Σάββατο 21 Απριλίου 2012

New York Times Company: Μεγάλα κέρδη το πρώτο τρίμηνο του 2012


New York Times Company: Μεγάλα κέρδη το πρώτο τρίμηνο του 2012

New York Times Company: Μεγάλα κέρδη το πρώτο τρίμηνο του 2012
Μεγάλα κέρδη είχε η εταιρία New York Times Company το πρώτο τρίμηνο του 2012, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε την Πέμπτη.
Τα έσοδα οφείλονται κατά μεγάλο μέρος στην αύξηση της κυκλοφορίας και των πωλήσεων της εφημερίδας New York Times, στην πώληση του ομίλου περιφερειακού Τύπου, αλλά και την πώληση ενός μεριδίου της σε αθλητικό όμιλο.
Αύξηση στην κυκλοφορία και τα έσοδα είχε γενικά το τμήμα News Media Group της εταιρίας, στο οποίο περιλαμβάνονται οι εφημερίδες New York Times, Boston Globeκαι The International Herald Tribune, παρουσιάζοντας αυξημένα κέρδη κατά 1,3% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.
Τα καθαρά έσοδα για το τρίμηνο ήταν 42,1 εκατομμύρια δολάρια, ή 28 σεντς ανά μετοχή, τεράστια αύξηση σε σύγκριση με τα έσοδα 5,4 εκατ. δολαρίων κατά την ίδια περίοδο το 2011.
Να σημειωθεί ότι σχεδόν το 70% των καθαρών εσόδων της εταιρείας στο τρίμηνο προήλθε από την πώληση της Regional Media Group (περιφερειακός Τύπος), η οποία απέδωσε στην εταιρεία μεγάλο φορολογικό πλεονέκτημα.
Παρά τα κέρδη της New York Time Co. στις ψηφιακές συνδρομές για τις μεγαλύτερες εφημερίδες της εταιρίας, τα λειτουργικά κέρδη αυτού του τριμήνου μειώθηκαν κατά 24,3%, ενώ μειώθηκαν και τα κέρδη από την έντυπη διαφήμιση κατά 7,2%.
Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

Σχετικά άρθρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...