Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Χρυσή Αυγή: Στην Αλβανία για να τιμήσουν τον 35χρονο που δολοφονήθηκε!


Χρυσή Αυγή: Στην Αλβανία για να τιμήσουν τον 35χρονο που δολοφονήθηκε!

 
    Χρυσή Αυγή: Στην Αλβανία για να τιμήσουν τον 35χρονο που δολοφονήθηκε!
    Mέχρι την Αλβανία έφτασαν μέλη της Χρυσής Αυγής...
    Κρατώντας χρυσαυγίτικες σημαίες, έβγαλαν "πύρινους" λόγους στη Χειμάρρα!
    Ειδικότερα, αντιπροσωπεία τους, με επικεφαλής τον Ηπειρώτη βουλευτή Επικρατείας Χρήστο Παππά, παραβρέθηκε στο διετές μνημόσυνο του Αριστοτέλη Γκούμα, ο οποίος δολοφονήθηκε, επειδή μιλούσε ελληνικά!
    Ο κ. Παππάς στην ομιλία του ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως δεν υπάρχει βόρειος και νότιος Ήπειρος, αλλά μία και ενιαία, και εκφράζοντας την αγανάκτηση του για τον τρόπο που η ελληνική πολιτεία αντιμετωπίζει αυτό το κομμάτι του ελληνισμού.
    Το χρονικό της υπόθεσης:
    Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι τρεις Αλβανοί -κάτοικοι Αυλώνας- πλησίασαν σε ανύποπτη στιγμή τον άτυχο 35χρονο Έλληνα και του ζήτησαν να σταματήσει να μιλάει ελληνικά. Ο 35χρονος αρνήθηκε και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν με αποτέλεσμα οι άνδρες να λογομαχήσουν και να πιαστούν στα χέρια. Λίγη ώρα αργότερα, ο 35χρονος έφυγε με το μηχανάκι από το σημείο, προκειμένου να κρυφθεί και να γλιτώσει από τη μανία των τριών δραστών. Οι τρεις Αλβανοί, όμως, αποφάσισαν ότι η «βεντέτα» δεν είχε τελειώσει και άρχισαν να τον ακολουθούν. Κοντά στο σπίτι του τον καταπλάκωσαν με το αυτοκίνητό τους. Οι δράστες, από την άλλη, οι οποίοι συνελήφθησαν από τις αρχές υποστήριξαν ότι δεν τον δολοφόνησαν και πως ο θάνατος του 35χρονου οφείλεται σε ατύχημα.
    Κάνε     για να προλάβεις το μακελειό!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

      ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...