Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Οι Beatles σε έγχρωμες φωτογραφίες που δεν έχει δει ποτέ ξανά κανείς


 

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013, 07:58
 
Έγχρωμες φωτογραφίες των Beatles που είχαν μείνει καλά κρυμμένες, έρχονται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας καθώς περιλαμβάνονται στο νέο βιβλίο του διάσημου Νεοϋρκέζου φωτογράφου Henry Grossman.

Ο Grossman ήταν επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια η σκιά του πλέον διάσημου συγκροτήματος του κόσμου και από το 1964 έως και το 1964 τράβηξε πάνω από 6.000 φωτογραφίες, όλες έγχρωμες, τις οποίες όμως δεν παρουσίασε ποτέ και πουθενά.

Μισό περίπου αιώνα αργότερα, αποφάσισε να τις δείξει στον κόσμο μέσα από μια πολυτελή έκδοση με τον τίτλο «Η ζωή μου με τους Βeatles» και η οποία προβλέπεται να σπάσει κάθε ρεκόρ πωλήσεων.

Καθώς το φωτογραφικό υλικό δεν είναι μόνο από συναυλίες αλλά και από την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καθημερινή ζωή των σκαθαριών, η επιλογή των 520 περίπου φωτογραφιών της έκδοσης, ήταν μια απίστευτα δύσκολη υπόθεση ωστόσο απολύτως αναγκαία και για …πρακτικούς λόγους, αφού και μόνο με αυτές, το βάρος του βιβλίου άγγιξε τα έξι κιλά!

Επιμέλεια : Παύλος Κιρκασίδης
Φωτογραφίες:
Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013, 08:04

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...