Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού! Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

 

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού! Σε ποιες περιοχές θα βρέξει
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους και πιθανώς κατά τόπους χαλαζοπτώσεις θα εκδηλωθούν σήμερα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία και πιθανώς στη δυτική Πελοπόννησο και την κεντρική Μακεδονία.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής προβλέπονται στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 ή 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων μετά το μεσημέρι. Οι ανεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς κελσίου.
Αναλυτική πρόγνωση:
Μακεδονία, Θράκη 
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά. Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν αρχικά στη δυτική και βαθμιαία και στην κεντρική Μακεδονία.
Ανεμοι:ανατολικοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά μέχρι 6 μποφόρ που βαθμιαία θα ασθενήσουν.
Θερμοκρασία: από 11 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος 
Καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και πιθανώς στα υπόλοιπα.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ που βαθμιαία τη νύχτα θα ενισχυθούν.
Θερμοκρασία: από 18 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στις βορειότερες περιοχές όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη 
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά.
Άνεμοι: βόρειοι 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 25 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 
Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι στα βόρεια θα αυξηθούν.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα βόρεια το πρωί μέχρι 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεοταξίτικη ΕΕ - Το ΕΔΑΔ καταδίκασε την Ελλάδα: "Να μην δηλώνονται στα δικαστήρια τα θρησκευτικά πιστεύω"

NEA ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
 
14:23
04/10/2014
 
 
 
Καταδίκασε την Ελλάδα το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και απεφάνθη ότι δεν είναι υποχρεωτικό οι μάρτυρες στα ελληνικά δικαστήρια να δηλώνουν τα θρησκευτικά τους πιστεύω. Έτσι η Νέα Τάξη Πραγμάτων μπορεί να εξαπολύσει νέες επιθέσεις κατά της Ορθοδοξίας, και να επιδιώξει την αποκαθήλωση των θρησκευτικών συμβόλων από τα δικαστήρια και τους δημόσιους χώρους.
 
Η καταδίκη αφορά στην υπόθεση Δημητρά και Τζιλμπέρτ κατά Ελλάδας. Εκδικάζοντας χθες την προσφυγή του επικεφαλής του "Ελληνικού Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι" Παναγιώτη Δημητρά, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δικαίωσε τον ενάγοντα και καταδίκασε την Ελλάδα για παραβίαση του άρθρου 9 της Σύμβασης, για παραβίαση του δικαιώματος στην ελευθερία της σκέψης, συνείδησης και θρησκείας, καθώς και για παραβίαση του δικαιώματος πραγματικής προσφυγής.
 
Η υπόθεση αφορούσε τις καταγγελίες του κ. Δημητρά ότι υποχρεώθηκε, ως μάρτυς ενώπιον ποινικού δικαστηρίου και στο πλαίσιο της διαδικασίας του θρησκευτικού όρκου, να αποκαλύψει ότι δεν είναι χριστιανός ορθόδοξος (παρουσιάζεται σαν κάτι το φοβερό, λες και πρόκειται για ανάκριση σε στρατόπεδο αιχμαλώτων).
 
Οποιοσδήποτε μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Αν είναι άθεος δικαίωμά του, δεν μπορεί όμως να έχει απαίτηση να εκριζωθεί η Ορθοδοξία βασικός πυλώνας του Έθνους βοηθώντας έτσι ηθελημένα ή άθελα στην επικράτηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Εάν δεν θέλει να δίνει θρησκευτικό όρκο να το δηλώνει. Δηλαδή δεν ενοχλείται από την προσφυγή εναντίον της Ελλάδας, στην νεοταξική ΕΕ, και τον ενοχλείται να ομολογεί ότι είναι άθεος, ή άθρησκος, ή αγνωστικιστής;
 
Η καταδίκη αυτή αποσκοπεί αλλού.Είναι μέρος των νεοταξικών σχεδιασμών για την απαλλοτρίωση του Εθνους. 
 
"Να'χετε σταυρό στο μέτωπο να σας γνωρίζουν" έλεγε ο Πατροκοσμάς όταν γυρνούσε όλη την Ελλάδα για να κρατήσει ζωντανή την Πίστη και την Εθνική συνείδηση στους υπόδουλους Ελληνες. Βλέπετε ο Άγιος γνώριζε ότι με τη λογική οι άνθρωπο δεν αντέχουν τα βάσανα. Η λογική δεν σου ψιθυρίζει "κάνε υπομονή", αντίθετα σου λέει "παραδώσου και όλα θα πάνε καλά, αρκεί να γίνεις σαν και αυτούς". Για να υπερβείς ανυπέρβλητα εμπόδια μόνο με την Πίστη μπορείς να τα καταφέρεις, γιατί η πίστη είναι "παράλογη", πίστη είχε και ο Λεωνίδας όταν έπεσε "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι" στις Θερμοπύλες.
 
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ξέρει ότι πριν επικρατήσει πρέπει να εξολοθρεύσει την Πίστη ολοσχερώς. Είτε στο Θεό, είτε στο Έθνος, είτε στο Ιδεατό. Έχει ξεκινήσει ανοιχτό πόλεμο πρώτα από όλα ενάντια στον Χριστιανισμό, τις άλλες θρησκείες τις θεωρεί εύκολη λεία για μετά, και ιδαίτερα πολεμάει την Ορθοδοξία διότι είναι λαϊκό δόγμα, και όχι κοσμικό με ανώτατο ηγέτη ο οποίος δεν κρίνεται κιόλας για τις αποφάσεις του όπως ο Πάπας.
 
Η Ορθοδοξία έχει την ελευθερία σκέψης του Αρχαιοελληνισμού είτε αρέσει σε μερικούς έιτε όχι. Αυτός είναι και ο λόγος που πέραν της Αγίας Γραφής αποδέχεται και την Ιερά Παράδοση που ειναι οι διδασκαλίες όλων των Αγίων Πατέρων της Ορθοδοξίας, οι οποίες μπορούν και να μην είναι σύμφωνες μεταξύ τους, ακριβώς γιατί η Ορθοδοξία είναι Ζώσα Θρησκεία και όχι απολίθωμα. Αυτό ενοχλεί περισσότερο από το κατευθυνόμενο από έναν πάντοτε άνδρα Καθολικό Δόγμα. Ότι κατευθύνεται ελέγχεται, ότι επιτρέπει την διαλεκτική είναι ανεξέλεγκτο.
 
Έτσι εμφανίζονται όλο και συχνότερα συμπολίτες μας που ισχυρίζονται ότι έχουν "έννομο" συμφέρον  να αποκαθηλωθούν οι εικόνες από τα δικαστήρια, και να μην δίδεται θρησκευτικός όρκος! Τι έννομο συμφέρον είναι αυτό δεν το κατάλαβαν προφανώς ούτε στο ΣτΕ προ ενός έτους και για αυτό ως απαράδεκτη είχε απορίψει τότε το Δ’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας την αίτηση τριών πολιτών, με την οποία ζητούσαν να αφαιρεθούν όλες οι θρησκευτικές εικόνες και τα σύμβολα από τους τοίχους των δικαστικών αιθουσών, αλλά και να ακυρωθεί απόφαση της επιτροπής διοίκησης και διαχείρισης των Διοικητικών Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, που προβλέπει τις  εικόνες στις δικαστικές αίθουσες.
 
Οι Σύμβουλοι επικαλούμενοι σχετικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, το Σύνταγμα και την ελληνική νομοθεσία έκριναν ότι δεν μπορεί να προσβληθεί η επίμαχη απόφαση της επιτροπής διοίκησης και διαχείρισης των Διοικητικών Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης.
 
Παράλληλα, η δικαστική απόφαση έλεγε ότι οι τρεις προσφεύγοντες στο ΣτΕ, μεταξύ των οποίων και μία δικηγόρος, δεν απέδειξαν το έννομο συμφέρον τους, όπως απαιτεί ο νόμος, αλλού ούτε έχει αποδειχθεί η ιδιότητα της δικηγόρου, την οποία επικαλείται η προσφεύγουσα.
 
Το ΣτΕ έκανε δεκτή την παρέμβαση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ υπέρ της απόφασης της επιτροπής διοίκησης και διαχείρισης των Διοικητικών Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, καθώς κρίθηκε από τους συμβούλους Επικρατείας ότι έχει ηθικό έννομο συμφέρον να ασκήσει παρέμβαση. Όλα αυτά πέρσι. Φέτος οι συμπολίτες μας επανήλθαν.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι έχει ξεκινήσει ένα πανευρωπαϊκό κυνήγι των θρησκευτικών συμβόλων του χριστιανισμού, σε χώρους εργασίας και δημόσια κτίρια, με προφανή σκοπό την αποχριστιανοποίηση της άλλοτε χριστιανικής Ευρώπης, και την αποστασιοποίηση των πολιτών ως προς τα Θεία και τα θρησκευτικά θέματα.
 
Πολίτες χωρίς πίστη και ιδεώδη είναι εύκολα θύματα στις ορέξεις της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, και εύκολα θα δεχτούν στο άμεσο μέλλον τις παγκόσμιες δομές που έρχονται με γοργούς ρυθμούς. Στην περίπτωση της Ελλάδας προωθείται η αθεϊα διότι στα υπερεθνικά κέντρα εξουσίας γνωρίζουν ότι ένας Ορθόδοξος έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση την σημερινή Ορθόδοξη Ρωσία του Πούτιν. Επί της άθεης Σοβιετικής Ένωσης η Ορθοδοξία χρησιμοποιούνταν ως όπλο που ένωνε τον ελληνικό πληθυσμό με τα δυτικά συμφέροντα. Τώρα όμως η Ρωσία είναι μια βαθιά ένθεη χώρα που στηρίζει την ύπαρξή της στην Ορθοδοξία. Συνεπώς οι Ορθόδοξοι Έλληνες νιώθουν κοντά στο ρωσικό λαό. Τα νεοταξικά κέντρα σκέφτονται απλά: Να πάψουν οι Έλληνες να είναι Ορθόδοξοι.
 
Ορθοδοξία (Πνευματικότητα) και Ελληνισμός (Λόγος, Ελευθερία Πνεύματος) είναι τα μέγιστα εμπόδια στην επιβολή των σχεδιασμών τους.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Εκθεση Goldam Sachs: "Θα γίνουν εκλογές και θα τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά χωρίς αυτοδυναμία"

"ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΛΗΝ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ"
 
 
Σύμφωνα με την έκθεση της Goldam Sachs, με ημερομηνία 3 Οκτωβρίου, οι εκλογές στην Ελλάδα είναι πλέον πιθανότερες από ποτέ και θα τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι με αυτοδυναμία και αναγκαστικά θα συνεργαστεί με άλλα κόμματα.
 
Δεν αποκλείει την συνεργασία ακόμα και με τη Νέα Δημοκρατία. Πρακτικά από αυτά που αναφέρει η έκθεση μπορεί να συνεργαστεί με όλα τα κόμματα, πλην Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
 
Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται βέβαιη, αλλά η Goldam Sachs "καθησυχάζει" λέγοντας ότι θα πρόκειται για μία ελεγχόμενη κυβέρνηση καθώς η αυτοδυναμία είναι αδύνατον να επιτευθεί.
 
Σε ότι αφορά το αποτέλεσμα των stress tests για τις ελληνικές τράπεζες παρουσιάζει αβεβαιότητες, αφού οι κατασχέσεις σπιτιών λόγω "κόκκινων δανείων" δεν θα αρχίσουν λόγω των εκλογών που θα γίνουν το αργότερο στις αρχές του επόμενου έτους.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το δίλημμα Σαμαρά-Βενιζέλου: "Εκλογές τώρα ή τον Φεβρουάριο;"

Η ΔΗΜΑΡ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠτΔ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ
 
 
 
"Εκλογές άμεσα ή τον Φεβουάριο;". Αυτό είναι το ερώτημα που κυριαρχεί στο Μαξίμου, αλλά και στην Ιπποκράτπυς, εδώ και λίγες ώρες, καθώς από το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ όλες οι πτέρυγες, είτε οι φιλοκουβελικοί, είτε οι αντικουβελικοί, συμφώνησαν σε ένα πράγμα : Δεν θα υπερψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανεξάρτητα με το ποιον θα προτείνουν οι Α.Σαμαράς και Ε.Βενιζέλος.
Ο δε, Φ.Κουβέλης,επιβεβαίωσε ότι οδεύουν προς συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν πρόκειται να γίνουμε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται για την στρατηγικού χαρακτήρα επιδίωξή μας για τη διαμόρφωση αριστερής διακυβέρνησης» είπε επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση του defencenet.gr ότι οι εκλογές έχουν ήδη "κλειδώσει".
Απέρριψε το ενδεχόμενο συμπόρευσης με το ΠΑΣΟΚ ("με πολιτικές δυνάμεις που θεωρούνται κεντροαριστερές και που όμως συνεργάζονται με τη Νέα Δημοκρατία", όπως είπε).
Σε σχέση με την Προεδρία της Δημοκρατίας ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς τόνισε εμφατικά: "Δεν ενδιαφέρομαι, όχι".
Σε αυτό που συμφώνησαν όλοι είναι να καταψηφίσουν όποιον κι αν προταθεί ως υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας
Όλοι σχεδόν όσοι μίλησαν στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ συμφώνησαν στη θέση να μην ψηφιστεί καμία υποψηφιότητα για την Προεδρία της Δημοκρατίας και να οριοθετηθεί σαφώς και παντοιοτρόπως ότι θέση της ΔΗΜΑΡ είναι: Η κυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ πρέπει να καταψηφιστεί με τη διεξαγωγή εκλογών.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι εκλογές είναι βέβαιες ακόμα και αν οι ΑΝΕΛΛ (όσοι μείνουν στον Π.Καμμένο από την ΚΟ του κόμματός του) δεχθούν να εκλέξει αυτή η Βουλή πρόεδρο της Δημοκρατίας, αφού είναι πρακτικά αδύνατον να βρεθούν οι 180 ψήφοι.
Οι εκλογές είναι ήδη προ των πυλών και το ερώτημα για τα επιτελεία ΝΔ κια ΠΑΣΟΚ είναι τώρα, δηλαδή τον Νοέμβριο ή σε 90 ημέρες, τον Φεβρουάριο;
Η πολιτική λογική λέει "Τώρα" αφού τον Φεβρουάριο οι πολίτες θα υποφέρουν ακόμα περισσότερο εν μέσω του βαρύ χειμώνα που έρχεται.
Ετσι ή αλλιώς δεν έχει τίποτα να περιμένει η κυβέρνηση. Ούτε ρύθμιση του χρέους, ούτε έξοδο από το Μνημόνιο, ούτε αποχώρηση από την τρόικα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Έσπασε κάθε ρεκόρ ο ιδιωτικός πλούτος στην Ευρώπη.

 

Στο ιστορικό υψηλό των 56 τρισ. ευρώ αυξήθηκε ο ιδιωτικός πλούτος το 2013 σύμφωνα με έρευνα της τράπεζας Julius Baer που δημοσιεύει το Reuters. Μάλιστα, αναμένεται να ανέβει ως το 2019 κατά 40%, στα 80 τρισ. ευρώ.

Από την έκθεση της ελβετικής τράπεζας "Wealth Report: Europe", προκύπτει πως
ο πλούτος στην Ευρώπη αυξήθηκε κατά 1,7% την περασμένη χρονιά, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχε καταγραφεί πριν από την κρίση του 2007.

Σύμφωνα με την έκθεση, η Γερμανία, η Βρετανία, η Ιταλία και η Γαλλία διαθέτουν περίπου τα 3/4 του συνολικού πλούτου στην Ευρώπη. Το Λουξεμβούργο είναι η χώρα με την μεγαλύτερη περιουσία ανά κάτοικο, με τον μέσο ενήλικο να έχει πλούτο πάνω από 400.000 ευρώ.

Πηγή: enikos.gr

Μυστικές δημοσκοπήσεις με τον Καραμανλή στην ηγεσία της ΝΔ!

-ΑΝΤΩΝΗ ΑΝ ΧΡΕΙΑΘΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...

 

 
Από την Ιόλη Πιερίδη-photo Κώστας Αγγελάκης
-Αντώνη αν χρειαθεί θα παραιτηθείς για να βγει μπροστά ο Κώστας. Δεν μπορεί η χώρα να πέσει στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ...
Η φωνή του μεγαλοεπιχειρηματία δεν άφηνε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον σημερινό πρωθυπουργό. Εκείνος συνέχισε...
-Άλλωστε μην ξεχνάς ότι ήταν ο Καραμανλής εκείνος που σε έβγαλε από το σκοτάδι της εξορίας κι αφού σού ανέθεσε το υπ. Πολιτισμού έκανες στην συνέχεια ολική επαναφορά με την δική μας βοήθεια...
Ο πρωθυπουργός γνώριζε πολύ καλά τι σήμαινε το κωδικοποιημένο μήνυμα του συνομιλητή του. Γνώριζε και κάτι ακόμη: O μεγαλοεπιχειρηματίας είχε ήδη δώσει εντολή και βρισκόταν σε εξέλιξη μετρήσεις της κοινής γνώμης με αρχηγό της ΝΔ τον Κώστα Καραμανλή.
Άλλωστε μετά την επάνοδο του Θοδωρή Ρουσόπουλου το μέτωπο των καραμανλικών εντός της ΝΔ γινόταν ακόμη πιο ισχυρό. Οι απόλυτοι κυριάρχοι του εσωκομματικού παιγνιδιού.
Και όλο αυτό έγινε με βελούδινο τρόπο. Δίχως καλά-καλά να το καταλάβει ο Σαμαράς.
-Αντώνη, ο Καραμανλής όλο αυτό το διάστημα έκανε ακόμη και με την σιωπή του αισθητή την παρουσία του στα ΜΜΕ. Ειδικά στο διαδίκτυο είχε γίνει πολύ καλή δουλειά από τους καραμανλικούς. Οσο για σένα θα αποχωρήσεις νικητής και με ψηλά το κεφάλι. Δεν πρέπει εξαιτίας του πολιτικού σου εγωισμού να πέσει η Ελλάδα στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ...
Δημοσίευση: 4 Οκτωβρίου 2014, 22:20
More News Desk

Εφοπλιστής που μοιράζει λεφτά σε βουλευτές για τους 180 βρίσκεται πίσω από την διάλυση της ΔΗΜΑΡ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ Κ. Π.
 10
 
Eφοπλιστή, ο οποίος προσεγγίζει μερακλήδες βουλευτές ώστε να εξασφαλίσει τους 180 για την εκλογή προέδρου της μπανανοδημοκρατίας από την παρούσα βουλή εντόπισε η Kontranews.
Mάλιστα η εφημερίδα κάνει λόγο για τον κ. Π με αποτέλεσμα όλη η πιάτσα να ψάχνεται να βρει ποιος είναι ο κ. Π.
Αλλες πληροφορίες θέλουν τον μυστηριώση κ. Π να βρίσκεται πίσω από την διαφαινόμενη διάλυση της ΔΗΜΑΡ από την στιγμή που ο Κουβέλης δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει πρόεδρο Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή.
Αμέσως άρχισε η διαδικασία διάλυσης της ΔΗΜΑΡ η οποία "κοστίζει ακριβά" αλλά το παιγνίδι είναι ζωής και θανάτου για πολλούς...
Δημοσίευση: 4 Οκτωβρίου 2014, 21:13
More News Desk

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Ο Σαλίχ Μουσλίμ-ηγέτης του PΥD βρίσκεται στην Τουρκία
muslimic
Αναφέρεται πως ο Σαλίχ Μουσλίμ-ηγέτης του PΥD βρίσκεται στην Τουρκία για συνομιλίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ΜΜΕ το έδαφος των επαφών του, συνεστήθη μετά από επαφή του αναπληρωτή προέδρου του HDP Σελαχαττίν Ντεμιρτάς με τον πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου.

Σύμφωνα με αυτή την επαφή υπήρξαν και οι συναντήσεις του Μουσλίμ με Τούρκους αξιωματούχους. Αναφέρεται πως στις συναντήσεις εξετάσθηκε η κατάσταση στο Κομπάνι και οι προσδοκίες της κάθε πλευράς από την άλλη. Ο ηγέτης του PΥD Μουσλίμ, ένα χρόνο τώρα δεν ερχόταν στην Τουρκία.
DHA 4/10/2010
  
Σχ : Ο Μουσλίμ είναι ο ηγέτης των Κούρδων της Συρίας στο Κομπάνι που πολιορκούνται από τρεις πλευρές από την ΙΚΙΛ που υποστηρίζεται από την Τουρκία. Και μάλλον πήγε μπας και εξευμενίσει το ¨κόκκινο θηρίο¨… Μακάρι να το πετύχει, αλλά αν δεν στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις και φτάνεις να παρακαλάς…

TourkikaNea 

Ο BOXER ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ/ΒΙΝΤΕΟ

 

Posted by nektaritsa στο Οκτωβρίου 4, 2014


 Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Σήμερα , ο δήμαρχος του Κιέβου  και πρωταθλητής του  box, Vitali Klitschko  επισκέφθηκε μαζί με τον πρώην Πρόεδρο της Πολωνίας  Λέχ Βαλέσα τον καθεδρικό ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Κίεβο.

Η επίσκεψη στην εκκλησία είχε λάβει μιντιακές διαστάσεις καθώς θα άναβαν κεριά και θα προσεύχονταν στη μνήμη των θυμάτων .Λίγο πιο πριν είχαν αφήσει λουλούδια στο μνημείο των ηρώων της Maidan επανάστασης.

Την ώρα που ο Κλίτσκο επιχείρησε να προσκυνήσει υπό το φως της τηλεοπτικής κάμερας την εικόνα της  Παναγίας ακούστηκε ένας εκωφαντικός κρότος από το κεφάλι του που χτύπησε στην εικόνα. Οι παρόντες στο ατυχές περιστατικό δήλωσαν ότι ακούστηκε κάτι σαν έκρηξη. (politicus)

 Φυσικά, ως επαγγελματίας πυγμάχος είναι συνηθισμένος  σε τέτοιους κραδασμούς και  γρήγορα ανέκτησε την ψυχραιμία του χωρίς να δώσει διαστάσεις.

δείτε το βίντεο:

O πρώην μποξέρ και κατά τα αμερικανικά πρότυπα νυν πολιτικός και δήμαρχος του Κιέβου Vitali Klitschko είναι o επικεφαλής του κόμματος του Ποροσένκο για τις κοινοβουλευτικές εκλογές στις 26 Οκτωβρίου. Ηγείται του φιλοευρωπαικού κινήματος Oudar (“χτύπημα”). Ήταν ένα από τα ηγετικά στελέχη του κινήματος στην πλατεία Maïdan που επέφερε την ανατροπή Γιαννούκοβιτς που βύθισε τη χώρα στον εμφύλιο με περισσότερους από 10.000 νεκρούς. (newsbigmir)

dimpenews


Τσιγάρο ,πρέφα καί καφέ…. Εικόνα ντροπής απο την Συμη.

 

Posted by olympia spyr στο Οκτωβρίου 4, 2014

Πρίν από λίγο καιρό γράφαμε ότι οι πολιτικοί μας είναι ανίκανοι να διαχειριστούν το θέμα των λαθρομεταναστών. Η παρακάτω εικόνα τού πολωνικού πλοιαρίου στο λιμάνι της Σύμης είναι χαρακτηριστική.
Σέ μερικά καλόπαιδα από τήν Πολωνία με τήν επωνυμία Frontex (Border Guard= Φύλαξη συνόρων) έχουν αφήσει την φύλαξη των συνόρων μας. Τά καλόπαιδα αυτά είναι αραχτά στο λιμάνι με τόν φραππέ τους στο χέρι καί όταν ειδοποιηθούν ότι αποβιβάστηκαν λαθρομετανάστες στο νησί ,πηγαίνουν γιά να κάνουν τήν υψηλή επιστασία!!!. Πηγαίνουν να επιβλέπουν τους Έλληνες άνδρες του Λιμενικού και της Αστυνομίας αν υποδέχονται με “χαμόγελο” τά στίφη των λαθρομεταναστών!!!!
Νίπτουν τάς χείρας των και απέρχονται…..γιά να συνεχίσουν … Τσιγάρο , πρέφα και καφέ….

Αυτοί είναι οι πολιτικοί των Αθηνών ,που βλέπουν το πρόβλημα από την τηλεόραση και παίζουν τις κουμπάρες μεταξύ τους αν ο ένας θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον άλλον. Μά αν δέν του τήν δώσει την ψήφο ξέρει ότι θα χάσει την βολευτική του θεσούλα…
Ρεεέ, θυμηθήτε και τους ακρίτες μας στα νησιάάάά….
πηγή:

Η Ρεπούση, ο Πρωθυπουργός του Καΐρου Γ. Παπανδρέου, η κριτική του κ. Ζουράρη και το απόρρητο έγγραφο του Άγγλου υπουργού Εξωτερικών Ήντεν.

 

Posted by olympia spyr στο Οκτωβρίου 5, 2014

Βρισκόμαστε στο 2007, έτος κατά το οποίο το «διδακτιτό» βιβλίο της ΣΤ’ δημοτικού της «ιστορικού» Ρεπούση προκαλεί από σάλο έως αγανάκτηση στην Ελλάδα. Ανάμεσα στους… αγανακτησμένους και ο Κώστας Ζουράρης, ο οποίος σ’ ένα ανατρεπτικό επιστημονικό και ιστορικό έργο του Κονιορτοποιεί την «ιστορικό» συγγραφέα. Τίτλος του ζουραρείου κατηγορώ: «Βέβηλα, Κίβδηλα, Σκύβαλα» (εκδ. «Αρμός» 2007). Οργίστηκε ο Ζουράρης γιατί η σ. χαρακτηρίζει τον Πρωθυπουργό του Καΐρου Γεώργιο Παπανδρέου ως «νόμιμο πρωθυπουργό», τον οποίο ο ίδιος χαρακτηρίζει ως «ανδρείκελο των Άγγλων στο Καΐρο» (σελ. 47). Επειδή αυτή ήταν η αλήθεια ενισχύω την άποψη Ζουράρη με τούτο το απόρρητο έγγραφο – εντολή του τότε υπουργού των Εξωτερικών της Αγγλίας Αν. Ήντεν, ο οποίος ήδη από τον Ιούνιο του 1944 είχε αποκαλύψει ότι ο Γεώργιος Παπανδρέου ήταν μισθοδοτούμενος άνθρωπος των Άγγλων. Συγκεκριμένα, με απόρρητη εντολή του της 12-6-1944, υπό στοιχεία G1700«Προς τους επικεφαλής γραφείων της Βρετανικής Πηγής Πληροφοριών (Κατασκοπείας)». Έγραφε και τι δεν έγραφε για το ρόλο τον οποίο είχαν αναθέσει οι Άγγλοι στον Παπανδρέου. Απεκάλυπτε ότι: «… είναι ήδη μπλεγμένος τόσο βαθιά με τη Βρετανική κυβέρνηση, ώστε ούτε επιθυμεί, αλλά ούτε μπορεί να ανατρέψη τη φορά των πεπρωμένων που φαίνεται ότι θα τον οδηγήσουν σε σύγκρουση με τις δυνάμεις του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ και έχοντας κερδίσει το ποσόν των 7000 (εφτά χιλιάδων), χρυσών λιρών συμφώνησε να ζητήση επισήμως ως ονομαστική κυβέρνηση της Ελλάδος από τις Βρετανικές στρατιωτικές μονάδες να πατάξουν οποιαδήποτε εξέγερση του ΕΛΑΣ και να αποκαταστήσουν την έννομη τάξη». Πρόκειται για έναν κατάπτυστο πολιτικό ρόλο που έπαιξε ο Γ. Παπανδρέου σε βάρος των Πολιτικών Εξελίξεων της Ελλάδος αλλά και της Κύπρου, σύμφωνα μ’ αυτή την Εντολή που περιγράφει τέρατα και σημεία σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων. Ό,τι του ανέθεσαν οι Άγγλοι το έφερε εις πέρας με μεγάλη αφοσίωση. Φαίνεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό, αφού το Κείμενο αυτό του Ήντεν, πρωτοδημοσιεύθηκε στο «Δελτίο Ελληνικού Μορφωτικού Συλλόγου», το 1996, αναδημοσιεύθηκε στο περιοδικό «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ», τευχ. 92 Αυγούστου –Σεπτεμβρίου 1996, το παίρνει ο αντιστασιακός καπετάνιος του ΕΛΛΑΣ Θεόδωρος Καλλινός (Αμαρμπέης) και το δημοσιεύει στο έργο του: «Διάλογος σε Εθνικά Προβλήματα», Αθήνα 2005, σελ. 535-537 και από εκεί το αναδημοσιεύει ο γράφων στο μηνιαίο περιοδικό «ΕΛΛΗΝΟΡΑΜΑ», τεύχος Σεπτεμβρίου 2012, με τίτλο: «Η μοίρα της Ελλάδος και της Κύπρου στα πλοκάμια της αγγλικής διπλωματίας μέσα από απόρρητα έγγραφα της του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου» (σελ. 17-24, με δικά μου σχόλια). Δεν γνωρίζω αν ο Κώστας Ζουράρης έχει υπόψιν του αυτό το κείμενο της εθνικής καταισχύνης.
ΣΗΜ. Όσοι συμφωνείτε κινήστε το κείμενο. Όχι, άλλη σιωπή!
Αθήνα 03/10/2014
Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου
(Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων)

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...