Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Χάποελ Τελ Αβίβ - ΑΕΚ 1-1 (VIDEO)

 

Η κανονική ΑΕΚ που είδαμε στο φιλικό με την Χάποελ Τελ Αβίβ άφησε θετικές εντυπώσεις, ενώ προηγήθηκε με γκολ του Αραβίδη. Οι πολλές αλλαγές του Δέλλα επηρέασαν την εικόνα της στο δεύτερο μέρος, με τους Ισραηλινούς να διαμορφώνουν το τελικό 1-1.
Ο Δέλλας ξεκίνησε το ματς με 4-2-3-1. Ο Ανέστης ήταν στο τέρμα και μπροστά του οι Κολοβέτσιος και Τζανετόπουλος. Δεξιά στην άμυνα ο Γκάλο και αριστερά ο Πεταυράκης. Ο Γιόχανσον με τον Κορδέρο ήταν οι αμυντικοί μέσοι με τον Βάργκας ελεύθερο μπροστά τους. Αριστερά ο Αραβίδης, δεξιά ο Γροντής και στην κορυφή ο Τζεμπούρ.
Στην αρχή του αγώνα η ΑΕΚ μπήκε με διάθεση και έδειξε πιο έτοιμη ομάδα από τον αντίπαλο. Φρόντισε εξ αρχής να πιέσει και να δημιουργήσει φάσεις, ενώ κατάφερε στο 38ο λεπτό να πάρει προβάδισμα στο σκορ με το γκολ του Χρήστου Αραβίδη. Μάλιστα, λίγο νορίτερα η Ενωση είχε απειλήσει με τη γυριστή κεφαλιά του Τζεμπούρ, στο 33ο λεπτό, όπου η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.
Ο Δέλλας φρόντισε από νωρίς να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα με αποτέλεσμα στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΚ να παίζει με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Συγκεκριμένα, ο Βούρας ήταν στο τέρμα (από το 30ο λεπτό), Βασιλαντωνόπουλος δεξιά, Άρθο, Λαμπρόπουλος στα στόπερ, αριστερά ο Γροντής, ο Ανδρεόπουλος αμυντικός μέσος, δεξιά του ο Σιμόες και αριστερά του ο Ανάκογλου, στην κορυφή της επίθεσης ο Κρισάντους και οι Μπαρμπόσα και Πλατέλλα στα άκρα.
Η Χάποελ ουσιαστικά εκμεταλλεύτηκε τη... νέα ΑΕΚ που βρήκε στο γήπεδο στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε στο 55ο λεπτό με γκολ του Αμπού Αλχίζα, μετά από λάθος του Βούρα.
Από κάποιο σημείο κι έπειτα το ματς έχασε το ενδιαφέρον του. Απέκτησε καθαρά... προπονητικό χαρακτήρα (εξάλλου, τέτοιο είχε), με τη Χάποελ να ανεβάζει την απόδοσή της σε αρκετές περιπτώσεις και την ΑΕΚ να χάνει τον ρυθμό της όσο φτάναμε στο τέλος του φιλικού. Είναι χαρακτηριστικό πως το μόνο που είχε να επιδείξει η ΑΕΚ ήταν δύο σουτ του Κρισάντους και ένα του Πλατέλλα.
Η μοναδική φάση που απείλησε πραγματικά ήταν και η τελευταία του φιλικού. Στο 85ο λεπτό σε σουτ του Μπαρμπόσα η μπάλα βρήκε πάνω στον Σιμόες και δεν πέρασε τη γραμμή.
Η 11άδα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο: Ανέστης (30' Βούρας), Πεταυράκης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Κορδέρο, Βάργκας, Γροντής (38' Ζόριτς), Τζιμπούρ, Αραβίδης
Η 11άδα της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος: Βούρας (58' Μπαρόχα), Λαμπρόπουλος, Αρθο, Βασιλαντωνόπουλος, Γροντής (63' Πεταυράκης), Ανδρεόπουλος (58' Ζόριτς), Σιμόες, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Κρισάντους.

To γκολ του Αραβίδη:

 

Το live του αγώνα

17:49
Καλησπέρα σας
17:50
Σε περίπου είκοσι λεπτά θα έχουμε την σέντρα στο φιλικό της ΑΕΚ με την Χάποελ Τελ Αβίβ. 
17:51
Το παιχνίδι θα αργήσει να ξεκινήσει μερικά λεπτά. Το πιθανότερο είναι να έχουμε τη σέντρα στις 18.15.
17:53
Ο Τραϊανός Δέλλας θα ξεκινήσει το ματς με τρία από τα νέα αποκτήματα της ομάδας.
17:54
Η ενδεκάδα της ΑΕΚ είναι: Ανέστης, Πεταυράκης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Κορδέρο, Βάργκας, Γροντής, Τζιμπούρ και Αραβίδης.
17:54
Εκείνο που μένει να δούμε είναι την παράταξη των κιτρινόμαυρων. 
17:55
Ειδικά τη διάταξη από τη μέση και μπροστά.
18:04
Ο Ανέστης θα είναι στο τέρμα και μπροστά του θα παίζουνε οι Κολοβέτσιος και Τζανετόπουλος. Δεξιά στην άμυνα είναι ο Γκάλο και αριστερά ο Πεταυράκης.
18:16
Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.
18:18
Ξεκίνησε ο αγώνας
18:23
5' Πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Μετά από κακή επιλογή των αμυντικών της Χάποελ, ο Γροντής έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα των Ισραηλινών να διώξει την μπάλα.
18:26
Με 4-2-3-1 παίζει η ΑΕΚ. Πέρα από την αμυντική τετράδα ο Γιόχανσον με τον Κορδέρο είναι οι αμυντικοί μέσοι με τον Βάργκας ελεύθερο μπροστά τους. Αριστερά παίζει ο Αραβίδης, δεξιά ο Γροντής και στην κορυφή ο Τζεμπούρ.
18:28
Κοντεύουμε να συμπληρώσουμε δέκα λεπτά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ να είναι δραστήρια και να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.
18:28
Κοντεύουμε να συμπληρώσουμε δέκα λεπτά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ να είναι δραστήρια και να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.
18:29
Φάουλ σε καλή θέση για σέντρα για την ΑΕΚ από δεξιά όπως επιτίθεται, αλλά Τζεμπούρ και Βάργκας δεν κατάφεραν να συνεργαστούν.
18:34
Για να έχετε μία καλύτερη εικόνα για τον τρόπο ανάπτυξης της ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να κρατούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ώρα την μπάλα στα πόδια τους με την τριάδα, Γιόχανσον, Κορδέρο και Βάργκας να παίρνει πρωτοβουλίες.
18:40
Σε παθητικό ρόλο έχει μείνει η Χάποελ ψάχνοντας χώρους για αντεπιθέσεις. Την ίδια ώρα η ΑΕΚ έχει την κατοχή της μπάλας χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει κάτι καλό με εξαίρεση το σουτ του Γροντή.
18:40
23' Εξαιρετική επέμβαση από τον Ανέστη σε σουτ του Μπουμπά.
18:44
Ο Βάργκας είναι αυτός που αναλαμβάνει όλες τις εκτελέσεις στημένων φάσεων χωρίς να καταφέρει να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μέχρι τώρα.
18:48
30' Πρώτη αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Βούρας μπαίνει στη θέση του Ανέστη
18:51
Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν ορισμένες καλές συνεργασίες, όμως τους λείπει η καλή τελική πάσα μέχρι τώρα.
18:52
35: ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ: Σέντρα από τα δεξιά του Γκάλο, ωραία γυριστή κεφαλιά από τον Τζεμπούρ με τον Αρούς να διώχνει σε κόρνερ με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού.
18:56
38' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ: Κόρνερ από τον Βάργκας, με κίνηση στο πρώτο δοκάρι ο Αραβίδης παίρνει την κεφαλιά και σκοράρει για την ΑΕΚ.
18:56
39' Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Ζόριτς στη θέση του Γροντή.
19:01
Μετά το γκολ έπεσε ο ρυθμός του αγώνα.
19:03
45' ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Ο Αμπουλχίζα βρέθηκε σε καλή θέση στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, αλλά το σουτ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Βούρου.
19:03
Τέλος πρώτου ημιχρόνου.
19:18
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και σε σύστημα για την ΑΕΚ.
19:24
Έτσι αγωνίζεται τώρα η ΑΕΚ: Ο Βούρας συνεχίζει κάτω από τα δοκάρια. Βασιλαντωνόπουλος δεξιά, Άρθο, Λαμπρόπουλος στα στόπερ, αριστερά ο Γροντής, ο Ανδρεόπουλος είναι ο αμυντικός μέσος, δεξιά του είναι ο Σιμόες και αριστερά του ο Ανάκογλου, Στην κορυφή της επίθεσης είναι ο Κρισάντους με τους Μπαρμπόσα και Πλατέλλα να παίζουν στα άκρα.
19:28
55' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΠΟΕΛ: Σέντρα από τον Μπούμπα, λάθος από τον Βούρα και ο Αμπού Αλχίζα ισοφαρίζει.
19:29
57' Σουτ από τον Πλατέλλα πάνω όμως στον τερματοφύλακα της Χάποελ.
19:30
Μπήκε και ο Μπαρόχα στη θέση του Βούρα.
19:31
58' Επιστρέφει ο Ζόριτς στον αγώνα στη θέση του Ανδρεόπουλου που τραυματίστηκε.
19:33
61' Ο Νάμιας από καλή θέση δεν μπορεί να στείλει την μπάλα προς την εστία του Μπαρόχα.
19:42
Η λειτουργία της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη με τους Ισραηλινούς να πιέζουν τώρα αρκετά ψηλά και αυτό δημιουργεί προβλήματα στους κιτρινόμαυρους.
19:48
76 Κόρνερ κερδίζει από τα δεξιά η Χάποελ Τελ Αβίβ.
19:48
Η μπάλα στρώθηκε στον Λιγκάν αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Μπαρόχα.
19:50
78' Τρόπους να γίνει απειλητική ψάχνει να βρει η ΑΕΚ. Δύο σουτ του Κρισάντους και ένα από τον Πλατέλλα είναι τα μοναδικά που έχουν καταγράψει οι κιτρινόμαυροι σε αυτό το δεύτερο ημίχρονο.
19:53
81' Μετά από μερικά δευτερόλεπτα διακοπής ο αγώνας συνεχίστηκε. 
19:57
85' Πρώτη κλασική ευκαιρία για την ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Σουτ του Μπαρμπόσα η μπάλα βρίσκει πάνω στον Σιμόες και δεν περνά τη γραμμή και στη συνέχεια ο Πλατέλλας δεν μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα της Χάποελ.
20:03
Ολοκληρώθηκε το φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες.
20:03
Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ από την αναμέτρηση και όλη η αθλητική επικαιρότητα.

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

 

Δεν αλλάζει το σκηνικό του καιρού με ηλιοφάνεια και βροχές στα δυτικά και ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει την Κυριακή μικρή άνοδο. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.
Δημοσίευση: 
 

Παρασκευή 

Καιρός
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους στα δυτικά και βόρεια ορεινά.
Άνεμοι
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σάββατο 

Καιρός
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους στα δυτικά και βόρεια ορεινά.
Άνεμοι
Οι ι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια πελάγη δυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Κυριακή 

Καιρός
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους στα ορεινά.
Άνεμοι
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο το στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...