Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Χρηματιστής κατέθεσε μήνυση στην ταινία του DiCaprio, «Ο Λύκος της Wall Street»!

 

xrhmatisths-katethese-mhnysh-sthn-tainia-toy-dicaprio-o-lykos-ths-wall-street
ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
Μήνυση εναντίον των υπεύθυνων του κινηματογραφικού έργου «The Wolf of Wall Street» και της εταιρείας Paramount κατέθεσε ο δικηγόρος και τραπεζικός επενδυτής Andrew Green, ζητώντας εκτός από 25 εκατομμύρια δολάρια και την άμεση διακοπή της προβολής της ταινίας.
Ο Greene, ο οποίος στο παρελθόν εργαζόταν με τον Jordan Belfort, συγγραφέα και εμπνευστή του «The Wolf of Wall Street», στη χρηματιστηριακή εταιρία Stratton Oakmont, ισχυρίζεται ότι ο χαρακτήρας του Nicky Rugrat Koskoff είναι βασισμένος πάνω του, και ότι δεν του αρέσει ο τρόπος με τον οποίο απεικονίζεται στη συγκεκριμένη ταινία του Martin Scorsese.
Το κείμενο της μήνυσης αναδημοσίευσε το protothema.gr και αναφέρει:
«Ο χαρακτήρας του κύριου Greene απεικονίζεται να κάνει χρήση κοκαΐνης στα εταιρικά γραφεία. Επίσης η ταινία περιλαμβάνει άλλες σκηνές που δείχνουν τον χαρακτήρα του κύριου Greene να φέρεται απρόσεκτα και ανήθικα, όπως μια συνεύρεση με μια ιερόδουλη. Ο κύριος Greene θα συνδεθεί μόνιμα με τα εγκλήματα και την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά της κινηματογραφικής περσόνας του, χωρίς ποτέ να έχει κατηγορηθεί, ανακριθεί ή φυλακιστεί για την αισχρή διαγωγή που φαίνεται να έχει στην ταινία».
Οι υπεύθυνοι της ταινίας και η Paramount δεν έχουν κάνει μέχρι τώρα κανένα σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...