Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Ο BOXER ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ/ΒΙΝΤΕΟ

 

Posted by nektaritsa στο Οκτωβρίου 4, 2014


 Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Σήμερα , ο δήμαρχος του Κιέβου  και πρωταθλητής του  box, Vitali Klitschko  επισκέφθηκε μαζί με τον πρώην Πρόεδρο της Πολωνίας  Λέχ Βαλέσα τον καθεδρικό ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Κίεβο.

Η επίσκεψη στην εκκλησία είχε λάβει μιντιακές διαστάσεις καθώς θα άναβαν κεριά και θα προσεύχονταν στη μνήμη των θυμάτων .Λίγο πιο πριν είχαν αφήσει λουλούδια στο μνημείο των ηρώων της Maidan επανάστασης.

Την ώρα που ο Κλίτσκο επιχείρησε να προσκυνήσει υπό το φως της τηλεοπτικής κάμερας την εικόνα της  Παναγίας ακούστηκε ένας εκωφαντικός κρότος από το κεφάλι του που χτύπησε στην εικόνα. Οι παρόντες στο ατυχές περιστατικό δήλωσαν ότι ακούστηκε κάτι σαν έκρηξη. (politicus)

 Φυσικά, ως επαγγελματίας πυγμάχος είναι συνηθισμένος  σε τέτοιους κραδασμούς και  γρήγορα ανέκτησε την ψυχραιμία του χωρίς να δώσει διαστάσεις.

δείτε το βίντεο:

O πρώην μποξέρ και κατά τα αμερικανικά πρότυπα νυν πολιτικός και δήμαρχος του Κιέβου Vitali Klitschko είναι o επικεφαλής του κόμματος του Ποροσένκο για τις κοινοβουλευτικές εκλογές στις 26 Οκτωβρίου. Ηγείται του φιλοευρωπαικού κινήματος Oudar (“χτύπημα”). Ήταν ένα από τα ηγετικά στελέχη του κινήματος στην πλατεία Maïdan που επέφερε την ανατροπή Γιαννούκοβιτς που βύθισε τη χώρα στον εμφύλιο με περισσότερους από 10.000 νεκρούς. (newsbigmir)

dimpenews


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...