Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

«Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός Ντάνος Λυγίζος

Την παραμονή των Χριστουγέννων
«Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός Ντάνος Λυγίζος

Σε ηλικία 76 ετών από επιθετική ασθένεια - Υπήρξε παρουσιαστής της θρυλικής εκπομπής «Όχι τα νέα του ΑΝΤ1»

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες, στις 19:37 την παραμονή των Χριστουγέννων, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός Ντάνος Λυγίζος, σε ηλικία 76 ετών.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο εκλιπών νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε ιδιωτική κλινική των νοτίων προαστίων, παλεύοντας με μια πολύ επιθετική ασθένεια, που δεν επιδεχόταν ούτε φαρμακευτικής, αλλά ούτε και χειρουργικής αντιμετώπισης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής της θρυλικής εκπομπής «Όχι τα νέα του AΝΤ1», που επί δεκαετίες χάριζε απλόχερα το γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό, εγκατέλειψε τη Στέγη Ηλικιωμένων -όπου έμενε με δική του πρωτοβουλία- και εισήχθη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο από τις 15 Νοεμβρίου.

Νοσηλευόταν στην πνευμονολογική κλινική, καθώς, όταν εισήχθη στην ιδιωτική κλινική, υπέφερε από δύσπνοια.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα ή την Τρίτη από το κοιμητήριο Ζωγράφου. Η οικογένειά του επιθυμεί, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Νέα χρηματιστηριακή αγορά για πιο «ηθικά» κέρδη προωθεί το Πανεπιστήμιο Yale.

 



Ο επικεφαλής επενδύσεων του Πανεπιστημίου Yale πιστεύει ότι οι αμερικανικές κεφαλαιαγορές είναι «χαλασμένες».

«Οι κεφαλαιαγορές της Αμερικής είναι “χαλασμένες”». Με αυτή τη φράση ανοίγει το άρθρο που
δημοσιεύει η εφημερίδα New York Times και το οποίο έχουν συντάξει ο καθηγητής νομικής Jonathan Macey και ο επικεφαλής επενδύσεων στο Πανεπιστήμιο του Yale, David Swensen.

«Ιδιώτες και εταιρείες πραγματοποιούν συναλλαγές σε στημένες αγορές που ευνοούν τους βραχυπρόθεσμους παίκτες», αναφέρει το άρθρο.

Συνεχίζοντας, το κείμενο αναφέρεται στην αίτηση του IEX Group, ενός χώρου αγοραπωλησιών μετοχών, να καταστεί χρηματιστήριο.

Το Πανεπιστήμιο Yale έχει ένα μικρό έμμεσο μερίδιο στο IEX.

Υπενθυμίζεται ότι το IEX έχει υποβάλει αίτηση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) για να γίνει επίσημα Χρηματιστήριο.

Αρκετοί μεγάλοι επενδυτές υποστήριξαν την αίτηση.

Από την άλλη, οι αντίπαλοι απάντησαν επικριτικά.

Έπειτα, το ΙΕΧ Group επιτέθηκε στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Πρόσφατα το Norges Bank Investment Management, το μεγαλύτερο fund διαχείρισης περιουσίας παγκοσμίως, έστειλε επιστολή στην SEC, δηλώνοντας τη στήριξή του στο αίτημα του IEX.

Τα βασικά σημεία από το κείμενο των Macey και Swensen συνοψίζονται στα εξής:

* Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, το Nasdaq και η αγορά BATS απευθύνονται σε υψηλής συχνότητας, δηλαδή βραχυπρόθεσμους επενδυτές.

* Αυτοί πληρώνουν για να έχουν τους υπολογιστές τους δίπλα στα κέντρα εκτέλεσης των χρηματιστηριακών εντολών, για να έχουν πρόσβαση νωρίτερα από άλλους και να προηγούνται στις κινήσεις έναντι άλλων πελατών.

* Ο IEX σχεδιάζει να εστιάσει στο να παράξει χρήματα με πιο «ηθικό» τρόπο, προσελκύοντας μακροπρόθεσμους επενδυτές.

* Μία «ανίερη συμμαχία» ανάμεσα στο NYSE, το Nasdaq, το Bats και το hedge fund Citadel έχουν κάνει αίτηση να απορριφθεί η αίτηση του IEX.

Και ορίστε το απόφθεγμα: 

Ίσως το μοντέλο λειτουργίας του ΙΕΧ λειτουργήσει, ίσως και όχι.

Αλλά η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς πρέπει να λειτουργήσει με γνώμονα το κοινό συμφέρον.

Η έγκριση της αίτησης του ΙΕΧ δεν πρόκειται να φτιάξει τις αμερικανικές κεφαλαιαγορές.

Απλά θα τις καταστήσει λιγότερο χαλασμένες.

Η Επιτροπή δεν πρέπει να υποκύψει στα ειδικά συμφέροντα των ανταγωνιστών και των συμπορευομένων με αυτούς.

Πρέπει να εγκρίνει την αίτηση του ΙΕΧ και να παράσχει μία πραγματική εναλλακτική στους μακροπρόθεσμους επενδυτές.

Πηγή:  bankingnews.gr

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Αιφνιδιαστική επίθεση του συριακού Στρατού στην Ιντλίμπ - Ξεκίνησε η μάχη για τον έλεγχο των συνόρων

 
10:32
25/12/2015
 
Translate this page: EN FR DE ES RU AR
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Ξεκίνησε αιφνιδιαστικά η μεγάλη επίθεση του συριακού Στρατού συνεπικουρούμενου από μαχητές της Χεζμπολάχ, Ιρανούς επιλέκτους των σωμάτων al-Quds, Ιρακινούς σιίτες παραστρατιωτικούς, και ρωσικά Τ-90, στην επαρχία Ιντλίμπ.
 
Την επιχείρηση διεξάγει η 1η Τεθωρακισμένη Μεραρχία και πραγματοποιεί έφοδο στην στρατηγική τοποθεσία Al-Sirmaniyah με στόχο την περικύκλωση των δυνάμεων της Αλ Κάιντα, της Jaysh Al-Fateh  και των ισλαμιστών Τουρκομάνων.
 
Οι συριακές δυνάμεις χτυπάνε τους ισλαμιστές από τα δυτικά, μετά την κατάληψη των ορεινών όγκων της βόρειας Λαττάκειας, ενώ ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα Μi-24 σφυροκοπούν τις θέσεις τους ανηλεώς.
 
Πριν της επίθεσης ρωσικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη Su-34 σε μια προπαρασκευαστική ενέργεια ισοπέδωσαν μεγάλo στρατόπεδο εκπαίδευσης όπως ήδη έχει δημοσιεύσει το pronews.gr,το οποίο δημιουργήθηκε από Τούρκους πράκτορες της ΜΙΤ και στο οποίο εκπαιδεύονταν εκατοντάδες ισλαμιστές προερχόμενοι εκ Τουρκίας.
 
«Ρωσικά αεροσκάφη Su-34 κατέστρεψαν μια μεγάλη εγκατάσταση εκπαίδευσης στην επαρχία της Ιντλίμπ.  Μια μεγάλη ομάδα από έμπειρους εκπαιδευτές που προέρχονται από γειτονικά κράτη βρισκόταν στο στρατόπεδο από όπου πραγματοποιούσαν εκπαίδευση σε νέους τρομοκράτες. Από πληροφορίες η πλειοψηφία των ατόμων είχε φτάσει στο στρατόπεδο από την Τουρκία μια εβδομάδα πριν και ήταν πολίτες χωρών της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (CIS), όπου τους είχαν υποδεχθεί αντιπροσωπεία από την αποκαλούμενη “συριακή αντιπολίτευση”», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.  
 
Το γεγονός, όπως αναφέρει η ρωσική ανακοίνωση, ότι οι «έμπειροι εκπαιδευτές» του στρατοπέδου προέρχονται από «γειτονικές χώρες» υποδηλώνει ότι ανάμεσα σε αυτούς ήταν πράκτορες της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ ενδεχομένως δε και πρώην στελέχη των τουρκικών ειδικών δυνάμεων.
 
Παράλληλα το πλήγμα ήταν διπλά καταστροφικό για τους ισλαμιστές αντάρτες καθώς ουσιαστικά αποδεκατίστηκε όλη η νεοφερμένη ομάδα των νέων εθελοντών από πρώην σοβιετικές  δημοκρατίες  η οποία κατέφθασε μέσω Τουρκίας με τις ευλογίες βέβαια της τουρκικής κυβέρνησης.  
 
Η επιχείρηση στην Ιντλίμπ είναι μεγαλύτερης στρατηγικής σημασίας και από εκείνη του Χαλεπίου, καθώς με την ανακατάληψη της πόλης και της περιφέρειας, η Δαμασκός θα σφραγίσει οριστικά τα τουρκοσυριακά σύνορα, που σημαίνει ότι δεν θα μπορούν πλεόν οι Τούρκοι να εφοδιάζουν τους ισλαμιστές στην Συρία.
 
Με την κατάληψή της, διαλύεται η ελπίδα της Άγκυρας για ίδρυση τουρκμενικού προτεκτοράτου το οποίο θα απέτρεπε την δημιουργία ενός μεγάλου ενιαίου Κουρδιστάν, και συν τοις άλλοις θα επιτρέψει την ολοκληρωτική περικύκλωση των ισλαμιστών στο Χαλέπι από το βόρειο άκρο.
 
Οι ισλαμιστές στο Χαλέπι έχουν ως μόνη οδό ανεφοδιασμού την Ιντλίμπ, συνεπώς η ανακατάληψή της θα σημάνει μεγάλα προβλήματα επιβίωσης για όσους παραμείνουν εντός της μεγαλύτερης συριακής πόλης.
 
Η Ιντλίμπ είχε καταληφθεί πέρσι τον Οκτώβριο μετά από ταυτόχρονη επίθεση από δύο πλευρές των δυνάμεων της Αλ Κάιντα και του ISIS ενώ μετά την κατάληψή της αποκεφαλίστηκαν μαζικά 70 αιχμάλωτοι Σύροι αξιωματικοί.
 
Είναι η "μετριοπαθής" αντιπολίτευση για την οποία "ανησυχεί" η Δύση ότι βομβαρδίζει η ρωσική Αεροπορία.
 
Το βίντεο που ακολουθεί είναι από τις περσινές μάχες όταν ο συριακός Στρατός αγωνίζονταν για να κρατηθεί στην πόλη.
 
 
- See more at: http://www.pronews.gr/portal/20151225/defencenet/%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83/%CE%B1%CE%B9%CF%86%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%AF%CE%BC%CF%80#sthash.8LcY4c4G.dpuf

Χριστούγεννα στο Σιδηρούν Παραπέτασμα

 



Προσέξτε τα "χριστουγεννιάτικα δώρα": Άπαντα Στάλιν, Λένιν, και Ρακόσι (του Εβραίου κομμουνιστή ηγέτη της σταλινικής Ουγγαρίας). Όλα σε πανομοιότυπη κόκκινη βιβλιοδεσία

Οι εορτές των Χριστουγέννων στην Ουγγαρία, κατάφεραν με κάποιο τρόπο να επιβιώσουν από την καταπίεση του κομμουνισμού, παρ’ όλες τις προσπάθειες των κομμουνιστών να μετατρέψουν την χριστιανική γιορτή σε «Γιορτή του Έλατου» (Fenyounnep) και του «Πατέρα του Χειμώνα» (Telapo, χωρίς καμία αναφορά στον Αγ. Βασίλειο / StNikolaus για τους καθολικούς ).

Κατά τη διάρκεια της κομμουνιστικής περιόδου, από τη δεκαετία του 1950 μέχρι τη δεκαετία του 1980, η θρησκεία ως τέτοια,κατεστάλη από το κομμουνιστικό καθεστώς και το ίδιο οι θρησκευτικές παραδόσεις και εορτές, καθώς και οι λειτουργίες στην εκκλησία. Τα Χριστούγεννα παρέμειναν ως εορτή, όμως ως "επαναπροσδιορισμένη" σύμφωνα με το κομμουνιστικό στυλ. Τα Κομμουνιστικά Χριστούγεννα ήταν η εορτή της οικογένειας, ο εορτασμός του ελάτου, οι εύθυμες χειμωνιάτικες δραστηριότητες, και πράσινο, παντού πράσινο. Η οικογένεια ήταν, φυσικά, το κύτταρο της μεγάλης Κομμουνιστικής αδελφότητας. Ιησούς, Βηθλεέμ, τρεις μάγοι, Χριστιανισμός, όλα αυτά δεν αναφέροντανως μέρος των Χριστουγέννων.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο ήταν διακοσμημένο σύμφωνα με το κομμουνιστικό στυλ και η ουγγρική χριστουγεννιάτικη καραμέλα, το σοκολατένιο φοντάν σοκολάτας szaloncukor δεν θα μπορούσε να λείπει από το δέντρο (αν υπήρχε ένα δέντρο ή αν υπήρχαν Szaloncukor - μερικές φορές δεν υπήρχε τίποτα από τα δύο, λόγω ελλείψεων στην αγορά). Το δέντρο ήταν εορταστικά ντυμένο και υπήρχαν δώρα τοποθετημένα από κάτω του. Μόνο ο Χριστός ήταν χωμένος κάπου βαθιά.

Τι τού'φερα εγώ του μωρού μου; Λένιν!
Οι άνθρωποι στην Ουγγαρία, και γενικά στις κομμουνιστικές χώρες πίσω από το Σιδηρούν Παραπέτασμα, αποθαρρύνονταν να παρακολουθήσουν τις χριστουγεννιάτικες θρησκευτικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών τα μεσάνυχτα, οι οποίες εξακολουθούσαν να τελούνται σε μικρότερες πόλεις και χωριά, κρυφά και μυστικά. Υπάρχουν πολλοί μάρτυρες που ζουν από την κομμουνιστική εποχή και που θυμούνται ακόμα εκείνες τις χριστουγεννιάτικες λειτουργίες πίσω από το Σιδηρούν Παραπέτασμα.

Σε γενικές γραμμές, το να πηγαίνει  κάποιος εκκλησία δεν ήταν συμβατό με το να είναι «καλός κομμουνιστής», που κάθε πολίτης έπρεπε να είναι, κάτι που ήταν κανόνας σε κάθε χώρα του ανατολικού μπλοκ που είχε επιβληθεί ο κομμουνισμός. Οι πολίτες ήταν παρακολουθούμενοι από τα όργανα της μυστικής αστυνομίας των ολοκληρωτικών κομμουνιστικών κυβερνήσεων. Υπήρχαν χιλιάδες «μικροί βοηθοί» που βρίσκονταν χωμένοι σε κάθε κοινότητες και οι οποίοι θα έτρεχαν να αναφέρουν τυχόν «απαράδεκτη» (θρησκευτική) συμπεριφορά. 

Αυτοί οι χαφιέδες του κομμουνιστικού καθεστώτος ήταν συχνά καθημερινοί άνθρωποι, μέρος της κοινότητάς τους, που απλώς απειλούνταν με κάθε είδους ποινή (για τους ίδιους και τις οικογένειές τους), εάν έδειχναν την παραμικρή πρόθεση να απορρίψουν την ιδέα της καταγραφής αναφορών ως κομμουνιστικοί κατάσκοποι. Ήταν σε πολλές περιπτώσεις, ένα μέσο επιβίωσης το να γίνεις ένα κόκκινο τούβλο στο σύστημα της συνεχόμενης, μέρα νύχτα παρακολούθησης. Ο Big Brother ήταν όντως παντού βλέποντάς τα όλα, ακόμα και τις χριστουγεννιάτικες εορτές.

Έτσι, ορισμένες εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα ήταν υπό τον έλεγχο και προγραμματισμό της ουγγρικής Αρχής Κρατικής Προστασίας (AVH), δηλαδή της ουγγρικής κομμουνιστικής μυστικής αστυνομίας. Για παράδειγμα, ο Jozsef Mindszenty ο καρδινάλιος της Καθολικής Εκκλησίας ήταν αιχμάλωτος τα Χριστούγεννα:

«Ήταν μια συμβολική χειρονομία ότι η επιτροπή κρατικής προστασίας [...] προγραμμάτισε τη σύλληψη και φυλάκιση τουJozsef Mindszenty στις 26 Δεκμεβρίου του 1949» (πηγή: Ουγγρική ιστορική πύλη: mult-kor.hu).

Αργότερα, η «δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων» απλώς καταργήθηκε από το Κομμουνιστικό Κόμμα. Κατά τη διάρκεια του καθεστώτος Ράκοσι, αντί των Χριστουγέννων, εορτάζονταν τα «γενέθλια του Στάλιν» ως το κύριο γεγονός του χειμώνα (18 Δεκεμβρίου 1878). Η 24η Δεκεμβρίου ήταν μια γιορτή για το έλατο με πολλές παραστάσεις από τα παιδιά και ενήλικες, αλλά δεν είναι το κύριο γεγονός στο ημερολόγιο της δεκαετίας του 1950. Ο Στάλιν ήταν η μορφή του Μεγάλου Πατέρα και η πηγή παντός αγαθού...

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ /

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Χάμα – Η ταφή του 7χρονου ελληνορθόδοξου παιδιού που σκότωσαν οι ισλαμιστές στην al Sukalabiyah ΒΙΝΤΕΟ

 

cacf85ceb3
16
 
 
1
 
 
 
 
0
 
 
0
Reddit
 
0
StumbleUpon
 
0
 
 
0
 
0

Χριστός θνήσκει θρηνήσετε

Χριστούγεννα πεθαίνει ο Χριστός παιδί…

…..τον σκοτώνουν οι ισλαμιστές με ρουκέτες που βάλουν κατά του σπηλαίου και του τελευταίου καταφυγίου.Οι γραφειοκράτες και φαρισαίοι αναλίσκονται σε σχέδια επί χάρτου για διπλωμτική λύση εξόδου από την κρίση….. Χριστούγεννα ο Χριστός παιδί πεθαίνει από ρουκέτες ισλαμιστών στην ελληνορθόδοξη πόλη της al Sukalabiyah.Οι μάγοι εκ της Περσίας μαχητές της Hezbollah του πηγαίνουν μόνο ένα δώρο λιβάνι νεκρολίβανο.Νεκρός ο 7χρονος μάρτυρας Αμτζάτ Χάννα.
Χριστούγεννα ένας ακόμη άγγελος ανεβοκατεβαίνει την μουσική κλίμακα της νύχτας με ωδές πνευματικές και επί γης ειρήνη ξελαρυγγιάζεται  εύχεται με φωνές υστερικές και επί γης ειρήνη…..
Χριστούγεννα……..του νεκρού παιδιού στους ουρανούς …..

Κάλαντα Δωδεκαημέρου - Traditional Greek Christmas Carols

ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ - CHRISTMAS CAROLS OF CYPRUS

Κρητικά Κάλαντα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Κάλαντα Κρήτης,

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΥΓΕΝΝΑ

Κάλαντα Θράκης - Chronis Aidonidis & Nektaria Karantzi

ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Κάλαντα Χριστουγέννων ~ Καλήν Εσπέραν Άρχοντες ~ Greek christmas carol

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα ΚΑΛΗΝ ΕΣΠΕΡΑΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα ΚΑΛΗΝ ΕΣΠΕΡΑΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ

ΑΝΑΡΧΟΣ ΘΕΟΣ - ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΕΛΟΣ - ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΕΛΟΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΕΛΟΣ - ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΕΛΟΣ - ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΕΛΟΣ
18:00
23/12/2015

466

15

28
Google +

9

Translate this page: EN FR DE ES RU AR
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Από το 2016 υποχρεωτικά η κυβέρνηση εισάγει στην ζωή των Ελλήνων πολιτών το "πλαστικό χρήμα" το οποίο θα σημάνει και το τέλος της ιδιωτικής ζωής αλλά και το πρωτοφανές γεγονός όλοι οι ιδιώτες να είναι υποχρεωμένοι να ζουν μέσω άλλων ιδιωτών και δη των τραπεζικών ιδρυμάτων.
Φυσικά οι τράπεζες θα κερδίζουν και προμήθεια από κάθε συναλλαγή το κόστος της οποίας επίσης "φυσικά" θα μετακυλίεται στους καταναλωτές οι οποίοι με περίσσεια "χαρά" θα το πληρώνουν καθώς έχουν υποστεί απίστευτη "λοβοτομή"-πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ που από το πρωί μέχρι το βράδι διαφημίζουν τι ωραία που θα είναι η ζωή μας με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και χωρίς μετρητά στην τσέπη.
Η δε κυβέρνηση με περίσσεια επίσης πονηριά υποχρεώνει τους Έλληνες πολίτες να αποκαλύψουν την ιδιωτική τους ζωή με βάση την οποία θα φορολογούνται, θα δικαιούνται κάποιο αφορολόγητο, αλλά και θα εκβιάζονται αφού όλων οι "προτιμήσεις" θεμιτές-αθέμιτες θα είναι στην διάθεση των Αρχών.
Η ελληνική έκδοση της DW ανάρτησε ένα άρθρο των Κριστίνα Ρέντερ / Μαρία Ρηγούτσου για το πόσο "χαρούμενοι" είναι πλέον στην Δανία που δεν χρησιμοποιούν πλέον μετρητά:
"Παρά το κρύο και τον κακό καιρό μια καντίνα με χοτ ντογκ στην παλιά πόλη της Κοπεγχάγης είναι γεμάτη κόσμο. Το ζεστό λουκάνικο με το αγγουράκι και τα κρεμμύδια είναι ιδιαίτερα αγαπητό στους τουρίστες. Ο Αντρέας Σινγκγκάρντ πουλάει εδώ και ένα χρόνο λουκάνικα στην παλιά πόλη και καταλαβαίνει αμέσως ποιος θα πληρώσει πώς. Οι τουρίστες πληρώνουν μετρητοίς ενώ οι Δανοί προτιμούν την πιστωτική κάρτα!
Μια βόλτα στους μεγάλους δρόμους είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί. Οι περισσότεροι περαστικοί κυκλοφορούν με την πιστωτική κάρτα στην τσέπη. Μια κοινωνία χωρίς ρευστό όμως εξυπηρετεί τις τράπεζες, δηλώνουν οι επικριτές αυτής της πρακτικής διότι με τον τρόπο αυτό μειώνουν τα έξοδά τους και κερδίζουν περισσότερα χρήματα.
Τους περισσότερους Δανούς πάντως δεν φαίνεται να τους πειράζει καθόλου το ότι τράπεζες ξέρουν ανά πάσα στιγμή πότε αγόρασαν τι και πού. 
Για πολλούς, όπως για τον πλανόδιο πωλητή, η νέα κατάσταση στις καθημερινές συναλλαγές έχει πολλά πλεονεκτήματα. «Στο τέλος της μέρας ήταν προτιμότερο να μην έχει μαζί μου τόσο ρευστό. Ακόμα οι συναλλαγές μέσω τράπεζας είναι πιο ασφαλείς διότι μπορούν να κάνουν λιγότερα λάθη», λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος.
Πληρωμές και μέσω κινητού τηλεφώνου
Τα μεγάλα καταστήματα έχουν υιοθετήσει εδώ και καιρό τις πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών. Ορισμένες αλυσίδες έχουν προχωρήσει μάλιστα ένα βήμα ακόμα παραπέρα. Η μεγάλη αλυσίδα καλλυντικών Matas, για παράδειγμα, πριν από μερικούς μήνες εισήγαγε τις πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου. «Σκανάρουμε τον κωδικό του προϊόντος και επιβεβαιώνουμε το ποσό. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε. Θέλουμε να απαλλαγούμε από το ρευστό. Η χρήση των μετρητών, τα μέτρα ασφαλείας, όλα αυτά κοστίζουν. Και για το λόγο αυτό θέλουμε να εισαγάγουμε τις πληρωμές μέσω κινητών», αναφέρει εκπρόσωπος της Matas.
Aπό την πλευρά τους οι δανοί καταναλωτές ανταποκρίνονται. Ήδη το ένα τρίτο πληρώνει μέσω της εφαρμογής MobilePay. Η εφαρμογή αυτή χησιμοποιείται περισσότερο ανάμεσα σε φίλους, οι οποίοι οφείλουν μεταξύ τους μικροποσά. Επίσης πολύ διαδεδομένη είναι η χρήση των καρτών ακόμα και στις υπαίθριες αγορές με παλιά αντικείμενα.
Η νέα τάση πάντως δεν μπορεί πλέον να ανατραπεί. 
Πριν από 20 χρόνια οι δανοί πλήρωναν κατά 80% τοις μετρητοίς. Σήμερα είναι λιγότερο από 25%. Δανέζικα μαγαζιά τα οποία δεν πουλάνε τρόφιμα θα μπορούσαν σύντομα να πάρουν μια ειδική άδεια και να πουλάνε μόνο με κάρτα. Ακόμα και ο ιδιοκτήτης της καντίνας στην παλιά πόλη σκέφτεται νε καθιερώσει πλέον αποκλειστικά την πληρωμή μέσω κινητών."
Ας δούμε τώρα αν είναι έτσι τα πράγματα:
Εάν το χρήμα γίνει ηλεκτρονικό, όλα τα δεδομένα,ο τρόπος ζωής μας θα αρχειοθετείται αυτόματα από τις Αρχές.
Φερ'ειπείν, πόσο πίνει κανείς τα βράδια, πόσους καφέδες πίνει την ημέρα, πόσα προφυλακτικά αγοράζει άρα πόση σεξουαλική δραστηριότητα έχει, αν κάνει πολεμικές τέχνες (άρα αν είναι επικίνδυνος για το Σύστημα που θέλει παιδιά του καναπέ) θα είναι πλέον γνωστά σε όλους,όπως και στις ασφαλιστικές εταιρείες.
Το κράτος θα λέει: "Πίνεις πολλούς καφέδες, πολύ αλκοόλ, κάνεις πολύ σεξ,άρα επιβαρύνεις το δημόσιο σύστημα Υγείας συνεπώς πρέπει να πληρώσεις περισσότερο ΦΟΡΟ, επίσης κάνεις πολεμικές τέχνες άρα αυξάνεις το ρίσκο να σπάσεις, μύτη, να πάθεις διάσειση κ.λ.π επιπλέον ΦΟΡΟΣ και γι'αυτό".
Οι ασφαλιστικές απλά θα πούνε: "Σου ανεβάζουμε τα ασφάλιστρα γιατί έχεις έναν τρόπο ζωής που δημιουργεί επισφάλειες και αυξημένο ρίσκο για εμάς"
Τόσο απλά, γιατί εκεί θα οδηγηθεί το ζήτημα από οικονομικής φύσεως.
Η οικονομική άποψη όμως είναι η μια πλευρά του νομίσματος, υπάρχει και η καθαρά ανθρωπιστική που είναι πολύ σημαντικότερη.
Θα γνωρίζουν όλων τις "προτιμήσεις". Αυτό σημαίνει, ότι ανά πάσα στιγμή ΟΛΟΙ θα είναι εκβιάσιμοι. Κάποιος μπορεί να είναι παντρεμένος και να έχει αγοράσει τρία δαχτυλίδια, το ένα για την γυναίκα του, τα άλλα δύο για ποιες;
Θα ιδρυθεί και αστυνομία "Ηθών και πάταξης της Αμαρτίας" όπως η αστυνμία της Σκέψης στο "1984" του Τζ.Όργουελ;
Κάποιος μπορεί να πηγαίνει σε sex shop είναι ανάγκη να γνωρίζουν πως την βρίσκει με την γυναίκα του στο ΥΠΟΙΚ; Και να "χαχανίζουν" οι υπάλληλοί του οι οποίοι όμως το δικό τους "στριπτίζ" ουδείς από τους Έλληνες πολίτες θα μπορεί να το βλέπει, δεν είναι αμφίδρομο. 
Πρέπει όλος ο πλανήτης να μαθαίνει τις σεξουαλικές προτιμήσεις καθενός; Τι κάνει με τον "παράνομο" δεσμό (αφού θα καταγράφονται ακόμα και οι αγορές σε καταστήματα ερωτικών ειδών, διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία κλπ);   
Θα γίνουν όλοι άμεσα εκβιάσιμοι στα μάτια του κάθε τυχαίου υπαλλήλου του ΥΠΟΙΚ ή των τραπεζών ή και της ίδιας της εκάστοτε κυβέρνησης που απλά ενοχλείται από την εναντίον της (νόμιμη) δράση από κάποιους πολίτες, και θα ήθελε να μπορεί να τους "ξεφορτωθεί"-ξεφτιλίσει-καταστρέψει την δημόσια εικόνα τους, με όσο γίνεται πιο εύκολο και πλήρη τρόπο;   
Με το πάτημα ενός κουμπιού, θα "λασπώνεται" ο οποιοσδήποτε ενοχλητικός, γιατί απλούστατα επιλεκτικά θα παραδίδεται στην δημόσια χλεύη, διότι όλοι πάντα έχουν κάτι να κρύψουν ή δεν θέλουν να μαθευτεί, αυτός άλλωστε είναι και ο ορισμός της ιδιωτικότητας-ατομικότητας. 
Το κράτος θα βλέπει τα πάντα για εμάς, εμείς όμως όχι για αυτούς.
Θα γνωρίζουν τι βιβλία διαβάζουμε,άρα τι ιδέες έχουμε, και ως γνωστόν οι ιδέες που δεν αρέσουν στο Σύστημα ήδη έχουν αρχίσει να κυνηγιούνται με την απαξίωση, σε πρώτο στάδιο, με ποινική δίωξη σύντομα. Η ενορχηστρωμένη απαξίωση προετοιμάζει την Κοινή Γνώμη για την αποδοχή της ποινικοποίησης κάποιων ιδεών.
Και μην ξεκινήσει το γνωστό παραμύθι που λεει όλοι έχουμε κινητά, fb και διάφορα άλλα, καθώς εκεί ο καθένας υπευθύνη του κοινοποιεί ότι θέλει ο ίδιος. Ότι θέλει το κρύβει.
Το Σύστημα έχει ξεκινήσει σκόπιμα μια απλοποιητική προπαγάνδα του στιλ "έλα μωρέ τα ξέρουν ήδη όλα για εμάς". Δεν είναι έτσι, ακόμα όποιος θέλει κρατάει τις λεπτομέρειες μακριά από την κοινή θέα.
Ήδη πολλοί συμπολίτες έχουν επηρεαστεί από την προπαγάνδα των ΜΜΕ και της κυβέρνησης και εκφράζουν θετική άποψη για το ζήτημα της κατάργησης των μετρητών χωρίς να έχουν σκεφτεί ποτέ τις συνέπειες τις οποίες όταν τις καταλάβουν θα είναι πλέον πολύ αργά, καθώς η πόρτα του "κελιού" της "αιώνιας ηλεκτρονικής φυλακής" θα έχει κλείσει και θα έχει πεταχτεί και το "κλειδί".
To παγκόσμιο οικονομικό κατεστημένο προχωρά στην τελική του επίθεση κατά της ανθρώπινης ελευθερίας με πρόσχημα την φοροδιαφυγή και την παράνομη δραστηριότητα: 
Την κατάργηση των μετρητών και το δικαίωμα του πολίτη να αγοράζει ανώνυμα χωρίς να καταγράφεται και να δημιουργείται αυτόματα το αγοραστικό και άρα το ψυχολογικό του προφίλ με βάση το οποίο,το Σύστημα θα ξέρει εάν αποτελεί κάποιου είδους απειλή γι' αυτό.  
Μετρητά σημαίνει ελευθερία επιλογών χωρίς να νιώθει κάποιος ότι παρακολουθείται λόγω αυτών. 
Μετρητά σημαίνει και έλεγχος στο προσωπικό πορτοφόλι. Έχεις χρήματα αγοράζεις, δεν έχεις δεν παίρνεις τίποτα παρά μόνο τα προς το ζην.   Οι προϋπολογισμοί των οικογενειών ξετινάχθηκαν από τότε που στην ζωή τους πέρασε το "πλαστικό" χρήμα αφού όλοι αγόραζαν με φρενίτιδα πέραν των πραγματικών τους δυνατοτήτων με πίστωση ότι τους έρχονταν κυριολεκτικά στην "κούτρα". 
Οι άνθρωποι όταν έχουν πίστωση ξεφεύγουν καθώς δεν νιώθουν το φυσικό όριο της έλλειψης πραγματικού φυσικού χρήματος.   Και όμως το παγκόσμιο (και εγχώριο) κατεστημένο προσπαθεί να πείσει τους πολίτες όλων των χωρών ότι η κατάργηση των μετρητών θα είναι κάτι πολύ καλό για αυτούς, και ότι θα τους προσφέρει ευημερία!
Και καλό θα είναι να μας απαντήσει το Σύστημα και οι ντόπιοι εκφραστές του που επιθυμούν την κατάργηση των μετρητών (ήδη πολλοί Έλληνες πολιτικοί το έχουν ζητήσει) τα παρακάτω ερωτήματα.   
Εάν κάποτε για λόγους "οικονομικής κρίσης" ή γιατί έτσι θέλουν, οι τράπεζες επιβάλλουν αρνητικά επιτόκια, πως ο πολίτης θα μπορεί να εξασαφαλίσει τα χρήματά του και την αγοραστική του δύναμη;   
Επίσης πολλοί άνθρωποι δεν είναι ικανοί να πληρώσουν άμεσα όλο τον φόρο που αυθαίρετα τους αναλογεί, καθώς το κράτος τον αυξάνει κατά την επιθυμία του,προτιμώντας να πληρώσουν για την συντήρηση της οικογένειάς τους και την δική τους. Όμως με το ηλεκτρονικό χρήμα το κράτος θα παίρνει απευθείας όλα τα χρωστούμενα αφήνοντας τους πολίτες να επιβιώσουν με...ηλεκτρονικό αέρα κοπανιστό. 
Εάν βάσει ψυχολογικού και αγοραστικού προφίλ το Σύστημα κρίνει κάποιον επικίνδυνο λόγω ιδεών και απήχησης σε κοινωνικές ομάδες, και πέραν της φυσικής του καταδίωξης ("τυχαία" περιστατικά βίας εναντίον του φυσικού προσώπου από "τυχαίους" κακοποιούς, που τον περιμένουν με ρόπαλα κοντά στο σπίτι του γιατί δεν είναι αρεστός σε κάποιους) που μπορεί να υποστεί, ποιος εξασφαλίζει τα χρήματα του εν λόγω υποκειμένου από ηλεκτρονική "εξαφάνιση";    
Ότι παύσει να υπάρχει ηλεκτρονικά,απλά δεν υπάρχει. Δεν θα υπάρχει χαρτί που να αποδεικνύει ότι είχατε μισθοδοσία, ή ότι είχατε...τόσες "ηλεκτρονικές πιστωτικές μονάδες" στον λογαρισμό σας. Αυτό θα μπορούσε να γίνει ακόμα και από χάκερς, αλλά στην περίπτωση του κρατικού μηχανισμού απλά θα μπορούσε να "εξαφανίσει" ηλεκτρονικά έναν άνθρωπο για όποιον λόγο θα επέλεγε το "βαθύ κράτος" (το οποίο ηλεκτρονικά θα γίνει ακόμα πιο ανεξέλγκτο σε κάθε χώρα και όχι μόνο στην Ελλάδα).  
 Με το ίδιο σκεπτικό, άνθρωποι φίλα προσκείμενοι και δουλικοί στο Σύστημα, ποιος θα εμποδίζει την αθρόα "εμφάνιση" ηλεκτρονικού χρήματος στο "πορτοφόλι" τους για τις "υπηρεσίες" που προσφέρουν, αφου κανείς δεν θα μπορεί να το ελέγξει εάν το Σύστημα δεν το επιθυμεί.
Δηλαδή, θα υπάρχει πάλι "μαύρο" χρήμα αλλά ηλεκτρονικό αυτή τη φορά και το κυριότερο προσβάσιμο μόνο στους αρεστούς και σε αυτούς που εργάζονται πιστά για το "βαθύ κράτος".    
Οι Ρωμαίοι είχαν ένα (από τα πολλά) σοβαρό ρητό.«Verba volant, scripta manent» όπου στην ελληνική γλώσσα αποδίδεται ως "τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν", αντί για λόγια θα έχουμε τις ηλεκτρονικές "αερολογίες". Όταν καταργηθεί το χαρτί, η απόδειξη για το τί είμαστε και τι διαθέτουμε θα εναπόκειται στο κράτο όχι σε μας. 
Η σχέση θα γίνει μονόδρομη και θα παύσει να είναι αμφίδρομη.   
Μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν 1.500.000 άνεργοι οι οποίοι ζουν από τους γονείς τους και δουλειές του ποδαριού, οι οποίες τους αποδίδουν κάποια "μαύρα" μεροκάμματα για την επιβίωσή τους, που σίγουρα δεν είναι η πηγή της κατάρρευσης της ελληνική οικονομίας, και ας προσπαθούν τα εγχώρια ΜΜΕ να εξισώσουν τον μικρό φοροφυγά του 50άρικου, με αυτόν των εκατομμυρίων ευρώ.    
Αλλιώς τότε δεν υπάρχει ανάγκη να έχουμε πταισματοδικεία και πταίσματα, όλα θα γίνονταν κακουργοδικεία και τα πταίσματα θα εξισώνονταν με κακούργημα.   Σε μια αχρήματη κοινωνία ακόμα και η δουλειά θα μπορούσε να γίνει μέσο πίεσης. 
Συμμορφώνεσαι δια παντός με τους "κανόνες", και ζεις, ή αντιδράς και μπαίνεις στο περιθώριο μην μπορώντας να επιβιώσεις πλέον ούτε βιολογικά.   Ας πάμε στα ιατρικά δεδομένα: Σωστά αντιδρούν οι γιατροί. Πρέπει να γνωρίζει όλος ο πλανήτης τα ιατρικά μας προβλήματα; Εάν κάποιος πάει ψυχολόγο, πρέπει να το μάθει ο εργοδότης του; Γιατί θα το μάθει.    
Πρέπει κάποιος να πηγαίνει για συνέντευξη σε δουλειά και εκ των προτέρων να γνωρίζουν (νόμιμα-παράνομα ποσώς έχει σημασία) τι προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει και να του δίνουν τα "παπούτσια στο χέρι"; 
Τι θα λένε τότε τα ΜΜΕ "μα υπάρχει προστασία προσωπικών δεδομένων"; Ε και; Όποιος το μάθει δεν θα το πει, απλά θα το χρησιμοποιήσει δυσμενώς για τον υπο εξέταση υποψήφιο 
Ας πάμε και στην θρησκευτική άποψη του θέματος.
κεφ. Ιγ’ 16 “ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666."
Όπως έλεγε ο Πατροκοσμας «Θα 'ρθεί καιρός, που θα σάς πουν να βουλωθείτε με τη βούλα τού Σατανά. Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε, και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε, θα σάς βρουν»    
Δηλαδή ένα κείμενο 2.000 χρόνων παλιό και μια προρήση 250 ετών είναι έτοιμα να επιβεβαιωθούν και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός!
Μεγάλη "σύμπτωση"! Τόσο βλήματα έχουν γίνει όλοι
Ούτε καν σαν σκέψη δεν περνάει από τα "μεγάλα" τηλεοπτικά ΜΜΕ ότι ένα πολύ ανησυχητικό (ιερό) κείμενο που περιγράφει φρικτά πράγματα που θα συμβούν σε όσους αποδεχτούν το "χάραγμα", μετά από δύο χιλιετίες οδεύει προς ολοκλήρωση.
Τι θα κάνουν άραγε; Θα επιβάλλουν να "κοπούν" αυτά τα εδάφια από την Αποκάλυψη του Ιωάννη για να μην δημιουργούνται "κακοί" και "ενοχλητικοί" συνειρμοί;
Τι θα γίνει όταν όλοι θα ζουν με πλαστικό χρήμα και θα ξεκινήσουν τα ίδια πάλι ΜΜΕ να διαφημίζουν τον μόνο τρόπο για να μην χαθεί ποτέ, που θα είναι να ενσωματωθεί στα  χέρια των πολιτών; Και τι θα κάνουν τότε οι πολίτες; Για την διευκόλυνσή τους θα τρέξουν να "σφραγιστούν" σαν τα κοτόπουλα με έναν άκρως προσβλητικό τρόπο; 
Πριν μερικές ημέρες είχαμε δημοσιεύσει κάτι σχετικό από την εκπομπή της Π.Τσαπανίδου, όταν ρώτησε κάποιους ειδικούς για την κάρτα, και το βιοτατουάζ στο χέρι (ναι το περιβόητο σφράγισμα)!
Η παρουσιάστρια ορθώς ανησύχησε όταν έλαβε άκρως ανησυχητικές απαντήσεις.
Στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου έγινε ανάλυση του θέματος των νέων βιομετρικών ταυτοτήτων και γενικά η προδιάθεση που ακολουθείται στο ζήτημα είναι ότι "ρε αδελφέ αφού έτσι και αλλιώς όλα σου τα στοιχεία τα δίνεις στο fb τι σε πειράζουν οι κακόμοιρες οι βιομετρικές ταυτότητες"!   
Λάθος μεγάλο! Το fb όποιος θέλει το κλείνει, όποιος θέλει δεν ανεβάζει τι έφαγε, τι ήπιε, που μέθυσε, με ποια είναι, αν του ξέφυγε... κάνα αέρισμα, όπως αρέσκονται πολλοί να κάνουν. Πρόβλημά τους στην τελική, οι υπόλοιποι θέλουν και ορθά σκεπτόμενοι να κρύβουν τα δεδομένα τους.   
Όπως επίσης αν κάποιος θέλει κλείνει το κινητό του κια του βγάζει και την μπαταρία, έχει όμως επιλογή να το κάνει.   Ακούστηκαν και άλλα ωραία όπως ότι τα δεδομένα θα είναι ασφαλή και δεν θα διαβάζονται από τρίτους.  
Φυσικά αυτό δεν ισχύει με τίποτα, το πιο εύκολο πράγμα για έναν χάκερ είναι να κλέψει ηλεκτρονικά δεδομένα όσες δικλείδες "ασφαλείας" και αν έχουν.
Αμέσως μετά όμως η συζήτηση ήρθε στο ζήτημα του λεγόμενου βιοτατουάζ, το οποίο εν αρχή παρουσιάζεται εθελοντικά για κάποιους ανθρώπους με προβλήματα υγείας που χρειάζονται να έχουν αποθηκευμένα τα ιατρικά δεδομένα τους.   
Η παρουσιάστρια ορθώς δήλωσε ότι αν όλοι έχουμε από ένα τέτοιο, τότε θα έχουμε μια a la Όργουελ ελεγχόμενη κοινωνία.
Συμφώνησε και ο καλεσμένος της.   
Όταν όμως η κ.Τσαπανίδου είπε ότι δεν πρόκειται να το βάλει ποτέ επάνω της τότε ο καλεσμένος της είπε, "μπορεί όμως να σας υποχρεώσουν οι κυβερνήσεις λόγω αυξανόμενων τρομοκρατικών χτυπημάτων, μπορεί να σας πουν δεν σας επιτρέπω να περνάτε τα σύνορα χωρίς το βιοτατουάζ".
Φυσικά η παρουσιάστρια τρόμαξε με αυτή την προοπτική, αλλά μετά από χρόνια προπαγάνδας και όταν έρθουν νεότερες γενιές είναι πολύ πιθανό σε δέκα χρόνια από σήμερα αν όχι λιγότερο μια άλλη τότε παρουσιάστρια όχι μόνο να μην τρομάζει αλλά να το θεωρεί και την "υπέρτατη" λύση.
Εμείς εδώ στο pronews.gr χρόνια γράφαμε και για τον ρόλο της υποτιθέμενης αλλά ελεγχόμενης από σκοτεινά κέντρα τρομοκρατίας, και προειδοποιούσαμε για την εκπληρούμενη προφητεία της Αποκάλυψης  αλλά και του Εθνομάρτυρος Πατροκοσμά. 

Ένα τέτοιο Σύστημα πολύ εύκολα μπορεί να γίνει παγκόσμιο,συγκεντρωτικό και τυρρανικό. Εύκολα μπορεί να φέρει έναν ηγεμόνα στην απόλυτη εξουσία αφού θα ελέγχει κυριολεκτικά τα πάντα. Τώρα αν αυτός θα λέγεται Αντίχριστος, Αυτοκράτορας,Δικτάτορας,ή οι φίλοι του θα τον λένε...Μπίλι, είναι θέμα οπτικής γωνίας και πεποιθήσεων του καθενός, το αποτέλεσμα όμως θα είναι το ίδιο, η απόλυτη άνευ όρων σκλαβιά.   
Και εν πάση περιπτώσει, είναι αρεστό και θεμιτό, να "σφραγίζεται" κάποιος σαν να είναι...κοτόπουλο ή βόδι; Φαίνεται λογικό αυτό; Και όμως πολλοί συμπολίτες μας είναι ήδη έτοιμοι να δώσουν "γη και ύδωρ" και δεν ακούνε την "βοή των γεγονότων που έρχονται".
"Αμέτρητοι άνθρωποι θα μισήσουν την νέα παγκόσμια τάξη και θα πεθάνουν διαδηλώνοντας εναντίον της" H.G Wells



- See more at: http://www.pronews.gr/portal/20151223/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%B1/%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%87%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9#sthash.hsh3m5wt.dpuf

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...