Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Σφοδρή αντίδραση της πανελλήνιας ομοσπονδίας πρακτόρων παιγνιδιών πρόγνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε.> -Δεν έχετε το δικαίωμα να ορίζετε πρόεδρο σε εταιρεία της οποίας κατέχετε το 5%!


 





Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε κατ’ αποκλειστικότητα από συγκεκριμένο τηλεοπτικό κανάλι ότι αλλάζει η διοίκηση του ΟΠΑΠ και συγκεκριμένα ο πρόεδρος  και Διευθύνων Σύμβουλος κος Σπανουδάκης.
Η προχειρότητα και ο ανορθόδοξος τρόπος που επιλέξατε να «διατάξετε» την αλλαγή διοίκησης δείχνει, παντελώς, έλλειψη στοιχειωδών γνώσεων –και αφήνουμε στη κρίση του ελληνικού λαού- που αφορά τις διαδικασίες που απαιτούνται για μια εισηγμένη στο χρηματιστήριο ανώνυμη εταιρεία.
Τυπικά δε, δεν έχετε καν το δικαίωμα να ορίζετε προέδρους σε ανώνυμη εταιρεία τις οποίας κατέχετε πλέον μόνο το 5%, καθώς το πλειοψηφικό πακέτο του 29% ανήκει στο ταμείο αποκρατικοποιήσεων.

Αφού όμως δεν ξέρετε τα βασικά τουλάχιστον να σας πληροφορήσουμε ότι στην εταιρία εξελίσσετε ένα κολοσσιαίο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και επενδύσεων που στόχο έχει την κυριαρχία του ΟΠΑΠ στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα με την εκμετάλλευση των αδειών που έχει προσφάτως έχουν παραχωρηθεί με τη μεγαλύτερη επένδυση που έχει γίνει στην Ελλάδα αξίας 1 δις ευρώ, προς όφελος της Ελληνικής οικονομίας και των δοκιμαζόμενων πολιτών.

Η αλλαγή διοίκησης σε αυτή τη χρονικά περίοδο το μόνο που θα προσφέρει είναι ατελείωτες καθυστερήσεις σε όλα τα επενδυτικά προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα είναι δώρο στους παράνομους που λυμαίνονται την αγορά των τυχερών παιχνιδιών και επιθυμούν διακαώς αυτή τη καθυστέρηση που τους προσφέρεται ως δώρο για να συνεχίζουν τις παράνομες δραστηριότητες τους. Δυστυχώς είναι οι ίδιοι παράνομοι, που λαδώνουν τα γρανάζια ενός σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού σκηνικού.

Η αλλαγή διοίκησης όμως έχει και άλλες προεκτάσεις, όπως πληροφορούμαστε,  καθώς συνοδεύεται από υπόσχεση άμεσης πώλησης του ΟΠΑΠ σε ιδιώτες και έτσι να χαθεί οριστικά ο έλεγχος του δημοσίου στην πιο κερδοφόρα εταιρία της χώρας στο πιο ευαίσθητο τομέα των τυχερών παιχνιδιών, και στήριγμα του Αθλητισμού, Πολιτισμού αλλά και της Υγείας σε μια περίοδο που γκρεμίζεται η κοινωνική πρόνοια για εκατομμύρια συμπολίτες μας.

Υποσχεθήκατε δηλαδή τη πώληση ενός περιουσιακού στοιχείου που αποφέρει με διάφορους τρόπους 600 εκ ευρώ το χρόνο και με την ανάπτυξη του επενδυτικού προγράμματος μπορεί να φθάσει τα 2 δις ετησίως σε πλήρως ελεγχόμενο περιβάλλον αυστηρά προστατευμένο και φορολογικά εξασφαλισμένο, διακυβεύοντας την ισορροπία στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών με κίνδυνο να μετατρέψετε τη χώρα σε τριτοκοσμικό κράτος που θα βασιλεύει ο τζόγος, η πορνεία και τα ναρκωτικά, για να βρουν διάφορα κυκλώματα διακίνησης μαύρου χρήματος, το παράδεισό τους να επεκταθούν .

Σας ενημερώνουμε ότι σύσσωμος ο κλάδος των νόμιμων πρακτόρων τυχερών παιχνιδιών που για περισσότερα από 50 χρόνια φέρνουν ζεστό χρήμα στα κρατικά ταμεία και αποδίδουν μέχρι το τελευταίο ευρώ το φόρο τους στο Ελληνικό Δημόσιο  και με προσωπικές επενδύσεις εκατομμυρίων έχουν γιγαντώσει τα έσοδα του κράτους, τάσσετε αντίθετος με τις μεθοδεύσεις ξεπουλήματος του ΟΠΑΠ και σας προκαταβάλλουμε να μην προχωρήσετε σε καμία πώληση της εταιρίας που θα φέρει απώλειες τεράστιων κεφαλαίων για την ελληνική οικονομία αλλά και απορρύθμιση της αγοράς αφού οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων μεταξύ άλλων την απώλεια 5.000 σημείων πώλησης τυχερών παιχνιδιών.

Οι μεθοδεύσεις που παρασκηνιακά προωθούν διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα των γνωστών «νταβατζήδων» της Ελληνικής οικονομίας και δυστυχώς βρίσκουν ανταπόκριση στα μεγάλα κέντρα αποφάσεων, θα πέσουν στο κενό καθώς οι αντιδράσεις θα είναι πρωτόγνωρες τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε νομικό επίπεδο.

Κανείς δεν θα μπορεί να κοιμάται ήσυχος το βράδυ μετά από ένα τέτοιο ξεπούλημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...