Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Στέλιος Παπαθεμελής>Ένας έντιμος άνθρωπος που θα μπορούσε να ηγηθεί του πατριωτικού κόμματος


Στέλιος Παπαθεμελής>Ένας έντιμος άνθρωπος που θα μπορούσε να ηγηθεί του πατριωτικού κόμματος





Κι όμως υπάρχει έναςέντιμος πολιτικός, ο οποίος θα μπορούσε να ηγηθεί ενός πατριωτικού κόμματος κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Στέλιο Παπαθεμελή. 
Ο άλλοτε υπουργός Παιδείας του Ανδρέα Παπανδρέου, ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη  και είναι από εκείνους που όχι μόνο δεν πλούτισαν από την πολιτική αλλά σκέπτεται ακόμη και το κόστος των εισιτηρίων κάθε φορά που χρειάζεται να κατέβει στην Αθήνα.
Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" καλεί το διαλυμένο αντιμνημονιακό ασκέρι να ζητήσει από τον Στέλιο Παπαθεμελή να ηγηθεί ενός πατριωτικού κόμματος
Να αφήσουν στην άκρη τις πολιτικές τους φιλοδοξίες οι Μαρκόπουλοι και οι πρώην Ανέλληνες και να προστρέξουν στον έντιμο και ηθικό Στέλιο Παπαθεμελή. 
Κι αυτό γιατί όλο το κομματικό σύστημα θα ανακαλύψει πολύ σύντομα και μέσα σε μια πρωτοφανή καταιγίδα ότι πολιτικά θα επιβιώσουν μόνο οι ηθικοί και οι αμόλυντοι. Όταν ο κυβερνητικός ΣΥΡΙΖΑ θα καταρρέει κάτω από το βάρος  των σκανδάλων των μεγαλοστελεχών του η παρουσία ενός ισχυρού πατριωτικού –όχι κατ΄επίφαση-κόμματος θα μπορούσε να είναι ο καταλύτης.
Ο Παπαθεμελής λοιπόν είναι η καλύτερη επιλογή.
Κουρδιστό Πορτοκάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...