Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Σπάμε την ομερτά για την κολασμένη νύχτα της οδού Βουλιαγμένης 22. Η ΔΑΠ κάνει πράξη την ανάπτυξη και την ευαισθησία!


 




 



Το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» σπάει την ομερτά της σιωπής για όλα όσα έγιναν εκείνη την καυτή νύχτα στη  λεωφόρο Βουλιαγμένης 22. Την ώρα που η αγωνιστική νεολαία του ΣΥΡΙΖΑστέκεται με κάθε μέσο(κοκτέηλ μολότωφ, γκαζάκια, αυτοσχέδιες βόμβες, ρόπαλα, ρουκέτες, ωρολογιακές, βόμβες, κουκούλες, ο τσελεμεντές της Αμαλίας, οι όμορφοι πασόκοι, όμορφα καίγονται),η νεολαία της ΝΔ-ΔΑΝ ΝΔΦΚ Iατρικής Σχολής Αθηνών(Βουλγαράκη, Βουλγαράκη γάμα τον πούστη τον Γιωργάκη-Μειμαράκη φλογοβόλο, πάρε κι άλλο πυροβόλο),ξεσπαθώνει στα μπουζούκια στα πλαίσια της διατύπωσης μιας νέας πρότασης για την νεολαία την οποία υπέδειξε ο πρωθυπουργός. Παράγοντες της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ μιλώντας στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι" υποστήριξαν ότι η παρουσία των μελλοντικών γαλάζιων γιατρών στον εν λόγω χώρο είχε να κάνει καθαρά με την επιστημονική έρευνα και πιο συγκεκριμένα με την ανατομία της Κυπρίας αοιδού Ελευθερίας.
Ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην  έκτακτη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που πραγματοποιήθηκε στην Λεμεσό  τόνισε ότι «αυτή η πρόταση θα πρέπει να έχει κεντρικά στοιχεία την ανάπτυξη και την ευαισθησία, σε αντιπαράθεση, όπως είπε, με την πρόταση της άλλης πλευράς (δηλ. των σοσιαλιστών), αν αυτή υπάρξει». Πράγματι εκείνο το βράδι στην Βουλιαγμένης 22 υπήρχε και ανάπτυξη-(έγινε μια τεράστια επένδυση σε σκατς, γαρίφαλα, πούρα, ξηροκάρπια κλπ) αλλά και μπόλικηευαισθησία με την οποία οι νεολαίοι της ΔΑΠ περιέθαλψαν απλόχερα την αοιδό Ελευθερία Ελευθερίου που με τόλμη και θάρρος μας εκπροσώπησε στην τελευταία Γιουροβυζιόνε. 
Το κόμμα της ΝΔ εκπροσωπήθηκε με κορυφαία στελέχη-πιο κορυφαία δεν γίνεται. Στιγμιότυπα (ντοκουμέντα) από το ξεσάλωμα των  οποίων διαθέτει το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” κι αν δεν διορίσουν την συντακτική ομάδα μας στην ΕΡΤ ώστε να μυηθούμε στο λειτούργημα της δημοσιογραφίας στο πλευρό των Λιάτσου, Θωμόπουλου και Έλλης Στάη θα τα αποκαλύψουμε όλα. Πράγματι πρόκειται για έναν στυγνό εκβιασμό αλλά σας διαβεβαιούμε πως η αποκάλυψη των ντοκουμέντων θα προκαλούσε ακόμη και την μήνιν του ενόπλου συντρόφου Φαήλου Κρανιδιώτη καθώς και του φίλου Γεωργίου Μουρούτη. Πως είναι δυνατόν η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ να βρίσκεται εκτός γραμμής και αντί να προσέρχεται μαζικά στους ναούς της διασκέδασης που λειτουργούν ο Μανώλης Μητσιάς και η Άννα Βίσσησπεύδουν να διασκεδάσουν στον μούφα γεροντοράπερ Βουρλιώτη, στον εγκάθετο του Καρατζαφέρη Πάνο Κιάμο και στην αοιδό Ελευθερία Ελευθερίου στο ταλέντο της οποίας υποκλινόμαστε-αστακεί.
Καλούμε τον Κεδίκογλου να μας διορίσει στην ΕΡΤ διαφορετικά θα σας κλείσουμε τα σπίτια.
Ένα μικρό δείγμα της καυτής εκείνης νύχτας δίνει εδώ ο σύντροφος Αστυάναξ ο οποίος λόγων των προχωρημένων ιδεολογικών δεσμών με τον σαμαρικό χώρο απέφυγε να δημοσιεύσει τις φωτό με τα παντρεμένα ηγετικά στελέχη τα οποία τις μικρές ώρες της νυκτός είχαν προχωρήσει σε απανωτές ζυμώσεις και εκχυμώσεις με καλλιτέχνιδες του χώρου. Ο Αστυάναξ δημοσιεύει μόνο την πρόσκληση-αφίσα. Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” σας υπόσχεται πρωτόγνωρη δράση. (Και μην τολμήσει να πάρει κανείς τηλέφωνο…)




eleutheria-eleutheria-eleutheriou




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...