Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Σπηλιωτόπουλος: Πρέπει να λειτουργήσουμε με λογική για να δούμε φως στο τούνελ

Σπηλιωτόπουλος: Πρέπει να λειτουργήσουμε με λογική για να δούμε φως στο τούνελ


Σπηλιωτόπουλος: Πρέπει να λειτουργήσουμε με λογική για να δούμε φως στο τούνελ
Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, σχετικά με την κρίση στην Ελλάδα, αρκεί όπως είπε να λειτουργήσουν οι πολίτες με τη λογική.


Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΝΤ1, ο κ. Σπηλιωτόπουλος ανέφερε:

"Σ' αυτή την προεκλογική περίοδο εάν κάτι επιθυμούν οι πολίτες παραπάνω από οποιαδήποτε άλλη φορά είναι να ακούσουν αλήθειες και λύσεις όσο πικρές κι αν είναι. Υπό αυτή την έννοια εύκολες καταστάσεις δεν υπάρχουν. Προφανώς έχουμε περιέλθει σε μια δεινή θέση, τα αδιέξοδα είναι πολλά και σημαντικά, προφανώς δανειζόμαστε ως κράτος για να μπορούμε να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις.

Προφανώς για να τα βγάλουμε πέρα θα πρέπει να διανύσουμε μια ανηφόρα με κόστος και θυσίες, αλλά αν λειτουργήσουμε με ψυχραιμία, σύνεση, νηφαλιότητα και κυρίως λογική στην άκρη αυτής της ανηφόρας μπορούμε να δούμε φώς στο τούνελ".

Ο βουλευτής της Β' Αθηνών τόνισε ότι η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να εστιάσει στην ανάπτυξη, καθώς χωρίς επενδύσεις δεν πρόκειται να υπάρξουν θέσεις εργασίας για τα νέα παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος είπε ότι χρειάζεται μια ισχυρή κυβέέρνηση για να μπορέσει να τρέξει με ταχύτητα και τόλμη να εφαρμόσει αποφάσεις.

"Δηλαδή στα δύο επόμενα χρόνια να δούμε κάποια σημάδια που θα μας κάνουν και πάλι αισιόδοξους και θα φέρουν και πάλι τα χαμόγελα στα χείλη μας. Αλλά αυτό προϋποθέτει ότι θα έχουμε μια κυβέρνηση ισχυρή, που θα αρχίζει να εφαρμόζει άλλη δοσολογία οικονομικής πολιτικής, θα αρχίζει να βάζει ξανά νερό στο αυλάκι της ανάπτυξης. Γιατί αν κάτι απουσιάζει αυτή τη στιγμή είναι ότι όλα τα μέτρα που έχουμε λάβει είναι εισπρακτικού χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν μέτρα που να φέρνουν την ανάπτυξη όπως οι ιδιωτικοποιήσεις, οι συγχωνεύσεις οργανισμών, η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και πάνω απ' όλα συγκεκριμένα κίνητρα για να φέρουμε επενδύσεις. Γιατί χωρίς επενδύσεις δεν υπάρξουν ούτε ανάπτυξη, ούτε θέσεις εργασίας για τα νέα παιδιά", είπε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.
0
 
0
 
 
0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...