Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Η Μύκονος στο…Λονδίνο

Η Μύκονος στο…Λονδίνο

Η Μύκονος είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο, ως ένα από τα πλέον αγαπημένα νησία του πλανήτη με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την κοσμοπολίτικη ζωή που προσελκύει χιλιάδες “επώνυμους” από κάθε άκρη της Γης. Ωστόσο, επειδή ακόμα και οι πρώτοι ή οι πιό ονομαστοί πρέπει να προβάλλονται, όπως συμβαίνει άλλωστε και με τα καταναλωτικά προϊόντα και η Μύκονος προβάλλεται στη διεθνή αγορά προκειμένου να διατηρήσει ή και να αυξήσει την επισκεψιμότητά της.
Με τη λογική «μία φωτογραφία… χίλιες λέξεις», ο Δήμος Μυκόνου έπειτα από συνεννοήσεις με την εταιρία διακόσμησης της βρετανικής αλυσίδας “The Real Greek Restaurants”, συμφώνησε και τοποθετήθηκαν στο εστιατόριο του Convent Garden στο Λονδίνο, δύο υπερμεγέθεις φωτογραφίες της Μυκόνου 8 τ.μ. η καθεμιά, που «κυριαρχούν» αποκλειστικά στις πολυτελείς αίθουσες ,υπενθυμίζοντας στους θαμώνες τον δημοφιλή προορισμό.
Η ενέργεια αυτή, έρχεται σε συνέχεια της αντίστοιχης στην Διεθνή Εκθεση Τουρισμού ΒΙΤ του Μιλάνου, όπου και πάλι η Μύκονος έδωσε το «στίγμα» της με κεντρική αφίσα στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο οποίο συμμετείχε.
(Πηγή: sport-fm)
No comments yet.

Leave a Reply

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...