Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Πρόεδρος Βλαντίμίρ Πούτιν ξανατράβηξε τα αυτιά του Μεντβέντιεφ.


 

Ο Ρώσος πρόεδρος, φώναξε την Πέμπτη (10 Ιανουαρίου) το Υπουργικό Συμβούλιο και τον Πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ και τους έβαλε τις φωνές γιατί δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από τη δουλειά τους και τους ζήτησε να υλοποιήσουν το γρηγορότερο τις προεκλογικές του δεσμεύσεις προς τον Ρωσικό λαό. 
Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο Πούτιν έβγαλε κίτρινη κάρτα στον Μεντβέντιεφ και τους υπουργούς του, τονίζοντας την πρόθεσή του να κρατήσει το λόγο του. Το φθινόπωρο είχε απολύσει τους τρείς πρώτους υπουργούς. 
«Δεν μπορεί το Υπουργικό Συμβούλιο να έχει δική του πολιτική και οι προεκλογικές μου υποσχέσεις να παραμένουν στο κενό», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος

Ο Πούτιν ζήτησε ειδικότερα να προχωρήσουν τα προγράμματα που υποσχέθηκε, για τις συντάξεις, την υγεία, τη στέγαση, την εκπαίδευση, και για τον εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων. 
Το υπουργικό συμβούλιο υπό την προεδρία του Πούτιν ενέκρινε το πρόγραμμα αεροδιαστημικής ύψους 2,1 τρις ρουβλίων για την περίοδο 2013-2020, σύμφωνα με το οποίο μέχρι το2020 . η Ρωσία θα έχει 113 δορυφόρους σε τροχιά. 

Για πολλούς παρατηρητές στη Μόσχα, φαίνεται ότι η συγκατοίκηση Πούτιν- Μεντβέντιεφ πλησιάζει στο τέλος της και ότι η επόμενη κίτρινη κάρτα ιθα είναι και η φαρμακερή, για τον ιουδαίο από την Αρμενία. 

Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...