Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Μετά και την εκδήλωση συμπαράστασης από τον Βουλγαράκη, ο Κομανέτσης αναζητεί στην Ίμπιζα τον Λιάπη (φωτό) για συστράτευση!


Μετά και την εκδήλωση συμπαράστασης από τον Βουλγαράκη, ο Κομανέτσης αναζητεί στην Ίμπιζα τον Λιάπη (φωτό) για συστράτευση!




ibiza-spain






"Προσωπικά θα είχα κάθε λόγο να διαφωνώ με τον Σαμαρά. Πάνω από όλα όμως είναι η παράταξη και πάνω απ' αυτήν η Ελλάδα. Συμφωνώ με τον Καραμανλή."
Αυτό έγραψε πριν λίγο στο twitter  ο Γιώργος Βουλγαράκης. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στους δύο άνδρες (Σαμαρά-Βουλγαράκη) με διαμεσολαβητή τον Μιχελάκη. Ο Βουλγαράκης υποσχέθηκε στον Σαμαρά ότι θα έχει την αμέριστη συμπαράστασή του  και ο αρχηγός της ΝΔ του υποσχέθηκε ότι η ΝΔ θα στηρίξει την υποψήφιοτητά του για τον Δήμο της Αθήνας.
Μετά και από την συστράτευση Βουλγαράκη-είχε προηγηθεί ο Βούδας της  Ραφήνας-, ο μόνος που απουσιάζει από την πανστρατιά είναι ο Μιχάλης Λιάπης. Τον τελευταίο εντόπισε το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» σε παραλία της Ίμπιζα αγνώριστο  τεντυμπόυ-στη φωτό - και με αιθέρια ύπαρξη στο πλευρό του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...