Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Πολιτικό σεισμό από τη διαρροή για τη Μαργαρίτα – Βουλευτές μιλούν ακόμα και για 1,5 εκατ!


 

20121202-002359.jpgΠολιτικό σεισμό έχει προκαλέσει η είδηση ότι η γυναίκα μυστήριο στην περιβόητη “λίστα Λαγκάρντ” με καταθέσεις 500 εκατομμυρίων ευρώ είναι η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού, Μαργαρίτα Παπανδρέου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ καθώς και της εφημερίδας το ΒΗΜΑ της Κυριακής, το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου βρίσκεται στη δικογραφία που συνέταξαν και διαβίβασαν στη Βουλή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, οι οικονομικοί εισαγγελείς κ. Πεπόνης και Μουζακίτης.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον εν λόγω δημοσίευμα στις 2 Οκτωβρίου 2012 ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Στέλιος Στασινόπουλοςσε σύσκεψη που είχε με όλους τους διευθυντέ ςτης υπηρεσίας του ρώτησε αν γνωρίζουν κάτι σχετικό με τη λίστα Λαγκάρντ που μέχρι τότε η τύχη της αγνοούνταν. Σε εκείνη τη σύσκεψη λοιπόν ακούστηκε το όνομα της κ. Μαργαρίτας παπανδρέου από τα στόματα δύο διευθυντών του ΣΔΟΕ.
Συγκεκριμένα, ο κ. Στασινόπουλος σημείωσε πως ο Νίκος Λέκκας, διευθυντής επιχειρησιακού σχεδιασμού του ΣΔΟΕ του απάντησε ότι δεν έχει δει τη λίστα, αλλά έχει ακούσει ότι η γυναίκα με τα 500 εκ. είναι πολιτικό πρόσωπο και συγκεκριμένα η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου. Το ίδιο ισχυρίστηκε και ο κ. Ευ. Καραμάνος, διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι βουλευτές που μελέτησαν τη δικογραφία κάνουν λόγο για καταθέσεις 500 εκατομμυρίων σε δραχμές δηλαδή περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.
Μετά από αυτήν την αποκάλυψη, κι εφόσον κάτι τέτοιο επαληθευτεί η υπόθεση με τη λίστα παίρνει νέα τροπή και αναμένεται να προκαλέσει τεράστιους πολιτικούς κραδασμούς.
Πηγή:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...