Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Ο ντράμερ των Iron Maiden, Nicko McBrain για τον Χριστιανισμό


 Posted by olympiada στο Μαΐου 7, 2016

Mία ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο ντράμερ των Iron Maiden, Nicko McBrain σχετικά με τις χριστιανικές του πεποιθήσεις.Ο Nicko McBrain δήλωσε σε αυστριαλανό μέσο ενημέρωσης ότι:
«Η χριστιανική πίστη και η προσευχή με βοήθησε να μη έχω πρόβλημα με την μουσική που παίζω αφού έχω ομολογήσει σε όλους τους συνανθρώπους μου ότι δεν έχω καμία σχέση με τον διάβολο διότι αν αυτό συνέβαινε δεν θα δήλωνα χριστιανός.
Επίσης τόνισε πως: «Δε χρειάζεται να έχει κάποιος το νοητικό επίπεδο του Αϊνστάιν για να κατανοήσει πως οι Iron Maiden δεν είναι σατανιστές καθώς μια απλή ματιά στους στίχους λύνει όλες τις απορίες. Ο Eddie είναι απλά ένα καρτούν». 
Ο Nicko McBrain επισήμανε ότι με τον χριστιανισμό προσπαθούμε να αποφύγουμε κάποιες αμαρτωλές καταστάσεις και η προσπαθούμε παράλληλα να καθαρίσουμε την ψυχή μας».
rocktime.gr

Προπονητής Ντιναμό Βουκουρεστίου: «Είμαστε καταραμένοι»

Προπονητής Ντιναμό Βουκουρεστίου: «Είμαστε καταραμένοι»

 

Σοκαρισμένος εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο προπονητής της Ντιναμό Βουκουρεστίου για τον θάνατο του Πατρίκ Εκένγκ, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή και κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βιτορούλ.

«Είμαστε καταραμένοι. Είναι ένας εφιάλτης για εμένα και για όλους στην ομάδα. Είναι τόσο πολύ... Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν μπορώ να το πιστέψω. Τώρα δεν με ενδιαφέρει τίποτα, ούτε οι άλλοι αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε ψυχικά με ενδιαφέρει μόνο» ανέφερε ο Ιονέλ Ντανκιουλέσκου.

Δείτε video και φωτογραφίες από το τραγικό συμβάν, πατώντας εδώ.

Τι συμβαίνει με τις Κυριακάτικες εφημερίδες...

 


Τι συμβαίνει με τις Κυριακάτικες εφημερίδες
Για άλλη μία φορά τα μέλη της ΕΣΗΕΑ αποφάσισαν πως πρέπει να αποτρέψουν την έκδοση των εφημερίδων.

Με ένα SMS το βράδυ της Παρασκευής...
 προς όλους τους δημοσιογράφους, καλούσαν τους πάντες να σπεύσουν

στο Κορωπί έτσι ώστε να εμποδίσουν την έκδοση όσων εφημερίδων είχαν αποφασίσει να σπάσουν την απεργία.

Το μήνυμα έγραφε: «ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΗΝ ΙΡΙΔΑ ΣΤΟ ΚOPΩΠI EINAI ΣYΓKENTPΩMENA OΛA TA AΠEPΓOΣΠAΣTIKA ΦYΛΛA. XPEIAZONTAI ENIΣXYΣEIΣ META TIΣ 10 M.M. ΠEPIMENOYME MATΣ"».

Περίπου 100 μέλη της ΕΣΗΕΑ μαζί με μέλη του ΠΑΜΕ βρέθηκαν στο σημείο στο Κορωπί όπου όμως ανακάλυψαν πως οι εφημερίδες έχουν ήδη τυπωθεί.

Αποφάσισαν λοιπόν αφού δεν πρόλαβαν να διακόψουν την εκτύπωση να σταματήσουν τη διανομή των εφημερίδων.

Σημειώνεται ότι οι εφημερίδες της Κυριακής άρχισαν να στέλνουν την ύλη τους στην Ίριδα με το που αποφασίστηκε η απεργία. Τα φύλλα της Κυριακής στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι ήδη τυπωμένα και περιμένουν να κυκλοφορήσουν.

Μάλιστα αργά τη νύχτα η ΕΣΗΕΑ έστειλε και νέο SMS καλώντας τους δημοσιογράφους στο Κορωπί.

Παραμένει άγνωστο αν τελικά οι εφημερίδες της Κυριακής θα κυκλοφορήσουν σήμερα ή αύριο Κυριακή, οπότε και ολοκληρώνεται η 48ωρη απεργία.

newsbeast.gr

Ετοιμάζουν νέα… φοροεπιδρομή: Έρχονται αυξήσεις σε καύσιμα, τσιγάρα και ποτά

 

Ετοιμάζουν νέα… φοροεπιδρομή: Έρχονται αυξήσεις σε καύσιμα, τσιγάρα και ποτά
Χωρίς… ανάσα η αφαίμαξη των Ελλήνων, καθώς σε δέκα ημέρες αναμένεται στη Βουλή νέο «πακέτο» μέτρων με έμμεσους φόρους.
Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτό να έρθει χεράκι - χεράκι με τις ρυθμίσεις για τα «κόκκινα» δάνεια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, θα περιλαμβάνει αυξήσεις του ΦΠΑ σε καύσιμα, τσιγάρα και ποτά, ύψους 1,8 δισ. ευρώ.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το νέο «πακέτο» μέτρων βρίσκεται ακόμα υπό διαπραγμάτευση με τους Θεσμούς, με το οικονομικό επιτελείο να ευελπιστεί να «κλείσει» τις εκκρεμότητες του τελευταίου πακέτου της συμφωνίας των 5,4 δισ. ευρώ μετά το Eurogroup της Δευτέρας, ώστε ακολούθως να το φέρει προς ψήφιση στη Βουλή.
Πηγές, ωστόσο, του υπουργείου Οικονομικών, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο τα μέτρα να κατατεθούν την εβδομάδα μεταξύ 16 και 20 Μαΐου, μαζί με το νομοσχέδιο για τα «κόκκινα» δάνεια, τις ρυθμίσεις για το νέο Ταμείο Αποκρατικοποίησων και την επικαιροποιημένη λίστα των υπό αποκρατικοποίηση οργανισμών.
Υπενθυμίζεται ότι παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει αναλάβει να διαπραγματευτεί με τους Θεσμούς ποια κρατική περιουσία θα πωληθεί ώστε να επιτευχθεί ο στόχος για έσοδα ύψους 6 δισ. ευρώ έσοδα, μέχρι το 2018.
Την ίδια ώρα, μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στο νομοσχέδιο για τη μεταβίβαση των «κόκκινων» δανείων σε funds. Σε αυτό προβλέπεται μεταβατική περίοδος για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, είτε αυτά παραμείνουν σε τράπεζες, είτε μεταβιβαστούν σε εταιρείες.
Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι σύμφωνα με την έκθεση της Κομισιόν, η εξοικονόμηση θα προέλθει: 1% του ΑΕΠ (1,8 δισ. ευρώ) από το ασφαλιστικό, 1% του ΑΕΠ από τη φορολογία εισοδήματος, καθώς και: 0,25% του ΑΕΠ από αλλαγές στον ΦΠΑ, 0,75% από προσαρμογές στο σύστημα αμοιβών στο Δημόσιο, στη φορολογία Ι.Χ., στους φόρους κατανάλωσης (κυρίως στα προϊόντα ενέργειας), στα αλκοολούχα ποτά και στον καπνό.
Ειδικότερα, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι του προγράμματος, η κυβέρνηση φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους θεσμούς για την:
1. Αλλαγή της κλίμακας φορολογίας εισοδήματος με μικρότερο αφορολόγητο όριο, με στόχο την άντληση 1,8 δισ. ευρώ.
2. Αύξηση του υψηλού συντελεστή ΦΠΑ στο 24% από 23%. Από την αναπροσαρμογή του συντελεστή υπολογίζεται να εισπραχθούν 450 εκατ. ευρώ.
3. Αύξηση της φορολογίας στην αμόλυβδη, στο υγραέριο και στο φυσικό αέριο.
4. Αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στον καπνό και στα τσιγάρα.
5. Αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα αλκοολούχα ποτά.
6. Αύξηση του τέλους ταξινόμησης των εισαγόμενων αυτοκινήτων και των τελών κυκλοφορίας.


Read more: http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/694010/etoimazoyn-nea-foroepidromi-erxontai-ayxiseis-se-kaysima-tsigara-kai-pota#ixzz47x2ceEvn

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...