Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Τους είχαν του… κλώτσου και του μπάτσου – Ο Γιάνης έβαλε τέλος στον εξευτελισμό μας! 31 Ιανουαρίου 2015, 21:15 | Γράψτε το σχόλιο σας

 


Τους είχαν του… κλώτσου και του μπάτσου – Ο Γιάνης έβαλε τέλος στον εξευτελισμό μας!
Μεγάλη διάδοση γνωρίζει στα social media η σύνθεση τριών φωτογραφιών που δείχνουν τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να φέρεται στους Έλληνες υπουργούς σαν να πρόκειται για χαζοχαρούμενα παιδάκια.
Στην περίπτωση του Ευάγγελου Βενιζέλου τον χτυπά στο κεφάλι με χαρτιά, στον Γιάννη Σουρνάρα ρίχνει ένα απαλό σκαμπιλάκι στο μάγουλο λες και είναι το… χαριτωμένο του αγοράκι.
Σε αντιδιαστολή με τις «ευρωπαϊκές» αβρότητες, που δείχνουν σε πόσο… μεγάλη υπόληψη τους είχε ο Γιούνκερ, παρατίθεται η εικόνα του Γιάνη Βαρουφάκη που στέλνει το πτυχιούχο τυροκομίαςΓερούν Ντάισελμπλουμ στο… καλό!
Το θέμα είναι εμείς ποιους θέλουμε για υπουργούς μας. Τα χαριτωμένα αγοράκια που παίζει μαζί τους ο Γιούνκερ, ή τον Γιάνη Βαρουφάκη που δεν παίζεται;
Υ.Γ. Και φυσικά ουδείς σοβαρός άνθρωπος θα δεχόταν να τον χτυπά με χαρτιά στο κεφάλι ή να του σκαμπιλίζει το μαγουλάκι κανένας, πόσο μάλλον ένας μεθύστακας όπως ο Γιούνκερ.

Αναβολή αγώνων Γ' Εθνικής Κατηγορίας

 Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015 01:22


    < ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
    Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν και τον μη απόπλου των πλοίων από τα λιμάνια με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής Κατηγορίας αναβάλλονται οι παρακάτω αγώνες για τον 4ο όμιλο, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την 1/2/2015.
    Ιωνικός-Γιούχτας
    Κυανούς Αστήρ Βάρης-Κισσαμικός
    Τριγλία Ραφήνας ΑΟ-Ηρόδοτος
    Αναγέννηση Ιεράπετρας-Κηφισιάς ΑΕ
    ΑΟ Νέας Ιωνίας-ΠΑΟ Κρουσσώνος
    Οι παραπάνω αγώνες θα οριστούν προσεχώς με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής Κατηγορίας.
    Επισημαίνεται ότι οι αγώνες του 4ου ομίλου Κεραυνός Γλυφάδας ΑΟ-Ηλυσιακός και Εθνικός Πειραιώς-Ατρόμητος Πειραιώς θα διεξαχθούν κανονικά.

    Το νέο προεδρείο της ΕΠΟ

     

    Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 02:23
      < ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
      Κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΟ, το προεδρείο της Ομοσπονδίας ανασυγκροτήθηκε ως εξής:

      Πρόεδρος: Γεώργιος Γκιρτζίκης
      Αναπληρωτής Πρόεδρος: Ευάγγελος Τοπολιάτης
      Α’ Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Μποροβήλος
      Β’ Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Μαζαράκης
      Γ’ Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Δημητρίου
      Ταμίας: Χρήστος Καραβασίλης
      Αναπληρωτής Ταμίας: Κωνσταντίνος Γκίτσιος
      Πρόεδρος ΚΕΔ: Γεώργιος Κραμελίδης

      Παπαγαλάκια με το… αζημίωτο!

       

      Posted by olympiada στο Φεβρουαρίου 1, 2015

      Του κομαντάντε Μάρκου Μουζάκη από τα Επίκαιρα
      Φυσικά και δεν διέφυγε της προσοχής του ΣΥΡΙΖΑ η προεκλογική στάση συγκεκριμένων ΜΜΕ, που ξεδιάντροπα δέχτηκαν να παίξουν το ρόλο της… ντουντούκας του κρυπτόμενου πρωθυπουργού και της (άξιάς του!) εκπροσώπου του. Στην Κουμουνδούρου σημείωσαν ιδιαίτερα τις… επιδόσεις δύο καναλιών ( το ένα «έπαιξε» χοντρά και στις ευρωεκλογές…), καθώς και τριών sites, ενός εβδομαδιαίας εφημερίδας, ενός γνωστού τηλεδημοσιογράφου κι ενός γνωστού αστέρα ο οποίος έχει περάσει από πράσινα στασίδια και τώρα έκανε χοντρό παιχνίδι (και) με το Μαξίμου. Φυσικά και συγκεκριμένου δημοσιογράφου συγκροτήματος, επίσης γνωστών πράσινων επιδόσεων, αλλά και… γαλάζιων αποχρώσεων…
      ΚΟΥΪΖ: Ποιο «κέντρο» (είδατε, πόσο κομψά το γράφω…) του Μαξίμου διοχέτευε όλη την προεκλογική περίοδο «δελτία παραπληροφόρησης» και τρομοκράτησης του κόσμου, που αναπαράγονταν πρόθυμα από συγκεκριμένα sites και συγκεκριμένα ΜΜΕ, για να δημιουργήσουν κλίμα; Και ανάγκασαν τον Σκουρλέτη να απευθύνει προειδοποίηση;

      Νίκη ΣΥΡΙΖΑ.

      ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!

       

      Δέκα μέτρα για να σωθούν Ταμεία και Συντάξεις!

      ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

      Δέκα δεσμεύσεις για την ολική επαναφορά του καθολικού χαρακτήρα της Κοινωνικής Ασφάλισης, εξήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης, ο οποίος ταυτόχρονα ξεκαθάρισε ότι «οι συντάξεις είναι διασφαλισμένες μέχρι και το τελευταίο ευρώ».
      Του Ανδρέα Πετρόπουλου
      Κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής ο κ. Στρατούλης ξεκαθάρισε πως «για την κυβέρνησή μας δεν υπάρχουν δεσμεύσεις για την κοινωνική ασφάλιση, δεν μας δεσμεύει το περιβόητο email Χαρδούβελη», ενώ εξήγγειλε την κατάργηση των διατάξεων που οδηγούν σε μείωση συντάξεων, κύριων και επικουρικών, αλλά και σε δραματική μείωση των εφάπαξ παροχών μέσω του περιβόητου μαθηματικού τύπου, που «θα επανεξεταστεί».
      Μια μέρα αργότερα, την Πέμπτη, μετά από δηλώσεις του γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργου Ρωμανιά ο οποίος δήλωσε ότι «τα πράγματα θα είναι λίγο σφιχτά τον Μάρτιο», η μονταζιέρα της... καταστροφής έπιασε δουλειά επιχειρώντας -ανεπιτυχώς - να δημιουργήσει πανικό, προκαλώντας νέα παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού, όπως και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δ. Μάρδα οι οποίοι επανέλαβαν ότι οι συντάξεις είναι διασφαλισμένες.
      Ο Δημ. Στρατούλης δεσμεύτηκε ότι «θα καταργηθεί η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος», δηλαδή ο αυτόματος μηχανισμός μείωσης των συντάξεων, αλλά και ότι θα επανέλθει η 13η σύνταξη για όσους έχουν αποδοχές μέχρι 700 ευρώ. «Έχουμε συναίσθηση της οικονομικής κατάστασης των ταμείων» τόνισε προσθέτοντας ότι θα υπάρξει «σταδιακή αποκατάσταση των αποθεματικών, αλλά και των απωλειών που είχαν οι συνταξιούχοι», υπογράμμισε απαριθμώντας τα 10 μέτρα για ολική επαναφορά του κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης:
      1. Θα αποκατασταθεί ο δημόσιος, ο κοινωνικός και ο αναδιανεμητικός χαρακτήρας του ασφαλιστικού συστήματος.
      2. Θα καταργηθούν οι ρυθμίσεις που μειώνουν συντάξεις και αυξάνουν τα όρια ηλικίας.
      3. Καταργούνται η ρήτρα θανάτου και η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές συντάξεις.
      4. Σταδιακή αποκατάσταση των απωλειών των συντάξεων, με αρχή τη χορήγηση της 13ης σύνταξης για συντάξεις κάτω των 700 ευρώ.
      5. Επαναφορά της σύνταξης των 360 ευρώ στους υπερήλικους ανασφάλιστους και στους ομογενείς (μέσω ΟΓΑ).
      6. Χορήγηση της 13ης σύνταξης σε όσους παίρνουν κάτω από 700 ευρώ.
      7. Δεν θα εφαρμοστούν όσα αναφέρονται στην επιστολή Χαρδούβελη και αφορούν όρια ηλικίας και μείωση συντάξεων.
      8. Κατάργηση διατάξεων που μειώνουν συντάξεις και αυξάνουν τα όρια ηλικίας
      9. Προώθηση ρυθμίσεων για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
      10. Επιτάχυνση των αποφάσεων του ΚΕΠΑ για να σταματήσει η ομηρεία των αναπήρων.


      Read more: http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/551085/deka-metra-gia-na-sothoyn-tameia-kai-syntaxeis#ixzz3QTSSkaG3

      Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

        ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...