Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Και τα γήπεδα στόχος διαρρήξεων


Και τα γήπεδα στόχος διαρρήξεων

Οι αφύλακτοι αθλητικοί χώροι αποτελούν εύκολο πεδίο δράσης για τους διαρρήκτες, που δεν διστάζουν να εισβάλλουν για να κλέψουν ό,τι μπορούν. Το κυλικείο του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων ήταν ο τελευταίος τους στόχος, από τον οποίο άρπαξαν όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή, αλλά και έναν υπολογιστή και έναν αποκωδικοποιητή. Ο ιδιοκτήτης του κυλικείου αντιλήφθηκε τη διάρρηξη όταν πήγε να ανοίξει και ειδοποίησε την Αστυνομία που αναζητά τους δράστες.
***Πλούσια ήταν η λεία για τους δράστες τριών ακόμη διαρρήξεων που αναστάτωσαν την Κω, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον αριθμό των κρουσμάτων των τελευταίων ημερών. Η πρώτη έγινε στην περιοχή Ζηπάρι, όπου οι δράστες τρύπωσαν σε μια μονοκατοικία και άρπαξαν μετρητά και κοσμήματα αξίας 6.000 ευρώ.
Η δεύτερη διάρρηξη έγινε σε διαμέρισμα στην πόλη της Κω, από το οποίο οι άγνωστοι δράστες άρπαξαν κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ, σύμφωνα με την καταγγελία της ιδιοκτήτριας. Η Ασφάλεια Κω διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που, όπως όλα δείχνουν, κρύβονται πίσω από μια σειρά διαρρήξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...