Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Βήμα-Βήμα στην ΣΥΡΙΑ νοιώθω πως το γυρίζει σε ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟ κύμα.

0
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Μετά το αποτυχημένο τουρκικό πραξικόπημα ανέλαβαν οι γεωπολιτικοί ψυχίατροι να δώσουν έτοιμες λύσεις στους μεγάλους παίκτες του πλανήτη για την περίπτωση του κ. Ερντογάν.
Και τους είπαν:
-Βλέπετε , είναι άπληστος .
-δώστε του τις ευκαιρίες που ζητάει( Βόρειος Συρία – ενεργειακά και γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο).
-μην του χαλνάτε στην αρχή κανένα χατίρι μέχρι να πέσει στην παγίδα της απληστίας του.
-μετά πελεκήστε τον από μέσα και από έξω.
Δεν γνωρίζω αν γίνεται αυτό αλλά ουσιαστικά η επικαιρότητα σήμερα στην Συρία βιώνει εξελίξεις που δεν εξηγούνται με την κοινή λογική και σίγουρα η ερμηνεία τους χρειάζεται ψυχολόγο.
Και αν η πρόσφατη επιχείρηση της επίσημης εισόδου της Τουρκίας στην Συρία με τις ευλογίες των μεγάλων Ρωσίας-Αμερικής ονομάζεται ¨ασπίδα του Ευφράτη¨ μάλλον με προεόρτια δαιμονική μπόρα ενός παγκοσμίου τρίτου κακού προαλείφεται .
Διότι αν προσπαθείς να εκμεταλλευθείς την τρέλα της απληστίας κάποιου και να τον ρίξεις σε παγίδα, πετυχαίνεις να ανατινάξεις στα καλά καθούμενα όλη την γύρω περιοχή και μετά το ξεχαρβαλωμένο παγκόσμιο χωριό.
Μέσα σε αυτό το ξεχαρβάλωμα κτυπιούνται μεταξύ τους οργανωμένοι στρατοί χωρών ,ομάδες και παραστρατιωτικές οργανώσεις SDF, YPG, ISIS, και όλοι αυτοί στο τέλος δεν γνωρίζουν ποιον κτυπούν.
Και όμως κάποιοι προς το παρόν φίλοι του Σουλτάνου γνωρίζουν ότι μέσα σε αυτό το γεωστρατηγικό
Brainstorming θα πιάσουν την αλεπού που τόσο καιρό τους έχει μαδήσει τις κότες της περιοχής.
Ήδη οι μεγάλοι παίκτες Αμερική-Ρωσία στο διπλωματικό προς το παρόν επίπεδο αποστασιοποιούνται από τις φιλοδοξίες της Άγκυρας μέχρι να την ρίξουν στην νέα παγίδα που είναι βαθύτερη και έχει ¨θαλασσινά δόκανα¨.
Στις 15 Οκτωβρίου του 2015 αρθρογραφούσαμε:
«Η Τουρκία σαν αλεπού στην γεωπολιτική παγίδα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ»
Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ τα είδε όλα και σήμερα γίνονται.
Αλλά και η Τουρκία θα ¨τα δει όλα¨ αλλά από κάτω και πιασμένη στα τέσσερα.
Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ την είδε πως θα πιαστεί «Η Τουρκία είναι σαν την αλεπού. Όλο πονηριές κάνει. Όταν καταλάβει ότι έχουν στήσει δόκανα για να την πιάσουν, αρχίζει να πηδάει και με τα τέσσερα πόδια, και έτσι πιάνεται και με τα τέσσερα. Αυτό θα πάθει και η Τουρκία.» »
«Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994»,τόμος 1, Σελ 66.
Τα τέσσερα πόδια της Τουρκίας είναι τα 4 ΜΕΤΩΠΑ που θα ανοίξει ταυτοχρόνως. 1. Με την ΣΥΡΙΑ 2. Με την Ελλάδα 3. Μ ε την ΡΩΣΙΑ 4. Υπάρχει και ένα πληγωμένο από καιρό πόδι που λέγεται ΚΟΥΡΔΙΚΟ
Μπορεί εμείς σαν Έλληνες να μην έχουμε τα υπερόπλα των ισχυρών της Γης που σήμερα μας τα επιδεικνύουν , αλλά έχουμε πυρηνικά πνευματικά όπλα που είναι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας, ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΌΣ-Ρωμαίικος Πολιτισμός μας, το γνήσιο Ασκητικό –Πατερικό φρόνημα ζυμωμένο με την ΠΑΡΑΔΟΣΗ της λεβέντικης και ηρωικής επιβίωσης μας σε χαλεπούς καιρούς που ετοιμάζεται πάλι να δώσει τους ίδιους καρπούς με αυτούς που έδινε πάντοτε μοναδικούς στην Παγκόσμια Ιστορία. Και αυτά τα πυρηνικά πνευματικά όπλα δεν τα έχουμε κρυμμένα σε σιλό πυραύλων αλλά σε εικονοστάσια και ταπεινά προσκυνήματα και κάθε βράδυ τα ¨ ξεσκουριάζουμε¨ με γονυκλισίες και προσευχές.
ΑΥΤΑ θέλουν να μας τα πάρουν γιατί γνωρίζουν ότι είναι πνευματικά θανατηφόρα για αυτούς και άκρως επικίνδυνα. ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ¨πυρηνικό όπλο¨ είναι και ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ και ήδη τους καίει με τα λεγόμενα του.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...