Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Κεδίκογλου: Ο κ. Τσίπρας επιμένει να αντιπολιτεύεται τη χώρα


Κεδίκογλου: Ο κ. Τσίπρας επιμένει να αντιπολιτεύεται τη χώρα

Ο κ. Τσίπρας επιμένει να αντιπολιτεύεται τη χώρα τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το περιεχόμενο της επιστολής του πρωθυπουργού προς τους ηγέτες της ΕΕ. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την εν λόγω επιστολή, έκανε λόγο για υποταγή του Αντώνη Σαμαρά στους δανειστές.
Η εμμονή του κ. Τσίπρα να αντιπολιτεύεται τη χώρα, είναι πλέον αντιληπτή από τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι μάταια περιμένουν την υπεύθυνη αντιπολίτευση που τους υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο κ. Κεδίκογλου.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σαμαράς στην επιστολή του ούτε καν «ψέλλισε» τη δική του προεκλογική δέσμευση για «επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου».
«Με αυτό τον τρόπο», σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ, «δείχνει την υποταγή του στους δανειστές και αποδεικνύει ότι παραμένει πιστός στην εφαρμογή της καταστροφικής πολιτικής του μνημονίου για το λαό και τη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...