Οπως πολύ σωστά είχε προβλέψει ο Στέφανος Μάνος, έφτασε η ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να δαγκώσει και τους λατρεμένους του δημοσίους υπαλλήλους. Τον στρατό από τους διορισμένους κομματικούς κηφήνες όλων των κομμάτων (φυσικά ανάμεσά τους υπάρχουν και άξιοι άνθρωποι), οι οποίοι σε όλη την διάρκεια της μεταπολίτευσης εκλέγουν τις κυβερνήσεις της αρεσκείας τους.
Αυτοί λοιπόν οι κομματικοί κηφήνες του πελατειακού κράτους έφτασε η ώρα να πληρώσουν το τίμημα-κάτι που συμβαίνει 5 χρόνια τώρα με τους ανέργους του ιδιωτικού τομέα.
Λοιπόν το φαύλο ελληνικό δημόσιο στέρεψε από μετρητά και οι δανειστές δεν μπορούν να βρουν τα 86 δις ευρώ που έταξαν στον Τσίπρα μπας και περάσει καμμιά μεταρρύθμιση. Εάν μάλιστα δεν συμμετάσχει και το ΔΝΤ στο Μνημόνιο Τσίπρα η κυβέρνηση δεν θα αφήσει σάλιο στις Τράπεζες από τις όποιες καταθέσεις των Ελλήνων.
Αρκεί μια υπουργική υπογραφή για να κουρευτούν οι καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ-από τις 5.000 ευρώ θα αρχίσει το μακελειό.
Στο μεταξύ στους 7 μήνες της διαπραγμάτευσης η κυβέρνηση σήκωσε όλο το μετρητό που είχε απομείνει στα ταμεία οργανισμών του Δημοσίου.
Ετσι αποφάσισε η κυβέρνηση Τσίπαρα να πληρώνει τους μισούς μισθούς των κηφήνων του Δημοσίου με μετρητά και το υπόλοιπο μισό με πιστωτική κάρτα. Το κάνει λέει δήθεν για να ελέγξει την φοροδιαφυγή.
(Πρόκειται σίγουρα για μια ιδέα του Βαρουφάκη και τις παρέας του).
Η μαύρη αλήθεια είναι όμως, ότι το φαύλο Δημόσιο στέγνωσε από μετρητά!!!!
Καλά που δεν τους πληρώνει με bitcoin ή υποσχετικές-αλλά όπως πάμε εκεί θα φτάσουμε.
Την αποκάλυψη βόμβα κάνει το Κυριακάτικο Βήμα.
Στο μεταξύ το φαύλο Δημόσιο μέχρι και χθες έδωσε 550.000 ευρώ εφάπαξ σε υπάλληλο της Βουλής που βγήκε στην σύνταξη.
Τα καλύτερα έρχονται...