Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Με αλαζονεία και ειρωνεία αντιμετώπισαν τον Στρατούλη στο MEGA!


 


me-alazoneia-kai-eironeia-antimetopisan-ton-stratouli-sto-MEGA 
Ο Δημήτρης Στρατούλης είναι- κατά κοινή ομολογία- ένας συνεπής αριστερός. Έχει διατυπώσει πολλές φορές την άποψη του χωρίς να ειρωνεύεται και να χλευάζει τους αντιπάλους του. Θα σημειώσω δε ότι δεν συμφωνώ μαζί του στα περισσότερα από όσα υποστηρίζει. Τον σέβομαι όμως.

Αυτό όμως που του έκαναν σήμερα το πρωί στο MEGA το θεωρώ εξόχως ενοχλητικό για να μην χρησιμοποιήσω  καμιά άλλη βαριά κουβέντα. 

Προσπαθούσε εναγωνίως να διατυπώσει την άποψη του για ένα συγκεκριμένο θέμα το οποίο έθεσαν οι δημοσιογράφοι και το μόνο που έκαναν όλοι οι παριστάμενοι στην συνέχεια ήταν να τον διακόπτουν για να μην μπορέσει εν τέλει να πει την άποψή του. 

Θα τολμούσα μάλιστα να παρατηρήσω ότι οι δημοσιογράφοι του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού εξακολουθούν να συμπεριφέρονται με αλαζονικό και ενίοτε ειρωνικό τρόπο. Το είδα με τα μάτια μου και το άκουσα με τα αυτιά μου. 

Ξεχνούν προφανώς τα όσα λέει η κοινωνία για αυτούς και τα αφεντικά τους. Μήπως ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος θα ήταν δυνατόν να τους προσγειώσει;
 

Άρτεμις Παραδείσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...