Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ανοιξιάτικο το σκηνικό του καιρού


Ανοιξιάτικο το σκηνικό του καιρού
18/3/2012 7:00:00 πμ
       (0) (0)

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις, αυξημένα ποσοστά υγρασίας τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες και άνοδο της μέγιστης θερμοκρασίας συνθέτουν το σκηνικό του καιρού σήμερα Κυριακή 18 Μαρτίου 2012. Η ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιονίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 5 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 10 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 7 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και μετά το μεσημέρι μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν άνεμοι από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα δυτικά μέτριοι 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις σήμερα Κυριακή στην Αττική. Τα ποσοστά υγρασίας τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες θα είναι αυξημένα, με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στο δυτικό Σαρωνικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες και περιορισμένη ορατότητα σήμερα και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ, με εξαίρεση τις μεσημεριανές ώρες όπου θα πνέουν νοτιοανατολικοί άνεμοι με ένταση έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.


ΠΗΓΗ: meteo.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...