινητοποιήσεις όλων των εργαζομένων με επικύρωση των αποφάσεων από τις γενικές συνελεύσεις στους χώρους εργασίας.
Η τρομοκρατία δεν θα περάσει εάν οι εργαζόμενοι δεν πάρουν συλλογικά τις τύχες του αγώνα στα χέρια τους.
Ενάντια στο κατευναστικό εργοδοτικό συνδικαλισμό και τα οικεία φερέφωνα του, που αγοράζουν χρόνο για τα ……. Αφεντικά τους.

Δημοσίευση: 8 Μαΐου 2015, 13:45
More Read This

Οι Ρώσοι γιορτάζουν μόνοι τη νίκη κατά των Γερμανών ναζί

 


Μόνοι τους, όπως σχεδόν πάντα... στα εβδομήντα χρόνια που έχουν κυλήσει από τότε, θα γιορτάσουν αύριο οι Ρώσοι την επέτειο της νίκης της Σοβιετικής Ενωσης επί της ναζιστικής Γερμανίας. «Μόνοι» τρόπος του λέγειν φυσικά, αφού στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας θα βρίσκονται οι ηγέτες της Κίνας και της Ινδίας που εκπροσωπούν δυόμισι δισεκατομμύρια ανθρώπους, μαζί με τους εκπροσώπους δεκάδων άλλων χωρών. Στους εορτασμούς της 70ής επετείου της νίκης επί της χιτλερικής Γερμανίας θα απουσιάζουν όμως οι ηγέτες των κρατών της αντιγερμανικής συμμαχίας του 1940-1945. Θα απουσιάζουν οι ηγέτες των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Αγγλίας και σχεδόν όλων των μικρών κρατών της Ευρώπης που τότε είχαν παλέψει κατά του Χίτλερ και της ναζιστικής Γερμανίας. Δεν ήταν έτσι στην 60ή επέτειο πριν από δέκα χρόνια, το 2005. Τότε όλοι αυτοί ήταν παρόντες στη ρωσική πρωτεύουσα. Πρόεδρος της Ρωσίας και τότε ο Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν, αλλά οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι είχαν ακόμη ελπίδες ότι ο ρωσικός καπιταλισμός της νέας εποχής θα μπορούσε να είναι υποχείριό τους. Η δεκαετία που πέρασε δεν δικαίωσε για την ώρα τις προσδοκίες τους.
Η αλήθεια είναι ότι ο ρωσικός λαός ουδέποτε ενδιαφερόταν για το ποιοι ηγέτες ξένων χωρών έρχονταν στη Μόσχα στις επετείους της 9ης Μαΐου. Ηταν τόσο απέραντη η φρικτή έκταση του «Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου», όπως αποκαλούν οι Ρώσοι τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, με τα 27 εκατομμύρια νεκρούς Σοβιετικούς πολίτες και τουλάχιστον άλλους τόσους τραυματίες, που οι Ρώσοι πραγματικά γιορτάζουν ξεφαντώνοντας την επέτειο αυτή. Μόνο οι κυβερνήσεις της Ρωσίας ενδιαφέρονται ποιος ήρθε και ποιος δεν ήρθε. Φέτος η ρωσική κυβέρνηση ήξερε εκ των προτέρων ότι σχεδόν κανένας Ευρωπαίος ηγέτης δεν θα τολμούσε να πατήσει το πόδι του στη ρωσική πρωτεύουσα.
Ο λόγος είναι ότι οι ΗΠΑ έχουν ανοίξει το μέτωπο της Ουκρανίας. Κατορθώνοντας να εκλέξουν οι Αμερικανοί πρωθυπουργό της Ουκρανίας τον απολύτως αφοσιωμένο στην εκτέλεση των εντολών των ΗΠΑ Αρσένι Γιατσενιούκ, ο οποίος βασίζεται σε μερίδα φασιστών Ουκρανών κατσαπλιάδων, η Ουάσιγκτον έχει φέρει τη Μόσχα σε εξαιρετικά δυσχερή θέση. Από τα 45 εκατομμύρια του πληθυσμού της Ουκρανίας, πάνω από 8 εκατομμύρια κάτοικοι της χώρας αυτής είναι Ρώσοι.
Αν ο Πούτιν άφηνε στα νύχια των Ουκρανών φασιστών, ακροδεξιών και δεξιών «ομήρους» οκτώ εκατομμύρια Ρώσους, οι άνθρωποι αυτοί θα υπέφεραν τα πάνδεινα. Θα κατεξευτελιζόταν προσωπικά και ο ίδιος ο Πούτιν καθώς με αμερικανική καθοδήγηση οι Ουκρανοί φασίστες θα τον γελοιοποιούσαν, με θύματα φυσικά τα οκτώ εκατομμύρια Ρώσων «ομήρων».
Πέραν της υπονόμευσης της Ρωσίας μέσω της Ουκρανίας, οι Αμερικανοί είχαν και έναν άλλον στόχο στην υπόθεση αυτή: να υποσκάψουν την άδηλη συνεργασία Ρωσίας - Γερμανίας, ειδικά στον ενεργειακό τομέα! Ακόμη επί εποχής της Σοβιετικής Ενωσης, αλλά πολύ περισσότερο μετά την κατάρρευση του σοβιετικού καθεστώτος πριν από ένα τέταρτο του αιώνα, οι Γερμανοί φρόντιζαν με τη γνωστή επιμέλειά τους να μην προμηθεύονται πετρέλαιο και φυσικό αέριο από χώρες ελεγχόμενες από τις ΗΠΑ.
Μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ, ο εφοδιασμός της Γερμανίας με ρωσικό φυσικό αέριο ιδίως, αυξήθηκε με καλπάζοντες ρυθμούς. Οι Αμερικανοί καταβάλλουν προσπάθειες να υπονομεύσουν πάση θυσία αυτή τη συνεργασία Μόσχας - Βερολίνου. Δικαίως θεωρούν μεγάλη επιτυχία τους την Ουκρανία, αφού μέσω της Ουκρανίας οι ΗΠΑ ανάγκασαν τη Γερμανία να λάβει ενεργό μέρος στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, διαταράσσοντας σοβαρότατα τις σχέσεις της καγκελαρίας με το Κρεμλίνο.
Οσο η Γερμανία υποχρεούται και εξαναγκάζεται να παραμένει μέσα στο πλαίσιο της αμερικανικής πολιτικής στο κολοσσιαίο θέμα της Ουκρανίας, δεν υπάρχει περίπτωση η Ουάσιγκτον να υιοθετήσει αντιπαραθετική στάση εναντίον του Βερολίνου. Παρωνυχίδα είναι αυτό που θα αναφέρουμε, παρωνυχίδα ασήμαντη, αλλά επειδή μας αφορά ως Ελληνες οφείλουμε να επισημάνουμε ότι ο λόγος που οι ΗΠΑ αφού πρώτα επέδειξαν και κατέστησαν σαφή μέσω και του ίδιου του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα τη φιλική τους διάθεση προς την κυβέρνηση Τσίπρα, στη συνέχεια τον κάλεσαν να κάνει υποχωρήσεις και να τα βρει με την ΕΕ - δηλαδή με τους Γερμανούς. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε -παρά τις μεγαλοστομίες για την «ανυπέρβλητη γεωπολιτική θέση της Ελλάδας»- ότι η Ουκρανία έχει απείρως μεγαλύτερη γεωπολιτική σημασία για τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, τη Γερμανία, άρα για τις παγκόσμιες εξελίξεις, από τη δική μας χώρα.

Η "πτώση" της αυτοκρατορίας

EAM B' - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Link to EAM B' - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Posted: 05 May 2015 09:36 AM PDT
Τι συμβαίνει στις ΗΠΑ;
Γιατί ξαφνικά ξέσπασε τόσο φονική αστυνομική βία;
Ποιοι συντηρούν τεχνητά τους μαύρους στα όρια της εξέγερσης;
Γιατί τις ταραχές τις "συνοδεύουν" μόνιμα εκτεταμένες λεηλασίες;
Συνδέονται όλα αυτά με τη χρεοκοπημένη αμερικανική οικονομία;
Έχει σχέση η Ελλάδα με αυτήν την κατάσταση;
Καθημερινά πλέον στις ΗΠΑ συμβαίνουν εγκλήματα, τα οποία εκθέτουν τη χώρα και την κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις των χωρών εκείνων, οι οποίες εκδηλώνουν φαινόμενα ρατσισμού ...Του κρατικού ρατσισμού - στην προκειμένη περίπτωση - , ο οποίος είναι η χειρότερη μορφή που μπορεί αυτός να πάρει ...Του ρατσισμού των ένστολων, οι οποίοι διαχωρίζουν τους πολίτες μεταξύ τους και τους φέρονται ανάλογα με τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά. Ένστολοι, οι οποίοι δεν διστάζουν να πυροβολούν και να σκοτώνουν εν ψυχρώ ανθρώπους απλά και μόνον γιατί το χρώμα τού δέρματός τους τούς "ενοχοποιεί" ...Ένστολοι, οι οποίοι ασκούν βία σε πολίτες, θυμίζοντας τη ναζιστική Γερμανία. Αυτοί οι ψυχροί εκτελεστές και δολοφόνοι, οι οποίοι πληρώνονται από τον αμερικανικό λαό, πηγαίνουν στη συνέχεια στα αμερικανικά δικαστήρια και αθωώνονται, εξαγριώνοντας την κοινότητα των μαύρων Αμερικανών ...Την κοινότητα αυτή, στην οποία ανήκει και ο ίδιος ο Πρόεδρός τους. 
Αυτό βέβαια το τελευταίο είναι και το φαινομενικά πιο παράξενο. Όλα αυτά συμβαίνουν στην εποχή που τις ΗΠΑ τις κυβερνά ένας μαύρος Πρόεδρος. Συμβαίνουν μάλιστα στις ΗΠΑ, οι οποίες πρωτοστατούν στην "ηθικολογία" και το "politically correct" και οι οποίες έχουν αναλάβει αυθαίρετα να "αξιολογούν" όλες τις χώρες για τον ρατσισμό τους, εκδίδοντας κάθε χρόνο "λίστες" ρατσιστικών κρατών. Οι ΗΠΑ μοιάζουν να "αποπατούν" εκεί όπου "τρώνε". Μοιάζουν να πριονίζουν το ίδιο το "κλαδί" που τους "επιτρέπει" να κρίνουν τον κόσμο σαν "Πλανητάρχες". Τι συμβαίνει λοιπόν; Πρόκειται περί συνειδητής πολιτικής επιλογής τού αμερικανικού παρακράτους ή μήπως περί εγκληματικής ρατσιστικής συμπεριφοράς;...
...Το πρώτο είναι και το πιο πιθανό ...Το δεύτερο είναι τουλάχιστον αφελές να ισχύει. Μετά από τόσους αιώνες συνύπαρξης, δεν κατάλαβαν ακόμα οι Αμερικανοί ότι και οι μαύροι είναι άνθρωποι; Γιατί τους αδικούν; Γιατί οι φυλακές των ΗΠΑ είναι γεμάτες μαύρους; Γιατί στο καθημερινό αστυνομικό δελτίο περιλαμβάνονται ξυλοδαρμοί μαύρων από αστυνομικά όργανα; ...Γιατί απλούστατα αυτό είναι πολιτική "γραμμή", η οποία ακολουθείται πιστά και καταγράφεται σε βίντεο, προκειμένου να διοχετεύεται στα ΜΜΕ ...Γιατί κάποιοι προσπαθούν να διατηρούν τους μαύρους στα όρια της "εξέγερσης". Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν μέσα στο κράτος τους τις τεχνητές εκείνες αντιπαλότητες που τους βολεύουν και όχι αυτές, οι οποίες θα έπρεπε να υπάρχουν.
...Αυτό είναι το όλο κόλπο. Οι ΗΠΑ ακολουθούν ιδιόμορφη εσωτερική πολιτική, γιατί έχουν ιδιομορφίες ως κράτος. Ακολουθούν στο εσωτερικό τους διαφορετική πολιτική απ' αυτήν που ακολουθούν στο εξωτερικό. Γιατί όμως υπάρχει αυτή η διαφορά; ...Γιατί οι ΗΠΑ δεν είναι ένα κλασικό εθνικό κράτος ...Είναι μια ιδιωτική επιχείρηση, η οποία ανήκει σε κάποιους πολύ συγκεκριμένους ιδιώτες. Στην κυριολεξία είναι ένα "ιδιόκτητο κράτος", το οποίο, για να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα, πρέπει να ακολουθεί μια ιδιόμορφη εσωτερική πολιτική, προκειμένου η "δημοκρατία" των "πολλών" να μην ανατρέψει την ιδιοκτησία των "ολίγων" ...Ένα κράτος, το οποίο ανήκει σε δύο πανίσχυρους συνεταίρους ...Στους Αγγλοσάξονες και στους Εβραίους. Αυτοί οι δύο "συνέταιροι", οι οποίοι αποτελούν μια ισχνή πληθυσμιακή μειονότητα μέσα στο τεράστιο αυτό κράτος, πρέπει να λειτουργούν πονηρά, προκειμένου να μην έρχονται αντιμέτωποι με τη μεγάλη πλειοψηφία τού φτωχού λαού ...Την πλειοψηφία που ΔΕΝ είναι μαύροι.
Για να αποφύγουν λοιπόν μια σύγκρουση που δεν τους συμφέρει, επιλέγουν μια άλλη "προκάτ" σύγκρουση, την οποία μπορούν να ελέγχουν. Οι κυρίαρχοι Προτεστάντες αδικούν κατάφορα τους μαύρους, για να τους διατηρούν εχθρικούς και άρα απειλητικούς μέσα στην κοινωνία. Ποιο το κέρδος για τους ίδιους; ...Συσπειρώνουν μέσα στις ΗΠΑ τους πληθυσμούς με βάση τα φυλετικά τους χαρακτηριστικά και όχι με βάση τα εθνικά ή τα θρησκευτικά ...Συσπειρώνουν τους πληθυσμούς με βάση τα χαρακτηριστικά εκείνα, τα οποία επιτρέπουν στους Αγγλοσάξονες Προτεστάντες και στους Εβραίους να κρύβονται ανάμεσα από "λευκές" πλειοψηφίες και όχι να εμφανίζονται ως ευνοημένη και άρα ως προκλητική μειοψηφία τής κοινωνίας, όπως πραγματικά συμβαίνει.
Προκαλώντας και ερεθίζοντας τον μαύρο πληθυσμό, "μαντρώνουν" όλους τους λευκούς κάτω από την εξουσία τους, και άρα και τους Καθολικούς. Κατάλαβε ο αναγνώστης το κόλπο; ...Για να μην έχουν οι WASP και οι συνέταιροί τους Εβραίοι πρόβλημα με τους Καθολικούς - κυρίως λευκούς - πληθυσμούς των ΗΠΑ, τους οποίους πραγματικά αδίκησαν και εξακολουθούν να αδικούν, αδικούν επιδεικτικά - και απολύτως μεροληπτικά - τους μαύρους ...Τους επιλεγμένους να παριστάνουν τους κοινωνικούς "σάκους τού μποξ" μαύρους. Γιατί το κάνουν αυτό; ...Γιατί δεν ήθελαν η αμερικανική κοινωνία, ως βρετανικής "φύσεως" κοινωνία, να αποκτήσει την "παθογένειά" αυτής ...Δεν ήθελαν να μεταφερθεί στην κοινωνία τους η βρετανική προβληματικότητα ...Να μεταφερθεί το βρετανικό "μέτωπο" των θρησκευτικών συγκρούσεων, το οποίο δεν τους συνέφερε.
Δεν τους συνέφεραν οι πληθυσμιακές αναλογίες μεταξύ των δογμάτων και έτσι προσπάθησαν - και τελικά κατάφεραν - να αποτρέψουν την απευθείας "τριβή" και βέβαια "σύγκρουση". Με την ανεξαρτησία των ΗΠΑ αυτός ήταν ένας μεγάλος κίνδυνος, ο οποίος τους τρόμαζε. Με την έλλειψη της σκληρής κατασταλτικής βρετανικής εξουσίας φοβήθηκαν οι Προτεστάντες μήπως πέσουν θύματα της Καθολικής πλειονότητας των αποίκων της Νέας Γης και απολέσουν τα προνόμια εκείνα, τα οποία μέχρι τότε απολάμβαναν ελέω Λονδίνου. Για να μην γίνουν λοιπόν οι "νεογέννητες" ΗΠΑ μια νέα "Ιρλανδία" και συγκρουστούν μεταξύ τους οι λίγοι ευνοημένοι Προτεστάντες των Ανατολικών ακτών και οι πολλοί αδικημένοι Καθολικοί τού Νότου και της ενδοχώρας, "κατασκεύασαν" τον τεχνητό εχθρό ...Έναν εχθρό με επιλεγμένα φυλετικά χαρακτηριστικά, ο οποίος "συσπειρώνει" τους πάντες γύρω από τους Αγγλοσάξονες και τους Εβραίους.
Ας σκεφτεί κάποιος τα δεκάδες εκατομμύρια των ευρωπαϊκής καταγωγής Καθολικών και των ισπανόφωνων Λατίνων μέσα στις ΗΠΑ και θα καταλάβει και το μέγεθος του προβλήματος εκείνου, το οποίο τους λύνουν οι φουκαράδες οι μαύροι ...Απλά κόλπα ...Χτυπάνε το μαύρο "σαμάρι", για να ελέγχουν ολόκληρο το λευκό "μουλάρι" ...Οι μαύροι τρώνε "ξύλο", για να λειτουργούν παραδειγματικά και να τρομάζουν όλοι οι υπόλοιποι. Οι Προτεστάντες αφήνουν όλους τους λευκούς να αδικούν τους μαύρους, για να δημιουργούν μονίμως ένα κοινό "μέτωπο" συμφερόντων. Με ηλιθιότητες αισθάνονται όλοι οι λευκοί των ΗΠΑ "ευνοημένοι" και τους δουλεύουν οι Προτεστάντες. Αντί οι φτωχοί λευκοί να ταυτίζονται με τους όμοιούς τους μαύρους ταυτίζονται με τους πλούσιους Αγγλοσάξονες τύπου Μπους. Με αυτόν τον τρόπο οι μαύροι είναι μόνιμα "φορτισμένοι" και αυτό "φορτίζει" και τους υπόλοιπους ...Μιλάμε για "δούλεμα".
Μέσα στα πλαίσια αυτών των αναγκών έχει σχεδιαστεί από το ίδιο το κράτος και το οργανωμένο έγκλημα στις ΗΠΑ. Μόνον με ειδικές γνώσεις μπορεί κάποιος να εξηγήσει, για παράδειγμα, το φαινόμενο της ΜΑΦΙΑΣ ...Δεν φαίνεται παράξενο στον αναγνώστη το φαινόμενο αυτό; Πώς γιγαντώθηκε το οργανωμένο έγκλημα μέσα στην "καρδιά" ενός κράτους, το οποίο υποτίθεται "αστυνομεύει" ολόκληρο τον Πλανήτη; Αυτοί, οι οποίοι έχουν δυνατότητες να παρακολουθούν τα πάντα και τους πάντες σε όλα τα κράτη, δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει μέσα στο δικό τους το κράτος; Αυτοί, οι οποίοι παρακολουθούν τα νομοθετήματα εκείνα, τα οποία αφήνουν "τρύπες" απελευθέρωσης στους "Ξηρούς" όλης της Γης, δεν γνωρίζουν ποιοι είναι οι μαφιόζοι στις κοινωνίες τους; Αυτοί, οι οποίοι θέλουν να έχουν λόγο στη στελέχωση του ελληνικού Αρείου Πάγου, δεν γνωρίζουν ποιοι δικαστές τού Supreme Court είναι διεφθαρμένοι; Αυτοί, οι οποίοι έχουν την αυταρχικότητα να επεμβαίνουν παντού και χωρίς αιτιολογίες, επέτρεψαν σε αγράμματους μαφιόζους να "ξεγλιστράνε" από τον νόμο, χρησιμοποιώντας πονηρούς Εβραίους δικηγόρους;
Το φαινόμενο της ΜΑΦΙΑΣ, δηλαδή, είναι απολύτως αποκαλυπτικό για τον τρόπο λειτουργίας των ΗΠΑ και βέβαια του παρακράτους τους. Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση στη "γέννησή" της, πέραν της κρατικής σκοπιμότητας. Πώς δηλαδή το επέτρεψαν να συμβαίνει αυτό και μάλιστα στην εποχή της παντοδυναμίας τους; Πώς επέτρεψαν σε μερικούς αγράμματους εγκληματίες από τον φτωχό ευρωπαϊκό Νότο να "γρατζουνάνε" την "εικόνα" των ΗΠΑ, τη στιγμή που ήθελαν να προβάλλονται ως το απόλυτο πρότυπο του ευνομούμενου κράτους; Ασήμαντες χώρες με πενιχρά μέσα και ανύπαρκτες υποδομές "ξεριζώνουν" το οργανωμένο έγκλημα εν τη γενέσει του και οι Αμερικανοί αδυνατούν να κάνουν το ίδιο με τους nostri fratelli; Υπάρχουν απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα; ...Υπάρχουν, και βρίσκονται στα "άδυτα" των "στοών" των Αγγλοσαξόνων και των "υπογείων" των μυστικών υπηρεσιών.


Ένα ιδιόκτητο κράτος.


Για να καταλάβει κάποιος τις ιδιομορφίες τής "εκρηκτικής" κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει σήμερα οι ΗΠΑ, θα πρέπει να γνωρίζει τα βασικά χαρακτηριστικά τους ...Τα χαρακτηριστικά εκείνα, τα οποία αποκαλύπτουν όλα τα "μυστήρια" της σημερινής κατάστασης. Οι ΗΠΑ ήταν πάντα το μεγάλο "κόλπο" των Προτεσταντών και των Εβραίων. Η ίδια η ίδρυσή τους αποτελεί ένα από τα μεγάλα μυστικά τού Προτεσταντικού κόσμου. Οι Προτεσταντικές ΗΠΑ, οι οποίες "βασιλεύουν" αυτήν την στιγμή στον κόσμο, είναι η "έκφραση" της Προτεσταντικής πρωτοκαθεδρίας στον χριστιανικό κόσμο ...Οι ΗΠΑ στην πραγματικότητα δεν είναι καν ένα προτεσταντικής πίστης κράτος ...Προτεστάντες είναι μόνον οι ιδιοκτήτες τους ...Πραγματικοί WASP από όλο τον Προτεσταντικό κόσμο και όχι μόνον από τη Βρετανία ...Σκληροί Προτεστάντες από την Αγγλία, την Πρωσία, την Ολλανδία, τη Δανία κλπ..
Πώς βρέθηκαν άραγε να υπάρχουν σήμερα πάνω από πενήντα εκατομμύρια Γερμανοί Προτεστάντες στις ΗΠΑ; Το 17% του πληθυσμού των ΗΠΑ είναι γερμανικής καταγωγής. Είχε ποτέ η Πρωσία - Γερμανία δεν υπήρχε τότε - αποικίες στη Βόρεια Αμερική; ...Όχι βέβαια. Τους Γερμανούς τους κουβάλησαν οι ομόδοξοί τους Άγγλοι Προτεστάντες και τους έδιναν γη από αυτήν την οποία άρπαζαν κυρίως από τους Καθολικούς Ισπανούς και Γάλλους τής Δύσης. Στις δεκαετίες προ και μετά του “εμφυλίου” - 1861-1865 - πάνω από 6 εκατομμύρια Γερμανοί έποικοι μετακινήθηκαν στις ΗΠΑ ...6 εκατομμύρια άνθρωποι, σε μια εποχή που οι υπερατλαντικές μεταφορές ήταν περιπέτειες ζωής ...6 εκατομμύρια άνθρωποι, σε μια εποχή που οι πληθυσμιακοί αριθμοί τής καταπονημένης από τους πολέμους Ευρώπης δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλα.
Για να καταλάβει ο αναγνώστης για τι ακριβώς μιλάμε - αλλά και τις τάξεις των μεγεθών - , αρκεί να σκεφτεί ότι το 1864 η ελεύθερη Ελλάδα τής εποχής - μαζί με τα νησιά τού Ιονίου - δεν ξεπερνούσε το 1,4 εκατομμύρια ανθρώπων ...Τέσσερις "Ελλάδες" Γερμανών μετακινήθηκαν προς τις ΗΠΑ μέσα σε λίγες δεκαετίες. Το 1865, τα περίπου 3,5 εκατομμύρια Αφροαμερικανών, οι οποίοι απέκτησαν δικαιώματα, αντιπροσώπευαν το 40% του πληθυσμού των βόρειων πολιτειών προπολεμικά. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι τα 6 εκατομμύρια των Γερμανών ήταν ένας τεράστιος αριθμός ...Ήταν σχεδόν διπλάσιοι από τους Αφροαμερικανούς τού Βορρά ...Ήταν σχεδόν ίσοι με όλους τους υπάρχοντες πληθυσμούς τού Βορρά ...Πιο πολλοί από τους ίδιους τους Άγγλους, οι οποίοι συνυπήρχαν στις αποικίες με Καθολικούς Ιρλανδούς ή Σκώτους, που τους μισούσαν ...Ήταν ένα σημαντικό ποσοστό τής ίδιας της Πρωσίας ...Ένα ολόκληρο "κομμάτι" τής Πρωσίας πέρασε τον ωκεανό.
Είναι βέβαιο, δηλαδή, ότι αυτό δεν έγινε σε επίπεδο ατομικής πρωτοβουλίας. Για να γίνει μια τέτοια κολοσσιαία μετακίνηση πληθυσμού, πάρθηκαν αποφάσεις τού υψίστου επιπέδου ...Αποφάσεις, τις οποίες μπορούσε να τις πάρει μόνον ένα ιδιόμορφο - και βεβαίως κρυφό - προτεσταντικό "διευθυντήριο" ...Ο βασιλιάς τής Αγγλίας πρέπει να το επεδίωξε ...Ο Κάιζερ ο ίδιος πρέπει να έδωσε το "πράσινο" φως για τη μαζική "φυγή" των Πρώσων. Να σκεφτεί ο αναγνώστης ότι πάνω από 200.000 ήταν οι Γερμανοί, οι οποίοι πολέμησαν ως στρατιώτες - με το αζημίωτο - στον αμερικανικό "εμφύλιο".
Πολύ πριν κάποιοι Γερμανοί, δηλαδή, ξεχυθούν ως Ναζιστές στην Ευρώπη, για να την "καθαρίσουν" από τα "μιάσματα", κάποιοι ομοεθνείς τους είχαν ξεχυθεί στον Νότο των ΗΠΑ και τον "καθάριζαν" από τους Καθολικούς Νότιους ..."Κατώτεροι" οι Νότιοι στην Ευρώπη και "κατώτεροι" και οι Νότιοι στις ΗΠΑ. Διαχρονικά, λοιπόν, όπου πάνε οι Προτεστάντες, κάνουν "εκκαθαρίσεις" πληθυσμών ..."Κατώτερων" πληθυσμών, οι οποίοι προφανώς δεν "δικαιούνται" να κατέχουν τίποτε απ' αυτά που δικαιούνται οι "ανώτεροι". Αυτοί οι σκληροί Γερμανοί Προτεστάντες μαζί με τους Άγγλους Προτεστάντες είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες των ΗΠΑ.
Ολόκληρες τις ΗΠΑ, δηλαδή, τις "έφαγαν" κάτι λίγοι Προτεστάντες αγγλικής καταγωγής "άποικοι" των ανατολικών ακτών με τη βοήθεια σκληρών Πρώσων "μπράβων" ...Οι περίφημοι "προσκυνητές" με τους προγόνους των Ναζί. Προφανώς γι' αυτόν τον λόγο είναι τόσο "φανατικοί" στο Thanks giving. Ευχαριστούν τον Θεό, που τους έδωσε ένα τόσο μεγάλο δώρο εις βάρος όλων των υπολοίπων. Σε αυτόν τον στόχο τούς εξυπηρέτησαν οι σκληροί Γερμανοί Προτεστάντες και οι Εβραίοι τοκογλύφοι. Για την επίτευξη αυτού του συλλογικού στόχου μετανάστευσαν τόσο μαζικά οι "συνέταιροι". Αυτοί κατέκτησαν με συνωμοσίες και εγκλήματα ολόκληρη την επικράτεια των ΗΠΑ και άνοιξαν τα σύνορα για τα "κατοικίδια" που θα την κατοικούσαν και θα εργάζονταν σε αυτήν ...χωρίς όμως κυριαρχικά δικαιώματα.
Όλοι οι υπόλοιποι κάτοικοι των ΗΠΑ, δηλαδή, έχουν "καθηλωθεί" στο επίπεδο του αρχαίου "μέτοικου" με τα περιορισμένα δικαιώματα ...Του αρχαίου "μέτοικου", ο οποίος κατοικούσε σε έναν τόπο εξαιτίας τής οικονομικής του ανάπτυξης και άρα ήταν "ευγνώμων" στους ιδιοκτήτες εκείνου του τόπου. Τέτοιοι είναι όλοι οι μετανάστες στις ΗΠΑ, όσες γενιές κι αν περάσουν ...Επ' άπειρον "μέτοικοι", που διαφέρουν εθνικά ή θρησκευτικά από τα "αφεντικά". Περί αυτού πρόκειται. Όλοι οι υπόλοιποι κάτοικοι των ΗΠΑ, είτε γηγενείς είτε προϋπάρχοντες έποικοι είτε μετανάστες των ΗΠΑ, ήταν κατά κύριο λόγο αλλοεθνείς ή αλλόθρησκοι ή αλλόδοξοι σε σχέση με τα "αφεντικά".
Αρχικά ήταν οι "Γάλλοι" Καθολικοί τής εξαγορασμένης "Λουϊζιάνα" ή οι "Ισπανοί" Καθολικοί τού Τέξας και της Καλιφόρνια. Στη συνέχεια αυτούς τους πλαισίωσαν και τα εκατομμύρια των μεταναστών που έφτασαν στις ΗΠΑ από την Ευρώπη και δεν απέκτησαν ποτέ δικαιώματα στη νέα τους πατρίδα ...Αιωνίως "μετανάστες", όσες γενιές κι αν περάσουν ...Επ' άπειρον πολίτες δευτέρας κατηγορίας ...Πολίτες δευτέρας κατηγορίας, που τους "χρυσώνουν" το "χάπι", αναγνωρίζοντας και τιμώντας δήθεν την ιδιαίτερη καταγωγή τους ...Αιωνίως Μεξικάνοι, Πολωνοί, Τσέχοι ή Ιταλοί κλπ.. "Καθαροί" Αμερικανοί είναι μόνον οι ιδιοκτήτες και ιδρυτές.
...Χαίρονται οι κακομοίρηδες οι Ιρλανδοί, που οι ΗΠΑ "γιορτάζουν" την ημέρα τού Αγίου Πατρικίου ή οι κακομοίρηδες οι Έλληνες, που οι ΗΠΑ "γιορτάζουν" την 25η Μαρτίου, αλλά ούτε στο περίπου δεν καταλαβαίνουν το πού οφείλεται αυτή η "μεγαλοψυχία" ...Δεν καταλαβαίνουν ότι αποτελεί βασικό καθήκον τού Αγγλοσάξονα Προέδρου να παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις των "κατωτέρων" ως τιμώμενος "επισκέπτης" ...Να διαχωρίζεται πάντα και με εμφανή τρόπο η θέση του ...Η καταγωγή του και το θρήσκευμά του ...Να αντιπροσωπεύει το ΚΡΑΤΟΣ στην εκδήλωση των "ευεργετημένων" ...Να αντιπροσωπεύει τον απολύτως ΑΝΩΤΕΡΟ ανάμεσα στους δουλικούς ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ.
Αυτό είναι το κόλπο ...Βάζουν "μπροστά" από την κάθε μειονότητα το εθνικό της lobby...Τους διαπλεκόμενους "ομογενείς", οι οποίοι βολεύονται με διαφθορές και προνόμια ...Αυτούς, οι οποίοι οικειοθελώς - και δικαίως - βλέπουν τους Αγγλοσάξονες σαν "θεούς" και ευεργέτες τους. Γιατί το κάνουν αυτό; ...Γιατί, ελέγχοντας το "βήμα" τού lobby, ελέγχουν το "βήμα" ολόκληρης της μειονότητας. Όταν σε μια "κούρσα", όπου διαγωνίζονται ομάδες, βάζεις επικεφαλής τής κάθε ομάδας τούς "κουτσούς" - ή εκείνους οι οποίοι έχουν λόγο να μην "τρέξουν" - , και αυτοί σε προσπεράσουν επειδή σε έχουν ανάγκη ή σε φοβούνται, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Ο "αγώνας" των μειονοτήτων για την πρόοδο μέσα στις ΗΠΑ είναι "στημένος" ...Φροντίζει γι' αυτό η ηγετική ομάδα τής κάθε μειονότητας, η οποία πηγαίνει και γλύφει στους αγγλοσαξονικούς και σιωνιστικούς "καμπινέδες".
Αυτόν τον ρόλο έχουν τα προδοτικά για όλους τους λαούς αμερικανικά lobby. Βάζουν τους "κουτσούς" διαπλεκόμενους "ομογενείς" εμπρός από κάθε μειονότητα και όλα τα lobbyτα βάζουν πίσω από το εβραϊκό lobby. Ελέγχοντας το "βήμα" των μειονοτήτων, διατηρούν μόνιμα το εβραϊκό στην κορυφή. Όταν αυτοί οι Εβραίοι είναι οι πρώτοι των "ξένων" μεταναστών, ευνόητο είναι ότι κανένας δεν μπορεί να απειλήσει τους Αγγλοσάξονες "ιδιοκτήτες". Έτσι απλά είναι στημένη η κοινωνική πυραμίδα των ΗΠΑ. Σε αυτό τους βοηθούν οι συνδικαλισμένοι "ομογενείς", οι οποίοι - για να κάνουν τη δουλειά τους και ν' αρπάξουν το "κοκαλάκι" τους - προδίδουν όχι μόνον τους ομοεθνείς τους στις ΗΠΑ, αλλά και τις ίδιες τις πατρίδες τους. Οι Έλληνες, για παράδειγμα, πρέπει να θυμούνται τους μεγάλους "πατριώτες" τύπου Άγκνιου, Πάππας, Άθενς κλπ. ..."Μεγάλες" "μορφές" ...της CIA.
Με όλες τις εθνικές μειονότητες τα ίδια κάνουν ...Τους ενθαρρύνουν και τους χρηματοδοτούν να συντηρούν τις εθνικές τους ταυτότητες, για να τους διατηρούν στην ιδιότητα του "μετοίκου" ...Του ξένου, ο οποίος πρέπει να "θυμάται" πως είναι ξένος και φιλοξενούμενος. Όλοι αυτοί έπεσαν θύματα ενός πολύ πονηρού προτεσταντικού σχεδιασμού ...Ενός σχεδιασμού, ο οποίος μεθόδευσε τον αμερικανικό "εμφύλιο" και επέτρεψε στους Προτεστάντες των Ανατολικών Ακτών να ελέγξουν τους πάντες - με πρώτους απ' όλους τους Καθολικούς των νέων "κτήσεων"—. Σε αυτόν τον έλεγχο των εκατομμυρίων νέων "Αμερικανών" από Δύση και Ανατολή έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο το μαύρο στοιχείο. Επέτρεψε στους Προτεστάντες να χρησιμοποιήσουν τους μαύρους πρώτα για να ξεκινήσουν τον εμφύλιο και μετά να τους ξαναχρησιμοποιήσουν, για να μονιμοποιήσουν τα αποτελέσματα του εμφυλίου.
Οι μαύροι, δηλαδή, ήταν πάντα οι καλύτεροι "πελάτες" των Προτεσταντών ...Ήταν, και εξακολουθούν να είναι, τα μόνιμα θύματά τους ...Ήταν αυτοί, οι οποίοι αποτέλεσαν το προσχηματικό ηθικό "άλλοθι" για τον εμφύλιο, στον οποίο πολέμησαν σκληρά για την "απελευθέρωσή" τους - προκειμένου οι Προτεστάντες να επιβληθούν σε ολόκληρο το κράτος των σημερινών ΗΠΑ - και είναι αυτοί, οι οποίοι, όπως θα δούμε, ακόμα και σήμερα θυσιάζονται, για να διατηρούν οι Προτεστάντες την επιτυχία αυτήν. Επειδή όλη αυτή η δραστηριότητα απαιτεί χρήματα, εύκολα φτάνουμε και στους συνεταίρους αυτών των Προτεσταντών. Οι Εβραίοι τοκογλύφοι τής Ευρώπης δάνεισαν στους Προτεστάντες "προσκυνητές" των ΗΠΑ τα χρήματα εκείνα, τα οποία είχαν ανάγκη, για να μετατρέψουν τις ΗΠΑ σε ένα δικό τους ιδιόκτητο "εργαλείο".
Οι Εβραίοι τούς έδωσαν χρήματα - και την "τεχνογνωσία" για τα δικαιώματα των μαύρων - , για να δρομολογήσουν τον εμφύλιο εις βάρος των Καθολικών του Νότου και οι ίδιοι τους έδωσαν τα χρήματα, για να εξαγοράσουν το γαλλικό και άρα το Καθολικό μερίδιο στον χώρο των ΗΠΑ. Μιλάμε για απάτες των πεζοδρομίων. Εβραίοι τοκογλύφοι τής Ευρώπης "έδωσαν" χρήματα σε ένα διεφθαρμένο καθεστώς τής Ευρώπης, για να εξαγοραστεί μια αυθαίρετη κατάσταση σε μια άλλη μεριά τού Πλανήτη. Οι Εβραίοι, δηλαδή, "δάνεισαν" στους Αγγλοσάξονες των ΗΠΑ τα χρήματα εκείνα, για να εξαγοράσουν από το Παρίσι τη "Λουιζιάνα". Με χρήματα, δηλαδή, τα οποία κανένας Γάλλος δεν είδε και τα οποία δεν πέρασαν ποτέ τον Ατλαντικό, "εξαγοράστηκε" ένα μέρος των μελλοντικών ΗΠΑ, το οποίο απλά εξέφραζε την εγκληματικότητα της γαλλικής αποικιοκρατίας στον Νέο Κόσμο.
Όμως, μαζί με αυτά τα χρήματα - των Ρότσιλντ προφανώς - προέκυψε ως άμεση συνέπεια και ο "συνεταιρισμός" με τους Εβραίους. Οι τοκογλύφοι δανειστές των "πατέρων" των ΗΠΑ έθεσαν ως όρο - για τη βοήθεια που έδιναν - να μεταφερθούν οι Εβραίοι μετανάστες ως "προνομιούχοι" στις ΗΠΑ ...Προνομιούχοι, που θα τους δίνονταν άδειες τοκογλυφίας, για να ασκήσουν το ίδιο "λειτούργημα" που ασκούσαν και στην Ευρώπη. Με αυτόν τον τρόπο στήθηκε η τοκογλυφική συμμορία τής Νέας Υόρκης ...Ροκφέλερ και όλα τα "σκουπίδια" τής τοκογλυφίας τής Φρανκφούρτης, του Λονδίνου, του Βερολίνου ή του Αμβούργου "μετακίνησαν" σταδιακά τις "έδρες" τους στις ΗΠΑ ...Ο Ρότσιλντ, ο Ροκφέλερ, ο Σιφ, ο Βάρμπουργκ, ο Γκόλντμαν, ο Σακς, οι αδερφοί Λέμαν, ο Κουν, ο Λεμπ, ο Γκούγκενχαιμ, ο Βάινμπεργκ ...Μια πραγματικά dream team τής παγκόσμιας τοκογλυφίας.
Αυτοί πλαισίωσαν τους Αγγλογερμανούς WASP και τους ισχυροποίησαν σε βαθμό τέτοιο, ώστε να μονοπωλήσουν τα πάντα. Αρκεί να δει κάποιος μια μικρή λίστα Γερμανών-"Αμερικανώνκαι θα καταλάβει τι λέμεHenry J. Heinz, (H. J. Heinz Company), Frank Seiberling (Goodyear Tire and Rubber Company), Walt Disney (Disney),William Boeing (The Boeing Company) and (United Airlines), Walter Chrysler (Chrysler Corporation),Frederick and August Duesenberg (Duesenberg Automobile Corporation), Studebaker brothers(Studebaker Automobile Corporation), George Westinghouse (Westinghouse Electric Corporation), Levi Strauss (Levi Strauss & Co.), Charles Guth (PepsiCo Inc.), Bill Gates (Microsoft Inc.), Elon Musk(SolarCity), (SpaceX) and (Tesla Motors), James L. Kraft (Kraft Foods Inc.), Henry E. Steinway(Steinway & Sons), Charles Pfizer (Pfizer, Inc.), Donald Trump (The Trump Organization), John Jacob Astor (Waldorf Astoria Hotels and Resorts), Conrad Hilton (Hilton Hotels & ResortsCarl Laemmle(Universal Studios), Marcus Loew (Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc.), Harry Cohn (Columbia Pictures Industries, Inc.), Herman Hollerith (International Business Machines Corporation (IBM)), Steve Jobs(Apple Inc.),[155] Michael Dell (Dell Inc.), Eric Schmidt (Google Inc.), Peter Thiel (PayPal Inc.), Adolph Simon Ochs and Arthur Ochs Sulzberger (The New York Times), Charles Bergstresser (The Wall Street Journal), Al Neuharth (USA Today), Eugene Meyer (The Washington Post), August Schell (August Schell Brewing Company), Christian Moerlein (Christian Moerlein Brewing Co.), Eberhard Anheuser (Anheuser-Busch InBev), Adolphus Busch (Anheuser-Busch InBev), Adolph Coors (Molson Coors Brewing Company), Frederick Miller (Miller Brewing Company), Frederick Pabst (Pabst Brewing Company),Bernhard Stroh (Stroh Brewery Company) and Joseph Schlitz (Joseph Schlitz Brewing Company).
Ας "βγάλει" κάποιος από την οικονομία των ΗΠΑ όλες αυτές τις εβραϊκές τράπεζες και τις αγγλογερμανικές βιομηχανίες και θα δει τι "απομένει" για τους υπόλοιπους Αμερικανούς ...ΤΙΠΟΤΕ απολύτως. Τα δεκάδες εκατομμύρια των Αμερικανών - διαφόρων προελεύσεων - δεν έχουν ΤΙΠΟΤΕ απολύτως ...Ακριβώς όπως έφτασαν στις ΗΠΑ ...Ίσως με ένα καλύτερο σπίτι, το οποίο βεβαίως και δεν τους ανήκει, εφόσον το χρωστάνε στις τράπεζες. Για το σύνολο των "κοινών" Αμερικανών το "American dream" ποτέ δεν ξεπερνά ένα εστιατόριο, ένα μπακάλικο ή ένα βενζινάδικο. Μέχρι εκεί "φτάνουν" οι Αμερικανοί "μέτοικοι", οι οποίοι δεν γίνονται ποτέ γνήσιοι "Αμερικανοί". Ανάμεσα δηλαδή στις δεκάδες μειονότητες, που κατοικούν στις ΗΠΑ, παριστάνοντας τους Αμερικανούς, τα ΠΑΝΤΑ ανήκουν σε τρεις απ' αυτές ...Ανήκουν στους Άγγλους, στους Γερμανούς και στους Εβραίους ...Όλοι οι άλλοι "νερό" κουβαλάνε, και μάλιστα "τζάμπα".
Μόνον την ηγεσία των ΗΠΑ να εξετάσει κανείς, θα καταλάβει τι περίπου λέμε. Όλοι σχεδόν οι Πρόεδροι των ιδιόκτητων ΗΠΑ είναι Άγγλοι. "Νερώνουν" στην καταγωγή μόνον με λίγο γερμανικό "αίμα" από τη μάνα τους ...Όπως ο Ουάσιγκτον, ο Μπους ή ακόμα και ο "μαύρος" Ομπάμα. Στην κυριολεξία από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο έχουν τις ίδιες προδιαγραφές ...Μόνο να δουν τη λίστα οι "Αμερικανοί", και είναι μια καλή ευκαιρία για να "κλάψουν":
·            George Washington (English)
1st President 1789–97 (great-grandfatherJohn Washington from PurleighEssex, England.[104][105])
·            John Adams (English)
2nd President 1797–1801 (great-great-grandfather, Henry Adams born 1583 Barton St David,Somerset, England, immigrated to BostonMassachusetts.[106][107])
·            Thomas Jefferson (English and Scots-English)
3rd President 1801–1809 (Maternal English ancestry from William Randolph.)
·            James Madison (English)
4th President 1809–17[16]
·            John Quincy Adams (English)
6th President 1825–29 (Henry Adams born 1583 Barton St DavidSomerset, England.[106][107])
·            William Henry Harrison (English)
9th President 1841–1841 [108]
·            John Tyler (English)
10th President 1841–1845 [109]
·            Zachary Taylor (English)
12th President 1849–50
·            Millard Fillmore (English)
13th President 1850–1853 [110]
·            Franklin Pierce (English)
14th President 1853–1857 [111]
·            Abraham Lincoln (English, Welsh)
16th President 1861–65 (Samuel Lincoln baptised 1622 in HinghamNorfolk, England, died inHingham, Massachusetts.[112][113])
·            Andrew Johnson (Scots-Irish & English)
17th President 1865–1869 [114]
·            Ulysses S. Grant (Scots-Irish, English & Scottish)
18th President, 1869–77
·            Rutherford B. Hayes (English)
19th President 1877–1881 [115]
·            James A. Garfield (English, Welsh and French)
20th President 1881–81 [116]
·            Chester A. Arthur (Scots-Irish & English)
21st President 1881–85
·            Grover Cleveland (Scots-Irish & English)
22nd and 24th President, 1885–89 and 1893–97
·            Benjamin Harrison (Scots-Irish & English)
23rd President, 1889–93
·            William McKinley (Scots-Irish & English)
25th President, 1897–1901
·            Theodore Roosevelt (Scots-Irish, Dutch, Scots, English & French)
26th President, 1901–09
·            William Howard Taft (Scots-Irish & English)
27th President 1909–13[117][118]
·            Warren G. Harding (Scots-Irish & English)
29th President 1921–23[119]
·            Calvin Coolidge (English)
30th President 1923–1929 [120]
·            Franklin D. Roosevelt (Dutch, French & English)
32nd President 1933–45
·            Harry S. Truman (Scots-Irish, English & German)
33rd President 1945–53[121][122]
·            Lyndon B. Johnson (English)
36th President 1963–69
·            Richard Nixon (Scots-Irish, Irish, English & German)
37th President, 1969–74
·            Gerald Ford (English)
38th President 1974–77
·            Jimmy Carter (Scots-Irish & English)
39th President 1977–81 (Thomas Carter Sr. emigrated from England to Isle of Wight County,Virginia.[123])
·            Ronald Reagan (Scots-Irish, Irish, English & Scottish)
40th President 1981–89: He was the great-grandson, on his father's side, of Irish migrants fromCounty Tipperary who came to America via Canada and England in the 1840s. His mother was of Scottish and English ancestry.[124]
·            George H. W. Bush (Scots-Irish, English, Dutch & German)
41st President 1989–93: County Wexford historians have found that one of his ancestors, Richard de Clare, Earl of Pembroke nicknamed "Strongbow" offered his military services in the 12th-century Norman invasion of Wexford, Ireland. Strongbow married Aoife, daughter of Dermot MacMurrough, the Gaelic king of Leinster who had welcomed the Norman assistance to regain his throne in Ireland. .[125][126]
·            Bill Clinton (Scots-Irish & English)
42nd President 1993–2001
·            George W. Bush (Scots-Irish, English, Dutch, German & Welsh)
43rd President 2001–2009: Reynold Bush from MessingEssex, England emigrated in 1631 toCambridge, Massachusetts.[127]
·            Barack Obama (Luo, English & Irish)
44th President 2009-: His maternal ancestors came to America from France, England, Germany, Switzerland and Ireland.[128][129] His ancestors lived in New England and the South and by the 1800s most were in the Midwest. His father was Luo (or Jaluo) from Kenya, and was the first person in his family to travel or live outside of Africa.


Η ίδρυση του κράτους των ΗΠΑ
...μια συνωμοσία από τη φύση του.


Όλα αυτά δεν έγιναν βεβαίως στην τύχη. Τίποτε δεν γίνεται στην τύχη σε αυτόν τον κόσμο και ειδικά αυτά, τα οποία έχουν σχέση με εξουσία και κεφάλαιο. Όλα έγιναν βάση ενός σχεδιασμού, τον οποίο δρομολόγησαν οι Προτεστάντες και οι Εβραίοι και ο οποίος είχε ως στόχο να τους δώσει τον αποκλειστικό έλεγχο των ΗΠΑ ...Των ΗΠΑ, τις οποίες στη συνέχεια θα τις χρησιμοποιούσαν για να "κατακτήσουν" τον κόσμο - όπως και βλέπουμε να έχουν πετύχει στις ημέρες μας—. Όλα, δηλαδή, ήταν "στημένα" από την αρχή. Γι' αυτόν τον λόγο από την αρχή τής ιστορίας των ΗΠΑ δεσπόζουν σε αυτήν μορφές τής "υπόγειας" ιστορίας ...Της μυστικής ιστορίας των στοών και των συνωμοτών. Αν υπάρχει ένα κράτος, που ο όρος "μυστικά και ψέματα" να βρίσκει την απόλυτη έκφρασή του, αυτό το κράτος είναι οι ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ και οι ιδιοκτήτες τους κατάφερναν τα πάντα με συνωμοσίες, γιατί ποτέ δεν είχαν τη δύναμη να συγκρουστούν απευθείας με τα άλλα δόγματα.
Αυτά όλα μπορεί να τα καταλάβει κάποιος, αν τις παρακολουθήσει από την αρχή τής ίδρυσής τους. Οι ΗΠΑ ήταν ένα "παρθένο" κράτος ...Ένα απολύτως ιδιόμορφο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα κράτος. "Χτίστηκε" σαν τους ουρανοξύστες τους ...Πρώτα "χτίστηκε" ένα τεράστιο "οικοδόμημα" από τους ολιγάριθμους ιδιοκτήτες και μετά άνοιξαν οι πόρτες για τους πολυάριθμους "ενοικιαστές" ...Τους "ενοικιαστές", οι οποίοι θα του έδιναν τη λειτουργικότητα και την παραγωγικότητα που είχε ανάγκη και την οποία οι ιδιοκτήτες του δεν μπορούσαν μόνοι τους να πετύχουν. Οι ΗΠΑ ιδρύθηκαν στην κυριολεξία άδειες από πληθυσμό και με το σκεπτικό ..."ανοίξαμε και σας περιμένουμε".
Ως κράτος, παραχωρούσε στους νέους πληθυσμούς τη δυνατότητα να επιβιώσουν χάρη στο κεφάλαιό του, αλλά χωρίς κανένα άλλο δικαίωμα. Οι "άλλοι" θα παρέμεναν πάντα ξένοι. Αυτό δεν θα άλλαζε ποτέ. Φρόντισαν στο Σύνταγμά τους να περάσουν τέτοιες διατάξεις, οι οποίες να τους επιτρέπουν να επεμβαίνουν ακόμα και με τη βία εναντίον όποιου θεωρούσαν εχθρό και άρα απειλή ...Foreign or Domestic, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν ...Διατάξεις, τις οποίες τις έκαναν ακόμα πιο σκληρές με νόμους τύπου Πάτριοτ κλπ.. Όμως, επειδή οι νόμοι μόνον δεν αρκούν, όταν οι πληθυσμιακές πλειοψηφίες είναι μεταβαλλόμενες και η δημοκρατία δίνει δικαιώματα σε πολίτες, έπρεπε να μεριμνήσουν και για τα κρυφά τους "όπλα" ...Τα παράνομα "όπλα", τα οποία θα προστάτευαν τη δική τους "νομιμότητα".
Οι ΗΠΑ, ως νέο κράτος, δεν είχε τους γνωστούς "μηχανισμούς", τους οποίους συνήθως είχαν τα συμβατικά κράτη τής Ευρώπης, για να προστατεύουν τις σκληρές και αυταρχικές εξουσίες ...Τους παρακρατικούς μηχανισμούς, οι οποίοι "ταΐζονταν" από τα "Παλάτια" και στόχο είχαν να διατηρούν την "τάξη" εκεί όπου ο νόμος δεν ήταν αρκετός για τους τύραννους. Αυτούς τους μηχανισμούς θα τους έφτιαχνε όταν οι συνθήκες θα το επέτρεπαν και άρα όταν θα λάμβανε τις τελικές πληθυσμιακές και γεωγραφικές του διαστάσεις. Είχαν απόλυτη ανάγκη να φτιάξουν τέτοιους μηχανισμούς, γιατί η τεράστια εισροή των Ευρωπαίων μεταναστών μπορεί να ήταν χρήσιμη για τους Προτεστάντες και τους Εβραίους κυρίαρχους των ΗΠΑ, αλλά ταυτόχρονα ήταν και απειλητική. Ήταν κυρίαρχοι σε ένα τεράστιο κράτος, του οποίου τα πληθυσμιακά δεδομένα άλλαζαν διαρκώς εις βάρος τους.
Θέμα χρόνου ήταν ν' "ανατραπεί" η ισχύς τους. Η κοινωνία των ΗΠΑ έμοιαζε με κινούμενη "άμμο", η οποία διαρκώς άλλαζε "σχήμα" και "μέγεθος" και το αγγλοσαξονικό παρακράτος των WASP δεν μπορούσε με τις δικές του δυνάμεις να εξασφαλίσει τον έλεγχό της. Έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος, ώστε οι ίδιοι οι νεοφερμένοι να δημιουργήσουν έναν ελεγκτικό "μηχανισμό" παρακρατικού τύπου, ώστε ο έλεγχος να πηγαίνει - έστω και "εμμέσως" - στα αφεντικά. Έπρεπε, δηλαδή, να βρεθεί ένας τρόπος, ώστε οι Ιταλοί μετανάστες να ελέγχουν - για λογαριασμό των "αφεντικών" - τούς νέους Ιταλούς μετανάστες, οι Πολωνοί τούς Πολωνούς, οι Ιρλανδοί τούς Ιρλανδούς κλπ.. Έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος να "ταΐζεται" αυτός ο "στρατός" των "προθύμων" υπηρετών, οι οποίοι θα υπέτασσαν τους ομοεθνείς τους στα "αφεντικά".
Αυτό ήταν το πρόβλημα των Αγγλοσαξόνων "αφεντικών" των ΗΠΑ, και το οποίο έπρεπε να το επιλύσουν με τους Εβραίους συνεταίρους τους. Έπρεπε - ως "μειονότητες" και οι ίδιοι μέσα στο ιδιόκτητό τους κράτος - να βρουν τη λύση, ώστε να ελέγχουν τις υπόλοιπες "μειονότητες" ...Να ελέγχουν τους υπόλοιπους πληθυσμούς, ανεξαρτήτως της ειδικής καταγωγής τού καθενός. Οι Εβραίοι έπρεπε να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους μέσα και τη δική τους τεχνογνωσία, προκειμένου να βοηθήσουν τους συνεταίρους τους στη διατήρηση της κυριαρχίας τους ...Ήταν απολύτως απαραίτητοι, γιατί έπρεπε να διατηρηθεί η "εικόνα" τής "δημοκρατίας" και οι Αγγλοσάξονες ήταν ειδικοί μόνον στα μαστίγια, και ως εκ τούτου ακατάλληλοι. Δεν είχαν τέτοιου είδους τεχνογνωσία, ώστε να ελέγχουν πληθυσμούς χωρίς τη βία και τον φασισμό.
Οι Εβραίοι γι' αυτόν τον λόγο ήταν κατάλληλοι. Ως μειονότητα - με εμπειρία χιλιάδων ετών - μπορούσαν να ελέγξουν και να εκμεταλλευτούν όποια ή όποιες μειονότητες είχαν την ατυχία να βρίσκονται κοντά τους. Η περίπτωση των ΗΠΑ ήταν πολύ εύκολη γι' αυτούς, γιατί ήταν μια κοινωνία απολύτως ανοργάνωτη και ως εκ τούτου ανοχύρωτη. Από το φαρ-ουέστ, όπου έλυναν τους λογαριασμούς τους με τα πιστόλια και τις μπουνιές, έπρεπε αυτή η Αμερική - όπου περιφερόταν κάθε "καρυδιάς χαλασμένο καρύδι" - να οργανωθεί για να παρακολουθήσει τα μεγάλα και ισχυρά εθνικά κράτη τής Ευρώπης. Έχοντας ταυτόχρονα και τις "πλάτες" και τα "μαστίγια" των Αγγλοσαξόνων - για να διορθώνουν τυχόν λάθη - δεν είχαν να φοβηθούν τίποτε. Όλα θα γίνονταν όπως συνέφερε τα αφεντικά.
Αναγκαστικά έπρεπε να ληφθούν όλα αυτά τα μέτρα, γιατί οι νέες εθνικές παρουσίες από πλευράς μεταναστών - που όλες μαζί αντιπροσώπευαν μια μεγάλη πλειοψηφία - θα μπορούσαν να ανατρέψουν τα σχέδια των κυρίαρχων. Μόνον αν αξιολογήσει κάποιος αυτόν τον κίνδυνο καταλαβαίνει το απαραίτητο της παρουσίας των Εβραίων στη λειτουργία των αγγλοσαξονικών ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ δεν θα μπορούσαν να "στηθούν" όπως τις βλέπουμε σήμερα χωρίς τους Εβραίους. Οι Εβραίοι ήταν αυτοί, οι οποίοι είχαν την τεχνογνωσία εκείνη, που έλειπε από τους Αγγλοσάξονες ...Είχαν την τεχνογνωσία να ελέγχουν μειονότητες και αυτήν την τεχνογνωσία θα "πουλούσαν" στα "αφεντικά" ...Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Θα ρύθμιζαν την κοινωνία με τρόπο τέτοιο, που θα διασφάλιζε τα δικά τους συμφέροντα ως μειονότητα και ταυτόχρονα θα παρέδιδαν τον έλεγχο των υπολοίπων μειονοτήτων στην κυρίαρχη αγγλοσαξονική μειονότητα.
Στην πραγματικότητα όλα θα τα έκαναν μόνοι τους οι Εβραίοι ...Οι Εβραίοι θα κυβερνούσαν και οι Αγγλοσάξονες θα "βασίλευαν", απλά και μόνον γιατί αυτό προέβλεπε ο σχεδιασμός. Οι Αγγλοσάξονες των ΗΠΑ θα γίνονταν οι τζάμπα "μάγκες" ακόμα και με iq "ραδικιού", όπως για παράδειγμα οι διάφοροι Μπους, Κλίντον ή Ρήγκαν, οι οποίοι κατά καιρούς εμφανίστηκαν σαν "ηγέτες" τους ...Αναγκαστικά, εφόσον οι "υπερέχοντες" Προτεστάντες των βορειοανατολικών πολιτειών αποτελούσαν μειονότητα και χωρίς "βοήθεια" δεν είχαν τη δύναμη να "επιβληθούν" στα μιλιούνια των μεταναστών, τα οποία κατέφθαναν καθημερινά από τον Παλαιό Κόσμο. Ως μειονότητα, η οποία είχε μάθει να επιβάλλεται με τη δύναμη και με τη βία, δεν είχε την παραμικρή πιθανότητα να επιβληθεί σε συνθήκες "άγριας δύσης". Θέμα χρόνου ήταν να έρθουν σε σύγκρουση με τους μετανάστες και να "χάσουν".
Οι Εβραίοι ήταν αυτοί, οι οποίοι τούς "έσωσαν". Αυτά τα μιλιούνια των αγράμματων και πεινασμένων μεταναστών, ήταν πολύ εύκολα για τους Εβραίους στη διαχείρισή τους ...Πάρα πολύ εύκολα, εφόσον στην πραγματικότητα αποτελούσαν την αμόρφωτη "πλέμπα" τής Ευρώπης ...Παλιοί γνωστοί τους ήταν από τις παλιές πατρίδες. Έχοντας λοιπόν οι Εβραίοι τη γνώση των αναγκών και των φοβιών των ξένων σε μια ξένη κοινωνία, η οποία τους δεχόταν ως μετανάστες, "κατασκεύασαν" ένα συνταγματικό πλαίσιο, το οποίο να τους τρομοκρατεί και να τους απειλεί μόνιμα ...Ένα συνταγματικό πλαίσιο, το οποίο να τους έχει υπό αιώνιο έλεγχο και αιώνια ομηρία. Ό,τι δηλαδή "κατήγγειλαν" οι Εβραίοι ως μειονότητα και ως αίτιο αδικίας τους στην εθνικιστική Ευρώπη, το "μεταμφίεσαν" και το επέβαλαν στις ΗΠΑ εναντίον των "κατώτερων" εθνικών μειονοτήτων.
Από εκεί και πέρα όλα ήταν εύκολα. Αυτοί είχαν το "μαχαίρι", είχαν το "καρπούζι" και βέβαια ήξεραν να κόβουν και τις "μερίδες" που τους συνέφεραν. Εξαιτίας τους, η αμερικανική κοινωνία είναι εξ' αρχής έτσι φτιαγμένη, ώστε να συντηρεί όλες τις μειονότητες και να προστατεύει τις κυρίαρχες ...Τους Αγγλοσάξονες και τους Εβραίους. Όλοι οι άλλοι ήταν περίπου "κατοικίδια" των ΗΠΑ. Το ίδιο το Σύνταγμα των ΗΠΑ διασφαλίζει αυτές τις ανισότητες ...Επ' άπειρον ευγνωμονούντες "μετανάστες", ακόμα κι αν κατοικούσαν στις ΗΠΑ επί αιώνες. Οι γενιές των μεταναστών θα διαδέχονταν η μία την άλλη, αλλά δεν θα έχαναν στο αρχικό εθνικό τους "στίγμα". Αυτό συνέφερε τους κυρίαρχους "υποδοχείς" και αυτό διατηρούσαν με όλα τα μέσα.
Το συμφέρον ήταν ο λόγος - και όχι κάποια ιδιαίτερη "ευαισθησία" των Αγγλοσαξόνων - που ενθάρρυναν και χρηματοδοτούσαν όλες οι μειονότητες να διατηρούν ακόμα και σήμερα την αρχική τους "καταγωγή". Δεν συμφέρει τους κυρίαρχους να γεννιούνται -έτσι στο αφηρημένο - "Αμερικανοί", γιατί αυτό τους απειλεί. Δημιουργεί ομοιογενή αμερικανική κοινωνική "σούπα" και εκεί αποτελούν οι ίδιοι "μειονότητα", που δεν μπορεί να ξεχωρίσει. Τους συμφέρει τα παιδιά των μεταναστών να γεννιούνται Πολωνοαμερικανοί, Ιταλοαμερικανοί, Μεξικανοαμερικανοί εις το διηνεκές. Γιατί; ...Για να τους "θυμίζουν" ποιοι είναι τα αφεντικά ...Για να τους θυμίζουν ότι από ανάγκη βρέθηκαν στις ΗΠΑ ...Για να τους αντιμετωπίζουν σαν "αχάριστους" ξένους, όταν διεκδικούν παραπάνω απ' αυτά που ανέχονται τα "αφεντικά" ...Ξένους, οι οποίοι δεν σεβάστηκαν τη "φιλοξενία" των ιδιοκτητών των ΗΠΑ.
Γι' αυτόν τον λόγο οι ίδιοι, οι οποίοι χρηματοδότησαν τον εθνικισμό στην Ευρώπη, ήταν οι ίδιοι που έφτιαξαν για τους εαυτούς τους μια "απεθνικοποιημένη" Υπερδύναμη, όπως οι ΗΠΑ. Γι' αυτόν τον λόγο οι ίδιοι, οι οποίοι εμπνεύστηκαν και χρηματοδότησαν τον κομμουνισμό στην Ευρώπη, δεν άφησαν - ούτε για λόγους εντυπώσεων - τη δραστηριοποίηση νόμιμων κομμουνιστικών κομμάτων στις ΗΠΑ ...Όλα αυτά ήταν πολύ επικίνδυνα για την ιδιόμορφη παθογένεια των ΗΠΑ. Ήταν επικίνδυνα να τα επιτρέψουν να εκδηλωθούν ως φαινόμενο, γιατί επέτρεπαν στην "πλέμπα" να ξεφεύγει ομαδικά εκτός των μηχανισμών που έλεγχαν οι Αγγλοσάξονες και άρα δεν θα μπορούσαν να επιβληθούν.
Ένας καθαρός αμερικανικός ιμπεριαλισμός θα τους τελείωνε με συνοπτικές διαδικασίες, εφόσον - μέσα στα πλαίσια τού εσωτερικού κοινωνικού ανταγωνισμού - θα αναδείκνυε τις πιο ισχυρές δυνάμεις και οι ίδιοι είχαν μάθει να νικούν μόνον σε "στημένους" αγώνες. Ένα μεγάλο κομμουνιστικό κίνημα θα τους έφερνε ως κεφαλαιοκράτες απέναντι στη φτωχή μάζα, η οποία θα τους στοχοποιούσε και θα τους "πυροβολούσε" με το "όπλο" της ψήφου. Ό,τι απ' αυτά και να γινόταν, δηλαδή, θα την "πατούσαν". Σεβόμενοι όλες αυτές τις προδιαγραφές, έκαναν τις ΗΠΑ μια δύναμη, η οποία δήθεν από "σεβασμό" δέχεται όλες τις μειονότητες, αλλά δεν τις "αλέθει" ...Τις ενθαρρύνει κάτω από μια επιφανειακή αμερικανική "βιτρίνα" να διατηρούν την εθνική τους καταγωγή.
Αυτό ήταν ένα από τα ζητούμενα, γιατί έπρεπε οι πληθυσμοί των κυρίαρχων να μην χάνουν τα χαρακτηριστικά τους και να μην "χάνονται" τα μέλη τους κι εξασθενούν τα συμφέροντά τους. Αυτός ο ιδιόμορφος "υποεθνικισμός", δηλαδή, δεν βόλευε μόνον στον έλεγχο των "κατώτερων", αλλά βόλευε και στη διατήρηση των συλλογικών συμφερόντων των "ανωτέρων" ...Βόλευε τα μέγιστα τους χρηματοδότες Εβραίους. Γιατί; ...Γιατί οι Εβραίοι ποτέ δεν ενσωματώνονται στις κοινωνίες και αυτό το πληρώνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα με διωγμούς ...Γιατί μόνον στις ΗΠΑ - και εξαιτίας αυτού του σχεδιασμού - οι αλλόθρησκοι Εβραίοι ήταν όμοιοι με όλους τους υπόλοιπους στη συντριπτική τους πλειοψηφία χριστιανούς Αμερικανούς ..."Αμερικανοί" τυπικά, αλλά Εβραίοι εθνικά, όπως κάποιοι άλλοι ήταν Ιρλανδοί, Πολωνοί, Γερμανοί κλπ.. Έδωσαν, δηλαδή, σε όλες τις μειονότητες τα δικά τους χαρακτηριστικά, για να μην διαφέρουν οι ίδιοι από κανέναν. Δεν άλλαξαν δηλαδή οι ίδιοι τους, αλλά άλλαξαν - κατά το πώς τους βόλευε - όλους τους υπολοίπους.
Οι ΗΠΑ, γι' αυτόν τον λόγο, ήταν το μοναδικό χριστιανικό κράτος, που κάτω από την επίσημη "εθνικότητά" του "έτρεχαν" νόμιμα - και υπό κρατική επίβλεψη - κι άλλες παράλληλες ...Το μόνο χριστιανικό "έθνος", του οποίου το συνεκτικό στοιχείο ήταν η έννοια του συμφέροντος και όχι αυτή της φυλετικής συγγένειας ...Το μόνο "έθνος", το οποίο είχε ως "θεμέλιό" του το American dream, που έχει σχέση με τον εύκολο και γρήγορο πλουτισμό. Μέσα λοιπόν σε αυτήν την κοινωνία-αρένα, την οποία οι Εβραίοι την είχαν φτιάξει στα "μέτρα" τους, ήταν απόλυτα ελεύθεροι να κάνουν ό,τι βρομιά ήθελαν, για να επιτύχουν τον στόχο τους. Ως εθνική μειονότητα ανάμεσα σε άλλες, ανταγωνιζόταν απενοχοποιημένοι πλήρως - και χωρίς κανέναν φόβο για την καταγωγή τους - τους πάντες ...Η μόνη φορά που βρίσκονταν συνολικά ως μειονότητα με τη "μεριά" του κράτους και όχι "απέναντι", ως συνήθως.
Σε αυτούς παραδόθηκε ο απόλυτος έλεγχος του κράτους, εφόσον αυτό ήταν το απαραίτητο στοιχείο για να επιτύχουν τους κοινούς τους στόχους με τους Αγγλοσάξονες. Το αποτέλεσμα για τους Εβραίους ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό, αλλά ήταν εκ των προτέρων γνωστό. Βάζοντας πρώην μέλη κυρίαρχων λαών - και άρα ανθρώπουςχωρίς την απαραίτητη "τεχνογνωσία" και νοοτροπία - να λειτουργήσουν ως μειονότητα μέσα σε μια τεράστια ξένη κοινωνία, οι Εβραίοι, ως εκπαιδευμένη μειονότητα να επιβιώνει σε εχθρικές κοινωνίες, είχαν το απόλυτο πλεονέκτημα. Ποια εθνικότητα θα τους νικούσε μέσα στις ΗΠΑ; Αυτό έκαναν οι Εβραίοι ...Σε μια κοινωνία όπου Βρετανοί, Γάλλοι, Ιταλοί, Πολωνοί κλπ. αναγκαζόταν για πρώτη φορά στις ζωές τους να λειτουργούν ως μειονότητες, έπρεπε να ανταγωνιστούν την πιο "γυμνασμένη" μειονότητα στην ιστορία τού κόσμου. Είναι σαν να βάζεις να τρέξουν στο απόλυτο σκοτάδι ανθρώπους χωρίς κανένα βοήθημα απέναντι σε ανθρώπους με "φακούς".
Γι' αυτόν τον λόγο - και όχι εξαιτίας κάποιου ανθρωπισμού τους - οι ΗΠΑ εξέφραζαν πάντα μια μεγάλη "λατρεία" για φτωχούς μετανάστες ...Αρκεί να ήταν υγιείς, να μπορούν να εργάζονται και δεν ενδιέφερε κανέναν τίποτε άλλο. Μετανάστες χωρίς προσόντα και χωρίς καν γνώση τής επίσημης γλώσσας τού κράτους που επέλεγαν να μεταναστεύσουν, ήταν θέμα χρόνου να "γκετοποιηθούν". Άρα; ...Άρα ήταν θέμα χρόνου το "παιχνίδι" να πάει στα "χέρια" των ειδικών των "γκέτο". Οι Εβραίοι έτριβαν τα "χέρια" τους. Είχαν δημιουργήσει την κοινωνία που πάντα "ονειρεύονταν" ...Την κοινωνία όπου θα μπορούσαν να διεκδικούν τα πάντα, χωρίς να χρειάζεται να αποκρύπτουν ή να ντρέπονται για την καταγωγή τους ...Την κοινωνία εκείνη, η οποία θα αντιμετώπιζε σαν φυσικό γεγονός το νατυγχάνει κάποιος μετανάστης γείτονας κάποιου πλούσιου Εβραίου.
Από εκεί και πέρα τους μετανάστες τους "ζύμωναν" και τους έκαναν ό,τι τους βόλευε. Τι τους βόλευε; ..."Θαυμαστές" των Εβραίων και "ρατσιστές" απέναντι στους μαύρους. Ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος στην πατρίδα του θα ήταν αντισιωνιστής και καχύποπτος απέναντι στον Εβραίο, ήταν "κοσμοπολίτης" στο Μανχάταν και στο Μπρούκλιν. Το κοινό "American dream" δεν άφηνε περιθώρια για ρατσιστικές "πολυτέλειες" ...Όλοι ενωμένοι στη "μάσα". Εφόσον οι Εβραίοι έφερναν "λεία" στην Αμερική, ήταν "καλοί" και για τους μετανάστες. Ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος στην πατρίδα του δεν είχε πρόβλημα με τους μαύρους ως φυλή, πήγαινε στις ΗΠΑ και γινόταν και ρατσιστής. Γιατί; ...Γιατί στον αγώνα για την επιβίωση οι μαύροι ήταν οι πρώτοι του "αντίπαλοι". Αυτούς θα "καπέλωνε" σε πρώτη φάση, για να μπει στο "κλαμπ" των ευνοημένων μειονοτήτων, όπως του υπόσχονταν οι κυρίαρχοι λευκοί.
"Θαυμαστές" δηλαδή των Αγγλοσαξόνων και των Εβραίων ήταν όλοι τους οι λευκοί μετανάστες ...και άσπονδοι εχθροί των μαύρων ...Εχθροί των μαύρων από την πρώτη στιγμή που περνούσαν από το Ellis Island, ακόμα κι αν δεν είχαν δει ποτέ μαύρο στη ζωή τους. Οι μαύροι, δηλαδή, ήταν για τους φτωχούς μετανάστες το πρώτο "καλό" σημάδι ότι θα ευνοούνταν εκεί όπου έφτασαν ...Οι πρώτοι που τους έκαναν να αισθάνονται "πρίγκιπες" ...Οι πρώτοι που τους φέρονταν οι πάντες άσχημα, και αυτό έκανε τους "νεοφερμένους" λευκούς να αισθάνονται ότι τους φέρονται σαν "ανώτερους" από κάποιους άλλους ...Οι πρώτοι "κατώτεροι", τους οποίους θα "προσπερνούσαν" στον δύσκολο αγώνα που τους περίμενε στη νέα "πατρίδα". Γι' αυτούς ήταν εκ των ουκ άνευ να μην τους "πλησιάσουν" ποτέ και πολύ περισσότερο να μην τους "προσπεράσουν" οι μαύροι.
Το να δουλέψουν δηλαδή πλάι-πλάι και με ίσα δικαιώματα με τους μαύρους το έβλεπαν σαν μια "οπισθοχώρηση" στην πορεία τής ζωής τους και όχι ως "πρόοδο". Η έννοια της κοινωνικής δικαιοσύνης γινόταν γι' αυτούς "αλά καρτ" και όποιος αρχίζει και σκέφτεται με τον τρόπο αυτόν παγιδεύεται από άλλους πιο ισχυρούς. Όταν σκέφτεσαι σαν "ανώτερος" απέναντι σε κάποιους "κατώτερους", είναι θέμα χρόνου να βρεθείς πίσω από "αφεντικά", τα οποία δεν σε υπολογίζουν καθόλου ως άνθρωπο. Τέτοια τους έβαζαν στο μυαλό και έτσι τους παγίδευαν αυτοί, οι οποίοι μοίραζαν "προνόμια" στις ΗΠΑ, και άρα οι Αγγλοσάξονες και οι πονηροί Εβραίοι ...Οι ιδιοκτήτες τού πρώτου κράτους με "πόρτα" και face control.


Η μεγάλη εβραϊκή επίθεση στις ΗΠΑ.
Η μυθική δεκαετία τού '20.


Αφού λοιπόν οι ΗΠΑ θα έπαιρναν ως κρατικό μόρφωμα τις τελικές τους διαστάσεις και θα "τακτοποιούνταν" οι Εβραίοι ως διαχειριστική μειονότητα ανάμεσα στις άλλες εθνικές μειονότητες, ήταν θέμα χρόνου η "συμμορία" να εκδηλώσει την επίθεσή της. Απλά πράγματα ...Αφού "άπλωσαν" όλους τους μετανάστες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη των ΗΠΑ - για να βολευτούν και ν' αναπτυχθούν όπως μπορούσε ο καθένας - θα έπρεπε στη συνέχεια να γίνει η τελική ρύθμιση της κοινωνίας. Μπορεί αρχικά - και στα χρόνια τού ελεύθερου "καλπασμού" - να έκανε ο καθένας ό,τι ήθελε και ό,τι γνώριζε από την πατρίδα του να κάνει, αλλά στο τέλος όλα θα πήγαιναν στα "χέρια" των ιδιοκτητών ...Εργοστάσια, βιοτεχνίες, ορυχεία κλπ. θα είχαν μόνον οι "εκλεκτοί" και κανένας άλλος.
Όλοι όσοι στην προηγούμενη εποχή είχαν αποκτήσει οτιδήποτε απ' όλα αυτά και ως άτομα δεν ανήκαν στις "κυρίαρχες" μειονότητες, θα έπρεπε να τα χάσουν. Το γεγονός, δηλαδή, ότι οι Αγγλοσάξονες των ανατολικών ακτών "αμόλησαν" τους "πιονέρους" για να κατακτήσουν τη Δύση, δεν σημαίνει ότι θα τους την έδιναν "δώρο". Μόλις αυτοί οι "πιονέροι" θα την κατακτούσαν, θα τους την έπαιρναν οι Αγγλοσάξονες μέσα από τα χέρια ...Θα τους την έπαιρναν, έστω κι αν οι ίδιοι δεν είχαν πάει ούτε ως "τουρίστες" μέχρι τη δυτική ακτή. Έπρεπε οι κυρίαρχοι να διεκδικήσουν το κράτος στο σύνολό του, ώστε να μην κινδυνεύουν από κανέναν αυτοδημιούργητο ...Να το διεκδικήσουν στον απόλυτο βαθμό ...Να καταστρέψουν όλους τους ανταγωνιστές τους και ταυτόχρονα να έχουν τη δύναμη να τους απειλήσουν ακόμα και με τη βία σε περίπτωση που εκείνοι είχαν τη φαεινή ιδέα να αντιδράσουν.
Για να το επιτύχουν αυτό οι Εβραίοι διαχειριστές, έβαλαν δύο μεγάλους στόχους ...Στόχους "παναμερικανικούς" και άρα "ομοσπονδιακούς", οι οποίοι αφορούσαν ολόκληρο το κράτος και ολόκληρο τον πληθυσμό. Στόχος τους έγινε τόσο η FED όσο και το αμερικανικό παρακράτος. Γιατί; ...Γιατί με τον έλεγχο αυτών των δύο θα μπορούσαν να εξουσιάζουν τις ΗΠΑ ως τύραννοι, άσχετα με το ποιος θα ήταν ο "κυρίαρχος" λαός. Είχαν ανάγκη δηλαδή το μέσον εκείνο, το οποίο θα τους καθιστούσε υπεράνω των νόμων, αλλά ήθελαν να ελέγχουν την κοινωνία και με τη βία, χρησιμοποιώντας όσους δεν σέβονταν τον νόμο. Ήθελαν, δηλαδή, να "απειλούν" μεταφορικά την κοινωνία, αλλά, όταν η "απειλή" των χρημάτων δεν αρκούσε, ήθελαν να την απειλούν και κυριολεκτικά. Για τους εαυτούς τους επιθυμούσαν την "ασυλία" τού νόμου, αλλά ταυτόχρονα είχαν ανάγκη και τη βοήθεια των παρανόμων, σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά.
Περίμεναν λοιπόν μέχρι οι ΗΠΑ να λάβουν τις τελικές τους διαστάσεις και μόλις θα συνέβαινε αυτό, θα τις "κατακτούσαν". Θα άφηναν τους "πιονιέρους" να "αλωνίζουν" μέχρι να φτάσουν στην απέναντι "ακτή" και όταν θα το κατάφερναν, θα έκαναν τις κινήσεις εκείνες, οι οποίες θα αποκάλυπταν ποιοι ήταν τα πραγματικά αφεντικά των ΗΠΑ. Δεν είχαν λόγο δηλαδή να εμφανιστούν με απαιτήσεις στο διάστημα που οι ΗΠΑ "απλώνονταν" και θα μπορούσαν με την αποκάλυψη της ταυτότητά τους να δημιουργήσουν τάσεις διάσπασης της κοινωνίας και άρα και του κράτους. Δεν ήθελαν να "ταυτιστούν" άμεσα με τους Αγγλοσάξονες των Βορειοανατολικών Πολιτειών και να "στραβώσουν" τους Νότιους, τους Τεξανούς ή τους Καλιφορνέζους. Άφησαν τα πράγματα να ολοκληρωθούν και όταν αυτό συνέβη έκαναν το "χτύπημά" τους.
Σ' ό,τι αφορά τον στόχο τής FED, τα πράγματα ήταν σχετικά απλά. Οι έμπειροι στα χρηματοοικονομικά τοκογλύφοι έπρεπε να δημιουργήσουν ένα τεράστιο πρόβλημα, ώστε να εμφανιστούν σαν "σωτήρες" της οικονομίας ...Να τους δώσουν οικειοθελώς οι Αμερικανοί αυτό, το οποίο, αν το έπαιρναν μόνοι τους, θα ξεσήκωναν επανάσταση εναντίον τους. Το ζητούμενο ήταν η FED ...Η FED, η οποία "έκοβε" το νόμισμα των ΗΠΑ ...Η FED, της οποίας η κατοχή θα επιβεβαίωνε την άποψη του Ρότσιλντ. Πότε πήραν οι Εβραίοι την FED υπό τον απόλυτο έλεγχό τους; ...Μετά το μεγάλο Κραχ τού 1929.
Τη συμμετοχή τους σε αυτό το Κραχ αναζητά κάποιος, για να ερμηνεύσει τη μετέπειτα κυριαρχία τους. Δεν χρειάζεται εμείς στο κείμενο αυτό να αποδείξουμε τη συμμετοχή αυτή. Αποτελεί πλέον αναμφισβήτητο ιστορικό γεγονός η ανάμιξή τους. Όπου και να ψάξει κάποιος, θα τους "βρει". Πώς τη μεθόδευσαν; ...Με τον τρόπο που μεθόδευσαν το δικό μας έγκλημα του χρηματιστηρίου. Ελέγχοντας τα ΜΜΕ και την προπαγάνδα, "έσπρωξαν" τον λαό στο χρηματιστήριο. Έβαλαν τους "Σημίτηδες" να "ωθούν" τον κόσμο στο χρηματιστήριο ...Ο Γούντροου Ουίλσον ένας δικός τους διεφθαρμένος "Σημίτης" ήταν ...Κουτσοί στραβοί στον "άγιο Παντελεήμονα" της κερδοσκοπίας. Έχοντας οι ίδιοι ως τραπεζίτες τεράστια ρευστότητα, ήταν εύκολο να δημιουργήσουν ανοδικές τάσεις σ' αυτό και άρα να βάλουν το "τυράκι" τής "παγίδας".
Η μετατροπή τού χρηματιστηρίου σε τζόγο ήταν αυτήν, η οποία μάζεψε όλα τα χρήματα του αμερικανικού λαού σ' αυτό. Το αποτέλεσμα; ...Οι Εβραίοι "τραβήχτηκαν" εγκαίρως και "άδειασαν" τους πάντες ...Πλούτισαν οι ίδιοι και φτώχυνε ένας ολόκληρος λαός. Το αποτέλεσμα του Κραχ; ...Χιλιάδες τράπεζες μη εβραϊκών συμφερόντων καταστράφηκαν. Μαζί μ' αυτές κατέρρευσε και η αμερικανική βιομηχανία. Οι βιομηχανίες έβαλαν "λουκέτα", όχι επειδή δεν ήταν ανταγωνιστικές ή επειδή δεν είχαν καλά προϊόντα, αλλά επειδή δεν είχε νόημα να παράγουν τίποτε. Δεν παρήγαγαν τίποτε, εφόσον δεν είχαν πλέον αγοραστικό κοινό να ενδιαφέρεται για τα προϊόντα τους. Το ανάλογο έγινε σε όλους τους κλάδους τής οικονομίας. Οι πετρελαϊκές εταιρείες βρέθηκαν χωρίς πελάτες και χωρίς χρήματα.
Ποιοι είχαν όλα τα χρήματα, ώστε να επωφεληθούν από αυτήν την πρωτοφανή πτώση αξιών σε μια τεχνητά - και χωρίς να έχει προηγηθεί, για παράδειγμα, πόλεμος - κατεστραμμένη οικονομία; ...Αυτοί, οι οποίοι την κατέστρεψαν και δεν βρίσκονταν ανάμεσα στους κατεστραμμένους ...Οι Εβραίοι ...Αυτοί, οι οποίοι στη συνέχεια βγήκαν και εξαγόρασαν με "ψίχουλα" τα πάντα. Ό,τι είχαν δημιουργήσει μέχρι τότε οι Αμερικανοί όλων των εθνικοτήτων, πήγαν και το πήραν "τζάμπα" οι Εβραίοι. Δίκτυα όλων των τύπων και των ειδών πέρασαν στα χέρια τους ...Ηλεκτρικά, σιδηροδρομικά κλπ.. ...Χαλυβουργίες, ναυπηγεία, πολεμικές βιομηχανίες. Οι τοκογλύφοι, οι οποίοι παρίσταναν τους τραπεζίτες, μετά από εκείνο το "Κραχ" έγιναν καί βιομήχανοι καί πετρελαιάδες κλπ. ...
...Η μεγαλύτερη ανακατανομή πλούτου στην αμερικανική και ίσως στην παγκόσμια οικονομία ...Η πιο γρήγορη και μεγάλη φτωχοποίηση ενός λαού στην ανθρώπινη ιστορία. Οι Εβραίοι τραπεζίτες και οι Αγγλοσάξονες συνέταιροί τους έγιναν πραγματικά "θηρία" και όλοι οι υπόλοιποι καταστράφηκαν ...Όλοι οι υπόλοιποι, και άρα και οι τραπεζίτες ανταγωνιστές τους, οι οποίοι δεν ήταν μέσα στο "κόλπο". Κανένας από αυτούς δεν τιμωρήθηκε για το μέγα έγκλημα, γιατί η εξουσία το "τακτοποίησε" το θέμα. Ο Ρούζβελτ - όπως και ο δικός μας Καραμανλής - "σκέπασε" το μέγα σκάνδαλο με τις κατά παραγγελίαν νομοθετικές ρυθμίσεις. Τα φτωχά "χαϊβάνια" δεν αντέδρασαν που τους κατέστρεψαν κάποιοι πονηροί, γιατί οι μαύροι ήταν ακόμα χειρότερα. Λίγο ήταν αυτό; ...Να κάθεσαι σε παράγκα κάποιου Hooverville και να σκέφτεσαι ότι ευτυχώς δεν κατάντησες σαν τους μαύρους ...Να σκέφτεσαι ότι είσαι και σε καλή "γειτονιά", γιατί δεν έχεις μαύρους γείτονες ...Αν μη τι άλλο δικαιούσαι τον τίτλο τού "χαϊβανιού".
Οι ΗΠΑ - με συνοπτικές διαδικασίες - πέρασαν και επίσημα σε εβραϊκή ιδιοκτησία, έστω και με "αγγλοσαξονική" κηδεμονία. Ο λαός τους έπαθε ό,τι και ο ελληνικός λαός με τα "Μνημόνια". Από εκεί και πέρα ήταν ένα "οικόσιτο" των Εβραίων. Σε αυτούς τους Εβραίους παραδόθηκε και η FED, εφόσον δικαιωματικά πλέον έλεγχαν τα πάντα. Αρκούσε όμως αυτό; ...Όχι βέβαια. Αυτή η τεράστια συγκέντρωση πλούτου είναι επικίνδυνη γι' αυτόν που την πετυχαίνει, χωρίς να έχει την ανάλογη πολιτική αλλά και πληθυσμιακή δύναμη. Ήταν επικίνδυνη τόση δύναμη και πλούτος για μια αλλόθρησκη μειονότητα, η οποία δεν έχαιρε και της καλύτερης φήμης μέσα στον χριστιανικό κόσμο.
Έπρεπε να βρουν ένα "είδωλο", για να αποσπάσουν την προσοχή των θυμάτων τους. Έπρεπε να τους παρουσιάσουν έναν "εχθρό", ο οποίος θα τους απειλούσε πιο πολύ ακόμα και από εκείνους, οι οποίοι τους είχαν καταστρέψει οικονομικά. Αυτό το απειλητικό "είδωλο", το οποίο θα τρομοκρατούσε τα εκατομμύρια των αγράμματων φουκαράδων, ήταν οι μαύροι. Γι' αυτόν τον λόγο εκείνη την εποχή ξέσπασε ένα πραγματικό "πογκρόμ" εναντίον των μαύρων. Έπρεπε να αποσπούν την προσοχή των λευκών και με τη βιαιότητα που ασκούσαν στους μαύρους, να τους "τρομοκρατούν" ταυτόχρονα. Τότε ήταν η "χρυσή" εποχή τής Κου Κλουξ Κλαν ...Μια οργάνωση "κουκουλοφόρων", που, όταν δεν τρομοκρατούσε τους μαύρους, πήγαινε και έσπαζε και κάποια λευκά κεφάλια, που έκαναν πιο πονηρές σκέψεις.
Αυτοί εξώθησαν τους μαύρους στα όρια, προκειμένου να τους διατηρούν στο όριο της γενικής εξέγερσης. Γιατί; ...Για να τους εμφανίζουν σαν εχθρούς τού ίδιου του κράτους και άρα εχθρούς τής γενικής ευημερίας των υπολοίπων πληθυσμών. Μέσα σε ένα τεχνητό κλίμα αντικομμουνιστικής υστερίας έβαλαν και τους μαύρους μέσα στην "εξίσωση" και τους στοχοποίησαν ...Τους στοχοποίησαν οι κορυφαίοι στη δημιουργία τής ανάλογης προπαγάνδας Εβραίοι.
Οι Εβραίοι, ως κυρίαρχοι του παγκόσμιου κομμουνισμού, γνώριζαν τι να κάνουν υπέρ τού σχεδιασμού τους. Προσπάθησαν και - μέσω των τεράστιων μηχανισμών προπαγάνδας που έλεγχαν - εμφάνισαν τους μαύρους σαν "κρυπτοκομμουνιστές", οι οποίοι συνεργάζονται με ξένες δυνάμεις εναντίον τής πατρίδας τους και άρα εναντίον όλων των υπολοίπων ...Με ξένες δυνάμεις, οι οποίες στην ουσία ήταν δικές τους, εφόσον δικοί τους άνθρωποι ήταν όλοι οι συνωμότες κομμουνιστές τύπου Μαρξ, Τρότσκι, Λένιν, Λούξεμπουργκ κλπ. ...Οι δικοί τους δηλαδή απ' "έξω" κάρφωναν κατά "λάθος" τούς από "μέσα" ..."Κάρφωναν" τις περισσότερες φορές με ψεύτικα στοιχεία αυτούς, τους οποίους οι ίδιοι τους υποδείκνυαν, εφόσον τους είχαν εντοπίσει σαν εχθρούς μέσα στις ΗΠΑ. Με τον τρόπο αυτόν εμφάνιζαν τους μαύρους σαν προδότες τού American dream και άρα σαν εκφραστές ενός American nightmare.
Αρκούσε όμως αυτό; ...Όχι βέβαια. Αυτό ήταν ένα ημίμετρο, το οποίο τους έδινε μια πίστωση χρόνου. Έπρεπε να λύσουν μόνιμα το πρόβλημα της ασφάλειάς τους ...και το έλυσαν κι αυτό ...με τον τρόπο τού "πεζοδρομίου". Την ίδια εποχή έγινε κάτι πολύ παράξενο και ταυτόχρονα μοναδικό στην ιστορία τού Δυτικού Κόσμου: Στις ΗΠΑ επιβλήθηκε η "Ποτοαπαγόρευση". Μια απολύτως διαδεδομένη και απολύτως φυσιολογική - για όλες τις κοινωνίες, και για χιλιάδες χρόνια - δραστηριότητα την κατέστησαν παράνομη. Μόνον οι Μουλάδες στο Ισλάμ τής Σαρίας και οι Αμερικανοί το έχουν επιχειρήσει. Σήμερα αυτήν την φαινομενικά πρωτοφανούς πολιτικής ηλιθιότητας απαγόρευση την ονομάζουν "Λάθος" ...Την ονομάζουν "Λάθος" και την προσπερνάνε οι αναλυτές, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να δουν ποιοι επωφελήθηκαν από το "Λάθος" αυτό, και αν αυτό ήταν τελικά τέτοιο. Τι θα πει λάθος; ...Δεν υπάρχει λάθος για δεκατρία ολόκληρα χρόνια.
Ένα λάθος πολιτικής φύσης μπορεί να έχει ισχύ για έξι μήνες, άντε για έναν χρόνο. Γρήγορα θα ανακληθεί η απόφαση που το προκαλεί, εφόσον τα στοιχεία που θα "εξαχθούν" από τις διάφορες μελέτες θα "δείξουν" το λάθος. Η ποτοαπαγόρευση αντί να μειώσει τον αλκοολισμό τον εκτόξευσε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας τού 1920. Μάλιστα, σύμφωνα με μετρήσεις των ασφαλιστικών εταιριών, αυτός έφτασε το 300%. Η ποτοαπαγόρευση αύξησε επίσης το λεγόμενο "βαρύ" έγκλημα ...Αύξησε τον "όγκο" τής παραοικονομίας ...Αύξησε το "μαύρο" χρήμα, το οποίο διακινούνταν εκτός κρατικού ελέγχου. Σταδιακά γύρω από την υπεραποδοτική ποτοαπαγόρευσησυγκεντρώθηκε το σύνολο των παράνομων δραστηριοτήτων και άρα όλο το χρήμα τής αμερικανικής παραοικονομίας ...πράγμα, το οποίο γιγάντωσε το έγκλημα σε τέτοιον βαθμό, που να δημιουργήσει συμμορίες, οι οποίες να είναι κράτος εν κράτει. Είναι απλό "Λάθος" αυτό; Γιατί αυτό το "Λάθος" δεν έγινε πουθενά αλλού στον Δυτικό Κόσμο;
Κάποιοι, δηλαδή, εσκεμμένα δημιούργησαν έναν τεράστιο μηχανισμό οργανωμένου εγκλήματος, ο οποίος στην πραγματικότητα λειτουργούσε ως παρακράτος ...Πραγματικό παρακράτος, το οποίο διαχειριζόταν υπό μια κεντρική - και ελεγχόμενη - διοίκηση το σύνολο των παράνομων δραστηριοτήτων και άρα χωρίς να αφήνει χώρους κενούς για ανεξέλεγκτες νέες "παρουσίες" ...Πραγματικό παρακράτος, το οποίο οι Αγγλοσάξονες το χρησιμοποιούσαν σε όλες τις χρήσεις που έχει συνήθως το παρακράτος ...Το παρακράτος, το οποίο προηγουμένως έλλειπε από τις "νεογέννητες" ΗΠΑ ...Το παρακράτος, το οποίο θα υπάκουε στους "ευεργέτες" του και θα έλεγχε για λογαριασμό τους όσους δεν μπορούσαν να ελέγχουν οι ίδιοι . ..Που θα έλεγχε για λογαριασμό των WASP ή των Εβραίων τα εκατομμύρια των Πολωνών, των Ιταλών, των Γερμανών ή των Ιρλανδών, οι οποίοι συνέρεαν στις ΗΠΑ και υπό κάποιες συνθήκες θα μπορούσαν να διεκδικήσουν αυτά, τα οποία δεν επέτρεπαν οι κυρίαρχες μειονότητες.
Δεν είναι παράξενο, δηλαδή, που η λεγόμενη "Μαφία" δεν ασχολιόταν μόνον με τη διακίνηση παράνομου αλκοόλ, τον τζόγο ή την πορνεία. Η ίδια "Μαφία", η οποία πλούτιζε πουλώντας παράνομο αλκοόλ, εκτελούσε και "ανώτερα" καθήκοντα ως "αντιπαροχή" ...Έλεγχε, για παράδειγμα, την "πρόοδο" των εθνικών μειονοτήτων μέσα στις ΗΠΑ ...Έλεγχε και απειλούσε ακόμα και με θάνατο τις ηγεσίες τους ...Έλεγχε τον συνδικαλισμό ...Έκανε εξυπηρετήσεις στους βιομηχάνους με έναν ολόκληρο "στρατό" από ροπαλοφόρους απεργοσπάστες ...Με τα χρήματά της και τις ψήφους των τρομοκρατημένων πολιτών προωθούσε επιλεγμένους πολιτικούς στα καίρια πόστα ...Προωθούσε δικαστικούς στα ανώτατα δικαστήρια ...Βοηθούσε αστυνομικούς στις καριέρες τους ...Έκανε προβοκάτσιες εναντίον των μαύρων, για να γίνονται εχθρικοί και απειλητικοί απέναντι στους νεοφερμένους φτωχούς λευκούς μετανάστες, προκειμένου εκείνοι να συσπειρώνονται από την αρχή γύρω από τους WASP. Ό,τι βίαιο και παράνομο χρειάζονταν οι "κυρίαρχοι" Αγγλοσάξονες και Σιωνιστές, το έκανε η "Μαφία" ...Η ιδιόκτητη "Μαφία" ...Η μυστηριωδώς φανατικά ρατσιστική και "αντικομμουνιστική" ΜΑΦΙΑ.
Μπορούσε όμως αυτό το χρήσιμο παρακράτος τής Μαφίας να δημιουργηθεί χωρίς να υπάρχει πολιτική επιλογή; Μπορούσε να δημιουργηθεί χωρίς πολιτικά "Λάθη"; Πώς θα έπαιρνε πρωτοφανείς διαστάσεις, αν δεν γίνονταν πρωτοφανή "Λάθη"; Η μοναδικότητα, δηλαδή, της ισχύος τής αμερικανικής Μαφίας οφείλεται στη μοναδικότητα της ποτοαπαγόρευσης. Τα ίδια βίαια και αγράμματα "τίποτε", τα οποία στη Σικελία μάζευαν χόρτα για να επιβιώσουν, έγιναν "πετυχημένοι" στις ΗΠΑ απλά και μόνον επειδή βόλευε τα "αφεντικά" τους. Σε αυτήν την πρωτοφανούς μεγέθους - σε παγκόσμιο επίπεδο - οργανωμένη εγκληματική συμμορία παραδόθηκε όλη η παραοικονομία των ΗΠΑ, "ντοπαρισμένη" από την ποτοαπαγόρευση - η οποία έβγαζε αμύθητα κέρδη - , εφόσον η βλακώδης "παρανομία" της αφορούσε όλους τους πολίτες και όχι μόνον τους γνωστούς κακοποιούς.
Όλα αυτά τα χρήματα ήταν τόσα πολλά, που στην πραγματικότητα αποτελούσαν έναν "παράλληλο" εθνικό προϋπολογισμό ...Ένα ακόμα "τυχεράκι" για τους τοκογλύφους. Γιατί; ...Γιατί, εξαιτίας τής Μαφίας, οι Εβραίοι τοκογλύφοι εισέπρατταν στην κυριολεξία τη μερίδα τού λέοντος σε όλες τις παράνομες δραστηριότητες. Ακόμα και από εκείνες τις δραστηριότητες, τις οποίες οι ίδιοι δεν γνώριζαν καν ...Τους αρκούσε που τις γνώριζαν εκείνοι που τις ασκούσαν ...Στους Εβραίους τραπεζίτες αρκούσε που αυτές οι δραστηριότητες έβγαζαν τα "βρόμικα" εκείνα χρήματα, τα οποία είχαν ανάγκη τα δικά τους "πλυντήρια".
Αυτοί οι Εβραίοι δεν θησαύριζαν μόνον "ξεπλένοντας" το "βρόμικο" χρήμα ...Θησαύριζαν και από τα "απόνερα" της δραστηριότητας του "ξεπλύματος". Τι σημαίνει αυτό; ...Εξαιτίας τής Μαφίας εκβίαζαν το σύνολο του πολιτικού προσωπικού τής χώρας, το οποίο εκλεγόταν με τις δωρεές της ...Εξαιτίας τής Μαφίας εκβίαζαν τις δυνάμεις τής Δικαιοσύνης ...Τις δυνάμεις τής αστυνομίας. Γνώριζαν καλύτερα από τον καθένα τον "χάρτη" τής διαφθοράς των ΗΠΑ. Γιατί; ...Γιατί οι συνεργάτες τους Μαφιόζοι δεν ήταν οι μόνοι που ήθελαν να "ξεπλένουν" χρήματα στις δικές τους τράπεζες. Τις ίδιες ανάγκες είχαν και οι διεφθαρμένοι "εκλεκτοί" τους. Στους ίδιους τραπεζίτες κατέληγαν καί οι "μαφιόζοι" - οι οποίοι τα έδιναν - καί οι δικαστές, οι πολιτικοί και αστυνομικοί - οι οποίοι τα "έπαιρναν"—. Οι τραπεζίτες στα ίδια "συρτάρια" τούς είχαν όλους. Όποιος ήταν "απείθαρχος", κινδύνευε από τους ίδιους τους "συγκάτοικούς" του στο "συρτάρι".
Ο παροιμιώδης αυστηρός ελεγκτικός μηχανισμός των ΗΠΑ με το όνομα IRS ήταν "εντολή" των Εβραίων να υπάρχει. Είχαν ανάγκη αυτοί, οι οποίοι χτυπούσαν με "σφυρί", ένα εξίσου σκληρό κρατικό "αμόνι". Όσο πιο σκληρός ήταν αυτός ο μηχανισμός, τόσο πιο μεγάλα τα κέρδη τους - οικονομικά και πολιτικά - , εφόσον τόσο πιο μεγάλη ανάγκη τούς είχαν - διαφθορείς και διεφθαρμένοι ...μαφιόζοι και πολιτικοί, δικαστικοί ή αστυνομικοί—. Εβραίοι ήταν οι δικηγόροι των μαφιόζων, Εβραίοι ήταν οι δικηγόροι των τραπεζών και Εβραίοι ήταν και οι "πρεσβευτές" τής απόλυτης αυστηρότητας. Εβραίοι ήταν οι πιο "πετυχημένοι" δικηγόροι των ΗΠΑ. Γιατί; ...Γιατί, μαζί με το πτυχίο τους έπαιρναν και τη λίστα με τους δικαστές, που θα τους έκαναν πετυχημένους. Απλά πράγματα ...Όσο πιο αυστηροί είναι οι νόμοι κατά των ναρκωτικών, τόσο μεγαλύτερα τα κέρδη των εμπόρων τού θανάτου και βέβαια και των δικηγόρων τους. Απλή "αριθμητική" για τον υπόκοσμο είναι αυτή. Το "σκληρό" IRS αυτοί το δημιούργησαν, για να απειλούν και να εκβιάζουν όποιον διεφθαρμένο αξιωματούχο ή ανυπότακτο μετανάστη θα τολμούσε να τους παρακούσει.
Μα, θα πει κάποιος, μήπως είμαστε υπερβολικοί; Ακόμα και στη Μαφία αναζητούμε "δάκτυλο" των Εβραίων; Μήπως είμαστε συνομωσιολόγοι; Φταίνε οι Εβραίοι και για την ποτοαπαγόρευση; Φταίνε γι' αυτό το "Λάθος"; ...Βεβαίως και φταινε. Ας ψάξει κάποιος να βρει ποιος ήταν ο μεγαλύτερος χρηματοδότης των "ιησουϊτών" τής κοινωνικής ηθικής και της αγραμματοσιάς των φανατικών ...Εβραίος τής πιάτσας ήταν πάλι ο "εκλεκτός" που αναζητούμε ...Ο Τζον Ροκφέλερ δώρισε 350.000 δολάρια στην "Ένωση κατά των Σαλούν" (Anti-Saloon League). Αυτό είναι ένα σχεδόν μυθικό ποσό για την εποχή. Ένα ποσό, το οποίο αντιπροσώπευε μια τεράστια περιουσία από μόνο του. Ο αληταράς δηλαδή των γκέτο, Ροκφέλερ, πήγε στις ΗΠΑ και είδε το "φως" το αληθινό. Ξαφνικά ταυτίστηκε με τις "θεούσες" τής επαρχίας, που έβλεπαν το αλκοόλ σαν το "νερό τού Διαβόλου".
Με συνοπτικές διαδικασίες οι ΗΠΑ έγιναν ένα εβραϊκό "μαγαζί" και τίποτε παραπάνω. Οι Εβραίοι αποφάσιζαν μόνοι τους για τα πάντα και απλά έστελναν το "σκονάκι" των αποφάσεών τους στους Αγγλοσάξονες, για να το "διαβάσουν" στην πλέμπα ...Στους Αγγλοσάξονες, οι οποίοι μπορεί να εκβιάζονταν και οι ίδιοι από τους Εβραίους, αλλά βολεύονταν που άλλοι έκαναν τη "βρόμικη" δουλειά και δεν παρέλειπαν ποτέ να τους δίνουν το μεγάλο μερίδιό τους. Δεν είναι και μικρό πράγμα να είσαι βλάκας σαν τον Μπους και άλλοι να φροντίζουν να είσαι Πλανητάρχης ...Είπαμε ...Είχαν ανάγκες οι Εβραίοι, και αυτές είχαν τα κόστη τους. Έπρεπε να είναι ευυπόληπτος ο "συνέταιρός" τους για να έχουν αξία τα δικά τους λόγια και έργα. Οι ΗΠΑ είχαν πλέον "ενηλικιωθεί" ως κράτος ...Είχαν "ενηλικιωθεί" μετά βιασμού, θα πει ο μελλοντικός ιστορικός ...Βιασμό ολοκληρωτικό από τους Εβραίους ...Στην κυριολεξία για ΠΛΑΚΑ τούς είχαν όλους ...Ειδικά κάτι σκληρά "αντράκια", τα οποία πήγαιναν στην Αμερική, για να παίξουν τους πιστολάδες και τους "νονούς".
Έβλεπες τους μαφιόζους να συναλλάσσονται με τους τοκογλύφους και τους λυπόσουν ...Λυπόσουν ακόμα και τους δολοφόνους μπροστά στους άπληστους και αδίστακτους τοκογλύφους ...Στην πραγματικότητα για τους τοκογλύφους δούλευαν όλοι τους. Τους τα έπαιρναν όλα και, όταν τέλειωναν την "καριέρα" τους με κάποια σφαίρα σε κάποιο σοκάκι, οι ίδιοι τοκογλύφοι συνεργάζονταν με τους δολοφόνους τους ...Business as usual ...Όλοι άλλαζαν, εκτός από τους τοκογλύφους ...Οι "νονοί" ήταν αναλώσιμοι, αλλά όχι οι "λογιστές" τους. Ακόμα και τα "σώβρακα" θα τους έπαιρναν, αλλά κάποιος έπρεπε να δουλεύει ...και αυτός δεν μπορούσε να είναι "ξεβράκωτος".
Το σύνολο των ΗΠΑ παραδόθηκε στην ιδιοκτησία των Σιωνιστών. Αυτό βέβαια ήταν και το περίφημο New Deal ...Ένα ιδιόμορφο εσωτερικό κοινωνικό "Μνημόνιο", εφόσον τα μέτρα ήταν υφεσιακά και προέβλεπαν μειώσεις μισθών των δημοσίων υπαλλήλων κλπ.. Τότε ο δικός τους Πρόεδρος Ρούζβελτ - γόνος τραπεζιτών τής Νέας Υόρκης - έφτιαξε το New Deal στα "μέτρα" τους ...Παραβίασε το μισό Αμερικανικό Σύνταγμα για να το κάνει, αλλά πρόβλημα δεν είχε ...Γιατί να έχει, όταν οι δικαστές των ΗΠΑ ήταν όλοι τους στα payroll τής Μαφίας και άρα στα "κατάστιχα" των τοκογλύφων που τους "έκρυβαν" τα χρήματα;
Τι έκαναν τότε; ...Ό,τι κάνουν και σήμερα με τα Μνημόνια ...Έδωσαν ένα "τυράκι" εγγυημένων καταθέσεων - όπως συμβαίνει σήμερα - και στη συνέχεια επέτρεψαν τη λειτουργία μόνον στις "εγκεκριμένες" από το Ομοσπονδιακό Ταμείο τράπεζες - Emergency Banking Act, 9 Μαρτίου 1933 - ...Στις "συστημικές", που λέμε σήμερα, και οι οποίες ανήκαν όλες σε Εβραίους ...Στις τράπεζες, οι οποίες τεχνητά έγιναν "too big to fail" και η ασφάλειά τους "φορτώνεται" στις πλάτες τού λαού. Στη συνέχεια πήραν τον χρυσό των ΗΠΑ και τον έδωσαν απευθείας στους Σιωνιστές. Πήραν τον χρυσό των ΗΠΑ από το Ομοσπονδιακό Ταμείο - Gold Reserve Act, 30 Ιανουαρίου 1934 - και το έδωσαν στο Υπουργείο Οικονομικών, και άρα στους δικούς τους πολιτικούς. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα τον χρυσό των ΗΠΑ τον διαχειρίζονταν οι πολιτικοί εκείνοι, οι οποίοι εκλέγονταν με τις "ευλογίες" των Σιωνιστών και τις ψήφους τής Μαφίας.
Από τη στιγμή που το κατάφεραν αυτό, ώθησαν την οικονομία στην "ανάπτυξη". Πώς; ...Με τον γνωστό τρόπο των αλητών ...Με το ιμπεριαλιστικό "νταβατζιλίκι" ...Βάζοντας τις ΗΠΑ στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Διπλασίασαν το Εθνικό Ακαθάριστο Προϊόν με τις προετοιμασίες τού πολέμου, και όλοι ευχαριστημένοι. Τύπωναν δολάρια ανεξέλεγκτακαι χωρίς αντίκρισμα και τα "φόρτωναν" σε μελλοντικά πολεμικά κέρδη. Οι Εβραίοι ξαναμοίραζαν στους Αμερικανούς δάνεια από θέση ισχύος. Το αλκοόλ, νομιμοποιήθηκε, γιατί "κατάλαβαν" ότι η απαγόρευση ήταν "Λάθος" και οι Εβραίοι δικηγόροι - επειδή ήταν και οι "εξυπνότεροι" απ' όλους - έγιναν οι καλύτεροι στις ΗΠΑ.
Μετά, ακολούθησαν τα γνωστά ...Αμόλησαν τον "σκύλο" να "δαγκώνει" όλον τον κόσμο. Ο ένοπλος "καλός" είχε βγει στην πιάτσα, για να υπηρετήσει την "ειρήνη" και να φέρει κέρδη στα αφεντικά του ...Στα Σιωνιστικά αφεντικά του. Τα κέρδη έρχονταν εύκολα από το εξωτερικό και οι ΗΠΑ "χαλάρωσαν" την πίεση στους μαύρους. Άλλωστε είχαν ανάγκη κι από "κρέας", για τα στρατεύματα που θα έστελναν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη ...και το πιο φτηνό "κρέας" για τις ΗΠΑ ήταν το "μαύρο". Οι δεκαετίες που ακολούθησαν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν οι καλύτερες για τους μαύρους, γιατί έβρισκαν διέξοδο - μισθούς ή ακόμα και Κολέγια - μέσα από τον στρατό. Τα πράγματα είχαν μπει πλέον στην τελική ευθεία. Οι Σιωνιστές "έτριβαν" τα χέρια τους ...First we take Manhattan ...then we take Berlin. Αφού κατέκτησαν απόλυτα τις ΗΠΑ, ήταν έτοιμοι για το μεγάλο "άλμα" ...Ευρώπη "ερχόμαστε", φώναζαν.


Το New Deal και ένας ακήρυχτος πόλεμος,
ο οποίος δεν μπορεί πλέον να ρυθμιστεί.


Οι "μαύροι" της Ευρώπης.

Τελικά "ήρθαν" και στην Ευρώπη, αποφασισμένοι να επιτύχουν το ίδιο κόλπο. Έβαλαν τα κράτη της σε ένα "τσουβάλι" με ελλιπείς και εκ του πονηρού "χαλαρούς" θεσμούς, φέρνοντάς την στην ίδια κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι ΗΠΑ στο τέλος τού δέκατου όγδοου αιώνα. Αυτό ήταν απαραίτητο, εφόσον θα επαναλάμβαναν το ίδιο "κόλπο" που έκαναν και σ' εκείνες. Αυτά, δηλαδή, τα οποία βλέπουμε σήμερα, δεν είναι φαινόμενα της στιγμής ...Είναι αποτελέσματα σχεδιασμών πολλών δεκαετιών. Η σημερινή απειλή τής γενικής ευρωπαϊκής χρεοκοπίας δεν ήταν κάτι, το οποίο έγινε κατά λάθος ...Αυτός ήταν ο στόχος. Γιατί; ...Για να βάλουν ολόκληρη την Ευρώπη σε ένα γιγαντιαίο "Μνημόνιο", όπως το New Deal ...Για να καταστρέψουν όποιους παραγωγούς δεν ήταν δικοί τους και να αφήσουν τους λαούς χωρίς δικαιώματα, όπως είναι οι μειονότητες των ΗΠΑ ...Για ν' αρπάξουν όλο το ευρωπαϊκό κεφάλαιο - όλων των τύπων - από τους λαούς...
...Οι Έλληνες της Ελλάδας να γίνουν μέσα στην Ευρώπη ό,τι είναι οι Ελληνοαμερικανοί μέσα στις ΗΠΑ ...Οι Ιταλοί τής Ιταλίας να γίνουν μέσα στην Ευρώπη ό,τι είναι οι Ιταλοαμερικανοί μέσα στις ΗΠΑ ...Να γίνει το ίδιο με όλους τους λαούς, οι οποίοι στο μέλλον θα παριστάνουν τις απλές εθνικές μειονότητες της Ευρώπης. Σε αυτήν την προσπάθεια για απόλυτη "αμερικανοποίηση" της Ευρώπης εντάσσεται και η αμερικανοκινούμενη πολιτική τής πρόκλησης των τεράστιων μεταναστευτικών "κυμάτων" από την πλευρά τής Αφρικής. Οι ίδιοι, οι οποίοι προκαλούν τους πολέμους, που "γεννούν" τα κύματα της μετανάστευσης, είναι οι ίδιοι που αναλαμβάνουν να τα "κατευθύνουν" προς την Ευρώπη. Η απόλυτη εκφραστής των WASP - Χίλαρι - ήταν αυτήν, η οποία κατέστρεψε συνειδητά το "τείχος" τής Λιβύης, επιτρέποντας τη μετακίνηση σε εκατοντάδες χιλιάδες Αφρικανούς προς την Ευρώπη.
Αυτό, το οποίο έκαναν κάποτε οι Προτεστάντες προστάτες των δουλεμπόρων για το κέρδος εις βάρος των Αφρικανών, το επαναλαμβάνουν για τον ίδιο λόγο και σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι εις βάρος των ίδιων ανθρώπων. Απλά έχει αλλάξει ο προορισμός και βέβαια και η θέληση των ίδιων των θυμάτων. Κάποτε οι δουλέμποροι απήγαγαν τους Αφρικανούς με τη βία, για να τους μετακινήσουν στην Αμερική, ενώ τώρα τους παρακαλάνε οι ίδιοι οι Αφρικανοί να τους κουβαλήσουν μέχρι την Ευρώπη. Αυτό ήταν μια συνειδητή πολιτική των Προτεσταντών των ΗΠΑ, για να φέρουν στα "μέτρα" τους την Ευρώπη ...Για να τη κάνουν απολύτως όμοια με τις ΗΠΑ ...Για να αποκτήσει και η Ευρώπη τούς δικούς της "Αφροευρωπαίους", οι οποίοι είναι χρήσιμοι για τους Προτεστάντες στην άσκηση εξουσίας...
...Χρήσιμοι, γιατί μπορούν να είναι "αιώνιοι" παράγοντες του σχεδιασμού. Δεν "ενσωματώνονται" στις κοινωνίες που τους "εισάγουν" ακόμα κι αν το θέλουν, γιατί, ως γνωστόν, ...δεν "ασπρίζουν". Αυτό τους κάνει πολύτιμους για τους ρατσιστικούς προτεσταντικούς σχεδιασμούς. Γι' αυτόν τον λόγο προκαλούν τα κύματα των μεταναστών από την Αφρική ...Για να αποκτήσουν και οι Ευρωπαίοι κάποιους να "κοπανάνε", ώστε να συμμορφώνονται οι υπόλοιποι ...Για να αποκτήσουν αυτούς, οι οποίοι, όταν θα φτάνει η κρίση στα απώτατα όρια, θα μετατρέπονται σε αποδιοπομπαίους τράγους, ώστε να εκτονώνονται οι "πιέσεις" και να "διδάσκονται" οι λαοί.
Αυτό είναι το μέλλον, το οποίο προβλέπεται για την Ευρώπη ...Την προτεσταντοκρατούμενη Ευρώπη ...Προβλέπεται να χάσουν τα ΠΑΝΤΑ οι λαοί της και κυρίαρχοι στη γηραιά ήπειρο να γίνουν οι ίδιοι, οι οποίοι είναι κυρίαρχοι και στις ΗΠΑ ...Οι Εβραίοι και κοντά σ' αυτούς οι Άγγλοι και οι Γερμανοί Προτεστάντες. Δεν φαίνεται περίεργο που υπό την αμερικανική "πίεση" για ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα εξαιρέθηκε η Βρετανία; Δεν φαίνεται περίεργο στον αναγνώστη που όλη η παραγωγή και όλη η τεχνογνωσία τής Ευρώπης τα τελευταία χρόνια συγκεντρώθηκε στη Γερμανία; Ήταν όλοι κουτοί κι άχρηστοι ...και "έξυπνοι" και "χρήσιμοι" οι Ούννοι;
Όλα αυτά ήταν μεθοδεύσεις, οι οποίες είχαν συγκεκριμένους στόχους. Από το "σφαγείο" τού ευρώ εξαιρέθηκαν όσοι δικοί τους θα κινδύνευαν να "σφαγιαστούν" και μπήκαν μόνον εκείνοι, οι οποίοι προβλεπόταν να λειτουργήσουν ως "σφαγείς". Στο επιβεβλημένο από τους Προτεστάντες - σχεδόν σε όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς - εγχείρημα του κοινού νομίσματος, οι μόνοι πλούσιοι, οι οποίοι εξαιρέθηκαν από αυτό, ήταν Προτεστάντες ...Βρετανοί, Δανοί, Ισλανδοί, Σουηδοί, Νορβηγοί, Λετονοί. Ο σκληρός "πυρήνας" τού Προτεσταντισμού αφέθηκε εκτός τού προτεσταντικού "σφαγείου" ...Δεν μπήκαν αυτοί οι υποτιθέμενοι "πλούσιοι" στο κοινό νόμισμα και μπήκαν η "φτωχή" Ελλάδα, η "φτωχή" Πορτογαλία κλπ. με τα στοιχεία τους "μαγειρεμένα" από τους ίδιους τους Προτεστάντες.
Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό, όπως τραγικό είναι πάντα το αποτέλεσμα για τα "σφάγια". Οι λαοί τού Νότου, αγνοώντας τις παγίδες τού σχεδιασμού, "κατακρεουργήθηκαν" στην κυριολεξία. Καταστράφηκαν οικονομικά και κοινωνικά. Έχασαν τα πάντα και χρωστάνε τα πάντα. Οι ίδιοι τοκογλύφοι, οι οποίοι με το τεχνητό "Κραχ" τού 1929 συγκέντρωσαν την τεχνογνωσία των ΗΠΑ στα χέρια τους, ήταν αυτοί που με τις ίδιες μεθόδους επανέλαβαν το ίδιο στην Ευρώπη τού 2008. Με μια τεχνητή κρίση "άδειασαν" τους πάντες και τους έκαναν ομήρους των τοκογλύφων. Πέτυχαν το βασικό ζητούμενο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. "Εξαίρεσαν" από την κρίση τούς δικούς τους Γερμανούς και Ολλανδούς κλπ. και κατέστρεψαν όλους τους υπόλοιπους. Έκαναν απολύτως "ανταγωνιστικούς" και "κυρίαρχους" τους Γερμανούς. Οι λαοί στην κυριολεξία έβαλαν "λουκέτα" στις παραγωγές τους, για να γίνουν οι Γερμανοί κυρίαρχοι της αγοράς.
Μήπως θυμάται κάποιος πώς έγιναν αυτά; ...Με τον ίδιο τρόπο που οι ίδιοι άνθρωποι έγιναν κυρίαρχοι και στις ΗΠΑ ...Με χρηματοδοτήσεις "εύνοιας" από τους γνωστούς τοκογλύφους. Πώς θα συναγωνιστεί κάποιος τον Γερμανό, ο οποίος πληρώνει χαριστικά μηδενικά επιτόκια; Θέμα χρόνου ήταν η κυριαρχία τής Γερμανίας. Με βάση όλα όσα περιγράψαμε πιο πάνω, όλα αυτά είναι εύκολα να γίνουν, όταν κάποιος ελέγχει το κοινό νόμισμα και βέβαια τη ροή των χρηματοδοτήσεων. Αυτό, δηλαδή, το οποίο συμβαίνει σήμερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση ...Τα ίδια κόλπα. Αντιμετώπισαν τους κυρίαρχους λαούς τής Ευρώπης σαν συγκρουόμενες μεταξύ τους μειονότητες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ...Μειονότητες, που γνώριζαν πώς να τις "ρυθμίζουν" και πώς να τις "σπρώχνουν" ή να τις "καθυστερούν" ανάλογα με τα συμφέροντά τους.
Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτόν τον σχεδιασμό παίζουν οι Έλληνες. Οι Προτεστάντες και οι Σιωνιστές, για να μπορέσουν να οδηγήσουν τα θύματά τους σε μια εσφαλμένη εκτίμηση περί "εύνοιας", έκαναν τους Έλληνες τους "μαύρους" τής Ευρώπης. Σε αυτούς χρεώνουν τα πάντα, για να μπορούν να τους χτυπάνε και να τρομοκρατούν τους υπολοίπους. Το αποτέλεσμα είναι αυτό το οποίο βλέπουμε. Ενώ όλοι οι λαοί αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα, οι Έλληνες είναι οι μόνοι που συκοφαντούνται και βασανίζονται. Ενώ οι Έλληνες αντιδρούν για προβλήματα που αφορούν και όλους τους υπόλοιπους λαούς, δεν βρίσκουν πουθενά συμπαράσταση. Αντιδρά η Ελλάδα στη γερμανική αρπακτικότητα και φασισμό και οι πρώτοι που υπερασπίζονται τους άρπαγες Προτεστάντες είναι οι Καθολικοί Ισπανοί και Πορτογάλοι, οι οποίοι είναι εξίσου θύματα των Προτεσταντών με την Ελλάδα.
Θυμίζουν τίποτε αυτές οι συμπεριφορές στον αναγνώστη; Ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι θα έπρεπε σήμερα να τρέξουν να συμπαρασταθούν - αλλά δεν συμπαραστέκονται - στους μαύρους, οι οποίοι αντιδρούν στις ΗΠΑ; ...Οι φτωχοί λευκοί ...Οι δήθεν "νοικοκυραίοι", οι οποίοι φοβούνται μήπως οι μαύροι τους κάψουν τα μαγαζιά στα οποία δουλεύουν με μισθούς πείνας ή τα σπίτια που χρωστάνε ...Οι "νοικοκυραίοι", οι οποίοι φοβούνται μην τους καταστρέψουν το "τίποτε" που κατέχουν. Αυτό είναι που γίνεται σε άλλη πλέον κλίμακα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση ...Οι "νοικοκυραίοι" τού "τίποτε" φοβούνται μήπως η "μαύρη" Ελλάδα "χαλάσει" τον "παράδεισό" τους.
Πώς θα απειλούσαν αυτοί οι "μαύροι" τον ευρωπαϊκό "παράδεισο" των κακομοίρηδων; ...Με τον ίδιο τρόπου που τον απειλούσαν και οι μαύροι στις ΗΠΑ ...Με την προδοσία τους ...Με τις κρυφές τους επιλογές ...Ξανά το ίδιο κόλπο. Πίεζαν την Ελλάδα στον απόλυτο βαθμό, για να την ωθήσουν σε μια πράξη απελπισίας, η οποία όμως για τους υπολοίπους θα ήταν μια πράξη προδοσίας ...Την πίεζαν, για να την ρίξουν στην "αγκαλιά" τής Ρωσίας ...Να την εμφανίσουν σαν "κρυπτοκομμουνιστική". Μέχρι και κομμουνιστική κυβέρνηση την εξώθησαν να βγάλει, προκειμένου το "παραμύθι" να έχει τον κατάλληλο ρεαλισμό ...Τον σταλινικό Τσίπρα το "διευθυντήριο" των ΗΠΑ και της Wall Street τον επέλεξε - είτε αυτό έγινε εις γνώση του είτε εν αγνοία του—.
Δεν έγινε δηλαδή κάτι διαφορετικό από αυτό, το οποίο έγινε στις αρχές τού προηγούμενου αιώνα στις ΗΠΑ ...Θα έλεγχαν τους λαούς με τον τρόπο και τους συνεργάτες που το είχαν καταφέρει στις ΗΠΑ. Το "πογκρόμ", το οποίο είχαν εξαπολύσει εναντίον των μαύρων οι τοκογλύφοι τής Wall Street και οι WASP των ανατολικών πολιτειών, το εξαπολύουν σήμερα εις βάρος των Ελλήνων, στοχεύοντας όμως τους Ευρωπαίους. Όπως παγίδευσαν με δικούς τους "εχθρούς" τύπου Μαρξ, Λούξεμπουργκ κλπ., τους μαύρους, προκειμένου να τους εμφανίσουν ότι "πάνε" προς το αντίπαλο "στρατόπεδο", έτσι προσπάθησαν να κάνουν και με τους "μαύρους" Έλληνες, χρησιμοποιώντας τον δικό τους Πούτιν.
Ο Πούτιν "τραβούσε" και οι δικοί τους άνθρωποι "έσπρωχναν", προκειμένου να εμφανίσουν τους Έλληνες σαν προδότες τής Ευρώπης. Έτοιμα τα είχαν τα πρωτοσέλιδά τους η Bild, η Wall Street Journal, η Financial Times και όλες οι "φυλλάδες" τής προπαγάνδας. Έτοιμοι ήταν οι τίτλοι τύπου "Δούρειος Ίππος", "Πέμπτη φάλαγγα" ή "προδότες" για τους Έλληνες. Έτοιμο ήταν το κόλπο. Με τη συνεργασία των δικών τους ανθρώπων, που ήταν οι Άγγλοι και οι Γερμανοί τής Ευρώπης, θα συνωμοτούσαν και πάλι εναντίον των λαών τής Ευρώπης ...Εναντίον αυτών, τους οποίους γνώρισαν και νίκησαν ως "μειονότητες" μέσα στις ΗΠΑ. Απλά οι Εβραίοι θα κρύβονταν πίσω από την "ταμπέλα" των "δανειστών" ή των "Αγορών", για να μην προκαλούν παραπάνω απ' όσο θα άντεχε μια Ευρώπη με πολλά αντισιωνιστικά πάθη από το παρελθόν.
Όμως, για να ολοκληρωθεί στην Ευρώπη ο σχεδιασμός τού '20, θα πρέπει να επαναληφθούν όλα τα δεδομένα τού '20 ...ΟΛΑ, και όχι μερικά. Εκείνος ο σχεδιασμός με τους "αποδιοπομπαίους" μαύρους, όσο έξυπνος κι αν ήταν, δεν θα είχε καμία επιτυχία, αν δεν μπορούσαν οι κυρίαρχοι Αγγλοσάξονες και Εβραίοι να διαχειριστούν την οικονομική προβληματικότητα που είχαν δημιουργήσει οι ίδιοι ...Αν δεν μπορούσαν να την "εξάγουν" εκτός ΗΠΑ ...Αν δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν συνθήκες ανάπτυξης, προκειμένου τα εκατομμύρια των ανέργων τού "Κραχ" να βρουν δουλειά και να εγκαταλείψουν τις Hooverville's. Εκείνος ο σχεδιασμός ολοκληρώθηκε επιτυχώς μόνον εξαιτίας τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και βεβαίως των συνεπειών του ...Εξαιτίας τού προπολεμικού και βέβαια του μεταπολεμικού δήθεν "ανταγωνισμού" με την κομμουνιστική Ρωσία.
Εξαιτίας τού τρομερού εκείνου - και όπως αντιλαμβανόμαστε τεχνητού - εξοπλιστικού "πυρετού", ο οποίος προηγήθηκε - αλλά και που ακολούθησε του Πολέμου - προκλήθηκε η "έκρηξη" ανάπτυξης, που έσωσε την αμερικανική οικονομία. Αυτό ήταν το όλο μυστικό της επιτυχίας εκείνης. Οι Αγγλοσάξονες και οι Εβραίοι χρεοκόπησαν τη δική τους οικονομία, γιατί γνώριζαν πώς να την "ξαναζωντανέψουν". Γνώριζαν ότι μπορούσαν να την επαναφέρουν, "εξάγοντας" τα προβλήματά της στο εξωτερικό. Γνώριζαν πώς να δημιουργήσουν τη σωτήρια "ανάπτυξη" μέσω του πολέμου, τον οποίο οι ίδιοι θα προκαλούσαν στην Ευρώπη. Κάνει λάθος όποιος νομίζει ότι ο Χίτλερ ήταν εκείνος, ο οποίος εμπνεύστηκε και ξεκίνησε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο στην Ευρώπη. Τον πόλεμο αυτόν στην Ευρώπη τον εμπνεύστηκαν και τον ξεκίνησαν εκείνοι,
οι οποίοι χρηματοδότησαν τον Χίτλερ να τον κάνει και εκείνοι ήταν οι τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης...
...Είναι οι ίδιοι, οι οποίοι σήμερα κρύβονται υπό τον τίτλο "Αγορές" και μεθοδεύουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, προκειμένου να "φάνε" και την Ευρώπη. Με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο "έφαγαν" οριστικά και αμετάκλητα τις ΗΠΑ και με τον Τρίτο επιχειρούν να επαναλάβουν το κόλπο τους στην Ευρώπη. Κατάλαβε ο αναγνώστης την απλότητα του επαναλαμβανόμενου σχεδιασμού; Σε αυτόν τον σχεδιασμό απλά αλλάζουν οι κλίμακες των πρωταγωνιστών. Οι κοινοί λευκοί "Αμερικανοί", που πρέπει να ξεγελαστούν, είναι τα ευρωπαϊκά κράτη και ο αποδιοπομπαίος "μαύρος", που πρέπει να βασανιστεί παραδειγματικά, είναι η Ελλάδα ...Οι "κουκουλοφόροι" Κου-Κλουξ-Κλαν σήμερα είναι οι Τρόικες των ΔΝΤ και των Eurogroup ...Την ίδια δουλειά κάνουν, και πάντα με τις ίδιες "κουκούλες" ως ανώνυμοι αξιωματούχοι.
Δεν αποτελεί αντικείμενο του παρόντος κειμένου να περιγράψουμε το πώς μεθόδευσαν - αποτυγχάνοντας παταγωδώς μέχρι σήμερα - να αναγκάσουν την Ελλάδα να εξυπηρετήσει τον σχεδιασμό τους. Αυτό, που έχει σημασία, είναι ότι δεν μπόρεσαν να το καταφέρουν και η Ελλάδα δεν έκανε αυτό που τους βόλευε ...Δεν άνοιξε την πόρτα τού "τρελοκομείου" και δεν επιχείρησε το "απονενοημένο" ...Δεν "φέσωσε" τις ευρωπαϊκές οικονομίες, προκειμένου αυτές να οδηγηθούν - εξαιτίας της - σε ένα αμερικανικό "Μεγαμνημόνιο" ...Δεν έπεσε στην "αγκαλιά" τής Ρωσίας, ώστε να πυροδοτήσει έναν "λυτρωτικό" ανταγωνισμό εξοπλισμών, που θα έσωζε την αμερικανική οικονομία ...Δεν έγινε οικειοθελώς η Ελλάδα το "μήλο τής έριδος" μεταξύ δύο "αυτοκρατοριών", οι οποίες έχουν ανάγκη τον μεταξύ τους ανταγωνισμό, για να παγιδεύσουν τους λαούς τους. Αν, δηλαδή, από την Ελλάδα εξαρτιόταν το αν ο Δυτικός Κόσμος θα έμπαινε σε ένα σωτήριο για την αμερικανική οικονομία νέο δανειοδοτικό πρόγραμμα ή σε έναν εξοπλιστικό "ανταγωνισμό" με τη Ρωσία, αυτό δεν έγινε.


Οι ΗΠΑ στην κόψη τού "ξυραφιού".


Όμως, από τη στιγμή που ο σχεδιασμός "κολλάει", ευνόητο είναι να αρχίζουν οι "παρενέργειες" ...Ευνόητο είναι ότι δημιουργούνται προβλήματα, τα οποία δεν ήταν επιθυμητά να εμφανιστούν. Από τη στιγμή που οι Αμερικανοί δεν μπορούν να "εξάγουν" την προβληματικότητα της οικονομίας, έχουν πρόβλημα, γιατί η οικονομική ύφεση παραμένει στην οικονομία τους ως ωρολογιακή "βόμβα". Κάθε ώρα που περνάει είναι και μια πιο εύκολη ώρα από αυτήν που έρχεται. Το δολάριο κινδυνεύει να γίνει το πιο διάσημο υλικό "ταπετσαρίας" στην οικονομική ιστορία τού κόσμου.
Βλέπει κανείς τον live "πίνακα" των στοιχείων τής αμερικανικής οικονομίας και νομίζει ότι βλέπει πυροκροτητή βόμβας, ο οποίος έχει ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση. Έχουν μεγάλο πρόβλημα, εφόσον έχουν εξουθενώσει οικονομικά τούς πολίτες τους ...Τους έχουν διαλύσει στην κυριολεξία και τους έχουν πετάξει στα "σκουπίδια". Οι Εβραίοι τής FED είναι αυτοί, οι οποίοι κατέστρεψαν την ευημερούσα αμερικανική μεσαία τάξη ...Οι Εβραίοι τύπου Γκρίνσπαν, Μπενράνκε και σήμερα η Γέλεν. Αυτοί πήραν τον πλούτο όλων των αμερικανών, για να "σώσουν" τις τράπεζες των Εβραίων τοκογλύφων, οι οποίες επανέλαβαν το καταστροφικό κόλπο τού 1929.
Τώρα φοβούνται την αντίδραση αυτών των πολιτών ...Των λευκών πολιτών ...Των μέχρι τώρα βολεμένων πολιτών ...Των φτωχών πολιτών, που, ακόμα και στη φτώχεια τους - λόγω των μαύρων συμπολιτών τους - αισθάνονταν σαν προνομιούχος "μεσαία" τάξη ...Αυτών, οι οποίοι - για το κέρδος και την εύνοια - μέχρι τώρα τους στήριζαν σε όλα τα εγκλήματα που κατά καιρούς επιχειρούσαν εις βάρος όλων των λαών τού Πλανήτη. Τώρα αυτό το λευκό "θηρίο" δεν μπορούν να το "ταΐσουν" και το φοβούνται ...Φοβούνται την αντίδρασή του όσο δεν φέρνουν νέα "κέρδη" από το εξωτερικό - και άρα εις βάρος των υπολοίπων λαών - , προκειμένου να συντηρήσουν το American dream.
Αυτός είναι ο μέγας φόβος τους, γιατί έχει περάσει πολύς χρόνος από την εφαρμογή τού σχεδιασμού και στο μεταξύ έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Ανάμεσα σ' αυτά που άλλαξαν ήταν και η ποιοτική σύνθεση του αμερικανικού πληθυσμού. Η μακροχρόνια όσμωση των πληθυσμών στην πραγματικότητα άλλαξε μια θεμελιώδη παράμετρο του επιθυμητού σχεδιασμού.  Ως εκ τούτου φοβούνται πλέον τους λευκούς Αμερικανούς, οι οποίοι μέσα από συνεχείς μεικτούς γάμους έχουν χάσει παντελώς την επαφή με τις εθνικές τους "ρίζες" και δεν ανήκουν σε συγκεκριμένες εθνικές μειονότητες...
...Μια νέα "μάζα", η οποία σήμερα τείνει να κυριαρχήσει πληθυσμιακά και η οποία δεν μπαίνει ως ξεχωριστό "μέλος" μέσα στην "αγέλη" των εθνικών lobby ...Μια "μάζα", η οποία απειλεί τόσο τους Αγγλοσάξονες όσο και τους Εβραίους, εφόσον τους βλέπει εθνικά ως εχθρούς. Τώρα οι συμμορίτες φοβούνται τους Αμερικανούς, οι οποίοι στην πατρίδα τους δεν θέλουν να βλέπουν κυρίαρχους τους εθνικά Εβραίους. Φοβούνται τους Αμερικανούς, οι οποίοι έχουν πολυεθνικές ρίζες πολλών γενιών και αισθάνονται πλέον εθνικά Αμερικανοί, γιατί δεν μπορούν να είναι τίποτε άλλο. Φοβούνται ορθώς μια νέα εθνική μάζα, γιατί - ως γνωστόν - το πρώτο πράγμα που κάνει μια χριστιανική κοινωνία, η οποία αναπτύσσει τον εθνικισμό της, είναι να καλλιεργεί και τον αντισιωνισμό της, εφόσον βλέπει πάντα τους Εβραίους ως σφετεριστές και άρπαγες του πλούτου της.
Αυτό συμβαίνει σήμερα με τους Νεοαμερικανούς και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο τόσο για τους Αγγλοσάξονες όσο και για τους Εβραίους, οι οποίοι εμφανίζονται πλέον ως οι "διαφορετικοί", που λυμαίνονται τον αμερικανικό εθνικό πλούτο. Για να τους ελέγξουν λοιπόν όλους αυτούς, θα πρέπει να ακολουθήσουν τις ήδη γνωστές πρακτικές ...Από τη στιγμή που δεν μπορούν να τους μοιράσουν πλούτο, πρέπει να τους "μοιράσουν" φόβο ...Πρέπει να τους τρομοκρατήσουν, ώστε να αισθάνονται πως τα συμφέροντά τους είναι με τους κυρίαρχους. Πάλι πρέπει, λοιπόν, να ασχολούνται με τον μαύρο "σάκο" τού μποξ, για να τρομοκρατούνται οι υπόλοιποι.
Αναγκαστικά πρέπει να το κάνουν αυτό, εφόσον οι ΗΠΑ στην κυριολεξία "καίγονται" αυτήν τη στιγμή. Βρίσκονται πραγματικά σε μια κατάσταση όμοια με αυτήν του μεγάλου "Κραχ". Γιατί; ...Γιατί το δημόσιο χρέος τους ξεπέρασε ήδη τα 18.200 δις δολάρια ...Ποσό απίστευτο για τις ευρισκόμενες σε κοινωνική παρακμή ΗΠΑ ...Απόλυτη παρακμή για ένα κράτος με πληθυσμό 320.000.000 ανθρώπων, του οποίου η παραγωγή έχει καταρρεύσει ...Ένα κράτος με 50.000.000 πολίτες να επιβιώνουν χάρη στο κρατικό συσσίτιο ...Ένα κράτος με 6.000.000 καταδικασμένους εγκληματίες ...Ένα κράτος με δεκάδες εκατομμύρια ανασφάλιστους, οι οποίοι πεθαίνουν για λόγους που συναντάμε πλέον μόνον στις υποσαχάριες "Μπανανίες" ...Ένα κράτος με 3.500.000 εκατομμύρια άστεγους ...Ένα κράτος με 18.500.000 εκατομμύρια κατασχεμένες κατοικίες, παραβλέποντας τα εκατομμύρια των επίσης κατασχεμένων κατοικιών, όπου οι τράπεζες επιτρέπουν στους πρώην ιδιοκτήτες τους να τα κατοικούν, γιατί δεν τις συμφέρει η συντήρηση και η φύλαξή τους...
...Μιλάμε για απόλυτη σήψη και παρακμή. Η επίσημη ανεργία - όσο κι αν "μαγειρευτεί" - δεν μπορεί να "πέσει" κάτω από το τραγικό 11%, που είναι ένα πραγματικό 20%, όπως είπε ο γνωστός Ντόναλντ Τραμπ. Οι νέοι των ΗΠΑ τελειώνουν τα Κολέγια και όχι μόνον δεν βρίσκουν θέση εργασίας, αλλά θα χρωστάνε τα δάνεια των σπουδών τους μέχρι να φτάσουν στα όρια της συνταξιοδότησής τους. Ένα στα πέντε παιδιά τής "υπερδύναμης" δεν γνωρίζει αν θα κατορθώσει να φάει την επόμενη ημέρα. Το κράτος δεν μπορεί να εξαλείψει την παιδική πείνα. Το κράτος δεν μπορεί καν να παράσχει παυσίπονα στους καρκινοπαθείς του ...Ένα κράτος, που το χρέος, το οποίο αναλογεί στον κάθε φορολογούμενο πολίτη του, μπορεί να ξεπερνάει τις 300.000 δολάρια.
Η οικονομία αυτού του κράτους, εξαιτίας των τοκογλύφων τής Νέας Υόρκης, είναι μια τεράστια "φούσκα" ...γεμάτη "φούσκες" ...13.000 δις είναι μόνον τα στεγαστικά τους δάνεια ...1.300 δις είναι μόνον τα φοιτητικά τους δάνεια. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο "σκάσει" κάποια απ' αυτές τις "φούσκες", θα καταρρεύσουν όλα γύρω τους και θα τους "πνίξει" ο Ατλαντικός. Θα χάσουν τον έλεγχο τής Ευρώπης. Γιατί; ...Γιατί δεν μπορεί ο χρεοκοπημένος να φιλοδοξεί ότι θα σωθεί, χρηματοδοτώντας "Μνημόνια" χρεοκοπημένων. Αν "σκάσει" πρώτη η αμερικανική οικονομία, θα χάσουν αυτόματα την επιρροή τους οι Αμερικανοί στην Ευρώπη ...Εξίσου όμως αυτόματα θα "γκρεμιστούν" και οι Εβραίοι στις ΗΠΑ.
Η μόνη πιθανότητα των ΗΠΑ να διατηρήσουν τον παγκόσμιο ρόλο τους - και οι Εβραίοι τοκογλύφοι να διατηρήσουν τον κυρίαρχο ρόλο τους στις ΗΠΑ - είναι να "σκάσει" πρώτη η ευρωπαϊκή οικονομία, ώστε να έρθουν αυτοί και να την "σώσουν", χρηματοδοτώντας την με τις "φωτοτυπίες" τής εβραϊκής FED. Όμως, για να γίνει αυτό, χρειάζεται να μεθοδευτεί ένα πιστωτικό γεγονός, το οποίο θα την "εκτροχιάσει" οργανωμένα και εξ' αρχής κοστολογημένα ...και σε αυτό τους είναι χρήσιμη η Ελλάδα ...Η μισητή για τους Εβραίους Ελλάδα από την εποχή τής Χανουκά ...Η "μαύρη" Ελλάδα προβλεπόταν να είναι το θύμα ενός προαναγγελθέντος "ατυχήματος" ...Προβλεπόταν με τη "θυσία" της θα "σώσει" τις ΗΠΑ.
Όπως κάποτε με την εμφυλιοπολεμική "αιμορραγία" της τρομοκράτησε την Ευρώπη και την παρέδωσε στις ΗΠΑ, έτσι με ένα "εφιαλτικό" GR-exit θα τους επέτρεπε να επαναλάβουν την ίδια τρομοκρατία και να παραμείνουν μέσα σ' αυτήν. Η Ελλάδα θα χρεωνόταν τα πάντα και οι πραγματικές αιτίες τής ευρωπαϊκής χρεοκοπίας δεν θα φαίνονταν ποτέ, γιατί θα "σκεπάζονταν" από τη φιλορωσική επιλογή τής Ελλάδας, η οποία αποτελεί αιτία πολέμου για την Ευρώπη..


Οι ΗΠΑ στις φλόγες
και οι μαύροι ξανά στην πυρά.


Από τη στιγμή που οι ΗΠΑ βρίσκονται σε αδιέξοδο, έχουν αρχίσει να "χτυπάνε" οι "συναγερμοί" της. Η κοινωνική "ειρήνη" στις ΗΠΑ είναι "αγορασμένη" από τους ιδιοκτήτες της και ως εκ τούτου όταν αυτοί οι ιδιοκτήτες δεν φέρνουν "χρήμα", για να ταΐσουν τους λευκούς υπηκόους τους, υπάρχει πρόβλημα. Αυτοί οι λευκοί υπήκοοι είναι ήσυχοι μόνον όταν είναι "χορτάτοι" ή όταν "βλέπουν" κάποιες έστω και αμυδρές πιθανότητες να κατακτήσουν το american dream. Όταν όμως αυτοί οι Νεοαμερικανοί αρχίζουν και πιάνουν "παγκάκια" αστέγων, υπάρχει κίνδυνος. Όταν πρώην νοικοκύρηδες χάνουν τα σπίτια τους και πηγαίνουν με τις οικογένειές τους και κοιμούνται στα αυτοκίνητά τους, όλα αυτά δεν ισχύουν. Οι παραδοσιακές "βουβές" και "άγραφες" συμφωνίες παύουν να ισχύουν μεταξύ των "ευνοημένων" ...Μετά ισχύει το ..."σώζων εαυτώ σωθήτω".
Ποιος θα βοηθήσει λοιπόν τους ιδιοκτήτες των ΗΠΑ να ελέγξουν την κατάσταση; ...Τη σημερινή κατάσταση της καλπάζουσας ανεργίας και φτώχειας; ...Το πιο καλό τους εργαλείο ...Το παρακράτος ...Το παρακράτος, που το έχουν πάμπλουτο με το εμπόριο ναρκωτικών και το trafficking. Όμως, το παρακράτος στις ΗΠΑ έχει "ονοματεπώνυμο" ...Ονομάζεται - όπως είπαμε - ΜΑΦΙΑ ...Μια "μίξη" επίορκων δικαστών και αστυνομικών, οι οποίοι βρίσκονται σε απευθείας σύνδεση με κοινούς κακοποιούς - συνήθως έμπορους πρέζας - . Αυτό το παρακράτος κάνει εξυπηρετήσεις στο κατεστημένο των WASP και των Σιωνιστών. Οι κακοποιοί από την πλευρά τους σκοτώνουν "εχθρούς", "σπάνε" απεργίες, οργανώνουν μαζικές λεηλασίες κλπ.. Οι αστυνομικοί από τη δική τους πλευρά τρομοκρατούν τους πολίτες. "Κατασκευάζουν" ενόχους, "φυτεύοντας" ενοχοποιητικά στοιχεία σε σπίτια "εχθρών" ή τοποθετώντας πιστόλια δίπλα σε άψυχα πτώματα, τα οποία "αντιστάθηκαν", ρίχνοντας με δύναμη τις πλάτες τους πάνω στις "ακίνητες" σφαίρες των αστυνομικών. Όλα αυτά τα κάνουν με την απόλυτη εκείνη ασφάλεια, την οποία τους εξασφαλίζουν οι επίορκοι δικαστές, οι οποίοι τους αφήνουν ατιμώρητους.
Αυτό λοιπόν το παρακράτος με το "ονοματεπώνυμο" είναι αυτό, το οποίο σήμερα καλείται στις ΗΠΑ να διαχειριστεί την αδιέξοδη κατάσταση ...Την κατάσταση η οποία μοιάζει με εκείνη του 1929, αλλά δεν μπορεί να "εκτονωθεί" σε τεχνητή "ανάπτυξη". Τι πρέπει να κάνουν; ...Να τρομοκρατήσουν τους λευκούς "νοικοκυραίους", οι οποίοι σήμερα κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους και να καταλήξουν κάτω από τις γέφυρες ...Να τρομοκρατήσουν όλους εκείνους, οι οποίοι θα αμφισβητήσουν πλέον όλα τα Old Deals, εφόσον δεν αποδίδουν καρπούς και δεν εξασφαλίζουν επιβίωση.
Τι πρέπει να κάνουν; ...Ό,τι έκαναν και στη δεκαετία τού 1920 ...Ό,τι έκαναν και στη δεκαετία τού 1960, όταν οι λευκοί Αμερικανοί δεν ήθελαν τον πόλεμο του Βιετνάμ ...Να προκαλέσουν τον μαύρο πληθυσμό ...Να τον βασανίσουν, να τον αδικήσουν και να τον τιμωρήσουν, για να αισθάνονται οι υπόλοιποι "προνομιούχοι" τού "τίποτε" και βέβαια να τρομοκρατηθούν από τις τιμωρητικές δυνατότητες του παρακράτους. Χτυπούν με πάθος τους μαύρους "σκλάβους", για να σκύψουν τα κεφάλια οι λευκοί "μέτοικοι", μέχρι τα αφεντικά να βρουν - ερήμην τους - λύσεις ...Λύσεις, οι οποίες θα αφορούν και τους ίδιους, χωρίς οι ίδιοι να έχουν λόγο στην εξεύρεσή τους. Εξαιτίας αυτών των αναγκών - και με τη βοήθεια του μαφιόζικου παρακράτους - προκαλούν τους μαύρους, για να δημιουργήσουν ελεγχόμενη κοινωνική ένταση...
...Απλές τεχνικές "κοινωνικής μηχανικής" ...Μια μέθοδος, η οποία μοιάζει με τη συνειδητή πρόκληση φωτιάς, προκειμένου να δημιουργηθεί αντιπυρική ζώνη. Αυτό ακριβώς κάνουν. Η ελεγχόμενη "φωτιά" των μαύρων δημιουργεί "αντιπυρική" ζώνη, η οποία δεν επιτρέπει στην κοινωνία να πάρει "φωτιά" και να κάψει τα "αφεντικά". Χειρίζονται την κατάσταση όπως στην Ελλάδα τού 2008 με τον Γρηγορόπουλο ...Δημιουργούν μόνοι τους την αιτία τής εξέγερσης και όταν αυτήν εκδηλωθεί, την "κατευθύνουν" προς τα εκεί όπου τους βολεύει ...Δημιουργούν μόνοι τους το θύμα και με τα δικά τους ΜΜΕ προκαλούν τη μαζική αντίδραση, η οποία οδηγεί στη μαζική εξέγερση.
Δικοί τους αστυνομικοί δημιουργούν θύματα, για να προκαλούν τους μαύρους, προκειμένου να τους βγάλουν στους δρόμους εξοργισμένους και άρα απειλητικούς. Αν βγει αυτή η κρίσιμη μάζα στους δρόμους, η ΜΑΦΙΑ αναλαμβάνει τη συνέχεια ...Αυτή ξέρει τι θα κάνει ...Έχει τα δικά της μαύρα μέλη, για να μεθοδεύσει τα πράγματα με τρόπο τέτοιο, που να οδηγήσουν τις εξελίξεις εκεί όπου αυτές βολεύουν τα αφεντικά της ...Ταΐζει αρκετούς μαύρους πρεζέμπορους, για να μπορεί να τους ζητάει εξυπηρετήσεις.
Θα βάλει επικίνδυνους προβοκάτορες να παίξουν το γνωστό παιχνίδι τής πρόκλησης, το οποίο επιτρέπει στην αστυνομία να ασκεί βία και να προχωρεί σε αθρόες συλλήψεις και άρα σε μαζικούς βασανισμούς και παρενοχλήσεις μαύρων πολιτών. Αυτό, όμως, δεν είναι το πραγματικό ζητούμενο. Αυτό είναι για να διατηρεί τους μαύρους εξοργισμένους και να τους βγάζει στους δρόμους. Το πραγματικό ζητούμενο είναι η πρόκληση καχυποψίας μεταξύ συγκεκριμένων κοινωνικών μερίδων ...Η πρόκληση "τριβής" μεταξύ των φτωχών αμερικανών ...Το πραγματικό ζητούμενο είναι να υπάρξει μια αντισυσπείρωση λευκών απέναντι στη συσπείρωση των μαύρων ...Το πραγματικό ζητούμενο είναι - μέσω της πρόκλησης εκτεταμένων ζημιών - αυτή η καχυποψία να μετατραπεί σε έχθρα και άρα να φέρουν σε σύγκρουση τους λευκούς "νοικοκυραίους" με τους μαύρους "αλήτες", οι οποίοι μπορεί να είναι και προδότες ή ακόμα και κομμουνιστές, που απειλούν το American dream.
Είναι λοιπόν δεδομένο ότι με εντολή τής ΜΑΦΙΑΣ όλα τα γνωστά "βαποράκια" και οι "μπράβοι" του υποκόσμου είναι αυτοί, οι οποίοι θα παρεισφρήσουν μέσα στις διαδηλώσεις σαν "εξοργισμένοι" μαύροι πολίτες και θα προβαίνουν σε λεηλασίες και εμπρησμούς. Είναι προφανές ότι με τις "πλάτες" τής Μαφίας ένα πλήθος από Hobo's (αστέγους) θα οδηγηθεί οργανωμένα για πλιάτσικο, απλά και μόνο για το χαρτζιλίκι να πουλήσει τα κλοπιμαία στην πιάτσα. Αυτό είναι το ζητούμενο. Γιατί; ...Για να φοβηθούν οι "νοικοκύρηδες" ...Να καεί το μαγαζί κάποιου φτωχού λευκού επαγγελματία και να τρομάξουν οι λευκοί συνάδερφοί του ...Να χάσει τη δουλειά του ο λευκός υπάλληλος αυτού του επαγγελματία, για να τρομάξουν και οι δικοί του συνάδερφοι ...Να αρχίσουν πάλι να βλέπουν με καχυποψία οι λευκοί τους μαύρους...
...Να βγουν στα δίκτυα των Σιωνιστών και των Αγγλοσαξόνων και να "κλαίνε" οι "καθαροί" και "ξανθοί" λευκοί, κατηγορώντας τους μαύρους και την επιθετικότητά τους ...Κατηγορώντας τους μαύρους και τη σκληρότητά τους ...Την αντιπατριωτική τους συμπεριφορά ...Την "αντιαναπτυξιακή" τους συμπεριφορά ...Την κρυπτοκομμουνιστική τους ιδιοτέλεια ...Τον κρυπτοϊσλαμιστικό τους φανατισμό ...Ξανά τα ίδια δηλαδή ...Λευκοί φουκαράδες θα συσπειρωθούν γύρω από τους Μπους και τους Ροκφέλερ, γιατί θα νομίζουν ότι έχουν κοινά συμφέροντα και ότι αυτοί είναι οι μόνοι που μπορούν να τα εξασφαλίσουν και άρα και να τους σώσουν ...Να επιβεβαιωθεί για άλλη μια φορά ο ποιητής που λέει ότι ..."όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλο τα ίδια μένουν". Με τις ίδιες τεχνικές παρασύρονται οι άνθρωποι στα ίδια λάθη, τα οποία βολεύουν πάντα τους ίδιους ανθρώπους.
Όπως αντιλαμβανόμαστε, αυτή η τεράστια κοινωνική ένταση στις ΗΠΑ οφείλεται στην αδυναμία τους να "εξάγουν" την οικονομική τους κρίση εκτός τής επικράτειάς τους. Στην πραγματικότητα, δηλαδή, η Ελλάδα "ευθύνεται" για τις ταραχές στις ΗΠΑ. Γιατί; ...Γιατί, αν αυτή ακολουθούσε τον σχεδιασμό τους, τώρα οι Αμερικανοί θα είχαν ξεκινήσει τη "φάμπρικα" ...Ο Ομπάμα θα μιμούνταν τον προκάτοχό του Μπους και θα χώριζε τον κόσμο σε "καλούς" και σε "κακούς" ...Σε "εμείς" οι καλοί, και οι "άλλοι" οι κακοί. Θα έβγαινε στα διεθνή δίκτυα και θα παρίστανε τον "στρατάρχη" τής Δημοκρατίας και της ελευθερίας ...Θα έκανε το παγκόσμιο "τουρ" τού θριάμβου, για να "ενώσει" τους συμμάχους σε ένα υπερθέαμα με εχθρό τη Ρωσία. Ταυτόχρονα, ο σιωνιστής Λου, ως υπουργός οικονομικών τής "μπατιροϋπερδύναμης", θα "έσωζε" τη χρεοκοπημένη - εξαιτίας της Ελλάδας - Ευρωπαϊκή Ένωση με δάνεια ...Θα την "έσωζε", όπως "έσωσε" η Γερμανία την Ελλάδα ...Με τόκους, πανωτόκια και λεηλασίες, για να "μπαλώσει" τις "τρύπες" τής αμερικανικής οικονομίας με τον ευρωπαϊκό πλούτο.
Ταυτόχρονα "εκτονωτικές" εξελίξεις θα συνέβαιναν και μέσα στην κοινωνία των ΗΠΑ. Αυτά τα μαύρα παιδιά, τα οποία σήμερα είναι άνεργα στα γκέτο των διαφόρων Ferguson, θα στρατολογούνταν, για να επανδρώσουν τα νέα στρατόπεδα που σχεδιάζουν οι Αμερικανοί στην Πολωνία, την Ουκρανία, τη Λιθουανία κλπ. ...Θα γίνονταν εκ νέου εκτεταμένες στρατολογήσεις ...Θα έδιναν μισθούς, θα υπόσχονταν τζάμπα σπουδές σε Κολέγια κλπ. ..."Ανάπτυξη" μεγάλη θα είχαν. Το ίδιο θα βολεύονταν και τα λευκά παιδιά, τα οποία δεν προορίζονταν για "κρέας" μαχών. Μετά τους μαύρους "σκλάβους" θα βολεύονταν και οι λευκοί "μέτοικοι". Αυτοί θα πήγαιναν στα εργοστάσια ...Νέες παραγγελίες σε εργοστάσια εξοπλισμών, γιατί - σύμφωνα με "μελέτες" - η αμερικανική πολεμική "μηχανή" έμεινε "πίσω" σε σχέση με αυτήν του Πούτιν ...Νέες θέσεις εργασίας για όλους.
Η "υπερδύναμη" θα έβρισκε τη λύση. Η ευρωπαϊκή "λεία" θα έδινε νέα "καύσιμα" στο αμερικανικό "τζάκι" ...Επειδή οι ΗΠΑ έχουν - όπως μας δήλωσε ο Ομπάμα - "καλή" οικονομία" ...Επειδή έκαναν εγκαίρως τις "σωστές" κινήσεις ...Επειδή πήραν μέτρα "ανάπτυξης" ...Αυτά, δηλαδή, τα οποία δεν έκανε η "κουτή" Ευρώπη. Η Ευρώπη - δυστυχώς γι' αυτήν - θα αναγκαζόταν να μπει σε κατάσταση θυσίας. Ταυτόχρονα - εξαιτίας της Χίλαρι - θα είχε "φορτωθεί" και τα εκατομμύρια των "Αφροευρωπαίων" και θα είχε μπει στο "γύψο" ..."Δημοκρατία" των "θεσμών" ..."Δημοκρατία", με πρόεδρο τον γόνο των Ναζί, Τουσκ ..."Δημοκρατία" τής Στάζι, της Γκεστάπο και της Μοσάντ ..."Δημοκρατία" του Γιούγκερ, του Σουλτς, της Μέρκελ, του Σόιμπλε, του Σαρκοζί και του Μοσκοβισί ..."Δημοκρατία" των διεφθαρμένων Σημίτηδων, Ραχόιδων και Μόντηδων ..."Δημοκρατία" των γύφτων, που παριστάνουν τις "Αγορές".
Όμως - δυστυχώς για τους κατά φαντασίαν αυτοκράτορες - , η Ελλάδα δεν δέχθηκε να γίνει το "μήλον τής Έριδος" μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας ...Δεν δέχθηκε να γίνει το "πεδίο" σύγκρουσης συμφερόντων μεταξύ δύο γιγάντων και τώρα τα στάσιμα "νερά" απειλούν την κοινωνική ειρήνη στις ΗΠΑ.
Είναι πλέον θέμα χρόνου να δούμε το GAME OVER τής Προτεσταντικής Εποχής ...Και πολύ άντεξε αυτό το "τσαντίρι", που για σχεδόν έναν αιώνα παρίστανε το κάστρο. Δεν θα αποφύγουν το μοιραίο, γιατί δεν είναι δυνατόν με ένα κόλποτού πεζοδρομίου να προσπαθείς να κρατήσεις αυτοκρατορία ...Ένα και μόνον κόλπο ξέρουν όλο κι όλο. Δεν είναι δυνατόν να θέλεις να διατηρηθείς στην "κορυφή" τού κόσμου με συνεργάτες τη "Σάρα" και τη "Μάρα" ...Με braintanks τοκογλύφους γύφτους και μαφιόζους δεν μπορείς να πας "μακριά" ...Με "αξιωματικούς" όλα τα κουτορνίθια των Κολεγίων ...Με παρακράτος τούς κοινούς εγκληματίες.
Ο πρώτος πραγματικός Στρατηγός, που θα σε συναντήσει, θα σε "κοπανήσει", και μάλιστα πολύ άσχημα. Αν οι πιο ισχυροί σου σύμμαχοι είναι οι Σιωνιστές γύφτοι, ούτε που φαντάζεσαι πόσο γρήγορα μαζεύουν την πραμάτειά τους κι εξαφανίζονται ...Φοβεροί και τρομεροί είναι μόνον όταν "πιάνει" η "παράστασή" τους. Αν αυτή αποτύχει, τότε καταλαβαίνεις ότι ο Μπολντ δεν είναι ο γρηγορότερος άνθρωπος στον Πλανήτη ...αυτός μπορεί να είναι ο 99χρονος Ροκφέλερ με τη νέα του καρδιά, αλλά ...ο Μπολντ δεν είναι σίγουρα.
Οι παρασιτικοί Σιωνιστές θα φύγουν με τις κλωτσιές από τις ΗΠΑ για τους ίδιους λόγους που έφυγαν και από την αρχαία Αίγυπτο ...Μόνον που αυτήν τη φορά δεν υπάρχει Μωυσής να τους σώσει ...κι ούτε ο Ατλαντικός μπορεί ν' "ανοίξει", για να τον "περπατήσουν".


Τραϊανού Παναγιώτης


Δημιουργός της θεωρίας τού Υδροχόου
Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...