Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Χαμός στο Facebook: «Δημοσιογραφίνες» απο κολλητές τώρα πια στα μαχαίρια εξαιτίας ενός ποδοσφαιριστή


Χαμός στο Facebook: «Δημοσιογραφίνες» απο κολλητές τώρα πια στα μαχαίρια εξαιτίας ενός ποδοσφαιριστή


Κάποιος είχε πει πως η φιλία είναι αγαθό ανεκτίμητης αξίας και την έχουμε πάνω απ όλα.. Ψέμα ψέμα και πάλι ψέμα. Για την συγκεκριμένη δημοσιογράφο- ο θεός να την κάνει- αυτή η λέξη της είναι άγνωστη ή την έχει στο μυαλό της κάπως διαφορετικά. Το μόνο που ξέρει είναι να εκσφενδονίζει κακίες δεξιά και αριστερά για όποιες και όποιους μπαίνουν στο στόχαστρο της ακόμα και αν της έχουν φερθεί με τον καλύτερο τρόπο. 


Αυτή τη φορά κατόρθωμα της ήταν η ύπουλη συμπεριφορά της απέναντι σε μια συνάδελφο της, η οποία στα πρώτα της και τελευταία της βήματα στο χώρο της δημοσιογραφίας την βοηθούσε και με το παραπάνω. Δεν ήξερε ούτε να γράψει αλλά ευχαριστώ δεν είπε ποτέ. Εντάξει η αχαριστία είναι συχνό φαινόμενο της εποχής, αλλά αυτό ήταν το λιγότερο.

Το κορίτσι δεν δίστασε να συνάψει με μεγάλη ευκολία ¨φιλίες¨ με έναν πρώην της φίλης της ο οποίος έχει περάσει από μεγάλη ομάδα της Super League. Της βόρειας Ελλάδας… Τον φλερτάρει συνεχώς και βάζει συχνά πυκνά το όνομα του σε status της στο Facebook, αδιαφορώντας για το πως θα αισθανθεί η φίλη για την προδοσία. Το κοριτσάκι απλά θέλει να περνά την ώρα της. Γιατί κάποτε η γλυκύτατη αυτή… οχιά της έλεγε πως δεν θέλει να βλέπει ποδοσφαιριστή στα μάτια της.

Και τώρα την… έπεσε στον πρώην της φίλης που κατά τύχη έχει βρει πλέον ομάδα σε μικρή κατηγορία και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Προφανώς για να γλιτώσει τον κόπο και χρόνο πήγε στα σίγουρα και δοκιμασμένα. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε είναι πολύ σικ να τρως τα αποφάγια.. Ε καλή μου; Ποιο είναι όμως αγαπητοί μου αναγνώστες το δίδαγμα της ιστορίας; Πως άμα έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς.

blogs.gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...