Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Τα μυστικά που δένουν τα πολύ ερωτευμένα ζευγάρια


 

Τι είναι τελικά αυτό που ξεχωρίζει ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, ένα ζευγάρι που ο ένας έχει φτιαχτεί για τον άλλο, ένα ζευγάρι που έχει προοπτικές για να αντέξει μέσα στο χρόνο;
Μην είναι οι πολλές δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης;
Μην είναι οι κομπασμοί και οι δηλώσεις ''εμείς δεν θα χωρίσουμε ποτέ'';
1. Τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια, δεν χωρίζουν για ψύλλου πήδημα!
Αν στην πρώτη δυσκολία λέτε αντίο, αν ξυπνάτε στραβά και λέτε δεν ρίχνουμε κι ένα χωρισμό σήμερα, η σχέση σας δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αγαπησιάρικη. Τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια δεν καταφεύγουν ποτέ σε τέτοιες μεθόδους εκφοβισμού ή απλά με τον τρόπο αυτό πιστεύετε πως θα αποφύγετε τη ρουτίνα στη σχέση, προσοχή: την ιστορία με τον βοσκό με τα πρόβατα και το λύκο!
Κάποια στιγμή ο χωρισμός δεν θα διαρκέσει μια μερούλα αλλά θα είναι οριστικός. Αν μάλιστα εσύ συνηθίζεις να τον χωρίζεις, μην ξεχνάς πως σύντομα θα βαρεθεί ακόμα κι αυτό το παθιάρικο σεξ της επανασύνδεσης.

2. Τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια κάνουν μαζί διακοπές/ ολιγοήμερες ή για περισσότερες μέρες.
Τον παρακαλάς να πάτε ένα ρημαδιασμένο τριήμερο στα χιόνια με κουπόνι από deal site και επιμένει πως δεν έχει χρόνο. Λες θα είναι πολυάσχολος ας κανονίσουμε καλοκαιρινές διακοπές. Έλα όμως που το καλοκαίρι θέλει να κάνει ''ζωάρα'' με τους κολλητούς από Μύκονο- Πάρο- Σκιάθο, που ούτε ο ρεπόρτερ Τσίλι να ήταν σε... ρεπορτάζ. Βέβαια, για εσάς τα δυο, χρόνια τώρα δεν υπάρχει ποτέ χρόνος για διακοπές. Άσε που δεν του βγαίνουν και τα χρήματα.
Τα αγαπημένα ζευγάρια πάντα έχουν χρόνο για διακοπές, ξεκούραση, έξοδο, ακόμα κι αν πνίγονται στη δουλειά, ακόμα κι αν δεν τους περισσεύουν λεφτά (το κάμπινγκ να είναι καλά). Και μην αναρωτιέσαι τι προσφέρουν τάχα οι έξοδοι και οι διακοπές: αναμνήσεις- κοινές, αγαπησιάρικες αναμνήσεις.

3. Τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια τα πάνε μια χαρά με τις δεσμεύσεις!
Κάθε άνθρωπος μπροστά σε μια αλλαγή στην ζωή του – είτε αυτό λέγεται '' κάνω σχέση, παντρεύομαι, συγκατοικώ, αρραβωνιάζομαι, κάνω παιδιά- παθαίνει ένα πρώτο σοκ. Ένας άνθρωπος που έχει βρει το άλλο του μισό (όπως είπε πρόσφατα και ο Νίνο) ξεπερνά το σοκ γρήγορα.
Αντίθετα, έχουμε δει πολλές φορές κορίτσια που δεν ξέρουν αν θέλουν να είναι σε σχέση γιατί τάχα θέλουν να δώσουν έμφαση στην καριέρα τους, αγόρια που παθαίνουν αλλεργία όταν τους μιλάς για συγκατοίκηση και γάμο (αλλά μπορεί να παντρευτούν στον ένα μήνα την επόμενη από εσένα), ζευγάρια που είναι μαζί γιατί βολεύονται έτσι μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο. Μην γελιέσαι. Ζούμε τη ζωή ετούτη μια φορά και καλό είναι το άτομο που το έχουμε δίπλα μας να το θέλουμε πολύ και να θέλουμε να κάνουμε τα πάντα μαζί του.

4. Τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια δεν ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες ακόμα και πάνω στο μεγαλύτερο καυγά.
Ακόμα και ο Ρομέος με την Ιουλιέτα, ένα καυγαδάκι θα το είχαν κάνει. Δεν υπάρχει ζευγάρι που να μην τσακώνεται, λιγότερο ή περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως πάνω στον καυγά, θα επιτρέψετε να ειπωθούν πράγματα που δεν ξεχνιούνται εύκολα. Όσο καλύτερη επικοινωνία έχετε ως ζευγάρι, τόσο πιο δύσκολα θα πείτε κουβέντες που δεν πρέπει, επάνω στον καυγά.

Τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια:
-Λένε Σ' αγαπώ συχνά και το εννοούν
- Χαίρονται με την ευτυχία των γύρω τους.
- Δεν χρειάζεται να κάνουν μόστρα τον έρωτα τους.
-Θυμούνται ακριβώς την μέρα που γνωρίστηκαν και μπορούν να διηγηθούν την ιστορία αγάπης τους- κάνοντάς την ενδιαφέρουσα, ακόμα κι αν είναι ό,τι πιο βαρετό έχεις ακούσει.
woman365

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...