Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΟΙ ΑΠΩΤΕΡΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ;


ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΟΙ ΑΠΩΤΕΡΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ;

Οι αντιδράσεις των δυτικών επιβεβαιώνουν τη σπουδαιότητα του θέματος της Συρίας και του ρωσικού βέτο στις τρέχουσες παγκόσμιες προκλήσεις. Σε ένα είδος αυτο-εξορκισμού, τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι υψηλότεροι δυτικοί αξιωματούχοι έχουν απαρνηθεί την πραγματικότητα, τη σύσταση και την ανεξαρτησία του κινεζικού βέτο. Από μόνη...
 


ΠΗΓΗ: The Secret Real Truth http://thesecretrealtruth.blogspot.com/#ixzz1pRkdYxNv

Κυριακάτικες Πολιτικές


Κυριακάτικες Πολιτικές
VETO - 31/12/10
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ - 18/03/12
REAL NEWS - 18/03/12
ΤΟ ΠΑΡΟΝ - 18/03/12
ΤΟ ΑΡΘΡΟ - 18/03/12

Στον "αέρα" χιλιάδες μικροεπενδυτές


Στον "αέρα" χιλιάδες μικροεπενδυτές

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012, 19:48


Ρεπορτάζ: Μίλλη Σιδέρη
Υπό κατάρρευση βρίσκεται μια από τις μεγαλύτερες συνεταιριστικές Τράπεζες της περιφέρειας, καθώς εμφανίζεται να αδυνατεί να ρευστοποιήσει τα κεφάλαια των μεριδιούχων που έχουν επενδύσει σε αυτή.

Ο λόγος για την Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα, το Διοικητικό Συμβούλιο της οποίας, επικαλούμενο την οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της, αρνείται να «αποζημιώσει» εδώ και αρκετούς μήνες τους μικροεπενδυτές.
Η υπόθεση που αποκαλύπτει σήμερα η zougla.gr, με αφορμή την καταγγελία ιδιώτη ο οποίος (για ευνόητους λόγους) δεν επιθυμεί προς το παρόν να αποκαλύψει την ταυτότητά του, είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί σε ορισμένα πιστωτικά Ιδρύματα.
Η ιστορία εκτείνεται χρονικά από τον Οκτώβριο του 2011. Ο ιδιώτης, αντιμετωπίζοντας οικονομικά προβλήματα, αποφάσισε να ρευστοποιήσει μέρος των μετοχών που διαθέτει εκείνος και η οικογένεια του στην Τράπεζα, υποβάλλοντας μάλιστα το σχετικό αίτημα.
Η  απάντηση της Αχαϊκής Τράπεζας τον εξέπληξε. Mέσω απόφασης που ελήφθη από το Διοικητικό Συμβούλιο, ενημερώθηκε ότι το Ίδρυμα αποφάσισε να προβεί σε παύση ρευστοποιήσεων όλου του δικτύου των καταστημάτων έως το τέλος του 2011, λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατούσε εκείνη την περίοδο.
Στις αρχές του νέου έτους και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2012 ο ιδιώτης επισκέφτηκε εκ νέου το κατάστημα. Τότε πληροφορήθηκε ότι η ίδια πολιτική αναμένεται να ακολουθηθεί μέχρι και τον Ιούνιο του 2012 όταν και θα συνέλθει η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας.
Στις 22 Φεβρουαρίου 2012 ο μεριδιούχος έστειλε επιστολή προς την Διεύθυνση Εποπτείας Πιστωτικών Συστημάτων της Τράπεζας της Ελλάδος,  αναφερόμενος στην φερεγγυότητα του συγκεκριμένου πιστωτικού ιδρύματος και στην ανάλγητη στάση που κρατά απέναντι σε εκατοντάδες μικρομεριδιούχους  που επένδυσαν τις οικονομίες τους.
Δείτε την επιστολή

Υπολογίζεται ότι το μετοχικό κεφάλαιο της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας ανέρχεται στα 35.000.000 ευρώ περίπου ενώ το ποσό των δανειακών συμβάσεων που έχει συνάψει είναι δεκαπλάσιο.
Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των Συνεταιριστικών Τραπεζών βρίσκονται στην ίδια δυσχερή θέση καθώς εμφανίζουν πολύ υψηλά ποσοστά μη εξυπηρετούμενων δανείων και χαμηλούς δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι συνεταιριστικές τράπεζες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και εκτιμάται ότι σύντομα θα τους ανακληθεί η άδεια τους θέτοντας χιλιάδες μετόχους σε καθεστώς ανασφάλειας, χάνοντας οριστικά τα κεφάλαια τους. Πρόκειται, όπως λέγεται, για ένα «κανόνι» που είναι έτοιμο να «σκάσει» σε βάρος των μικρομεριδιούχων.
Επισημαίνεται πάντως ότι συνεταιριστικές τράπεζες αρνούνται να ρευστοποιήσουν τα μερίδια των πελατών τους με την πρόφαση ότι ηΤράπεζα της Ελλάδος επιβάλλει αυτήν την απαγόρευση, ενώ οι ιδιώτες αναμένεται να κινηθούν νομικά εναντίον των συγκεκριμένων Ιδρυμάτων.
Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012, 19:50

Οι Πασοκάνθρωποι!


Οι Πασοκάνθρωποι!

Αναρτήθηκε από τον/την filologos10 στο Μαρτίου 18, 2012
Μια αφιέρωση για την σημερινή μεγάλη δημοκρατική ψηφοφορία με έναν υποψήφιο για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
αἰέν ἀριστεύειν, η φωτό από το kafeneio-gr

ΚΑΝΑΔΑΣ: Μασόνοι προωθούν το τσιπάρισμα των παιδιών «για την ασφάλειά τους»


Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

ΚΑΝΑΔΑΣ: Μασόνοι προωθούν το τσιπάρισμα των παιδιών «για την ασφάλειά τους»

Αν και ηλικίας μόνο τεσσάρων και μισό χρόνων, το Northwestern MasoniCh.I.P. έχει επιτύχει μια πολύ αξιόλογη επίτευξη. Στην Έκθεση CLE που πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα 10 με 13 Αυγούστου 2011 στο Θάντερ Μπέι του Οντάριο το πρόγραμμα καταχώρησε το 5000ο παιδί. Ο Εθελοντής Συντονιστής για την οργάνωση, Craig Wolverton, περιέγραψε αυτό το επίτευγμα ως "μια πραγματική απόδειξη για τη συνεπή βάση των εθελοντών που δίνουν ανιδιοτελώς το χρόνο τους για να παρέχουν αυτή την υπηρεσία στους πολίτες του Βορειοδυτικού Οντάριο". 

Ο Wolverton συνέχισε επισημαίνοντας "το πρόγραμμα Εντοπισμού Παιδιών προσφέρεται δωρεάν χωρίς χρέωση σε όλα τα παιδιά. Είμαστε μια μη κερδοσκοπική ομάδα και να προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία σε όλες τις κοινωνίες στα Βορειοδυτικά. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε μια συνολική επαρχιακή παρουσία και αυτό το ορόσημο είναι πολύ σημαντικό. "Το 5000ο καταχωρημένο παιδί ήταν η Brianna Hyslop, κόρη του Scott και της Paula Hyslop από το Θάντερ Μπέι. Η Brianna παρακολουθούσε την έκθεση με τον αδελφό και την αδελφή της, καθώς και τους παππούδες της, Paul και Fay Morriseau. Ο πατέρας της, ο Scott ​​Hyslop δήλωσε ότι «ερχόμαστε στην CLE κάθε χρόνο, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε χρησιμοποιήσει αυτό το πολύ χρήσιμο πρόγραμμα. Μας προσφέρει ηρεμία (ως γονείς) αν συμβεί κάτι έκτακτο σε ένα από τα παιδιά μας. Για να ξέρετε, μπορούμε να δώσουμε την ψηφιακή πληροφορία σε οποιαδήποτε υπηρεσία της αστυνομίας και σε λίγα δευτερόλεπτα οι προσωπικές πληροφορίες μπορούν να μεταδοθούν σε όλους τους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο μέσω του Amber Alert. Αυτό είναι σημαντικό".
Δείτε το παρακάτω βίντεο:



Παρόμοιο περιστατικό είχαμε και στις ΗΠΑ. - Σχετικό άρθρο ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ:


Οι μασονικές στοές δείχνουν ιδιαίτερη προθυμία στην προώθηση του τσιπαρίσματος στα παιδιά, ‘για το καλό των παιδιών’ βέβαια και ‘για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας’. Σε συνεργασία μάλιστα με τις τοπικές αρχές και την αστυνομία.

Για την επαρχία του Maine των ΗΠΑ, υπάρχει το πρόγραμμα ‘MECHIP.ORG’ το οποίο έχει σκοπό την ‘ταυτοποίηση’ και ‘προστασία’ του παιδιού, στην σημερινή εποχή ‘όπου τόσα παιδιά εξαφανίζονται’. ….Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν από τους μασόνους, για κάθε οικογένεια στο Maine που ενδιαφέρεται. Βλέπε: http://www.mechip.org/
Υπάρχουν και τα «Μασονικά Προγράμματα Ταυτοποίησης Παιδιού», (‘Masonic Child Identification Programs’) ή με τα αρχικά ‘CHIP’ (!), τα οποία αποτελούν (κατά την wikkipedia) μια ‘φιλανθρωπική πρωτοβουλία' των μασονικών Στοών της Βόρειας Αμερικής, στο να βοηθήσουν στον εντοπισμό εξαφανισμένων παιδιών. Τα προγράμματα που υποστηρίζονται είναι στελεχωμένα από εθελοντές από τις στοές, από ανθρώπους του νόμου και οδοντίατρους. Βλέπε: http://www.mainemason.org/grandlodge/chip.asp

Τα προγράμματα CHIP δίνουν στους γονείς την ευκαιρία να δημιουργήσουν έναν σετ με υλικό αναγνώρισης για το παιδί τους, δωρεάν. Το σετ περιλαμβάνει μια κάρτα δακτυλικών αποτυπωμάτων, μια φυσική περιγραφή, ένα βίντεο, δισκέτα ηλεκτρονικού υπολογιστή ή DVD του παιδιού, ένα οδοντικό αποτύπωμα, καθώς και ένα δείγμα DNA. Ο σκοπός του πακέτου είναι να παρέχει σημαντικές πληροφορίες στο κοινό και στις αστυνομικές αρχές σε περίπτωση που ένα παιδί εξαφανιστεί.
Το πρόγραμμα έχει επαινεθεί από το Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Κακοποιημένα Παιδιά.

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Φαμπρίς Μουάμπα


Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Φαμπρίς Μουάμπα

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Φαμπρίς Μουάμπα, άσος της αγγλικής Μπόλτον, ο οποίος, λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου για το Κύπελλο Αγγλίας στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Τότεναμ με την ομάδα του, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Επρόσωπος του νοσοκομείου στο οποίο διακομίστηκε, είπε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή.

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Φαμπρίς Μουάμπα
Οι γιατροί από την ομάδα του προσπάθησαν με ανανήψεις να τον επαναφέρουν, αλλά δεν το πέτυχαν και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Μετά την εξέλιξη αυτή, ο διατητής διέκοψε οριστικά τον αγώνα.(για περισσότερα πατήστε στον sentra coal)

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ...


Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ...

Ο ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Όχι ότι τα άλλα κόμματα πάνε πίσω, εάν όμως επιβεβαιωθεί η πληροφορία που δημοσιεύει σήμερα το Πρώτο Θέμα (κλικ) για τη Νέα Δημοκρατία και τον Θ. Κατσανέβα, τότε πραγματικά θα πρέπει να...
αυτοκτονήσουν όλοι μαζί. Από το ψηλότερο παράθυρο της Συγγρού!...

ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ...


ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ...

ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΟΥΛΗ, ΤΟΥ ΠΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ...
Μάθαμε ότι πήρε μεροκάματο για να υποστηρίξει τον Αρούλη, τον Πάκη και τοΝικήτα. Μέσα στην εργολαβία δεν συμπεριλαμβάνεται η υποστήριξη τουΚαρχιμάκη, επειδή όμως έχει τον κ...λο του ανοιχτό, κοιτάζει να τα έχει και καλά και με αυτόν. Ανέλαβε...
επίσης εργολαβία να εξύβρισης του Καμμένου, του Καρατζαφέρη αλλά όχι της Ντόρας που τον πληρώνει και αυτή. Δεν μας πέφτει λόγος για τη διαμάχη ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΣΥ και Καμμένου και δεν πρόκειται να πάρουμε θέση. Επειδή όμως το παίζει νεο-νταβατζής του διαδικτύου θα τον βγάλουμε στην σέντρα. Με ονοματεπώνυμο και με όλο το pay roll που είχε βάλει ανυπόληπτους καραγκιόζηδες που τους διαβάζουν αυτοί και οι... συγγενείς τους...

ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ.


ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ...

ΑΠΟ ΤΖΑΚΙ...
Από εξωτερική εμφάνιση σαρώνει (φωτό από το σημερινό Πρώτο Θέμα). Από βιογραφικό επίσης η Καραμπίνα που κατεβαίνει στηνΆρτα. Έχει βέβαια βεβαρημένο παρελθόν με τα αναδρομικά των πρώην βουλευτών, γι αυτό όμως ευθύνεται ο μπαμπάς της πρώην βουλευτής Άρτας με τη Νέα Δημοκρατία. Φυσάει το...
κορίτσι και ενδεχομένως από τα σημερινά σαπάκια της Συγγρού να είναι κλάσεις καλύτερη...

Ανοιξιάτικο το σκηνικό του καιρού


Ανοιξιάτικο το σκηνικό του καιρού
18/3/2012 7:00:00 πμ
       (0) (0)

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις, αυξημένα ποσοστά υγρασίας τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες και άνοδο της μέγιστης θερμοκρασίας συνθέτουν το σκηνικό του καιρού σήμερα Κυριακή 18 Μαρτίου 2012. Η ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιονίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 5 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 10 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 7 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και μετά το μεσημέρι μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν άνεμοι από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα δυτικά μέτριοι 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις σήμερα Κυριακή στην Αττική. Τα ποσοστά υγρασίας τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες θα είναι αυξημένα, με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στο δυτικό Σαρωνικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες και περιορισμένη ορατότητα σήμερα και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ, με εξαίρεση τις μεσημεριανές ώρες όπου θα πνέουν νοτιοανατολικοί άνεμοι με ένταση έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.


ΠΗΓΗ: meteo.gr 

Ντέρμπι «αιωνίων» στο ελληνικό «Classico»


Ντέρμπι «αιωνίων» στο ελληνικό «Classico»
18/3/2012 6:54:00 πμ
       (0) (0)

Tο σημερινό μεγάλο ντέρμπι μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων στην 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στο ελληνικό «Classico» στις 19:30 στο ΟΑΚΑ.

Συντονιστείτε από τις 18:00 στη συχνότητα του «Real Fm 97,8» και μάθετε όλα τα τελευταία νέα για το μεγάλο ντέρμπι. Ζωντανά η μετάδοση του αγώνα και αναλυτικό ρεπορτάζ με δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Οι «πράσινοι» παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στην υπόθεση τίτλος και θέλουν μόνο τη νίκη, αφού βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι», μετά και τον αποκλεισμό τους από το Γιουρόπα Λιγκ και την Μέταλιστ, θέλουν τη νίκη στο ντέρμπι των «αιωνίων» ώστε να βρεθούν «αγκαλιά» με την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Στο ΟΑΚΑ απόψε αναμένονται περισσότεροι από 30.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού με την ΠΑΕ να εκδίδει ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία καλεί τους φιλάθλους να προστατέψουν την έδρα και την ομάδα. Για το σκοπό αυτό λίγο πριν την έναρξη του αγώνα θα προβληθεί και ένα σχετικό βίντεο που ετοίμασε η «πράσινη» ΠΑΕ.



Η προϊστορία με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό 
15 νίκες έχει ο Παναθηναϊκός, 23 ισοπαλίες και 14 νίκες ο Ολυμπιακός. Στα τελευταία δέκα ματς ο Παναθηναϊκός έχει 4 νίκες, 4 ματς ήρθαν ισόπαλα και ο Ολυμπιακός έχει 2 νίκες.

Οι πράσινοι νίκησαν πέρσι τον Ολυμπιακό, όμως είχαν να πάρουν τρίποντο από το 2006 εντός! Όλες οι νίκες του Παναθηναϊκού (στα τελευταία δέκα ματς) κρίθηκαν στο ένα γκολ, ενώ όποτε κέρδισε ο Ολυμπιακός δεν δέχθηκε γκολ.

Συνοπτικά οι αγώνες 
1959-60: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0
1960-61: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
1961-62: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
1962-63: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0
1963-64: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
1964-65: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
1965-66: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
1966-67: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
1967-68: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
1968-69: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0
1969-70: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0
1970-71: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-2
1971-72: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2
1972-73: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
1973-74: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
1974-75: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
1975-76: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0
1976-77: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0
1977-78: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
1978-79: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3
1979-80: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0


1980-81: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
1981-82: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
1982-83: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
1983-84: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0
1984-85: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
1985-86: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2
1986-87: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
1987-88: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
1988-89: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1
1989-90: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-2
1990-91: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
1991-92: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0


1992-93: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3
1993-94: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2
1994-95: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
1995-96: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
1996-97: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2
1997-98: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2


1998-99: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-4



1999-00: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0
2000-01: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0
2001-02: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
2002-03: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2
2003-04: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-2


2004-05: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
2005-06: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2
2006-07: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
2007-08: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0
2008-09: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0
2009-10: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

2010-11: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1


Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...