Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΝΤΕΟ


Αθλητικές εφημερίδες - πρωτοσελιδα

 
Εφημερίδα Sport Day
Εφημερίδα Goal News
Εφημερίδα Πρωταθλητής
Εφημερίδα Η Πράσινη
Εφημερίδα Φως
Εφημερίδα Η Ώρα των Σπορ
Εφημερίδα Live Sport
Εφημερίδα Η Γάτα
Εφημερίδα Σπορ του Βορρά
Εφημερίδα MetroSport
Εφημερίδα Γαύρος
Εφημερίδα Αθλητικά Νέα των συντακτών

Πολιτικές εφημερίδες - πρωτοσελιδα

 
Εφημερίδα Η Καθημερινή
Εφημερίδα Το Βήμα
Εφημερίδα Ελευθεροτυπία
Εφημερίδα Έθνος
Εφημερίδα Espresso
Εφημερίδα Ριζοσπάστης
Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος
Εφημερίδα Αυγή
Εφημερίδα Βραδυνή
Εφημερίδα Πρώτο Θέμα
Εφημερίδα Το Παρόν
Εφημερίδα Real News
Εφημερίδα Ο Λόγος
Εφημερίδα Αγγελιοφόρος
Εφημερίδα Μακεδονία
Εφημερίδα Τύπος Θεσσαλονίκης
Εφημερίδα Ελεύθερη ώρα
Εφημερίδα Free Sunday
Εφημερίδα Το Χωνί
Εφημερίδα Άρθρο

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

 

Δείτε αναλυτικά τις ώρες λειτουργίας

Για να δείτε τα εφημερεύοντα φαρμακεία στην Αθήνα πατήστε εδώ

09 01 2014 Ο Πρόεδρος του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ Κυριάκος Τόμπρας στο Αποκα...

Ο Κ. ΤΟΜΠΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΩΝ!

ΚΑΙ Θ΄ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ!

Στο προχθεσινό "Αποκαλυπτικό Δελτίο" ο Κυριάκος Τόμπρας, επικεφαλής του κινήματος
"Υπέρβαση", ήταν εκπληκτικός. Ερμήνευσε με απόλυτη ακρίβεια πώς και γιατί βγαίνουν στη φόρα τα μεγάλα ψάρια και γίνονται σήμερα τόσες συλλήψεις για το ΤΤ. Και γι' αυτό τον λόγο άρχισε να φοβάται και ο Προβόπουλος.
"Στo δάνειο του κ. Γριβέα επί 4 χρόνια δεν εξυπηρετήθηκε ούτε η 1η δόση. Το αυτί της Τράπεζας της Ελλάδος ιδρώνει σήμερα; Και γιατί ιδρώνει σήμερα; Γιατί προηγήθηκε η Blach Rock. και γιατί κινητοποιείται σήμερα ο ελεγκτικός μηχανισμός; Γιατί όπως κοροϊδέψανε τον ελληνικό λαό με το μνημόνιο κατά τον ίδιο τρόπο επιχειρήσανε να κοροϊδέψουνε και τους δανειστές όταν τους είπανε "μην ανησυχείτε εμείς τα φάγαμε τα λεφτά αλλά θα βάλουμε δέκα εκατομμύρια ιθαγενείς να πληρώσουν τη ζημιά. Μόλις η τρόικα κατάλαβε ότι δεν πρόκειται να εισπραχθούν τα λεφτά από το ελληνικό χρέος, ότι δεν πρόκειται να καλυφθεί η τρύπα του τραπεζικού συστήματος γιατί κανένας Έλληνας δεν πληρώνει, τότε αποφάσισαν να τιμωρήσουν αυτούς που κορόϊδεψαν και τους Έλληνες και τους ξένους. Αυτό γίνεται σήμερα".
Ο εξυπνάκιας Καψαμπέλης αντί να καταλάβει την ερμηνεία των πραγμάτων από τον Κυριάκο Τόμπρα, αντί να καταλάβει τι παιχνίδι παίζεται και για ποιο λόγο βγαίνουν στη σέντρα τα μεγάλα κεφάλια, έκανε την ερώτηση: "Μνημονιακοί είστε απόψε;"! Τι να του πεις τώρα;

Χρυσή Αυγή: Το σύστημα μας τρέμει

 

Χρυσή Αυγή: Το σύστημα μας τρέμει
 
Μετά την ανακοίνωση της απόφασης της Δικαιοσύνης για την προφυλάκιση των βουλευτών Γερμενή και Ηλιόπουλου, στο site της Χρυσής Αυγής γράφτηκε το παρακάτω κείμενο:
“Προφυλακιστέοι κρίθηκαν πριν από λίγο από τους ανακριτές οι Συναγωνιστές – βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Οι δύο Συναγωνιστές θα περάσουν το βράδυ στην ΓΑΔΑ και αύριο το πρωί θα μεταφερθούν στον Κορυδαλλό.
Ο βρώμικος πόλεμος του συστήματος ενάντια στο νόμιμο πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται αμείωτος! Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίζουν – Οι Ιδέες δεν φυλακίζονται!
Σήμερα καταλύθηκε το Σύνταγμα, το Πολίτευμα και η Λαϊκή κυριαρχία. Η εντολή για την προφυλάκιση των βουλευτών είχε δοθεί από τον Σαμαρά και την ανθελληνική χούντα του Μνημονίου.
Κανένα απολύτως στοιχείο δεν προέκυψε κατά των Συναγωνιστών Γερμενή και Ηλιόπουλου. Οι μόνες ερωτήσεις που δέχθηκαν αφορούσαν τις απόψεις, τις ιδέες και τις πολιτικές τους θέσεις.
Την ώρα που όλοι οι κλέφτες, οι απατεώνες και τα λαμόγια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κυκλοφορούν ελεύθερα, ο Αρχηγός και 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρίσκονται στην φυλακή παράνομα και αντισυνταγματικά.
Σήμερα το σύστημα απέδειξε πως τρέμει το νόμιμο πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής. Καλούμε σύσσωμο τον ελληνικό λαό να στηρίξει αυτόν τον αγνό και ανιδιοτελή αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τα ξένα δεσμά”.
- See more at: http://www.tsantiri.gr/politiki/chrusi-augi-to-sustima-mas-tremei/#sthash.CYb2pIKz.dpuf

Ρωσία: Πέντε συλλήψεις για τρομοκρατία

 

Ρωσία: Πέντε συλλήψεις για τρομοκρατία
 
 

Πέντε μέλη μιας ομάδας ανταρτών συνελήφθησαν το Σάββατο στα νότια της Ρωσίας – Ανακαλύφθηκαν και κατασχέθηκαν πυρομαχικά, χειροβομβίδες και ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, έτοιμος για χρήση, σύμφωνα με τις δυνάμεις ασφαλείας

Πέντε μέλη μιας ομάδας ανταρτών συνελήφθησαν το Σάββατο στα νότια της Ρωσίας, ενώ η αστυνομία αφόπλισε έναν εκρηκτικό μηχανισμό, λίγες μόλις εβδομάδες πριν από την έναρξη των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι.
Η Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή (NAC) ανακοίνωσε ότι οι πρόσφατες συλλήψεις έγιναν στην πόλη Νάλτσικ, η οποία βρίσκεται περίπου 300 χιλιόμετρα από το Σότσι, στην περιοχή του Καυκάσου.
«Οι δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν πέντε μέλη μιας διεθνούς τρομοκρατικής οργάνωσης», μετέδωσαν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα σχετική ανακοίνωση της NAC. «Κατά την επιχείρηση των δυνάμεων ασφαλείας ανακαλύφθηκαν και κατασχέθηκαν πυρομαχικά, χειροβομβίδες και ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, έτοιμος για χρήση», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Μια ομάδα ισλαμιστών ανταρτών που δρουν στην περιοχή – το Εμιράτο του Καυκάσου – με επικεφαλής τον Ντόκου Ούμαροφ, προτρέπει να γίνουν όλες οι «δυνατές ενέργειες» προκειμένου να αποτραπεί η διεξαγωγή των Αγώνων, που ξεκινούν στις 7 Φεβρουαρίου.
Περίπου 37.000 προσωπικό των δυνάμεων ασφαλείας θα επιστρατευτούν προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.
Πηγή: protothema.gr
- See more at: http://www.tsantiri.gr/kosmos/rosia_pente_sullipseis_gia_tromokratia/#sthash.oQE5qqC8.dpuf

Μπελάς για Άδωνι

 


ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
Τον μπελά του βρήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την επίσκεψή του στο Καστελόριζο, όπου μαζί με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο βρέθηκαν για τα Θεοφάνια.

Ο δήμαρχος του νησιού, Γ. Αχλαδιώτης, ο οποίος είχε υποδεχτεί με θέρμη τους δύο υπουργούς, δύο ημέρες μετά την αναχώρησή τους, επιτέθηκε... με σφοδρότητα κατά του κ. Γεωργιάδη. Τι είχε συμβεί; Την επομένη της επίσκεψης των δύο υπουργών (7 Ιανουαρίου), ένας 57χρονος κάτοικος του Καστελόριζου υπέστη έμφραγμα. Δεν υπήρχε γιατρός στο νησί και οι συγγενείς του δεν ήξεραν τι να κάνουν. Ύστερα από πολλά τηλεφωνήματα και παρακάλια, αποστέλλεται ένα ελικόπτερο από τη Ρόδο για να τον μεταφέρει στο Νησί των Ιπποτών. Ώσπου να γίνουν οι ρυθμίσεις για να πετάξει το ελικόπτερο, ο ασθενής πέθανε. Και όταν το ελικόπτερο προσγειώνεται, φθάνει χωρίς να έχει... γιατρό στο πλήρωμά του. Έτσι, αναγκάζεται ο αγροτικός γιατρός του Καστελόριζου να συνοδεύσει τον νεκρό πλέον στη Ρόδο.

Έπειτα από αυτό, όπως ήταν φυσικό, ο δήμαρχος του νησιού προανήγγειλε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου για την αδιαφορία του Κράτους, στρέφοντας τα βέλη του κυρίως κατά του κ. Γέωργιάδη...

(ΚΑΡΦΙ 11/01/2014 – Σ.Λ.)

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...