Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

Ερχεται το εορταστικό ωράριο: Ανοιχτά τις τρεις τελευταίες Κυριακές του 2013 τα μαγαζιά

 

Ερχεται το εορταστικό ωράριο: Ανοιχτά τις τρεις τελευταίες Κυριακές του 2013 τα μαγαζιά
12
 
 
0
 
 
 
 
0
 
 
0
 
Πλησιάζει η έναρξη της εορταστικής περιόδου για τα Χριστούγεννα και οι καταστηματάρχες ετοιμάζονται για το νέο ωράριο που θα τεθεί σε ισχύ από την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου.
Με βάση το εορταστικό ωράριο τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά τις τελευταίες τρεις Κυριακές του χρόνου.
Ειδικότερα, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή προτείνεται λειτουργία από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, τα Σάββατα από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα (εκτός από το Σάββατο 14/12 που προτείνεται λειτουργία μέχρι τις 4 το απόγευμα) και τις τρεις τελευταίες Κυριακές από τις 11 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.
Το εορταστικό ωράριο για την Τρίτη 24 (Παραμονή Χριστουγέννων) και την Τρίτη 31 (παραμονή Πρωτοχρονιάς) είναι από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Την Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013 και την Τετάρτη 1 και την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.
Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, λόγω της απασχόλησης του προσωπικού κατά την Κυριακή 22/12/2013.
Από την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014 επανέρχεται το κανονικό ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν στην εμβέλεια των κατά τόπους Εμπορικών Συλλόγων του λεκανοπεδίου Αττικής.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι για την εργασία της Κυριακής 15/12/2013 θα δοθεί εκ περιτροπής στο προσωπικό μια ημέρα αναπληρωματικής ανάπαυσης.

Πηγή: iefimerida.gr
- See more at: http://www.tsantiri.gr/ellada/erchetai_to_eortastiko_orario_anoichta_tis_treis_teleutaies_kuriakes_tou_2013_ta_magazia/#sthash.aEk2Jv1t.dpuf

Νέα «ήθη και έθιμα»: Μισθός ανάλογα με τον τζίρο της επιχείρησης και μπόνους σε κουπόνια τροφής

 

Νέα «ήθη και έθιμα»: Μισθός ανάλογα με τον τζίρο της επιχείρησης και μπόνους σε κουπόνια τροφής
7
 
 
0
 
 
 
 
0
 
 
0
 
Μειώσεις μισθών με ρήτρα την πορεία του… τζίρου της επιχείρησης προβλέπει μια νέα επιχειρησιακή σύμβαση που τέθηκε σε ισχύ στον κλάδο των διεθνών μεταφορών.
Οπως αποκαλύπτει η «Ημερησία», η σύμβαση αυτή θα τρέχει έως τις 30 Απριλίου, προήλθε έπειτα από το πάγωμα των αποδοχών των εργαζομένων και προκρίθηκε ως «λύση» για να αποφευχθούν οι απολύσεις προσωπικού.
Η επιχειρησιακή σύμβαση συνδέει, με τη συμφωνία του επιχειρησιακού σωματείου, για πρώτη φορά, τη διαμόρφωση των μισθών με τον ημερήσιο κύκλο των εργασιών προβλέποντας μειώσεις των αποδοχών, σε συγκεκριμένα ποσοστά, αν οι πωλήσεις στο εννεάμηνο μειωθούν πάνω από 4%. Σε περίπτωση αύξησης του τζίρου, θα δίνεται «μπόνους» είτε σε ευρώ είτε σε κουπόνια τροφής…
Οι μειώσεις, όπως αναφέρει η εφημερίδα, θα γίνουν σε δύο φάσεις ως εξής:
  1. Αν ο μέσος ημερήσιος κύκλος εργασιών της εταιρείας του πρώτου εννεαμήνου μειωθεί, σε σχέση με τον αντίστοιχο του πρώτου εννεαμήνου του 2012, κατά ποσοστό μεγαλύτερο ή ίσο του 4% και μικρότερο του 6%, οι αμοιβές μειώνονται κατά 3%. Αν η μείωση του κύκλου εργασιών είναι μεγαλύτερη ή ίση με 6%, οι αμοιβές μειώνονται κατά 5% και από 9% και πάνω, οι μισθοί θα πέσουν κατά 8%.
  2. Οι αμοιβές που θα έχουν διαμορφωθεί, με βάση τα παραπάνω, στις 31 Μαρτίου του 2013, θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα αν η μείωση του τζίρου, στο πρώτο τρίμηνο του 2014 είναι έως 4%. Αν καταγραφεί μείωση πάνω από 4% οι μισθοί θα μειωθούν κατά επιπλέον 3% από την 1η Απριλίου 2014.
Μπόνους σε ευρώ ή σε κουπόνια
Με όριο το ίδιο ποσοστό (4%) η σύμβαση προβλέπει την καταβολή μπόνους εφόσον υπάρξουν θετικά οικονομικά αποτελέσματα. Ο κάθε εργαζόμενος θα επιλέγει αν το ποσό το οποίο του αναλογεί θα δοθεί ως αύξηση ή ως κουπόνι τροφής. Η ίδια σύμβαση θέτει τις 11 ημέρες ως «όριο» καθυστέρησης της καταβολής του μισθού.
Πηγή: iefimerida.gr
- See more at: http://www.tsantiri.gr/ellada/nea_ithi_kai_ethima_misthos_analoga_me_ton_tziro_tis_epicheirisis_kai_mponous_se_kouponia_trofis/#sthash.XXpkWbcm.dpuf

Και οι βουλευτές εισπράττουν έναν επιπλέον μισθό, αφορολόγητο!

 

5
Έκπληξη προκαλούν τα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία, οι Έλληνες βουλευτές εισπράττουν έναν επιπλέον μισθό και μάλιστα αφορολόγητο. Οι επιπλέον αυτές αποδοχές δεν…

καταγράφονται στα μηνιαία εκκαθαριστικά τους και δεν περιλαμβάνονται στα 8.573 ευρώ της βουλευτικής αποζημίωσης. Αυτό το έξτρα εισόδημα που δεν έχει δημοσιοποιηθεί από τις οικονομικές υπηρεσίες της Βουλής, προέρχεται από τη συμμετοχή των βουλευτών από τις επιτροπές. Το ποσό που λαμβάνουν μπορεί να φτάσει από τα 750 ευρώ έως και τα 1.200 ευρώ.
Για κάθε συνεδρίαση που συμμετέχει ο βουλευτής αμείβεται με 75 ευρώ, ακόμα και αν δηλώσει απλώς την παρουσία του.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως οι επιτροπές της Βουλής είναι χωρισμένες σε «καλές» και «κακές». Οι «καλές» είναι αυτές που έχουν φορτωμένο έργο και συχνές συνεδριάσεις ενώ οι «κακές» είναι αυτές που συνεδριάζουν μια φορά την εβδομάδα έχοντας όμως μηνιαίο μέσο όρο παρουσιών 8 με 10 τουλάχιστον. Έτσι το ελάχιστο της αμοιβής είναι 600 με 750 ευρώ τον μήνα.
Παράλληλα, κάποιοι βουλευτές πληρώνονται και για τις συμμετοχές τους στις Κοινοβουλευτικές Συνόδους του Συμβουλίου της Ευρώπης. Οι εργασίες του Συμβουλίου της Ευρώπης διαρκούν συνήθως πέντε ημέρες και για τη συμμετοχή τους τα μέλη αποζημιώνονται με 120 ευρώ ημερησίως, τα οποία είναι γνωστά ως «εκτός έδρας».
Παρόλο αυτά πολλοί είναι εκείνοι οι βουλευτές που τις τελευταίες ημέρες εμφανίζονταν σε τηλεοπτικά παράθυρα διαμαρτυρόμενοι για τους μειωμένους μισθούς και τις μειωμένες απολαβές τους.
Πηγή ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, enikos.gr

Άσκηση για να ξεφορτωθείτε μια κακή ημέρα

 

Αν τύχει και είχατε μια πραγματικά πoλύ κακή μέρα ή απλά καβγαδίσατε με κάποιον, υπάρχει μια άλλη τεχνική που μπορείτε και θα έπρεπε να χρήσιμοποιήσετε για να μην καταλήξετε να μοιράζεστε αυτές τις αρνητικές εμπειρίες με τους φίλους και τους αγαπημένους σας...
* Πηγαίνετε σε ένα άλλο δωμάτιο και τιναχτείτε σαν ένα σκυλί που τινάζει τα νερά από πάνω του. Τιναχτείτε καλά καλά.

* Στη συνέχεια περάστε τα δάχτυλα σας πάνω στο σώμα σας σαν

να καθαρίζετε έναν ιστό αράχνης από το σώμα σας – ξεκινήστε από την κορυφή του κεφαλιού σας και φτάστε μέχρι τα πόδια.

* Πλύνετε τα χέρια σας κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό (αφήστε το νερό να τρέξει από τους αγκώνες στα χέρια σας). Στη συνέχεια, στεγνώστε τα χέρια σας. Συνεχίστε το καθάρισμα, αυτή τη φορά από το κεφάλι σας προς τα πόδια σας σαν να βγάζετε ένα πολύ εφαρμοστό κορμάκι, σχεδόν σαν να ξεφορτώνεστε όλες τις κακές δονήσεις που συσσωρεύσατε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αν κάνετε την άσκηση αυτή αμέσως έπειτα από μια αρνητική εμπειρία, θα παρατηρήσετε ότι δεν αλλάζει μόνο η στάση σας απέναντι στην κατάσταση, αλλά και δεν έχετε τη διάθεση να φωνάξετε ή να βγάλετε από πάνω σας τον εκνευρισμό. Αυτό σας γλιτώνει μια τεράστια ποσότητα πολύτιμης συναισθηματικής ενέργειας και γλιτώνει και την οικογένεια και τους φίλους σας από το να χρειαστεί να κουβαλήσουν την έκρηξη των αρνητικών σας συναισθημάτων και του εκνευρισμού σας – πολύ πιο δίκαιο, δεν βρίσκετε;


enallaktikidrasi.com

Ντιρκ Μίλερ: Έβαλαν τους κατάλληλους πολιτικούς για να πτωχεύσουν την Ελλάδα

 

Στόχος ήταν τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ελλάδας
Συνέντευξη - βόμβα στο Focus 
- Όλοι γνώριζαν για τα κοιτάσματα! Κορυφαία υπουργός μου το αποκάλυψε προσωπικά!
- Ο Σόιμπλε επέτρεψε να πέσει η Ελλάδα στα χέρια του ΔΝΤ, ενώ γνώριζε!

O Γερμανός ειδικός σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μιούλερ - γνωστός και ως «Mr. Dax», στο νέο βιβλίο του, με τίτλο «Showdown», υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ προκάλεσαν την κρίση στην Ευρώπη, προκειμένου να ανακόψουν την αύξηση της επιρροής του ευρώ έναντι του δολαρίου.

Ο ίδιος θεωρεί ότι η Ελλάδα θα ήταν καλύτερα αν είχε το δικό της νόμισμα ή αν αξιοποιούσε τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της, καθώς, όπως λέει, «στο ελληνικό υπεδάφος βρίσκονται τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη», ενώ τονίζει ότι σκοπός του ΔΝΤ είναι να καταστρέψει την ελληνική οικονομία ώστε τα ελληνικά κοιτάσματα να πωληθούν φθηνά σε πολυεθνικές.

Σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού «Focus», ο κ. Μιούλερ αναλύει την θεωρία ότι «η μεγάλη αναμέτρηση, η οποία εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια, σχετίζεται με την κυριαρχία στο πλανήτη για τις επόμενες δεκαετίες» και σημειώνει ότι «η Ευρώπη δεν λαμβάνεται πλέον υπόψιν» και «το παιχνίδι κινείται μεταξύ Αμερικής και Ασίας, δηλαδή της Κίνας, ενώ οι Ρώσοι θα ήθελαν να αναμιχθούν κι αυτοί λίγο».

Ο συγγραφέας αποδίδει ωστόσο τα προβλήματα της Ευρώπης όχι μόνο σε εξωτερικούς παράγοντες, αλλά και σε εσωτερικές αιτίες. «Το υψηλό χρέος δεν είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα. Η συνολική υπερχρέωση της Ευρώπης είναι μικρότερη από αυτή των ΗΠΑ ή της Ιαπωνίας. Από το 2008 όμως οι επιθέσεις εναντίον της Ευρώπης εξελίσσονται στοχευμένα και συντονισμένα», λέει.
Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσει ο κ. Μιούλερ και την Ελλάδα. «Ακριβώς στην φάση της ισχύος του ευρώ συμβαίνουν τα γεγονότα γύρω από τον Κ. Καραμανλή, η ανάληψη της εξουσίας από τον Γ. Παπανδρέου και η αιφνιδιαστική ακούσια καταγγελία στις Βρυξέλλες της παραποίησης των ελληνικών δημοσιονομικών στοιχείων. Ο Παπανδρέου και οι άνθρωποί του έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να στρέψουν την Ευρώπη και την Γερμανία εναντίον τους.
Καμία συμφωνία δεν τηρήθηκε, ο λαός και η οικονομία της χώρας οδηγούνταν στον κατήφορο. Το ένα σκάνδαλο διαδεχόταν το άλλο. Και μια χωρίς προηγούμενο εσωτερική ευρωπαϊκή καμπάνια μίσους εναντίον των «τεμπέληδων Ελλήνων», των «ναζί Γερμανών», των «διεφθαρμένων Ιταλών» και των «υπερχρεωμένων Ισπανών με τα πολλά ακίνητα» ξεκίνησε.

Η Ευρώπη άρχισε να αυτο-σπαράσσεται, θέαμα που στο εξωτερικό το παρακολουθούσαν με ικανοποίηση. Εναντίον της Ευρώπης δεν στέλνει κανείς τον έκτο στόλο, αλλά την Γουόλ Στριτ, τις τράπεζές της και τους οίκους αξιολόγησης και τα όπλα της μυστικής διπλωματίας. Τα χτυπήματα εναντίον του ευρώ και των χωρών της Ευρωζώνης ήρθαν με στρατιωτική ακρίβεια και προκαλούνταν πάντα από μελέτες μεγάλων τραπεζών της Γουόλ Στριτ ή των αμερικανικών οίκων αξιολόγησης.

Τα βασικά όμως προβλήματα της Ευρωζώνης ήταν εσωτερικής φύσης. Το να επιβάλλεται σε πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους κράτη ένα κοινό νόμισμα οδηγεί εξαρχής σε σημαντικά προβλήματα. Αυτή η αχίλλειος πτέρνα οφείλεται σε εμάς τους ίδιους, αλλά τα βέλη εναντίον της ήρθαν στοχευμένα και με τους ψυχρούς υπολογισμούς από την άλλη άκρη του Ατλαντικού», υποστηρίζεται στο βιβλίο.

Στο βιβλίο γίνεται εκτενής αναφορά στα ελληνικά κοιτάσματα φυσικού αέριου, στο κεφάλαιο με τον τίτλο: «Οι Έλληνες και το αέριο»: «Τι θα λέγατε αν πρότεινα η Ελλάδα να πουλάει πετρέλαιο και φυσικό αέριο; Μην ανησυχείτε, δεν ήπια πολύ ούζο την ώρα της συγγραφής», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μιούλερ και συνεχίζει: 
«Η Ελλάδα δεν έχει στο υπέδαφός της μόνο μεγάλα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, αλλά και μιας σειράς σημαντικών ορυκτών.Μπορεί κάνεις δικαιολογημένα να υποστηρίξει ότι η Ελλάδα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα αποθέματα σε πρώτες ύλες στην Ευρώπη. Την τελική διαβεβαίωση την έλαβα στο τέλος του καλοκαιριού του 2012 στην διάρκεια μιας έντονης συζήτησης με την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία με διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα διαθέτει κοιτάσματα αντίστοιχα με αυτά της Λιβύης. Και, τουλάχιστον τώρα, τίθεται αναπόφευκτα το ερώτημα: τι παιχνίδι παίζεται εδώ;Αφήνουμε την ελληνική οικονομία να εξαντληθεί μέσω δρακόντειων πακέτων λιτότητας και την χρηματοδοτούμε με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να μην πληγούν οι παλαιοί δανειστές.Χάνονται δισεκατομμύρια ευρώ σε φορολογικά χρήματα για συμφωνίες χωρίς επιστροφή και στην αναδιάρθρωση του χρέους, όταν η Ελλάδα διαθέτει κοιτάσματα πολλαπλάσια του όγκου του χρέους της».
Ο συγγραφέας υποστηρίζει σε αυτό το σημείο ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου «φαίνεται σαν να ήταν εκτελεστική μαριονέτα των ΗΠΑ» και υποστηρίζει ότι «αποστολή του ήταν να επιφέρει με κάθε τρόπο την ρήξη στις σχέσεις της Ελλάδας με την Ευρώπη», ενώ προσθέτει: «Ο Παπανδρέου το 2009 δήλωνε, "δεν έχουμε πετρέλαιο ή τουλάχιστον δεν έχουμε βρει ακόμη" και ο υφυπουργός Γιάννης Μανιάτης τόνιζε, "δεν είμαστε ούτε Σαουδική Αραβία ούτε Νορβηγία" και τώρα μια έκθεση της Deutsche Bank στο Λονδίνο κάνει λόγο για πιθανά έσοδα από τους υδρογονάνθρακες, τα οποία, μόνο στην περιοχή νοτίως της Κρήτης θα μπορούσαν να ανέλθουν σε λίγα χρόνια σε 427 δισεκατομμύρια ευρώ».

Ερωτώμενος από το Focus γιατί θεωρεί ότι η Ευρώπη δεν ασχολείται με τα κοιτάσματα της Ελλάδας και της Κύπρου, ο κ. Μιούλερ αναφέρει ότι όταν οι Κύπριοι πρότειναν στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να παραχωρήσουν στην Ευρώπη ή να υποθηκεύσουν το 30% των μελλοντικών εσόδων από το φυσικό αέριο, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι αυτό δεν αποτελεί θέμα συζήτησης και διερωτάται για ποιον λόγο.

Σε ό,τι αφορά τον ρόλο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ο κ. Μιούλερ υποστηρίζει ότι ο κ. Σόιμπλε δεν ήθελε την συμμετοχή του στα ευρωπαϊκά προγράμματα διάσωσης, φοβούμενος ότι έτσι θα αυξανόταν η επιρροή των ΗΠΑ στην Ευρώπη, αλλά επικράτησε η άποψη του οικονομικού συμβούλου της Αγγέλα Μέρκελ, Ότμαρ Ίσινγκ, ο οποίος, επισημαίνει ο συγγραφέας, είναι και σύμβουλος της Goldman Sachs.

«Ο ρόλος του ΔΝΤ είναι να επιφέρει την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας, να κατηγορήσει την ελληνική κυβέρνηση ότι δεν εφάρμοσε ακριβώς το πρόγραμμα σταθεροποίησης της οικονομίας και να την εξαναγκάσει να παραδώσει την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων της σε πολυεθνικές εταιρείες έναντι πενιχρού τιμήματος», επισημαίνει.
Ο Γερμανός ειδικός εκτιμά ακόμη ότι τα προγράμματα εξυγίανσης που εφαρμόζονται στις χώρες που αντιμετωπίζουν κρίση είναι αναποτελεσματικά. 
«Τα προγράμματα λιτότητας είναι μια παράνοια», υποστηρίζει και συμπληρώνει ότι το αποτέλεσμα είναι μια εξέλιξη της οικονομίας όπως αυτή με τον Καγκελάριο Μπρούνινγκ. "Τα κράτη εξαντλούνται και η ελληνική οικονομία βυθίζεται στο απύθμενο".

Άνοδος ΣΥΡΙΖΑ. Καταρρέουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ.

 


Σε νέα δημοσκόπηση της εταιρίας Marc για την εφημερίδα «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ», σε σχέση με προηγούμενη της ίδιας εταιρίας, το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει άνοδο, ενώ αντίθετα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πέφτουν. Η εικόνα ιδιαίτερα του ΠΑΣΟΚ είναι αυτή της ελεύθερης πτώσης και φυσικά αναμενόμενης πλήρους εξαφάνισης.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, o ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με...
23,2%. Ακολουθούν η ΝΔ με 21,8%, η Χρυσή Αυγή με 6,9%, οι ΑΝΕΛ με 5,2%, το ΚΚΕ με 5,1%, το ΠΑΣΟΚ με 5%, η ΔΗΜΑΡ με 4,5%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος συγκεντρώνει ποσοστό 15,3%.

Είναι δε εκπληκτικό το διαχρονικό διάγραμμα των δύο κομμάτων. Έπειτα από ένα έτος σκαμπανεβασμάτων οι εικόνα του Οκτωβρίου 2012 και Νοεμβρίου 2013, είναι ακριβώς ίδια με τον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά και τη ΝΔ πίσω. Αυτό έχει ιδιαίτερα σημασία γιατί μπήκαμε ουσιαστικά στην τελική ευθεία προς τις ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου 2014.

ΙΤΑΛΙΑ: Δικάζεται για «ρατσισμό» Ιταλός πολιτικός γιατί είπε ότι η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται στα χέρια των Εβραιο-Μασόνων. «Ρατσιστής» και ο δικηγόρος του γιατί αποκάλεσε τον Εβραίο μηνυτή… «Εβραίο»!

 


 
Τεργέστη – Ο Paolo Polidori, πολιτικός της Λίγκας του Βορρά από την Τεργέστη, δικάζεται για «υποκίνηση ρατσισμού», αφού είπε σε ένα συνέδριο του κόμματος την περασμένη άνοιξη, ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός Mario Monti και η κυβέρνησή του είναι εκφραστές της Εβραιο-Μασονικής εξουσίας. Σε απάντηση στις επικρίσεις από την εβραϊκή κοινότητα, ο Polidori επανέλαβε ότι η παγκόσμια οικονομική δύναμη βρίσκεται στα χέρια των Εβραιο-Μασόνων.

Στις 15 Απριλίου, ο 49χρονος Polidori είχε παρακολουθήσει στο Excelsior Hotel το συνέδριο του κόμματος του Umberto Bossi. Εκεί είπε «Ο Πρωθυπουργός Mario Monti και η κυβέρνηση, είναι εκφραστές της Εβραιο-Μασονικής εξουσίας».

Στις 17 Απριλίου, όταν η είδηση ​​της δήλωσης αυτής δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Τεργέστης ‘Piccolo’, ο Paolo Polidori (φωτο), όπως αναφέρει η μήνυση που ασκήθηκε αναντίον του, «αντί να ζητήσει συγγνώμη για τις δηλώσεις του, απαντώντας στις επικρίσεις της εβραϊκής κοινότητας συνειδητά επανέλαβε ότι η παγκόσμια οικονομική δύναμη είναι στα χέρια ενός Εβραιο-Μασονικού συστηματος». Στη συνέχεια ο Polidori υποστήριξε ότι «τόσο ο Ιταλός πρωθυπουργός, όσο και ο Έλληνας, είναι άνδρες της Goldman Sachs, μιας τράπεζας με Εβραίους ιδιόκτητες». Σύμφωνα με τον Polidori η Τράπεζα επιδιώκει να καταργήσει σταδιακά την κυριαρχία των επιμέρους εθνικών κυβερνήσεων και έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια νέα παγκόσμια τάξη».

Κατά του Polidori ασκήθηκε δίωξη και ήδη η δίκη του βρίσκεται σε εξέλιξη. Την μήνυση κατέθεσε ο δικηγόρος Alberto Kostoris,σύμφωνα με τον οποίον, η δήλωση αυτή αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της Διεθνούς Σύμβασης για την Εξάλειψη όλων των Μορφών Φυλετικών Διακρίσεων, τονίζοντας ότι οι δηλώσεις αυτές «απηχούν ανησυχητικά νεοφασιστικά σλόγκαν, με σαφή υποκίνηση σε φυλετικό μίσος».

Αλλά στη δίκη προέκυψε και άλλη καταγγελία για «ρατσισμό», αυτή τη φορά κατά του δικηγόρου του Πολιντόρι, του Giuseppe Turco. Κατά τη διάρκεια της δίκης ο Turco (φωτο), ανέφερε συνεχώς τον Alberto Kostoris, ο οποίος είναι δικηγόρος της εβραϊκής κοινότητας, ως «Εβραίο».

Όταν του ζητήθηκε από τον δικαστή να χρησιμοποιεί μια καλύτερη γλώσσα που να ταιριάζει καλύτερα στην αίθουσα του δικαστηρίου, ο Turco απάντησε ότι δεν έβλεπε τίποτα λάθος σε αυτό. Ο Kostoris είναι Εβραίος και είχε πει ότι είναι υπερήφανος που είναι Εβραίος. Ο Kostoris έχει παραπονεθεί στον ιταλικό δικηγορικό σύλλογο.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

Έχουν ξεφύγει! Με κλεμμένα τραγούδια και συνθήματα και μόλις 3.000 κόσμο οι Χρυσαυγίτες στο Σύνταγμα (Photos)

 

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
Με κλεμμένα συνθήματα και με τραγούδια που έχουν συνδεθεί με το αντιφασιστικό φρόνημα του ελληνικού λαού, το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, διάνθισε την αποψινή ισχνή συγκέντρωσή του στην πλατεία Συντάγματος.
Σε απόλυτη πολιτική σύγχυση αλλά και οργανωτική αδυναμία, αμαύρωσε το «Πότε θα κάνει ξαστεριά» του Ξυλούρη, επιστράτευσε το «Να ‘τανε το ‘21» του Κουγιουμτζή, βεβήλωσε το «Η Ελλάδα ανήκει στους έλληνες» του Ανδρέα, ενώπιον μόλις 3.000 οπαδών της. Κι είναι χαρακτηριστικό ότι αυτό ήταν το αποτέλεσμα πανελλαδικής κινητοποίησης των στελεχών της, που «καρφώθηκαν» έχοντας μπροστά-μπροστά πανό από την Τοπική (Πυρήνα) της… Λαμίας, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία
παραγ
Το γενικό πρόσταγμα φαινόταν να έχει ο πολλάκις υπόδικος Κασιδιάρηςενώ διαβάστηκαν μηνύματα και των τριών εγκλείστων. Τόσο του «Φίρερ» Μιχαλολιάκου αλλά και των Παππά και Λαγού.
παραγ
Περιέργως η  εκδήλωση ολοκληρώθηκε χωρίς επεισόδια από τους οπαδούς της…

Η Χρυσή Αυγή στοχοποιεί δημοσιογράφο. Ποιός είναι

 

παραγ
Μαζεύτηκαν για λίγο καιρό, μετά τα «βραχιόλια» στους Μιχαλολιάκο, Παππά και Λαγό αλλά τώρα φαίνεται ότι δεν μπορούν να κρατηθούν και βγαίνουν πάλι στη… γύρα, αγγίζοντας τα όρια της επικινδυνότητας.
Τα ευρισκόμενα εκτός Κορυδαλλού παλικάρια της Χρυσής Αυγής, στοχοποίησαν από τη (μεγάλης επισκεψιμότητας, κι αυτό δεν είναι μόνο θλιβερό αλλά και άκρως επικίνδυνο) ιστοσελίδα τους επαγγελματία δημοσιογράφο, αναρτώντας το ακόλουθο κείμενο:
«Το θράσος που διακατέχει το υπηρετικό προσωπικό του συστήματος είναι πραγματικά απύθμενο. Με μία αναίδεια, που δεν έχει πήχη, διαστρεβλώνουν πλήρως την πραγματικότητα και αλλοιώνουν το αληθινό νόημα των Αξιών. Στα «Νέα» της Παρασκευής ένας τέτοιος θρασύς τύπος, κάποιος Ηλίας Κανέλλης, φροντίζει με το «εξυπνακίστικο» ύφος που χαρακτηρίζει τους «προοδευτικούς» να ειρωνευτεί την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τους ανθρώπους που την απαρτίζουν.
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
Χρησιμοποιώντας ως τίτλο τα αρχικά ΚΔΩΑ (Κτηνώδης Δύναμη, Ωγκώδης Άγνοια, με το Ωγκώδης γραμμένο με ωμέγα εξεπίτηδες), ο Κανέλλης χύνει δηλητήριο εναντίον μας. Όλη η ουσία, όμως, της «ανάλυσης»  βρίσκεται στο τέλος του κειμένου του όπου γράφει τα εξής:
«Στην πραγματικότητα, κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή επιβιώνουν επειδή μιλάνε στην καρδιά αμοράλ πληθυσμιακών ομάδων που, επειδή αισθάνονται μειονεκτικά σε μία ιεραρχημένη κοινωνία βάσει της αξίας των ανθρώπων, διεκδικούν την αποδιάρθρωση και το χάος, διότι μόνο εκεί αισθάνονται καλά. Στην ισοπέδωση, στον τραμπουκισμό, στην άρνηση προσόντων που προσφέρουν η γνώση, η παιδεία, η εξειδίκευση, ο πολιτισμός, οι ειδικές δεξιότητες, ο κόπος, η εργατικότητα, εκεί στηρίζεται ο ιδιότυπος ριζοσπαστισμός της Χρυσής Αυγής.»
Είναι φανερό ότι εδώ βλέπουμε μία ξεκάθαρα υποτιμητική αντιμετώπιση των Ελλήνων οι οποίοι υποστηρίζουν και ψηφίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο αναιδής αυτό τύπος αποκαλεί περίπου ως κομπλεξικούς όσους στηρίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μεγαλύτερη αναίδεια, όμως, έχει ο τρόπος δικαιολόγησης αυτού του έμμεσου χαρακτηρισμού. Οι υποστηρικτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ «αισθάνονται μειονεκτικά»(!) γιατί υπάρχει «μία ιεραρχημένη κοινωνία»(!!), η οποία κινείται βάσει της αξίας των ανθρώπων»(!!!).
Πλάκα μας κάνει αυτός ο απίθανος τύπος; Που είδε την «Ιεραρχημένη Κοινωνία»; Στην παράδοση της Εθνικής μας κυριαρχίας; Στο ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας; Στην μετατροπή των Ελλήνων σε κοινωνικά πειραματόζωα; Στην οικογενειοκρατία στο χώρο της Πολιτικής; Στους «νταβατζήδες» των ΜΜΕ με τις παράνομες άδειες και τα υπέρογκα χρέη, που παρόλα αυτά θέλουν να ελέγχουν και να κατευθύνουν τον Δημόσιο Βίο; Στα ξοφλημένα κόμματα του «συνταγματικού τόξου», που έκλιναν σ’ όλες τις πτώσεις τις λέξεις κλέφτης, απατεώνας, διαπλοκή, διαφθορά, μίζα, ρεμούλα;
«Την αποδιάρθρωση και το χάος» σ’ αυτήν τη Χώρα δεν τα έφερε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά τα συστημικά κόμματα που στηρίζει (και) η πατσαβουροφυλλάδα στην οποία γράφει ο εν λόγω τύπος. Την καταστροφή και τον όλεθρο τον έφεραν οι μνημονιακές κυβερνήσεις, τις οποίες στηρίζει με μανία το συγκρότημα του ΔΟΛ. Δεν σταματά, όμως, εκεί ο θρασύτατος αυτός κονδυλοφόρος.
Τις  έννοιες που απαριθμεί, τις οποίες όπως υποστηρίζει αρνείται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, προφανώς τις στηρίζουν τα τσοντοκάναλα και οι πορνοφυλλάδες. «Η γνώση, η παιδεία, η εξειδίκευση, ο πολιτισμός, οι ειδικές δεξιότητες, ο κόπος, η εργατικότητα», όλα αυτά προφανώς παράγονται από τα «αφιερώματα» του Σταύρου Θεοδωράκη για το «δράμα» των λεσβιών, από το πώς γίνονται οι… αποτριχώσεις στις «ευαίσθητες περιοχές»( όπως δείχνουν οι πρωινές εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης), ενώ το πιο «λαμπρό» παράδειγμα το δείχνουν τα ίδια «Τα Νέα» στην σελίδα 47, από όπου εντελώς ενδεικτικά επιλέγουμε μία μόνο αγγελία απ’ αυτές που προφανώς «προάγουν τον πολιτισμό», όπως τον εννοεί ο Κανέλλης και ο κάθε όμοιος του: «η μυσταγωγία του μασάζ πλημμυρισμένη από αίσθηση μεταξιού και σαγήνης! Ήχοι που ταξιδεύουν… Χέρια που ανακαλύπτουν επιθυμίες στο κόκκινο! Νέες εντυπωσιακές μασέζ!» Πραγματική προάσπιση του πολιτισμού, μη μου πείτε…
Για να τελειώνουμε, όμως, με τις αθλιότητες και τις αστειότητες του «εξυπνάκια» αυτού, που προσπαθεί «να πουλήσει μούρη» στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, του λέμε ότι η «Κτηνώδης Δύναμη» ανήκει στην αυτοκρατορία παραγωγής λάσπης των ΜΜΕ και των πολιτικών κομμάτων που κατέστρεψαν και συνεχίζουν να καταστρέφουν την Χώρα. Αυτό συνεπάγεται μία «Ογκώδη Άγνοια» (με Ω, όπως θέλει ο τύπος αυτός) σε Αρχές και Αξίες όπως Πατρίδα, Ελευθερία, Τιμή, Αξιοπρέπεια, Ευθυξία. Περαστικά και αναμένουμε και άλλες «πολιτιστικές» αγγελίες, αυτή την φορά  με βουλγάρες χορεύτριες το συντομότερο δυνατόν…»
Το παραπάνω κείμενο υπογράφει κάποιος «Γιώργος Μάστορας», κατά κόσμον Γ. Μισ…..
ΠΑΡΑΓΟ

ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΛΙΟΥ