Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Συνεδριάζει η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ


Συνεδριάζει η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Ο αρχηγός της ΝΔ, θα απευθυνθεί για ακόμη μια φορά στο κομματικό ακροατήριο, επαναλαμβάνοντας πολλές φορές, της λέξη «Ανάπτυξη», την οποία, ο ίδιος χαρακτήρισε μάλιστα εχθές από την Καλαμάτα, μαγική.
«Η μαγική, σήμερα, λέξη για την οποία όλοι αγωνιζόμαστε και πρωτίστως η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας είναι η λέξη "Ανάπτυξη". Για την Ανάπτυξη  αγωνιζόμαστε και θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους.... Εκεί βρίσκεται σήμερα  ο νους μας, γιατί εμείς είμαστε κατεξοχήν η Παράταξη η λαϊκή η οποία πιστεύει, πραγματικά, στο δικαίωμα για Ανάπτυξη και του τελευταίου Έλληνα», σημείωσε μάλιστα χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς, δηλώνοντας έτοιμος να αγωνιστεί για τους πολίτες που βλέπουν τις δουλειές τους να χάνονται, για εκείνους που ίδρωσαν κι όμως βλέπουν τα παιδιά τους να είναι άνεργα και για το συνταξιούχο που πλήρωσε για το μεροκάματό του, για την ασφάλισή του, και βλέπει τη σύνταξή του να εξανεμίζεται.
Ο Αντώνης Σαμαράς, θα αποφύγει πάντως για ακόμη μια φορά να δώσει υπέρμετρες ελπίδες και παχυλές υποσχέσεις.
«Στις προηγούμενες εκλογές κέρδισε εκείνος που είπε ψέματα. Στις τωρινές- το πιστεύω- θα κερδίσει εκείνος που λέει την αλήθεια», δήλωσε στο newsbomb, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, θυμίζοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ έχει δεσμευθεί μόλις για δύο πράγματα: για τα πολυτεκνικά επιδόματα και την αποκατάσταση των χαμηλών συντάξεων, κάτω των 700 ευρώ.
Η απάντηση σε Παπανδρέου-Βενιζέλο
Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα παραλείψει να απαντήσει στα όσα ειπώθηκαν εχθές, κατά τη διάρκεια της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ, από τους κυρίους Παπανδρέου και Βενιζέλο, αποφεύγοντας ωστόσο να εστιάσει μόνο στο πρόσωπο του πρώτου, τον οποίο η ΝΔ θεωρεί τελειωμένο. Θα υπογραμμίσει ωστόσο, πως η ΝΔ δεν δίνει «συγχωροχάρτια» και θα αναφερθεί στις ευθύνες της προηγούμενης κυβέρνησης.
Από τα πυρά του Αντώνη Σαμαρά, δεν θα ξεφύγει η Αριστερά, την οποία σε προηγούμενη ομιλία του είχε καλέσει να αναλογιστεί τις ευθύνες της και να πάψει να κουνά το δάκτυλο. Παράλληλα, όντας έτοιμος να υποδεχθεί πίσω στο κόμμα, πέντε από τους «γαλάζιους αντάρτες», θα επιδιώξει και την κομματική συσπείρωση, κηρύσσοντας Πανστρατιά.
Την ίδια ώρα, θα επιχειρήσει να πείσει για ακόμη μια φορά για την ανάγκη κατάκτησης της αυτοδυναμίας, κάτι που όπως θα πει δεν προέρχεται από την «αλαζονική» διάθεση του κόμματος αλλά από την ανάγκη να υπάρξει στη χώρα, σταθερή κυβέρνηση, με νωπή λαϊκή εντολή.
Ο Αντώνης Σαμαράς, δεν θα αφήσει αναπάντητη την έρπουσα φημολογία περί μετεκλογικών συνεργασιών με το ΠΑΣΟΚ, ξεκαθαρίζοντας πως «δεν είμαστε όλοι ίδιοι» και πως το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί να φαίνεται «παρέα», με τη ΝΔ ενώ θα ξεκόψει και τη σεναριολογία περί παράτασης του βίου της μεταβατικής.
Το πρόγραμμα πάντως του αρχηγού της ΝΔ αναμένεται να είναι πλούσιο και το επόμενο διάστημα, λόγω της μακράς προεκλογικής περιόδου, αλλά και επειδή τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως έκριναν πως θα ήταν σφάλμα να επιτρέψουν στο εκλογικό σώμα να εστιάσει μόνο στις εσωκομματικές διεργασίες του ΠΑΣΟΚ. Για αυτό το λόγο, ήδη το τρέχον Σαββατοκύριακο, η ατζέντα Σαμαρά, περιελάμβανε πέραν του σημερινού Πολιτικού Συμβουλίου, τη χθεσινή του επίσκεψη στα πάτρια εδάφη της Μεσσηνίας, όπου εγκαινίασε γέφυρα, συνοδεία του Υπουργού Μεταφορών, Μάκη Βορίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...